Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień2010,cz6 - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-25, 08:42   #4201
De28
Wtajemniczenie

Dot.: Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień20

Gustawek, gratulacjeklas ki:

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 08:44   #4202
kliwia
Zakorzenienie

Dot.: Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień20

gratulacje!!!

W lidlu sa pampersy po 39.99zl od dzis

---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

miskowa aaaha to ja nie wiedzialam z tym krazeniem
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 08:44   #4203
Joanna131
Raczkowanie

GG do Joanna131

Cześć!

No proszę, z rana takie wieści!

Cytat:
Napisane przez mallinka Pokaż wiadomość

Uwaga, uwaga, mamy kolejną Dziewczynkę

SMS od Gustawek:

Hej, Ada już jest od wczoraj po tej stronie brzuszka, ma 56cm i 2830g, urodziłam przez CC
Gratulacje! Już nie możemy się doczekać, żeby zobaczyć Adę!
Joanna131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 08:53   #4204
Priety
Raczkowanie

GG do Priety

Witam z rana

Kurczę takie wiadomości na dzień dobry

Gustawek gratuluję

I jest nasza pierwsza dziewczynka przez CC
Priety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 08:55   #4205
De28
Wtajemniczenie

ishka, mala znajomej ze szpitala co chwile zwracala i kaszlala.Polozna mowila, ze bedzie to pare dni trwac, bo wyksztusza wody plodowe.Do tego caly czas plakala i nie mogla sie uspokoic bo takze nosek byl zatkany. Ale do lekarza bym sie przeszla, dla swietego spokoju.

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 09:09   #4206
melabn
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzień dobry

no tak Aliszcze oby szybko ten zapał nie minął a jak tam Twój nastrój dziś? mam nadzieję że lepszy

Artystka, Anecka a to nie są te skurcze przepowiadające ?

---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ----------

SMS od Gustawek:

Hej, Ada już jest od wczoraj po tej stronie brzuszka, ma 56cm i 2830g, urodziłam przez CC
gratuluje
melabn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 09:29   #4207
Vcelka
Wtajemniczenie

Cytat:
SMS od Gustawek:

Ogromne gratulacje jednak pełnia podziałała chociaż na jedną z nas

Mój kochany synek Igorek - 09.11.2010

Vcelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 09:30   #4208
sylwia01485
Zadomowienie

Witajcie,

po weekendowym nadrabianiu takie miłe wiadomości- Gustawek gratulacje, czekamy na zdjęcia kruszynki.

JA wczoraj wieczorem już w panice pakowałam rzeczy do torby ( w zasadzie miałam większość rzeczy przyszykowanych, ale nie włożyłam do torby) , bo chwycił mnie taki skurcz, że myślałam, że to już- tyle że okazało się , że to był mega długi skurcz, a nie regularne skurcze porodowe. Trzymało mnie tak ze 3 godziny, potem było kilka mniejszych skurczyków i koniec, ale postanowiłam nie panikować, bo mnie nic nie bolało i leżałam , czekając na rozwój wypadków. Za to w nocy przyśniło mi się, że rodzę w łóżku i już główkę czułam między nogami i urodziłam po chwili , a dziecko złapałam w ostatniej chwili, zeby nie spadło na podłogę. Tylko nie płakało- więc zaczęłam panikować i z tej paniki się obudziłam. Później już nie mogłam zasnąć, bo sen był taki realistyczny, że bałam się do rana.
sylwia01485 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 09:33   #4209
EdziaO
Zakorzenienie

Dzień dobry!
Zaglądam sobie z rana a tu takie wieści!Matko!
Gustawek gratulacje

U mnie weekend bardzo spokojny i tak leniwy, że się aż zmęczyłam od tego. Poprałam i poprasowałam to co jeszcze było do zrobienia. I powiem szczerze, że juz nie mam co ze sobą zrobić. Siedzenie w domu tak non-stop to jest nie dla mnie. Jak jest TŻ-et to jeszcze, ale sama chodzę po ścianach.
Chciałabym pracować kiedyś na 1/2-3/4 etatu z kasa jak za całymoje optimum
Wczorajsza karkówka wyszła mi jak zelówkaza to zrobiłam ciasteczka owsiane ze słonecznikiem i superBardzo łatwe i szybkie. Do tego tanie.
Zabieram się za kupno karuzeli.
Co myślicie o płycie "dla uszka maluszka"?Myślała któraś o tym?Mam na razie kołysanki. Może macie jakieś inne propozycje?Jak byłam mała rodzice mieli dużo płyt(wtedy winylowych)z fasolkami i bajkami czytanymi. Bardzo miło to wspominam i myślę o takiej inwestycji dla młodego. Ksiązek dla dzieci jest u mnie pełno, bo ja odkąd nauczyłam się składać litery to siedziałam z nosem w książkach. Bajek do wyboru do koloru
Moje cyce z 70D osiągnęły 80F. I dobra pogodziłam się z tym dramatycznym stanem. Ale od kilku dni swędzą mnie i bolą. Czyli rosną????To co ja je taczką będę wozić?Ja nie chcęObwisnom mi do pasa.Wyglądam jak krowa mleczna

„Błogosławiony, który daje swoim dzieciom korzenie i skrzydła”
EdziaO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 09:36   #4210
Artystka23
Dragonfly

:
Cytat:
Dzień dobry

no tak Aliszcze oby szybko ten zapał nie minął a jak tam Twój nastrój dziś? mam nadzieję że lepszy

Artystka, Anecka a to nie są te skurcze przepowiadające ?

---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ----------

SMS od Gustawek:

Mallinka chyba sa,bo co by to bylo innego?A jak wiecej pochodze sobie to w ogole jest kosmos

Gustawek GRATULACJE!!!!

OMG BABKA PRZYJECHALA
Stary 2010-10-25, 09:38   #4211
EdziaO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwia01485 Pokaż wiadomość
Witajcie,

po weekendowym nadrabianiu takie miłe wiadomości- Gustawek gratulacje, czekamy na zdjęcia kruszynki.

JA wczoraj wieczorem już w panice pakowałam rzeczy do torby ( w zasadzie miałam większość rzeczy przyszykowanych, ale nie włożyłam do torby) , bo chwycił mnie taki skurcz, że myślałam, że to już- tyle że okazało się , że to był mega długi skurcz, a nie regularne skurcze porodowe. Trzymało mnie tak ze 3 godziny, potem było kilka mniejszych skurczyków i koniec, ale postanowiłam nie panikować, bo mnie nic nie bolało i leżałam , czekając na rozwój wypadków. Za to w nocy przyśniło mi się, że rodzę w łóżku i już główkę czułam między nogami i urodziłam po chwili , a dziecko złapałam w ostatniej chwili, zeby nie spadło na podłogę. Tylko nie płakało- więc zaczęłam panikować i z tej paniki się obudziłam. Później już nie mogłam zasnąć, bo sen był taki realistyczny, że bałam się do rana.
o rany to już jak czuwanie na posterunku

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
ishka, mala znajomej ze szpitala co chwile zwracala i kaszlala.Polozna mowila, ze bedzie to pare dni trwac, bo wyksztusza wody plodowe.Do tego caly czas plakala i nie mogla sie uspokoic bo takze nosek byl zatkany. Ale do lekarza bym sie przeszla, dla swietego spokoju.
jeju tyle rewelacji będziemuszę poczynić zapasy melisy

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
Ishka,moja tez kicha co chwile-polozne mowily,ze to resztki wod plodowych wykasluje itp.

Moze zadzwon jutro do przychodni jak sie martwisz

Bombelina sie zakrztusila dzisiaj i miala chwile bezdechu, dobrze ze mama TZ byla i szybko zareagowala przerzucajac ja na reku na brzuszek i klepiac.

Dostalam zawalu i masalrycznie sie boje teraz ja karmic
przeraziło mnie to po prostu. nie wiem jak był zareagowała i to przeraża mnie jeszcze bardziej.

Stary 2010-10-25, 09:42   #4212
apoolonia
Rozeznanie

Gustawek GRATULACJE

jak tylko będziesz mogła dawaj zdjęcie
------------

zaczynam dziś 33tc

jeszcze tylko kilka tygodni i będę spokojniejsza o mała i wcześniejszy poród

a teraz nadrabiam serialowe zaległości

5 sezon gotowych na wszystko
apoolonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 09:43   #4213
kretencja
Zakorzenienie

Ja nie kupuję żadnej specjalnej muzyki dla dziecka.
Mam trochę muzyczki relaksacyjnej, dźwięki natury... To będziemy małemu puszczać. A potem piosenki z naszego dzieciństwa jak będzie troszkę starszy - mamy pełno Fasolek, Pana Kleksa, piosenek z Tik-Taka
Oglądałyście Tik-Taka? Dla mnie to jedno z najmilszych wspomnień z dzieciństwa. Zdaje się, że leciał we wtorki, rodzice pracowali oboje do wieczora. Przyjeżdżali dziadkowie - rodzice Mamy - odbierali mnie ze szkoły, Brata z przedszkola... Na obiad babcia przywoziła zupę pomidorową albo naleśniki z serem - uwielbiałam je I wszyscy oglądaliśmy Tik-Taka po południu
Macie jakieś takie wspomnienia z dzieciństwa, na które łezka Wam się w oku kręci?
Dla mnie to jeszcze wycieczki rowerowe z Tatą. Miałam może 7 czy 8 lat, jeździliśmy za miasto. Po drodze zawsze zatrzymywaliśmy się w jakimś sklepiku, a Tata kupował mi małe czekoladki z rysunkami zwierząt firmy Goplana - pamiętacie je?
Obiady niedzielne u rodziców Mamy - zawsze był rosół z makaronem, pieczony kurczak, a na deser biszkopt I oranżada
Wafelki w niebieskich opakowaniach - Koukou-Roukou i guma Donald kupowane za kieszonkowe w spożywczej budce pod blokiem
Ach, ależ mnie naszło na wspomnienia...

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 09:45   #4214
Beata_Batumi
Zadomowienie

Witajcie!

Ja w końcu nie robiłam imprezy- złapałam takiego doła że cały czas ryczałam, nie miałam na nic siły, nawet zeby sie umalować dla gości i odwołałam... Mąż w stresie- nie wiedział co mi jest, jak pomóc. Na szczęscie przeszło. Wczoraj miałam na szczęście dobry dzień- spałam (z przerwami) do 11!!!! Potem zrobiłam sie na bóstwo i jakoś dzień zleciał.

Irsin, Lutien, Ona i nie pamiętam która jeszcze- dzieciaczki prześliczne!!!!!Juz niedługo i ja i się doczekam swojego bąbelka.

Anecka, Artystka- współczuję sytuacji w domu rodzinnym, ważne zeby nasze dzieci miały normalne domy...Moja mama była strasznie nerwowa i często dostawałam lanie...Ale patrząc na to z perspektywy to i tak się dziwię że nie wylądowała w wariatkowie (mieszkaliśmy w 5 os w pokoju w kuchnią, ogrzewanie tzw koza, wilgoc na scianach, kąpanie w misce bo n ie było ciepłej wody, kupe można było zrobić tylko na zew bo nie było prawdziwego szamba i rury się zapychały no i upierdliwi teściowie- babcia wiecznie chora jak chcieli gdzieć jechać, ciągle pretensje itp, dopiero po 18 latach małżeństwa sie przeprowadzili do swojego domu- dziadki z nami...wczesniej dziadkowie nie dali nawet nic w tym domu zrobic- rodzice chcieli dobudować trochę, zmodernizować to na nic się nie zgadzali tragedia)

Lilianka już z nami!
http://www.suwaczki.com/tickers/ijpbjw4zsby4rlk8.png
Beata_Batumi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 09:48   #4215
kretencja
Zakorzenienie

A ja zaczęłam 35 tydzień
A według usg 36
W sumie teraz już naprawdę w każdej chwili może się zacząć
A ja jeszcze nie mam skierowania od gina na cesarkę

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-10-25, 09:48   #4216
sylwia01485
Zadomowienie

Edzia - o cycach nic nie mów- ja przed ciążą miałam 75c, a teraz noszę 85 d, a do karmienia kupiłam sobie e. Wyglądam jak krowa przed dojeniem- otoczki brodawek są jak pokrywki od słoika pięciolitrowego- pocieszam się , że w poprzedniej ciąży też miałam duże i karmiłam dość długo , bo rok i 2 mies, ale wróciły do normy- odrobinę oklapły , bo zrobiły mi się rozstępy z przodu, ale tragedii nie było. Mam nadzieję, ze teraz nie będę miała jak Zuluska

Co do piosenek, to ja nie myślałam o takich dla malutkiego zupełnie, ale potem kupię pana tik taka i mam jeszcze piosenki kota budzika- są super, moja córka je uwielbiała i jak jechałyśmy gdzieś dalej samochodem, to śpiewałyśmy razem i uwielbiałam, gdy przekręcała słowa, bo dobrze nie usłyszała.
Stary 2010-10-25, 09:50   #4217
EdziaO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Mam trochę muzyczki relaksacyjnej, dźwięki natury... To będziemy małemu puszczać. A potem piosenki z naszego dzieciństwa jak będzie troszkę starszy - mamy pełno Fasolek, Pana Kleksa, piosenek z Tik-Taka
Oglądałyście Tik-Taka? Dla mnie to jedno z najmilszych wspomnień z dzieciństwa. Zdaje się, że leciał we wtorki, rodzice pracowali oboje do wieczora. Przyjeżdżali dziadkowie - rodzice Mamy - odbierali mnie ze szkoły, Brata z przedszkola... Na obiad babcia przywoziła zupę pomidorową albo naleśniki z serem - uwielbiałam je I wszyscy oglądaliśmy Tik-Taka po południu
Macie jakieś takie wspomnienia z dzieciństwa, na które łezka Wam się w oku kręci?
Dla mnie to jeszcze wycieczki rowerowe z Tatą. Miałam może 7 czy 8 lat, jeździliśmy za miasto. Po drodze zawsze zatrzymywaliśmy się w jakimś sklepiku, a Tata kupował mi małe czekoladki z rysunkami zwierząt firmy Goplana - pamiętacie je?
Obiady niedzielne u rodziców Mamy - zawsze był rosół z makaronem, pieczony kurczak, a na deser biszkopt I oranżada
Wafelki w niebieskich opakowaniach - Koukou-Roukou i guma Donald kupowane za kieszonkowe w spożywczej budce pod blokiem
tik-tak jak najbardziej!
Do tego smurfy, brygada RR i później w sobotnie przedpołudnia DisneyPamiętam te wafelki tylko mi utkwiły jako kuku-rukutak przynajmniej na nie mówiłamgumy kulkui, które uwielbiałam, okienka, które mama prażyła na oleju. I frytki i kluski parowe babci

Stary 2010-10-25, 09:51   #4218
sylwia01485
Zadomowienie

Cytat:

JA pamiętam jeszcze Piątek z Pankracym - a potem był zawsze jakiś film , np " Nikogo nie ma w domu "- Nikto nie je doma

Moja córke wychowałam na tych piosenkach- Fasolki, Tik tak , potem Kot Budzik ( to już nie moja epoka) i na bajkach- Reksio, ćwirek, kot Filemont ( tak mówiła moja Karolina)
Stary 2010-10-25, 09:53   #4219
EdziaO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Beata_Batumi Pokaż wiadomość
Witajcie!

Ja w końcu nie robiłam imprezy- złapałam takiego doła że cały czas ryczałam, nie miałam na nic siły, nawet zeby sie umalować dla gości i odwołałam... Mąż w stresie- nie wiedział co mi jest, jak pomóc. Na szczęscie przeszło. Wczoraj miałam na szczęście dobry dzień- spałam (z przerwami) do 11!!!! Potem zrobiłam sie na bóstwo i jakoś dzień zleciał.

Irsin, Lutien, Ona i nie pamiętam która jeszcze- dzieciaczki prześliczne!!!!!Juz niedługo i ja i się doczekam swojego bąbelka.

Anecka, Artystka- współczuję sytuacji w domu rodzinnym, ważne zeby nasze dzieci miały normalne domy...Moja mama była strasznie nerwowa i często dostawałam lanie...Ale patrząc na to z perspektywy to i tak się dziwię że nie wylądowała w wariatkowie (mieszkaliśmy w 5 os w pokoju w kuchnią, ogrzewanie tzw koza, wilgoc na scianach, kąpanie w misce bo n ie było ciepłej wody, kupe można było zrobić tylko na zew bo nie było prawdziwego szamba i rury się zapychały no i upierdliwi teściowie- babcia wiecznie chora jak chcieli gdzieć jechać, ciągle pretensje itp, dopiero po 18 latach małżeństwa sie przeprowadzili do swojego domu- dziadki z nami...wczesniej dziadkowie nie dali nawet nic w tym domu zrobic- rodzice chcieli dobudować trochę, zmodernizować to na nic się nie zgadzali tragedia)
strasznie współczuję bo nic mądrzejszego nie umiem wymyślić. Przykro się to czyta.

Stary 2010-10-25, 09:54   #4220
kretencja
Zakorzenienie

Edzia, no bo to się czytało kuku-ruku Tylko tak dziwnie się pisało
Brygadę RR też z Bratem uwielbialiśmy.

Mamy z mężem na kompie trochę fajnych bajek z naszego dzieciństwa - Reksio, Bolek i Lolek, przygody Kota Filemona no i naszego ukochanego KRECIKA

O tak, kluski parowe Moja babcia robiła BOSKIE. Teraz czasem moja Mama robi według tego przepisu, muszę się i ja nauczyć

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010

Edytowane przez kretencja
Czas edycji: 2010-10-25 o 09:55
Stary 2010-10-25, 09:54   #4221
EdziaO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwia01485 Pokaż wiadomość
Edzia - o cycach nic nie mów- ja przed ciążą miałam 75c, a teraz noszę 85 d, a do karmienia kupiłam sobie e. Wyglądam jak krowa przed dojeniem- otoczki brodawek są jak pokrywki od słoika pięciolitrowego- pocieszam się , że w poprzedniej ciąży też miałam duże i karmiłam dość długo , bo rok i 2 mies, ale wróciły do normy- odrobinę oklapły , bo zrobiły mi się rozstępy z przodu, ale tragedii nie było. Mam nadzieję, ze teraz nie będę miała jak Zuluska

Co do piosenek, to ja nie myślałam o takich dla malutkiego zupełnie, ale potem kupię pana tik taka i mam jeszcze piosenki kota budzika- są super, moja córka je uwielbiała i jak jechałyśmy gdzieś dalej samochodem, to śpiewałyśmy razem i uwielbiałam, gdy przekręcała słowa, bo dobrze nie usłyszała.
moje otoczki bodawek są takiej wielkości, jak mały zobaczy to się chyba przestraszyMam nadzieję, że się do czegoś nadadzą. Smutno mi się robi, że nie będa takie jak wczesniej. ale postaram się je trochę reanimować. Używam kremu pharmaceris, ale co ma klapnąć i tak klapnie.

Edytowane przez EdziaO
Czas edycji: 2010-10-25 o 09:56
Stary 2010-10-25, 09:56   #4222
rptrbj1978
Rozeznanie

Gustawek gratulacje!!!
A mnie od kilku dni jest niedobrze buu

rptrbj1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 09:57   #4223
EdziaO
Zakorzenienie

Cytat:
Edzia, no bo to się czytało kuku-ruku Tylko tak dziwnie się pisało
Brygadę RR też z Bratem uwielbialiśmy.

Mamy z mężem na kompie trochę fajnych bajek z naszego dzieciństwa - Reksio, Bolek i Lolek, przygody Kota Filemona no i naszego ukochanego KRECIKA

O tak, kluski parowe Moja babcia robiła BOSKIE. Teraz czasem moja Mama robi według tego przepisu, muszę się i ja nauczyć
zmobilizowałam się-nie mam płyt dla dzieci więc kilka nabędęniech też ma miłe wspomnienia

Stary 2010-10-25, 09:58   #4224
apoolonia
Rozeznanie

Mój biust na początku trochę napuchł max pól rozmiaru

a potem stanął w miejscu hahaah
dalej nosze te same staniki

sutki są odrobinę ciemniejsze

nawet krecha na brzuchu mi się nie zrobiła...........

Jakoś wizualnie nie odczuwam tej ciąży
ciekawe co będzie po
Stary 2010-10-25, 10:11   #4225
kootekk
Zakorzenienie

Gustawek gratulacje a juz chciałam spisac ten weekend do straconych

kurde dziewczyny cos w powietrzu jest chyba nie tak bo wszystkie nasze dzieci coś maja moj dzisiaj w nocy kupki znowu nie umial zrobic płacz okropny był, rumiankiem go poiłam, brzuszek masowałam az w koncu popusciło i zrobił ogromne kupsko nie spał poł nocy, od 2 do teraz, po kupie wypił 120ml i padnął jak pies pluto, biedactwo moje malenkie

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

apoolonia ja teraz juz ogladam 7 sezon gotowych

kootekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 10:14   #4226
rptrbj1978
Rozeznanie

Gotowe uwielbiałam ten serial a teraz wyszłam z rytmu.

rptrbj1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 10:15   #4227
Patrycja_1708
Zadomowienie

Czesc dziewczynki. No prosze jak od rana wiadomości
Gustawek gratulacje córeczki

Ja leniuchowałam z tżtem całą niedziele wczoraj i nawet nie miałam siły zeby do kompa podejsc... Jakoś tak fajnie miło spedzilismy niedziele...

Teraz się ogarnęłam i ide robić obiadek.

Dziś pierogi z jagodami Ide robić bo sie nie wyrobie a jeszcze mam troche sprzątania...
Patrycja_1708 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 10:19   #4228
apoolonia
Rozeznanie

Oglądałam część sezonu 5 ale zazwyczaj urywki

jak skończę gotowe to zacznę oglądać plotkarę bo też przerwałam na 12 odcinku

-----------------

dziś mam dostać śpiochy z nexta i cały zestaw z motherhood

już nie mogę się doczekać
Stary 2010-10-25, 10:19   #4229
EdziaO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kootekk Pokaż wiadomość
Gustawek gratulacje a juz chciałam spisac ten weekend do straconych

kurde dziewczyny cos w powietrzu jest chyba nie tak bo wszystkie nasze dzieci coś maja moj dzisiaj w nocy kupki znowu nie umial zrobic płacz okropny był, rumiankiem go poiłam, brzuszek masowałam az w koncu popusciło i zrobił ogromne kupsko nie spał poł nocy, od 2 do teraz, po kupie wypił 120ml i padnął jak pies pluto, biedactwo moje malenkie

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

apoolonia ja teraz juz ogladam 7 sezon gotowych
bidulek, co one maja za mękę z tymi kupkami

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Cytat:
Napisane przez apoolonia Pokaż wiadomość
Mój biust na początku trochę napuchł max pól rozmiaru

a potem stanął w miejscu hahaah
dalej nosze te same staniki

sutki są odrobinę ciemniejsze

nawet krecha na brzuchu mi się nie zrobiła...........

Jakoś wizualnie nie odczuwam tej ciąży
ciekawe co będzie po
szczęśliwa kobieto

Stary 2010-10-25, 10:20   #4230
kliwia
Zakorzenienie

ubranka z motherhood maja taka jakosc ze szok - dostalam tunike dla malej i wyglada jak nowa wyjeta z opakowania. w szoku jestem. Zreszta z babyGap tez taka jakosc tej bawelny powala na te 'dorosle' ubranka. Bo bodziaki i inne to wiadomo
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości