Od niemowlaka aż do roczniaka, teraz kolejny etap-mały rozrabiaka!!! VII/VIII 2009 - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-29, 13:50   #3181
p4w
Zakorzenienie

Dot.: Od niemowlaka aż do roczniaka, teraz kolejny etap-mały rozrabiaka!!! VII/VIII 2

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
spoko nie spieszy sie, wazne, ze jest i czeka
narazie mam sie czym psikac wiec moge wziac pozniej *
Cytat:
a masz jeszcze te strzykawki z tym lakierem? bo jesli tak to wzielabym od Ciebie jedna na wyplate i odebrala razem

a gdzie jedziesz?
ok
mam jeszcze ten lakier

nie ma problemu - w przyszłym tygodniu akurat czwartek i piątek będę całe popołudnie w pracy - to mogę wziąć butle Pinka

jadę na Wszystkich Świętych do Braniewa - Warmia

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
Heeej!!
wow, witaj!!!

3220g 54 cm

------------------

p4w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 14:02   #3182
Wojtusia
Zakorzenienie

Dot.: Od niemowlaka aż do roczniaka, teraz kolejny etap-mały rozrabiaka!!! VII/VIII 2

Cytat:
Napisane przez agga19851985 Pokaż wiadomość
no, no tylko na pieszych uważaj Apropo, nie takie jazdy miałam na myśli
Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość

Ja też
nie no, zboczuchy

teraz juz naprawde ide bo mi bus ucieknie.
Wojtusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 14:11   #3183
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Tru

Cytat:
Napisane przez p4w Pokaż wiadomość
ok
mam jeszcze ten lakier

nie ma problemu - w przyszłym tygodniu akurat czwartek i piątek będę całe popołudnie w pracy - to mogę wziąć butle Pinka

jadę na Wszystkich Świętych do Braniewa - Warmia

wow, witaj!!!
ja kaske dostaje w okolicach 20-go wiec w tym czasie dopiero moge sie z Toba umowic
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 14:18   #3184
muszka66
Rozeznanie

Cytat:
no ja Cie juz dobrze zrozumialam jak napisalas jak mala je
u nas jest podobnie, kolacja a potem mleko na noc

mnie tylko dziwi jak mamy daja mleko ZAMIAST kolacji, czyli dziecko nic wczesniej nie je
bo samo mleko nie jest juz takim posilkiem dla naszych dzieci
u nas mleko jest posilkiem. i rano i wieczorem. zaczynamy dzien mlekiem i konczymy. z tym, ze rano mleko pije ok 8 a potem ok 10 je snaidanko. ale wieczorem tzn popoludniu zje jakis owoc, deserek czy to danonki czy monte ale ok 17, a ok 20.30 pije mleko. rano nie wstaje z placzem z glodu wiec jej starcza
muszka66 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 14:22   #3185
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

nie jest dla mnie argumentem, ze dziecko nie jest glodne
bo jak wiadomo wiele dzieci jest niejadkami
np. moj Eryk - i jak bym miala patrzec czy jest glodny czy nie to caly dzien by byl na jednym jogurcie na przyklad i by mu starczylo
a dla zdrowia i rozwoju niekoniecznie
Stary 2010-10-29, 14:58   #3186
Miramej
Zakorzenienie

Dziękujemy za kciuki za wizytę, przydadzą się

megi dużo zdrówka dla Amelki i dla Mamy

Witaj tru

No i kochane, mam szlaban na wizaż od Synka , nie opuszcza mnie nawet na chwilkę
Więc czytam sobie, jak śpi

H. MacLeod

.
Miramej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 14:59   #3187
katarzynka00
Zakorzenienie

Oj Svi nie magluj już tego mleka
Przecież każde dziecko jest różne, a uwierz że moja krzywdy sobie nie da zrobić.Potrafi się upomnieć o jedzonko jak jest głodna.
I gdybym jej dała za mało to będzie wołać "ama, ama"
Bo jeśli nasze dzieci tak jedzą/piją i są zdrowe i dobrze sie rozwijają, i śpią całą noc- głód ich nie budzi to na co wciskać i rozpychać?
A mleko jest nadal bardzo istotne w diecie naszych dzieci.Powinny wypijać 3butelki po 210ml wg.rozpiski na bebiko.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 15:05   #3188
aannuullaa
Wtajemniczenie

Mała jeszcze śpi to trochę posprzątałam i nadrabiam.

