![]() |
#3991 | |
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XIX
A nie mogłaś Go na jakiś kurs zapisać?
![]() ![]() Knuje coś, bądź czujna ![]() ![]() No ale Ty dzieci mieć nie chcesz, a mnie się zawsze ośmioro marzyło ![]() Yyy... tak zabrzmiało trochę, jakbym chciał coś tenteges ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3992 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3993 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3994 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() bo BT bardzo fajny jest ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wróciłam do nałogu ![]() ![]() ![]() nie, najpierw Rubiemu zastrzyk muszę zrobic ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3995 |
Wpisz tu zomzing
|
hmm, spojrzę, co by tu... etrową znasz, masz i nie chcesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3996 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Wkurzyłam się i poszłam spać
![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Tylko podcięłam włosy,nic więcej ![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Znam,nie mam i nie pamiętam ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3997 | |
BAN stały
|
Byłaś uzależniona od soków w kartonie?
![]() Cytat:
![]() ![]() A dlaczemu? ![]() --- Myślicie, że wypada zrobić sobie samemu drinka? ![]() Wypada, nie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3998 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajny, jeno trudny w odbiorze. I drogi ![]() Podejrzewam kardamon albo kolendrę o te drażniące mnie wyziewy ![]() ![]() Hm, ciekawe ile by trzeba było próbek wysepić od Q, żeby cały flakon sobie zlać? ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-30 o 16:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4000 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Bo mam dosyć tego,że jeśli chodzi o porządki to wszystko ja robię sama ![]() ![]() Też bym coś wypiła ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4001 | |
Zakorzenienie
|
wiesz, dobry fryzjer nawet to potrafi spartolic
![]() ![]() ano byłam, a to przecież syf jest ![]() zrobiłam ![]() ![]() oczywiście, że wypada, ja właśnie sobie sama otworzyłam piwo ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4002 |
Zakorzenienie
|
chlebek cebulowy był pyszny
![]() ![]() Pokażę Wam śliczną jesień w pobliskim lesie
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2010-10-31 o 18:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#4003 |
Zakorzenienie
|
Winter
![]() Kiedyś na ten przykład, za niesubordynację zaszywali żywcem w brzuchu konia... Vesenka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4004 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba stanął był ![]() (choć jak dla mnie to mógłby się jesce posunąć z 5 kilo, co bym komplyksów nie miała próbując ewentualnie startować ![]() ![]() A teraz, to i tak bardzo smakowicie się posunął - toć kiedyś toto takie chudziutyńkie było jak patycek, że ino ciuchy wisiały na klacie ![]() A tera byłoby na czym jęzorem zawiesić ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-30 o 17:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4005 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() wow, chlebek Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-10-30 o 17:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4006 |
Zakorzenienie
|
Fajnom ma torebke
![]() http://alemodelki.pl/id,2374,p,0,galeria,backstage.html |
![]() ![]() |
![]() |
#4007 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4008 | ||||
ʞɐɯǝuɐ
|
ważyłam się dziś z rana i spadanie spodni z tyłka ma swą przyczynę - 3 kilo do tyłu
![]() na szczęście z cyca nie zeszło ![]() Cytat:
![]() tyle że to dość stare ogłoszenie, a ja jeszcze nie wiem co i jak i za ile mogę kombinować. więc szans na to nie ma. ale przynajmniej wiem że się da wyszukać coś fajniejszego niż tylko klepisko do wykończenia. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4009 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4010 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
a ja wtedy odpowiadam,że w nocy były krasnoludki i posprzątały
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4011 | ||
Zakorzenienie
|
Ves, ślicnaś
![]() ![]() najfajniejse, to som takie śrydnie - co bebzona ani fałdów ni mo, ale klatę szerokąa i dużo do macani, a i jak obłapi, to konkrytnie i jak bydzie mioł tyla siły i krzepy, że przerzuci se przez ramię i poniesie w sonie tylko wiadomym kierunku... ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() P.S. znalazłam łobrazek i padłam ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-30 o 17:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4012 |
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4013 |
Zakorzenienie
|
![]() i zazdroszczę schuścia z dołu ![]() kopytki ![]() ja nie mam krasnoludków ![]() chudy, ale silny ma byc ![]() jam duża dziewczynka, a P. szkapa, a sobie radzi ![]() łobejżałam filmik Sepultury i mam dośc ![]() ![]()
![]() |
#4014 |
Zakorzenienie
|
Będę już 12go listop.
![]() No i dobrze, wypadnę korzystnie na twoim tle ![]() Idą na sprzedaż ![]()
#4015 | |
Zakorzenienie
|
Przypomniało mi się, co mi się dzisiaj śniło: Doda z Nergalem
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Alem się lubiem przytulać do takich, co się o kości nie połobijom ![]() Bajdełej, Sroluś z bardzo, hm, ciekawej perspektywy... ![]() ![]() Idę się kąpać. A potem... wieta co? ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-30 o 18:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4017 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na dyskotekę chyba pojadę ![]() Za bardzo ochoty nie mam (wolałabym mrocznego helołina), ale mamy obalić flaszkę rakiji, to się ochota znajdzie... ![]() Kurka, wkurza mnie ta zmiana czasu - sporo zegarków do przestawiania mam... ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-30 o 19:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4018 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja dzisiaj kupowałam kwiaty na cmentarze i pani kwiaciarka , dała mi bukiet rowinietych roż w prezencie. Powiedziała,że do wtorku bedą zbyt rozwiniete ( chyba by się sprzedać) to , co się ma kwiecie marnować. Mała rzecz a cieszy ![]() Poza tym ptaszki dzisiaj fociłam.
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-10-30 o 19:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4019 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A kawka jakaś taka nieśmiała chyba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4020 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ile flaszek na półkach - aż miło oko zawiesić ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.