|
|
#3691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XIX
o czym myślisz, się znaczy rozmyślasz
|
|
#3692 | |||||||
|
Wiedźma
|
Ja się trochiem znam. Ale chciałabym bardziej...
![]() Cytat:
![]() A serio - nie wiem. Ja czasem mam wrażenie, że i u mnie wszystko na jedno kopyto i że ześwirowałam. Z jednej strony nie widzę niczego do oddania, z drugiej... Kiedy ja to zużyję? No i... Pięćdziesiąta flaszka nie cieszy tak, jak pierwsza. ![]() Cytat:
Ale terminologia przychodzi sama. Naprawde. Ja jestem trochę pokrzywiona, bo ja magisterkę z fantastyki pisałam ale czasem najłatwiej jest użyć słowa - klucza. tak, jak łatwiej jest powiedzieć, że coś pachnie kadzidłem frankońskim, niż opisywac jak dokładnie, tak szybciej wyjaśnię komuś, jak strój mam na myśli mówiąc o steam punku, a jaki typ muzy kiedy powiem, że klimat jest doomowy. No, chyba, że ten ktoś jest z innej trochę bajki, to wtedy się staram opisowo. Cytat:
![]() Cytat:
Poza tym, co to znaczy "za moich czasów". TERAZ są nasze czasy! Że zacytuję Ironów (robiłam ostatnio phrases na FB z cytatami ironowymi): So understand Don't waste your time Always searching for those wasted years Face up...make your stand And realize you're living in the golden years To jest tekst, który uwielbiam. Cytat:
![]() Żart. Głupi. Wiem wiem... Cytat:
Mój ulubiony kawałek na tekst: How do you do? Have yourself, a pleasent afternoon. Well, fuck you too, Tonight's the one I choose, for you! I'll kill myself, I'll blow my brains onto the wall. See you in Hell, I will not take this anymore. Now this is where ends, this is where I will draw the line, So excuse me while, I end my life. Mistrzostwo. Czasem mam taki właśnie nastrój. Dziś na przykład. Cytat:
Brucek Lee jest bardziej "posunięty" chyba. Tylko trudniej to stwierdzić. Ja jestem. Za późno? Teraz ja będe sama. A klimat mam taki, że nic tylko popełnić samobójstwo taranując ścianę z byka (moja postać w RPG kiedyś tak zrobiła, ale to była wina MG, który kazał mi grać Elfem!).
|
|
#3693 | ||
|
Zakorzenienie
|
O życiu
Cytat:
![]() Cytat:
Spokojnej nocy
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#3694 |
|
Zakorzenienie
|
Fitam
Jestem powalona zamiast spać to siedzę w necie! Normalny człowiek jak ma "wolne" to odsypia a ja? Ja od 4 nie śpię i buszuje oglądając drastic pic's.
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-10-28 o 07:06 |
|
|
|
#3695 |
|
Nindżopesz
|
Co za barbarzyńska godzina! A ja na nogach bo czekam na dywany.
Ok, wniemanie! Kto szuka lokum to mam pokój do wynajęcia, w drugim mieszka moja kuleżanka. Gryxiu, może reflektujesz A może Maja, hehe, bo kuleżanka do picia i słuchania metalu pierwsza. Za pokoik 700 zeta już z czynszem a może mniej jak se kol jakiegoś gacha skołuje.
|
|
|
|
#3696 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
dziś odpoczywamy w domku .... jak miło.... Red - jesteś już na L4?
|
#3697 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie odpoczywam
(nawet gupi pi.....ony biszkopt na tort, pierwszy raz w życiu wyszedł mi z zakalcem).
|
|
#3698 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
klasik jak zwykle wymiata Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A rozsądek podpowiada, żeby kuopić sobie buty/ciuchy/kosmetyki do pielegnacjio, zamiast ładować grubą kasę w kolejnego niszowca na jedno kopyto ![]() Cytat:
Cytat:
![]() za moich STUDNIÓWKOWYCH czasów Wtedy panowała moda na gorsety ze spódnicami, więc Maja na przekór fyftkiemu uszyła sobie czarną suknię z białą koronką ooo, coś takiego - tylko spód był czarny i dekolt w łódkę, a biała koronka na wierzchu ścięta ukośnie na bok ![]() Cytat:
10 minut, ale to wystarczy, zebym nie zdążyła po pracy do sklepu skoczyć ![]() Wczoraj poszłam szukac butów na zimę i nic dla mnie nie było ), a te, co mi się najbardziej podobały (piękne czarne oficerki) już wyprzedane i zostały tylko za małe na mnie numery Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-28 o 08:56 |
||||||||||
|
|
|
#3699 |
|
Zakorzenienie
|
Yesssssss!
Bo oznacza to ze mało odstaje od barowej normy Oficerki za mną chodziły długo i już się prawie zdecydowałam, ale wypadła gruba sprawa za która pochłonie około 1000 i oficerki zostały odłożone. Wszystko sie sypie, piep...y i gmatwa. Nawet czasami to co sie piep...y przerasta czarne wizje najgorszego czego się spodziewałam. A teraz koniec z narzekaniem. W końcu mam dziś juz naprawionego kompa i siem cieszem (chociaż tym )
|
#3700 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
aleście się napisały ![]() Eenax ![]() samochód sie wzion rozwalił, (już dawno powinien być na zasłużonej emeryturze wiec trza mu wybaczyć) ale ja chyba butów oficerków nie podaruję Spać mnie się chce, nie wiem czemu ja siedzę... aaaa wiem,kot mi siedzi na kolanach i szkoda mi go zrzucić
|
|
#3701 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
to wezmij go wyguglaj, bo nazwy nie pamietam, a na tym papierzu jest
---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Cytat:
ad. 2 ja we wleczu z dekoltem, czasem go jeszcze używam, podejrzewam, że by ci się podobał ad. 3 ziękowała, ziękowała! ![]() właśnie się dofieciałam, ze istnieje coś takiego, jak styl "atmospherowo-h&mowy" Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-10-28 o 09:36 |
|
|
|
|
#3702 |
|
Zakorzenienie
|
jaki zajefajny blog przed chwilą znalazłam - Vintage Girl
![]() To zdjecie wiktoriańskiej mody mnie zachwyciło - przecudowne! I te pinapy http://vintagegirl.blox.pl/2010/08/G...tko-jasne.html
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-28 o 09:40 |
|
|
|
#3703 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Hej
Byłam wczoraj u brata i jego przyjaciela na rozmowie, piwku i Mulholland Drive i na filmikach z yt, bo ja oczywiście lata świetlne jestem za tym co się na yt dzieje.... forfitera co prawda widziałam, ale np serii z Hitlerem już nie i jeszcze przy okazji something completely different Cytat:
Cytat:
![]() trzymaj się Eenax... ![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#3704 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ktoś tu kiedyś już wklejał ten link ![]() I widzę, że dziewczynie też się moda Leny Hoschek podoba ![]() Właśnie olałam pierwszy wykład w tym roku, a że to akurat jedyny nieobowiązkowy, to luz. Po prostu nie byłam w stanie znów wstać o 6. ![]() Jak Wam się widzi mix Black Cashmere z Black Kenneth Cole?
|
|
|
|
|
#3705 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3706 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#3707 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
U mnie ostatnio każda impreza kończy się na yt |
|
|
|
|
#3708 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Skarbiątko, Eenax, Red ![]() Znowu nie poszłam na zajęcia
|
|
|
|
#3709 |
|
Wpisz tu zomzing
|
no prosz, zaraz widać, kto ma ten zły wpływ na melkusia :P
a tak w ogóle to Flo obiecała się uczyć cuś dla Spooory i innych dyniobójców, wygląda ciekawie Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-10-28 o 10:05 |
|
|
|
#3711 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja do 02:30 czytałam książkę na monitorze, z rana miałam oczy jak królik - znaczy za długo spałam. ![]() Cytat:
Ogólnie koszmar miałam z wybieraniem, bo wszystkie były za duże. A do końca nie byłam pewna czy na studniówce się pojawię (poloneza nawet nie tańczyłam), więc szkoda mi było kasę w kieckę pakować czy zaprzątać głowę szyciem. Jak trafiłam na coś, co na mnie nie wisiało jakoś strasznie, to wzięłam bez głębszego pomyślunku. Idem w sobotę na hallow-imprezę. Będzie koncert jakiejś kapeli, której nazwy nikt nie jest w stanie ani przeczytać ani zapamiętać. Podobno grają extreme death metal, ale strasznie młode chłopaki i znając życie połowa repertuaru to będą covery Metalliki, tylko grane szybciej. ![]() Kameno, najlepszy jest jak Hitler dowiaduje się o Jadłodajni. Przez pół roku kopałam za tym w sieci, bo zewsząd usunęli. Ale już oddali |
|||
|
|
|
#3712 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko te ciuchy z Cp cacy wypróbuj i powiedz ![]() w każdym razie z męksiej szafy Cytat:
Cytat:
hallow coś tam... zabierz i mnie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-28 o 10:20 |
|||
|
|
|
#3713 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
nie ma jak to blały a ja dziś zrobiłam sobie wolne od pracy, wreszcie pomaluję sobie pazury i przygotuję się na angielski
|
#3714 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3716 |
|
grozi wypollizowaniem
|
jesli chodzi o studniowke to ja mialam dziwną troche -z biało-czarnymi wstawkami i burze loków na czupku głowy
|
|
#3717 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3719 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. O u mnie tez sie o samochód rozchodzi z tym ze nie naprawę a kupno nowego. Wkurzyłam sie bo mieliśmy pierw ugadanego VW ale facet nagle się rozmyślił i nie chciał go sprzedać. Potem pojechaliśmy oglądnąć C4 ale "dupek" zmienił zdanie i podniósł cenę o 6 tys. Na koniec zadbana, bezwypadkowa, po kobieca, o małym przebiegu Mazda w niemałej cenie pewnie okazała by sie mocno powypadkowa bo właściciel kręcił nosem na przegląd w wybranym przez nasz warsztacie bo "to za daleko" i możemy pojechać do najbliższego. Tak wiec nie pakujemy sie w kolejny kredyt samochodowy. W listopadzie i grudniu jemy sucha bułkę z pasztetową a samochód (tzn. kapsułe ratunkową) kupujemy od znajomego za gotówkę (taka na 2-3 lata do dobicia na śmierć a potem kupimy nowy). I tak czeka nas użeranie się jeszcze z ubezpieczycielem bo wg. nich nasz skasowany samochód (saxo 8 letni) jest wart 2800. Na zimę mam brak kozaków ale mam glany w których jest ciepło i wygodnie. Cytat:
Jak z białymi robalami w środku Mniam. No i mam kolejny przepis na utylizacje zapasu dyniowego. O ty leniuchu! To chociaż poćwicz szabla wycinanie w dyni "bła ha ha" paszczy. ![]() Cytat:
![]() ------------- Co do studniówki to ja miałam: czarną, długości za kolano, rozkloszowaną od pasa, dekolt w łódkę wykończony biała koronka, a i miała długi rękaw. Była zupełnie niestudniówkowa tylko taka koktajlowa. A ja ogólnie na studniówce byłam niewygledna i ciuchowo i fryzurowo i mejkapowo. Zresztą do teraz mi to pozostało bo malować, czesać się i ubierać nie potrafię.
|
|
#3720 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.

i też spać 

w książkach, w muzyce, w stylach ciuchowych i makijażowych 

10 minut, ale to wystarczy, zebym nie zdążyła po pracy do sklepu skoczyć
), a te, co mi się najbardziej podobały (piękne czarne oficerki) już wyprzedane i zostały tylko za małe na mnie numery
)

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
nie ma jak to blały
i przygotuję się na angielski