Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień2010,cz6 - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-24, 18:58   #4171
lutien
Wtajemniczenie

Dot.: Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień20

Cytat:
Napisane przez 79 Marta Pokaż wiadomość
pytanko: dziewczyny po SN- czym się przemywałyście?
Tantum rosa i zwykłym płynem do higieny intymnej
(Katharine Hadley )

lutien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-24, 19:12   #4172
Aliszcze
Zakorzenienie

Dot.: Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień20

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
A ja mam baby blues.
Siedze i placze i nie moge przestac.
TZ mnie doprowadza do szalu bez powodu i nie moge na niego patrzec.

współczuję mam nadzieję, ze szybko to minie. Może jesteś przemeczona?
Cytat:
Napisane przez vikicullen Pokaż wiadomość
A ja dalej schorowana, od wczoraj leze plackiem:/ dzis sie pojawil katar i kaszel:/ mam nadzieje, że to nie wpłynie jakos zle na dzidzie ?
taki czas chorób niestety, wygrzej się i mam nadzieję, że będzie lepiej

a ja dziś dół od rana miałam, płakałam, totalna rozsypka, no ale już jest lepiej

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-24, 19:13   #4173
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Ishka,moja tez kicha co chwile-polozne mowily,ze to resztki wod plodowych wykasluje itp.

Moze zadzwon jutro do przychodni jak sie martwisz

Bombelina sie zakrztusila dzisiaj i miala chwile bezdechu, dobrze ze mama TZ byla i szybko zareagowala przerzucajac ja na reku na brzuszek i klepiac.

Dostalam zawalu i masalrycznie sie boje teraz ja karmic
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-24, 19:24   #4174
natka80
Raczkowanie

Hej dziewczyny!!!!! Pewnie mnie juz tak nie pamietacie . To ja Natka 80. Kiedys pisałam na tym forum ale zniknęlam z powodu zmiany kraju zamieszkania... Teraz mieszkam w niemczech i tu urodzę. Niezmiernie żałuje, że tyle straciłam nie czytajac Was...
Stary 2010-10-24, 19:30   #4175
79 Marta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez natka80 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!!!!! Pewnie mnie juz tak nie pamietacie . To ja Natka 80. Kiedys pisałam na tym forum ale zniknęlam z powodu zmiany kraju zamieszkania... Teraz mieszkam w niemczech i tu urodzę. Niezmiernie żałuje, że tyle straciłam nie czytajac Was...
pamiętamy
Stary 2010-10-24, 19:34   #4176
sereniti
Zakorzenienie

natka80 ja Cię pamiętam nawet zastanawiałam się co u Ciebie słychać
Irsin ja się panicznie boję takich sytuacji właśnie - kiedyś moja siostra się zakrztusiła jak ją karmiłam flaszką zareagowałam instynktownie wtedy choć miałam 11 lat - właśnie przełożyłam ją tak żeby plecki oklepać ale pamiętam jak mi nogi zwaciały ze strachu
tż zrobił mi dziś kilka fotek upamiętniających brzuszkowe czasy i jestem przerażona moja otyłością - jakby nie było 22 kilo na plusie mam
załączam fotkę z moim rudym diabełkiem
sereniti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-24, 19:46   #4177
Anecka
Zakorzenienie

sereniti, ale super RUDASEK tez kiedys mialam ale bialo rudego i byl cudny, jak to kocur

Cytat:
Pamietamy! Jestes zadowolona ze zmiany kraju?

Cytat:
Napisane przez mamuska003 Pokaż wiadomość
U mnie dzisiaj byli w odwiedzinach rodzice i siostra z dziećmi. Zrobiłam obiad i się strasznie zmeczyłam. A wczoraj piekłam sernik udał się super. Niestety ja nie mogę jeść słodyczy i wielu innych rzeczy Muszę obejść się smakiem. Ale to nic jak przestanę karmić (czyli za jakiś rok) to kupię sobie całą torbę słodkich wafelków i bedę się nimi opychać aż padnę

Anecka ja to trochę nie w temacie jeste. Cyżby twój tż powrócił i skąd się wziął u Ciebie ojcieć

Tz wrocil juz dawno, bylismy razem na wakacjach tam sie wso ulozylo i jest ok a ojciec wrocil zza granicy bo tam pracowal pare lat ale teraz przez wiek mowi ze woli byc w PL i ze juz sie napracowal (teraz nie szuka pracy i jest na moim utrzymaniu).

