|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. VI
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też dużo gadam, ale zwykle porozgaduję się w codziennej rozmowie telefonicznej z mamą + z BSem na gadu i z przyjaciółmi na kawce/też gadu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4622 |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;22915904]chce sama sprubowac
![]() [/QUOTE] a wiesz aneszna, że ja też coś takiego rozważam, ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiii
#4623 |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;22915398]no ja przezywam katusze bez piwka nie zasne....
a powiedz mi jak ci sie mieszka samej?zamierzam mieszkanie kupic i sama tam mieszkac-zastanawiam sie czy dam rade...[/QUOTE] Ja jestem bardzo zadowolona (nie ukrywam, że z ukochanym jest o niebo lepiej, no, ale wiecie jak to u mnie wygląda)... robisz co chcesz, nie masz ochoty ubierać się i siedzieć cały dzień pod kołderką - proszę bardzo, Twój wybór... jeśli masz długie, jesinne popołudnia i spędzasz je w samotności (np. brak BS'a) to czasami jest to trochę dołujące, zastanawiałam się nad kupnem kota lub psa, ale dla mnie jest to zbyt duży obowiązek, bo jak wychodzę z domu o 7 to wracam nieraz ok.21 i biedny zwierzak oszalałby w pustym mieszkaniu... Cudownie jest wracać do domu i wiedzieć, że ktoś czeka za Tobą, dać w drzwiach buziaka, przytulić się, zjeść razem śniadanie lub inny posiłek... w weekendy tak smutno jak siedzę sama w wielkiej kuchni i wcinam śniadanie.... |
![]() ![]() |
![]() |
#4624 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co do zwierzaka...u mnie nie ma problemu-na pewno bede miec swinki morskie-bo je kocham /mam2/ ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4625 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wtedy chodziłam po mieszkaniu, tak jakby delektowałam się samotnością, obleciało się też znajomych, albo pojechało do znajomych tak po prostu SAMA mam plan na WS teraz też tak sobie bujnąć
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-10-27 o 19:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4626 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4627 |
Zakorzenienie
|
Dobrze kochane, wrzucę ten przepis koło 6.11 bo wtedy ta impra :P
Co do mieszkania samej, ja bym się nie obawiała ![]() ![]() Jednak jakbym miała możliwości to bym tak zrobiła ![]() Super mieć swój własny kąt, takie swoje małe królestwo ![]() A że czasami smutno w "samotne" wieczory to prawda, ale mi też było smutno i bycie u rodziców nie wiele zmieniało. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4628 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
My jak ostatnio byliśmy u kolegi na weselu to daliśmy 300 zł i wielki kosz z cukierkami i winem (koszt ok 80 zł)- bo prosili o słodycze lub trunek zamiast kwiatków. Co istotne - byliśmy tylko na weselu - bo jakbyśmy korzystali z noclegu czy zostawali na poprawiny to dalibyśmy więcej. A tak myślę, ze bylo ok, zwłaszcza że nieskromnie mówiąc nasz kosz prezentował się pieknie ![]() [ Cytat:
![]() Kicia Trzymaj się! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() No i BS dostał wypowiedzenie... |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4629 | |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;22916246]
![]() wlasnie tego sie boje bo towarzyska jestem...boje sie tej samotnosci na codzien ![]() a co do zwierzaka...u mnie nie ma problemu-na pewno bede miec swinki morskie-bo je kocham /mam2/ ![]() kilka lat temu moje życie wyglądało inaczej, bo większość koleżanek była wolna i spotykałyśmy się u mnie na kolacyjkach, piwku, ogladałyśmy razem filmy, były tzw. babskie wieczory.. teraz większość ma rodziny i nie ma czasu na takie wieczory... można się przyzwyczaić do tego, że siedzisz sama.... Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4630 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4631 |
Zakorzenienie
|
pewnie tak, ale nie wiem, bałabym się, że mi tam by płakała cały wieczór
![]() nie wiem nie wiem, naprawdę nie wiem
![]() |
#4632 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Oj.... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4633 |
Zakorzenienie
|
mówię Ci będzie dobrze!!!!
![]() ![]() Jak Lato to mówi, to znaczy, ze tak będzie (moja sis mi tak gadała, i działało ![]()
#4634 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mamy tak mają, szczególnie jak się córki za mąż wydają... ale nie sądzę, żeby któraś nie chciała być na córki ślubie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4635 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Doustnie... a jak zaraziłam Bsa i wyskoczy mi zimno? ![]() wypowiedzenie dostał? i co teraz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4636 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chodzi o to, że ja kameralnie chce nawet bez rodziny, ja, mąż, świadkowie nie wiem, na razie omijam ten temat ![]()
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-10-27 o 20:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4637 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() No nic teraz... szuka pomału pracy. Wypowiedzenie dostał nie tylko on, ale i kilkanaście innych osób - po prostu został rozwiązany projekt, przy którym byli zatrudnieni, a innej pracy w firmie nie ma. Na szczęście u mnie praca narazie jest stabilna, a i oszczędności pozwalające na przeżycie co najmniej kilku miesięcy mamy (i to w wypadku jakbysmy oboje nie pracowali) więc narazie się nie boję. Wierzę w niego i wspieram na każdym kroku ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4638 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4639 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4640 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4641 |
Zakorzenienie
|
Jasne, jasne. I BS Iwy na pewno też "nie taki ostatni"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4642 |
Konto usunięte
|
Ufff, jestem po świętowaniu, świetnie się bawiłam, a film naprawdę super - "Śluby panieńskie", a co!
![]() Ja jutro się dowiem, jak poszło mi pierwsze kolo, ale jestem dobrej myśli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4643 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22919187]Ufff, jestem po świętowaniu, świetnie się bawiłam, a film naprawdę super - "Śluby panieńskie", a co!
![]() Ja jutro się dowiem, jak poszło mi pierwsze kolo, ale jestem dobrej myśli ![]() To świetnie ![]() ![]() Trzymam kciuki za wyniki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4644 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() nie martw się Rz nie taki ostatni żeby nie można było tu pracy znaleźc...[/QUOTE] Dziękuję Dziewczyny ![]() ![]() Faktycznie, nie ma co się martwić na zapas. A dopóki pracy nie znajdzie to przynajmniej obiady będzie gotował ![]() Dobrej nocki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4645 |
Zakorzenienie
|
Dobrej dobrej!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4646 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kupiłam kozaki ![]() ![]() ![]() Kupiłam płatki owsiane i otręby pszenne, herbata czerwona bioactive jak normalnie kupowałam za 5,5zł, to w złodziejskim leclercu 7,19zł, zbierałam szczękę z podłogi... Śmieszni są, nie kupiłam oczywiście. Mam nadzieję, że zajadę w piątek do sąsiedniej miejscowości, bo tam wiem, gdzie ją upoluję ![]() A w ogóle słuchajcie jak się dzisiaj wkur...... ![]() ![]() ![]() No żenada... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4647 |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;22920136]
A my stwierdziliśmy, że po co zapraszać rodzinę z która nie ma się kontaktu ![]() ![]() Kupiłam kozaki ![]() ![]() ![]() Kupiłam płatki owsiane i otręby pszenne, herbata czerwona bioactive jak normalnie kupowałam za 5,5zł, to w złodziejskim leclercu 7,19zł, zbierałam szczękę z podłogi... Śmieszni są, nie kupiłam oczywiście. Mam nadzieję, że zajadę w piątek do sąsiedniej miejscowości, bo tam wiem, gdzie ją upoluję ![]() A w ogóle słuchajcie jak się dzisiaj wkur...... ![]() ![]() ![]() No żenada... [/QUOTE] tez tak uważam jak reeva rodzinka ze mna kontaktu nie utrzymuje to nie mam zamiaru na ślub zapraszac, kolega mi opowiadał że jak brał ślub i pozapraszał bliską rodzię to połowa dalszej sie na niego obraziła i do tej pory sie nie odzywają. Pokaż kozaki ![]() Ej masakra a szef tego kierowcy chociaz przeprosił ?
#4648 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nie przeprosił koleś, On nawet się prawie nie odzywał ![]() ![]() Edytowane przez 9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 Czas edycji: 2010-10-28 o 00:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witam w czwartkowy poranek! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4650 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Powodzenia dla BSa ![]() A ja wczoraj taka zmeczona wróciłam po całym dniu. NIe wiedziałam co z sobą robić ![]() ![]() Ale miałam ogromne szczęście wczoraj, bo wszystkie budy już zarezerwowane, bilety autobusowe wykupione i bym pewnie dopiero w sobote pojechała do domu, ale wczoraj w przerwie poleciałam na RDA i akurat mi pani powiedziała, że na jutro dodatkowy autobus podstawią i jest 35 wolnych miejsc, zbawienie! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.