U nas fochów ciąg dalszy mam nadzieję, że księżniczka wstanie w lepszym humorze niż się położyła... Nie jestem w stanie się na nią denerwować dłużnej niż sekundę, uśmiechnie się i milion buziaków daje potem Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło - od wczoraj, jak tak ciągle jęczy, to już kilka razy pomyślałam, że ten żłobek to chyba dobry pomysł

megi trzymam kciuki, żeby mama szybko do siebie doszła, i wy też

magi dzięki ci kobieto za rade z tą maścią, Martynka buźkę ma już zdrową

witaj tru

cinusiowa...
ja się ciebie teraz z tym nowym avkiem normalnie boję...

No i chciałam przypomnieć, że skierka miała zakupami się chwalić i zniknęła...

Edytowane przez aannuullaa
Czas edycji: 2010-10-29 o 15:11
aannuullaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 15:30   #3189
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
Oj Svi nie magluj już tego mleka
Przecież każde dziecko jest różne, a uwierz że moja krzywdy sobie nie da zrobić.Potrafi się upomnieć o jedzonko jak jest głodna.
I gdybym jej dała za mało to będzie wołać "ama, ama"
Bo jeśli nasze dzieci tak jedzą/piją i są zdrowe i dobrze sie rozwijają, i śpią całą noc- głód ich nie budzi to na co wciskać i rozpychać?
A mleko jest nadal bardzo istotne w diecie naszych dzieci.Powinny wypijać 3butelki po 210ml wg.rozpiski na bebiko.
ale to nie ja znow poruszylam temat

i nie twierdze, ze mleko nie jest wazne
Marcel wypija dwie butelki po 240ml dziennie

EDIT: i nie mowie o wciskaniu i rozpychaniu, a tymbardziej o tuczeniu dziecka, tylko o zdrowym odzywianiu a to roznica
bo sorka ale jak dla mnie pol dnia na mleku w wieku prawie poltora roku to przesada....

EOT

Edytowane przez Svinecka
Czas edycji: 2010-10-29 o 15:32
Stary 2010-10-29, 15:49   #3190
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

witaj Tru

widze ze dialog o mleku trwa

bylysmy na ogrodzie ,czekam az malz wroci i jedziemy na kawke do kawiarni gdzie pracuje moja mama

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 15:50   #3191
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

dzisiaj zadzwonili do mnie ze żłobka, aby przyjść i zabrać Ninki pościel do prania, bo wydają dzisiaj wszystkim rodzicom na długi weekend. Tż pojechał i przy okazji Panie powiedziały mi, aby w środę między 10:30, a 14:30 przyjść z dzieckiem, bo inspektor sanitarny będzie badał dzieci pod kątem obecności pałeczek salmonelli i glisty ludzkiej Strach mnie obleciał, bo niedawno w żłobku pojawiły się ogłoszenia, by zwrócić szczególną uwagę na dietę dziecka, kupoczki... aby natychmiast reagować w przypadku wystąpienia czegoś tam... Obawiam się, czy to, OBY, profilaktycznie, czy nie daj boże któreś z dzieci coś miało i przez to badają wszystkie. Bo o tym nic mowy nie było Może więc dobrze, ze Nina jak na razie w domu jeszcze co najmniej przez najbliższy tydzień, bo też zastanawiam się, czy nie przetrzymać jej do połowy listopada, aby spokojnie pójść w końcu na to szczepienie

Czytam jednak u Was, że wszystkie dzieci takie choruszki i może rzeczywiście coś wisi w powietrzu. Może lepiej by było jakby szybko przyszedł mróz i wszystko skuł. Wtedy i wirusy znikną. Nasza Doktorka ostatnio mówiła, że od kilku dni wszystkim przychodzącym dzieciom musi serwować antybiotyk, bo w takim stanie przychodzą Twierdzi, że jak przyjdzie mróz, to się trochę to uspokoi...

