![]() |
#3841 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Dot.: Kozaki EMU - zbiorczy
Cytat:
![]() kupiłam na stronie wskrzat.pl ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3842 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3843 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
pamiętam, że była na wątku rozmowa o usztywnianiu pięty w Emu bronte, i chciałam Ci coś podpowiedzieć. Ale może komuś się to przyda dla tego i tak napiszę, otóż dziewczyny (te, które mają zamiar dopiero kupić buty), w sklepie internetowym Shaffa można kupując Emusy i dostać w opcji wraz z zakupem usztywnienie pięty u „ich szewca” za niewielką dopłatą. Nie znam szczegółów, jak ma się to do gwarancji i na jakiej zasadzie dokonuje się takiego zakupu, ale jak ktoś by chciał to można tam zadzwonić i się dopytać o szczegóły. Edytowane przez andazzo Czas edycji: 2010-10-24 o 22:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3844 |
Raczkowanie
|
muszę się pochwalić
![]() zamówiłam właśnie EMU Australia Stinger Hi Chocolate ![]() jak tylko je dostanę to wkleję fotki ![]() ![]() aleeee się cieszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3845 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, gdzie można kupić w sklepie STACJONARNYM we Wrocławiu emu? Do tej pory widziałam tylko w Heavy Duty w Pasażu, były jedynie 2 modele (jakieś takie podstawowe, krótkie za 329zł i długie za 399zł). Chciałabym kupić, ale muszę poprzymierzać i pomacać najpierw
![]() jest jakiś model który na pewno odradzacie, czy wszystkie można śmiało na zimę zakupić? (postaram się przejrzeć wątek później, ale póki co nie mam czasu za bardzo, a zima tuż tuż ![]() fajne te http://wskrzat.pl/index.php?action=szczeg&id_asort=462 dobre to to? ale się napaliłam na nie ![]() Edytowane przez cerveza Czas edycji: 2010-10-25 o 10:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#3846 |
Przyczajenie
|
dziewczyny,
czy te EMU są Waszym zdaniem oryginalne (są na allegro): |
![]() ![]() |
![]() |
#3847 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3848 |
Zakorzenienie
|
a właśnie mam pytanie do posiadaczek emu w wersji szarej
![]() czy da się je w miare doczyścić z soli czy widać zacieki? bo posiadam narazie emu w wersji orzechowej i jestem zadowolona, a teraz rozważam szare / czarne i się zdecydować nie mogę ![]()
![]() |
#3849 |
Rozeznanie
|
zffazoffana ja i mogę powiedzieć, żę na czarnych widać b. mocno zacieki- moja kolezanka ma czarne emulasy, rok temu całe w białych solnych zaciekach- okropność. myślę, że szare są praktyczniejsze jeśli już wybierać z tych dwóch kolorów
![]() ![]()
#3850 |
Raczkowanie
|
Ja zamówiłam czarne emu hip (ze wstążeczkami), i właśnie zastanawiam się co zrobić żeby uniknąć zacieków...no a jeśli już będą, to jak je usunąc, macie jakiś sposób? Czy można je prać w pralce? Czytałam różne opinie, jedni mówią ze tak inni ze nie, więc nie wiem. Nie mogę się już doczekać kiedy przyjdą!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3851 |
Zadomowienie
|
co do śladów soli na czarnych emu to : heavy duty czy jak to tam się pisze
![]()
![]() |
#3852 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3853 |
Raczkowanie
|
w tym wątku było już coś na temat zacieków solnych.. niektóre dziewczyny pisaly, że usuwaly je skórką od chleba i mlekiem ? JUż nie pamiętam warto byłoby poszukać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3854 |
Raczkowanie
|
A ja w ostatnim czasie zastanawiałam się nad EMU ale jeszcze te mi wpadły w oko
![]()
#3855 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=kidlerkomania;22870 806]Kupiłam w tym roku identyczne : ) Od kogo zamawiałaś ?[COLOR="Silver"]
zamawiałam ze stronki http://www.butsklep.pl/ wczoraj złożyłam zamówienie a już dziś kurier je ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3856 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3857 |
Raczkowanie
|
Mój lewy but zrobił się trochę za luźny, wpadłam na rozwiązanie, narazie wypróbowane tylko w domu, ale myślę że na zewnątrz też się sprawdzi. Chcę się z Wami podzielić pomysłem, bo może komuś się przyda, gdy buty zrobią się za duże albo gdy chcemy usztywnić bardziej piętę. Wkładka jest uszyta z filcu:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3858 |
Raczkowanie
|
Dzięki za odp. Ale mam jeszcze jedno pytanko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3859 |
Raczkowanie
|
mierzyłam dzisiaj bronte hi i mam wrażenie, że one nie są dla mnie..
w 37 czułam, że mam 'podkurczone' palce i czułam ucisk - but mierzony, w niemierzonym było podobnie. Natomiast w 38 ewidentnie latała mi pięta.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3860 |
Zadomowienie
|
No to bierz 37, bo one się bardzo rozbijają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3861 |
Raczkowanie
|
przed chwilą zmierzyłam długość mojej stopy. Wychodzi 25cm. Z tego, co sie dowiedzialam, to w rozmiarze 37 jest wkładka 23,5cm. Zawsze zaleca się kupno butów większych o te pół centymetra (nie mam na mysli EMU). Czy to możliwe, że będą na mnie pasowały? A może na forum jest jakaś dziewczyna ze stopą 25cm? ;d
|
![]() ![]() |
![]() |
#3862 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
moje butki już doszły - są cudne ![]() jutro wkleje fotki bo dziś byłam okropnie zalatana i nie bardzo był czas |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3863 |
Raczkowanie
|
Ja mam takie dość nietypowe pytanie
![]() Buty te są zamszowe, czy one nie przemakają?? i nie robią się na nich place od wody?? gł.chodzi mi o kolor brązowy butów
#3864 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3865 |
Raczkowanie
|
Witam posiadam buty emu model BRONTE LO kolor CHESTNUT. Zwykle nosze rozmiar 39 wiec kupiłam 38 miałam je moze z 6 razy na nogach i wydaje mi sie ze troche w piecie latają, ale to nie o to mi w sumie chodzi
![]() ![]()
![]() |
#3866 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Zrobiłam bardzo dobrze, bo teraz, po ok. miesiącu posiadania emu i kilku dluższych wyjsciach w nich leżą idealnie, mam nawet trochę miejsca na palec ![]() ![]()
![]() |
#3867 |
Raczkowanie
|
hje dziewcyzny! pryzmierzam sie do zakupu emu, na poczatku zastanawialam sie nad BRONTE,ale czytam tutaj opinie ze sie zepsuly na jakosci teraz...juz sama nie wiem , czy dolozyc 100zl u pewnego sprzedawcy na allegro o ktorym tutaj pisalyscie i kupic STINGERY
http://allegro.pl/buty-emu-australia...284158909.html wypowiedzcie sie prosze czy wszystko z nimi jest tak? i wogole czy one wygladaja prawie tak samo na nodze jak te bronte czy sa masywniejsze ? prosze doradzcie mi wybrac... nad kolorem tez sie zastanawialam jestem brunetka, szafa w popielach, czerniach, bezach, plaszcz czarny, myslalam o bezowych sand, chestnut i szarych :PPP p.s http://allegro.pl/buty-emu-australia...286538889.html zastanawiaja mnei ejszcze pewne roznice w cenie, chyba nie sa z jakimis wadami ? jak myslicie? Edytowane przez wildchild13 Czas edycji: 2010-10-27 o 08:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#3868 |
Rozeznanie
|
Witam.
Przymierzam sie do zakupu emu ( kolejnych) . Może któraś z was ma ,lub widziała w takim kolorze na żywo . Ciekawa jestem ,jak one w rzeczywistości wyglądają http://www.butsklep.pl/2210/buty_emu...e_hi_red_earth |
![]() ![]() |
![]() |
#3869 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3870 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w HD ktos kto porównuje te buty zobaczy znaczna róznice ...przede wszystkim podeszwa ![]() ![]() ![]() buty sa ogolnie duzo gorzej wykonane i na pewno nie kupiłabym za ta kwote podrób emu ...wolałabym juz podroby z allegro za 40 zł ,albo orginały za konkretna sume. Watpie ze te podróby z HD sa ze skóry skad taka informacja? tak tylko swoje zdanie wtracam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.