|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4891 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz
Cytat:
![]() z tymi kolejkami to masakra jest ja też miałam "załatwione" a i tak chodzę co tydzień- dwa bo mnie kobieta wciska tam gdzie jej się miejsce zwolni ale na szczęście to wystarcza Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4892 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz
ola
jaki on sliczniusi i jakie cudne oczęta ![]()
#4893 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() Siala kolejne zdjecie do kolekcji... siostra kupila mu takie wdzianko do spania, myslalysmy ze to spiworek, ale potem sie skaplam ze ta kaczka i taki troche ,,recznikowy,, to chyba cos po kapieli ![]() ale on w tym spi... ![]() wiec posadzilam go w tym na bujaczku, bawi sie, zabawki brzecza, gada jak najety, naraz cisza... mysle co sie stalo? ja patrze... a jemu kaptur na oczy spadl ![]() myslal sobie pewnie ze jak swiatlo zgasili to trzeba byc cicho ![]()
#4894 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kotlety chyba smaczne, jutro zrobie do kaszanki zobaczymy, nigdy nie jadlam :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4895 |
Rozeznanie
|
ide spac, wyzlopalam tyskie z sokiem, to taki maly prezencik odemnie dla mnie
![]() a teraz kwiaty ![]() ![]() ![]() calusy ![]() usciski ![]() swieto odbebnione ![]() ja to chyba glupieje na starosc ![]() ![]()
#4896 |
Zakorzenienie
|
Olakola...kassssssaaaaa
![]() ![]()
#4897 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() hehehe ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() jaaaaki on jest piekny, no cudny poprostu!!! jakie ma oczy wielkie!!! i jakie usta sliczne!!! no cudo poprostu cudo |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4898 |
Zakorzenienie
|
Karolcia ja do Twoich kotlecików dorzuciłabym trochę tartego sera żółtego
![]() Agravko wybacz ![]() ![]() I nadal czekam na numer konta!!!
#4899 | |
Wtajemniczenie
|
wczoraj kupial ksiazke "zaklinaczka dzieci" i czytalam o zasypianiu, ze to zle ze przy cycku, ze jedzenie jej sie ze spaniem kojarzy i ze wszystkim sie zgodzilam, wiec dzis zaczelismy stosowac metode zasypiania... odkladalismy do lozeczka, pukalismy w plecki i szeptalismy "ciiii" a ona coraz glosniej zaczynala plakac... bralismy ja i odkladalismy jakies 60 min a ona co chwilke plakala, az jej lzy ciekly. Ja wiem, ze ona nie wiedziala co sie dzieje, ze nigdy tak nie zasypiala, ale nie mialam jej sily tak meczyc... w koncu skapitulowalismy... jestem wyrodna, ze usypiam dziecko cycem albo na rekach? to moje wygodnictwo...
---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4900 |
Zakorzenienie
|
ja tez zrobie kotleciki ale w piatek
![]() i chcialam sie pochwalic ze przyszly moje zakupy z allegro i sweterki sa super ![]() ![]()
#4901 |
Wtajemniczenie
|
dzidzia, a jak poducha? mozebna?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4902 |
Raczkowanie
|
olakola slodki ten twoj synek ,usteczka ma super
![]() ![]() Siala oj wybrzydzasz ,moj mi nic ostatnio nie kupuje ,jak mielismy rocznice to kupil mi bukiet (to nic ,ze nie znosze kwiatow) ,pozniej upil sie.. sam i reszte wieczoru spedzil na podlodze na korytazu, chcialam zostawic go przed domem ,ale zimno bylo. A ja ostatni prezent jaki mu kupilam to buty motocyklowe z najnowszej kolekcji ,chcialam mu pokazac jak bardzo go doceniam, glupia. Jaszczka dzieki za wklejenie tego tekstu bo glupio sie przyznac ,ale mi sie wczoraj tak strasznie nie chcialo tego pisac. Maly dawal mi popalic caly dzien tak ,ze nawet do toalety nie mialam czasu skoczyc. W ogole nie chcial spac ,ciagle marudzil ,nie wiem czy to nie przez zabki.. W koncu ja mialam pierwszy jak skonczylam 4 miesiace. bajka dzieki za filmik z cwiczeniami! Bylismy dzis na wazeniu i Szymek w 9 dni przybral 400 gram ![]() ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- FraniaPirania uwielbiam fotki z Twoim malcem! ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez żabka19 Czas edycji: 2010-10-27 o 22:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4903 |
Zadomowienie
|
olakola cudowny
![]() ![]() FraniaPirania jesteś niemożliwa ![]() ![]() ![]() agravka skoro tobie tak dobrze to przecież nie musisz na siłę zmieniać tylko czy jak Ada będzie większa i cięższa to czy wtedy dasz radę bo jeszcze trudniej będzie odzwyczaić ![]() itakasia super że ciuszki fajne ![]() dobranoc... |
![]() ![]() |
![]() |
#4904 |
Raczkowanie
|
agravka u nas zawsze jest karmienie- aktywnosc - sen- karmienie ,choc nie raz wieczorem jak maly nie moze zasnac tez daje mi cycusia. Na rekach nie pozwalam mu zasnac jedynie lulam go do momentu kiedy juz oczka mu sie same zamykaja i prawie spi ,jednak zasnac musi sam ,wtedy mam pewnosc ,ze po 15 minutach nie obudzi sie i nie bedzie ryku ,ze nie jest na raczkach. Teraz sie madrze ,a pierwszy miesiac tez zasypial tylko przy piersi ,jadl nawet i godzine,a spal w dzien mniej niz teraz bo wybudzal sie po chwili od zasniecia.
Edytowane przez żabka19 Czas edycji: 2010-10-27 o 22:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#4905 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
a za to piwo z sokiem.. ![]() Cytat:
![]() Ja nie mówię, że tak będzie u Ciebie, tylko po prostu tak się dzieje bardzo często. I też jak kto lubi ale dla mnie to już jest conajmniej niesmaczne w takim wydaniu. Więc jeśli chcesz zmiany to może warto przecierpieć teraz niż to odwlekać.
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4906 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Przepraszam, ale nie mam siły nadrobić wszystkiego co napisałyście na ponad 30 stronach. Mam nadzieję, że nie ominęły mnie jakieś bardzo ważne wydarzenia? ---------- Dopisano o 01:23 ---------- Poprzedni post napisano o 01:14 ---------- och, kochana ![]() ![]() PS. wysłałam ramkę. Daj znać jak juz dotrze do Ciebie ![]() ---------- Dopisano o 01:26 ---------- Poprzedni post napisano o 01:23 ---------- Wyjechaliśmy na kilka dni ![]() łapaliśmy garściami ostatnie ciepłe dni ---------- Dopisano o 01:29 ---------- Poprzedni post napisano o 01:26 ---------- Dziękuję dziewczyny za info w sprawie wagi Waszych maluszków. Już się martwiłam, że tylko mój Szymek tyle waży ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4907 |
Zadomowienie
|
super
![]() ![]() lazurowa musisz sie jakos trzymac, domyslam sie, ze moze byc trudno, ale masz Jagodke i teraz tylko to sie liczy ![]() itakasia, papeteria, aniaa, wiolek dziekuje dziewczyny ![]() olakola Kubus jest slodziutki niezawsze aparatka z Mai ![]() dzidzia czasem trzeba posluchac wlasnego rozsadku a nie lekarzy, nie rozumiem dlaczego kazala Ci odstawic gripe water, przeciez nic szkodliwego w tym nie ma Szczepienie nienajgorzej, byl oczywiscie placz, ale zaraz po ukluciach juz sie uspokoila, a potem pospala dlugo ![]() I tak jak myslalam...moja mala modelka prawie nic nie przybrala na wadze (ma ok 6200g), za to urosla na dlugosc do 66 cm ![]() Dobrze, ze kolejne szczepienia za 2 miesiace, a potem spokoj nieco... Edytowane przez Alguien Czas edycji: 2010-10-28 o 02:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4908 |
Zadomowienie
|
I jeszcze rozesmiana Milenka sprzed kilku dni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4909 |
Zakorzenienie
|
Alguien śliczna ta twoja śmieszka,to drugie zdjęcie prześliczne. A co do wagi i wzrostu,to moja Julia na 65cm i ponad 6kg,tzn nie wiem dokładnie ile bo ważona była jakiś tydzień temu i było 6,1kg. A twoja pięknie urosła więc może przez to nic więcej na wadze. Miało się gdzie rozłożyć
|
![]() ![]() |
![]() |
#4911 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Śliczna, ale widzę, że malutka rośnie ![]() ![]() Kurdę to moja tylko taki wielkolud.... Widzę, że jutro prawie wszyscy na obiad robią kotleciki ziemniaczane, pochwalić się proszę i smacznego ![]() Olakola - śliczne zdjęcia ![]() Nastka wstała o 5 zjadła i pospała do 7 i nie chciała spać, TZ poszedł do pracy więc , leży i ogląda sobie pokój ![]() ![]() ola - wszystkiego najlepszego ![]() agravka - nio fajnie wyszło ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4912 | ||
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
![]() Straszne historie z tymi ciążami dziewczyny ![]() misiulka akurat sie nim umyłam jak czytałam tego posta ![]() ![]() marta Ola jeszcze nie zamkneła zamówienia a dopisuja sie wciaz nowe osoby wiec pewnie sie wszystko o kilka dni przeciagnie ![]() ![]() dzidzia wspolczuje ![]() ![]() frania E. jest cudny Cytat:
![]() A co do pociskania to moj nawet jak zrobi kupe to cisnie ![]() niezawsze o jak slodko ![]() wiolek dobrze ze widac poprawe ![]() karolcia tez musze zrobic takie kotlety bo pierwsze o nich slysze ![]() Cytat:
![]() alguien milenka bjuti a wszyscy mowia ze taka podobna do ciebie a ja po twoich zdjeciach ze slubu i zobaczeniu twego tzta caly czas widze ze cos z niego tez ma ![]() Dzis TZ mnie obudzil swoim sennym majaczeniem..zawsze to jest blizej niezrozumiały bełkot albo smiech na głos a dziś usłyszałam głośno i wyraźnie " ha ha ha ha a co za to dostane ha ha " takim prowokujacym glosem ![]() ![]() W ogóle to zaraz zbieramy się na to długo wyczekiwane usg nerek. Ciekawa jestem co tam słychać ![]() Potem pewnie i jakiś spacer bo piękna pogoda się zapowiada i do dziadka z życzeniami imieninowymi..... Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-10-28 o 08:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4913 |
Rozeznanie
|
Wrzucam obiecane fotki.
Drugie zdjęcie jest z koncowki ciazy, bo innych do wczoraj nie mialam. jeszcze do dnia wczorajszego wlosy zwiazane w kitke. Musialam je codziennie myc, bo strasznie mi sie przetluszczaly, a i jeszcze musialam modelowac i prostowac do spinania. Proszę jakie szczęśliwe dziecko!!!
#4914 |
Zadomowienie
|
alutka-bardzo ładnie Ci w tych włoskach
![]() ![]()
![]() |
#4915 |
Rozeznanie
|
Dzięki. Akurat tak wyszło
![]()
#4916 |
Zakorzenienie
|
witam
Alguien sliczna Milenka ![]() ![]() ![]() Alutka do twarzy ci w nowej fryzurze ![]()
#4917 |
Wtajemniczenie
|
Czesc mamuski, nie mam sily nadrabiac, przeziebilam sie na maksa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4918 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mi przeszlo po 2 dniach stosowania.
![]() |
#4919 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agravko, każde dziecko ma inne potrzeby, każda mama również. Jeśli nie jest to dla Ciebie uciążliwe, to kontynuuj...ja bym nie mogła- nie ukrywam...Spodziewam się, że im później uczyłabym dziecko zasypiać samodzielnie, tym byłoby trudniej. Ale gdyby nie to, że moje plecy nie wyrabiają i chciałabym być twarda w moich postanowieniach, to też bym tak robiła ![]() ![]() Cytat:
![]() Śliczna... ![]() ![]() Cytat:
PS. ja też nie znoszę kaszanki. toż to kupa we flaku. fuj.
![]() |
#4920 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:58.