|
|
#3961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XIX
|
#3962 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3963 | |
|
BAN stały
|
Widzę, że Koleżanka głęboko religijna
![]() Cytat:
![]() Wstawaj Majuta, wstawaj, bo ojciec znowu zuy będzie, że śpisz do południa
|
|
|
|
|
#3965 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3967 | |||
|
Zakorzenienie
|
już mi lepiej, jak sie wyspałam w sensie ale skanowanie zostało ![]() Cytat:
przytulam Cytat:
) było tak, że po skończeniu studiów normalnie można się było bronić i zdobywać wpisy do końca września, a jak się z jakiegoś powodu nie wyrobiło, to trzeba było pisać podanie do dziekana o przedłużenie karty (bo po prostu fizycznie, bez wcześniejszego przedłużenia, nie mógł się znaleźć w indeksie/na karcie wpis z datą późniejszą niż 30 września) Może o to chodzi? Cytat:
dobry tydzień, fajny ![]() Ja już mam drugi weekend pod rząd wolny, nie wiem co zrobić ze swoim szczęściem ![]() Pogoda piękna jadę zaraz na smentarz postawić jakieś kwiotki na grobie Babci.
|
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3968 | |||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tak serio, sród wyznawców każdej ideologii sa dobrzy i źli ludzie. W niektórych przypadkach jest łatwiej, w innych trudniej. Copot jest super. Mam tam przyjaciela. Cytat:
2. Ja chyba naprawdę tylko na śniadanie pojadę. To znaczy, przyjaciel odbierze mnie z dworca, zawiezie do siebie, nakarmi i pojedziemy dalej. No, chyba, że pojadę samochodem, wtedy w ogóle nie będę o Sopot zahaczać. Ale gdyby się coś zmieniło i udało mi się pojechac na przykład we wtorek wieczorem, a nie w środę - dam znać. Cytat:
Może własnie bardzo działa i w tym problem? ![]() Cytat:
|
|
#3969 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
I który z nich najbardziej męski jest (bo na pedet.pl taniocha)? ![]() Cytat:
Nic to, pozostaje mi tylko uśmiechać się szeroko i nadal pięknie pachnieć, ders natin els aj ken du ![]() Chodzi jej o to, żeby jak najdłużej mogła mnie oglądać?
|
||
|
|
|
#3970 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Znowu się wybiłam z barowego rytmu, i się przez następne 3 dni wybiję jeszcze bardziej... będę mogła liczyć na jakieś porządne streszczenie we wtorek?
![]() Cytat:
![]() A chleb cebulowy na pewno da się zjeść tylko raczej nie ze wszystkim. Dlatego chlebów wolę neutralne smaki, nie wszystko komponuje się ze śledziem czy dżemem ![]() Byłam wczoraj oglądać nowe budownictwo ![]() Nie wiem kto projektował to całe Wola Tower, ale z pewnością facet - kto inny wymyśla na ponad 50 metrach dwa ogromne pokoje, kuchnię i do tego łazienkę 3,5 metra i w której grzejniczko-wieszak na ręczniki znajduje się koło pralki i sedesu, po przeciwnej stronie pomieszczenia niż wanna W sumie zdecydowana jestem w 90 % na coś starego - przeglądam sobie ogłoszenia i można wyhaczyć genialne rzeczy, np. mieszkanie na Ochocie, powierzchnia ponad 60 czy 70 metrów, na poddaszu więc część ma wysokość 170 cm, bez balkonu ale z możliwością urządzenia tarasu na dachu ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#3971 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
przeca wstałam Już porobiłam sałatki, na cmentarzu z mamą byłam, a teraz sprzątanie mię czeka ![]() Phi, a mi się kciało na imprezę w piątek i wracać w sobotę po południu - taa, już to widzę... przeca sprzątanie chaupy zawsze tylko na mojej głowie ![]() Cytat:
![]() Jeszcze mi sie net zaczyna znów pitolić to już w ogóle wylecę z obieguNic mi się nie kce...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-30 o 12:06 |
|||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3972 | ||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3973 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Rachel Ju, ale one naprawdę są uroczę ![]() A co do Johna Galliano, to się zgadzam w 100%... Cholera, źle spałam... |
|
|
|
#3974 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawy ale nosić ni mogę Red,jak tam zmierza wszystko ku szczęśliwemu końcu?
|
|
#3975 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3976 |
|
Zakorzenienie
|
Silver i White to świeżaki
Sliver, z tego, co pamiętam, był ciut bardziej kolońsko -cytrusowy. White - to takie świeże pranie.Właśnie patrzę na tę taniochę na pedecie i chyba zachciało mi się powspominać nastolatkowe czasy White bym sobie fundnęła , może![]() Sabb, nie masz przepaszać Ten "hiobowy" tekst rzondzi. Jeśli pozwolisz to chyba sobie go w opis rzucę
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-10-30 o 14:22 |
|
|
|
#3977 | |||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
Byłam jedyną dziewczyną w szkole, która miała obuw bez czuba. Całe miasto zeszłam, zeby go znaleźć Moda. Przekleństwo ![]() Cytat:
A serio to sie załamałam. To są babki w moim mniej więcej wieku a jak to czytam to jakby gimnazjalistki pisały Śmierdzi. Bardziej niż u mnie w pracy ![]() Cytat:
Cytat:
Ja też nie nadążam, za to mi bicepsy od pracy rosna. I tricepsy. I najszerszy grzbietu. Mam nadzieję, że nie zaczne wyglądać jak Aga Ryk
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||
|
|
|
#3978 |
|
Zakorzenienie
|
Przesadzasz
![]() Wiadomość nr 3: Wizyta odwołana stop No cóż trudno się mówi stop Powód - korki itp(a muszą jeszcze jechać w inne miejsce, a jadąc do nas musieliby zbaczać trochę z drogi ) stop Mam nadzieję, że jednym z powodów nie jest to, że czytają wizażowy bar stEDIT: Chyba jednak jutro zahaczą o nas, hurra Ale to wszystko jeszcze z 6 razy może się zmienić ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-10-30 o 16:02 |
|
|
|
#3979 | |||
|
Zakorzenienie
|
toć ba!
![]() Cytat:
![]() z uniwersalnym, lekko kwadratowym czubkiem ![]() Cytat:
![]() jako i ja ![]() jakoś jesień nie sprzyja mojej chęci do kontaktów towarzyskich ![]() Cytat:
tylko nie nasza mała Tru! Paczta, co znalazłam na strychu takie cudeńko hand mejd by babcia/prababcia wisiało i pleśniało Teraz muszę toto wyprać. Co najmniej z 5 razy (a najlepiej i odkazić ) - mam nadzieję, że da się doprowadzić do stanu użyteczności publicznej
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-30 o 14:59 |
|||
|
|
|
#3980 |
|
Zakorzenienie
|
Maja, czyść tą kamizelkę i nosić jak się da. Świetna jest
![]() Do góry nad postami jest taki pasek, gdzie wyświetlają się ostatnio dodane recenzje i wieszaki. Tak na to patrzę i se myślę - ładne barchany ktoś wrzucił, po czym czytam obok - torebka...
|
|
|
|
#3981 |
|
Zakorzenienie
|
A w ogóle kupiłam dzisiaj sobie w Rossmannie 2 grzebienie
Zawsze używałam do moich długaśnych herów różnorakich szczotek Dziś pierwszy raz zakupiłam te grzebienie i co się okazuje? Że są super! A ja przez tyle lat żyłam w nieświadomości, że grzebienie mogą być lepsze niż szczotka (do długich włosów oczywiście ). A może to grzebienio-uprzedzenie wzięło się stąd, że wcześniej były małe, cińkie, szarpiące włosy grzebyki A tu proszę nawet grzebienie idą z postępem
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3982 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A skoro o herach mowa - całkiem świeży sroluś live - do podziwiania bez fonii (takie piękny obraz, a taki dźwięk zjechany w pozostałych w ogóle mija się z wizją )A TUTAJ coś dla Polly_ - histeryczne darcie japy na wokalu rżnięte z Varga, powinno Ci się spodobać ![]() Idę, podłogi czekają na mycie i się na mnie patrzą
|
|
#3983 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() Dzień dobry
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3984 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3985 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- |
|
|
|
|
#3986 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Brzmi kusząco (może rozebrać ktoś by chciał) ![]() Tró, a gdybym ja kurs pedagogiczny skończył, to mógłbym uczyć Twoje dzieci, czy lepiej nie? ![]() Cytat:
Toż to bohokubrak jak się patrzy! --- Robię spaghetti właśnie, ale bosko pachnie Rodzice wyjechali, wódka się mrozi, żyć, nie umierać! |
||||
|
|
|
#3987 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mało,tylko 2,5 ml,bo cena była zabójcza
A ja mam paczulę Le Labo,jakby mi się zachciało stęchlizny piwnicznej Zresztą jestem na etapie ambry,a nie wędzonek ![]() ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Cytat:
rodziców tyż nie ma,ale mąż za to jest
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3988 |
|
Zakorzenienie
|
![]() mój też i ma bardzo dobry humor, bardzo toto podajrzane ![]() i dzień dobry wszystkim i jak ktoś ma ochotę na wędzone, dymne itp. to zapraszam do mnie, koza daje czadu , wszystko cuchnie bardzo niszowo
|
|
#3989 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
normalnie wymarzony materiał na żonę Nawet w kuchni dziś byłam, ha! Poniuchać kminek ![]() I okazało się, że to co brałam w Turmalinie za kminek wcale nim nie jezd to już nie mam argumentu wzbraniającego przed BT, który - o zgrozo! - naprawdę zaczyna mi się podobać... Im dłuz ej go niucham, tym bardziej znajduję to wszystko, czego szukałam: Tańczący na Zgliszczach (oł jess, wreszcie mam dla niego zapach )Na szczęście mam aż 2 próbencje, więc myślę, że mi starczą do czasu, aż mnie chcica na turmalina przejdzie (czyli na jakiś tydzień, tak liczę )Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-30 o 17:37 |
||
|
|
|
#3990 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mój też miał dobry,dopóki nie wspomniałam o odkurzeniu mieszkania
Uważał,że i tak zrobił dużo zajmując się małym,jak ja pojechałam do fryzjera Byle do poniedziałku jakoś przetrwać
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:15.

Na mnie to dym ze spalonej wędzarni z dodatkiem specyficznego smrodku
To coś w klimacie Micieliny

samochód padł całkiem ,mielismy jechać z moją mamą do dziadków...boję się jutra,jak ja to mam powiedzieć mamie,będzie foch a to przecież nie moja wina

jadę zaraz na smentarz postawić jakieś kwiotki na grobie Babci.

to już w ogóle wylecę z obiegu

takie cudeńko hand mejd by babcia/prababcia wisiało i pleśniało
A tu proszę nawet grzebienie idą z postępem 
Rodzice wyjechali, wódka się mrozi, żyć, nie umierać!
rodziców tyż nie ma,ale mąż za to jest