|
|
#2611 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Essence cz. VI
Cytat:
|
|
|
#2612 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2613 |
|
Zakorzenienie
|
Owszem, ale ten Sun Clubu na pewno nie raz
źle się wyraziłam
|
|
#2614 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,może któraś z Was jest ze Świecia i może mi powiedzieć jak wygląda stan tamtejszej szafy Essence ?
|
|
|
|
#2615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2616 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2617 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2618 |
|
Zakorzenienie
|
domyślam się, ale lepszy czasem rydz, niż nic
![]() fajne nazwy mają te Metallicsowe kosmetyki
|
|
#2619 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Ciemnooka_ Czas edycji: 2010-10-31 o 16:38 |
||
|
|
|
#2620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A który dokładnie z MS polecasz? |
|
|
|
|
#2621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na allegro też widziałam te eyelinery. |
|
|
|
|
#2622 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2623 |
|
Raczkowanie
|
Fioletowa kredka kajal pencil nr 14 HOLA, CHICA!
Szary cień (z kroplą beżu w tle; nie jest typowo zimnym odcieniem) z limitowanki Go Snow nr 03 CRYSTAL FLAKE Fioletowy tusz all eyes on me nr 03 DEEP PURPLE (dwie warstwy) Przetestowałam i muszę Wam powiedzieć, że bardzo podoba mi się ten tusz Fotki wrzuciłam też na swatche ![]() PS: Na brwi nie patrzeć .
|
#2624 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy we Wrocławiu pojawiła się wreszcie limitowanka Denim Wanted? Bo widzę, że już Metallics gdzieniegdzie, a jeszcze DM nie widziałam.
|
#2625 |
|
Rozeznanie
|
nigdzie nie ma DW, a gdzie widziałaś Metallics?
|
|
#2626 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
"All eyes on me" one są z nowości? Coś mi się kojarzy, że są w 3 kolorach m.in. brąz, zieleń i fiolet. Mam wielką ochotę na kolorowy tusz (brąz Mam złe doświadczenia z kolorowymi maskarami Essence - kupiłam kiedyś No Limits Eye Colour Booster w kolorze szarym i to jest wielki niewypał Nie chodzi o to, że kolor jest marny i go nie widać, ale o samą jakość tuszu, szczoteczkę, która kłuje w powieki (no, po raz pierwszy się zetknęłam z czymś takim ), sam tusz potwornie sklejał, nie podkreślał rzęs, a o wydłużaniu czy pogrubianiu to można było tylko pomarzyć... :/ Aha, i zostawiał na rzęsach wielkie drobiny brokatu (bo on miał być perłowy... miał być, bo w rzeczywistości to był, jak dla mnie, brokatowy :/ ) Mam nadzieję, że te "All eyes..." nie będą takie badziewne jak "No Limits..." BTW masz śliczną oprawę oczu
|
|
#2627 |
|
Zakorzenienie
|
Pisząc "gdzieniegdzie" miałam na myśli inne miasta . Wrocław jak zwykle opóźniony, ale żeby aż o 1 limitowankę .
|
#2628 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę sprawdzić w moim Douglasie może będzie nawet tester.![]() Cytat:
Nigdzie nie ma. Metallics chyba też jeszcze nie.
|
||
|
|
|
#2629 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
W sumie podoba mi się, że nie jest zupełnie czarna [ z bladą berą i jasnymi włosami mogłabym jej wtedy używać tylko na Halloween...a właśnie mija :P ]
|
|
|
|
#2630 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2631 |
|
Zadomowienie
|
Ktoraś z Was pisała niedawno, że matowy wsciekły róż (cień) z Inglota ma bardzo podobny kolor do różyka z CaH (nie pamiętam kto pisał
).A akurat mam ten cień z Inglota i róż CaH i zrobiłam porównanie - kolory są prawie identyczne! Różnią się jedynie tym, że cień Inglota ma dosłownie ciut cieplejszy odcień. Aplikuje się go jako róż bardzo dobrze, gładko, nie mialam problemów z nakładaniem . Jeden policzek pomalowałam różem CaH a drugi cieniem Inglota - nie widać jak dla mnie zadnej różnicy (jedynie przy dokładnym wpatrywniu się i gruntownej analizie widać odrobin cieplejszy odcień cienia).Także jak którejś z was zależy na różu z Cah a jak wiadomo bardzo trudno go dostać w przyzwoitej cenie to można obejrzeć ten cień (matowy 783 Inglot z tych zwykłych czarnych okrągłych pojedynczych pudełeczek)
|
|
|
|
#2632 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mogę wstawić we wtorek? Dzisiaj już nie mam światła, a jutro jadę do babci i wrócę we wtorek Taak, pracuję ale tylko jak pracownice idą na urlop, wtedy po mnie dzwonią A tak, chodzi o bronzer ze stałej oferty, kocham kocham kocham BTW, proponuję spotkanie pod Zabrzańską Naturą w piątek ok 17, zrobimy nalot po dostawie co wy na to? ![]() Cytat:
A polecam ten -> https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...z-brokatem.htm Tylko że jest także dostępny zwykły czarny bez brokatu Ja mam akurat w wersji brokatowej brązowy, tylko on na powiece jest matowy
|
|
#2633 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja pisałam. Cytat:
Tylko,nie potrzebuję brązowego linera,używam czarnego. Muszę obejrzeć ten z My Secret.
|
||
|
|
|
#2634 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłam właśnie dzisiaj w Douglasie na Czyżynach w celu infiltracji DW a pro po linerów - i niestety NIE MA Z resztą cała szafa była mocno przebrana![]() Swoją drogą w raz z wizytą w Douglasie moja kolekcja lakierów powiększyła się o c&g 38 CHOOSE ME! Śliczny zielono-niebieski kolor i pasuje mi do pomysłu na jutrzejsze ubranko
|
|
|
|
|
#2637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niedziela?W niedziele Natura do 20
|
|
#2638 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.Miło mi, że Cię kuszę ![]() ...Nie mam porównania do tamtych ponieważ nie miałam żadnego . Kupiłam go bo chciałam spróbować kolorowego tuszu i jestem miłe zaskoczona bo szczerze mówiąc myślałam, że nie podoła moim rzęsom a tu taka miła niespodzianka . Aż mam ochotę jeszcze na zielony . Jak na tusz za 9zł (pojemność 8ml) to uważam, że jest super i warto spróbować. Efekt taki jak na zdjęciach które dodałam.Dziękuję ![]() , ale inne kolory też są ładneŚmieszna sprawa bo ja mam brązowe oczy i jestem szatynką a moja młodsza siostra odwrotnie — naturalna blondynka z niebieskimi, niektórzy nie chcą wierzyć mimo, że jest między nami duże podobieństwo.
Edytowane przez Ciemnooka_ Czas edycji: 2010-10-31 o 21:37 |
|
|
|
|
#2639 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czekam na wypłatę i wyruszam na essencowe zakupy jeszcze nie wiem co ale na pewno coś kupię, przydała by się jakaś nowa limitowanka
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:55.

( 2 paletki, czarna szminka i 3 lakiery)

Nie chodzi o to, że kolor jest marny i go nie widać, ale o samą jakość tuszu, szczoteczkę, która kłuje w powieki (no, po raz pierwszy się zetknęłam z czymś takim
), sam tusz potwornie sklejał, nie podkreślał rzęs, a o wydłużaniu czy pogrubianiu to można było tylko pomarzyć... :/ Aha, i zostawiał na rzęsach wielkie drobiny brokatu
Nakarm pieska...
. Kupiłam go bo chciałam spróbować kolorowego tuszu i jestem miłe zaskoczona bo szczerze mówiąc myślałam, że nie podoła moim rzęsom a tu taka miła niespodzianka
, ale inne kolory też są ładne