![]() |
#1 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Itakowy wątek wymiankowy, perfumi, kosmetyki.Będą dokładki, zapraszam :)Wątek zamknięty z dniem 31.12.2010r. ! Wszystkie kosmetyki i perfumy z tego wątku (oraz trochę innych) - mam nadal i przez jakiś czas będę je mieć, więc w każdej chwili, w razie zainteresowania nimi jestem do dyspozycji - wystarczy krzyknąć na PW ![]() Zgodnie z obietnicą daną samej sobie, robię sobie odwyk perfumeryjno-kosmetyczno-wymiankowy, obym dzielnie w nim wytrwała... ![]() Szczęśliwego Nowego Roku ! ![]() Samych uśmiechów, pięknych zapachów, czyniących cuda kosmetyków i mnóstwa udanych wymianek - dla wszystkich wizażanek! ![]() ![]() ![]() Będę zaglądać na wizaż i targowisko z czystej ciekawości i dlatego, że ten portal bardzo lubię. Witam ![]() Na początek - parę ważnych zasad ... ![]() ^ Dokładki - czerwone. ^ Wymienione, lecą, polecą lub wycofane oraz Rezerwacja - na szaro. ^ Proszę pytać o szczegóły i oceniać pojemności perfum na podst. zdjęć(w razie potrzeby służę dodatkowymi). ^ Osoby posiadające do 20 przekupek włącznie oraz z negatywami - proszę aby wysłały kosmetyki jako pierwsze.. ^ Wysyłka : tylko przesyłki rejestrowane, czyli polecone lub paczki ! (kwestia priorytetu -na PW) - od jakiegoś czasu zmuszona jestem robić wysyłkę raz w tygodniu, przepraszam (problemy zdrowotne) ^ Oczekuję kosmetyków czystych, zadbanych, wyczyszczonych z resztek itd. ![]() ^ Odpowiadam w wątku,w którym rozpoczęła się rozmowa. ^ Nie szukam ciuszków ![]() Szukam - obecnie najpilniej ----> http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=485383 Przygarnę też zapachy : ![]() * Medea Carla Fracci ( a jakże, jednak zdobył moje serce) * Oriens Van Cleef & Arpels * Coco Mademoiselle * Chanel Eau Fraiche - zawsze * Alien Sunessence Sun Saphire * Elle Intense YSL (lub klasyczną Elle) W dalszej kolejności nie pogardzę również: * Chopard Wish Pink Diamond * Ricci Ricci N. Ricci * DKNY Candy Apples Juicy Berry * Bali Dream E.Lauder * Lady Milion P. Rabanne * Midnight Fantasy B. Spears Na wymiankę proponuję : ( post 1 - zapachy, post 2 - kolorówka ) : Zapachy: * FANTASY B. Spears EDP ok. 25ml/30. Z wymianki, bez kartonika. Proszę zapytać o stan używania, bo zamierzam się nimi psikać w zimie.- rypka85 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...dp.html&next=1 * ARMANI DIAMONDS EDP ok. 25 ml/50. Z wymianki, bez kartonika. Proszę pytać o stan zużycia, bo mogę zacząć używać. Oddam za coś extra ![]() * NOA PERLE ok. 15 ml/30. Z wymianki, brak kartonika. * AMOR AMOR SUNSHINE ok. 20ml/100 - Tester. Klasyk w wersji świeższej, wiosenno - letniej, śliczny. Butelka nosi ślady noszenia w torebce (zarysowania tu i ówdzie). Brak kartonika. * PURE ORCHID Halle Berry EDP, ok. 15 ml/30. Jest kartonik. Z wymianki. Śliczny zapach, słodki, ciepły, oddam za coś słodkiego ![]() * NOTES CELINE DION 30 ml , bez paru psików. Z wymianki,, bez kartonika. * KENZO L'EAU PAR KENZO EDT ok. 28ml/30. Z wymianki, bez kartonika. * VERSACE VERSENSE Versace 30ml. Nowe, w folii.Będę wybredna ![]() * L'IMPERATRICE 3 Anthology D&G 100ml. Nowe, w folii.(Może być za 2 zapachy po 50 ml albo jedne 50 ml czegoś extra ) * UNGARO PARTY E. Ungaro EDT 90 ml.. Ubytek 5-6 ml. Tester, bez korka. Zapach słodko-kwiatowy, w ślicznej buteleczce- z kwiatowym motywem. http://www.fragrantica.com/perfume/E...arty-5003.html * MEDITERRANEAN BREEZE 100 ml. Ubytek 3 psików testowych. Kupione na pocz. sierpnia w perfumerii internetowej. Śliczny, raczej mało spotykany zapach z kategorii owocowo-kwiatowych, lekki, świeży, słodkawy. Skład: nektarynka, bergamotka, grejpfrut / fiołek, płatki jaśminu, kwiat migdału/ drzewo cedrowe, drzewo sandałowe, piżmo. Oddam za coś extra ( mogą być dwa inne zapachy o mniejszej poj.) http://www.fragrantica.com/perfume/E...eeze-2945.html * ED HARDY LOVE & LUCK Christian Audigier EDP, ok. 27 ml/50.