|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień20
Uciekam posprzątać
jestem śpiąca, ale ju nie usnę. Ja nie wiem czy wyjmują u mnie w szpitalu ta mate z rożka, bo chce ją kupić nawet jak wyjdziemy ze szpitala, chwalona jest, nawet przez położne. W tym tygodniu leci mi 38 t.c. nieźle. Wszystko się pospieszyło. Muszę zakupić pare rzeczy jeszcze i się spakować, TŻ mnie często pyta ostatnio kiedy ja się w końcu spakuje do tego szpitala A ja mu na to, że spokojnie, zdąże.. Miłego Dnia Kobity
|
#4622 | |
|
Dragonfly
|
Dot.: Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień20
Cytat:
Dzisiaj postanowilam ze jak skoncze sprzatac to w kaciku dziecka namaluje misie i gwiazdki i kurcze zrobie to chociazby nie wiem co ![]() wtedy naprawde wszystko bede miala zrobione i gotowePrzyjazn mesko damska nie istnieje,bo czesto jest tak ze ktoras ze stron ulega fascynacji...
|
|
|
#4623 |
|
Wtajemniczenie
|
przyjazn damsko meska wg mnie nie ma czegos takiego i prowadzi to do romansu
|
|
|
|
#4624 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() No i te tesciowe.. nie bede nic pisac bo po prostu szkoda slow na to ![]() Cytat:
![]() Cytat:
tez mielismy nadac imie Wiktoria ![]() Bedziesz gosciem ale juz chyba na odchowalni a tutaj musisz zagladac co godzine najlepiej Cytat:
Cytat:
3maj się! Spadam do biedry, jak beda jakies promocje to napisze ofkorz ![]() melabn, a ja sie nie zgodze, mam przyjaciela z ktorym nic a nic mnie nie laczy procz przyjazni, rozmawiamy o wszystkim i nie jest gejem :P
28.05 - dokument do odbioru Aneckowo metal gora - 06.02.2012 metal dol - 12.06.2012 Edytowane przez Anecka Czas edycji: 2010-10-27 o 10:48 |
||||||
|
|
|
#4625 |
|
Wtajemniczenie
|
Beata mi ta stronka chodzi b,dobrze tfu tfu
chyba że dużo ludzi akurat ogląda to co ja, to wtedy wolno się buforuję. Ale kiedyś oglądałam na tej stroniehttp://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠/ tylko, że tam z opóźnieniem są wgrywane nowe odcinki. Anecka ja mam to samo z ruchami, na początku ok jak trochę pokopię, ale jak ona potrafi 2 godziny tak mnie bić ? boliiiii wtedyAliszcze, ale Ci ludzie to bezmyślni są brak słów SERENITI trzymaj się dzielnie ![]() De olajka moja to chyba nie ma tam w ogóle miejsca tak się rozpycha ![]() gimikis współczuję nerwów spróbuj zająć myśli czymś innymapolonia sny the best andziat to teraz uważaj na siebie ooo i dobrze, że mi przypomniałaś o torbie do szpitala... ja też spakuję ![]() Karolina ciagle nie ma kasy, no ciągle, żeby oddać tzowi zaległe 800 zł !! i miało być pod koniec października a on teraz napisał że jednak za jakies 2-3 tygodnie. Jestem wściekła, bierze za roboty po 20 tys, a dla syna nie ma... jeszcze do niego z tekstem że go za 2-3 tygodnie poratuje. Jakie poratuje??? Zapłaci za to, na co tż zapracował... Wrrr... Normalnie gotuję się jak o tym myśle :/moniak witaj
|
|
|
|
#4626 |
|
Wtajemniczenie
|
Anecka ja zartowalam
,ale fakt faktem ,ze moj maz przyjaciolek nie ma i miec nie bedzie |
|
|
|
#4627 |
|
Zakorzenienie
|
pelnia1980
chodzi o to, że lepiej jakbym jeszcze nie jechała skończyłam 36 tc lekarka mi wczoraj powiedziała, że coś się może już zaczyna dziać, wstepnie mam cc zaplanowane między 16 a 18 listopada ale moge do tego czasu nie dotrwać, cc z powodu odklejającej się siatkówki i ułożenia miednicowego dzidzi. Stąd moje pytanie czy jak odejdzie czop nawet przed ustalonym terminem to mam jechać od razu do szpitala? pieluszki super mięciutki ale takie maciupeńkie, że aż mi sie łezka zakręciła
|
|
|
|
#4628 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Czekamy na wiesci ...Cytat:
I koniecznie torbe juz powinnas miec spakowana.....Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4629 |
|
Wtajemniczenie
