![]() |
#3241 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar XIX
Cytat:
a z rzeczy dla bezbiustych, znalazłam całkiem zgrabny czarny żakiet z Hofflandu, rozmiar 34, tyle że poliestrowy.. wyglądam w nim jak z młodszej siostry i jakby ruchy krępował ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3242 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() trza było nie świętowac tak intensywnie ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- aa laski!!! kurde bym zapomniała wiecie ze u nas tez juz mozna robić hecatowe prawko? na automat only? ![]()
![]() |
#3243 |
ʞɐɯǝuɐ
|
Maja, nie wiem gdzie się uda prawidłowo mierzy ale mam 53-56 cm więc to nie tak mało
![]() edit: z 56 cm ciut przesadziłam, mam 53-54 ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2010-10-25 o 19:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#3244 |
Zakorzenienie
|
Co to znaczy na automat...?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3245 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3247 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() \ Powinnam więcej pić. Jak piję to się robię błyskotliwa jak jasny gwint. Normalnie tez jestem, ale na rauszu to już miszczostfo świata ![]() Polly - można na automat? Hmm, hmm... Na automat może bym dała radę. Moooożeee. Zmiana biegów i ronda to dla mnie piekło było.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-10-25 o 19:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3248 |
Zakorzenienie
|
jestem po różnych śmierdziserkach i flaszce wina. I pioruńsko zaczęła swędzieć mnie skóra. Wszędzie. Ki diabeł?
#3249 | |
Zakorzenienie
|
nie, żadna nowośc, ale ja faktycznie chyba coraz gorzej jeżdzę
![]() w poniedziałek, o tej porze ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3250 |
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3251 | |
Wpisz tu zomzing
|
baardzo śmiszne
![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
![]() zapisali co insze, jedno jest, hmm, rozkurczająco-nasenne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3252 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zgłoszę się po nią za -13do15 % tuszczu mniej ![]() czyli chyba nigdy ![]() Cytat:
![]() ![]() Hmm no ale dlaczemu?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-10-25 o 20:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3253 | |
Zakorzenienie
|
że skrzynia biegów automatyczna, sprzęgła ni ma
Cytat:
![]() rozkurczowych to Tż nie podawaj ![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- bo się tchórz robię, za mało jazdy sportowej, za dużo weekendowej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3255 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#3256 |
grozi wypollizowaniem
|
automatyczna skrzynia biegów-tzn mialam na mysli prawo jazdy na samochody z automatyczną sk. bi8egów
#3257 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie słuchac jej - szczupła jest ![]() (spałam z nią -wiem, co mówię ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a potem się czeźwieje ![]() Cytat:
to od której Ty piłaś, że wieczortem już masz kaca? ![]() Cytat:
![]() Niech ktoś za***ie za mnie tepsę, bo jak mi znów powiedzą chamy na awarię "A co my, pani, możemy zrobić?" to sama ich zadźgam!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Branoc ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-25 o 20:25 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3258 |
Zakorzenienie
|
Nie masz? Ale dlaaaczeegooo?
![]() Maju- gdzieś od 16.30. 4 duże piwa ( w tym jeden grzaniec z wiśniówką). Miałyśmy z kumpelą iść na kawę, ale miałyśmy cięzki poniedziałek ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-10-25 o 20:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#3260 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję, siostra ostatnio miała ![]() Cytat:
![]() ![]() --- Biorę się za poprawianie rozdziałów pracy... rzygać mi się już chce na samą myśl ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3261 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o zakiet to by mi sie przydał ![]() ![]()
![]() |
#3262 |
Zakorzenienie
|
Monsz się już ze mną nie wita....
Ech.... ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3263 | |
grozi wypollizowaniem
|
viś to jakis mistyczny skrót? ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3264 | |
Zakorzenienie
|
no w twoooim wieeekuuuu...
![]() Mówiłam Wam już, że u mnie w okolicy wolna laska 25+ to już stara panna? ![]() Cytat:
![]() Owszem nie masz, czxy owszem masz, bom się pogubiła? Jak nie, to ![]() Spadam do wyra ![]()
![]() |
#3265 |
Zakorzenienie
|
i wszystko jasne
![]() dobranoc (ale jeszcze wrócisz ![]() Viś owi nie dawaj tym bardziej ![]() tylko skąd mnie się wzięło, żeś związana ![]()
![]() |
#3266 |
grozi wypollizowaniem
|
wiecie co...po dzisiejszej wymianie zdań gdy pisząc tu różne rzeczy usiłowałam przekonać samą siebie ze powinnam isc na to prawko i nie bedzie źle....to jednak dałam się przekonać , ze moze lepiej sie pogodzić z losem i dac se dupie siana
![]() ![]()
#3267 |
Zakorzenienie
|
Polly, dupa nie bądź i idź!
Dobrze będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3268 |
grozi wypollizowaniem
|
ale prawde mowiac to ja strasznie,strasznie nie chcem
![]()
#3269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż - na prawko poszłam właśnie sama, z własnej nieprzymuszonej woli, sama się napaliłam. I.... przekonałam się, że to nie dla mnie. Ale przekonałam się na swój własny rachunek. Nie małam obaw, lęków. Nabawiłam się ich w trakcie. No ale ja jestem antytalencie autowe ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-10-25 o 20:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3270 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:33.