Od niemowlaka aż do roczniaka, teraz kolejny etap-mały rozrabiaka!!! VII/VIII 2009 - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-26, 07:15   #2491
Karolinak82
Zakorzenienie

Dot.: Od niemowlaka aż do roczniaka, teraz kolejny etap-mały rozrabiaka!!! VII/VIII 2

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
jestes bezcenna

a skad wiesz jakie beda znowu rozbiorki? daj linka

KLIK
......
Dzień dobry
Stary 2010-10-26, 07:22   #2492
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21
Dot.: Od niemowlaka aż do roczniaka, teraz kolejny etap-mały rozrabiaka!!! VII/VIII 2

czesc

Cytat:
Napisane przez Karolinak82 Pokaż wiadomość

KLIK
......
Dzień dobry

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 07:45   #2493
slepafuria
Zadomowienie

GG do slepafuria

Czesc dziewczyny.

Zanim nadrobie mam pytanie:
czy ktoras z Was moglaby mi doradzic co warto kupic w Anglii aby moc potem sprzedac w Polsce z zyskiem? Maz sie niedlugo wybiera z kumplem i taki maja plan biznesowy .

Udalo mi sie mala zapisac na szczepienie, termin - 26 listopada.

---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ----------

Co do spodni alladynow.

Zupelnie nie kumam tej mody.

---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ----------

Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość

Metoda ucinania Czego? Smoczka Nie słyszałam, muszę poszperac i poczytac
Taki pomysl i mi wydaje sie nieco dziwaczny.

---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ----------

Cytat:

Ja już się boję...cały dzień wczoraj włączone miałam perfumy...i 3 upolowałam...co to dalej będzie Na buty właśnie nie wchodzę bo wiem że też bym się "wkręciła" w to....
Podziwiam dziewczyny kupujace buty przez net. Ja to zawsze musze przymierzyc bo mam jakies takie nogi dziwne.

---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
tak mi się przypomniało
właściwie w temacie
Natalka ma obsesje na smoczka.Często go śsie i się dopomina.
Poniekąd L więcej zaczęła go używać, widząc że N wciąż ma.
Tu się rozchodziło konkretnie o "tego" smoczka
Ssała go nawet jak był dziurawy-sama go przegryzła.
Nie chciała nowego, rzucała nim i chciała swojego.
Smoczek był cały podziurawiony, trochę się odrywał,a ona nadal go ssała.W końcu siostra wystraszyła się że jakaś część może oderwać się jak ssie i się zachłyśnie.
Więc dla niej nie miałaby ta metoda znaczenia.

Smoczek od butelki też mieli wyeksploatowany już tak bardzo że umiejętnie trzeba było zakręcić by nie leciało przy karmieniu.
Guma była skruszała, ale jak nowego wsadzili to pluła mlekiem.
Smoczki trzeba regularnie wymieniac! Ja co 3 miesiace wywalam wszystkie i kupuje nowe.

---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

Cytat:
Napisane przez mayaha Pokaż wiadomość
a u nas ciężka noc
do 1 w nocy były płacze an zmiane z gadaniem, dałam panadol bo juz nieiwedziałam co jest i może zbieg okolicznosci ale zasneła
ale przy okazji sie pokłocilismy ostro z TZ, prawie do rekoczynów doszło, dobrze ze pod reka tylko poduszka była.....
ale nie fajnie jest, powiedziałabym ze baardzo xle, niewiem co robic....
My tez mielismy ciezka noc. Po mleku natalia zaczela bardzo plakac. W koncu dalam je czopka i usnela. Albo to chorobsko albo zeby runda kolejna.

A o co poszlo z TZ?

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

Cytat:
się zaczęło
Przeczytalam recenzje nowego opium. Sa mocno negatywne. Bylam fanka starego, na nowe sie nie skusze.
slepafuria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 07:49   #2494
magi77
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sylka79 Pokaż wiadomość
...
I jak tam biedulko,boli?

...
U nas dzisiaj był wypadek pod szkołą dziewczykę z gimnazjum potrącił samochód ma krwiaka w głowie,chyba będą operować. Kurcze,aż mi się nic nie chce,jak pomyślę,to...

...
Boli

Ehhh...
Cytat:
......................
TU są krótkie spodenki fajne (chyba fajne bo nigdy nie nosiłam przy moich nogach), bo szukałyście dziewczyny
O fajne. Jeszcze 10 dnmi do kończ aukcji, więc przemyślę zakup. Niestety czasami 34 jest na mnie za duże

Cytat:
...A bo nigdy się nie odważyłam leginsy i moje nogi jakoś nie mogą się polubić (chociaż szczerze mówiąc nie dałam im nigdy szansy no nie liczę leginsów na rolki, bo inna mają spełniać funkcję) Muszę to przemyśleć...może coś jutro w haemie wypatrzę...ehhh być kobietą być kobietą

A Ty co mi za bzdury piszesz nie jesteś laska? a widziałaś swoje nogi daleko mi do Twoich
Oj Karola, jesteś dla siebie bardzo surówa Do odważnych świat należy

A te wytłuszczone słowa powtarzaj jak mantre

anusia Rozbójnik i Brzusio

mayaha Mam nadzieję, że szybko wszystko się ułoży
---

Dzieńdoberek

U nas noc I tyle w temacie.

Zawsze trzeba mieć nadzieję na lepsze jutro...

MACIEJKA SYNEK KOCHANY
20-07-2009
magi77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 08:05   #2495
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez slepafuria Pokaż wiadomość
Podziwiam dziewczyny kupujace buty przez net. Ja to zawsze musze przymierzyc bo mam jakies takie nogi dziwne.

Przeczytalam recenzje nowego opium. Sa mocno negatywne. Bylam fanka starego, na nowe sie nie skusze.
Cześć

Jeszcze nigdy nie kupiłam butów przez net

Jak to się mówi...o gustach się nie rozmawia...jednym się podoba, drugim nie...

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Cytat:
Napisane przez magi77 Pokaż wiadomość
Boli

O fajne. Jeszcze 10 dnmi do kończ aukcji, więc przemyślę zakup. Niestety czasami34 jest na mnie za duże

Oj Karola, jesteś dla siebie bardzo surówa Do odważnych świat należy A te wytłuszczone słowa powtarzaj jak mantre

U nas noc I tyle w temacie.

zapisz sobie sprzedawcę bo sporo ma tych spodenek więc masz czas
drugiej linijki nie skomentuje...napiszę tylko że zazdraszczam

Nie jestem surowa tylko realistycznie na siebie patrzę Chyba znowu polubię się z Dukanem i moze wtedy
To bedzie moja mantra

Maciulek szalał?
......................
Polećcie mi dziewczyny dobry krem do rąk, taki żeby się ładnie wchłaniał i nie denerwował ...mam tak suche dłonie że aż kostki czerwone a od wczoraj bolą...nie wiem co się stało

Edytowane przez Karolinak82
Czas edycji: 2010-10-26 o 08:06
Karolinak82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 08:10   #2496
slepafuria
Zadomowienie

GG do slepafuria

Cytat:
PYTANIE: W czym chodzą Wasze dzieciaczki po domu? wiem że część w paputkach takich skarpetowych...chciałabym uszeregować i tak porównać wszystkie Nasze dzidziole
W skarpetkach lub rajstopach z abs.
Stary 2010-10-26, 08:23   #2497
skierka1981
BAN stały

Karolinko ja polecam Garniera ten czerwony

Amelka dzis pierwszy raz pol nocy przespala w swoim lozeczku. potem wzielam ja do siebie i zasnelam - chyba jak na pierwszy raz to ok... ale mi dziwnie bylo klasc sie bez niej i smutno...

