![]() |
#3511 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Scent Bar XIX
Cytat:
![]() Może najpierw powinnam kupić tę książkę, a później się martwić ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3512 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
jak klejona to odkleić , jak drukowana nic nie robić krótka charaketrystyka babci: -religijna, ale troche noeoczesna, tzn nie typ babuleńki z targu w chusteczce i o lasce -chodzi w spodniach, podróżuje (do sanktuariów głowie), ale poleciała też sama na Sycylię ![]() -chodzi do kościoła, sprasza psiapsiółki na ploty, sama sie gdzies szlaja,trudno ją w domu zastac ![]() ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- ![]()
![]() |
#3513 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() wery fany ![]() pytał się kto Ciebie na ulicy jak głęboki jesteś ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3514 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3515 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Albo sz(laja)lik itp, co by się nie zaziębiła edit: albo kijki do nordic walking czy jakieś retro perfumy ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-26 o 19:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3516 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() nie no kijki to przesada ![]() np jedwabna paszka ![]() pierwsze co wymyśliłam to zestaw miniatur chanel, ale nie stwierdziłam zeby cos takiego było w sprzedaży-a np 5,coco i 19 to byłby niezły zestaw ![]()
![]() |
#3517 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To chociaż udawaj, że pracujesz ![]() Cytat:
Nudziło Wam się? ![]() To se ją zasłoń ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Kupiłam se dziś dynię i będę z niej robić placek dyniowy oraz zupę krem z dyni... tylko jeszcze nie wiem jak ![]() ![]() Napiszcie mi proszę ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3518 |
Zakorzenienie
|
do-bra-noc
![]()
#3519 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() A kupić każdą osobno i ładnie zapakować? no jest paskudny, nie wiem jak się tam żyje bo nigdy nie byłam na dłużej ale tego słynnego klimatu tam nie czuję za grosz
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3520 |
Zakorzenienie
|
Spooro - nie napiszę, że Kraków brzydki, ale kompletnie nie wiem, o co chodzi z tym jego "klimatem"- moim zdaniem mocno przereklamowany. Zawsze czuję się tam obco, jakoś tak nie wiem....
No nie ma chemii między nami ![]() Idę, bo mnie Krakuski utłuką ![]() Częstochowa - to jest dopiero miasto bez "jaj" ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-10-26 o 20:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#3521 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Kraków jest piękny i bardzo komfortowy do życia ![]() Po pierwsze wszędzie jest blisko, po drugie jest rewelacyjny transport, i autobusy są nowe i śliczne (jak wsiadłam 3 lata temu w warszawie do autobusu to myslałam ze zemdleje w progu, nie mówiąc juz o tramwaju w Katowicach, w którym nie wiedzialam jak stac zeby niczego nie dotknąć ![]() W krakowei centrum jest jedno i jest w centrum miasta co niezwykle ułatwia orientację we wszystkim ![]() jest duzio zieleni, przepięknych i zadbanych parków miejskich. Jest nawet las. szkolnictwo jesy na wysokim poziomie, dostępnośc do usług jak w stolicy, a charakter raczej małomiasteczkowy ![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- poza tym kraków wygrał ranking na najbardziej pożadane miejsce do zamieszkania w Polsce ![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- a na dokładkę odkryłam dzis sklep z butami Fly London ![]() ![]()
![]() |
#3522 | ||||
BAN stały
|
A przydałaby się, nawet podwójna i dwumiesięczna
![]() To też jest dobre podejście ![]() Cytat:
![]() Wiem, wiem! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A teraz spierdalam przed Polly_ ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3523 |
grozi wypollizowaniem
|
ale gdzie kupic? są w seforach np? nigdy nie patrzyłam za miniaturami, ale wydaje mi sie ze nie ma ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- jak pachnie eau premiere? nadałoby sie ewentualnie???? ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- spoora-a co-przenosisz sie do kraka? ![]() ![]()
#3524 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziękuję, wiedziałam, że zawsze można na Was liczyć ![]() Ale bardziej liczyłam, że napiszecie to co Polly ![]() I komu teraz wierzyć? ![]() Cytat:
To może napisz o jakichś wadach, żeby mnie zniechęcić do niego ![]() ![]() No jak to co, placek z dyni i zupa krem dyniowa ![]() Hehe, miałam "przyjemność" tam mieszkać jakiś czas ![]() ![]() Kciałabym ale mój TŻ oponuje ![]() I takie rycie beretu - czy tam byłoby/ jest gorzej czy tu gdzie jestem? Czy wszędzie dobrze gdzie nas nie ma ![]() Od tych rozważań mieszkaniowych to jeszcze doła załapię w końcu ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-10-26 o 20:35 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3525 |
Nindżopesz
|
Witam! Zorganizowaliśmy tymczasowy i okołookienny net
![]() Tęskniłam ![]() ![]() Nie podejmuję się nadrabiać baru, może jakieś streszczenie od dobrej duszy? ![]() ![]() U mnie praca wre. Jeszcze mnóstwo pyłu i roboty ale powoli da się mieszkać. Poza tym zaczynam doceniać starą chatkę, tutaj te przedpokojowe kilometry lecąąą... Ale za to widok z okna w porównaniu z poprzednim bezcenny. Z ciekawostek - już zadarłam z pijanym sąsiadem, nagadałam się z TŻtem za wsze czasy kiedy nie było tv ani netu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3526 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ikea jest w rozbudowie- połowa towaru jest niedostępna ![]() troche korków jest-ale głownie w piątek, innych wad nie stwierdzono
![]() |
#3527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3528 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3529 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Żartowałam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3530 |
grozi wypollizowaniem
|
chba kupię filizanke ze spodkiem
![]() ![]()
#3531 |
Zakorzenienie
|
A skund! ![]() ![]() Spooro - żartowałam z tą linią ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3533 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
zyłam w błędnym przekonaniu tyle lat ![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- są takie sklepy? znam tylko jedną palarnie kawy..ale tam nic nie ma ..oprócz kawy ![]()
![]() |
#3534 |
Zakorzenienie
|
Polly ![]() ![]() W sumie - odkąd znam Sałaty, Wiedźmy i Rozterki ![]() ![]() Polly - w kwestii filiżanek mogę polecić sieciówki typu Almi Decor albo Home &You - zazwyczaj są w galeriach handlowych. Kupiłam tam już niejedną, w komplecie ze spodkiem. I mam w trzy i trochę filiżanek nie od pary ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-10-26 o 20:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#3536 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3537 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o kurcze ![]() ![]()
![]() |
#3538 |
Wpisz tu zomzing
|
nie zdaze doslac :P
ja to tam zawsze wysterczam przy gablotach z porcelaną dla samego apacza ![]() i jeszcze lubię jeden z samą herbatą, maja tez akcesoria i chinskie cukierki Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-10-26 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#3539 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ha! mam tez taki-z sama porcelaną-przypomniałam sobie jak napisałaś o sterczu ![]() a ile taki cus kosztuje-taki jeden filizanek ze spodkiem? ![]()
![]() |
#3540 |
Zakorzenienie
|
u nas na wsi od 30 do ok. 400 zł
![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- wiecie co, idę spac ![]() teściowa mnie była znowu wk...ła i nie chcem Wam truc, bawta się dobrze ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:37.