Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień2010,cz6 - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-25, 10:23   #4231
rptrbj1978
Rozeznanie

Dot.: Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień20

http://olivia.pl/Community/53972,Blo...ejda_wody.html a to dla nas film

rptrbj1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 10:27   #4232
dzasta110
Wtajemniczenie

Dot.: Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień20

Miskowa - fajny ten Twój Okruszek

irsin - za poprawe nastroju
dobrze, że był ktoś w pobliżu, gdy mała się zaksztusiła

kretencja - fajowy ten Twój brzuchalek nic w boczki dziewczyno Ci nie idzie

Anecka - naleśniki chyba dziś na obias sobie zrobię

ishka - i jak Tomuś dzisiaj?? Lepiej??

Sereniti - ładnie wyglądasz żadnej otyłej dziewczyny na zdjęciu nie widzę a tak swoją drogą, to chyba byłaś raczej szczypiorkiem skoro przytyłaś 22 kg i w ogóle tego nie widać a tak w ogóle to sprawdzałam na pierwszej stronie ile masz latek, bo wyglądasz jak nastolatka

kliwia - pokaż co dostałaś

mallinka - dobrze, że poszli Ci na rękę z tymi wcześniejszymi zaliczeniami bo niektóym czasami w takich sytuacjach odbija

GUSTAWEK - gratulacje i witamy Adę

79Marta - może koktajl rycynowy??

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 10:30   #4233
apoolonia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez EdziaO Pokaż wiadomość
bidulek, co one maja za mękę z tymi kupkami

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

szczęśliwa kobieto

Zeby nie było za dobrze Bozia zesłała na mnie wszystkie objawy ciążowe o których świat słyszał haah
a teraz na koniec to leżenie

Dziś czuje się w miarę więc wklejam zdjęcie mojego brzucha w 32tc
przed wyjściem na badania

no i wanienka z której narazie jestem zadowolona
apoolonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 10:32   #4234
apoolonia
Rozeznanie

,,,, spodenki się wkradły haha

Edytowane przez apoolonia
Czas edycji: 2010-10-25 o 10:33
apoolonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 10:34   #4235
kliwia
Zakorzenienie

apolonia a co tak na czarno zes sie odstrzelila kobieto
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 10:34   #4236
kretencja
Zakorzenienie

Dzasta, oj, idzie, idzie mi w boczki, uwierz Już dwa miesiące temu nie przepchnęłam spodni sprzed ciąży przez dupsko

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 10:41   #4237
vikicullen
Zadomowienie

Gustawek gratuluje

Ja mialam okropny weekend cały przeleżałam w łózku, nie pamietam kiedy ostatnio byłam taka chora Dobrze ze tz dbał o mnie, zorbil mi syrop z cebuli robił sniadanie, obiady, sprzatał dobrze mam z nim
Został mi jeszcze katar mocny i kaszel mnie zaczął meczyc

A tak wogóle weszlam dzis w 39 tc

http://www.suwaczki.com/tickers/atdc2n0askflsw50.png

PAULINKA ur. 01.10.2015 r.

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37tv739lp63vo5.png

Edytowane przez vikicullen
Czas edycji: 2010-10-25 o 10:45
vikicullen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 10:45   #4238
andziat
Zakorzenienie

Gustawek GRATULACJE
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 10:47   #4239
EdziaO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez apoolonia Pokaż wiadomość
fajowa ta wanienka
mama też niczego sobie

„Błogosławiony, który daje swoim dzieciom korzenie i skrzydła”
EdziaO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 10:49   #4240
ona1010
Raczkowanie

Gustawek- gratulacje

Kootek- mam pytanie do Ciebie, jak dlugo po cesarce leciala z Ciebie krew i inne paskudztwa. Bo ja od wczoraj nic nie mam, troche sie boje, bo lekarka mi powiedziala, ze gdyby tak sie zdarzylo, to chyba sie cos przytkalo, a wtedy do szpitala i koniec z karmieniem, bo antybiotyki. Polozna dopiero jutro przyjdzie, a ja juz sama nie wiem, czy brzuch zaczal mnie troche bardziej bolec czy to moje wymysly
ona1010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 10:50   #4241
Donuś
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mallinka Pokaż wiadomość

Uwaga, uwaga, mamy kolejną Dziewczynkę

SMS od Gustawek:

Hej, Ada już jest od wczoraj po tej stronie brzuszka, ma 56cm i 2830g, urodziłam przez CC
GRATULACJE

Cytat:
Super ta wanienka tez taka chcielismy ale u nas nie było do nich stojaka...

Cytat:
Napisane przez vikicullen Pokaż wiadomość

Ja mialam okropny weekend cały przeleżałam w łózku, nie pamietam kiedy ostatnio byłam taka chora Dobrze ze tz dbał o mnie, zorbil mi syrop z cebuli robił sniadanie, obiady, sprzatał dobrze mam z nim

UUU 39 to juz jedna noga na porodówce
Kuruj sie bidulko

A ja własnie wróciłam z LIdla z paka pampersów I tona innych zakupów... Jeszcze tylko musimy odebrac zamówienie z apteki i jestesmy gotowi

A jutro do lekarza jestem ciekawa co u małej bo jutro bedzie usg

Donuś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 10:50   #4242
EdziaO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Dzasta, oj, idzie, idzie mi w boczki, uwierz Już dwa miesiące temu nie przepchnęłam spodni sprzed ciąży przez dupsko
nawet nic o tym nie mów

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Cytat:
Gustawek gratuluje

ojjj dobrze dobrze

Stary 2010-10-25, 10:54   #4243
kretencja
Zakorzenienie

Viki, mam nadzieję, że już lepiej się czujesz
To Ty już zaraz powitasz swoje dzieciątko

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-10-25, 10:58   #4244
andziat
Zakorzenienie

vikicullen to już bliziutko, zdrowiej jak najszybciej

Donuś ja tez jutro do lekarza i już się nie mogę doczekać, ciekawe czy córcia się już obróciła czy dalej położenie pośladkowe.
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 11:05   #4245
mill
Przyczajenie

Gustawek gratulacje! Czekamy na zdjęcie małej.

U mnie dziś zaczął się 37 tydzień

A Tż, z racji tego, że niedawno zmieniliśmy miejsce zamieszkania chce w sobotę robić parapetówkę, chyba oszalał. Wydaje mi się, że nie dociera jeszcze do niego, że lada moment możemy gnać na porodówkę. Nie był nawet jeszcze po wózek, który czeka u mojej siostry. Oszaleje.

U prawdziwego zucha pierwsza rodzi się dziewucha
Urszula Kalina
http://www.suwaczki.com/tickers/zem3df9h7vzatn24.png

_________________________ ____________________
Marzyć i mysleć, choć życia nie stworzył Disney
mill jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 11:07   #4246
vikicullen
Zadomowienie

noo juz blisko coraz blizej

Stary 2010-10-25, 11:16   #4247
Priety
Raczkowanie

GG do Priety

Kurczę w ogóle nie mogę się dzisiaj pozbierać... A niestety muszę bo jadę na Ktg... Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku...

W ogóle nie wiem co się dzieje ze mną od paru dni... Bolą mnie strasznie biodra i krocze do tego, a w sobotę zaczęło mi być niedobrze... Do tego mam nogi spuchnięte jak baniaki normalnie... Zawsze mi jesienią troszkę puchły, ale teraz to masakra bo nie dość, że mam łydki opuchnięte to jeszcze całe stopy i kostki... Normalnie jak balony I jakoś doła łapie nie wiem czemu, mam wszystkiego dość, nic mi się nie chce robić... Najchętniej bym się położyła i nie ruszała w ogóle
Priety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 11:25   #4248
Martinixxx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez EdziaO Pokaż wiadomość
Moje cyce z 70D osiągnęły 80F. I dobra pogodziłam się z tym dramatycznym stanem. Ale od kilku dni swędzą mnie i bolą. Czyli rosną????To co ja je taczką będę wozić?Ja nie chcęObwisnom mi do pasa.Wyglądam jak krowa mleczna
Oddaj trochę Moje cyce ciut staly sie pełniejsze, ale nadal noszę te same staniki a miałam nadzieję, ze w ciąży odbiją się od dna. Sutki takie same, może ciut ciemniejsze.Mam nadzieję, że nie będą za małe.

Cytat:
Ja nie kupuję żadnej specjalnej muzyki dla dziecka.
Mam trochę muzyczki relaksacyjnej, dźwięki natury... To będziemy małemu puszczać. A potem piosenki z naszego dzieciństwa jak będzie troszkę starszy - mamy pełno Fasolek, Pana Kleksa, piosenek z Tik-Taka
Oglądałyście Tik-Taka? Dla mnie to jedno z najmilszych wspomnień z dzieciństwa. Zdaje się, że leciał we wtorki, rodzice pracowali oboje do wieczora. Przyjeżdżali dziadkowie - rodzice Mamy - odbierali mnie ze szkoły, Brata z przedszkola... Na obiad babcia przywoziła zupę pomidorową albo naleśniki z serem - uwielbiałam je I wszyscy oglądaliśmy Tik-Taka po południu
Macie jakieś takie wspomnienia z dzieciństwa, na które łezka Wam się w oku kręci?
Dla mnie to jeszcze wycieczki rowerowe z Tatą. Miałam może 7 czy 8 lat, jeździliśmy za miasto. Po drodze zawsze zatrzymywaliśmy się w jakimś sklepiku, a Tata kupował mi małe czekoladki z rysunkami zwierząt firmy Goplana - pamiętacie je?
Obiady niedzielne u rodziców Mamy - zawsze był rosół z makaronem, pieczony kurczak, a na deser biszkopt I oranżada
Wafelki w niebieskich opakowaniach - Koukou-Roukou i guma Donald kupowane za kieszonkowe w spożywczej budce pod blokiem
Ach, ależ mnie naszło na wspomnienia...
Fasolki, pan Tik-Tak już czekają. Mam jeszcze stare kasety video ze smerfami i Reksiem czasy dzieciństwa wspominam z nostalgią i do tego tata dużo filmował. Jak tylko jestem w domu siadamy z siostrami i mamą i ogladamy jak to było 21 lat temu. Czasami nie mogę wprost uwierzyć jak szybko czas leci.

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
ubranka z motherhood maja taka jakosc ze szok - dostalam tunike dla malej i wyglada jak nowa wyjeta z opakowania. w szoku jestem. Zreszta z babyGap tez taka jakosc tej bawelny powala na te 'dorosle' ubranka. Bo bodziaki i inne to wiadomo
Potwierdzam. Mootherhood - super jakość i na all kupisz za grosze. Mam jeszcze dużo z George i Next + kilka zwykłych. Różnica niestety jest.

Cytat:
Zeby nie było za dobrze Bozia zesłała na mnie wszystkie objawy ciążowe o których świat słyszał haah
a teraz na koniec to leżenie
To lezenie to najgorsze. Ja leżalam od 29 tyg.Masakra. Teraz już sobie odpuściłam i sie więcej ruszam, żebym miała siłę urodzić. Wyro wyciąga.

Cytat:
Gustawek gratuluje

Kuruj się kuruj , porodówka juz czeka

Gustawek GRATULACJE!!!!

Dzisiejsza noc znowu zarwana. Brzuch sie stawiał, był twardy jak kamień i w ruch poszła nospa, która ociągała sie z działaniem. Teoretycznie brzuch w pozycji leżącej powinien być miękki a dzis to twardzizna całą con. Moze mała tak dupke wypięła i stąd to uczucie. Ale ruchów nie czułam. Zaczynam sie martwić - tez tak macie?? Może sobie wciskam coś znowu

Martinixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 11:31   #4249
mill
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Priety Pokaż wiadomość
Kurczę w ogóle nie mogę się dzisiaj pozbierać... A niestety muszę bo jadę na Ktg... Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku...

W ogóle nie wiem co się dzieje ze mną od paru dni... Bolą mnie strasznie biodra i krocze do tego, a w sobotę zaczęło mi być niedobrze... Do tego mam nogi spuchnięte jak baniaki normalnie... Zawsze mi jesienią troszkę puchły, ale teraz to masakra bo nie dość, że mam łydki opuchnięte to jeszcze całe stopy i kostki... Normalnie jak balony I jakoś doła łapie nie wiem czemu, mam wszystkiego dość, nic mi się nie chce robić... Najchętniej bym się położyła i nie ruszała w ogóle
Priety ja mam podobnie.
Bolące krocze, megaspuchnięte stopy, do tego kosmiczna zgaga. Jeszcze ta depresyjna pogoda. Najchętniej przeczekałabym w łóżku do rozwiązania.

U prawdziwego zucha pierwsza rodzi się dziewucha
Urszula Kalina
http://www.suwaczki.com/tickers/zem3df9h7vzatn24.png

_________________________ ____________________
Marzyć i mysleć, choć życia nie stworzył Disney
mill jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 11:32   #4250
Joanna131
Raczkowanie

GG do Joanna131

Cytat:
Ja nie kupuję żadnej specjalnej muzyki dla dziecka.
Mam trochę muzyczki relaksacyjnej, dźwięki natury... To będziemy małemu puszczać. A potem piosenki z naszego dzieciństwa jak będzie troszkę starszy - mamy pełno Fasolek, Pana Kleksa, piosenek z Tik-Taka
Oglądałyście Tik-Taka? Dla mnie to jedno z najmilszych wspomnień z dzieciństwa. Zdaje się, że leciał we wtorki, rodzice pracowali oboje do wieczora. Przyjeżdżali dziadkowie - rodzice Mamy - odbierali mnie ze szkoły, Brata z przedszkola... Na obiad babcia przywoziła zupę pomidorową albo naleśniki z serem - uwielbiałam je I wszyscy oglądaliśmy Tik-Taka po południu
Macie jakieś takie wspomnienia z dzieciństwa, na które łezka Wam się w oku kręci?
Dla mnie to jeszcze wycieczki rowerowe z Tatą. Miałam może 7 czy 8 lat, jeździliśmy za miasto. Po drodze zawsze zatrzymywaliśmy się w jakimś sklepiku, a Tata kupował mi małe czekoladki z rysunkami zwierząt firmy Goplana - pamiętacie je?
Obiady niedzielne u rodziców Mamy - zawsze był rosół z makaronem, pieczony kurczak, a na deser biszkopt I oranżada
Wafelki w niebieskich opakowaniach - Koukou-Roukou i guma Donald kupowane za kieszonkowe w spożywczej budce pod blokiem
Ach, ależ mnie naszło na wspomnienia...
A ja ściągnęłam sobie Muzykę Bobasa. Muszę jeszcze wgrać na płytki i zaczniemy słuchać. To takie typowo "noworodkowe" melodie. O takich poważniejszych pomyślę później.
Ale tak, kretencja, to o czym piszesz to kwintesencja mojego dzieciństwa. Pana TikTaka zawsze oglądałam u Babci - regularnie. Z wieczorynek najbardziej lubiłam Smurfy i Gumisie.
No i słodycze - od jakiegoś czasu próbowałam sobie przypomnieć jak te wafelki się nazywały, a to były kuku-ruku. Na opakowaniu chyba była papuga? Do tego Donald i Turbo.
Ciekawe jakie wspomnienia będą miały nasze pociechy??

A co do piersi - nie wiem jak to się stało - ale gołym okiem widać, że u mnie jedna jest większa a druga mniejsza. Myślałam, że tak się może stać po karmieniu, ale w ciąży??

No i ręce mi spuchły. Jak zginam całe palce to aż czuję stawy, takie serdele się zrobiły.
Joanna131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 11:37   #4251
kretencja
Zakorzenienie

Mnie się zdaje, że kuku-ruku miały cały zwierzyniec na opakowaniu I chyba dołączane były też nalepki ze zwierzętami, ale głowy nie dam.
Ja od kiedy pamiętam, miałam prawą pierś trochę mniejszą. Przez długi czas w ciąży jeszcze się to uwydatniło, ale wydaje mi się, że teraz jakimś cudem się zrównały

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-10-25, 11:45   #4252
EdziaO
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie się zdaje, że kuku-ruku miały cały zwierzyniec na opakowaniu I chyba dołączane były też nalepki ze zwierzętami, ale głowy nie dam.
Ja od kiedy pamiętam, miałam prawą pierś trochę mniejszą. Przez długi czas w ciąży jeszcze się to uwydatniło, ale wydaje mi się, że teraz jakimś cudem się zrównały
ja też to zapamiętałam tak, że były różne zwierzątka i nalepkiehhh fajne to było

Stary 2010-10-25, 11:50   #4253
mallinka
Zadomowienie

Ja jeszcze nie mam żadnych bajek. Pomyślę o tym jak już dzidz będzie bardziej kumaty

Ale bardzo miło wspominam teleranek, 5-10-15, bolka i lolka itp i jakieś gumy z których zbierało się naklejki do albumu-nie pamiętam nazwy
i w wakacje moje ukochane lody marwil-najtańsze i najsmaczniejsze
i oranżadę z butelki-nigdy nie umiałam z niej pić i brat na mnie krzyczał ze wpuszczam do środka :hahaha :

muszę do środy napisać plan pracy mgr i jakieś materiały znaleźć -takie tempo narzucił mi promotor-skoro do grudnia chcę wszystko napisać na razie nie mam nic i bladego pojęcia o moim temacie i żadnego dostępu do książek uniwersyteckich w moim mieście-tylko w czytelniach swoją drogą to jest bez sensu że mając legitymację uczelni wyższej nie mogę korzystać z innych bibliotek...
Także dziewczyny jakbyście miały jakieś materiały w temacie "System ocen pracowniczych" to ja chętnie przygarnę oczywiście nie będę używać nazw firm z których pochodzą-mam za zadanie opracować własny system dla wybranego przedsiębiorstwa

To wracam do roboty-już mnie głowa boli

ur. - 28.12.2010 - 4530g, 59cm

mallinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 11:52   #4254
kretencja
Zakorzenienie

O tak, 5-10-15 też uwielbiałam i bardzo długo oglądałam, dosłownie chyba jako 15-latka jeszcze

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-10-25, 11:56   #4255
lutien
Wtajemniczenie

Gustawek - GRATULACJE
(Katharine Hadley )

lutien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 12:00   #4256
vikicullen
Zadomowienie

Ja tez uwielbialam 5-10-15 i tik-taka, kiedys to były programy dla dzieci ehhh, potem pamietam ogladalam jeszcze-twój problem nasza głowa, uwielbiałam ten programale to wsumie było za czasów juz szkoły średniej.

Stary 2010-10-25, 12:01   #4257
Ishka
Zadomowienie

Witam kobietki.

Ja po nieprzespanej nocce bo mały miał problemy z kupką i wogole przez ten katar taki marudny biedny tak mi go żal

Byliśmy niedawno u lekarza..i w gardełku nie ma nic takiego tylko przez ten katar pokasłuje i jest taki marudny bo gorączki nie miał jak narazie..."odpukać" martwi mnie ta kupka że taka twarda...ale podobno samo dopajanie powinno pomóc no ale ja dopajam i nic jak narazie nie daje...no zobaczymy jak bedzie dziś...aha Junior waży 3,360 a jak go wypisywali ze szpitala to miał 3,100 także w ciągu 8 dni przybrał 260g no ale od wczoraj je tak malutko jak wróbelek ale mam nadzieje że apetyt mu wróci niedługo i normalne kupki tez bo wykończe sie nerwowo...

eh koniec smęcenia

Ona1010 pytałaś kootka o cesarke ale ja też Ci moge odpowiedzieć bo też ja miałam

Ze mnie leciało róznie już mi sie zdarzyły 3 dni w ktorych miałam czystko przez cały dzień na podpasce a na drugi dzień znowu sie rozkeciło...także z tym krwawieniem bywa różnie ale powinno byc jakiekolwiek. Teraz mam tak że wciągu dnia nazbiera mi sie tego dosyć. Zobaczysz jak bedzie wieczorem jeśli do wieczora nic sie nie pojawi to zadzwon do lekarza. U mnie jutro bedzie 2 tygodnie po cesarce a jeszcze ze mnie leci ale każdy organizm ma inaczej.A ból pleców to ja miałam nasilony w dzień w ktorym wyszłam ze szpitala...ale tak mnie bolało że kroku nie umiałam zrobić...a w miejscu gdzie mnie znieczulali i w okolicy....mam nadzieje że chociaż troche pomogłam.
Ishka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 12:07   #4258
_paulinka2
Wtajemniczenie

Ishka śliczny synuś

Irsin dzielna kobitka córcia urocza

Ona cudowny jest Filipek !! taka słodka kruszynka

a na co się pije ten olej rycynowy ?

Gustawek GRATULACJĘ !!!!

apolonia
ja właśnie dzisiaj oglądałam kolejny odcinek 7 sezonu gotowych hihi aaale też wszystko nadrobiłam jak leżałam sobie w ciąży a ja czekam jak na szpilkach na kolejny odcinek plotkary a go nie ma i nie ma jakaś Ty ZGRABNIUTKA ! śliczny brzuś

dbam o włosy

_paulinka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 12:10   #4259
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mallinka Pokaż wiadomość
no tak Aliszcze oby szybko ten zapał nie minął a jak tam Twój nastrój dziś? mam nadzieję że lepszy
-

Uwaga, uwaga, mamy kolejną Dziewczynkę

SMS od Gustawek:

Hej, Ada już jest od wczoraj po tej stronie brzuszka, ma 56cm i 2830g, urodziłam przez CC
Nastrój dziś lepszy, kolezanka wpadła do mnie na poranną kawę, także było fajnie

NO I GRATULACJE DLA GUSTAWKA I ADY!!!!

Cytat:
Napisane przez sylwia01485 Pokaż wiadomość
JA pamiętam jeszcze Piątek z Pankracym - a potem był zawsze jakiś film , np " Nikogo nie ma w domu "- Nikto nie je doma

Moja córke wychowałam na tych piosenkach- Fasolki, Tik tak , potem Kot Budzik ( to już nie moja epoka) i na bajkach- Reksio, ćwirek, kot Filemont ( tak mówiła moja Karolina)
uwielbiałam Pankracego A Ćwirka sama czasem oglądam teraz na mini-mini mojemu bratankowi sprezentowałam filmy na dvd z mojego dziecinstwa, typu ćwirek, bonifacy i filemon, bałwanek bouli itp najbardziej mój bratanek lubi Kota Filemona i Krecika
Cytat:
O tak, kluski parowe Moja babcia robiła BOSKIE. Teraz czasem moja Mama robi według tego przepisu, muszę się i ja nauczyć
kluski parowe? czyli pewnie po poznańsku pyzy pycha z sosem myśliwskim, zrazami i buraczkami

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 12:14   #4260
_paulinka2
Wtajemniczenie

dziewczyny dajcie jakiś pomysł na dobry obiadek po uczelni jestem tak wymóżdżona że szok

dbam o włosy

_paulinka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości