Scent Bar XIX - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-26, 11:00   #3391
Maja102
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XIX

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
fajny łobracek w sensie że na Mai
ale że kto/co na mnie fajne?

Czy drogie wizażystki wiedzom, czy już można stacjonarnie niuchnąć Ambar del Pozo? Bo mi Sabuś smaku narobiła...
Stary 2010-10-26, 11:00   #3392
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
jak i golf i dekolt to musi że cuś takiego?

Załącznik 3493035
ło jej

co by tu zjeśc na śniadanie

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 11:01   #3393
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
ło jej

co by tu zjeśc na śniadanie
może łobiad

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 11:02   #3394
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
jak i golf i dekolt to musi że cuś takiego?

Załącznik 3493035

z tego zestawu to ja poprosze cycki
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 11:03   #3395
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
tyż prawda

Stary 2010-10-26, 11:06   #3396
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
tyż prawda

co za problem , toc to plasticzane

28.05.2010
Stary 2010-10-26, 11:07   #3397
Pin up girl
Zakorzenienie

Ten cyc to napompowany jest pewnie, ble...

Pora szykować się na logikę...
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-10-26, 11:08   #3398
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
quality powinna wydac taki kalendarz- w każdym okienku próbka do stestowania

Nie wiem co robić...............

Dzwonił do mnie dziś ojciec żeby pogadać o mieszkaniu i kazał zobaczyć nowo wybudowany apartamentowiec Wola Tower, dopiero co oddany, żeby już kupić od razu sobie nowe mieszkanie, bo kawalerki na rynku wtórnym się nie opłaca bo za podobną cenę można mieć dwa pokoje w nowym budownictwie do wykończenia.

Niby sensownie, ale.....

Nie ciągnie mnie do nowego budownictwa, nie wyobrażam sobie siebie w apartamentowcu z tarasem i salonem z aneksem kuchennym.
Zero klimatu.
Sto razy bardziej wolałabym stary blok w starej okolicy, małe uliczki, małe sklepiki, drugie piętro itp......

Nawet oglądałam już to całe Wola Tower, znalazłam dwa całkiem sensowne mieszkania. Tylko co, już mam od razu lecieć i kupować? Bo jeśli tam to tylko te dwa, one są obiektywnie najlepsze.

Kurde, za szybko to wszystko
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 11:13   #3399
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
e tam plastiki
a cycki to niewygodne som, jeno przeszkadzajom i się ubrać w większość ciuchów nie można
Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
to na logikę trza się specjalnie szykować?
Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
(...)
Stary 2010-10-26, 11:18   #3400
gryx82
BAN stały

Cytat:
golfy som jeszcze bardziej ifil od szczalika

Cytat:
i szalik lubieu-zakręcam sie tak ze same łoczy widac

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Czy drogie wizażystki wiedzom, czy już można stacjonarnie niuchnąć Ambar del Pozo? Bo mi Sabuś smaku narobiła...
Przet hfilom żem se ło nim myślau

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Ten cyc to napompowany jest pewnie, ble...
A tam "ble" od razu

Cytat:
Coś na rozgrzewkę więc: "Jeśli w Krakowie pada dzisiaj deszcz, to:

a) cena fasoli szparagowej na rynkach azjatyckich spada na łeb, na szyję
b) 1. listopada 2010 przypada w poniedziałek
c) Donald Tusk jest czarnoskórą dziewicą"

Cytat:
Nawet oglądałam już to całe Wola Tower, znalazłam dwa całkiem sensowne mieszkania. Tylko co, już mam od razu lecieć i kupować? Bo jeśli tam to tylko te dwa, one są obiektywnie najlepsze.

Ciężko coś doradzić tak na szybko, no ale Twój ojciec ma poniekąd rację, lepsze dwupokojowe w nowym budownictwie, niż kawalerka w starym, tak se myślę (szczególnie, gdy różnica w cenie niewielka, lub też żadna) A Wola Tower brzmi tak snobissimo
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 11:23   #3401
kolciag
Zakorzenienie

GG do kolciag

Cytat:

Dzwonił do mnie dziś ojciec żeby pogadać o mieszkaniu i kazał zobaczyć nowo wybudowany apartamentowiec Wola Tower, dopiero co oddany, żeby już kupić od razu sobie nowe mieszkanie, bo kawalerki na rynku wtórnym się nie opłaca bo za podobną cenę można mieć dwa pokoje w nowym budownictwie do wykończenia.

Niby sensownie, ale.....

Nie ciągnie mnie do nowego budownictwa, nie wyobrażam sobie siebie w apartamentowcu z tarasem i salonem z aneksem kuchennym.
Zero klimatu.
Sto razy bardziej wolałabym stary blok w starej okolicy, małe uliczki, małe sklepiki, drugie piętro itp......

Kurcze, Kameno, to nie jest łatwa decyzja

Zanim ja się zdecydowałam na moje mieszkanko, to jeździłam i sporo się naoglądałam i naszukałam Oglądaliśmy i gotowe bloki jak i same dziury w ziemi i szkice Jedno wiedziałam, chciałam nowe budownictwo - bo lepiej ocieplone i wyciszone są mieszkania, ale chciałam oddzielną kuchnię a nie kuchnio-salon

Udało mi się znaleźć coś takiego i wiem, że jak będziemy kiedyś się przeprowadzać, a mam nadzieję, że będziemy, to na pewno znowu chcę nowe budownictwo, ale koniecznie znowu oddzielna, normalna kuchnia i koniecznie garderoba Obecnie mam malutką, ale jest i jest to niesamowite dobrodziejstwo

Trzymam kciuki za poszukiwanie nowego mieszkanka

I przyznam jeszcze bez bicia, że jak bym miała możliwość zamieszkania w WT i jest tam mieszkanie z oddzielną kuchnią to bez marudzenia biorę

Edytowane przez kolciag
Czas edycji: 2010-10-26 o 11:24
kolciag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 11:25   #3402
Florens
Zakorzenienie

Cytat:

zorientuj się jeszcze w czynszach i innych opłatach. Często w tych nowych wspólnotach jest sporo taniej niż starych spółdzielniach

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
e tam plastiki
a cycki to niewygodne som, jeno przeszkadzajom i się ubrać w większość ciuchów nie można
się zgadza i w ogóle nie wygodne toto

28.05.2010

Edytowane przez Florens
Czas edycji: 2010-10-26 o 11:26
Stary 2010-10-26, 11:31   #3403
Polly_
grozi wypollizowaniem

kameno- teraz do wyboru jest w ciul mieszkan- ceny dobre, warto kupic. Ale absolutnie nie powinnas sie spieszyc, poogladaj sobie na spokojnie co dają w tej Warszawie, przeciez tam jest mnóstwo inwestycji, wybór ogromny,mieszkania leżą odłogiem, a deweloperzy wrecz prosza zeby cos kupic. Co do rynku wtórnego-to nie jest do konca prawda, poniewaz transakcje na rynku wtórnym w większości są zawierane na 80% wartości ofertowej-wiec to co jest w ogłoszeniach to pobożne życzenie sprzedających

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

Cytat:
zorientuj się jeszcze w czynszach i innych opłatach. Często w tych nowych wspólnotach jest sporo taniej niż starych spółdzielniach

ale skąd sie bierze taniej? różnica moze byc chyba tylko w indywidualnym ogrzewaniu-ale to i tak wyjdzie na to samo

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

poza tym polecam mieszkanie na starym osiedlu , szczególnie jesli ktos ma/planuje miec dzieci i jesli lubi zielen.
na starych jest cała infrastruktura i zabudowa nie jest tak na maksa upchana jak na nowych.
najgorsze miejsce do mieszkania to nowe blokowisko w wersji economy, pawdziwy apartamentowiec to zupełnie co innego
Stary 2010-10-26, 11:34   #3404
kolciag
Zakorzenienie

GG do kolciag

Cytat:
niestety..... ja nie mam problemu z tym gdzie jeździć, bo po prostu do rodziców jadę, głównie ze względu na babcie, no i na nich, no i na jedzonko bo świąt jako święta kościelnego nie obchodzę. mój problem dotyczy prezentów, dziwnie u mnie z tym jest, kupuje się zazwyczaj na ostatnią chwilę cokolwiek żeby było, a nie tak to powinno wyglądać przecież.... dużo bardziej wolę wielkanoc, nie ma zmuszania się do prezentów, jedzonko tak samo dobre, przy tym autentycznie lubię w sobotę iść na święcenie pokarmów, to jedyna okazja kiedy bywam w kościele, lubię bardzo ten rytuał, taki pozytywny jest
My też nie obchodzimy świąt kościelnych, traktujemy to jako czas prezentów i odpoczynku natomiast nasi rodzice świętują to jako powiedzmy 'święto kościelne' No i moich to jedzonko pyszne, a u teściów wszystko kupione... No nic, trzeba będzie to jakoś przeżyć

No ja to jeszcze trochę i już zacznę szukać prezentów, zwłaszcza dla TŻ'ta bo to odwieczny problem co mu kupić już po roku spotykania się wykorzystałam wszystkie możliwe pomysły - za dużo prezentów mu kupowałam Teraz jak już 5 lat jesteśmy razem to pomysłów zero Ale on po prostu nic nie chce lub jak coś chce to kosztuje majątek. Nie to co ja... wystarczą perfumy i sprawa z głowy
Stary 2010-10-26, 11:36   #3405
Polly_
grozi wypollizowaniem

jeszcze co do cen - warto wiedziec co zawiera standard deweloperski, czyli miec swiadomośc ze dokłądnie nic-jak są wylewki to juz jest cud , tynki są owszem, ale gładzie trzeba kłaść, nie ma futryn, ani drzwi, instalacji są tylko wyjscia. Tak ze trzeba wyłożyc kilkadziesiat tysiecy zeby dało sie wejsc do nowego mieszkania-do starego często sie da od razu
Stary 2010-10-26, 11:37   #3406
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Coś na rozgrzewkę więc: "Jeśli w Krakowie pada dzisiaj deszcz, to:

a) cena fasoli szparagowej na rynkach azjatyckich spada na łeb, na szyję
b) 1. listopada 2010 przypada w poniedziałek
c) Donald Tusk jest czarnoskórą dziewicą"
z logiki miałam co prawda tróję, ale myslę że odp. a) jest tą właściwą

Cytat:
Ciężko coś doradzić tak na szybko, no ale Twój ojciec ma poniekąd rację, lepsze dwupokojowe w nowym budownictwie, niż kawalerka w starym, tak se myślę (szczególnie, gdy różnica w cenie niewielka, lub też żadna) A Wola Tower brzmi tak snobissimo
tiaa, snobissimo

Cytat:
Napisane przez kolciag Pokaż wiadomość
Kurcze, Kameno, to nie jest łatwa decyzja

Zanim ja się zdecydowałam na moje mieszkanko, to jeździłam i sporo się naoglądałam i naszukałam Oglądaliśmy i gotowe bloki jak i same dziury w ziemi i szkice Jedno wiedziałam, chciałam nowe budownictwo - bo lepiej ocieplone i wyciszone są mieszkania, ale chciałam oddzielną kuchnię a nie kuchnio-salon

Udało mi się znaleźć coś takiego i wiem, że jak będziemy kiedyś się przeprowadzać, a mam nadzieję, że będziemy, to na pewno znowu chcę nowe budownictwo, ale koniecznie znowu oddzielna, normalna kuchnia i koniecznie garderoba Obecnie mam malutką, ale jest i jest to niesamowite dobrodziejstwo

Trzymam kciuki za poszukiwanie nowego mieszkanka

I przyznam jeszcze bez bicia, że jak bym miała możliwość zamieszkania w WT i jest tam mieszkanie z oddzielną kuchnią to bez marudzenia biorę
nie widziałam mieszkań z oddzielną kuchnią w każdym razie nie w takich jakie by mnie ewentualnie interesowały

to linki do planów tych dwóch najfajniejszych, pewnie i tak będą szybko sprzedane:

nr 1: http://www.wolatower.pl/plany/7-12-607.swf
i nr 2: http://www.wolatower.pl/plany/7-12-606.swf

od zachodu, żadnych załomów za oknem, nic nie zasłania, duże tarasy, 12 piętro

Dla mnie duże znaczenie ma okolica, nie mam samochodu, potrzebuję mieć jak dojechać do pracy i znajomych żeby się po godzinie nie tłuc, więc tam nie jest tak najgorzej.... Choć moją ulubioną okolicą jest bliska Wola (tam gdzie będę wynajmować), i Ochota, coś w tym klimacie
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2010-10-26, 11:38   #3407
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
kameno- teraz do wyboru jest w ciul mieszkan- ceny dobre, warto kupic. Ale absolutnie nie powinnas sie spieszyc, poogladaj sobie na spokojnie co dają w tej Warszawie, przeciez tam jest mnóstwo inwestycji, wybór ogromny,mieszkania leżą odłogiem, a deweloperzy wrecz prosza zeby cos kupic. Co do rynku wtórnego-to nie jest do konca prawda, poniewaz transakcje na rynku wtórnym w większości są zawierane na 80% wartości ofertowej-wiec to co jest w ogłoszeniach to pobożne życzenie sprzedających

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

ale skąd sie bierze taniej? różnica moze byc chyba tylko w indywidualnym ogrzewaniu-ale to i tak wyjdzie na to samo

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

poza tym polecam mieszkanie na starym osiedlu , szczególnie jesli ktos ma/planuje miec dzieci i jesli lubi zielen.
na starych jest cała infrastruktura i zabudowa nie jest tak na maksa upchana jak na nowych.
najgorsze miejsce do mieszkania to nowe blokowisko w wersji economy, pawdziwy apartamentowiec to zupełnie co innego
ja sie opieram na doświadczeniu moich znajomych, to samo osiedle bloki nowe wspólnotowe i stare wielka pyta spółdzielniana. Za mieszkanie 0k. 55 m2
koleżanka w nowym, zimą płaci do 250 zł opłat, a w spółdzielni inni znajomi ok.500-600. Wiem, że to nie reguła, ale warto sprawdzic

28.05.2010
Stary 2010-10-26, 11:42   #3408
kolciag
Zakorzenienie

GG do kolciag

Cytat:
jeszcze co do cen - warto wiedziec co zawiera standard deweloperski, czyli miec swiadomośc ze dokłądnie nic-jak są wylewki to juz jest cud , tynki są owszem, ale gładzie trzeba kłaść, nie ma futryn, ani drzwi, instalacji są tylko wyjscia. Tak ze trzeba wyłożyc kilkadziesiat tysiecy zeby dało sie wejsc do nowego mieszkania-do starego często sie da od razu
Zgadzam się, ale częściowo Do starych czasami można od razu wejść, ale miałam przypadki, że cena była wysoka, a remont konieczny, co wychodziło drożej niż kupić nowe i zrobić od zera tak jak się samemu chce Więc różnie to bywa. Zaletą starych jest jak pisałaś zieleń w koło, ale też nie zawsze niestety A niektóre nowe mają piękną zieleń w koło

Także można trafić i na super nowe jak i na tragiczne stare
Trzeba wszystko posprawdzać i przemyśleć.
Stary 2010-10-26, 11:44   #3409
skarbiatko
Zakorzenienie

A ja Wam powiem,że chciałabym mieszkać w takim mieszkanku jak te w Wola Tower

Kolcia Ty jesteś podobna do tej Małgorzaty Pieńkowskiej

Edytowane przez skarbiatko
Czas edycji: 2010-10-26 o 11:46

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-26, 11:44   #3410
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
kameno- teraz do wyboru jest w ciul mieszkan- ceny dobre, warto kupic. Ale absolutnie nie powinnas sie spieszyc, poogladaj sobie na spokojnie co dają w tej Warszawie, przeciez tam jest mnóstwo inwestycji, wybór ogromny,mieszkania leżą odłogiem, a deweloperzy wrecz prosza zeby cos kupic. Co do rynku wtórnego-to nie jest do konca prawda, poniewaz transakcje na rynku wtórnym w większości są zawierane na 80% wartości ofertowej-wiec to co jest w ogłoszeniach to pobożne życzenie sprzedających.

Polly, zdaję sobie sprawę że warto teraz kupić mieszkanie, chcę kupić, ale myslałam że będę miała choć chwilę oddechu. A tu ojciec dzwoni i każe lecieć i oglądać, najlepiej zaraz w tym tygodniu, żeby pogadać o tym jak będę na 1 listopada.

Prosze bardzo, pojechać i obejrzeć mogę, ale żeby tak od razu się decydować? Nie wiem co gorsze, kupić pierwsze znalezione fajne mieszkanie czy jeździć 5 razy w tygodniu po pracy i oglądać pierdyliard mieszkań przez parę miesięcy żeby znaleźć ideał, którego pewnie i tak nie ma.... toż to jakiś koszmar.....

I nowe budownictwo mieszkaniowe wg mnie jest koszmarne w większości, wszystko naćkane na kupie, brak przestrzeni, zero klimatu, wypolerowane na wysoki połysk i sterylne, no nie widzę się w czymś takim.

EVERY WOMAN IS A STAR

Edytowane przez kamena
Czas edycji: 2010-10-26 o 11:47
Stary 2010-10-26, 11:45   #3411
Miciel
Wpisz tu zomzing

przesiadlam sie na voltaren
wali TYLKO spirytem, ujdzie

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 11:50   #3412
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
ja sie opieram na doświadczeniu moich znajomych, to samo osiedle bloki nowe wspólnotowe i stare wielka pyta spółdzielniana. Za mieszkanie 0k. 55 m2
koleżanka w nowym, zimą płaci do 250 zł opłat, a w spółdzielni inni znajomi ok.500-600. Wiem, że to nie reguła, ale warto sprawdzic

no ale opłaty zalezą od ilości osób i czy jest np winda...,czy jest wodomierz czy ryczałt za wodę, czy jest cwu czy grzanie gazem/pradem wody.

wystarczy ze ktos ma w czynszu ciepła wode, a drugi piec gazowy i częśc czynszu sie przenosi po prostu do rachunku za gaz. U mnie sama winda na 3 os na 8 piętro to ok 50 zł, sąsiad na parterze nie płaci wogóle.

co w starym płąci sie cały rok to fakt, ale w nowym zimą sie nie płaci,ale w lecie duzo więcej.

w sumie to trudno porównac i mnie to wkurza jak podaja w ogłoszeniu -mieszkanie takie a takie czynsz 200 zł-ale potem sie okazuje ze to jest czynsz na 1 os.jak bedą mieszkac 3 os to bedzie 350 , bo woda,ścieki, winda jest liczona od łepka

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

Cytat:
Polly, zdaję sobie sprawę że warto teraz kupić mieszkanie, chcę kupić, ale myslałam że będę miała choć chwilę oddechu. A tu ojciec dzwoni i każe lecieć i oglądać, najlepiej zaraz w tym tygodniu, żeby pogadać o tym jak będę na 1 listopada.

Prosze bardzo, pojechać i obejrzeć mogę, ale żeby tak od razu się decydować? Nie wiem co gorsze, kupić pierwsze znalezione fajne mieszkanie czy jeździć 5 razy w tygodniu po pracy i oglądać pierdyliard mieszkań przez parę miesięcy żeby znaleźć ideał, którego pewnie i tak nie ma.... toż to jakiś koszmar.....

I nowe budownictwo mieszkaniowe wg mnie jest koszmarne w większości, wszystko naćkane na kupie, brak przestrzeni, zero klimatu, wypolerowane na wysoki połysk i sterylne, no nie widzę się w czymś takim.

no mowie ze nie powinnas sie spieszyc , i masz racje okolica jest wazna , tak ze radzę ci-zastanów sie i poszukaj tam gdzie chcesz mieszkać. A nowych mieszkan ci nie wykupią , nie ma sie co rzucac na byleco.
jesli wolisz stare-kup stare, albo nowe w jakiejs przyjaznej lokalizacji
Stary 2010-10-26, 11:53   #3413
gryx82
BAN stały

Cytat:
No właśnie, u nas jest podobnie Kumpela w nowym, trzyletnim "apartamentowcu" (dwupoziomowe mieszkanie 108 metrów, duży taras) płaci mniej, niż siostra na swoich 39 metrach z 1975 roku

Cytat:
Napisane przez kolciag Pokaż wiadomość
Nie to co ja... wystarczą perfumy i sprawa z głowy
Bo tacy ludzie, jak my, to skarb

Cytat:
z logiki miałam co prawda tróję, ale myslę że odp. a) jest tą właściwą
A ja nigdy logiki nie miałem (ale słyszałem o podobnych przykładach)

Cytat:
tiaa, snobissimo
Wiesz co, pooglądałem sobie ten Tower, fajna sprawa (cenowo się nie wypowiem)
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 11:55   #3414
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
no ale opłaty zalezą od ilości osób i czy jest np winda...,czy jest wodomierz czy ryczałt za wodę, czy jest cwu czy grzanie gazem/pradem wody.

wystarczy ze ktos ma w czynszu ciepła wode, a drugi piec gazowy i częśc czynszu sie przenosi po prostu do rachunku za gaz. U mnie sama winda na 3 os na 8 piętro to ok 50 zł, sąsiad na parterze nie płaci wogóle.

co w starym płąci sie cały rok to fakt, ale w nowym zimą sie nie płaci,ale w lecie duzo więcej.

w sumie to trudno porównac i mnie to wkurza jak podaja w ogłoszeniu -mieszkanie takie a takie czynsz 200 zł-ale potem sie okazuje ze to jest czynsz na 1 os.jak bedą mieszkac 3 os to bedzie 350 , bo woda,ścieki, winda jest liczona od łepka
obie rodziny 2+1, bloki czteropiętrowe, w starym jest gaz w nowym tylko prąd, różnic w ogrzewaniu nie zanowowałam , ale o to właśnie chodzi że te różnice wpłwają na koszty. pamiętam że ogromna różnica była w funduszu remontowym i wywozie śmieci. Dużo zależy kto i jak zarządza spółdzielnią/wspólnotą

spadam na zakupy, do zobaczenie później

28.05.2010
Stary 2010-10-26, 12:01   #3415
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
się zgadza i w ogóle nie wygodne toto
niewygodne, przeszkaza tylko, a pożytek niewielki, łee tam z tym
Cytat:
przesiadlam sie na voltaren
wali TYLKO spirytem, ujdzie
aż mi się pić zachciało
Cytat:
ach, no bo przecie nasz Gryxilepek to kawaler na wydaniu, w dodatku z niezłym posagiem
Stary 2010-10-26, 12:07   #3416
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:

no mowie ze nie powinnas sie spieszyc , i masz racje okolica jest wazna , tak ze radzę ci-zastanów sie i poszukaj tam gdzie chcesz mieszkać. A nowych mieszkan ci nie wykupią , nie ma sie co rzucac na byleco.
jesli wolisz stare-kup stare, albo nowe w jakiejs przyjaznej lokalizacji
nie wiem czy wolę stare czy nowe, nic już kurde nie wiem. wiem tylko że przyjazna pod wieloma aspektami lokalizacja to podstawa

w nowym takim gdzie nic nie ma mozna zrobić od zera tak jak się chce, tylko że ja się na tym nie znam, nie wiem co chcę. wszystko mi jedno właściwie...
tylko kolory mam wybrane, ma być biało-zielono-ciemno brązowo

edit: wiem że nowe mieszkania to nie przecena w H&M i nie wykupią mi w dwa dni
ale w tym całym Tower są tylko dwa sensowne mieszkania
jak myślicie? pojechać i obejrzeć zawsze można, prawda?
poza tym przyda mi sie jak się zacznę przyzwyczajać do oglądania mieszkań, porównywania, zadawania pytań, .....

Cytat:
też sobie pooglądałam zdjęcia, na zdjęciach nawet nie wygląda strasznie.

cenowo też się nie wypowiem bo nie mam zielonego pojęcia co tak naprawdę znaczy cena "od 6500" w nowo wybudowanym bloku

EVERY WOMAN IS A STAR

Edytowane przez kamena
Czas edycji: 2010-10-26 o 12:18
Stary 2010-10-26, 12:13   #3417
skarbiatko
Zakorzenienie

Dziewczyny potrzebuję pilnej porady

Kupiłam na all flaszkę 50 ml z ubytkiem ok 7 ml,po rozpakowaniu okazało się że brakuje ponad dwa razy tyle.
Co pisać do sprzedajacej? Zaproponować zwrot części kasy czy poczekać na jej propozycję?
Jestem wściekła bo na fotce rzeczywiście brakowało tyle ile w opisie( mniej więcej a ja dostałam porządnie odlaną

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-26, 12:16   #3418
Pin up girl
Zakorzenienie

Maja, ano, trza, w koszuli nocnej nie pójdę przeca

Gryx, a Ty co taki zwolennik. Mi się sztuczne precjoza nie podobają...
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 12:17   #3419
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
nie wiem czy wolę stare czy nowe, nic już kurde nie wiem. wiem tylko że przyjazna pod wieloma aspektami lokalizacja to podstawa

w nowym takim gdzie nic nie ma mozna zrobić od zera tak jak się chce, tylko że ja się na tym nie znam, nie wiem co chcę. wszystko mi jedno właściwie...
tylko kolory mam wybrane, ma być biało-zielono-ciemno brązowo

edit: wiem że nowe mieszkania to nie przecena w H&M i nie wykupią mi w dwa dni
ale w tym całym Tower są tylko dwa sensowne mieszkania
jak myślicie? pojechać i obejrzeć zawsze można, prawda?

też sobie pooglądałam zdjęcia, na zdjęciach nawet nie wygląda strasznie.

cenowo też się nie wypowiem bo nie mam zielonego pojęcia co tak naprawdę znaczy cena "od 6500" w nowo wybudowanym bloku

tzn ze to cena mieszkania na parterze i bez vat, a te 2 mieszkania to zostały bo są najdroższe -12 piętro to lokalizacja ekskluzywna
Stary 2010-10-26, 12:21   #3420
kolciag
Zakorzenienie

GG do kolciag

Cytat:
Dziewczyny potrzebuję pilnej porady

Kupiłam na all flaszkę 50 ml z ubytkiem ok 7 ml,po rozpakowaniu okazało się że brakuje ponad dwa razy tyle.
Co pisać do sprzedajacej? Zaproponować zwrot części kasy czy poczekać na jej propozycję?
Jestem wściekła bo na fotce rzeczywiście brakowało tyle ile w opisie( mniej więcej a ja dostałam porządnie odlaną
Ja bym poczekała na jej propozycję... ale kurde, niefajna sprawa

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

Cytat:
A ja Wam powiem,że chciałabym mieszkać w takim mieszkanku jak te w Wola Tower

Kolcia Ty jesteś podobna do tej Małgorzaty Pieńkowskiej
A niech mnie... pierwsze słyszę
Aż muszę zobaczyć jak ona wygląda... bo nie pamiętam która to

Cytat:
Bo tacy ludzie, jak my, to skarb
A zgadzam się zgadzam Gryxiu

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości