![]() |
#871 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Itakowy wątek wymiankowy, perfumi, kosmetyki.Będą dokładki, zapraszam :)
Rozumiem czy byla bys w stanie dorzucic cos do Versace w zamian Chance Chanel?
Edytowane przez *milka* Czas edycji: 2010-10-30 o 19:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#872 | |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() Wiesz....u Ciebie zainteresowałby mnie chyba .....Helena Rubinstein, Illumination Loose Powder, puder sypki w kolorze 02, kupiony niedawno, użyty kilka ok. 5 razy, mam jeszcze kartonik. ![]()
![]() |
![]() |
#873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#874 | |
|
Cytat:
![]() Może innym razem ![]() Poza tym....Amorek nigdzie na razie nie wylatuje, więc w razie czegoś nowego po prostu krzycz do mnie ![]()
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2010-10-30 o 20:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#875 |
Zakorzenienie
|
Taka wymiana by mi odpowiadała, tylko chciałabym spojrzeć na Twój puderek na żywo. czy on jest dostępny w perfumeriach?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#876 |
|
Powinien być jeszcze chyba w perfumeriach Douglas
![]() Jutro zrobię zdjęcie i wkleję do wątku, abyś mogła spojrzeć. To jest jasny beż. Tu można obejrzeć kolorystykę : http://www.yslbeautyus.com/make-up-c...duct_info.html przy czym kolory przedstawione w internecie są nieco ciemniejsze - w rzeczywistości puder jest trochę jaśniejszy. Postaram się w świetle dziennym, przy oknie jutro cyknąć fotkę abyś miała jakieś rozeznanie co do odcienia, spróbuję ok. godz. 10-11 rano ![]()
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2010-10-30 o 20:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#877 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#878 | |
|
Cytat:
Jest cudowny, naprawdę. Prześliczny, drobniutko-pyłkowy, zostawia jakby woalkową,w słońcu poświatę. Bardzo dyskretną, żadnych tam brokatów - to nie błyszczenie, tylko perłowy mat, twarz nie jest płaska jak przy niektórych matowych pudrach. Ja jestem nim zauroczona, naprawdę. Miałam go nigdy już nie oddać.... Tylko sama sobie pluję w brodę coraz bardziej, że zamiast zaplanować pół roku w maju temu wycieczkę do najbliższej Galerii i perfumerii (co niestety jest dla mnie czasem problemem - daleko...), to szarpnęłam się na zakup tego pudru w perfumerii internetowej LemonNet. Nie chciało mi się jechać daleko..w Douglasie były te pudry za 200 zł, mi się nie chciało ruszyć tyłka w sobotę ![]() Wszystko ślicznie ładnie, pięknie i cudownie, gdyby nie to, że to był pod względem koloru zakup w ciemno i nie dosyć, że teraz jestem opalona po lecie i chciałabym ten złoty kolor gęby jakoś zachować, to jeszcze kolory okazały się ciut ( ciut...) inne w sieci, na stronie producenta, niż w rzeczywistości....niewiel ka różnica, ale ja do takich subtelnych różnic miewam wręcz pedantyczne podejście. Teraz jest dla mnie ciut za jasny. Nawet na przedsionku zimy gdzie potem pewnie zblednę znowu. Aten puder jest tak niesamowicie wydajny, że szybciej umrę niż bym go zużyła, dlatego wolę go oddać - może komuś się lepiej przysłuży, a ja już kupiłam Clinique - minimalnie ciemniejszy i ten oddam ![]() Dlatego jeśli masz Mirro mniła okazję i blisko gdzieś perfumerię to zerknij, bo puderek jest w odcieniu jasno-średniego beżu, który nie jest co prawda dla bladolicych, ale warto wiedzieć, że odcienie z tych końcowych kolorów pokazanych w internecie, są w rzeczywistości jaśniejsze.
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2010-10-30 o 21:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#879 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#880 | |
|
Cytat:
![]() Na razie rezygnuję. Chyba,że Ci z kolei zależy na Versense, to jeśli będzie u Ciebie jeszcze Chance w przyszłym tygodniu to ja się odezwę - będę pewnie miała coś nowego ![]() Na razie naprawdę się wycofuję ![]()
![]() |
![]() |
#881 |
Zakorzenienie
|
Itako droga,
dzięki za wyczerpujący opis. kusi ten puderek. naczytałam się tez sporo pozytywnych opini. tylko właśnie boję się że będzie za ciemny. teraz mnie pocieszyłaś pisząc, ze dla Ciebie jest za jasny. w KWC też dziewczyny piszą że w rzeczywistości kolory są jaśniejsze. więc może może... ja używam Lucidity 01 i sypkiego Clinique 03. ten HR ode mnie z wątku jest dla mnie minimalnie za ciemny i dlatego zdecydowałam się oddać. no nic, mam nadzieję, że uda mi się gdzieś dorwać tego YSL ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#882 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez *milka* Czas edycji: 2010-10-31 o 07:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#883 |
spin doctor
|
Itako, a może chcesz Hypnotic Poison eau sensuelle ok 48/50ml za Givenchy Dream
![]()
![]() |
#884 | |
|
Cytat:
![]() Ogólnie jest jak pisałam wcześniej, a w ogóle to wczoraj jeszcze zapomniałam Ci wspomnieć, że kolor jest jakby podzielony na dwa, co na pierwszy rzut oka jest niedostrzegalne - z prawej minimalnie jakby ciemniejszy ( mi przypomina jasny puder z domieszką leciuchnego różu), z lewej zaś mocno jasny. Przy pokręceniu mechanizmem ścierającym po prawej jest pyłek ciut ciemniejszego, a po lewej -jaśniejszego odcienia, tak więc wtedy od używającego zależy jaki odcień ogólny chce osiągnąć ![]() Jesli oczekujesz makijażu np. wieczornego i nadania twarzy zdrowego, żywego wyglądu, to wykorzystujesz tylko pyłek z prawej (on i tak jest jasny), jeśli zaś chcesz tylko zmatowić twarz i zrobić się na jaśniutki kolorek + tę perłową powłoczkę i aksamit rozświetlenia na twarzy, to wykorzystujesz to co się utarło z lewej ![]() Jeśli z kolei oczekujesz i rozjaśnienia, i zmatowienia, i rozpromienienia oraz nadania twarzy ogólnie ładnego wyglądu, to mieszasz oba kolory - one oba są jasne , tyle, że jest możliwość uzyskiwania dowolnego natężenia odcienia w zależności od np. pory dnia i koloru cery ![]() Potestuj w perfumerii - powinien być odpowiedni skoro szukasz jasnego, a to jeden z lepszych pudrów jakie ja miałam, tylko teraz jestem opalona, a jego jest dużo ![]() ![]() Wklejam zdjęcia - jednak dla najlepszego oddania koloru potrzeba słońca, którego w pokoju jeszcze nie było.....bo i tak kolor w rzeczywistości jest w dalszym ciągu nieco inny niż na zdjęciach, ciepły... :
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2010-10-31 o 11:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#885 | |
|
Cytat:
![]() Za parę dni sfinalizuję do końca parę wymianek i dam Ci znać co mogę Ci dać jeszcze do Versusa poza wątkiem ![]()
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2010-11-03 o 11:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#886 |
Zakorzenienie
|
Dobrze w takim razie czekam na odzew
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#887 | |
|
Cytat:
Małgosiu toś mnie teraz zabiła ![]() Jasne, że bym chcała, ale daj mi proszę czas do wieczora.....na oswojenie się z myślą o oddaniu Givanchy My Dream, bo pewnie już nigdy go nie spotkam.... ![]() Wieczorkiem dam znać, ok? Wstępnie jestem chętna ![]()
![]() |
![]() |
#888 | |
spin doctor
|
Cytat:
![]() jasne, spokojnie się zastanów ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#889 |
Zakorzenienie
|
Kochana nie ten zapaszk mi zarezerwowalas jestem chetna na VERSACE VERSUS 2010
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#890 | ||
|
Cytat:
![]() Zarezerwowałam dla Ciebie Versace Versus 2010 ![]() ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Cytat:
![]() Małgosiu na pewno będę pamiętać, że jesteś na nie chętna i na pewno dam znać ![]() ![]() Ale wstępnie jestem na tak, muszę się "przespać" parę nocek z tą propozycją, może i już dzisiaj wieczorkiem podejmę decyzję, będę intensywnie nad tym myśleć ![]()
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2010-10-31 o 10:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#891 | |
|
Hopsa
![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
![]() Wymienię Givenchy My Dream na HP E.S. ![]() Czekam na Twój znak albo od razu zapraszam na PW jeśli i Ty jesteś chętna na tę wymiankę ![]()
![]() |
![]() |
#892 | |
spin doctor
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#893 |
|
Cieszę się z tej wymianki
![]()
![]() |
#894 |
|
![]() ![]() ![]()
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2010-10-31 o 20:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#895 |
Zakorzenienie
|
Ja po to
![]() ![]() EAU MEGA Viktor&Rolf |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#896 |
Zakorzenienie
|
Itako,
bardzo dziękuję za zdjęcia. faktycznie puderek wydaje się niezbyt ciemny. chciałabym jednak mimo wszystko spróbować znaleźć go w perfumerii i zobaczyć na żywo. potrzebuję więc kilku dni. troszkę obawiam się tych różowawych nutek w ciemniejszej części (omijam różowe tony szerokim łukiem). ale wiem że wszystko może zupełnie inaczej wyglądać na żywo, dam znać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#897 | |
|
Kurcze to chyba tym młotkiem w łeb od Ciebie jednak dostanę, bo na razie nic u Ciebie nie skubnę....wal, byle nie za mocno, mam rodzinę, dzieci i w ogóle....
![]() ![]() Chociaż.... no.....pomyślałam teraz o Stelli.....masz? Ale nie tę z uszkodzonym koreczkiem - aktualna ta druga? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
![]() To jest róż i nie róż - to jest jasny beż z wrażeniem lekkiej różowatości - na twarzy nie wychodzi róż: - kurcze nie wiem jak Ci to opisać, nie da się słowami, bo to trzeba zobaczyć i to najlepiej w świetle dziennym ![]() Na twarzy w każdym razie nic z różowawego odcienia nie ma, bo ja też nawet różu do policzków nie używam, chociaż mam w domu.... i różowych kolorów unikam ![]() Aż dzisiaj go oglądałam jak sroka i syna zapytałam o zdanie - to jest prędzej coś w rodzaju brzoskwiniowego odcienia, o właśnie. Przy bladej karnacji ten niby ciemniejszy nieco odcień rozpromienia, ożywia cerę i pewnie o to w tym pudrze chodziło ![]() Dobra już nie gadam ![]() Jak Ci się uda obejrzeć to daj znać , zaczekam ![]()
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2010-10-31 o 21:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#898 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jesli chodzi o te druga stellusia to w niej ponad 80ml jest jeszcze ale ale moge kusic dior hypnotic poison we flakoniku zostalo ok 23ml ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#899 | |
|
Cytat:
![]() Uuuu......Diorkiem kusisz i to tak, że mnie prawie zabiłaś ![]() Nu nu.....Ty wiesz jak mi w serducho strzałę... no Diorka Poisonka - jasne, że bym skubnęła ![]() Tym bardziej, że tego Diorka sławnego nie znam jeszcze i chęęęęęeeeeętnie poznam ![]() Jutro zwlekę się z wersalki znowu i jak mąż do kościoła grzecznie pójdzie to zdjęcie zrobię i wkleję ![]() Jak tak to ja też tak ![]()
![]() |
![]() |
#900 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety do pracy nie ma mnie w pl jeszcze ale za kilka dni przylatuje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.