|
pelnia
|
|
|
|
#4630 |
|
Dragonfly
|
Anecka jak idziesz do biedry to ja poprosze chipsy o smaku ziol wloskich
![]() Babka dzis bedzie,ciekawe co wymysli tym razem
|
|
#4631 |
|
Zakorzenienie
|
Mój mąż ma przyjaciółkę ze studiów jeszcze, poznałam ją, bardzo fajna kobitka. Ale mieszka od paru lat w innym kraju
Chyba dzięki temu jestem spokojna U mnie natomiast... przyjaźń damsko-męska przeszła różne zakręty i w sumie to jest dowodem na to, że w czystej postaci raczej nie istnieje Dużo czasu mi zajęło żeby się z tego wyleczyć jako-tako (w międzyczasie sama wyszłam za mąż, on niedawno się ożenił), żeby odbudować naszą relację jako przyjacielską... I powiem Wam tak - jest fajnie, świetnie się rozumiemy, mogę mu wszystko powiedzieć, mogę na niego liczyć, ale... Nie jest jak przedtem i wiem, że nigdy już nie będzie. Nie tylko przez to, że oboje wzięliśmy śluby (wiadomo, że wtedy ogólnie relacje towarzyskie trochę się zmieniają), ale właśnie przez tamto moje w nim zakochanie... Tak że w sumie myślę, że można nieraz wypracować sobie taką przyjaźń, ale jest ekstremalnie trudna i wymaga bardzo dużo dobrej woli i pracy z obu stron... Andziat, mnie gin powiedział w ogóle, że mam czekać do oznak porodu i wtedy jechać (tez mam cc ze wzgl. na oczy) ale coś mu nie dowierzam. On nie pracuje w żadnym szpitalu w moim mieście, więc po prostu zadzwonię dziś lub jutro tam, gdzie chyba zdecyduję się rodzić i zapytam, jak to u nich wygląda. Być może wyznaczą mi termin albo powiedzą to samo co on Położna na SR mówiła mi, że gdybym nie dotrwała do terminu to na każdą oznakę porodu mam jechać szybko do szpitala. Pewnie odejście czopa jest sytuacją, w której bym pojechała, lepiej sprawdzić i żeby mnie odesłali do domu, niż żeby potem była bieganina i cesarka na cito bo za długo zwlekałam...
RAZEM OD 5.03.2000. Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór ![]() TYMEK - 26.11.2010 Edytowane przez kretencja Czas edycji: 2010-10-27 o 11:07 |
|
|
|
#4632 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4633 |
|
Wtajemniczenie
|
No to mnie zmartwilyscie
Tesciowie potwierdzili moje przypuszczenia.Sami powiedzieli,ze ich zdaniem, to ona miala nadzieje na cos wiecej a moj maz traktowal to czysto przyjacielsko. A ze dziewczyna moim zdaniem nie byla w jego typie, tak mi sie przynajmniej wydawalo, to nie robilam z tego problemu.Czesto nawet sama mu sugeruje, by do niej zadzwonil i pogadal, bo bylam zdania, ze zakazany owoc kusi a taki dozwolony juz nie![]() Ja mam naraziue jednego takiego super przyjaciela-w sumie nasz wspolny przyjaciel- do ktorego NAPEWNO nigdy niczego nie poczuje, bo jest dla mnie szalenie nieatrakcyjny Ale facet ma serce na dloni i jest poprostu kochany. Ale to nasz wspolny przyjaciel, wiec tz nic do niego nie ma.Zreszta on nie ma nic przeciwko bym ja miala meskich przyjaciol.Mam takich i moge nawet do pozna w nocy z nimi wyjsc a reakcja bedzie: i co?Fajnie sie bawilas Zero zazdrosci Kiedys mi sie to podobalo, teraz mnie wkurza No i tz dostaje na urodziny prezenty od przyjaciolek- poczta- bo mieszkaja daleko i on tez im wysyla. Tylko ze najczesciej zapomina o ich urodzinach wiec az tak wazne chyba dla niego nie sa Chyba najgorzej bylo jak na poczatku mielismy zwiazek na odleglosc a on mi smsa wysyla, ze wlasnie idzie do pubu ze swoja przyjaciolka...wscieklosc mnie zzerala.Ale odkad zamieszkalismy razem, jakos bardziej te kontakty sa przez smsa i emaila, oraz telefon.Tylko czasem jest zjazd bylych studentow (moj maz jest w klubie studenckim) i wszyscy sie tam spotykaja. A to 400 km stad, zjazd na weekend, spanie w domu studenckim. Moge w sumie z nim jechac, ale bym sie tam zanudzila, wiec jezdzi sam.A tam spotyka tez swoje dawne znajome.A ja sie wsciekam..
Edytowane przez De28 Czas edycji: 2010-10-27 o 11:10 |
|
|
|
#4634 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie mamuśki
![]() Ale macie tempo pisania. U mnie humor kiepski od wczoraj. Załapałam małego doła Jeśli chodzi o opuchliznę to ja miała tak że mi spuchły dłonie i stopy. Tak miałam przez parę dni i nie schodziło nawet po nocy. Jak poszłam do gina to jeszcze miałam podwyższone ciśnienie i powiedział że to początki zatrucia ciążowego. Musiałam przejść na dietę, ważyć się codziennie czy nie rośnie mi gwałtownie waga i mierzyć ciśnienie 3x dziennie. Także uważajcie z opuchlizną, jak utrzymuje się parę dni to biegiem do lekarza. A doła mam bo mi badania źle wyszły. Czy któraś z was robiła wymaz z pochwy i wyszedł wam dodatni wynik ????? |
|
|
|
#4635 | ||||
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry Kobietki
![]() Sereniti już chyba po Ciekawe jak się czuje ona i malutka Tak bardzo się bała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Faceci są bez wyobraźni Ja Ci dam numer na mojego teścia Żeby nie było, że tylko teściowe są złe ![]() Cytat:
![]() I bardzo dobrze, że to z siebie wyrzucasz, bo takich rzeczy nie powinno się tłumić Ale TŻ... Też powinien się postawić... Wiem, że to niełatwe, ale możliwe... Mój TŻ bardzo rzadko rozmawia z rodzicami właśnie dlatego, że stwierdził, że nie jest dzieckiem i nie pozwoli o wszystkim za siebie decydować, a już tym bardziej o naszym dziecku...Cytat:
A ja mam dzisiaj doła... Tzn... sama nie wiem jak się czuję tak naprawdę... Mam wrażenie jakbym była za jakąś szklaną ścianą, a część moich emocji i mnie samej była po jej drugiej stronie... Fizycznie jestem padnięta... Ciągle mi się chce spać i nie mogę się dobudzić... Do tego jest mi niedobrze i mam popuchnięte nogi co mnie strasznie wkurza... Bo stopy to już mam jak 2 małe baniaki... A kręgosłup, biodra i krocze też bolą mnie masakrycznie... Ehhh... A jak gdzieś idę to zaraz mam parcie na pęcherz i mam wrażenie nie wytrzymam... Normalnie aż tak nie zwracam na to wszystko uwagi i się śmieję do TŻ, że mam uroki 3 trymestru ciąży... Ale do tego wszystkiego zadzwoniła do mnie wczoraj babcia... I mi powiedziała, że mój tata ma raka... Mój brat o tym wie, ale stwierdził, że to nie jest rozmowa na telefon i mi nie powiedział... A ja z moim ojcem nie rozmawiałam 5 miesięcy... Oboje mieliśmy do siebie żal... Ja do niego pisałam nawet ostatnio ale cisza... I stwierdziłam, że mam to w No co za uparciuch... Nigdy nie potrafi odpuścić... Z jednej strony wkurza mnie to, a z drugiej przestało być takie ważne... Kurczę jestem taka zagmatwana... Tyle rzeczy chciałabym z siebie wywalić a nie potrafię... Przepraszam, że tak Wam smęcę, ale musiałam to chociaż troszkę wywalić z siebie... Teraz siedzę i ryczę... Bo zaczyna do mnie docierać co to znaczy... Wczoraj byłam jakaś spokojna... Aż za bardzo... Teraz też jestem jakaś dziwna... Normalnie sama siebie nie rozumiem...
|
|
#4636 |
|
Zakorzenienie
|
mela masz racje co do przyjazni damsko meskiej, moj maż był moim przyjacielem przez 2 lata i widzimy jak to sie skonczyło
dzisiaj juz bardziej wyspana, maly spał w nocy 4 h i pozniej znowu po 2,5 ale te 4 godzinki wystarczyly zebym sie wyspała
|
|
|
|
#4637 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4638 |
|
Zadomowienie
|
Kobietki kochane
Ja tez wczoraj byłam na wizycie... Poki co bez zmian szyjka nadal skrócona i rozwarcie jest ale nie zwiekszyło sie od ostatniej wizyty... Mam brac jeszcze Cordafen 10 dni a potem rodzic To juz bedzie 38 tc wiec gin stwierdził ze nie ma sensu mnie dłuzej trzymac na tych tabletkach.... Mała waży juz 3300 wiec wcale nie taka mała ta nasza kluseczka ![]() Wiec z góry przepraszam ale pewnie sie troche wepchne w kolejke ..... Priety - teraz musicie zapomniec o tym co było ... Koniecznie jedz do niego, jezeli jest taki uparty to ty musisz pierwsza wyciągnąć rękę..... Edytowane przez Donuś Czas edycji: 2010-10-27 o 11:31 |
|
|
|
#4639 |
|
Wtajemniczenie
|
mamuska ja miałam ujemny, więc nie pomogę, ale wiem że jak jest chyba dodatni to oni dobierają Ci jakies antybiotyki i leczysz to cholerstwo
|
|
|
|
#4640 |
|
Zakorzenienie
|
priety przykro mi z powodu choroby ojca, jedz do niego i pogadajcie sobie, napewno bedzie dobrze
|
|
|
|
#4641 |
|
Wtajemniczenie
|
Donuś to dobrze, że rozwarcie nie postępuje
:brawo: no i że z dzidzią wszytsko dobrze, bo to najważniejsze ![]() Priety... Bardzo mi przykro odłóż teraz przeszłość na bok, i jedź do taty ![]() ![]()
|
|
|
|
#4642 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Priety przykro mi z powodu ojca, ale niech walczy.Znam wiele przypadkow, gdzie udalo sie pokonac rana i to w zaawansowanym stadium. |
|
|
|
|
#4643 |
|
Rozeznanie
|
Priety- trzymam
za Ciebie i Tate. Napewno lody się przełamią jak pogadacie. A ja lecę do fryzjera. Do zobaczenia później. Miłego dzionka Mamuśki.
|
#4644 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny
De Chciałabym w to wierzyć... Ale jego nawet leczyć nie będą prawdopodobnie... On ma 74 lata, i parę innych chorób... Chociaż... My zawsze się z mamą śmiałyśmy, że jego tam na górze bardzo nie chcą na dole chyba też nie, bo miał tyle wypadków, chorował i dalej się trzyma...
|
#4645 |
|
Zadomowienie
|
Witam kobietki
![]() Kurde napisałam takiego długiego posta a mi go wcieło!! Dziewczyny powiem tyle żebyscie nie bagatelizowały opuchnięć bo jeśli im towarzyszy podwyższone ciśnienie i szybki przyrost wagi to nie jest to dobrze....ja tak miałam. Przez 8 miesięcy tylko 8kg przytyłam a w ostatnich 3 tygodniach 9kg!!! I to była sama woda która mi sie zebrała w organizmie!! Do tego miałam przeczucie że cos jest nietak bo mały 3 tygodnie przed rozwiązaniem wogole sie nie ruszał a wczesniej to przeciez małe adhd było. Co sie okazało że jak go wyciagneli z brzusia i mi go pokazali to byl cały siny urodził sie z niedotlenieniem mocnym nie pisałam chyba o tym wczesniej ale dostał tylko 7 pkt Apgar przez to niedotlenienie własnie...i ten widowk jak go zabieraja bo wogole nie plakał i masaz serca na takiej malutkiej istotce...no obłęd ;/Zwiazana pepowina miał prawa raczke i nozke i szyje... Także kobietki jeśli macie jakieś przeczucie że cos źle sie dzieje to iddzie lepiej to skontrolować...mi nikt nie chciał wierzyć że cos zlego sie dzieje wszyscy mysleli ze tylko panikuje a jednak kobieta i matka nigdy sie nie myli.... Anecka Junior śpi róznie ale przeważnie śpi ok 3-4 godziny. Zdarza sie ze krocej czasem ale to sobie wtedy leży z otwartymi oczkami no teraz już mały cwaniak jak zje to czasem nie od razu chce zasnąć tylko chce sie nosić i rozglądać wokoło W nocy wstaje srednio 2-3 razy zalezy o ktorej zje wieczorem. Np jak zje ok godziny 22:00 to pobudka około 1:00 potem koło 5:00 ale to tez zalezy czasem w nocy trzeba go ponosic albo go zabieram do łozka wtedy jest spokojniejszy. A zmieniam pampersiaka jak sie obudzi przed karmieniem. Nie widze potrzeby rozbudzania dziecka w tym celu...jak sobie spi to niech spi
Tomuś ![]() Edytowane przez Ishka Czas edycji: 2010-10-27 o 11:50 |
|
|
|
#4646 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny zeszłam na dół, bo dzwonił stacjonarny i tak mnie okropnie rozkuło w pochwie
że nawet teraz jak leże to boli... aaaaaa i czułam jakby małą normalnie główką chciała wyjśc ;|
|
|
|
|
#4647 |
|
Zadomowienie
|
De - moje obserwacje wskazują na to, że większość dziewczyn ma rację, że przyjażń damsko- męska prędzej czy później kończy się w łóżku. Jednak nie zawsze, bo musi zajść wiele czynników, żeby się tak stało. Nie chcę bronić Twojego męża, ale dla niego ciąża i Twoje problemy ze zdrwiem teraz to ogromny stres, więc szuka ujścia, żeby komuś wypłakać się w rękaw- nie Tobie, żeby Cię dodatkowo nie martwić. Zależy więc dużo od tej drugiej strony- jeżeli to jest mądra kobieta, z ułożonym życiem , a nie poszukująca drugiej połowy- to bym nie robiła afery. Ja też mam takiego przyszywanego brata, wprawdzie rzadko się widujemy, ze względu na odległość, ale powiem mu wszystko- nawet takie rzeczy, o których jakby dowiedział się mój mąż też mógłby mieć pretensje, że to nasze osobiste sprawy. Mądrym wyjściem jest poznać wroga
, zaprosić przyjaciółkę, pogadać przy kolacji o dupie Maryni, potem dać dyskretnie czas, żeby sobie sami pogadali.Zazdrość i stawianie ultimatum to nie wyjście- jak będzie chciał , to zrobi co zechce- a zacznie bardziej przed 'Tobą kombinować , ukrywać, tylko czy Ci to potrzebne? Ja jestem z tych umiarkowanie zazdrosnych, mój mąż z tych wcale. Ale byłam kiedyś z zazdrośnikiem i chyba wolałabym pijaka Po jakimś czasie czujesz się jak w klatce i chcesz się wyzwolić, a ucieczka do kogoś innego jest najlepszym rozwiązaniem- przemyśl, żeby nie wylać dziecka z kąpielą Trzymaj się
|
|
|
|
#4648 |
|
Wtajemniczenie
|
czasami miałam takie kujnięcia, ale żeby aż tak długo to się trzymało ;/
a tżta mama dzwoniła że przyszły jej pampersiaki dla nas ![]() w tej paczce to dużo sztuk ?
|
|
|
|
#4649 |
|
Zadomowienie
|
uuuu teraz to juz nie ma zartów.... Poleż sobie troche i odpocznij ...
|
|
|
|
#4650 |
|
Wtajemniczenie
|
sylwia b. mądrze napisane
![]() mój tż ma przyjaciółkę, jedną jedyną, ale to dziewczyna ze złotym sercem i ja ją pokochałam równie mocno, tak że teraz przyjaźnimy się we trójkę, znaczy on ma mało już kontaktu z nią, ale to przez to że bardzo dużo pracuję. A dla mnie ta dziewczyna jest jedną z najbliższych mojemu sercu Ale podkreślam, że to taka złota dziewczyna, że ja pierwszy raz i pewnie ostatni w życiu taką spotkałam, bo takiej to ze świecą szukać ale miał też taką koleżankę, która była dla niego tylko koleżanką która jak zobaczyła że spotyka się ze mną, jakieś dziwne loty mu zaczęła robić... Pamiętam pewnego dnia, byłam z nim gdzieś na spacerze, i on mówi że umówił się właśnie z nią na piwo i oddać jej książkę i czy chciałabym iść z nimi.. a ja że nieeee umówiłeś się z nią to idź (wiedziałam że ona za mną nie przepada, więc dziwnie bym się czuła) i dzwoni do mnie za jakąś godzinkę, że stoją tu i tu ze znajomymi i żebym wyszła, a że była późna godzina to mówi że przyjedzie po mnie, i wiem że ona się wtedy na niego bardzo obraziła i ich kontakty się ochłodziły... ;| no to chyba o czymś świadczy... dlatego ja nie wierzę w czystą przyjaźń d-m, są wyjątki potwierdzające regułę, ale to się zdarza bardzo rzadko, żeby któraś ze stron nic a nic nie poczuła...---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- leżę leżę |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.

jestem śpiąca, ale ju nie usnę. Ja nie wiem czy wyjmują u mnie w szpitalu ta mate z rożka, bo chce ją kupić nawet jak wyjdziemy ze szpitala, chwalona jest, nawet przez położne.
A ja mu na to, że spokojnie, zdąże.. 

martwie się że może zbyt mało ważyć moje dziecię ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
trzymaj się dzielnie 
ciagle nie ma kasy, no ciągle, żeby oddać tzowi zaległe 800 zł !! i miało być pod koniec października a on teraz napisał że jednak za jakies 2-3 tygodnie. Jestem wściekła, bierze za roboty po 20 tys, a dla syna nie ma... jeszcze do niego z tekstem że go za 2-3 tygodnie poratuje. Jakie poratuje??? Zapłaci za to, na co tż zapracował... Wrrr... Normalnie gotuję się jak o tym myśle :/

Obliczono mi, że jestem w 37 t.c. jednak. Napatrzyłam się znowu jak dziewczyny nie mogą urodzić i leżą po terminach, chodzą po schodach i biorą ciepłe prysznice żeby ruszyło ich na rodzenie. I niektóre się czują zrezygnowane.
Położna na SR mówiła mi, że gdybym nie dotrwała do terminu to na każdą oznakę porodu mam jechać szybko do szpitala. Pewnie odejście czopa jest sytuacją, w której bym pojechała, lepiej sprawdzić i żeby mnie odesłali do domu, niż żeby potem była bieganina i cesarka na cito bo za długo zwlekałam...
Tesciowie potwierdzili moje przypuszczenia.Sami powiedzieli,ze ich zdaniem, to ona miala nadzieje na cos wiecej a moj maz traktowal to czysto przyjacielsko. A ze dziewczyna moim zdaniem nie byla w jego typie, tak mi sie przynajmniej wydawalo, to nie robilam z tego problemu.Czesto nawet sama mu sugeruje, by do niej zadzwonil i pogadal, bo bylam zdania, ze zakazany owoc kusi a taki dozwolony juz nie

19.08.2011