|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 | ||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe mamy 2011 :)
Cytat:
Cytat:
szok !hihii ja tez ![]() Cytat:
kupiłam ciemny blond,a wyszedl prawie czekoladowy ![]() Cytat:
Anulka ciesze sie,ze wszystko dobrze,wracaj spokojnie do domciu i klikaj tu do nas Eweska normalnie super macie ![]() Siasiek gratuluje świetnych wiadomości,szkoda tylko ,ze płci nie widać,ciekawe czy moje maleństwo pokaże mamusi hihi, Ja nadal u mamy,mój Tzcik w tyg wraca mdłości sobie poszły w dal,zmieniły mi sie tez zachcianki ,hmm ciekawe,ciekawe. buziam Was ciepło ide spać,dobrej nocki |
||||
|
|
|
#3842 |
|
Zakorzenienie
|
ale dziś leniwa niedziela, już 9.30 a jeszcze nikogo nie ma
![]() meżu ogląda kubicę ... pogoda kiepska, Zośka dała nam się wyspać prawie do 8 ![]() miłego leniuchowania |
|
|
|
#3843 |
|
Raczkowanie
|
ja mam lenia na maxa... jak pomyśle, że jutro mam do pracy iść to mnie skręca. Już bym chciała iść na zwolnienie... dosyć mam tych gimnazjalnych chamów
|
|
|
|
#3844 |
|
Zadomowienie
|
ja jestem
![]() mężu robi porządek w pokoju, ja juz mam obiad w połowie zrobiony, na śniadanie najadłam się twarogu z pomidorem i jestem pełna, no mam nadzieję, że do obiadu już nic nie wciągnę
|
|
|
|
#3845 |
|
Rozeznanie
|
ja dopiero z ****amy wyskoczyłam,
)Jula ogląda Swiąteczne Życzenia po raz tysięczny ,a ja pije kawke. Juz do jutra sie nie moge doczekac,ide na wizytkę Buziam niedzielnie i leniwie |
|
|
|
#3846 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry
![]() Jak tam humorki w niedzielny poranek? Moj do kitu. Zalamko-porazka, ale nie ma co sie mazac ![]() Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
w gimnazjach to chyba najgorsza mlodziez jest :/ az juz sie boje o wlasne dziecko :P
|
|
#3847 |
|
Wtajemniczenie
|
witam was kochane przyszłe mamusie
![]() prawie tydzień nie zaglądałam, ale to dlatego, ze czasu nie miałam. we wtorek poszłam prywatnie na usg i miałam dopochwowe i.... widziałam moje Maleństwo kochane serduszko biło 140/min a mierzy 2,85 albo 2,79. ale chyba trzeba patrzeć na tę większe pomiary, bo raz wyszło tak, a raz tak. wszystko jest dobrze załączam zdjęcie Maleństwa. Dopiero jak zobaczyłam jak rusza rączkami, jak przekręca się na boczki, to tak naprawdę uwierzyłam, że jestem w ciąży niesamowite uczucie aż się wzruszyliśmy z TŻtem. a dziś zaczynam 11tydzień. a i powiedzcie mi, czy to ostatnie 7dni brania foliku?
|
|
#3848 |
|
Raczkowanie
|
:/ było ok póki nie wiedziałam, że jestem w ciąży, teraz bardziej się stresuję... ciągle są jakieś bójki na przerwach kiedy dyżuruję, wyciąganie palaczy z ubikacji itp... na lekcjach też nieciekawie.
|
|
|
|
#3849 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam mamuśki
Ja na razie sama. TŻ miał rano wysokie ciśnienie i kijowo się czuł, zadzwonił do swojego kardiologa, a że ma dzisiaj dyżur w szpitalu pojechał do niego na jakieś badania. Byłam więc sama w kościele i na obiedzie u rodziców. Czekam, aż przyjedzie. A na razie idę zmywać naczynia, bo od wczoraj kupka urosła ![]() Miłego dnia dziewczyny. |
|
|
|
#3850 | |
|
Zakorzenienie
|
Zosia na drzemce,
ja też się wybieram ![]() mężu po zakupy na obiad idzie, troszkę już posprzątane ale dużo przed nami ... ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3851 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry mamuśki!
Troche mnie tu nie było... praca... praca... i jeszcze raz ta chol**** praca. Mam już dość, nie mogę wziąć urlopu jeszcze, ale pójde na L4 - musze odpocząć psychicznie, bo zwariuje. W piątek znowu ryczałam przez swoich pracowników - masakra, mam ochote ich zwolinić, bo nie daje z nimi rady. dorośli faceci a zachowują się jak 5 latkowie jak coś im się daje do roboty. masakra. i jeszcze mają pretensje że AŻ jedną rzecz na całe 8 godzin maja do roboty. Ych. Nie czytałam jeszcze co naskrobałyście - musze sie przelweciec po tych kilku stronach! narazie widziałam że mazianka ma wizyte więć i the_sania ![]() mój TŻ na uczelni, ja otuję rosołek i robię krokiety z pieczarkami i kapuchą. kapusta kiszona rules . ostatnio zjadłam kapuch kiszonej zasmażanej i poprawiłąm czekoladą pyszne było .ja już jestem na etapie głaskania sie codziennie po brzuszku, rozmawiania z niuńkiem/niuńką mój TŻ jeszcze tego nie rozumie. chyba jeszcze tego nie czuje.miłej niedzieli kochane. ide Was nadrabiać. |
|
|
|
#3852 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja mam kupne w lodówce,ale domowe to co innegoIdz słonce faktycznie na te L4 bo osiwiejesz,a na tych gamoni to tylko hihi
|
|
|
|
|
#3853 |
|
Zadomowienie
|
a ja sie wpadlam przytwitac, i lece obaidek robic
|
|
|
|
#3854 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
2,85 to juz cos
|
|
#3855 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3856 |
|
Zakorzenienie
|
ale tu cisza....
wpadłam zobaczyćczy Alicja zostawiła wskazówki dla mojego męża hehJadę dziś do szpitala.Koleżanka wczoraj urodziła synka Wlaśnie schną mi paznokcie.Zmykam
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#3858 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny
Dawno mnie nie było ale to z przemęczenia i samopoczucia do d... Czy minęły Wam już mdłości? Ja oszaleję, bo na nic nie mam ochoty i muszę zmuszać się do jedzenia aby te mdłości były choć trochę mniejsze
|
#3859 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
ja tez tak mam, ze nie wymiotuje, ale calymi dniami mam mdlosci. Chyba juz lepiej byloby raz pawika puscic i poczuc ulge, a tak wieczna klucha w gardle i na przeponie. W sumie apetytu nie mam, ale jak juz zaczne jesc, to jem, jem, jem nie pisze duzo bo kiepsko sie dzisiaj czuje. |
|
|
|
#3860 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
półtora tygodnia temu miałam wizytę to jeszcze nie było nic widać... mam nadzieję,że już fasola urosła i serducho bić będzie. To czekanie to rzeczywiście koszmar
|
|
|
|
|
#3861 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i zobaczysz swoją fasolkę i usłyszysz bicie serducha Będziemy trzymac kciuki!
|
|
|
|
|
#3862 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Wczoraj jak widziala mnie siostra mojego Tz to stwierdzila,ze mam juz fajny brzuszek, tai okraglutki sie robi.
|
|
#3863 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3864 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój TŻ znał odpowiedź na pytanie za 1 mln zł, które padło właśnie w Milionerach
![]() Jesteśmyy z bejbikiem w szoku. Chyba go tam wyślę i nie będziemy musieli do końca życia pracować
|
|
|
|
#3865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w pierwszej ciazy gdybym nie miala brzucha, to nie wiedzialabym ze w ciazy jestem - nie mialam zadnego objawu poza bolacymi cycami na poczatku, a teraz cyce ok, ale widze, ze cala reszta przyjdzie mi sie rozkoszowac ![]() Najgorsze jest to, ze faktycznie czuje sie kiepsko, a tu szkrab biega po domu i nie mozna mu wytlumaczyc "nie dokuczaj mamusi" ![]() A bedzie jeszcze trudniej jak brzuch urosnie, wczoraj sie zastanawialam jak ja dziecko bede kladla spac? Teraz ledwo przez barierke sie przewieszam, bo lozeczko ma wysoka barierke, a z brzuchem to bedzie niewykonalne. Olus sie chyba bedzie musial nauczyc klasc sam ![]() |
|
|
|
|
#3866 |
|
Wtajemniczenie
|
popatrzcie jaka ladna komoda
|
#3867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#3868 |
|
Wtajemniczenie
|
ogladalismy dzis z mezem duzo roznych fajnych rzeczy na necie
jestem zakochana w tych dzieciecych mebelkach zastanawiam sie, czy nie kupic lozeczka z funkcja tapczanu - kolega ma takie dla syna i bardzo poleca. Problemem jest tylko cena W zalaczniku wklejam lozeczko z funkcja pokoju
|
#3869 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny! wrocilam cala i zdrowa, rozpakowana, zasypiam bo podroz byla taka sobie w samolocie rzucalo , w autobusie rzucalo, i skonczylo sie pawikiem po przyjsciu do domku. musze sie zebrac w sobie i was nadrobic
![]() pozdrawiam wreszcie z domku. wszedzie dobrze, ale w domu najlepiej
|
|
|
|
#3870 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety
takNie wiem, czy ja jestem odpowiednią partią dla niego ![]() Mam nadzieję, że nasz bejbik odziedziczy po tatusiu tą mądrość
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:41.

Zaraz 4 miesiac zaczynamy, a Wy chcecie żeby nie było nic widać
? U mnie widać, w swoje spodnie się już nie dopinam niestety.

), bo gin umowil mnie na te przeziernosc na 9 listopada, a ostatnia @ mialam 5 sierpnia, czyli wypadal by 13 tydzien ciazy, czy to nie za pozno

i the_sania 

hihi
heh![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
chyba bym nie mogła