Jejaaa ale mała ma mega czkawke, szok az prawie cała podskakuję w dodatku ciagle mnie kopie w bok i sie wypina!

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-24, 19:48   #4178
kretencja
Zakorzenienie

Sereniti, jaką otyłością? Po prostu w ciąży jesteś Śliczna kobitka z Ciebie

Natka, ja Cię też pamiętam Jak się czujesz?

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010

Edytowane przez kretencja
Czas edycji: 2010-10-24 o 19:49
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-24, 20:03   #4179
Artystka23
Dragonfly

Sereniti,ladnie wygladasz, a waga sie nie przejmuj-kobiety przed samym porodem podobno zaczynaja puchnac,rowniez na buzi ja sie smieje ze jak woda ze mnie zacznie schodzic to chyba przez tydzien z kibla nie zejde,bo u gory w miare a od pasa w dol cellulit wodny na udach i opuchlizna,ale co sie dziwic skoro mam wodonercze i mi nerki nie pracuja jak trzeba.

Na SR babka mowila ze warto po porodzie chodzic raz w tyg lub 2 na masaz rolkami bo cellulit schodzi ladnie i tez sie szybciej chudnie mialam znajoma ktora kiedys chodzila i to naprawde daje efekty-ja pojde.

Natka,witaj
Stary 2010-10-24, 20:06   #4180
mamuska003
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość

Tz wrocil juz dawno, bylismy razem na wakacjach tam sie wso ulozylo i jest ok a ojciec wrocil zza granicy bo tam pracowal pare lat ale teraz przez wiek mowi ze woli byc w PL i ze juz sie napracowal (teraz nie szuka pracy i jest na moim utrzymaniu).

Jejaaa ale mała ma mega czkawke, szok az prawie cała podskakuję w dodatku ciagle mnie kopie w bok i sie wypina!
To dobrze że z tż się układa, zawsze to jeden problem mniej Co do ojca to dziwne jak był za granicą to powinien mieć jakieś oszczędności Niech sam się utrzymuje łobuz A może powinnaś się wyprowadzić i np zamieszkać z tż.
Muszę się położyć bo znowu zaczynają mi puchną nogi i zaraz ciśnienie mi pewnie skoczy. Masakra jakaś Niech ten klusek już wyjdzie.
mamuska003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-24, 20:14   #4181
kliwia
Zakorzenienie

przytachalam od kolezaanki 5 reklamowek ubranek dla dziecka, w tym kombinezon, buciki-ozdobniki, grzechotki, laktator i fotelik smaochodowy Ale jestem szczesliwa

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2010-10-24 o 20:19
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-24, 20:21   #4182
Joanna131
Raczkowanie

GG do Joanna131

Cześć!

A ja dziś miałam bardzo konstruktywny dzień. Aż za bardzo.
Od rana łążenie po sklepach. Kupiliśmy: półeczki z koszykami na pierdółki małej, ceratke-przewijak w Ikei i jakieś drobne ciuszki. A złaziłam się, że masakra. Popuchły mi nogi i obrączki też już nie noszę. Dziwnie mi.

Cytat:
Dziewczyny, dziekuje za Wasza troske i gratulacje i wsparcie iw szystko
Przepraszam,ze dopiero teraz,ale wczoraj popoludniu jednak dopiero wyszlysmy bo mala miala zoltaczke i opalanie,

No wiec, rozpakowalysmy sie 19 .10 o 5 rano.
Rodzilam SN, bez zzo
o 19 odeszly mi wody, pojechalismy do szpitala, tam zero rozwarcia i czekanie- lezelismy sobie zTZ, masowal mnie, ogladalismy film, bylo cakiem wesolo do... 2 nad ranem kiedy zaczely sie potezniejsze skurcze, coraz mocniejsze- po 4 wyladowalam na fotelu i po niecalej godzinie wypchalam mala

Miala 56 cm i 3000 gram (gdzie te ponad 4 ,ktorymi mnie straszyli?

TZ byl ze mna przy porodzie, spidal sie dobrze-pomagal mi i kazal oddychac dolem i skupiac sie na oddychaniu i takie tam.
Trafila mi sie super polozna!

Szczerze? Bolało bardzo,ale taki ból da się znieść i po paru godzinach od porodu nie pamiętasz go wcale- można go określić jako zwielokrotnienie bólu miesiączkowego i nieprzyjemne momentami parcie na odbyt- większość z nas i tak będzie miała zzo więc nie macie czym się martwić

Gorsze rzeczy dzialy sie po porodzie, czyli zszywanie, dwa dni pozniej lyzeczkowanie i na koniec lewatywa
przezylam chyba wszystko

pracuje z mala nad karmieniem, jest coraz lepiej- a bardzo sie martwilam bo na poczatku niby ssala, ale nic nie lecialo.

Jest sliczna i robi piekne miny i w ogole zakochana jestem w niej)
Spisałaś się na medal. A Jagódka cuuudna.

Cytat:
Napisane przez ona1010 Pokaż wiadomość

My dzisiaj wrocilismy do domku Maluszek sobie teraz spi, jest poprostu przeslodki, caly dzien moglabym siedziec i na niego patrzec. Bedziecie miec to samo. Najgorsze sa npce, juz 3 z kolei nie chce spac, poplakuje, bo chyba boli go brzuszek, przyzwyczaia sie jeszcze do mleczka. Cyce urosly mi podwojnie i badziej bolaly niz szef po cesarce, musze masowac i upuszczac mleczka.
Jesli chodzi o porod, to chyba nie mam bardzo czym sie pochwalic, polozyli mnie na stole, dali narkoze, rozcieli, a potem tak strasznie gniotli brzuch, ze Tz nie mogl mnie utrzymac, okropne uczucie, wyciagnieli maluszka, pokazali, a pozniej polozna z tzem poszli go mierzyc i warzyc, a mnie zszywali. Plakalismy z Tz jak dzieci,Wszystko trwalo ok godziny, po powrocie na sale, dostalam Filipka i od razu dostawili mi go do piersi, chyba juz sobie cos tak ciagnal. Szef po puszczeniu narkozy niezle bolal, ale da sie wytrzymac, jak widzi sie ta kruszynke. Teraz juz prawie nic nie boli.
Dzisiaj stanelam na wadze i spadlo mi juz 8 kg oby tak dalej....
Czasami z maluszkiem nawet nie ma czasu zjesc, choc musze, bo strace pokarm, a on tak cudnie sobie tarpie za cyca.
Pierwsza kapiel za nami, zakonczona sukcesem. Filipek prawie nie plakal. Ale okropnie nie lubi zimna. Super fajna okazala sie lampa grzewcza nad przewijak.

A oto moj malenki Skarb, na ktory czekalismy 9 miesiecy
Brawo, . Mały nieprzęciętnej urody przystojniak.

Cytat:
Napisane przez ona1010 Pokaż wiadomość

Warto pocierpiec, zeby takiego maluszka przytulic do piersi, nawet nieprzespane noce sa niewazne. A pachnie cudownie, nie da sie tego opisac, kazda z nas musi to przezyc. Zostac mama to cos niesamowitego, cud natury, patrzec ze takie malenstwo powstalo z Ciebie i kogos najblizszego Twemu sercu...... kurde ide spac, bo cos sie rozczulilam
Proszę aż tak nie wzruszać ciężarnych. Ja jestem wyjątkowo podatna na łzy w tej ciąży.

Anecka i Kretencja - brzuchy jak zwykle .
Joanna131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-24, 20:35   #4183
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mamuska003 Pokaż wiadomość
To dobrze że z tż się układa, zawsze to jeden problem mniej Co do ojca to dziwne jak był za granicą to powinien mieć jakieś oszczędności Niech sam się utrzymuje łobuz A może powinnaś się wyprowadzić i np zamieszkać z tż.
Muszę się położyć bo znowu zaczynają mi puchną nogi i zaraz ciśnienie mi pewnie skoczy. Masakra jakaś Niech ten klusek już wyjdzie.
Nie mamy mozliwosci zeby zamieszkac na swoim, nie stac nas na wynajem. a tez placenie komus to tez nie bardzo.. na kredyt tez nas nie stac wiec musimy sie meczyc, ale damy rade razem

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
przytachalam od kolezaanki 5 reklamowek ubranek dla dziecka, w tym kombinezon, buciki-ozdobniki, grzechotki, laktator i fotelik smaochodowy Ale jestem szczesliwa
5 reklamowek poka poka jakies ciekawsze rzeczy

Ja się kladę, mala nie daje mi spokoju wypina si na mozliwe sposoby moze pompki robi

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2010-10-24, 20:39   #4184
apoolonia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Anecka, na razie nie ma
No spory, spory... Tak się zastanawiam, czy to nie lepiej, że będę mieć tę cesarkę, bo chyba spory koleżka tam się hoduje
Cóż, w końcu ja się urodziłam z masą 3800, więc...
Ja teraz dokładnie sprawdziłam
urodziłam się z wagą 3650 niby ok ale 3 tygodnie przed terminem hahaah
mała w 30 tc miała już prawie 2200 ciekawe ile będzie przy kolejnej wizycie
apoolonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-24, 20:43   #4185
rptrbj1978
Rozeznanie

Anecka brzuch na stalym poziomie
kretencja tez mi sie wydaje ze niewiele podrósł.
rozmawiałam z kumpela ma cc na 3 listopada, troche mnie to stresuje ze nie znam dnia ani godziny,
poza tym jest mi niedobrze

rptrbj1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-24, 21:21   #4186
kliwia
Zakorzenienie

Anecka moze po praniu zrobie zdjecia
Sa ubranka na niemowlaka, az do roku
Jest kilka cudniastych perelek - kurtka dzinsowa z wszyta bluza z kapturem. super dzinsowe ogrodniczki, sweterek czerwony hello kitty na 3miesiace, super tuniki. i duzo pajacow na rozny wiek. letnie sukienusie - ktore nawet zima zalozyc na bodziaki z dlugim mozna.
podzielilam juz do prania - 3 reklamowki sa do do rozmiaru 68 - a reszta powyzej
Stary 2010-10-24, 21:23   #4187
Martinixxx
Zadomowienie

Cytat:
Heeeej!!!
Ostatnio przeglądałam liste i tak sie zastanawialam co sie z Tobą dzieje. Z tego co pamietam byłaś w Irlandii, myśleliście o powrocie do Polski (chyba przed ciążą) a teraz jesteście w Niemczech. Pisz co u Ciebie...

Martinixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-24, 21:25   #4188
kliwia
Zakorzenienie

kretencja sliczny masz ten brzusio.
Anecka niewiele Ci urósł na tym porownaniu siper
miskowa ale slodziak, od czego ma taka siną dlon??
Stary 2010-10-24, 21:42   #4189
kootekk
Zakorzenienie

ishka oprocz rumianku mozesz mu masowac brzuszek naokolo pepka zgodnieze wskazowkami zegara, mozesz mu tez polozyc termoforek na brzuch, aalbosprobuj cos na kolki a jak sie martwisz to zadzwon do lekarza

z kichaniem to moj ma caly czas, to normalne

irsin ja tez przeżyłam juz bezdech u mojego ale to bylo w szpitalu, zadnej poloznej w poblizu i sama zaczelam mu dmuchac w twarz isie obudzil, a byl siny strasznie
zaksztusza sie co chwile, ale tylko jak pije herbatke, bo pije jak mały sęp, to wlasnie go przezucam i klepie po pleckach i jest ok

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

ona mozliwe ze zmiana klimatu i dlatego takie twarde kupki robi, moj pierwsze dni w domu tez tak mial, ale nie wiem

kootekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-24, 21:44   #4190
melabn
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ishka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki.

Ja mam dziś takiego doła ze szok normalnie...siedze i rycze non stop bo Juniorowi chyba coś jest...

Może mi jakaś mama doradzi...bo juz nie wiem co mam robić

Od wczoraj podaje małemu juz rumianek do picia kopru też próbowalismy i wode z glukozą i nic go nie może ruszyć i sie męczy niemiłosiernie ja jestem załamana bo nie umiem patrzeć jak sie męczy bidulek i chyba chory bedzie bo co chwile mi kicha i pokasłuje...dziewczyny ratunku bo normalnie padam na pyszczek już....
dziecko bedzie kichac i miec jakby katar bo oczyszcza sie z wod plodowych to normalne jesli chodzi o kolki bo chyba to wlasnie ma Tomek, kladz go czesto na brzuszku zeby sie odgazowal, jak nic mu nie pomaga mozesz kupic w aptece infacol, esputicon, espumisan (polecam infacol) i mu podac.
Cytat:
pamietamy witaj

Edytowane przez melabn
Czas edycji: 2010-10-24 o 21:46
melabn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-24, 21:45   #4191
kretencja
Zakorzenienie

Dzięki, dziewczyny
Teraz już na szczęście brzuch tak gwałtownie nie rośnie, ale jednak widać różnicę jak się porówna ze zdjęciem sprzed 3 tygodni na przykład... Jestem bardzo ciekawa, jaki duży będzie Tymek jak się urodzi. Chudzinka raczej się nie zapowiada

No, ja już powoli się szykuję do spanka, jutro mąż wstaje na "zerówkę", a po południu... przywożą szafę

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-10-24, 22:33   #4192
mallinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
.. jak malince weekend leci

właśnie przyjechaliśmy jestem padnięta, ale zadowolona już prawie ze wszystkich przedmiotów załatwiłam sobie wcześniejsze zaliczenia-w listopadzie! więc biorę się ostro za nauke... i pisanie mgr...
ale plecy już nie wytrzymują tyle siedzenia na uczelni :/
stęskniłam się za Wami
i szkoda że żadna nie urodziła ale fotki które wklejacie są przesłodkie

Cytat:
A ja mam baby blues.
Siedze i placze i nie moge przestac.
TZ mnie doprowadza do szalu bez powodu i nie moge na niego patrzec.

wyżal się nam - może pomoże

Cytat:
Napisane przez kularek Pokaż wiadomość
idę się wykąpać i kładę się do łóżka - od samego rana źle się czuję, znowu wymiotowałam, masakryczna zgaga i brzuszek trochę pobolewa -jadę jutro do lekarza

i trzymajcie jutro kciuki za nas (tak od 17)

dobranoc

Cytat:
Napisane przez sereniti Pokaż wiadomość
Marta aaa nie strasz mnie! w środę idę na stół - przyznam się ze boję się coraz bardziej.
mierzyłam się dziś i w pępku mam 117 cm - no nieźle
to chyba czas zmienić termin na liście i zmienić emotki na hot

Ishka mam nadzieję że to jednak nie przeziębienie ja dla spokoju poszłabym do lekarza, czy zadzwoniła do położnej? żeby rozwiać wszelkie wątpliwości na temat opieki trzymaj się dzielnie

spadam spać-jestem wymęczona całym weekendem-jutro na szczęście mam luz

dobranoc

ur. - 28.12.2010 - 4530g, 59cm

mallinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-24, 23:01   #4193
miskowa22
Raczkowanie

Cytat:
kretencja sliczny masz ten brzusio.
Anecka niewiele Ci urósł na tym porownaniu siper
miskowa ale slodziak, od czego ma taka siną dlon??
nie wiem, wydaje mi sie ze to jeszce krazenie nie do końca wykształcone i jak jest chłdoniej to jest strasznie szybko sinieją rączki, ale to podobno normalne

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ce6ydqrk7b23m.png
miskowa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-24, 23:01   #4194
sereniti
Zakorzenienie

mallinka VERY HOT
sereniti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-24, 23:04   #4195
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sereniti Pokaż wiadomość
tż zrobił mi dziś kilka fotek upamiętniających brzuszkowe czasy i jestem przerażona moja otyłością - jakby nie było 22 kilo na plusie mam
załączam fotkę z moim rudym diabełkiem
jaka otyłość? ja widzę piękną kobiete w ciąży a rudy diabełek jest cudny
Cytat:
Napisane przez Artystka23 Pokaż wiadomość
Na SR babka mowila ze warto po porodzie chodzic raz w tyg lub 2 na masaz rolkami bo cellulit schodzi ladnie i tez sie szybciej chudnie mialam znajoma ktora kiedys chodzila i to naprawde daje efekty-ja pojde.
ooo, dobrze wiedzieć a ile musi minąć od porodu, by iść na taki masaż?

Cytat:
ale się obłowiłaś moja koleżanka ma dla mnie 2 reklamówki z ciuszkami, nie mogę się doczekać, kiedy je zobaczę

Cytat:
Napisane przez apoolonia Pokaż wiadomość
Ja teraz dokładnie sprawdziłam
urodziłam się z wagą 3650 niby ok ale 3 tygodnie przed terminem hahaah
mała w 30 tc miała już prawie 2200 ciekawe ile będzie przy kolejnej wizycie
ja ważyłam 3200 g a urodziłam się tydzień przed terminem.

Natka, witaj

Mallinka, trzymam kciuki, by zapał do nauki był, byś wszystko pięknie zaliczyła w listopadzie

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 06:56   #4196
Artystka23
Dragonfly

Aliszcze,na rolletic najlepiej po pologu(6-8tyg),karnet na te zabiegi mozna sobie wykupicja musze z udami zrobic porzadek,chyba ze tak przy karmieniu zjade z wagi i obwodow ze nie bedzie czego rolowac

Wstalam tylko do lazienki w nocy i takie skurcze w brzuchu mnie zlapaly,ze sie polozyc nie moglammusze jeszcze wytrzymac,choc kilka dni..albo tydzien,do wyplaty tzta
Stary 2010-10-25, 08:10   #4197
Anecka
Zakorzenienie

Artystka, ja tez raz mialam taki ból. Masakra a wczoraj mala nogi musiala miec prawie pod cyckami bo dosc mnie bolało :-(

Kurde a ja dzis mam troche do załatwienia na miescie i dalej i nie wiem czy dam rade na piechote ale inaczej sie nie da bo bym zbankrutowała na autobusach i jeszcze czekac pol godziny na jeden.. W dodatku kurier powinien dzis byc i oby byl jak przyjde dopiero

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012

Edytowane przez Anecka
Czas edycji: 2010-10-25 o 08:13
Stary 2010-10-25, 08:26   #4198
mallinka
Zadomowienie

Dzień dobry

no tak Aliszcze oby szybko ten zapał nie minął a jak tam Twój nastrój dziś? mam nadzieję że lepszy

Artystka, Anecka a to nie są te skurcze przepowiadające ?

---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ----------

Uwaga, uwaga, mamy kolejną Dziewczynkę

SMS od Gustawek:

Hej, Ada już jest od wczoraj po tej stronie brzuszka, ma 56cm i 2830g, urodziłam przez CC

ur. - 28.12.2010 - 4530g, 59cm

mallinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 08:29   #4199
kretencja
Zakorzenienie

Wow, wchodzę się przywitać, a tu takie wieści

GUSTAWEK, WIELKIE GRATULACJE!!!!!

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-10-25, 08:30   #4200
79 Marta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mallinka Pokaż wiadomość

SMS od Gustawek:

Hej, Ada już jest od wczoraj po tej stronie brzuszka, ma 56cm i 2830g, urodziłam przez CC
no i mamy kolejną babeczkę

dzień dobry
u mnie nadal zero objawów zbliżania się czegokolwiek
a dziś zaczynam 39 tc, Hania wyłaź

Edytowane przez 79 Marta
Czas edycji: 2010-10-25 o 08:31
79 Marta jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości