Majowo-czerwcowe mamy 2011 :) - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-25, 13:33   #3961
kruczaa
Rozeznanie

Dot.: Majowo-czerwcowe mamy 2011 :)

Cytat:
Napisane przez madzis_88 Pokaż wiadomość
My z mężem myślimy o córeczce jeśli będzie synuś także będziemy szczęśliwi - myślę, że najważniejsze aby było zdrowe. Co sądzicie o imieniu Lenka ?
super, ale Lenka jako Lena, Helena czy Magdalena?
kruczaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 13:34   #3962
SiLLee
Raczkowanie

Bardzo chciala bym isc na l4 pracuje jako kelnerka w clubie musze oddychac dymem paierosowym ciagle biegac nawet nie mam czau zeby cos zjesc i tak od 15 do 3 w nocy czasami. Nie wiem czy mi ginekolog da l4. Fakt faktem ze pracuje jeszcze tam teoretycznie tydzien bo mi sie konczy umowa probna a potem nie wiem napewno nic nie dostne nawet jak by mi przedluzyl umowe ;/
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć... ♥

Moje Maleństwo ♥
Pusta miska - napełnij miske
SiLLee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 13:37   #3963
the_sania
Wtajemniczenie

Cytat:
My z mężem myślimy o córeczce jeśli będzie synuś także będziemy szczęśliwi - myślę, że najważniejsze aby było zdrowe. Co sądzicie o imieniu Lenka ?
no imię jest ładne, ale nie dałabym tak córce, podobnie jak Oliwia, Julia, Wiktoria, Amelia, Nicole itp
to są teraz "modne" imiona i mówię "nie!" . nie chcę wołac do córki np. Julia, a cała gromada dziewczynek na podwórku będzie na to reagowac

Marcelek 30.05.2011

the_sania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 13:37   #3964
violisia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość
właśnie- macie już wybrane imiona?
my dla dziewczynki chcemy Alicja albo Aleksandra. ja jestem Sandra to ładnie by było
a dla chłopca podoba mi się najbardziej chyba Konrad, albo Bartosz ale na Bartosza TŻ nie chce się zgodzic, bo mialam adoratora o takim imieniu niedawno :P
ja dla chłopca cche też Bartuś a dla dziewczynki,tż upiera sie przy Paulince, a ja chce Anie poki co innych propozycji nie mam:P hehe ale to sie moze zmienic

Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość
co za laska tyle kasiory wygrac, ale widac bylo ze chytra

zrobilam fotke, ale mam sweter, leginsy i sukienke... wiec jest nawet nawet... ale stoi tak juz z miesiac... mam wrazenie ze nie rosnie
no to wrzucaj fotki czekamy
violisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 13:37   #3965
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nerola Pokaż wiadomość
wawieniami i pobytami w szpitalu.
Teraz chyba liczę na dziewczynkę(jak przy ostatniej dwójce)
Witaj nerola - wow! Gratuluję gromadki chłopców, też bym chciała mieć min. troje dzieci ale życie samo weryfikuje nasze plany więc zobaczymy

Celowaliście na dziewczynkę? Oj dobrze by jej było, trzech starszych braci hoho
A jakie imię planujecie dla córci?

madzis_88
My mamy identyczne nastawienie, najważniejsze aby maluszek był zdrowy, płeć nie ma znaczenia. Nawet gdyby się w grudniu okazało, że nasza Iga to jednak Ignaś to nic by to nie zmieniło w naszym nastawieniu. Gorzej z babcią, która już nakupiła różowych sukieneczek
A imię Lenka - śliczne, też się nad nim zastanawialiśmy ale jest b. popularne przynajmniej w moim otoczeniu. A ja jako nosicielka arcy popularnego imienia staram się wybrać imię, który mi się podoba ale nie jest "na topie"

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 13:39   #3966
the_sania
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SiLLee Pokaż wiadomość
Bardzo chciala bym isc na l4 pracuje jako kelnerka w clubie musze oddychac dymem paierosowym ciagle biegac nawet nie mam czau zeby cos zjesc i tak od 15 do 3 w nocy czasami. Nie wiem czy mi ginekolog da l4. Fakt faktem ze pracuje jeszcze tam teoretycznie tydzien bo mi sie konczy umowa probna a potem nie wiem napewno nic nie dostne nawet jak by mi przedluzyl umowe ;/
jak masz tylko umowę próbną , to jestem ciekawa, czy Ci ją w ogóle przedłuży, jak dowie się o ciąży

Marcelek 30.05.2011

Stary 2010-10-25, 13:40   #3967
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:

ojciec surowy no i bardzo bystry......

No fakt, bystrością nie grzeszył

Cytat:
Bardzo ładne, ale dla mnie chyba obecnie zbyt popularne
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 13:42   #3968
the_sania
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez violisia Pokaż wiadomość
ja dla chłopca cche też Bartuś a dla dziewczynki,tż upiera sie przy Paulince, a ja chce Anie poki co innych propozycji nie mam:P hehe ale to sie moze zmienic
no to wrzucaj fotki czekamy
Ania jest ładniejsze ja jakoś nie wiem czemu, ale mam awersję do imion, które kojarzą mi się z czymś oślizgłym paulina, milena, kamila, emila. lilamilailalalulalilial :P takie mleee, jak ślimaki. nie chcę nikogo urazic ale mi się tak kojarzy

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
A imię Lenka - śliczne, też się nad nim zastanawialiśmy ale jest b. popularne przynajmniej w moim otoczeniu. A ja jako nosicielka arcy popularnego imienia staram się wybrać imię, który mi się podoba ale nie jest "na topie"
zgadzam się

Marcelek 30.05.2011

Edytowane przez the_sania
Czas edycji: 2010-10-25 o 13:43
Stary 2010-10-25, 13:53   #3969
nerola
BAN stały

No ja jestem...Milena a czy obślizgła?Tego nie wiem)

Nie-nie celowaliśmy w dziewczynkę-to się "przytrafiło".
Ja sobie marzę o Rozalii.
Nie chcę modnego popularnego imienia.
nerola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 13:57   #3970
violisia
Zadomowienie

Cytat:

a mi sie strasznie z takich starszych imion podoba Antonina, Antosia, Tosia.. alee..

...niestety mam krolika i nazwalam se go Tośka hehe, no to dziecku tego juz nie zrobie:P

a z chlopiecych imion podoba mi sie mateusz, łukasz, marek, Przemek, Szymon, ale wszystkie już sa w rodzinie..
violisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 13:57   #3971
Catia88
Rozeznanie

Daria co do siedzenia w domku podczas pracy to ja ledwo skończyłam studia, miałam zacząć szukać pracę ale ciąża się przytrafiła, więc odpuściłam i też siedzę w domku Idzie się przyzwyczaić. Można zaległości nadrobić np. w czytaniu ksiązek czy oglądaniu filmów

Cytat:
Witam, jestem tu nowa Też spodziewam się dzidzi, mam 22 lata i jest to moje pierwsze dziecko i trochę się stresuję jak to wszystko będzie wyglądać Pozdrawiam
Witamy
Jestem w tym samym wieku co Ty. Tez to moja pierwsza ciąza i cieszę się,że trafiłam na to forum bo jak mam jakies pyt. lub wątpliwości to bardziej doświadczone Dziewczyny zawsze pomogą

Agus87 czy zaproszonko do klubu dostanę ? ;>

Edytowane przez Catia88
Czas edycji: 2010-10-25 o 13:59
Catia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 13:58   #3972
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

Cytat:
no imię jest ładne, ale nie dałabym tak córce, podobnie jak Oliwia, Julia, Wiktoria, Amelia, Nicole itp
to są teraz "modne" imiona i mówię "nie!" . nie chcę wołac do córki np. Julia, a cała gromada dziewczynek na podwórku będzie na to reagowac
My myślimy o Wiktorii, jeśli będzie dziewczynka. Natomiast nie mogę powiedzieć, żeby w naszych rejonach, to było "modne" imię. Nie znam żadnej małej dziewczynki o tym imieniu.
Co innego Julia czy Nicole. Od groma...
anulinka2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 14:12   #3973
nerola
BAN stały

Cytat:
a mi sie strasznie z takich starszych imion podoba Antonina, Antosia, Tosia.. alee..

...niestety mam krolika i nazwalam se go Tośka hehe, no to dziecku tego juz nie zrobie:P

a z chlopiecych imion podoba mi sie mateusz, łukasz, marek, Przemek, Szymon, ale wszystkie już sa w rodzinie..
A mnie jeszcze Amelia,Joanna,Julita,Anto nina ale chyba zostanę przy Rozalce na chyba,ze jajeczka znów wyskoczą
nerola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 14:15   #3974
principessina
Zakorzenienie

Czesc Dziewuszki, ale naskrobalyscie, ale juz Was nadrabiam
My wczoraj bylismy w centrum handlowym i troszke zaszalalam z kupowaniem, ale juz mi nic nie potrzeba, pozniej ew. spodnie ciazowe Kochane mam dwie dziurki w zabkach i musze isc do dentysty, tylko nie wiem czy to po pierwszym trymestrze czy moge juz teraz, bo ja bez znieczulenia to nie dam sobie borowac

the_sania gratuluje slicznego dzidziulka, niech zdrowo sie rozwija

Cytat:
Napisane przez JanuszAgnieszka Pokaż wiadomość
ogladalismy dzis z mezem duzo roznych fajnych rzeczy na necie jestem zakochana w tych dzieciecych mebelkach zastanawiam sie, czy nie kupic lozeczka z funkcja tapczanu - kolega ma takie dla syna i bardzo poleca. Problemem jest tylko cena
W zalaczniku wklejam lozeczko z funkcja pokoju
Tez z mezem myslelismy o takim lozeczku co sie "powieksza", sa bardzo fajne z foppapedretti i chicco, ale troszke to kosztuje...

Aaaa zapomnialam sie Wam pochwalic, ze maz mi kupil kalendarz dla przyszlej mamusi taki na sciane, wszystko tam zapisuje i wklejam fotki z usg, taka mala rzecz a cieszy
Stary 2010-10-25, 14:21   #3975
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość

Aaaa zapomnialam sie Wam pochwalic, ze maz mi kupil kalendarz dla przyszlej mamusi taki na sciane, wszystko tam zapisuje i wklejam fotki z usg, taka mala rzecz a cieszy
Jak możesz, to daj linka do tego kalendarza.
My na razie na pamiątkę piszemy bloga.
Stary 2010-10-25, 14:28   #3976
the_sania
Wtajemniczenie

Cytat:
Czesc Dziewuszki, ale naskrobalyscie, ale juz Was nadrabiam
My wczoraj bylismy w centrum handlowym i troszke zaszalalam z kupowaniem, ale juz mi nic nie potrzeba, pozniej ew. spodnie ciazowe Kochane mam dwie dziurki w zabkach i musze isc do dentysty, tylko nie wiem czy to po pierwszym trymestrze czy moge juz teraz, bo ja bez znieczulenia to nie dam sobie borowac

the_sania gratuluje slicznego dzidziulka, niech zdrowo sie rozwija

Tez z mezem myslelismy o takim lozeczku co sie "powieksza", sa bardzo fajne z foppapedretti i chicco, ale troszke to kosztuje...

świetna sprawa taki kalendarz
a jeśli chodzi o borowanie ze znieczuleniem, to pytałam o to na wtorkowej wizycie i gin powiedziała, że mam sobie darowac w Itrymestrze znieczulenie. w IItrym. ok.
Cytat:

hehehe obślizgła nie jesteś pewnie :P ale mi się w wymawianiu kojarzy z czymś takim. wiem, głupie skojarzenia
a Rozalia śliczne imię
Cytat:

hihihi śmiesznie byłoby miec dziecko i królika o takim samym imieniu Szymon jest ładne.
a jeszcze co do Tosi, to owszem Tosia brzmi ładnie, ale mi się poprawna forma niezbyt podoba - Antonina. tak poważnie.
Cytat:
Napisane przez Catia88 Pokaż wiadomość
Daria co do siedzenia w domku podczas pracy to ja ledwo skończyłam studia, miałam zacząć szukać pracę ale ciąża się przytrafiła, więc odpuściłam i też siedzę w domku Idzie się przyzwyczaić. Można zaległości nadrobić np. w czytaniu ksiązek czy oglądaniu filmów

Witamy
Jestem w tym samym wieku co Ty. Tez to moja pierwsza ciąza i cieszę się,że trafiłam na to forum bo jak mam jakies pyt. lub wątpliwości to bardziej doświadczone Dziewczyny zawsze pomogą

Agus87 czy zaproszonko do klubu dostanę ? ;>
ej też macie 22lata? bo ja 88 rocznik
Cytat:
Napisane przez anulinka2009 Pokaż wiadomość
My myślimy o Wiktorii, jeśli będzie dziewczynka. Natomiast nie mogę powiedzieć, żeby w naszych rejonach, to było "modne" imię. Nie znam żadnej małej dziewczynki o tym imieniu.
Co innego Julia czy Nicole. Od groma...
u nas za to jest bardzo popularne

Marcelek 30.05.2011

Stary 2010-10-25, 14:33   #3977
principessina
Zakorzenienie

anulinka2009 moge zrobic fotke tego kalendarza, bo linku nie moge znalezc
Stary 2010-10-25, 14:35   #3978
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

Cytat:
anulinka2009 moge zrobic fotke tego kalendarza, bo linku nie moge znalezc
A ja blondynka jestem, zapomniałam, że Ty w Italii mieszkasz .
Stary 2010-10-25, 14:36   #3979
asiak1981
Rozeznanie

Cytat:
ja tak samo myślę. dlatego dałam córce 2 lata temu Kasia na imię (w opcji było: Basia albo Gosia albo Kasia bo nie znam ani jednego dziecka w moim otoczeniu o takim prostym pięknym imieniu). Teraz dla dziewczynki chcemy Marta a dla chłopca tż chce Hubert jak tak sobie...

No i chcę tylko jedno imię, tak mamy my i Kasia, chyba teak jest łatwiej...

Wojtuś, ur. 3.05.2011 r.

Edytowane przez asiak1981
Czas edycji: 2010-10-25 o 14:37
asiak1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 14:38   #3980
Lolka1212
Zadomowienie

Pomocy! Dziewczyny chwilę już mnie nie było, ale potrzebuję rady, dlatego od razu dos Was się zwracam.. męczą mnie okropne migreny od paru dni, a nigdy wcześniej ich nie miałam! Z tego co wyczytałam w internecie często zdarzają się kobietom w ciąży, ale nic nie znalazłam na temat jak sobie z nimi radzić. Etopiryny, paracetamole i inne odpadają, a mi głowa z bólu pęka Czy któraś z was miała może taki problem? Mam nadzieję, że nie, ale może jednak coś mi poradzicie.. plis
Lolka1212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 14:45   #3981
caffelate05
Rozeznanie

Ja dziś 11t3d i jestem już po usg Wg usg mamy 12t0d. Dzidziuś ma 55mm, serduszko biło 160 u/min, wszystko jest w porządku. Jest kość nosowa, przezierność karkowa 1,9mm. Śmiesznie było, bo najpierw gin oglądała Dzidziusia, mówiła co widzi, wiem, że to poważna sprawa ale magicznie brzmiało np. 2 kończyny górne. A potem jak chciała zmierzyć przezierność to Dzidź poszedł spać. I za nic nie chciał się obudzić i przewrócić. Więc gin zaproponowała spacer po korytarzu i zjedzenie i napicie się czegoś słodkiego. Za 10 minut znowu poprosiła mnie do gabinetu i Dzidziuś się obudził i machał rączkami Potem grzecznie się przewrócił i dał wymierzyć. Mi oczywiście łzy poleciały. TŻ był ze mną, słuchaliśmy serduszka i też go zafascynowały te machające rączki
To niesamowite jak Maleństwo się zmienia, rośnie, widać główkę, tułów, kończyny i bijące serduszko
W piątek wizyta zwykła u gin, cd zwolnienia i może dostanę zielone światełko na chodzenie?
caffelate05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 14:47   #3982
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość
Pomocy! Dziewczyny chwilę już mnie nie było, ale potrzebuję rady, dlatego od razu dos Was się zwracam.. męczą mnie okropne migreny od paru dni, a nigdy wcześniej ich nie miałam! Z tego co wyczytałam w internecie często zdarzają się kobietom w ciąży, ale nic nie znalazłam na temat jak sobie z nimi radzić. Etopiryny, paracetamole i inne odpadają, a mi głowa z bólu pęka Czy któraś z was miała może taki problem? Mam nadzieję, że nie, ale może jednak coś mi poradzicie.. plis
Miałam dwukrotnie silne bóle głowy.
Pomógło mi uciskanie punktów na twarzy ( między skroniami na końcu nosa, na skroniach z obu zewnętrznych stron ( kąciki oczu ) i od strony uszu, koło tych małych wypustków przy wejściu do ucha ).
Trzeba uciskać ( masować ) kilka minut. Mnie pomaga.
Mam nadzieję, że to w miarę czytelnie napisałam
Stary 2010-10-25, 14:49   #3983
bzyczka1
Zakorzenienie

dziewczyny do mnie do listy możecie dopisać : Weronika, 22 (no dobra 23 za 2 tygodnie) lata. Imion mamy parę dla dziewuszki Helena, Liliana lub Aniela, a dla chłopaczka Adam, Michał.

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 14:51   #3984
caffelate05
Rozeznanie

listopadowa na krwaiące dziąsła polecam to co ja przetestowałam na sobie niedawno i działa
Wymiana szczoteczki na miękką, pasta Meridol na problemy z dziąsłami i z tej samej serii płyn do płukania. Ja na początku myłam zęby po każdym posiłku, na początku strasznie bolało ale przełamałam się i z dnia na dzień było coraz lepiej. Jadłam też dużo wit c, ale naturalnej: kiwi, pomarańcze i grejfruty. Dziś nie ma po problemie śladu.
Stary 2010-10-25, 15:01   #3985
the_sania
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asiak1981 Pokaż wiadomość
ja tak samo myślę. dlatego dałam córce 2 lata temu Kasia na imię (w opcji było: Basia albo Gosia albo Kasia bo nie znam ani jednego dziecka w moim otoczeniu o takim prostym pięknym imieniu). Teraz dla dziewczynki chcemy Marta a dla chłopca tż chce Hubert jak tak sobie...

No i chcę tylko jedno imię, tak mamy my i Kasia, chyba teak jest łatwiej...
my chcieliśmy da Kasia teraz, jak coś, ale za bardzo do nazwiska nie pasuje Marta ładnie. Hubert mi się podoba
Cytat:
Napisane przez caffelate05 Pokaż wiadomość
Ja dziś 11t3d i jestem już po usg Wg usg mamy 12t0d. Dzidziuś ma 55mm, serduszko biło 160 u/min, wszystko jest w porządku. Jest kość nosowa, przezierność karkowa 1,9mm. Śmiesznie było, bo najpierw gin oglądała Dzidziusia, mówiła co widzi, wiem, że to poważna sprawa ale magicznie brzmiało np. 2 kończyny górne. A potem jak chciała zmierzyć przezierność to Dzidź poszedł spać. I za nic nie chciał się obudzić i przewrócić. Więc gin zaproponowała spacer po korytarzu i zjedzenie i napicie się czegoś słodkiego. Za 10 minut znowu poprosiła mnie do gabinetu i Dzidziuś się obudził i machał rączkami Potem grzecznie się przewrócił i dał wymierzyć. Mi oczywiście łzy poleciały. TŻ był ze mną, słuchaliśmy serduszka i też go zafascynowały te machające rączki
To niesamowite jak Maleństwo się zmienia, rośnie, widać główkę, tułów, kończyny i bijące serduszko
W piątek wizyta zwykła u gin, cd zwolnienia i może dostanę zielone światełko na chodzenie?
ach... pięknie to opisałaś cieszę się, że wszystko dobrze Maleństwo sobie poszło spac w trakcie hihi słodko. fajnie jakbyś dała zdj z USG
Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
dziewczyny do mnie do listy możecie dopisać : Weronika, 22 (no dobra 23 za 2 tygodnie) lata. Imion mamy parę dla dziewuszki Helena, Liliana lub Aniela, a dla chłopaczka Adam, Michał.
Helenka ładne imię dla chłopców również ładne. mój TŻ ma na imię Michał.

Marcelek 30.05.2011

Stary 2010-10-25, 15:02   #3986
Catia88
Rozeznanie

Cytat:

Zgadza się, również rocznik 88

caffelate05 ajj,to niesamowite co piszesz! Hehe, a co Dzidzia będzie się przejmować jakimiś badaniami, chciała iść spać to poszła dobre Ja do gin idę w czwartek i już sie nie mogę doczekać,mam nadzieję,że zrobi USG bo stęskniłam się za tym malutkim bijącym serduszkiem

principessina mąż zrobił Ci super prezencik jak tylko będziesz mogła to zrób fotki i nam pokaż,bo tez jestem ciekawa jak taki kalendarz wygląda. Fajna pamiątka.

Catia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 15:07   #3987
caffelate05
Rozeznanie

Już pokazuję nasze Maleństwo. Słodkie lubi za Mamusią
Stary 2010-10-25, 15:20   #3988
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek

listopadowa 80, gin mi mowil,ze krew z nosa jest na porzadku dziennym w naszym stanie, mi gin zalecil 2x dziennie po tabletce rutinoscorbin przez 7 dni, podobno ma trochw scianki wzmocnic, a na dzasla to plukaja sobie szalwia, ja juz to przerabialam.

Zastanawia mnie ta przeziernosc karkowa u mnie bylo tylko 0,7 mm ale lekarz mowil ,ze wszystko wporzadku.
A co do rozstepow to ja sie oliwka smaruje, ale jeen rozstep mam na udzie, kremy widze sa dosc drogie, jak znajde cos do 3 dyc to kupie, ale stowke nie mam zamiaru za takie cuda pacic.
Wlasnie jak to jest z tym l4 ja mam do drugiego listopada, ale zastanawiam sie zy moge juzzostac do konca skoro jestem na stazu, no i pewnie bym musiala im oznajmicze jestem w ciazy, nie rozawiaza mi wtedy umowy? Niewiem??

asiak, Hubert moj tz sie nazywa a mi tak jak dla Twojego Tz sie podobalo.

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Cytat:
Napisane przez caffelate05 Pokaż wiadomość
Już pokazuję nasze Maleństwo. Słodkie lubi za Mamusią
Cudowne, ktory to tydzien?

Ale bledow nasadzilam w poprzednim poscie, sorry
Stary 2010-10-25, 15:25   #3989
Aliczka88
Zadomowienie

Cytat:
Lenka mi sie strasznie podoba ale właśnie za dużo dziewczynek o tym imieniu więc ja prawdopodobnie o ile bedzie córcia zdecyduje sie na Magdalene

Cytat:
zgadzam sie!! Wiktoria i Nicole od razu kojarzą mi sie z serialem brazylijskim!!
Cytat:

u nas za to jest bardzo popularne
Ja też 88 rocznik

Witajcie dziewczynki
U mnie wszystko w porządku, dalej mam mały wstręt do niektórych potraw Ale czuje sie dobrze
Całuje Was mocno

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Aliczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 15:27   #3990
caffelate05
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kwiatecek Pokaż wiadomość
Cudowne, ktory to tydzien?
11t3d wg OM wg usg 12t0d
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości