Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 268 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-29, 15:05   #8011
MyaDiva
Zakorzenienie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Ja na sekundkę
Pinkuś jak się cieszę, że się tak świetnie masz Oj chyba kolejne cycuchy w expresowym tempie dorosną następne panienki na jakichś sterydach czy jak? O wieczorkiem fotki będą superancko

Magerko Kejsiii Madzienka Syllwia
Natasha Korinka

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 19:51   #8012
Madzienka2010
Raczkowanie

Skarby co tu tak cicho??
cały dzień nic...Mya jedyna
chyba zaczynacie weekend i halloween. Uważajcie na siebie bo bardzo dużo wypadków, tłumy ludzi. A świeżynki uważajcie na cycuszki, tłok nam nie sprzyja...rozpychają się łokciami.

Buziaki Dziewczyny, udanego piątku.
Stary 2010-10-29, 20:03   #8013
Syllwia82
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez natasha293 Pokaż wiadomość
Takie mega duże to nie są aparat oszukuje, troszke im dodaje
Dziękuję Madzienko
Nataszko- a my sie jeszcze nie przyjaznimy,wysyłam zaproszonko bo tez bym chciała zobaczyć te piękności Twoje
Stary 2010-10-29, 21:21   #8014
pink star
Rozeznanie

No fioletowe damy

dodalam dzis nowe zdjecie kto chetny zapraszam do albumiku, tygodniowki...

54,5 kg - cel 49kg
pink star jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 22:09   #8015
beatrycze1
Raczkowanie

No Pinki byłam widziałam są extrai będzie coraz lepiej wiem po sobie samej
beatrycze1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 22:33   #8016
pink star
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez beatrycze1 Pokaż wiadomość
No Pinki byłam widziałam są extrai będzie coraz lepiej wiem po sobie samej
dziekuje, to po zdjeciu pancerniaka po raz pierwszy jeszcze widac slady kleju od opatrunkow...

54,5 kg - cel 49kg
Stary 2010-10-29, 22:41   #8017
kejsiii
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Ja na sekundkę
Pinkuś jak się cieszę, że się tak świetnie masz Oj chyba kolejne cycuchy w expresowym tempie dorosną następne panienki na jakichś sterydach czy jak? O wieczorkiem fotki będą superancko

Magerko Kejsiii Madzienka Syllwia
Natasha Korinka
Hejka słoneczko

Cytat:
Napisane przez Madzienka2010 Pokaż wiadomość
Skarby co tu tak cicho??
chyba zaczynacie weekend i halloween. Uważajcie na siebie bo bardzo dużo wypadków, tłumy ludzi. A świeżynki uważajcie na cycuszki, tłok nam nie sprzyja...rozpychają się łokciami.

No właśnie co tu się dzieję gdzie się pochowały wszystkie krasnoludy wychodzić z ukrycia dalej

Cytat:
Napisane przez pink star Pokaż wiadomość
No fioletowe damy

No nareszcie kochana
Byłam widziałam i są śliczne takie równiutkie i ten rowek
Gratulacje kochana
Możesz być z nich dumna no i z doktorka oczywiście

kejsiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-30, 00:22   #8018
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje, to po zdjeciu pancerniaka po raz pierwszy jeszcze widac slady kleju od opatrunkow...
Byłam, byłam i widziałam No mówiłam-jak nic ślicznotki na jakichś sterydach . Super to przechodzisz nie tylko Ty ale i one Jak tak dalej pójdzie to za miesiąc będa wyglądały jakby już ze trzy miały Fajniutkie będą - rozmiarek też w sam raz
Bardzo ładnie się zapowiadają

---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:29 ----------

Muszę się z Wami podzielić pewnym spostrzeżeniem.
Wielokrotnie odsyłalam innych na pewien portal na którym pacjenci wystawiali opinie swoim lekarzom. Dawno sama tam nie wchodziłam. I o dziwo po wejściu teraz zauważyłam zmiany nie tylko wizualne ale i w treści ocen!! U niektórych lekarzy negatywy poznikały- same pozytywy zostały Kolejna zmiana jest taka, że lekarze mogą analizować wpisy na swoich profilach Jeśli się tylko lekarz zaintresuje tym portalem może spowodować usunięcie wszystkich negatywów.
Normalnie zwątpiłam- bo wydawało mi się, że gdzie jak gdzie - ale tam są opinie pacjentów zamieszczane bez selekcji (oczywiście oprócz tych obraźliwych) bez nacisków i cenzury.
Zaciekawiło mnie to i się zalogowałam by móc oglądać więcej niż zwykły użytkownik/ pacjent szukający opini. I to co zobaczylam głębiej w ogóle mnie załamało Złe opinie teraz już tylko w nikomu nie znany sposób są dopuszczane lub nie, jak się pacjent wypowiada anonimowo - to wypowiedz jest niewiarygodna, jak się podpisze- jest ścigany i straszony sądem przez lekarza
Myślę, że to co zostało tam w tej chwili jest bezwartościowe
Kto chce zrozumieć o czym pisze odsyłam na ich forum- no niestety trzeba się najpierw zalogowć .

---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ----------

Cytat:
Skarby co tu tak cicho??

Jak nic Halooween już czas zacząć
I baaardzo słusznie napisałaś - uwaga w tłumie świeżynki !
Buziaczki i dla Ciebie

Dobrej nocki dziewczynki

---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ----------

No to ja jeszcze cyferki na dziś podrzucę
30.10.2010

Laloona 02.11 3 dni
Miliqqq 05.11 6 dni
Yoko02 08.11 8 dni
Lenka 15.11
16 dni

Dragon 26.11 27 dni
Magera 08.12 39 dni
Kejsiii 14.12 45
dni

kasikkk87 14.02.2011(?) 106 dni
Gawronska 22.02.2011 114 dni

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2010-10-30, 08:58   #8019
Shade666
Raczkowanie

.

Edytowane przez Shade666
Czas edycji: 2011-05-02 o 09:20
Shade666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-30, 10:11   #8020
Madzienka2010
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Shade666 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny Powiedzcie mi taką rzecz - czy wiecie może jak wyglądałoby korygowanie znacznej asymetrii piersi (różnica B/D) ? Bo nie chcę zmniejszać większej - jest śliczna Mniejsza swoją drogą też, ale ta krzywizna mimo wszystko mnie martwi, bo nie wiem czy po ciąży jeszcze się nie powiększy.
Zastanawia mnie także to, że widzę tylko jedno rozwiązanie, jakim jest powiększenie mniejszej z nich, ale jak to będzie wyglądać na tzw. starość ? Jedna jędrna i sztuczna jak diabli, a druga coraz bardziej klapnięta, za to naturalna ? Myślałam już o powiększeniu odessanym z brzucha tłuszczem, ale mnie wiele artykułów sprowadziło na ziemię, bo to tylko ujędrnia, ale nie powiększy już jędrnej piersi.

Co o tym sądzicie ?
Czy te kremy, co teraz reklamują, Volum`Bust 3D i inne takie przy regularnym stosowaniu na mniejszą (wiem ,że jak przestane używać, to i efekt zniknie) powiększyłyby ją chociaż o rozmiar?
O tych kremach to zapomnij...nic Ci to nie da. a co do tej asymetrii, to chyba lekarz jednak obie musi zoperować, idź na jakąś konsultację, opiszą Ci cały zabieg. bo z tego co czytałam to jedną pierś będzie trzeba poddać liftingowi i zmniejszyć a w drugą włożyć żelka...hmmm współczuję bardzo bo musi Ci to przysparzać wiele niedogodności...dodatkowo może to być zespół Polanda, który stwierdzony przez lekarza może być refundowany przez NFZ, ale musisz się o tym więcej dowiedzieć...

Edytowane przez Madzienka2010
Czas edycji: 2010-10-30 o 10:14
Madzienka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-30, 15:27   #8021
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny Powiedzcie mi taką rzecz - czy wiecie może jak wyglądałoby korygowanie znacznej asymetrii piersi (różnica B/D) ? Bo nie chcę zmniejszać większej - jest śliczna Mniejsza swoją drogą też, ale ta krzywizna mimo wszystko mnie martwi, bo nie wiem czy po ciąży jeszcze się nie powiększy.
Zastanawia mnie także to, że widzę tylko jedno rozwiązanie, jakim jest powiększenie mniejszej z nich, ale jak to będzie wyglądać na tzw. starość ? Jedna jędrna i sztuczna jak diabli, a druga coraz bardziej klapnięta, za to naturalna ? Myślałam już o powiększeniu odessanym z brzucha tłuszczem, ale mnie wiele artykułów sprowadziło na ziemię, bo to tylko ujędrnia, ale nie powiększy już jędrnej piersi.

Co o tym sądzicie ?
Czy te kremy, co teraz reklamują, Volum`Bust 3D i inne takie przy regularnym stosowaniu na mniejszą (wiem ,że jak przestane używać, to i efekt zniknie) powiększyłyby ją chociaż o rozmiar?
Witaj Myślę, że musisz po prostu umówić się na konsultację do chirurga plastyka Problem nie jest łatwy- dlatego myślę, że najlepsza będzie konsultacja nie u jednego lekarza Widzialam już piersi z jedną protezą- i tak jak mówisz niestety później jest widoczna różnica. No ale potem też da się to skorygować I chyba każda z nas jest przygotowana na to, że kiedyś będzie potrzebny kolejny zabieg jeśli zajdzie taka potrzeba.
A do czasu zanim nadejdzie czas na konsultacje i zabieg możesz sama sprawdzić czy te kremy coś dadzą
Pozdrawiam Cię

Hej Kochaniutkie
Ale dziś pogoda cudna- miałam iść do pracy ale wybrałam spacer i leniuchowanie

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

Madzienko jak tam zabrałaś dziś swoje maluszki na spacerek

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2010-10-30 o 15:22
Stary 2010-10-30, 16:42   #8022
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Pinki,
cycusie przesliczne... duuuuze, równiutkie, bliziutko siebie, okrąglutkie... takie cuuudowniutkie "bromóweczki" klask i:kla ski:

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-30, 21:38   #8023
pink star
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kejsiii Pokaż wiadomość
No nareszcie kochana
Byłam widziałam i są śliczne takie równiutkie i ten rowek
Gratulacje kochana
Możesz być z nich dumna no i z doktorka oczywiście
Cytat:
Byłam, byłam i widziałam No mówiłam-jak nic ślicznotki na jakichś sterydach . Super to przechodzisz nie tylko Ty ale i one Jak tak dalej pójdzie to za miesiąc będa wyglądały jakby już ze trzy miały Fajniutkie będą - rozmiarek też w sam raz
Bardzo ładnie się zapowiadają

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Pinki,
cycusie przesliczne... duuuuze, równiutkie, bliziutko siebie, okrąglutkie... takie cuuudowniutkie "bromóweczki" klask i:kla ski:
Dziekuje sloneczka, ja tez jestem z nich zadowolona. teraz czekam az sie uloza, bo zobaczylam ,ze jedna jest ciut wieksza i zastanawiam sie czy dobrze zrobilam biorac 2 rozne implanty...moze powinnam zostac przy takich samych..
nie martwia mnie otoczki bo od zawsze takie mialam wiec luz tylko wielkosc...

54,5 kg - cel 49kg
Stary 2010-10-30, 21:41   #8024
inna_85
Raczkowanie

Magera już mówię:
zabieg mam u dr Kasprzyka
wejściówka: małeeee A - tak deseczka
wkładki anatomiczne: 410 HCG, LM 250g (prawa) i 410 HCG, LX 290g (lewa)

i zabieg już niebaweeeem - 22 listopada !!!

ostatnio coraz częściej ma dziwne sny i zaczyna mnie to przerażać. Mam obawy czy zaproponowane wkładki będą dobre - LM i LX to jest jakiś niski profil, czyli wysokość 10.1 cm, a szerokość 12cm. lekarz mówi ze przy mojej budowie będą dobre, pytałam o profil średni - czyli wysokość 11 cm ale Kasprzyk powiedział że nie daje gwarancji czy one się sprawdzą. sama nie wiem, boję się że będzie widać takie dwie kulki-ze względu na niski profil.

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

Dziewczyny powiedzcie jak sobie radzicie zaraz po zabiegu z prostymi czynnościami takimi jak np mycie głowy albo założenie butów! Kurcze proste czynności a obawiam się ze po zabiegu będą z nimi trudności - tylko jak długo!
inna_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-31, 00:15   #8025
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez inna_85 Pokaż wiadomość

ostatnio coraz częściej ma dziwne sny i zaczyna mnie to przerażać. Mam obawy czy zaproponowane wkładki będą dobre - LM i LX to jest jakiś niski profil, czyli wysokość 10.1 cm, a szerokość 12cm. lekarz mówi ze przy mojej budowie będą dobre, pytałam o profil średni - czyli wysokość 11 cm ale Kasprzyk powiedział że nie daje gwarancji czy one się sprawdzą. sama nie wiem, boję się że będzie widać takie dwie kulki-ze względu na niski profil.

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

Dziewczyny powiedzcie jak sobie radzicie zaraz po zabiegu z prostymi czynnościami takimi jak np mycie głowy albo założenie butów! Kurcze proste czynności a obawiam się ze po zabiegu będą z nimi trudności - tylko jak długo!
Witaj.
410 to anatomki, które mają trzy wymiary.
Modeli jest aż 12 -dzięki kombinacji czterech rodzai projekcji (projection) i trzech wysokości (height).
LM - LOW HEIGHT, MODERATE PROJECTION 250g szerokość wkładeczki 12cm, wysokość 10,1cm a profil 4,4cm
LX -LOW HEIGHT, EXTRA FULL PROJECTION 290gr-szer 12cm, wys 10,1cm, profil 5,7cm
A więc Twoje wkładki będą szersze niż wyższe (takie jajeczka w szerz) , obie wkładki mają te same wymiary ale jedena będzie odstawała od klatki na 4,4cm a drugi na 5,7cm - to jest projekcja.

Co do mycia włosków i wiązania butów to myslę, że po tygodniu spokojnie dasz sobie z tym rade sama A jak będzie wcześniej to już róznie bywa i nie da się tego przewidzieć

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2010-10-31 o 01:18
Stary 2010-10-31, 00:36   #8026
magera
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Syllwia82 Pokaż wiadomość
Magdalenko-masz miliooon %% racji teraz to przed lustrem mogę godzinkami stac juz w coraz lepszej formie są dziewczynki..Ajak tam u Ciebie bolą jeszcze?? Twoje śliczniutkie są 4 dni starsze od moich

A wogóle to dodałam zdjęcia moich 16 dniowych cycuszków tak szybko dodawałam że aż dwa razy te same wkleiło
Buziam wszystkie Was kochane nie wymieniam żebym którejś nie pominęła Bardzo zapracowana jestem więc mało mnie tutaj...
Byłam widziałam
Śliczniutkie
Buziam też

Cytat:
Cześć Sylwunia tak jeszcze trochę bolą, czasem mniej czasem mają foszka, ale ogólnie to nawet sutki nie sa już tak wrażliwe, czucie mam już prawie całkowite. Traktuje je jak niemowlaczki, daję jeść ( balsam), pić ( prysznic), uczę je ( jak się ładnie w staniku układać), a mój połówek bawi się z nimi ( mizia) i ćwiczy ( masuje) hihihii

Buziam Was SERDUSZKA

P.S KORINKO a kiedy nam jakąś foteczkę wrzucisz???
Madzienka, genialnie to ujęłaś
Hihi...
Buziaczki dla Ciebie również

Cytat:
No fioletowe damy

No Różowa kochana.....
Cudne, na prawdę cudne
Chwała Ci, że dałaś oczka pocieszyć, bo jest czym!!!!!!!
Teraz rozumiem dlaczego zadko do nas zaglądasz
Strasznie mocno Cię kochana cmokam

Cytat:

No to ja jeszcze cyferki na dziś podrzucę
30.10.2010

Myusia kochana Ty moja
Buziol za odliczanko oczywiście
Strasznie mocno Cię ściskam

Cytat:

Co o tym sądzicie ?
Shade, ja tez zgadzam się z dziewczynami. Idź na konsultację do jakiegoś chirurga plastyka. My możemy gdybać jedynie, no i możemy powiedzieć co dziala, a co nie - w sensie wiesz... kremiki jakieś tam... to co wypróbowałyśmy same, a co niestety nie działa
Życzę Ci powodzenia

Cytat:
Magera już mówię:
zabieg mam u dr Kasprzyka
wejściówka: małeeee A - tak deseczka

No hej Inna
Fajnie, że się odezwałaś!!
No i okazało się dodatkowo, że też do Kasprzyka
Nie martw się, tylko zaufaj lekarzowi. Mnie też kłębi się w głowie milion myśli i z każdą wątpliwością piszę do Niego maile
Będzie dobrze i niecierpliwie będę czekać na Ciebie po zabiegu. Mam nadzieje, że się odezwiesz!!
Pozdrawiam mocno tymczasem

Wszystkie cudne fioletowe Słoneczka buziam ooooogromnie

.
magera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-31, 00:45   #8027
magera
Rozeznanie

A ja na dziś

31.10.2010

Laloona 02.11 2 dni
Miliqqq 05.11 5 dni
Yoko02 08.11 7 dni
Lenka 15.11
15 dni
Inna_85
22.11 22 dni

Dragon 26.11 26 dni
Magera 08.12 38 dni
Kejsiii 14.12 44
dni
kasikkk87 14.02.2011(?) 105 dni
Gawronska 22.02.2011 113 dni

.
magera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-31, 01:02   #8028
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:

Dziekuje sloneczka, ja tez jestem z nich zadowolona. teraz czekam az sie uloza, bo zobaczylam ,ze jedna jest ciut wieksza i zastanawiam sie czy dobrze zrobilam biorac 2 rozne implanty...moze powinnam zostac przy takich samych..

Buziam Pinki Dobrze piszesz- niestety teraz trzeba czekać aż się ułożą.
I tym , że piersi teraz są róznej wielkości nie ma się co martwić. I to że otoczki już takie zostaną też wcale nie jest powiedziane
Może się okazać, że asymetria była - a po zabiegu się wyrównała. Jak u mnie np Zobaczysz, że będzie ślicznie- bo już jest. A jak się implanty ułożą to dopiero będzie
Pozdrawiam Cię

---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ----------

Cytat:
Napisane przez magera Pokaż wiadomość
A ja na dziś

31.10.2010

Magera 08.12 38 dni
Kejsiii 14.12 44

Witaj, witaj Mam nadzieję, że sprawdziłaś czy ja coś nie pokręciłam
Trzydzieści osiem dni i czterdzieści cztery słowo daje, że cieszę się z Wami Pamiętam jekie odlegle były te Wasze terminy
ale tutaj wszysko mija szybko no i razem zawsze raźniej
Dobrej nocki Ci życzę

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2010-10-31 o 01:04
Stary 2010-10-31, 09:56   #8029
Syllwia82
Raczkowanie

Cytat:

Pinki-byłam oglądałam i oczek oderwac nie mogłam od nichPiękności,gratuluje
Stary 2010-10-31, 10:41   #8030
Madzienka2010
Raczkowanie

Mya dziś je zabieram na spacerek, szkoda że nie ma lata i nie pooddychają tak jakbym chciała.
Buziaki

Horo, wrzucisz jakieś nowe foteczki ??

Edytowane przez Madzienka2010
Czas edycji: 2010-10-31 o 16:59
Madzienka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-31, 17:23   #8031
inna_85
Raczkowanie

Dziewczyny dzięki za dołączenie mnie odliczania

Magera mam do ciebie jeszcze jedno pytanie:
Co sądzisz o klinice naszego doktora?
nie wiem ale jadąc na wizytę w spawie zabiegu spodziewałam się raczej jakiejś kliniki jak szpital, a ty prywatny dom! Owszem słyszałam że czasem tak właśnie funkcjonują gabinety prywatnych lekarzy, ale i tak trochę to miejsce mnie przeraża.
proszę podziel się swoimi odczuciami!

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ----------

MyaDiva dziękuje wyczerpujący opis moich sylikonków. Trochę też o nich czytałam.

Mam taką jedną prośbę apropo opisu "jajeczka w szerokości" - czy może macie jakieś przykładowe zdjęcie jak to może wyglądać po operacji. też się nad tym zastanawiałam czy one będą dobrze wyglądały, ale z drugiej strony wydaje mi się że lekarz nie dobrał by mi złych.

Edytowane przez inna_85
Czas edycji: 2010-10-31 o 17:26
Stary 2010-10-31, 17:48   #8032
Syllwia82
Raczkowanie

Cytat:

Magera mam do ciebie jeszcze jedno pytanie:
Co sądzisz o klinice naszego doktora?
nie wiem ale jadąc na wizytę w spawie zabiegu spodziewałam się raczej jakiejś kliniki jak szpital, a ty prywatny dom! Owszem słyszałam że czasem tak właśnie funkcjonują gabinety prywatnych lekarzy, ale i tak trochę to miejsce mnie przeraża.
proszę podziel się swoimi odczuciami!

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ----------

MyaDiva dziękuje wyczerpujący opis moich sylikonków. Trochę też o nich czytałam.

Mam taką jedną prośbę apropo opisu "jajeczka w szerokości" - czy może macie jakieś przykładowe zdjęcie jak to może wyglądać po operacji. też się nad tym zastanawiałam czy one będą dobrze wyglądały, ale z drugiej strony wydaje mi się że lekarz nie dobrał by mi złych.
Inna- powiem Ci ze ja tez miałam inne oczekiwania co do wyglądu,też myślałam że to miejsce bardziej jak klinika jakaś bedzie wyglądać...a jak już byłam na konsultacji to okazało się że jest to prywatny domek.Ale jak już w dzień zabiegu tam pojechalam moje jakiekolwiek obawy zniknęły..wszystko było profesjonalne sterylna sala operacyjna,prywatny pokoik,opieka pielęgniarki i w nocy i w dzień...Wszyściutko było OK jak najbardziejkla ski:i najważniejsze że jestem zadowolona i zakochana w swoich dziewczynkach
Stary 2010-10-31, 18:22   #8033
natasha293
Raczkowanie

Dziewczyny zapisałam sie już na siłownie od pt...chce chodzic systematycznie co dziennie i mam nadzieję, że to nic złego, operacje miałam 7tyg temu...nie będę przeciążać klatki jedynie bieżnia, rower, orbitek, platforma wibracyjna i roletic co myślicie? Chyba nic złego się nie stanie z moimi cycusiami?

Na solarium też już z miłą chęcią poszlabym sobie, bo już taką blada mam tę buzię swoja i wogóle samopoczucie poprawiłabym sobie tym solarium, to dla mnie taka chwila relaksu zawsze była... co sądzicie? piersi zasłaniać będę ręcznikiem tak aby nie mialy kontaktu i piersi i blizny z lampami...

Edytowane przez natasha293
Czas edycji: 2010-10-31 o 18:24
natasha293 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-31, 19:32   #8034
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny zapisałam sie już na siłownie od pt...chce chodzic systematycznie co dziennie i mam nadzieję, że to nic złego, operacje miałam 7tyg temu...nie będę przeciążać klatki jedynie bieżnia, rower, orbitek, platforma wibracyjna i roletic co myślicie? Chyba nic złego się nie stanie z moimi cycusiami?

Na solarium też już z miłą chęcią poszlabym sobie, bo już taką blada mam tę buzię swoja i wogóle samopoczucie poprawiłabym sobie tym solarium, to dla mnie taka chwila relaksu zawsze była... co sądzicie? piersi zasłaniać będę ręcznikiem tak aby nie mialy kontaktu i piersi i blizny z lampami...

Natasha po takiej przerwie to moze lepiej zaczac chodzic co 2 dzien i dac mm. czas na odpoczynek .Po pierwszym lub drugim tyg. bedziesz juz wiedziala jak reaguje Twoje ciala na wysilek i wtedy jak chcesz to mozesz chodzic codziennie .
Tak czy inaczej na poczatku warto robic przerwe miedzy treningami.

Ja nie jestem pewna na 100% i moge sie mylic , ale chyba gdzies czytalam , ze sylikony sa przeciwskazaniem do platformy wibracyjnej.
Cwiczylam 1 na tej platformie i jedno wiem na pewno 7 tyg. po op. to za wczesnie na ten typ treningu.

Tyle , ze jesli zapisalas sie do studia to pewnie trener , ktory tam pracuje , albo juz Ci to powiedzial , albo powie podczas 1 spotkania.
Pamietaj tez o dobrym sportowym biustonoszu

Edytowane przez pysia222
Czas edycji: 2010-10-31 o 19:35
pysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-31, 19:40   #8035
inna_85
Raczkowanie

Apropo biustonoszów - jakie biustonosze sportowe polecacie po operacji? gdzie kupić najlepsze?
Stary 2010-10-31, 20:16   #8036
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:

Blizenki jeszcze blokerem potraktuj I przez rok na blizny bloker, a nawet 1,5 roku nie zaszkodzi . Ja sobie w sztyfcie kupiłam i w torebce noszę, jest zupełnie bezproblemowy w stosowaniu w każdej chwili jak mi się słoneczka zachce

Stary 2010-10-31, 20:28   #8037
natasha293
Raczkowanie

Mayu ten bloker w sztyfcie gdzie kupiłaś w aptece czy jakiejś drogerii?
Pysiu a ta platforma to mi się tak spodobała, w sumie staram się na niej tak ustawić, ze tylko nogi i pupa się ruszają...głupio mi jest się spytać tych pań, bo one z mojej miejscowosci są, a miasto nie duże jest nie chciałabym żeby ktoś mnie wytykał palcami na mieście...

Edytowane przez natasha293
Czas edycji: 2010-10-31 o 20:29
natasha293 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-31, 20:39   #8038
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:

Ja strasznie żałowałałam po pierwszej op, że nie zaproponowano mi modelu 410. Te same wymiary wkładki, tej samej firmy mogą mieć większą objętość- więc wypełnienie. A więc coś czego akurat mi brakowało. No niestety za późno zaczęlam drążyć temat- bo już po opeacji. I jak dla mnie zalety 510 są bardzo mocno przereklamowane.
Jajeczka w szerokości tzn implanty szersze niż wyższe z całą pewnosią znajdziesz na stronce swojego dr Nie widziałaś jaki efekt będzie? To szukaj foteczek - wiem po sobie, że lepiej wiedzieć wszystko przed niż po.

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Cytat:
Pysiu a ta platforma to mi się tak spodobała, w sumie staram się na niej tak ustawić, ze tylko nogi i pupa się ruszają...głupio mi jest się spytać tych pań, bo one z mojej miejscowosci są, a miasto nie duże jest nie chciałabym żeby ktoś mnie wytykał palcami na mieście...
W aptece może być stosowany na usta, na brodawki lub blizny

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2010-10-31 o 20:41
Stary 2010-10-31, 20:46   #8039
kejsiii
Rozeznanie

Hej dziewczynki

Ja dziś bardzo słabiutka bo wczoraj trochę zasiedziałam się z moją przyjaciółką no i trochę A dziś głowa boli

A wiecie przyznam wam się do czegoś strasznego Zapaliłam wczoraj dwie fajeczki Ale słaba jestem co

Ale dzisiaj już znowu nie palę a jak pomyślę o fajkach to

No moja psiapsióła razem ze mną zapaliła po 1,5 roku nie palenia

Tak nam naszło już po pierwszym drinku a po drugim powiedziałam jej o zabiegu i teraz się zastanawiam czy dobrze zrobiłam Ja to gaduła jestem i nie umiem cicho siedzieć a w sumie to nie chciałam by ktoś wiedział Mój mąż mówi że nie potrzebnie jej gadałam a ja myślę że zareagowała całkiem pozytywnie ..
Powiedziała że rozumie mnie i wspiera z całego serca i nawet zapytała czy dam jej pomacać
Tylko kurka mam nadzieję że nikomu nie powie bo normalnie bym ją zabiła
Oczywiście została o tym poinformowana i nawet sie wkurzyła że jej nie ufam ale jakoś musiałam ją poinformować o konsekwencjach nie trzymania buzi na kłódkę

Chciałabym uniknąć rozgłosu a wiem jak u mnie ludzie by zareagowali .. Po prostu poprzewracało się w głowie i nie ma co z kasą zrobić

A u was laski ile osób wiedziało o zabiegu a ile się dowiedziało po????

kejsiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-31, 20:56   #8040
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:

natasha nikogo nie trzeba pytac wystarczy wrzucic w platforma wibracyjna a implanty piersiowe i na pewno cos Ci wyskoczy na ten temat .
Przeciwskazaniem do platformy sa tez swieze rany po op.
Tak jak powiedzialam obilo mi sie o uszy , ze jesli ma sie implanty to platforma odpada , dlatego lepiej to sprawdzic .

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Cytat:
Napisane przez kejsiii Pokaż wiadomość
A u was laski ile osób wiedziało o zabiegu a ile się dowiedziało po????

Ja powiedzialam tylko Tz nikomu innemu . Nikt w mojej rodzinie nie wie , ze mialam op.
Ja mysle , ze jak sie komus powie to wczesniej czy pozniej beda juz wiedziec wszyscy.
Moim zdaniem tak jest zawsze a juz kolezance to bym w zyciu nie powiedziala to juz wiadomo , ze sie rozniesie tak w tajemnicy wszystko.

Edytowane przez pysia222
Czas edycji: 2010-10-31 o 21:00
pysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości