|
|
#3571 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki :o)
Cytat:
najchętniej standardowe 7,5
|
|
|
|
|
#3572 |
|
Zakorzenienie
|
A ile kosztują Jowiszkowa?
Ja byłam na zakupach z Olą, która była aniołem!!! ale w dzisiejszych czasach, bez płacenia kartą Nabyłam czarny klasyczny płaszcz, z paskiem, kapturem i długą stójką. Bardzo prosty, nic szczególnego, ale uważam że super w swojej prostocie do tego czapkę - taki beret jak ma Majka z Majki (naciągany do tyłu) w kolorze żywej fuksji i do tego tzw. komin czyli wiecie taki mega szal który można też na głowę nakładać. Jestem z tego połączenia szaleńczo zadowolona!!! Wygląda to świetnie moim zdaniem a czapa i ten komin mają przeplataną cieniutką błyszczącą fuksjową o myślę. że super się też będzie prezentować wieczorami zimowymi, ja lubię takie pierdy jeszcze buty na szybko upolowałam w Daichmannie takie tam proste kozaczki do kolan i prawie płaskie tylko do biegania, jeszcze na All kupię czarne emu i będę mega usatysfakcjonowana, dobra lecę bo jedziemy z małżem zatankować auto ![]() Do wieczorka moje drogie baby. Ver_Onka zdrówka!!! Nie daj się
|
#3573 |
|
Zakorzenienie
|
witam, ja tez po zakupach , tyle ze nie ubraniowych
Wiki znowu dostała puzzle od mojej mamy i jest przeszczesliwa, nawet nie chciała na podwórko isc, szkoda bo ładnie dzis.Jowisz mnie sie nie podoba własnie ta podeszwa i obcas no ale kwestia gustu ![]() Kasiulka poka poka
|
#3574 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
Jowiszku mi podobają sie bardziej delikatne podeszwy, choć wiadomo ciepła nie dają zbytnio ale w koturnach i takich podeszwach jak na foto, to bym chodziła jak słonica a jak obcas drobniejszy to i chód zgrabniejszy coś w tym stylu jak już na zimę bym wybierała obcasowego http://www.deichmann.pl/site/pl/cata...roduct=1019777 głowa mnie dziś boli |
|
|
|
#3575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dotąd zawsze jeździłam do pracy dobrze ponad godzinę, czasem i dwie.taki model bym chciała tylko długi: http://allegro.pl/rylko-botki-koturn...277800221.html |
|
|
|
|
#3576 |
|
Zakorzenienie
|
Jowiszku wiadomo cudów nie ma , albo ciepłe, albo fikuśne
![]() W tym stylu mam stare , jak zaszlam z Mikim , to chciałam mieć coś bezpiecznego i ciepłego w drodze do pracy, efekt był taki że raczej ich do pracy nie użyłam bo leżakowałam, ale ubiegłej zimy były jak znalazł do spodni |
|
|
|
#3578 |
|
Zakorzenienie
|
Jowiszowa, to Tobie mają się podobać
Mnie dziś też ból głowy dokucza Ciekawe jak tam Maluśna, czy też dziś cierpi ![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Orientuje się któraś w sklepowych cenach kombinezonów dziecięcych? Dwuczęściowych ze spodniami na szelkach. Najlepiej nie firmówek typu Wójcik czy Cocodrillo, bo nie lubię przepłacać za metki Zastanawiam się bo znalazłam fajny używaniec na allegro i nie wiem do jakiej kwoty warto się licytować
Edytowane przez Cestia Czas edycji: 2010-10-23 o 17:52 |
|
|
|
#3579 |
|
Zakorzenienie
|
Cestia nie widziałam taniej niż 150 zł, żeby wyglądał ok i był funkcjonalny.
|
|
|
|
#3580 |
|
Zakorzenienie
|
Cestia dzis oglądałam, ale w coccodrillo i sie przeraziłam
kurtka 169 i spodnie 169 niefirmówki to widziałam w realu ale tylko 74 rozm. max
|
#3581 |
|
Zakorzenienie
|
moja teściowa kupuje niefirmówki w zwykłych małych butikach dziecięcych. Za ten zielono-różowy (kurtka z paskiem + spodnie na szelkach) dała bodajże 80-90 zł) całość lekka i moim zdaniem nic lepszego Idze nie trzeba.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3582 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
Mati mi tu zagląda w monitor i naśladuje emoty z podpisu Takuśnej. O skonam zaraz |
|
|
|
#3583 |
|
Zakorzenienie
|
Takuśna pokażę z chęcią tylko aparat odzyskam, nio chyba że komórą ufocę. Póki co aparat z mamą podróżuje
Jowiszkowa mnie się te botki bardzo podobają, ale ja koturny lubię Co do cen kombinezonów u nas też raczej drogo, albo przynajmniej tam gdzie ja patrzyłam 150 zł to takie minimum. Z reguły ok 200 zł, lub 150 kurtka i 99 spodnie. Moja córa nauczyła się i teraz ciągle powtarza "mama dzięki" już tak od kilku dni mówi też tatuśśśśś , Manin (Marcin) i Kasia bez problemu
|
#3584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3585 |
|
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/moon-sand-piaskoli...286918583.html
Kasiulko to ta była. po szkole, w grupie prawie same samczyki. wiek niestety średnio35-45 oprócz mnie chyba 5 dziewczyn (a raczej kobiet, bo najmłodsza jestem).wróćiłam dziecko wybawione po kinie, zakupach w smyku. najedzone wyspane. kolacja zrobiona. żyć nie umierać ![]() |
|
|
|
#3586 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Werstunia, ja dziś zwróciłam uwagę w tesco na piaskolinę ten zestaw który wklejała Jowiszkowa jest za 70 zł
na all był za 44
|
#3587 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia pokaż płaszczyk
ja lubię oglądać ma powciągane mini gumeczki, mogę się owinąć 3 razy i w życiu tak ciepłego szalika nie miałam co do butów to te koturny Ryłko z drugiego linka podobają mi się o wiele bardziej niż te pierwsze długie no ale szukam kozaków, prostych, i w normalnej cenie. nawet u mnie na wsi w obuwniczym stoją po 300zł, o tych za 550 nie wspominam ale niestety 450 to ta przeciętna cena. dla mnie kosmos
|
|
|
|
#3588 |
|
Zakorzenienie
|
Jowisz... zaintrygował mnie ten Twój szalik
co to za cudo??
|
|
|
|
#3589 |
|
Zakorzenienie
|
a w ccc patrzyłaś? lasockie kozaki w zeszłym roku były po 299 wiec jeszcze do przejscia. Pewnie tanszych skórzanych nie znajdziesz
![]() Wersta a co na to Twój TZ, tzn na szkołe, jak sie zapatruje na to ze bedzie musiał wiecej czasu z Zosią spędzac? moj by sie załamał
|
#3590 |
|
Zakorzenienie
|
Z tego co pamiętam mr Adonis kibicował Werstowym zapędom naukowym
|
|
|
|
#3591 |
|
Zakorzenienie
|
a no to sie rozumie, mój by kręcił nosem na takie moje zachcianki
wizaz juz sie odblokował a długo wisiałam, z postów widze ze nie tylko ja ![]() spadam spać, dobrej nocki
|
#3592 |
|
Zakorzenienie
|
dzien doberek, pierwsza
![]() Wiki dzis zaprotestowała i musiałam sie zwlec z łóżka a nie napisałam Wam ze wczoraj jak tak baraszkowała w sypialni to wysmarowała scianę....uwaga..... sudocremem na szczescie nie ma plamy ale mycia na godzine
Edytowane przez taka sobie Czas edycji: 2010-10-24 o 08:35 |
|
|
|
#3593 |
|
Zakorzenienie
|
hello
u nas też pobudka jeszcze w ciemnosciach o 6 teraz łazi Miki jak smród po gaciach bo nie wie co ze sobą juz począć nastawiłam już rosół bo i tak spania już nie było no Takuśna, współczuję porzadków ściennych, to sie dopiero zacznie, jak będą powstawać picassy naszych smyków na ścianach ![]() nie bądźcie sknery i ufoćcie, swoje nabytki galanteryjne , ciekawią i mnie te kominki na szyję
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3594 |
|
Zakorzenienie
|
Powstawanie dzieł na ścianach się dopiero zacznie? Ja już to przerabiałam w lipcu
Dobrze, że na ścianie 2 wartwy farby były to delikatnym papierem ściernym zeszło O tym samym pomyślałam Ech, gdzie te czasy co się w weekend można było wyspać
|
|
|
|
#3595 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Witam Was,
dzisiaj się dużo lepiej czuję niż wczoraj. Wczoraj kac i do tego gości miałam i musiałam obiad robić, czego bardzo . Alicja mnie strasznie wymeczyła, próbowała pomagać sprzatać, ale wiecie same jak to dzieciaczką wychodzi, trzeba po nich później poprawiać Po południu jak przyjechał mój brat z rodzinką to w domu byl istny amargedon - Alicja i Mateusz wariowali stasznie, na szczęscie jak przyjeżdżają To Alicja ciagnie tylko do swojej cioci, więc nawet nie musiałam jej karmić bo chciała tylko jeść od cioci, nawet do spania kładła ją ciocia. Nie ukrywam, ze trochę mnie to czasami wkurza, że jak ciocia przyjeżdża to Alicja do mnie nie chce przychodzić (troche to przykre), ale czasami można odpocząć ![]() Dzisiaj H wrócił z pracy wczesniej niż wstałyśmy (takie zmeczone byłyśmy )Kristi może masz racje co do rozmiaru tego kombinezonu, sama nie wiem bo jak podawane są rozmiary to niektóre 92 wypadają jak 98, niektóre 98 już jak 104, a 104 to dla Alicji już dużo za duży. Cytat:
Cytat:
bardzo fajne, masz racje, że dobrze by były długie Super są te z deichmanna, nie pamieam , która wstawała linka bo nie zacytowałam, ale fajne kozaczki tylko, ze to chyba zamsz? Nie mam przekonania co do zamszowych butów na zimę. Cytat:
Alicja coraz więcej mówi , jeszcze niedawno cięzko jej to szło.Muszę Kupic dla Alicji jakiś taki mały taborecik by mogła sobie podstawiać jak bedzie chciała siusiu do toalety a nie na nicniczek. Któraś z Was moze kupowała? ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- http://allegro.pl/nowy-cieply-kombin...285643993.html co myślicie o tym? ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- ten też jest fajny, chyba nawet bardziej mi sie podoba http://allegro.pl/fashion-bardzo-cie...285390520.html tylko nie wiem czy ściągacze są w nogawkach ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- ten tez mi się podoba http://allegro.pl/kombinezon-zimowy-...275401252.html nie wiem na jaki się zdecydować ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Dopiero zauważyłam, że te pierwsze dwa kombinezony są takie same tylko cena inna
Aniołeczek Edytowane przez dorbar Czas edycji: 2010-10-24 o 10:19 |
|||
|
|
|
#3596 |
|
Zakorzenienie
|
Dorbar oba ładne ale chyba ten podoba mi się bardziej:
http://allegro.pl/fashion-bardzo-cie...285390520.html dla porównania znalazłam kombinezon Igi w swoich załącznikach sprzed roku: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1255083321 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1255083321 jestem z niego bardzo zadowolona. pokazuję swój szalik ja nie mam typowego komina bo jest dość wąski i bardzo długi |
|
|
|
#3597 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się niedzielnie
jowiszku fajnie wyglądasz /tak zimowo, szalik super, czapka również Nie zazdroszczę sudokremowej ściany dorbar toś musiała poszaleć ,że cię kac dopadł, widocznie ta ruska nie aż tak dobra i współczuję ci zwalenia się gości U mnie dziś trochę ciszej bo pierworodny na wycieczce z PTTK-u ale za to pobudka dziś była o 5.20 //no ale po wyprawieniu go za drzwi walnęłam się jeszcze do łóżka byliśmy oglądać domki z drzewa /fajne ale strasznie drogie |
|
|
|
#3598 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() ale tu cisza My spędziliśmy leniwą niedzielę. BYł spacerek, Tymek pojexdził na rowerku. Powiedzcie mi czy Psy znaczą jakoś dom/mieszkanie?? Pytanie może głupie, ale zawsze miałam w domu suczki więc nie wiem jak to jest z pieskami... Myślimy czy nie wziąć szczeniaka kundelka... ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- już wyguglowaŁAM- zdarza się że znaczą teren. Pies więc odpada, chciałam nie mieć problemu ze sterylizacją suczki... no zobaczymy |
|
|
|
#3599 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć baby kochane
Jowiszkowa super czapa i szal Przedstawiam Wam mój berecik i komin Judi super, że wzięlibyście pieska
|
#3600 |
|
Zakorzenienie
|
Judi psy znaczą swoje tereny i to wszędzie dookoła
a jak inny pies posika na jego terytorium to on to miejsce musi obsikać jeszcze kilka razy tak przynajmniej robił mój pies czemu tu tak cicho, gdzie wy się podziewacie |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.

najchętniej standardowe 7,5

i do tego tzw. komin czyli wiecie taki mega szal który można też na głowę nakładać. Jestem z tego połączenia szaleńczo zadowolona!!! Wygląda to świetnie moim zdaniem
Wiki znowu dostała puzzle od mojej mamy i jest przeszczesliwa, nawet nie chciała na podwórko isc, szkoda bo ładnie dzis.
dotąd zawsze jeździłam do pracy dobrze ponad godzinę, czasem i dwie.
Ciekawe jak tam Maluśna, czy też dziś cierpi
niefirmówki to widziałam w realu ale tylko 74 rozm. max
mówi też tatuśśśśś