|
|
#2461 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz.3 :)
Z kwiatków
Wczoraj pokazywałam tu trzy
|
|
|
|
#2462 |
|
Zadomowienie
|
|
#2463 |
|
Zakorzenienie
|
superrrr
masz już imię czy będzie wymyślone na spontanie?
|
|
|
|
#2464 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2467 |
|
Wtajemniczenie
|
hejka
zaraz zrobię djęcia heniowi i wstawię wam ![]() też marzę o białym dzungarku ![]() ![]()
|
#2468 |
|
Zakorzenienie
|
z Wojtasa zrobił się mega tłuścioch
wystawił glowe w domku i później nie umiał jej spowrotem wsadzić
|
#2469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój dzisiaj wcinał makaron nitki, z takim smakiem jakby miesiąc nie jadł ![]() Seby ulubione jedzenie ostatnio, to makaron i ugotowany ryż
|
|
|
|
|
#2471 |
|
Zakorzenienie
|
no mam nadzieję, że mogą
![]() dużo mu nie dawałam, jakieś 5 nitek po ok. 2cm ![]() ale jak słodziasznie jadł biorąc taką nitkę w łapki i ją gryząc *makaron ugotowany Edytowane przez Madziarka.n Czas edycji: 2010-11-01 o 21:24 |
|
|
|
#2472 |
|
Wtajemniczenie
|
nie chciał sie skubany fotografowac
![]() no ale się udało.. a ja te nie wiedziałam że można dawać makaron, jak bede gotowac to i mu dam niech sprubuje czy lubi
|
#2474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaki ma fajny jaśniutki kolor futerka |
|
|
|
|
#2476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż! Kupiłam sobie ostatnio w ciucholandzie takie gatki piżamowe w kolorowe paski- jak na amerykańskich filmach- i taki koszulek z krową. I tak mi się w tym cudnie śpi! I tak to razem ładnie wygląda Tylko ten koszulek na lato, bo na ramiączkach |
|
|
|
|
#2477 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
#2478 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuje za ponowne przyjęcie
![]() Moje kochane heniątko śpi, ale pewnie o 1 w nocy się obudzi i będzie szalał ![]() A co do piżamy to mi tez się nalepiej spi w spodenkach - spodniach galotywatych i jakiej koszulce i czasami jak patrze na ceny na all na pizamy to aż głowa boli ze to takie drogie.. Ja wole sama kupic np w lumpku cy na targowisku i mam spokuj Ps, przepraszam za błedy klawiatura mi swiruje
|
#2479 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez sie nie czaje
dresik i koszula mojego TZ to moj nocny zestaw. kiedys to spalam w takiej krotkiej satynowej koszulce to mnie tak wypizgalo ze masakra
|
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
A ja spędziłam dziś bardzo miły poniedziałek
. Byliśmy u M. chrzestnego na winku i kawce . Trochę przeze mnie bo chciało mi się dziś gdzieś poszwędać i namówiłam M., żebyśmy pojechali do wujka i cioci. M. nie chciał, ale teraz cieszy się, że tam pojechaliśmy . Było bardzo bardzo miło . W ogóle dziś było bardzo ciepło i tak wiosennie a nie jesiennie .Ramoncia jaki śliczny Henio .Chomiczki mogą jeść makaron, ale gotowany BEZ SOLI. Przyprawy szkodzą naszym maluszkom!!! Tak samo ryż gotowany bez soli! Staś znowu zabunkrował w domku kolejną dozę papieru toaletowego . Gdzie on to mieści ?? Miecia Tyle nie napycha. Woli mieć miejsce dla siebie . A co do piżamek . Ja lubię koszule nocne . Zamieszczałam tu zdjęcie mojej fioletowej koszuli z sową z Leftis . Bardzo fajnie się w niej śpi, bo jest taka luźna i nie upina . Mam jeszcze koszulkę ze słonikami i taką bordową na specjalne okazje z Obsessive
|
|
|
|
#2483 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie
![]() Jaka dumna z siebie byłam. Obudziła mnie wiertarka no to już wiem, że ósma, bo sąsiad jakoś po ósmej. Przewróciłam się na drugi bok, przeczekałam i zasnęłam znów. Po jakimś czasie się obudziłam i myślę sobie: "Jestem boska! Zasnęłam drugi raz! Jest po dziewiątej i jestem wyspana!" A tu co? Z drugiego pokoju słyszę, że kończy się 'Majka' Mój cudowny dzień runął |
|
|
|
#2484 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Heeej
Ale miałam dziś noc Położyłam się wczoraj o 21 do łóżka, obejrzałam MjM i poszła spać. Po 3 w nocy budzi mnie drapanie, gryzienie, walenie- Gumisiek szału dostał, bo zapomniałam dać mu kołowrotka wieczorem i mu się nudziło ![]() Zaczął robić sobie przemeblowanie ![]() Wstałam dałam mu ten kołowrotek, poszłam spać. Za jakiś czas budzi mnie Gumisiek szalejący na kołowrotku ![]() Wstałam, podeszłam do niego, to się uspokoił od razu ![]() Później nad ranem co chwila się budziłam ![]() A najlepszą zabawą Kamy na podwórku jest wbieganie w stosy liści ![]() Nadrobię co tam pisałyście od wczoraj ![]() Chyba niedużo ![]() ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nadrobione
|
|||||
|
|
|
#2485 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- http://www.pudelek.pl/artykul/28234/czyja_to_pupa/ ![]() ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- http://www.pudelek.pl/artykul/25985/kto_sie_tak_ubral/
|
|
#2486 |
|
Zakorzenienie
|
Ale dziś leciała powtórka z piątku
![]() Byłam już ambitnie w sklepie Raaaany, ja mi jest gorąco xD Obudziłam się opatulona w kołdrę, a potem nałożyłam na siebie sweter, bo zawsze marznę, a tu psikus i mi ciepło, wypiłam jeszcze gorącą herbatę. Myślałam, że jak wyjdę to zmarznę. A tam co? Całe 12* Gdzie są te mrozy?! ![]() A teraz żegnam się z Wami i idę w simsy, bo trzeba mi kulę dokończyć
|
|
|
|
#2487 |
|
Zakorzenienie
|
Andrea przesłałam Wam trochę Ciepła, żebyście nie marzli
![]() Kama nie pozwala nudzić się grabaczom liści
|
|
|
|
#2489 | ||
|
Zakorzenienie
|
To musiałabym być z kimś, bo przymać Kamę na smyczy i aparat to byłoby niebezpieczne
![]() Cytat:
![]() A widziałam na pudlu, że ona chce nagrać płytę ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2490 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie przyzwyczaiłam się do zmiany czasu
![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:33.

Wczoraj pokazywałam tu trzy 

wstajemy wstajemy