Cytat:
Napisane przez aannuullaa Pokaż wiadomość

U nas fochów ciąg dalszy mam nadzieję, że księżniczka wstanie w lepszym humorze niż się położyła... Nie jestem w stanie się na nią denerwować dłużnej niż sekundę, uśmiechnie się i milion buziaków daje potem Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło - od wczoraj, jak tak ciągle jęczy, to już kilka razy pomyślałam, że ten żłobek to chyba dobry pomysł

cinusiowa...
Ja czasem wściekam się na Ninulę ale też mi szybko przechodzi jak widzę te jej oczęta niczym kot ze Shreka... Potrafi je robić tak dobrze jak mało kto Zaraz mi złość przechodzi ten uśmiech rozbrajający robi swoje

Nie ma co się bać, ja jestem dobra człowieka
Stary 2010-10-29, 15:52   #3192
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Megi teraz doczytalam........duzo zdrowka dla mamy i Amelki

Dominika 04.11.2014
Stary 2010-10-29, 16:06   #3193
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Jeszcze zapomniałam dopisać, że Ninka właśnie wyszła na dwór pierwszy raz od kilku dni, bo jest aż 15 stopni i słońce wali po oczach niemiłosiernie. Spakowałam ją Tż i poszli w siną dal wypróbować wózek Teraz mam chwilę dla siebie więc maszeruję do kuchni po kawę i mogę z Wami podyskutować

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

Cytat:

cinusiowa...
dobra, już specjalnie dla Ciebie zmieniłam...
To był mój poprzedni, którego najdłużej używałam...
Stary 2010-10-29, 16:20   #3194
morska
Zadomowienie

Karola - dzięki wielkie za kupon Mąż dzisiaj posłał do Ciebie Aniołka A Angy chyba nie było

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
Przy okazji znalazłam stronkę taką wyszukiwarkę leków w każdej aptece w każdej miejscowości która prowadzi taka ewidencje on-line.Może kiedyś się przyda
http://www.osoz.pl/osoz-apt/lekiSear..../../../opened
Fajna strona

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość

morska, jak mozesz to pozbieraj troszkę tych gogosów. Jak będziesz miała więcej, to opłacę mega pakę
Czyli trzymam do 10.11. Może jeszcze z jeden wpadnie.

Cytat:
a co tu za gogosomania? tez kce
a Unholy wiesz, ze one sa tylko do 10.11 czy jakos tak?
Bo Oni mają jednego

Do 10.11 rozdają do zakupów? I co potem się dzieje - Dzieci przestaną zbierać czy gdzieś indziej będą dostępne?

Cytat:
Napisane przez Miramej Pokaż wiadomość
Dziękuję, ale zależy mi właśnie na budyniu z mlekiem. Ja robiłam z przepisu sylki
Tak przewidywałam Bo budyń bez mleka to nie budyń
Pytałam z jakiego, bo ja mam dwa na taki budyń bez gotowania mleka - jeden z forum gazety, chyba podobny do sylkowego, a drugi nie wiem skąd, ale z żółtkiem - próbowałaś innych przepisów?
A co tam nie wychodzi - gluty się robią czy co? Pytam z ciekawości, bo ja "sylkowego" nie robiłam jeszcze. Edit: Już doczytałam co nie wychodzi

.

Edytowane przez morska
Czas edycji: 2010-10-29 o 17:17
morska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 16:58   #3195
mariolasl
Zakorzenienie

Maz juz powinien byc z pracy, a oczywiscie go nie ma, a telefon ma zepsuty . Po kija sie spiesze i gotuje. Chcialam jeszcze na poczte wyskoczyc, ale teraz to sie nie wyrobie przed praca

Malutek ewidentnie nie jest soba, grzeczny jak Aniolek i sam sie upominal i druga drzemke , spi wlasnie. Temp ma teraz 37,2, czyli ok. Martwie sie. Mam nadzieje, ze to zeby.

