![]() |
#3301 | ||
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XIX
Cytat:
![]() Cytat:
![]() O! Myślałem sobie o Tobie przed chwilą ![]() --- Spadam pod prysznic... mam takie tempo poprawiania pracy, że dzisiaj raczej spał nie będę ![]() Urwał, urwał nać! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3302 |
Zakorzenienie
|
może nie ić?
![]() ![]() Po 10 godzinach pracy poszłam na piwo ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3303 |
Zakorzenienie
|
(...) piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiipppppp p.....
![]() No, ja już mam dosyć... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3304 |
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#3306 |
Zakorzenienie
|
Hallo
![]() ![]()
#3307 |
grozi wypollizowaniem
|
patrze na szafe i czytam-copule dress
![]() ![]()
#3309 | |
BAN stały
|
Cała Ewa
![]() Cytat:
![]() Ja zrobiłem "szoł" 3 razy tylko, z jednym, czirliderskim wyskokiem ![]() Ale jusz go nje ma, uciek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3310 |
Zakorzenienie
|
Ja mam takie no, ten teges, pytanko do zamężnej części szanownego forum...
![]() Gdzie wy jeździta na święta... do teściów, czy do waszych rodziców, czy raz tu raz tu ![]() ![]() ![]() ![]()
#3311 |
grozi wypollizowaniem
|
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- umówiłam sieu z koleżankom jutro-muszeu sie jakos ubrac jak człowiek...bo ostatnio to przeginam-siedze sama w robocie to przyoblekam dosłownie byleco, na to płaszcz i leze ![]() ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- moze poradze sieu szafy ![]() ![]() ale nie zaze raczej
#3312 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pod tym względem święt to maszakra,w tym roku się wyślizgam ![]() Cytat:
umówiłam się na seks z koleżanką ![]()
![]() |
#3313 |
Zakorzenienie
|
No jak się na seks Polly umówiła, to musi być couple, nie ma zmiłuj...
Gryx, no to ja Ci pozwalam zrobić solówkę - rurka jest twoja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3314 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A kto to taki był? ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-10-25 o 22:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3315 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
raz tu raz tu ![]() grafik to świętośc ![]() a swieta i tu i tu są do dupy-zwłasczza wielkanocy nie lubie-serce sie rwie zeby gdzies iśc,a tu trza przed telewizorem kipiec i sie obrzerać, a potem i tak wszyscy są na nas obrażeni, ze wizyta za krótka, ze nic nie opowiadamy, ze nic nie jemy, babcie ze za krótko u nich, rodzice ze za krótko u nich...mam dość ![]() jeszcze u nas problem jest taki ze wszystkich mamy w kupie-i owszem to jest problem nie udogodnienie-bo to do kogo jedziemy to chodzi tylko o spanie,a i tak na kazde święta musimy zwizytować wszystkich, jedziemy do babci, a ja mam gule w żołądku zeby sie przypadkiem nie spóźnic z powrotem do rodziców bo bedzie niefajnie ![]() ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- ![]() ![]()
![]() |
#3316 | ||
Zakorzenienie
|
Polly u mnie podobnie z jeżdżeniem do dziadków,musi być pod godzinę,jak wyjedziemy później to fochy jakieś i każdy taki wyjazd,nie tylko świąteczny to dla mnie stres
![]() matka potrafi do niego w tygodniu zadzwonić że Go długo nie było u nich ,bo już drugi tydzień i płacze w słuchawkę-autentycznie ![]() A On wraca do domu wieczorem,i ona nie kuma że nie ma siły na wizyty.
![]() |
#3317 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przecie to jest... 600 km ![]() To nie godzina czy 2 godziny drogi ![]() Chyba, że chodzi Ci, że po świętach musicie jechać do tych, u których nie byliście ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-10-25 o 23:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też najchętniej bym w moim domu spędzała święta ![]() I chyba tak zacznę jeszcze trochę robić... ---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- Kurde, to już po północy a ja myślałam że to może po 22 kilka minut ![]() No nic, zmykam, bo jutro ciężki dzień, ale mam nadzieję, że jutro wieczorem uda mi się na dłużej i na spokojniej do Baru zajrzeć ![]() Dobrej nocki wszystkim ![]() Aaaa, tylko dodam, że mnie pocieszyłyście ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3321 | |
BAN stały
|
Same zboczone rzeczy
![]() ![]() To coś, co atmosferę w sypialni podgrzewa? ![]() Cytat:
![]() ![]() Hoho, bedzie sieu działo ![]() Nie mogę... stringi z trąbą słonia w praniu ![]() Tak wyglondau ![]() ---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ---------- Versace wypuszcza nowy zapach, Vanitas (czy to nie oznacza "marność" po łacinie?) ![]() --- Dobranoc ![]() Edit: Sprawdzam tylko, czy grzecznie śpita ![]() Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2010-10-26 o 01:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3322 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
Pierwsza!
![]() Dzień dobry wszystkim ![]() Cytat:
oo, to może zamiast trucizny wziąć na cmentarz tapira? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a Vanitas powinny być strasznym niszowcem, żeby odpowiadały motywowi vanitas w sztuce, taki Fumidus np.. albo, hmmmm... jakie perfumy mogą odzwierciedlać czaszki, zgaszone świece i gnijące owoce?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3323 | |
Wpisz tu zomzing
|
obrzydlor, c'nie?
jest nieco lepiej - chodzę ![]() ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- może być :p Viś to Mruł Nocny, czyli Vincent-Victor Vredemann Mrukvens kotecek znacy ![]() ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- raczej Sig W. ![]() ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- akurat ni ![]() nie moja długość ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3324 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() to ja już nic pewnie nie mam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a do mnie... e, lepiej nie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Się dziewczyna na pip-szołowała na prózno, a chuopy nic ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3325 | ||
Wpisz tu zomzing
|
zazuzi zazaza?
![]() ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat:
![]() ad. 2 ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3326 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() A Gryx nawet na rurkę nie chce, bo gatki w praniu... ![]() Co to za przeszkoda ![]() Kamena, to lepiej pekari zabrać. Albo dziką świnię leśną ![]() Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2010-10-26 o 08:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#3328 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3329 |
Zakorzenienie
|
e, no co Wy... na smyntorz, to się idzie na kacu, w resztkach halloweeenowego kostiumu, a na smyczy to się szkielet psa lub kota ciągnie
![]()
#3330 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:58.