|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
Cytat:
muszę się gdzieś ogłosić![]() fajnie by było sobie trochę zarobić.. Ja dzisiaj mam dzień paszteta:/ złe mi się żyje, w ogóle to jestem głupia i brzydka. Potrzebuję pilnie spa.. Dzisiaj będzie: peeling cukrowy, kąpiel z żelem karmelowo-cynamonowym, syrenka, bingo na włosy 2h, maseczka i peeling twarzy, samoopalajaca chustka, malowanie paznokci.. Musze sobie włożyć wszytskie suplementy w jedno miejsce, bo co chwile zapominam.. ![]() A od jutra znowu regularnie ćwiczę! ![]() trochę motywacji w załączniku
|
|
|
#1262 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Dawno mnie tu nie było, ale to są uroki studiów zaocznych. ![]() Już się zabieram za nadrabianie.
|
|
#1263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
planuję dziś wymoczyć pazurki w olejku rycynowym i nałożyć go na rzęsy... ja chyba też nie dałabym rady nawet przez weekendy... musiałabym prawie 2 godz tracić na dojazd, nie miałabym czasu dla TŻ... |
|
|
|
|
#1264 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dziękuje Cytat:
Twoje świetne Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzisiaj zjadłam kebaba a teraz piję winko z tŻ, mamy jeszcze chipsy
|
|
#1265 |
|
Zadomowienie
|
Kitka no mam nadzieję, że ten olej kokosowy u mnie zadziała
![]() to pokaż pazurki ![]() Snow no mam siostrę ma 12 lat płaszczyk i buciki śliczne przez Ciebie mam ochotę kupic trzecią parę kozaków, ale tym razem takich ze skórki![]() ![]() hanamici no to super dora praca w miłym towarzystwie kto by nie chciał![]() czekoladowa nie jesteś sama, ja też potrzebuję pieniędzy ![]() pettiteangel ja też zaczynam od jutra cwiczyc ale moją motywacją jest toDziewczyny mnie prawdopodobnie też przyjmą do pracy, mam nadzieję, że się odezwie ![]()
|
#1266 |
|
Zakorzenienie
|
buahhot ślicznie wyglądałaś na obu zdjęciach.
Soph wracaj szybko do zdrowia! ![]() judus a co do włosów to Cię pociesze dzisiaj przed myciem, jak zobaczyłam moje końcówki to się przeraziłam i stwierdziłam, że muszę je podciąć i jeszcze też wypadają mi bardzo. :/ A piję pokrzywę raz dziennie )od pon. do pt.), ale zwiększę do dwóch, używam raz w tyg. olejku itd. W ogóle planuje farbowanie u fryzjera. Trochę dużo kasy mi na to zejdzie, ale co tam raz się żyje. ![]() angelwithoutsoul super wyszłaś na zdjęciach i jakie nogi. ![]() _Alessandra dziewczyno z czego ty chcesz się odchudzać? Przecież masz super figurę. ![]() hermiona17 mi Twoja opaska bardzo się podoba. dotka95 oczywiście, że szeroki pasek podkreśli Ci talię. ![]() Mój brat upiekł właśnie sernik z kokosem i cały pokój mi teraz nim pachnie, bo mam kuchnię koło pokoju. Aż zaraz zjem kawałek.
|
|
#1267 |
|
Rozeznanie
|
kurcze a ja samotnie popijam piwko między wizażem a notatkami żeby szybciej zasnąć bo ostatnio straszny mam z tym problem
jutro najbardziej stresujące zajęcia :/ podoba mi się ta opaska buciki i płaszczyk też fajne ja mam podobny tyle że czarny i z kołnierzem mama mi kupiła SH ale dała 80zł, a ja nie wiem czy się w nim dobrze czuję...oczywiście było ok dopóki siostra i TŻ nie skomentowali i będę musiałą się jeszcze za kożuszkiem rozejrzeć..buty tez muszę kupić bo z zeszłego roku gdzieś przepadły a tak je kochałam ja dziś tylko podstawa i paznokcie w różu ![]() chyba tez nałożę rycynę na brwi, nie moge też znaleźć pensety i chodzę taka zarośnięta ![]() dobranoc
|
#1268 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
ja dzisiaj zrobię podstawę.. A i dzis sobie postanowiłam że następne farbowanie bedzie niestety na brązowo ![]() Mam już dość moich włosów, a blond jeszcze bardziej je niszczy ..
|
#1269 |
|
Wtajemniczenie
|
Aleeeee mam dołka
Strasznego. Czuję się kompletnie nieatrakcyjna. Jeszcze się naoglądałam zdjęć modelek w internecie i zechciałam być tak samo zadbana, a nie jestem :/
|
|
|
|
#1270 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzis duzo dla siebie zrobilam
Ufarbowalam wloski, wyregulowalam brwi, wypilam pokrzywe, rano lekki make-up (fluid+tusz+roz), zaraz bedzie prysznic, maslo do ciala czekoladowo-pistacjowe ![]() Cytat:
wiem cos o tym ![]() Ewcia no to wiesz kupuj kupuj
|
|
#1271 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
ale na szczescie znowu jestem blondynka ![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Snow a dziś byłam zobaczyć ten fluid max factora i z tego co widziałam to ma dośc jasne odcienie
|
|
|
|
|
#1272 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
z tym ćwiczeniem to i u mnei miernota od jutra mobilizuję się do biegania może po świętach zacznę biegac już z rana bardzo bym chciała ![]() Cytat:
a same też ochoczo wypadały ![]() właśnie usunęłam wąsik i wyregulowałam brwi szuakm pasty cynkowej żeby nałożyć punktowo bęzie jeszcze olej rycynowy na brwi i rzęsy a co do sumplementów to radzę w szafce z herbatą lub na półce przy lustrze w łazience ja na stancji często jem śniadania w łóżku i leżą na szafeczce nocnej też jest dobrze i biorę regularnie no i jeszcez raz dobranoc
|
|
#1273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1274 | |||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
na pewno się odezwą, trzymam kciuki ![]() Cytat:
Cytat:
ja czekam aż łazienka sie zwolni... żeby się wykapać... a- zrobiłam peeling twarzy, potem był tonik z kwasem salicylowym, krem z ziai oliwkowy, żel pod oczy, pasta cynkowa na niedoskonalości....
|
|
|
#1275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ogolnie to on jest taki, ze go praktycznie nie widac Ja nie sprobuje jednak Bardziej czaje sie na tego Revlona ktory polecalas, jest akurat w promocji w superpharmie ![]() A i zapomnialam napisac, no na tych zdj z wesela naprawde masz jasniutkie te wlosy
|
|
#1276 |
|
Wtajemniczenie
|
snowhitee
Robiłam A10 ultra popielaty blond. Też wiem jak to jest wracac z ciemnych do blondu, własnie od marca tego roku o to walczyłam do czerwca. i mam blond, ale z kazym farbowaniem jest coraz gorzej, włosy się kruszą, i wogule kupa siana ![]()
|
#1277 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiem, ale Ale nie wiem ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ma dlugie piekne wlosy A z kolorku ogolnie jestes zadowolona? Dobrze chwyta Ci odrosty? A moze kup sobie jakas dobra maske regenerujaca? Ponoc bardzo dobra jest Dolce anti age (do dostania na allegro).Edit: O rany Angelwithoutsoul padlam przesliczna jestes i jakie masz cudne dlugie blond wlosy I czym farbujesz?
Edytowane przez snowhitee Czas edycji: 2010-10-24 o 22:01 |
|
|
|
|
#1279 |
|
Wtajemniczenie
|
snowhitee
Dla mnie jest super, kolor wymarzony, i nakładam na odrosty a potem przeczesuje grzebieniem. Powinnam sobie kupić olej kokosowy, dużo osób z włosami suchymi, zniszczonymi chwali, ale nie mam konta na allegro a u nas nie ma żadnego sklepu gdzie bym go dostała.. On był by ostatnim ratunkiem dla moich włosów. Tż już jest nie zadowolony z mojej wieśći na temat moich włosów na brąz ;/ eh mam doła jak nigdy przez te włosy..
|
#1280 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
problem jest z nim taki ze nie ma dozownika, ale mi to nie przeszkadza, nawet przy koncu ladnie splywa z butelki ![]() no właśnie mi sie wydawalo ze wlosy mam dosc ciemne ![]() Cytat:
widziałam kosmetyki w galerii ale naprawdę aż tyle one dają? no kurcze, ja czasem mam mysli zeby sciac wlosy bo sa zniszczone przez ten okropny rozjasniacz |
||
|
|
|
#1281 |
|
Zakorzenienie
|
Ramoncia to lepiej byloby chyba jakbys odswiezala kolorek na dlugosci co 2-3 farbowanie
Nakladala tylko na odrosty a jakies 5-10min przed zmywaniem zrobila malaksowanie tj. pochylila glowe nad wanna, do reszty farby jaka Ci zostala dolala troche wody, wlosy lekko zwilzyla woda i polala ta rozcienczona reszta farby i tak masowala wlosy przez 5-10min. To bedzie mniej infazyjne niz takie przeczesywanie co miesiac grzebieniem bo wtedy farba tez idzie na dlugosci a tak rozcienczysz oksydant i bedzie lagodniejszy troche dla wlosow a kolor po calosci sie odswiezy i wyrowna Mam nadzieje ze w miare jasno to napisalam
|
#1282 |
|
Konto usunięte
|
Tez mam ostatnio dolka, ludzie mi mowia ze schudlam, waga mowi co innego, moj brzuch mam wrazenie zaraz sie rozleje po podlodze. ;/ Musze wrocic do regularnych cwiczen tez, ale ja mam tak ze od cwiczen nie spalam tluszczu, tylko wyrabiam miesnie, jak chce schudnac to musze dieta. A nie mam sily na diete znowu isc.
Nie ma czasu na nic, nie wiem w co rece wlozyc. |
|
|
|
#1283 |
|
Wtajemniczenie
|
snowhitee
Dziękuje, napewno to zastosuję, bo już szok, dam chyba sobie jeszcze szanse na bycie blond, kupię olejek rycynowy i będę go nakładać. Już suszarkę odstawiłam, więc jakiś plus jest.
|
#1284 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
a wczoraj ogladałam zdjecia sprzed 1,5 roku i wtedy miałam taki krótki okres że byłam chuda.....ehhh..
|
|
|
#1285 |
|
Wtajemniczenie
|
Jejku, Dziewczyny, z czego Wy się chcecie wszystkie odchudzać? Jesteście bardzo zgrabne, chcecie być patykowate?...
|
|
|
|
#1287 |
|
Wtajemniczenie
|
macie piekne figury dziewczyny
tylko sobie wmawacie że tu jestescie grube, tam grube tam za dużo!! a w rzeczywistości macie super figury. Patyczaki nie wyglądają fajnie.. ja bym starała się utrzymywać wagę jaka macie, a nie katować się dietami itd. POWIEM JESZCZE RAZ MACIE SUPER FIGURY I NIE MA Z CZEGO CHUDNĄĆ
|
#1288 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry Wieczór
Jestem po pierwszym dniu testu , że tak powiem nowego makijażu - dermacol jako korektor + BB Lioele + puder Inglota i jestem zachwycona trwałością, jak na BB ! I przypudrowałam się tylko raz jeszcze tak trochę ok. 18 i makijaż wyglądał jak nowo nałożony! I nie wiem ile jeszcze by wytrzymał, ale jak przyszłam o 20:30 to jeszcze się trzymał świetnie no ale go zmyłam Jutro zrobię test szkolny - nałożę go ok. 7:30 a wrócę do domu po 15 i zobaczymy jak się będzie trzymał ![]() zielone_oko - zapomniałam wspomnieć - świetne te buty !! Ja właśnie też takich poszukuję , podobne, jak nie takie same pokazywała hanamici ![]() hanamici - super masz tę pracę, tak jak napisała Kitka - możesz co lepsze perłki wyławiać i to za malutkie pieniądze!! snowhitee - świetna kurtka! ![]() Buty nie w moim stylu, ale fajne ![]() Czekoladowa1 - aaaa, no widzisz, bo ja myślałam, że daje jakiś kolor malinowydżemx3 - to fajnie, że masz taką dorywczą pracę! Wiesz, grosz do grosza i na własne wydatki jest Ja również zastanawiałam się nad korepetycjami, ale nie wiem z czego mogłabym dawać ![]() dotka95 - Kochana, jutro postaram Ci się wszystko opisać, bo dzisiaj tak w sumie na chwilkę wpadłam, bo za chwilę muszę w końcu spać iść, żeby rano jako tako wstać do tej szkoły pettiteAngel - ja Ci dam paszteta ! Śliczna jesteś i wcale nie głupia , co to w ogóle za określenia ! ![]() angelinmyheart - opisywałam już Kitce dziś w wątku , że tamte zdjęcia są z wakacji, a teraz mi się trochu przytyło, i że przede wszystkim chcę dobrze i zdrowo się odżywiać + zrzucić co nie co i zacząć regularne ćwiczenia ![]() Shadii - oj, znam ten ból z powodu masakry na buzi + przyczynienie się do tego w dużej mierze ![]() Tak, wiem, okrooopnie trudne...Ale musimy dać radę Aaa i zaczynam od dziś używać do każdego mycia twarzy wody mineralnej zamiast zwykłej kranówki, bo coś mi się zdaje, że wina też leży po stronie tej głupiej, polskiej wody ![]() Dobranoc Piękności!
|
|
#1289 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja obwiniam za to siebie i ściereczkę z mikrofibry. Po prostu moja cera nie znosi peelingu, żadnego. Kupiłam sobie fajny korektor na te pryszcze i jakoś to wyleczę i nigdy więcej żadnego mocnego ścierania. Teraz siedzę z maseczką rozgrzewającą z Garniera na buzi. Może coś da...
|
|
|
|
#1290 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kosmetyki takie jak w galerii (teraz doszly dwa szampony z joanny i yr no i odzywki z ce-ce i isany ), ha-pantoten, pokrzywa 1-2razy dziennie i jem duzo warzyw owocow I to tyle serio Moze to tez za sprawa tego ze jak farbuje te odrosty co miesiac to nie nakladam farby na dlugosci a same odrosty? Raz na pol roku zdarzy sie ze zmalaksuje pod koniec. Teraz musialam zeby je rozjasnic po garnierach I tych strasznych urzadzen ktore tak niszcza wlosy jak suszarka i prostownica wcale sobie nie odmawiam susze chlodnym nawiewem i prostuje zawsze po umyciu czyli raz na 2-3dni. Niestety ake musze, swoich naturalnych wlosow nie zdierze ![]() Cytat:
no pewnie daj im jeszcze szanse![]() Cytat:
![]() Dziekuje Ale moze ![]() Dobranoc dziewczynki
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:20.

daje trzy razy w tygodniu, dziecko jest trudno troche, ale zabawne i udaje mi sie z niego czasami cos wyciagnac. daje z angielskiego, ale ostatno robilam z nim skale z przyrody bo nie rozumial 

)? wczoraj wlasnie taka zakupilam

widziałam kosmetyki w galerii ale naprawdę aż tyle one dają? no kurcze, ja czasem mam mysli zeby sciac wlosy bo sa zniszczone przez ten okropny rozjasniacz