Megi zdrowia dla Mamy , mam nadzieje, ze szybko wyjdzie ze szpitala i to tylko jakis wirus.
Cytat:

Ja używam, od 3 cykli Przerzuciłam się z Yasminelle, bo miałam okropne migreny przed okresem. Teraz wszystko zniknęło. Jak wyjęłam pierwszy krążek z opakowania to się przeraziłam jak ja go tam upchnę ale jest spoko, odrobina wprawy i jest niewyczuwalny
fajnie ze jestes i ze u was wszystko w porzadku. Calusy dla Synka.
Dziekuje bardzo za info. W przyszlym tygodniu pojde do poradni, to chyba sie zdecyduje.
Mialam isc dzisiaj do poradni i na szczepienie przeciw grypie, ale

Edytowane przez mariolasl
Czas edycji: 2010-10-29 o 16:59
mariolasl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 17:09   #3196
UnholyOne
Ola-Unhola

Ja się żegnam.
Spokojnego weekendu zycze

Moze uda mi się zajrzec jakos

Olu, wszystko doszło
Odezwe się.

morska, dzięki
Stary 2010-10-29, 17:29   #3197
mayaha
Wtajemniczenie

GG do mayaha

Cytat:
Napisane przez Wojtusia Pokaż wiadomość
jakich płynów do płukania używacie? był kiedys ten temat poruszany, ale nie chce mi sie szukać. chciałam kupić jakiegos lenora, albo silan, ale tyle tych zapachów jest, a ja nie lubie w sklepie wąchac tak wszystkiego. Który ładnie pachnie??
Wojtusia ja ten sam płyn uzywam co czeko czyli silan naturalm sensitive

Cytat:
Wszystko dobrze, życie toczy się jakoś tak w błyskawicznym tempie. Na szczęście bez większych zawirowań. Adaś rośnie na w miarę grzecznego i posłuchanego chłopca. Teraz ma fazę na autka-wszystko co ma 4 koła fascynuje go maksymalnie i potrafi się całkiem długo sam zabawić Tylko sporo się potyka i łapie zające i myślę czy by go nie zabrać do ortopedy
A czy któraś mamusia myśli tu o rodzeństwie dla pociech?
tru

niektóre juz pomyslały
a ty co? tez myslisz?

przez te wszytskie choróbska co sie przyplataly zapomniałam napisac ze byłam wczoraj u gina i po nadżerce ani sladu
zawołal nawet pielegniarke z rejestracji i mówi:
"patrz Krysia, jaka śliczna szyjka, cudna, no nie" na to ona "tak Stasiu* piękna"
* imiona zostały zmienione

a co do naszego moczu to zawieziony na posiem (8 laboratorii obdzwonione bo w niektórych tylko 1x tyg biora a w innych do jakiejs tam godz a Zuza dopiero po 10 sik zrobiła do 6 rano
teraz czekamy na wyniki
ale TZ zrobił jeszcze raqz oglne i co innego wyszło, jeszcze nie widziałam wyników ale wiem ze leukocyty 3-5 i ery tez cos takiego

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
Maz juz powinien byc z pracy, a oczywiscie go nie ma, a telefon ma zepsuty . Po kija sie spiesze i gotuje. Chcialam jeszcze na poczte wyskoczyc, ale teraz to sie nie wyrobie przed praca

Malutek ewidentnie nie jest soba, grzeczny jak Aniolek i sam sie upominal i druga drzemke , spi wlasnie. Temp ma teraz 37,2, czyli ok. Martwie sie. Mam nadzieje, ze to zeby.

Megi zdrowia dla Mamy , mam nadzieje, ze szybko wyjdzie ze szpitala i to tylko jakis wirus.
faceci tak maja

ja tez mam nadzije ze moze ten katar to na zeby
dla Aniołka

no własnie wiedziłam ze o czyms zapomniałam
megi oby twoja mam jak najszybciej wróciła do domku, duzo zdrówka dla niej
Stary 2010-10-29, 18:52   #3198
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Aż mi się wierzyć nie chce, że przez półtorej godziny nikt nic nie napisał
Stary 2010-10-29, 18:59   #3199
aannuullaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cinusiowa Pokaż wiadomość
dobra, już specjalnie dla Ciebie zmieniłam...
To był mój poprzedni, którego najdłużej używałam...
ach dziękuję
Ale skoro to sprawa sentymentu i przyzwyczajenia to nie krępuj się - jakoś pokonam w sobie ten strach

Cytat:

zbiera sobie coś mi się zdaje

Biedaczek, oby to tylko ząbki...pewnie niespokojna w pracy będziesz...oby nocka szybko i spokojnie minęła.

aannuullaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 19:07   #3200
mayaha
Wtajemniczenie

GG do mayaha

a wiesz cinusiowa ze twój śłub odbył sie w 1 urodzinki Zuzi
Stary 2010-10-29, 19:31   #3201
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

masakra - bylismy a basenie, wszystko pieknie super, basen sie skonczyl to pojechalismy do auchana bo niedaleko i maly zrobil sie strasznie marudny, po prostu spiacy, jak juz wychodzilismy ze sklepu to zawodzil wtulony we mnie i w samochodzie zasnal

TZ go przyniosl do domu razem z fotelikiem, sciagnelam mu spodnie, bluze, kurtke i przelozylam do lozeczka i spi - w rajstopach, bez kolacji, bez mleka!!!!

sa dwie opcje - albo juz bedzie spal do rana i obudzi sie tylko w miedzyczasie na mleko
albo wyspi sie i za godzine, gora dwie wstanie, nadrobi z jedzeniem i bedzie brykal do 12 w nocy

a niestety badziej prawdopodobna jest druga wersja

Cytat:
Napisane przez morska Pokaż wiadomość
Do 10.11 rozdają do zakupów? I co potem się dzieje - Dzieci przestaną zbierać czy gdzieś indziej będą dostępne?

.
no wlasnie nie ma info na ten temat
obawiam sie, ze bedzie to koniec zbierania

aczkolwiek zrobily taka furore wsrod dzieci, ze mogliby je zaczac sprzedawac

a podobno jeszcze ktoregos tam dnia maja zrobic w realach takie jakby targi specjalne ze stoiskami i bedzie mozna sie wymieniac gogosami
Stary 2010-10-29, 19:56   #3202
agga19851985
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cinusiowa Pokaż wiadomość
Aż mi się wierzyć nie chce, że przez półtorej godziny nikt nic nie napisał
WEEKEND Zawsze jest ciszej

Ja też już spadam od kompa. Mąż mi zrobił straszną przykrość dziś i nawet gamoń jeden nie zdaje sobie z tego sprawy Aż się popłakałam, ale później skrobnę co i jak bo teraz mnie podgląda

Miłego Weekendu
agga19851985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 20:09   #3203
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:

Grabi sobie.

Oby to na ząbki

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
Ja się żegnam.
Spokojnego weekendu zycze

Moze uda mi się zajrzec jakos
Wzajemnie

Zajrzyj do nas

Cytat:
Napisane przez agga19851985 Pokaż wiadomość
Ja też już spadam od kompa. Mąż mi zrobił straszną przykrość dziś i nawet gamoń jeden nie zdaje sobie z tego sprawy Aż się popłakałam, ale później skrobnę co i jak bo teraz mnie podgląda

Miłego Weekendu
A to gnom

Wzajemnie

Wysprzątaliśmy dziś (w między czasie zabrali prąd na jakieś 40 min ) i teraz będę się lenić bo w weekend pewnie poza domem będę jadła (czyt. u Mamy lub Teściowej ).

Idę zerknąć co w tv.

Miramej jak po wizycie?
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 21:17   #3204
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

mala spi , malz mnie wnerwia

postanowilam ze nie bede brac jednak tych anty .......biore 7 tabletke i juz nie mam nastroju, zwykle po@ brzuszek zanika a tu jeszcze wiekszy, woda zatrzymana ,jakies dusznosci mam, odstawiam i pewnie znowu bedzie krwawienie za kilka dni trudno ale nie wytrzymam brania tego jeszcze 2 tyg. jestem po okresie a czuje sie i wygladam jak przed wrrrrr

Dominika 04.11.2014
Stary 2010-10-29, 21:20   #3205
Miramej
Zakorzenienie

Kuba nadal nie jest zdrowy, kiedy to się skończy?
Nie chce mi się czytać, nie chce mi się pisać, nic mi się nie chce

H. MacLeod

.
Stary 2010-10-29, 21:21   #3206
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

czeko moze dokoncz chociaz to opakowanie, bardzo zle dla organizmu jest tak odstawiac

a mi TZ dzis powiedzial takie slowa......znowu
stwierdzam, ze jestesmy dla siebie obcymi ludzmi zeby nie powiedziec, ze sie nienawidzimy
Stary 2010-10-29, 21:25   #3207
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
mala spi , malz mnie wnerwia

postanowilam ze nie bede brac jednak tych anty .......biore 7 tabletke i juz nie mam nastroju, zwykle po@ brzuszek zanika a tu jeszcze wiekszy, woda zatrzymana ,jakies dusznosci mam, odstawiam i pewnie znowu bedzie krwawienie za kilka dni trudno ale nie wytrzymam brania tego jeszcze 2 tyg. jestem po okresie a czuje sie i wygladam jak przed wrrrrr

Ja nienawidzę tak się czuć jakbym była napompowana

Cytat:

Kurka co jest? A co lekarz powiedział? Przepisał coś?

Cytat:
czeko moze dokoncz chociaz to opakowanie, bardzo zle dla organizmu jest tak odstawiac

stwierdzam, ze jestesmy dla siebie obcymi ludzmi zeby nie powiedziec, ze sie nienawidzimy
A dlaczego nie można? Pytam bo sama tak kiedyś odstawiłam.

Nie wiem co napisać
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 21:29   #3208
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:

Cytat:

kurde nie wiem czy wytrzymam te 14dni.......zaluje ze wogole zaczelam je brac
GNOMY moj tez dzisiaj zalazl mi za skore a wiecie ze ja rzadko sie zale na mojego malza ale dzis przesadzil.......nie chce mi sie pisac o tym, mam ochote go zabic

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

Cytat:

Ja nienawidzę tak się czuć jakbym była napompowana

A dlaczego nie można? Pytam bo sama tak kiedyś odstawiłam.
ja tez

ja tez kiedys tak odstawilam w polowie opakowania i dostalam@ , a teraz ledwo mi sie skonczyla to znowu bym dostala , niby nie mozna bo wtedy organizm jest rozregulowany na maksa

Dominika 04.11.2014
Stary 2010-10-29, 21:32   #3209
megi b
Wtajemniczenie

Dziewczyny ja już wysiadam nerwowo Byłam z Amelią w sprawie tego kaszlu i przy okazji okazało się, że wyniki badania ogólnego z moczu są bardzo złe czyli znowu ZUM lekarka dała Augumentin i w przyszłym tygodniu mam się zgłosić po wyniki z posiewu. Ja już nie wiem co robić, nawet przy Furaginie takie wyniki wychodzą

Byłam u mamy, taka blada i wycieńczona, mdleje co chwila. Dostała na razie 3 kroplówki

Wszystko kardę na raz

idę poczytać co naskrobałyście

ale mam doła

Miramejku

Amelka 23.06.2009

Lilianka 19.07.2014

megi b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 21:44   #3210
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:

Kurka co jest? A co lekarz powiedział? Przepisał coś?
W oskrzelach i płucach czysto, ale gardło nadal nieładne Lekarz mówi, że albo Kuba łapie infekcję za infekcją - co jest bardzo prawdopodobne, bo na zmianę (dosłownie) mnie i Małża boli gardło (Małż pewnie z uczelni ze sobą wlecze ), albo ma to podłoże alergiczne. Teraz lekarz wyjeżdża i wraca w przyszłą niedzielę, przez ten czas mamy Zyrtec, inhalacje z Pulmicortu i wapno.

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość

GNOMY moj tez dzisiaj zalazl mi za skore a wiecie ze ja rzadko sie zale na mojego malza ale dzis przesadzil.......nie chce mi sie pisac o tym, mam ochote go zabic

Cytat:
Napisane przez megi b Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja już wysiadam nerwowo Byłam z Amelią w sprawie tego kaszlu i przy okazji okazało się, że wyniki badania ogólnego z moczu są bardzo złe czyli znowu ZUM lekarka dała Augumentin i w przyszłym tygodniu mam się zgłosić po wyniki z posiewu. Ja już nie wiem co robić, nawet przy Furaginie takie wyniki wychodzą

Byłam u mamy, taka blada i wycieńczona, mdleje co chwila. Dostała na razie 3 kroplówki

Wszystko kardę na raz

idę poczytać co naskrobałyście

ale mam doła

Miramejku
Eh , widzę, że u Ciebie jeszcze gorzej , kiedy idziecie do tego nefrologa? Ile razy mieliście już ZUM?

H. MacLeod

.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości