![]() |
#3211 | |
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XIX
Cytat:
![]() spoko-ja tam ledwo freddiego słysze- i to dopiero teraz jak wiem ze on tez tam śpiewa ![]() no ale zapuśc-bowie jako zywy ![]()
![]() |
#3212 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
A takie on fire ?
![]() ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Polly-a to śpiewa facet,czy kobieta?a może B.Springsteen? klik to mamy zagadkę ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3213 |
grozi wypollizowaniem
|
znalazła fajer
![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=eFTLKWw542g&ob=av3e ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- dobra....ale mi sie przypomniala następna z fire....troche wolniejsza od tej i facet śpiewa i tez stara ![]()
#3214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() z innej beczki: klik! ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-25 o 15:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3215 |
grozi wypollizowaniem
|
#3216 |
Zakorzenienie
|
Cześć kochani!!! Wpadliśmy do znajomych z komputerem i jestem na chwilę- po fryzjerze. Jestem zachwycona! W. powiedział, że wyglądam jak Merlin Monrołowa
![]() ![]()
#3217 |
grozi wypollizowaniem
|
przesłuchałam juz różne rzeczy on fire-ulice,domy,miasta, dachy, ludzi, samochody,nawet sex i nic
![]() ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- i czarne serca...on fire ![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- i niebo tez nie-ani jedno, ani drugie ![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- ani ja ani my ![]() ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- z ciekawszych kawąłków o ogniu ![]() http://www.youtube.com/watch?v=0lhf9U5Wf3Q ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- ju-fooootki ![]() a tej wersji nie znałam ![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=_rI3YGlfVPI ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- ciekawe kiedy ktoś przyjdzie ![]() ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-10-25 o 15:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#3218 |
ʞɐɯǝuɐ
|
Polly, ómarłam
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#3219 |
grozi wypollizowaniem
|
smiej sie smiej ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- wszystko tez nie ![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- na poemhunterze jest 398 piosenek o ogniu ![]()
#3220 | ||||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie za szybko trochę to idzie? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie mogę się doczekać zdjęć ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-10-25 o 16:52 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3221 |
Zakorzenienie
|
ruch tu jak na świętojańskiej
![]() to ja idę coś ugotowac
![]() |
#3222 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Gołąbki zrobione?
![]() Ja spędziłam godz w wannie,relaks z gazetką ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a po co jak Ci doskonale idzie gadanie z samą sobą? ![]() śmiej się - a widziałaś przepis na syna, co zalinkowałam w poprzednim poście? ![]() Kutwa, wodę dziś u mnei w domu wyłączyli ![]() ![]()
![]() |
#3224 |
Zakorzenienie
|
Justyna
![]() Ale mam zmułę... :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3225 |
Zakorzenienie
|
kapusta się nie nadawała do zawijania, więc zrobilam oszukane gołąbki
![]() ![]() jak ja Ci tej wanny zazdroszczę ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3226 |
grozi wypollizowaniem
|
uffff...jem obiad....ale bede zdychac
![]()
#3227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3228 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3229 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-10-25 o 18:56 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3230 | |
Zakorzenienie
|
gdyby nie to na wpół wypite piwo to już bym się pakowała
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() a teraz mój małż (skądinąd kierowca doskonały) twierdzi zupełnie co innego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3231 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to to żadna nowość chyba ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3232 |
ʞɐɯǝuɐ
|
Haaa, zabrałam się wreszcie za przeglądanie ciuchów!!!!!!
Znalazłam taką kiecę: Załącznik 3492103 Załącznik 3492104 na tyłek i brzuch mi włazi ale przydałyby się do niej bardziej patykowate udźce... czy może któraś ze szczupłoudszych kuleżanek chciałaby?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#3233 |
Zakorzenienie
|
Dbry
![]() Siem wstawiłam ![]() ![]() Moja głooowa ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3234 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ale ja mam udźce jak prosie wiec odpadam ![]() ![]()
![]() |
#3235 | |||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
W sumie... W ogóle nie podjęłabym się opieki nad cudzym dzieckiem, bo ja przeciez nie lubię dzieci. ![]() To stereotypy... ![]() No, to wszystko zmienia! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kurczę! ja mam chłopca i tez nie wiem! To podejrzane... Bardzo podejrzane... ... ... ... Już wiem! To na pewno nie moje dziecko!!! ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3236 |
ʞɐɯǝuɐ
|
Przymierzyłam swój garnitur z matury: nadal mi się straszliwie podoba tylko żakiet o rozmiar za duży a spodnie o rozmiar za małe
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3237 |
grozi wypollizowaniem
|
juz??? boj sie boga madzik-ledwo dobranocka sie skonczyła ![]()
![]() |
#3238 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na prawko chodziłam, do egzaminu nie podeszłam. Uznałam, że jestem osobą zbyt nerwową, mam problemy z koncentracją na drodze, z wykonywaniem 4 ruchów jednocześnie i jeszcze uważania na to, co się dzieje za szybą. Stwierdziłam , że będę stanowić zagrożenie dla siebie i innych na drodze. Przy tym nie uznaję się za upośledzoną i niedorajdę życiowego. Myślę, że trzeba być na tyle uczciwym, żeby przyznać, że do pewnych rzeczy człowiek się nie nadaje - ale przy tym nie dorabiać do tego szerszej ideologii. Polly - już dawno po dobranocce ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-10-25 o 19:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:03.