(Butelka na dole jest zdecydowanie szersza i płyn tam się rozchodzi).Z wymianki z nisia1908.Słodkie pomarańczki, mandarynka i kwiatuszki. Musujący, słodko-orzeźwiający zapach. ![]() * SAVANNAH WILD Oriflame EDT, ok. 20ml /30. Cytrusowo-drzewny, ze śliwkowo-figową nutą. Świeży i orzeźwiający zapach na ciepłe dni. Dałam za niego 34 zł. Jest pudełko. Odlewki zapachowe: * Chanel Cristalle eau Verte 10 ml.. * Incanto Heaven S. Ferragamo -ok. 16 ml. w atomku. Edytowane przez itaka Czas edycji: 2011-01-11 o 20:13 Powód: Aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
Dot.: Itakowy wątek wymiankowy, perfumi, kosmetyki.Będą dokładki, zapraszam :)
Kolorówka - podkłady i pudry:
* BIBUŁKI MATUJĄCE SHISEIDO z pudrem, 65 sztuk, kolor naturalny 001. Zafoliowane (folia zgrzana), świeże, nieotwierane. W środku znajduje się małe etui, w nim są bibułki. * CHANEL TEINT INNOCENCE COMPACT CREME UNIVERSEL -podkład w kompakcie ,odcień 20 Clair, tester - opakowanie testerowe (to na zdjęciu), kod 8201. Zostało ok 40% (zużycie widoczne na zdjęciu). Z wymianki z sunprince , kosmetyk fantastyczny i bardzo wydajny - niestety dla mnie ciut za ciemny. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...azda-cera.html --------------------------------------------------------------------------------------------- ![]() WYMIENIONE, wycofane, lecą lub polecą: * DKNY Delicious Candy Apples Ripe Raspberry Donna Karan EDP (czerwone jabłuszko z patyczkiem ) 50 ml, ubytek ok, 5 ml..- Eyes * Ange ou Demon Le SecretGivenchy EDP 30 ml, ubytek 2-3 psików testowych. - wycofane. * Secret Wish Anna Sui EDT 30 ml, ubytek ok. 5 ml. Oryg... - poleciało na Allegro. * PURE DKNY Donna Karan EDP 30 ml.Oryginalne, nowe, odfoliowane, ale jeszcze nie psikane - fernet. * MISS DIOR CHERIE (2010) EDT C. Dior 50 ml. Nowe, świeże,w folii, 1 x psikinięte dla testu.- memento12. * TRESOR EAU LEGERE SHEER Fragrance Lancome EDT 50 ml , ubytek kilku psików. Jest kartonik. Z wymianki z Eyes - glamourous * OCEAN LOUNGEEscada EDT 30 ml. Nowa, niedawno kupiona w perfumerii, 1 x psiknięta dla testu. - nisia1908. * CHANEL CRISTALLE EDT ok. 77-80 ml / 100. Tester z korkiem, bez pudełka, koreczek w niektórych miejscach leciutko porysowany , (7308). - Małgosia791 * INCANTO HEAVEN S. Ferragamo EDT 30 ml, ubytek ok. 5 ml. - ddiana * LIGHT BLUE D&G EDT 25 ml. ubytek ok. 4 ml. Jest kartonik - memento12 * NU YSL EDT, ok. 65 ml/100 .Z wymianki z Małgosia791 - kolciag. * FLOWERBOMB LA VIE EN ROSE (Flowerbomb Eau D'ete Acidulee, ) tester ok. 30 ml/50. Z wymianki z memento12.- poleci do Princeska87 * MISS DIOR CHERIE (2010) EDT C. Dior 50 ml.Nowe, 1 x psiknięte dla testu. Z wymianki z kolciag. - Soso * L'IMPERATRICE 3 ANTHOLOGY Dolce & Gabbana EDT, wersja miniaturowa 20 ml. Nowa, nieużywana. - poleci do irsin * DKNY WOMAN EDP 30 ml. Ubytek 2-3 psików testowych. Z wymianki z fernet, bez kartonika. - poleci do ewcia25. * odlewka Flowerbomb EDP - ok. 9,5 ml. - Princeska87 * MINTEA M.Matsushima ok. 35 ml/40 - pozawątkowo - pozzziomka. * Yves Rocher Mandarine EDT ok 12-13/ 20 ml (starsza wersja mandarynkowego zapachu).- pozzziomka * LANVIN ECLAT D'ARPEGE EDP 30 ml, zostało ok 13 ml. Oryg. - jednak zostawiam sobie. *TRESOR IN LOVE Lancome 50 ml., (otwarty i 1 x psiknięty) -ladyDior * ECHO WOMAN Davidoff EDP ok. 12 ml/30. Z wymianki. Napis "Echo" nieco wytarty.-zostawiam sobie albo pójdzie jako gratis do fajnej wymianki. * ACQUA DI GIOIA G.Armani 30 ml. Nowe, w folii.- Małgosia791 * SENSUOUS Estee Lauder EDT ok. 30ml/50. Jest kartonik.Jeśli miałabym oddać to za coś równie ślicznego - ladyDior * RUMEUR Lanvin EDP 30 ml. ubytek ok.5-7 ml. (może być i 10 ml, .Bez pudełka. Z wymianki z ddiana. - esterr * HYPNOSE SENSES Lancome ok. 20ml/30, jest kartonik. Z wymianki, jest kartonik.-ranka * PRIVATE EDITION G. Sabatini EDT 20 ml. Nowe,1 x psiknięte..- kasienkie * LA PERLA J'AIME LA NUIT EDP, ok. 13ml/30. Z wymianki, bez kartonika. - babyface 2 * YVRESSE YSL EDT ok 35 ml/60 ,brak kartonika. Z wymianki. - babyface2 * Sephorowa perfumetka Vanille Fleur d'Oranger EDT 10 ml. Zostało ok. 9 ml. * odlewka STILL J.Lopez 5 ml - pozzziomka * odlewka UNGARO PARTY E.Ungaro 5 ml - pozzziomka * odlewka L'occitane Feu d'orange 4,5 ml - pozzziomka * Smashbox Function 5 Self-Adjusting Powder 7,6 gr. - ddiana * GUERLAIN METEORITES 03 Beige Chic - wersja miniaturowa z serii "Miniatures Trio Collection " - zostawiam dla siebie. * Collistar Anti-Age Lifting Foundation. 30 ml, zużycie ok. 3 ml. (2-3 x użyty). Odc. 2 Beige Sabbia - średni beż - blueflower. *L'oreal True Match Minerals (Sypki puder mineralny) 10 g, użycie ok.5%, odcień N6 Beige Eclat/Honey Glow. Z boku zatyczki pęknięcie, - beza89 * JiL 2009 Jil Sander EDP, ok.13-14ml/30. Z wymianki.- glamourous * Shiseido Majolica Majorca Lash Expander Frame Plus mascara. nowy, nieużywany, nieodkręcany jeszcze, w pudełku, przywieziony z japońskiej perfumerii, w polskich perfumeriach - niedostępny. Odcień intensywnej czerni BK999-.czysta abstrakcja. * Everyday Minerals Intensive Foundation- sampelek 1 gr.odcień Fairly Light Neutral (cały, nieużywany) -czysta abstrakcja. * Everyday Minerals Semi Matte Foundation-sampelek 1 gr.odcień Light Neutral (cały-był otwarty, ale nie był używany)- czysta abstrakcja. * Everyday Minerals Semi Matte Base- sampelek 1 gr.odcień Neutral (cały-był otwarty, ale nie był używany) - czysta abstrakcja. * Everyday Minerals Matte Base- sampelek 1 gr.odcień Light Olive (cały, nieużywany) -czysta abstrakcja. * Pędzel do podkładu Sephora ( Professionnel) nr 5 – nowy, nieużywany,włosie syntetyczne o zaokrąglonym kształcie.Pędzel posiada czarną rączkę. blueflower. C.D. WYMIENIONYCH....w poście nr 814, str. 28. Edytowane przez itaka Czas edycji: 2010-12-31 o 23:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
cześć Itako, miło Cię znowu widzieć, coprawda chwilowo wybywam, ale jak wrócę, to zamierzam Ci wcisnąć miss dior cherie edp 70/100 ml albo escada lounge 30 ml, także szykuj się no i szykuj jakieś wspaniałości
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
Heeeej Laylo,miło wracać do tak miłych ludków
![]() Kochana, Miss Dior Cherie miałam i poszło na allegro ![]() Escadę Ocean Lounge - mam swoje nowiuśkie, jeszcze nawet nie odpakowałam ![]() Ale ja się dopiero od nowa rozkręcam ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Może Moschino I love love lub Baby Rose Jeans za Pure?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
![]() ![]() ![]() Z chęcią wymienię na np. wersję DKNY Candy Apples Juicy Berry bądź na inne ![]() cos u mnie? odpisz proszę u mnie róniez ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
|
Ceith, masz fajne kosmetyki, ale nic dla mnie nie znalazłam. Ale....będę zaglądać
![]() ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Jeden i drugi zapach miałam i poleciały - dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
hej, moze bylabys zainteresowana:A Halloween Freesia J.del Pozo 100ml?
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Podoba mi się
![]() PURE DKNY Donna Karan EDP 30 ml. Oryginalne, nowe, odfoliowane, ale jeszcze nie psikane. Może byłabyś chętna wymienić ten zapach na nowe kosmetyki z mojego wątku? Zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Mam na wymiane prasowaniec Diora co prawda kolor 030 musiałabyś sprawdzić w perfumeri, czy nie za ciemny będzie. Jest na pewno wg mnie jasniejszy od 030 diorskin nude, bo miałam i pamiętam.
Fotki z wątku oczywiście przekłamane ![]() ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Jeszcze z prasowańców dysponuje Clinique Almost powder kol 05 - również uważam, ze nie jest zbyt ciemny, w nowym opakowaniu, niewielki stopień zużycia.
![]() |
#13 | |
|
Cytat:
![]() Clinique nie znam, a na razie nie mam jak i gdzie sprawdzić, w ślepo boję się wymieniać ( już wiele takich wymianek miałam ) dlatego podziękuję, chociaż z żalem ... ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie Jabłuszko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja mam akurat to szczęście że jakos wszystko co kupie mi pasuje, byleby nie miało różowego odcienia ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
|
Na razie Lalesiu nic...
---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() Pozdrawiam również ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
ok, więc czekam na decyzję . tylko napisz mi równiez w moim watku, bo nie sledzę każdego wątku ;P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
Dobrze, dam znać jak przemyślę, obiecuję
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Hej Kochana Moja!Ile ja Cię nie widziałam na targowisku
![]() Kochana mam sypkie pryzmy givenchy Soft White została 1/3 opakowania( wszystkie kolory) w orginalnym opakowaniu na długo starcza Mam tez puder Mineralny Bourjois kolor o2 vanilla Ecla Mineral Wypiekany puderek Pupa ![]() Esprit Summer 30ml Odlewki sephorowych wanilii i jeszcze pogrzebie ![]() A podoba mi sie: DKNY Delicious Candy Apples Ripe Raspberry Donna Karan EDP (czerwone jabłuszko z patyczkiem ) 50 ml, ubytek ok, 5 ml.Oryginalne, kupione pod wpływem impulsu i ciekawości, śliczne ![]() ![]() Z chęcią wymienię na np. wersję DKNY Candy Apples Juicy Berry bądź na inne ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- A z silikonowych baz mam soraye raz uzyta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
|
Cytat:
![]() Na razie szukam konkretów ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Czy może Tresor za DKNY Delicious Candy Apples Ripe Raspberry Donna Karan EDP?
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
cos za still i podklad?
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Hej! Oj,fajnie że wróciłaś !!!!
![]() ![]() ![]() Wpadłam się przywitac i zapytac czy znajdziesz coś za Pure? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=423238 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
|
Cytat:
Przyznam, że Twój "Tresor Sheer edt Lancome ok 50 ml bez kilku psików" - kusi mnie mocno ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#26 | |
|
Interesuje mnie Twoje Light Blue, ale nie oddam tak drogiego podkładu wraz z perfumami Still za Light Blue
![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
![]() Byłam już w Twoim wątku, na razie nic dla siebie nie znalazłam, gdybyś miała coś nowego to krzycz ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
|
Heeej Kasiu
![]() To chyba nie mój zapach, lubię coś bardziej w kier. owoców, nie takie świeżaczki ![]() ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się tusz Shiseido.
![]()
![]() |
#30 |
|
Protko, na razie nic u Ciebie dla mnie nie znalazłam, dziękuję
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:12.