![]() |
#3691 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XIX
![]() o czym myślisz, się znaczy rozmyślasz ![]()
![]() |
#3692 | |||||||
Wiedźma
|
Ja się trochiem znam. Ale chciałabym bardziej...
![]() Cytat:
![]() A serio - nie wiem. Ja czasem mam wrażenie, że i u mnie wszystko na jedno kopyto i że ześwirowałam. Z jednej strony nie widzę niczego do oddania, z drugiej... Kiedy ja to zużyję? No i... Pięćdziesiąta flaszka nie cieszy tak, jak pierwsza. ![]() Cytat:
Ale terminologia przychodzi sama. Naprawde. Ja jestem trochę pokrzywiona, bo ja magisterkę z fantastyki pisałam ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Poza tym, co to znaczy "za moich czasów". TERAZ są nasze czasy! ![]() Że zacytuję Ironów (robiłam ostatnio phrases na FB z cytatami ironowymi): So understand Don't waste your time Always searching for those wasted years Face up...make your stand And realize you're living in the golden years To jest tekst, który uwielbiam. ![]() Cytat:
![]() Żart. Głupi. Wiem wiem... Cytat:
Mój ulubiony kawałek na tekst: How do you do? Have yourself, a pleasent afternoon. Well, fuck you too, Tonight's the one I choose, for you! I'll kill myself, I'll blow my brains onto the wall. See you in Hell, I will not take this anymore. Now this is where ends, this is where I will draw the line, So excuse me while, I end my life. Mistrzostwo. Czasem mam taki właśnie nastrój. Dziś na przykład. Cytat:
![]() Brucek Lee jest bardziej "posunięty" chyba. Tylko trudniej to stwierdzić. ![]() Ja jestem. Za późno? Teraz ja będe sama. A klimat mam taki, że nic tylko popełnić samobójstwo taranując ścianę z byka (moja postać w RPG kiedyś tak zrobiła, ale to była wina MG, który kazał mi grać Elfem!).
![]() |
#3693 | ||
Zakorzenienie
|
O życiu
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Spokojnej nocy ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3694 |
Zakorzenienie
|
Fitam
![]() Jestem powalona zamiast spać to siedzę w necie! Normalny człowiek jak ma "wolne" to odsypia a ja? Ja od 4 nie śpię i buszuje oglądając drastic pic's.
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-10-28 o 06:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#3695 |
Nindżopesz
|
Co za barbarzyńska godzina! A ja na nogach bo czekam na dywany.
Ok, wniemanie! Kto szuka lokum to mam pokój do wynajęcia, w drugim mieszka moja kuleżanka. Gryxiu, może reflektujesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3696 |
perfumowy zawrót głowy
|
![]() dziś odpoczywamy w domku .... jak miło.... Red - jesteś już na L4?
#3697 |
Zakorzenienie
|
Ja nie odpoczywam
![]() (nawet gupi pi.....ony biszkopt na tort, pierwszy raz w życiu wyszedł mi z zakalcem).
![]() |
#3698 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() klasik jak zwykle wymiata ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A rozsądek podpowiada, żeby kuopić sobie buty/ciuchy/kosmetyki do pielegnacjio, zamiast ładować grubą kasę w kolejnego niszowca na jedno kopyto ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() za moich STUDNIÓWKOWYCH czasów ![]() Wtedy panowała moda na gorsety ze spódnicami, więc Maja na przekór fyftkiemu uszyła sobie czarną suknię z białą koronką ![]() ooo, coś takiego - tylko spód był czarny i dekolt w łódkę, a biała koronka na wierzchu ścięta ukośnie na bok ![]() Cytat:
![]() ![]() Wczoraj poszłam szukac butów na zimę i nic dla mnie nie było ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-28 o 07:56 |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3699 |
Zakorzenienie
|
Yesssssss!
Bo oznacza to ze mało odstaje od barowej normy ![]() Oficerki za mną chodziły długo i już się prawie zdecydowałam, ale wypadła gruba sprawa za która pochłonie około 1000 i oficerki zostały odłożone. ![]() Wszystko sie sypie, piep...y i gmatwa. Nawet czasami to co sie piep...y przerasta czarne wizje najgorszego czego się spodziewałam. A teraz koniec z narzekaniem. W końcu mam dziś juz naprawionego kompa i siem cieszem (chociaż tym ![]()
#3700 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() aleście się napisały ![]() Eenax ![]() ![]() samochód sie wzion rozwalił, (już dawno powinien być na zasłużonej emeryturze wiec trza mu wybaczyć) ale ja chyba butów oficerków nie podaruję ![]() Spać mnie się chce, nie wiem czemu ja siedzę... ![]()
![]() |
#3701 | |
Wpisz tu zomzing
|
to wezmij go wyguglaj, bo nazwy nie pamietam, a na tym papierzu jest
---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Cytat:
ad. 2 ja we wleczu z dekoltem, czasem go jeszcze używam, podejrzewam, że by ci się podobał ad. 3 ziękowała, ziękowała! ![]() właśnie się dofieciałam, ze istnieje coś takiego, jak styl "atmospherowo-h&mowy" Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-10-28 o 08:36 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3702 |
Zakorzenienie
|
jaki zajefajny blog przed chwilą znalazłam - Vintage Girl
![]() ![]() To zdjecie wiktoriańskiej mody mnie zachwyciło - przecudowne! ![]() I te pinapy ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-28 o 08:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#3703 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
Hej
![]() ![]() Byłam wczoraj u brata i jego przyjaciela na rozmowie, piwku i Mulholland Drive ![]() ![]() i jeszcze przy okazji something completely different Cytat:
![]() Cytat:
![]() trzymaj się Eenax... ![]() Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3704 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ktoś tu kiedyś już wklejał ten link ![]() I widzę, że dziewczynie też się moda Leny Hoschek podoba ![]() ![]() Właśnie olałam pierwszy wykład w tym roku, a że to akurat jedyny nieobowiązkowy, to luz. Po prostu nie byłam w stanie znów wstać o 6. ![]() Jak Wam się widzi mix Black Cashmere z Black Kenneth Cole? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3705 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3706 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3707 | |
BAN stały
|
Cytat:
U mnie ostatnio każda impreza kończy się na yt ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3708 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Skarbiątko, Eenax, Red ![]() Znowu nie poszłam na zajęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3709 |
Wpisz tu zomzing
|
no prosz, zaraz widać, kto ma ten zły wpływ na melkusia :P
a tak w ogóle to Flo obiecała się uczyć ![]() cuś dla Spooory i innych dyniobójców, wygląda ciekawie Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-10-28 o 09:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#3711 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja do 02:30 czytałam książkę na monitorze, z rana miałam oczy jak królik - znaczy za długo spałam. ![]() Cytat:
Ogólnie koszmar miałam z wybieraniem, bo wszystkie były za duże. A do końca nie byłam pewna czy na studniówce się pojawię (poloneza nawet nie tańczyłam), więc szkoda mi było kasę w kieckę pakować czy zaprzątać głowę szyciem. Jak trafiłam na coś, co na mnie nie wisiało jakoś strasznie, to wzięłam bez głębszego pomyślunku. Idem w sobotę na hallow-imprezę. Będzie koncert jakiejś kapeli, której nazwy nikt nie jest w stanie ani przeczytać ani zapamiętać. Podobno grają extreme death metal, ale strasznie młode chłopaki i znając życie połowa repertuaru to będą covery Metalliki, tylko grane szybciej. ![]() Kameno, najlepszy jest jak Hitler dowiaduje się o Jadłodajni. Przez pół roku kopałam za tym w sieci, bo zewsząd usunęli. Ale już oddali ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3712 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko te ciuchy z Cp cacy ![]() wypróbuj i powiedz ![]() w każdym razie z męksiej szafy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() hallow coś tam... zabierz i mnie ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-28 o 09:20 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3713 |
perfumowy zawrót głowy
|
![]() a ja dziś zrobiłam sobie wolne od pracy, wreszcie pomaluję sobie pazury ![]()
![]() |
#3714 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3716 |
grozi wypollizowaniem
|
jesli chodzi o studniowke to ja mialam dziwną troche -z biało-czarnymi wstawkami i burze loków na czupku głowy
![]()
#3717 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3719 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O u mnie tez sie o samochód rozchodzi z tym ze nie naprawę a kupno nowego. Wkurzyłam sie bo mieliśmy pierw ugadanego VW ale facet nagle się rozmyślił i nie chciał go sprzedać. Potem pojechaliśmy oglądnąć C4 ale "dupek" zmienił zdanie i podniósł cenę o 6 tys. Na koniec zadbana, bezwypadkowa, po kobieca, o małym przebiegu Mazda w niemałej cenie pewnie okazała by sie mocno powypadkowa bo właściciel kręcił nosem na przegląd w wybranym przez nasz warsztacie bo "to za daleko" i możemy pojechać do najbliższego. Tak wiec nie pakujemy sie w kolejny kredyt samochodowy. W listopadzie i grudniu jemy sucha bułkę z pasztetową a samochód (tzn. kapsułe ratunkową) kupujemy od znajomego za gotówkę (taka na 2-3 lata do dobicia na śmierć a potem kupimy nowy). I tak czeka nas użeranie się jeszcze z ubezpieczycielem bo wg. nich nasz skasowany samochód (saxo 8 letni) jest wart 2800. Na zimę mam brak kozaków ale mam glany w których jest ciepło i wygodnie. ![]() Cytat:
Jak z białymi robalami w środku ![]() No i mam kolejny przepis na utylizacje zapasu dyniowego. ![]() O ty leniuchu! To chociaż poćwicz szabla wycinanie w dyni "bła ha ha" paszczy. ![]() Cytat:
![]() ------------- Co do studniówki to ja miałam: czarną, długości za kolano, rozkloszowaną od pasa, dekolt w łódkę wykończony biała koronka, a i miała długi rękaw. Była zupełnie niestudniówkowa tylko taka koktajlowa. A ja ogólnie na studniówce byłam niewygledna i ciuchowo i fryzurowo i mejkapowo. Zresztą do teraz mi to pozostało bo malować, czesać się i ubierać nie potrafię.
![]() |
#3720 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:58.