Edytowane przez skierka1981
Czas edycji: 2010-10-26 o 08:25
skierka1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 08:28   #2498
magi77
Wtajemniczenie

Cytat:
...

zapisz sobie sprzedawcę bo sporo ma tych spodenek więc masz czas
drugiej linijki nie skomentuje...napiszę tylko że zazdraszczam

Nie jestem surowa tylko realistycznie na siebie patrzę Chyba znowu polubię się z Dukanem i moze wtedy
To bedzie moja mantra

Maciulek szalał?
......................
Polećcie mi dziewczyny dobry krem do rąk, taki żeby się ładnie wchłaniał i nie denerwował ...mam tak suche dłonie że aż kostki czerwone a od wczoraj bolą...nie wiem co się stało

Dzięki, zapiszę, znaczy się już zapisałam
Nie ma czego

A jak przestałaś dukanować, to waga wzrosła?
Oczywiście, często ją powtarzaj

Oj szalał, szalał Myślę, że i katar i trójki się szykują. No i taki z Niego typek

Mogę Ci polecić Dove, ładnie się wchłania, na bardzo spierzchnięte dłonie - Neutrogenę, tylko po niej zostaje cienki film na dłoniach. Dlatego N. stosuj na noc.

MACIEJKA SYNEK KOCHANY
20-07-2009
Stary 2010-10-26, 08:31   #2499
p4w
Zakorzenienie

Cytat:

polecam Neutrogenę
wydajny, bo bardzo mało go potrzeba - na początku się marze, ale po chwili wszystko jest wchołonięte
mam na myśli ten
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...rem-do-rak.htm
i ten
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...zzapachowy.htm
ten trochę słabiej nawilża, ale też fajny
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...chlanianie.htm

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

Cytat:
Napisane przez skierka1981 Pokaż wiadomość

Amelka dzis pierwszy raz pol nocy przespala w swoim lozeczku. potem wzielam ja do siebie i zasnelam - chyba jak na pierwszy raz to ok... ale mi dziwnie bylo klasc sie bez niej i smutno...
czerwony Garniere u mnie się bardzo długo wchłania
a Neutrogena pozostawia film, ale u mnie krótko

3220g 54 cm

------------------

p4w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 08:36   #2500
mariolasl
Zakorzenienie

Dzien dobry
Maggi, wspolczuje nocki

U nas wredna pogoda, a musialabym isc na nogach z wozkiem zrobic zakupy dla malego, bo moge je wlozyc do kosza. (ze wzgl na serce nie jestem w stanie przytargac zakupow ze sklepu na parking, kiedys probowalam i mialam kilka przystankow po drodze, myslalam, ze wyzione ducha. To stara sprawa, zyje z tym od urodzenia, wiec sie czasami nie martwcie).

Jeszcze do jednego sklepu musialabym jechac, ale mi sie nie chce.

Milego dnia
Stary 2010-10-26, 08:41   #2501
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:

O właśnie czerwonego Garniera mam w firmie w łazience i co chwilę chodzę i nawilżam..bardzo fajnie się wchłania ale po chwili znów mam suche kostki...chyba potrzebuję coś mocniejszego...w męskiej toalecie jest Nivea soft ale ten to już w ogóle za słaby

Pewnie że ładnie jak na pierwszy raz...a jak jej się zasypiało? Czy odłożyłaś ją śpiącą?

Cytat:
A jak przestałaś dukanować, to waga wzrosła?
Oczywiście, często ją powtarzaj

Oj szalał, szalał Myślę, że i katar i trójki się szykują. No i taki z Niego typek

Mogę Ci polecić Dove, ładnie się wchłania, na bardzo spierzchnięte dłonie - Neutrogenę, tylko po niej zostaje cienki film na dłoniach. Dlatego N. stosuj na noc.
A wiesz że wzrosła ale tak może 1 kg...czasami 2 wieczorem...także nie jest źle

A dałaś mu coś?

muszę zobaczyć w sklepie to dove...a neutrogenę na pewno kupię ale tak jak mówisz na noc

Cytat:
Napisane przez p4w Pokaż wiadomość
polecam Neutrogenę
wydajny, bo bardzo mało go potrzeba - na początku się marze, ale po chwili wszystko jest wchołonięte
mam na myśli ten
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...rem-do-rak.htm
i ten
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...zzapachowy.htm
ten trochę słabiej nawilża, ale też fajny
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...chlanianie.htm

czerwony Garniere u mnie się bardzo długo wchłania
a Neutrogena pozostawia film, ale u mnie krótko

Właśnie mam wrażenie że ta neutrogena będzie najlepsza zaraz skoczę do sklepu i ją kupię...jak będzie zostawiać film krótko to looozio, a jak na dłużej to spróbuję na noc jak magi podpowiada
U mnie czerwony garnier, moment i go nie ma może więc ta neutrogena też nie będzie zła na dzień

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Naprawdę bardzo rzadko używam kremu do rąk, zawsze jest ok, od czasu do czasu lekko suche (raz do roku schodzi mi skóra z rąk a to pozostałość po studiach i zabawach z odczynnikami chemicznymi).... ale teraz to jakieś ekstremum, nigdy tak nie miałam

Edytowane przez Karolinak82
Czas edycji: 2010-10-26 o 08:40
Karolinak82 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-26, 08:41   #2502
slepafuria
Zadomowienie

GG do slepafuria

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
tesciowa mu dawala czerwona papryke - moze od tego?
moga nasze dzieci jesc papryke?
Moja jada. Nie ma zadnych sensacji.
Stary 2010-10-26, 08:44   #2503
skierka1981
BAN stały

Cytat:

O właśnie czerwonego Garniera mam w firmie w łazience i co chwilę chodzę i nawilżam..bardzo fajnie się wchłania ale po chwili znów mam suche kostki...chyba potrzebuję coś mocniejszego...w męskiej toalecie jest Nivea soft ale ten to już w ogóle za słaby

Pewnie że ładnie jak na pierwszy raz...a jak jej się zasypiało? Czy odłożyłaś ją śpiącą?

spiaca zasnela jak zwykle w salonie, my ogladalismy tv i jak szlam spac to polozylam w lozeczku. chyba ze mna bedzie problem wiekszy niz z nia...przez te 15 m-cy przyzwyczailam sie do spania z nia i zle mi spac bez niej wiem glupia jestem
skierka1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 08:46   #2504
slepafuria
Zadomowienie

GG do slepafuria

Cytat:
Napisane przez cinusiowa Pokaż wiadomość
Cass a te pieluchy Rosssmanowskie są grubością takie jak np. huggiesy czy pampersy? Miałam ich jedną paczkę w szpitalu jak Ninka się urodziła i te maleńkie były całkiem ok. Potem chciałam dalej je kupować ale nigdy nie mogłam zastać na półce w sklepie odpowiedniego dla nas rozmiaru. Teraz nosimy rozm. 4 i zawsze są ale nie wiem jakie one są jakościowo te inne większe rozmiary...
ja stosowalam 1 i 2. Byly super. Wieksze rozmiary mi juz nie pasowaly. Byly jakies niewygodne.
Stary 2010-10-26, 08:48   #2505
magi77
Wtajemniczenie

Cytat:
...A wiesz że wzrosła ale tak może 1 kg...czasami 2 wieczorem...także nie jest źle

A dałaś mu coś?

...
1-2kg, to w zasadzie nic

Na katar psikam Mu wodą morską, Euphorbium, na nos psiknęłam Nasivinem. Podwyższyłam materac pod główką, żeby miał wyżej. W nocy dałam Nurofen. Tylko ja już znam to Jego ząbkowanie, dopóki zęby się nie przebiją, będziemy się męczyć

MACIEJKA SYNEK KOCHANY
20-07-2009
Stary 2010-10-26, 08:50   #2506
Miramej
Zakorzenienie

Cześć Kobiałki

Ale mieliśmy noc
Najpierw Kuba nie mógł usnąć przez 1,5 godziny, zasnął w końcu na naszym łóżku o 21. Obudził się o północy z płaczem, ale jakoś dał się utulić. O 2. już tak płakał, że Małż sam nie dawał rady, musiałam ja Go usypiać, zajęło mi to godzinę , o 3.07 kładłam się spać, o 3.27 Kubuś znów płakał . Wzięliśmy Go do nas do łóżka, ale On nie umie z nami spać, wałkonił się, przewracał, kładł do góry nogami, na mnie, na Małża Położyłam Go z powrotem do Jego łóżeczka, zasnął ok. 5., a o 6.30 znów płakał
Takiej nocy to my do tej pory nie mieliśmy.

Rano rozmawiałam z lekarzem, kazał do czwartku jeszcze pociągnąć Clemastinum i robić ihhalacje, powiedział, że może to być końcówka infekcji, ale jak nie przejdzie, to trzeba szukać, co się dzieje

I tu następny problem - inhalacje. Kuba darł się, jakbyśmy Go żywcem ze skóry obdzierali, ale najgorsze było to, że nie byliśmy w stanie Go utrzymać. Udało nam się przez minutę. Horror jakiś Eh

H. MacLeod

.

Edytowane przez Miramej
Czas edycji: 2010-10-26 o 08:56
Miramej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 08:58   #2507
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
spiaca zasnela jak zwykle w salonie, my ogladalismy tv i jak szlam spac to polozylam w lozeczku. chyba ze mna bedzie problem wiekszy niz z nia...przez te 15 m-cy przyzwyczailam sie do spania z nia i zle mi spac bez niej wiem glupia jestem
Ja sie nie dziwię Jak usypiam sama Zu (czasem jak odłożę to zasypia sama od razu, a czasami męczy się i męczy i usnąć nie może więc ją biorę) to nawet jak zaśnie to dalej ją przytulam...jakoś smutno mi ją odłożyć...i tak przeciągam

Cytat:
1-2kg, to w zasadzie nic

Na katar psikam Mu wodą morską, Euphorbium, na nos psiknęłam Nasivinem. Podwyższyłam materac pod główką, żeby miał wyżej. W nocy dałam Nurofen. Tylko ja już znam to Jego ząbkowanie, dopóki zęby się nie przebiją, będziemy się męczyć
cieszy mnie to, bo jak przestałam Dukanować to jadłam wszystko bez ograniczeń

Kurcze to rzeczywiście wszystko co się da...ja jak widzę że bedzie ciężka noc to już szykuję nurofen i się nawet nie zastanawiam...żadne inne cuda(!?) - maści czoki itp nie pomagają...po co Zu ma się męczyć i nie spać, a ja z nią....ale Nam nurofen pomaga

Cytat:
Napisane przez Miramej Pokaż wiadomość
Ale mieliśmy noc
Najpierw Kuba nie mógł usnąć przez 1,5 godziny, zasnął w końcu na naszym łóżku o 21. Obudził się o północy z płaczem, ale jakoś dał się utulić. O 2. już tak płakał, że Małż sam nie dawał rady, musiałam ja Go usypiać, zajęło mi to godzinę , o 3.07 kładłam się spać, o 3.27 Kubuś znów płakał . Wzięliśmy Go do nas do łóżka, ale On nie umie z nami spać, wałkonił się, przewracał, kładł do góry nogami, na mnie, na Małża Położyłam Go z powrotem do Jego łóżeczka, zasnął ok. 5., a o 6.30 znów płakał

Rano rozmawiałam z lekarzem, kazał do czwartku jeszcze pociągnąć Clemastinum i robić ihhalacje, powiedział, że może to być końcówka infekcji, ale jak nie przejdzie, to trzeba szukać, co się dzieje

I tu napstępny problem - inhalacje. Kuba darł się, jakbyśmy Go żywcem ze skóry obdzierali, ale najgorsze było to, że nie byliśmy w stanie Go utrzymać. Udało nam się przez minutę. Horror jakiś Eh

Cześć kochana

Kurcze straszna noc Żal Kubusia że tak się męczył a Wy razem z nim
Mam nadzieję ze to jednak ta infekcja i nic nie czai się z boku...będę trzymać kciuki za Was a do lekarza kiedy idziecie?

A Kuba lubi jakieś bajki? Może by go zainteresowały i chociaż przez chwilę zajmie się czymś żebyście mogli go inhalować?
Stary 2010-10-26, 09:01   #2508
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

hej dziewczyny

dzis moj tata ma operacje wiec prosze dalej o kciuki
beda mu wsystko wyciagac, blache, sruby.....i wkladac nowe inne ehh

Miramej wspolczuje nocki

co do leginsow, ja uwielbiam, mam wiecej ich w szafie niz zwyklych spodni, roznych, przeroznych, gladkich, we wzory, w panterki, w kwiaty, w paski, cienkich, grubych, dzinsowych, materialowych...........u wielbiam
i sa najwygodniejsze i najlepsze do kozakow
bo nic sie wtedy nie marszczy i nie wylazi z buta
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 09:02   #2509
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Kobiałki

Ale mieliśmy noc

I tu następny problem - inhalacje. Kuba darł się, jakbyśmy Go żywcem ze skóry obdzierali, ale najgorsze było to, że nie byliśmy w stanie Go utrzymać. Udało nam się przez minutę. Horror jakiś Eh
niedobrze, a próbowaliście mojego patentu - TV na cały głos i smok do buzi

3220g 54 cm

------------------

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-26, 09:02   #2510
Karolinak82
Zakorzenienie

chodzi mi cały czas po głowie ta sukienka/tunika...no i weszłam na Promoda...chyba się dzisiaj przejdę do nich przymierzyć TO i TO Tylko do leginsów to one chyba nie bardzo prędzej do spodni
No ale TE buty są
Stary 2010-10-26, 09:06   #2511
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć kochana

Kurcze straszna noc Żal Kubusia że tak się męczył a Wy razem z nim
Mam nadzieję ze to jednak ta infekcja i nic nie czai się z boku...będę trzymać kciuki za Was a do lekarza kiedy idziecie?

A Kuba lubi jakieś bajki? Może by go zainteresowały i chociaż przez chwilę zajmie się czymś żebyście mogli go inhalować?
, najgorsze, że nie wiemy, co Mu było , jak Go wzięłam, to się przytulił, uśmiechał

Na razie czekamy do czwartku, jak nie będzie poprawy w stosunku do dzisiaj, to w piątek na zdjęcie i wtedy lekarz będzie dalej szukał. Bo ogólnie nie jest tragicznie, chrypkę i to charczenie ma czasami i lekko, ale to nie jest mój zdrowy chłopczyk

Nie ogląda telewizji, ale gdyby nawet, to i tak by to nic nie dało, bo jak zobaczy maskę i inhalator, to dostaje białej gorączki i już nic nie widzi

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Cytat:
hej dziewczyny

dzis moj tata ma operacje wiec prosze dalej o kciuki
beda mu wsystko wyciagac, blache, sruby.....i wkladac nowe inne ehh

Miramej wspolczuje nocki

Cytat:
niedobrze, a próbowaliście mojego patentu - TV na cały głos i smok do buzi
Nie , przeoczyłam to
A to można ze smokiem w buzi? A czemu na cały głos TV?

H. MacLeod

.
Stary 2010-10-26, 09:12   #2512
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
chodzi mi cały czas po głowie ta sukienka/tunika...no i weszłam na Promoda...chyba się dzisiaj przejdę do nich przymierzyć TO i TO Tylko do leginsów to one chyba nie bardzo prędzej do spodni
No ale TE buty są
te sweterki bardzo fajne, ale do leginsów chyba za krótkie trochę

ten mi się podoba
http://www.promod.eu/knitwear/tunic-...220105001.html
i ten Twój też tylko w takim kolorze
http://www.promod.eu/knitwear/tunic-...220128693.html

ten też mi się podoba i nawet w promocji
http://www.promod.eu/knitwear/tunic-...220012699.html

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Cytat:

Nie , przeoczyłam to
A to można ze smokiem w buzi? A czemu na cały głos TV?
można - lepiej pewnie bez, bo buźką też wdycha wtedy, ale jak nie dajesz rady to chociaż przez nosek wdycha przecież

na cały regulator (no prawie - tak żeby było go dobrze słychać ), bo wtedy na bank zacznie patrzeć w niego jak zahipnotyzowany i minie kilka minut zanim otrzeźwieje, a Ty będziesz mogła wykorzystać ten czas na inhalację

3220g 54 cm

------------------

Edytowane przez p4w
Czas edycji: 2010-10-26 o 09:09
Stary 2010-10-26, 09:16   #2513
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

rozmawialam przed chwila z mama, tata prawdopodobnie juz jest na stole
stresuje sie, mam nadzieje, ze bedzie wszystko dobrze
ehhh pieprzeni partacze, przez nich znowu wszystko od nowa, cala reke bedzie mial podziurawiona, mam nadzieje, ze tym razem sie ten lekarz postara
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-26, 09:18   #2514
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
można - lepiej pewnie bez, bo buźką też wdycha wtedy, ale jak nie dajesz rady to chociaż przez nosek wdycha przecież

na cały regulator (no prawie - tak żeby było go dobrze słychać ), bo wtedy na bank zacznie patrzeć w niego jak zahipnotyzowany i minie kilka minut zanim otrzeźwieje, a Ty będziesz mogła wykorzystać ten czas na inhalację
Dziękuję Ci bardzo za rady , wieczorem dam znać, jak nam poszło

Cytat:
ehhh pieprzeni partacze, przez nich znowu wszystko od nowa, cala reke bedzie mial podziurawiona, mam nadzieje, ze tym razem sie ten lekarz postara

H. MacLeod

.
Stary 2010-10-26, 09:22   #2515
p4w
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Cytat:
Dziękuję Ci bardzo za rady , wieczorem dam znać, jak nam poszło

mam nadzieję, ze choć kilka minut posiedzi - no i angażuj go - pozwól włączyć, potrzymać coś (np. buteleczkę soli fizjologicznej jak będziesz przygotowywać roztwór, czy cokolwiek innego) albo ja dawałam potrzymać maseczkę (nawet inną niż ta dziecięca) - mój już pędzi na kanapę jak powiem, ze inhalujemy, bo wie że guziczki dam przełączać

3220g 54 cm

------------------

Stary 2010-10-26, 09:26   #2516
Wojtusia
Zakorzenienie

Dzien dobry

ja na szybko tak, bo Oli nie pozwala mi do laptopa usiąść

Svi trzmam kciuki za tatę

anusia świetny brzuszek

czeko, spóźniłam sie na mis cherie diora ale moze to i dobrze

Mąż kupił w lidlu dwie paczki pampersów 4, na szczescie są dobre. I ostatnie 3 paczki mleka wziął. nie wiem co sie dzieje, ale ostatnio ani w leclercu, ani w realu nie bylo nestle juniora. wykupili czy co... w lidlu było po ok 12,70, a u nas jest to mleko po 17 zł, jest różnica.....
Wojtusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 09:28   #2517
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
mam nadzieję, ze choć kilka minut posiedzi - no i angażuj go - pozwól włączyć, potrzymać coś (np. buteleczkę soli fizjologicznej jak będziesz przygotowywać roztwór, czy cokolwiek innego) albo ja dawałam potrzymać maseczkę (nawet inną niż ta dziecięca) - mój już pędzi na kanapę jak powiem, ze inhalujemy, bo wie że guziczki dam przełączać
Problem w tym, że On akurat w to nie chce się angażować , maseczką dałam Mu się pobawić - nie podszedł do niej nawet raz, guziczki ma gdzieś w tym przypadku. No ale mam nadzieję, że z czasem będzie lepiej

H. MacLeod

.
Stary 2010-10-26, 09:37   #2518
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Miramej szkoda mi Kubusia -wspolczuje nocki
Cytat:
Napisane przez Wojtusia Pokaż wiadomość
I ostatnie 3 paczki mleka wziął. nie wiem co sie dzieje, ale ostatnio ani w leclercu, ani w realu nie bylo nestle juniora. wykupili czy co... w lidlu było po ok 12,70, a u nas jest to mleko po 17 zł, jest różnica.....
w kauflandzie jest a ja kupilam w Carrefour ostatnio po 13,20
widzialam tez to mleko gerbera jest tansze o 2 zł od nestle, zastanawialam sie czy nie kupic na probe

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 09:38   #2519
slepafuria
Zadomowienie

GG do slepafuria

Cytat:
ja tez do niedawna nie malowalam sie niczym
chodzilam za to na solarium i wtedy nie bylo widac moich worow pod oczami i innych rzeczy
ale powiedzialam sobie koniec z solarium wiec teraz musze maskowac niedoskonalosci
a jezeli juz mam sie malowac to stawiam na mineraly
Mnie maz wygania na solarium. Ale ja nie lubie i nie chodze.
Stary 2010-10-26, 09:47   #2520
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
Miramej szkoda mi Kubusia -wspolczuje nocki
, odsypia teraz

H. MacLeod

.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości