Urodzić dzieci już bardzo chcemy,seks uprawiamy i okna myjemy:)mamy listopad-grudzień - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-02, 10:18   #871
dzasta110
Wtajemniczenie

Dot.: Urodzić dzieci już bardzo chcemy,seks uprawiamy i okna myjemy:)mamy listopad-gr

Cytat:
Napisane przez melabn Pokaż wiadomość
dajesz ofiare na msze i tyle, u mnie tak jest chyba ze kosciol ma cennik...
co do alkoholu...na komuni na 100% nie bedzie, ale na chrzcinach raczej sie stawia- prawde m owiac nie bylam na chzcinach bez alkoholu
u nas też się daje "co łaska"
księdza proboszcza mamy takiego "prawdziwego", z powołania

ja chyba też nie byłam na takich bezalkoholowych chrzścinach oczywiście nie mówię tu o alkoholowej libacji
ale o komunii mam podobne zdanie - zero alkoholu

Cytat:
Napisane przez Artystka23 Pokaż wiadomość
Dziekuje za komplementyale przyznam sie ze mialam stracha to malowac,bo ja juz tak dlugo nie rysowalam-balam sie ze wyszlam z wprawy po takim czasie Ale tego sie jednak chyba nie zapomina..
widać, że Ty nie zapomniałaś

Cytat:
Napisane przez JOANNA16 Pokaż wiadomość
mężowi się bardzo Kamil podoba mi tak średnio, jakoś Kacper bardziej mi się widzi
mi bardziej Kamil się podoba znam kilku Kacprów i wszyscy to takie łobuzy że hej

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-02, 10:21   #872
pelnia1980
Zadomowienie

GG do pelnia1980
Dot.: Urodzić dzieci już bardzo chcemy,seks uprawiamy i okna myjemy:)mamy listopad-gr

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
Ja sobie chrzcinami jeszcze glowy nie zawracam. Ale beda tesciowie i przyjaciele.

Moj brzuchol 112cm 16 do przodu A przed ciaza bylam taka chuda

Zdjecie nie wyrazne ale robilam samowyzwalaczem, wiec wybaczcie. Wygladam jakbym zaraz miala rodzic...Zazdroszcze wam malych brzuszkow.Jezeli mam malo wod, to skad ten brzuch taki wielki..
wiesz czasem jest opuchjniecie choc u ciebei go nei widze... ale tez maluch moze jeslita wypychac i wtedy jak balonyu niektorzy wygladamy abstrahujac od tego ze mamy predyspozycje genetyczne najprawdopodobniej ja mam wiekszy w 36 tc a na plusie 9 kg
pelnia1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-02, 10:21   #873
vikicullen
Zadomowienie

Gratulacje dla Sylwii i M25

http://www.suwaczki.com/tickers/atdc2n0askflsw50.png

PAULINKA ur. 01.10.2015 r.

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37tv739lp63vo5.png
vikicullen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-02, 10:23   #874
kretencja
Zakorzenienie

Viki, a Ty się nie zbierasz jeszcze?

Tak z czystej ciekawości - czy jest tu jeszcze jakaś babeczka, która nie będzie chrzcić dziecka? Tak mi się coś kojarzy, że Sereniti albo Lutien, ale nie jestem pewna

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-02, 10:24   #875
JOANNA16
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pelnia1980 Pokaż wiadomość
hej JOANNA 16
do polowy listopada juz nie daleko wszystko juz masz gotowe?
jesli tylko te dwa imiona to osobiscie wybieram Kamil choc ani jedno ani drugie imie nie kojarzy mi sie dobrze znajac dzieci o tych imionach ;/ zas z tlumaczenia sliczne jest wlasnie Kamil i takie polskie i ma swietnego patrona to jest jednak wasz wybor moze jak zobaczysz malego to od razu zdecydujesz lub wymyslisz szybko cos nowego hehe/
a no mam już wszystko gotowe, tylko brakuje jeszcze tego małego uparciucha
z tymi imionami sama nie wiem zobaczymy jeszcze

Cytat:
Napisane przez _paulinka2 Pokaż wiadomość
dziewczyny co stosujecie na już powstałe rozstępy? wyskoczyły mi czerwone nad pępolkiem :beczy:
na powstałe z tego co wiem już nic Ci nie pomoże, ja mam po 1 ciąży (blade) i teraz znowu mi pare wyskoczyło:/
Stary 2010-11-02, 10:26   #876
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
ALISZCZE a ty jak sie czujesz??
Pelnia nawet dobrze się czuję, zaparć na razie nie mam od kilku dni, ale hemoroidy mam i mi czasem dokuczają poza tym dolegliwości żołądkowe typu zgaga, niestrawność dzień w dzień. Ciąża kojarzy mi się przez to prawie wyłącznie z kłopotami żołądkowymi

chrzciny na Boże Narodzenie to fajny pomysł i nastrój super

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Mój Tata dzwonił przed chwilą. Był u chirurga z wynikami PETu. Wprawdzie nie mogli obejrzeć płyty (za dwa tygodnie są umówieni do gabinetu z odpowiednim sprzętem), ale lekarz przestudiował dołączony opis. Powiedział, że nic niepokojącego tak naprawdę na ten moment nie widzi, nie ma żadnych naglących wskazań do jakiejkolwiek operacji czy chemii, widoczne zmiany mają charakter pozapalny.
Tyle że zagadką pozostaje, dlaczego marker nowotworowy wyszedł ostatnio podwyższony Niedługo Tata ma go powtórzyć i zobaczymy, co dalej... Ale póki co sytuacja jest do obserwacji, nie wygląda na to, żeby coś dramatycznego się działo. W sumie to nie wiem, czy się cieszyć, czy nie, bo coś gdzieś jednak chyba musi być (mało prawdopodobna jest inna przyczyna podwyższonego markera, zwłaszcza u kogoś, kto przeszedł leczenie nowotworu i przerzutu)... Ale póki co chyba są to niezłe wiadomości mimo wszystko, biorąc pod uwagę, jakie czarne scenariusze chodziły mi po głowie...
Tak że niedługo kolejny marker, a po nowym roku znowu tomografia... Ale się Tata po tych lekarzach nachodzi... Ale póki co może pracować i jest z tego powodu bardzo zadowolony
no ale gdyby działo się coś dramatycznego to chyba by już wykryli? Także myślę, że jest dobrzei trzymam kciuki za Twojego tatę, dobrze, że może pracować, przynajmniej ma zajecie

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-02, 10:26   #877
JOANNA16
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość

mi bardziej Kamil się podoba znam kilku Kacprów i wszyscy to takie łobuzy że hej
też znam jednego Kacperka normalnie dziecko z piekła rodem
Stary 2010-11-02, 10:27   #878
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Ja sobie chrzcinami jeszcze glowy nie zawracam. Ale beda tesciowie i przyjaciele.

Zdjecie nie wyrazne ale robilam samowyzwalaczem, wiec wybaczcie. Wygladam jakbym zaraz miala rodzic...Zazdroszcze wam malych brzuszkow.Jezeli mam malo wod, to skad ten brzuch taki wielki..
ooooo sliczny faktycznie duzy brzucholek ja tez mam malo wod ale wydaje mis ie ze brzuch mam maly, moj tz tez tak mowi

Cytat:

Skoczylam dzis dzieciowa scianeale sie zmachalam jak kon na wyscigach
ale sliczne

my zamowilismy taka naklejke

http://allegro.pl/naklejki-na-sciane...292150077.html

bo niestety zdol;nosci plastycznych nie mam

i gratulacje dla nowych mamus

Nasz Skarb

Edytowane przez myszka_maj
Czas edycji: 2010-11-02 o 10:28
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-02, 10:29   #879
kretencja
Zakorzenienie

Aliszcze, tak, gdyby jakiś guz znowu rósł, to niewątpliwie by wykryli (w ostatnim czasie Tata miał tyle badań, że już powinien się świecić w ciemności - RTG, zwykła tomografia, PET) Tak że póki co jest OK. Ale skoro marker jest podwyższony, to raczej jakies komórki wstrętne gdzieś krążą. Teraz cała sztuka w tym, żeby szybko je "rozgryźć" - gdzie tym razem planują się zagnieździć i szybko je usunąć...

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-11-02, 10:30   #880
vikicullen
Zadomowienie

Cytat:
Eh chciałabym ale widzisz małemu się nie spieszy jakos :/ No cuż musze czekać cierpliwie

Stary 2010-11-02, 10:34   #881
kretencja
Zakorzenienie

Viki, może weź się za mycie okien albo zamolestuj męża

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-02, 10:34   #882
myszka_maj
Zakorzenienie

a ja coraz bardziej zaczynam sie bac....

Nasz Skarb
Stary 2010-11-02, 10:35   #883
Priety
Raczkowanie

GG do Priety

Cytat:
Mój Tata dzwonił przed chwilą. Był u chirurga z wynikami PETu. Wprawdzie nie mogli obejrzeć płyty (za dwa tygodnie są umówieni do gabinetu z odpowiednim sprzętem), ale lekarz przestudiował dołączony opis. Powiedział, że nic niepokojącego tak naprawdę na ten moment nie widzi, nie ma żadnych naglących wskazań do jakiejkolwiek operacji czy chemii, widoczne zmiany mają charakter pozapalny.
Tyle że zagadką pozostaje, dlaczego marker nowotworowy wyszedł ostatnio podwyższony Niedługo Tata ma go powtórzyć i zobaczymy, co dalej... Ale póki co sytuacja jest do obserwacji, nie wygląda na to, żeby coś dramatycznego się działo. W sumie to nie wiem, czy się cieszyć, czy nie, bo coś gdzieś jednak chyba musi być (mało prawdopodobna jest inna przyczyna podwyższonego markera, zwłaszcza u kogoś, kto przeszedł leczenie nowotworu i przerzutu)... Ale póki co chyba są to niezłe wiadomości mimo wszystko, biorąc pod uwagę, jakie czarne scenariusze chodziły mi po głowie...
Tak że niedługo kolejny marker, a po nowym roku znowu tomografia... Ale się Tata po tych lekarzach nachodzi... Ale póki co może pracować i jest z tego powodu bardzo zadowolony
Cytat:

Tak z czystej ciekawości - czy jest tu jeszcze jakaś babeczka, która nie będzie chrzcić dziecka? Tak mi się coś kojarzy, że Sereniti albo Lutien, ale nie jestem pewna
Kretencja mnie moja mama ostatnio pocieszała i mówiła mi, że u niej też z markerów wychodził nowotwór a okazało się, że stan zapalny jakiś w organizmie też powoduje podwyższenie markerów i wykluczyli później raka. U mojego taty też będą powtarzać, bo okazuje się właśnie, że też może być to coś innego a nie nowotwór. Tak więc trzymam i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze

A co do chrzcin to ja dzisiaj pisałam, że nie będziemy małego chrzcili i mamy przeboje z niektórymi osobami z rodziny i niektórymi znajomymi, którzy nie chcą uznać naszej decyzji i na siłę próbują nas przekonać...
Priety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-02, 10:37   #884
pelnia1980
Zadomowienie

GG do pelnia1980

ojjjj ALI dopbrze ze zaparcia wiec ustapily ja tez wciaz na zoladek narzekam , az wstyd mi pojsc do gina i wymieniac to wszystko co mi dokucza bo za psycholke mnie uzna jeszcze heehee
oby tak dalej wiec

co do chrzcin wyprobowalismy na WIelkanoc i super spraswa bo jedzenie i tak sie robi kwestia mycia naczyn ale mamy teraz zmywarke wiec i lepiej nawet by bylo kwestia tylko zdrowia i zimnych kosciolow ;/ ale nie wiadomo jaka bedzie pogoda wiec sie zobaczy

KRETENCJA super ze poki co jest ok, moj tata ma 3 guzki na 5 cm kazdy w piersiach, poki co ma czekac pol roku czy sie nie powiekszaja straszne jest czekanie :/

MYSZKA fajne naklejeczki jak wam przyjda i ponaklejasz zrob nam zdjecie prosze ciekawa jestem ustawienia mi sie podoba ciuchcia moze tez sie skusze?? no i one sa fajne bo mozna kazda w inne miejsce dac wg wlasnego gustu
Stary 2010-11-02, 10:39   #885
vikicullen
Zadomowienie

Cytat:
Viki, może weź się za mycie okien albo zamolestuj męża
To nie pomaga:P

Stary 2010-11-02, 10:39   #886
Patrycja_1708
Zadomowienie

Co do chrzcin to my planujemy jakoś na wiosne żeby w miare ładna pogoda była. Ale sie zobaczy jeszcze.

Komoda już cała zapełniona. Reszta pojdzie do szuflady w łózeczku.

A ciuszki w komodach to wy jakos segregowałyscie według rozmiarów? I jak w ogóle układałyscie?
Patrycja_1708 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-02, 10:42   #887
De28
Wtajemniczenie

Cytat:
też znam jednego Kacperka normalnie dziecko z piekła rodem
Moj bratanek tez kacper, z piekla rodem

A co do brzucha- moze to i opuchniecie, w sumie dlonie i stopy tez mam grubsze. Ale predyspozycji genetycznych raczej nie mam.Rodzice tez chudzi Wzielam sie za kuchnie ale powooooli mi to idzie, bo nie chce sie przemeczac. Kurczak tyle roboty w domu a mi nic nie wolno

Kretencja, trzymam kciuki, by jednak wszystko z tata dobrze sie skonczylo.

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Patrycja_1708 Pokaż wiadomość
Co do chrzcin to my planujemy jakoś na wiosne żeby w miare ładna pogoda była. Ale sie zobaczy jeszcze.

Komoda już cała zapełniona. Reszta pojdzie do szuflady w łózeczku.

A ciuszki w komodach to wy jakos segregowałyscie według rozmiarów? I jak w ogóle układałyscie?
Ja mam w pierwszej szufladzie 56 w drugiej 62. Poza tym spodenki razem, bluzeczki razem, spiochy razem. W sumie podzielilam to na rzeczy do spania w nocy i cos lepsiejszego w dzien.Bo pewnie w pierwszych dniach bedzie duzo gosci.

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-02, 10:42   #888
pelnia1980
Zadomowienie

GG do pelnia1980

ja wg rozmiarow i segregacji:
bodziaki i spiochy
wyjsciowe
pizamki - pajace
etc...

lece do malego milego dnia wam zycze
Stary 2010-11-02, 10:44   #889
De28
Wtajemniczenie

Cytat:
wiesz czasem jest opuchjniecie choc u ciebei go nei widze... ale tez maluch moze jeslita wypychac i wtedy jak balonyu niektorzy wygladamy abstrahujac od tego ze mamy predyspozycje genetyczne najprawdopodobniej ja mam wiekszy w 36 tc a na plusie 9 kg
To jest beben poranny, wieczorem faktycznie mi wnetrznosci wypycha, do tego ustawia sie czesto plecami do przodu.Wtedy mam wrazenie, ze mi ten brzuchol peknie.

Daniel

Christian

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-02, 10:47   #890
gimikis
Rozeznanie

M25 Gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!

Cytat:
Ślicznie to wygląda

Cytat:

Brzusio słodki. I dosyć duży.

Cytat:
witajcie dziewczyny;*
chyba się "muszę"przenieść do waszego wątku
miałam termin na 26 pazdziernik drugi termin 13 listopad i dalej chodzę w dwupaku
mam mieć synka imię nie wybrane aaale zastanawiam się pomiędzy Kamilem a Kacprem
Witaj

Dzasta dzięki.

A ja dzisiaj od rana wzięłam eis za pranie. 2 automaty ciuszków małej i 2 moich i TŻta. Nazbierało się troszkę.
Złapało mnie przeziębienie. Gardło boli, kaszel nie chce się odrywać. Jednym słowem meczę się. W dzień jeszcze ujdzie ale noc O 3 tak się źle czułam że TŻ zmierzył mi temp i wszio ok. Dopiero usnęłam po 4.
Nie wiem co mogę brać a czego nie. Jak narazie to leczę się domowym sposobem mleko, masło i miód. Troszkę łagodzi ale jak tak dalej będzie to w piątek idę do lekarza. Wrrr... zawsze sie coś przyplącze.

Ze mnie nadal cieknie ten budyniowaty śluz. O twardnieniu brzucha już nie wspomnę. Nawet nie jestem w stanie policzyć ile razy dziennie mi twardnieje, w nocy to samo.

Razem: 12.08.2003
Zaręczeni: 12.12.2007
Ślub: 12.09.2009

Edytowane przez gimikis
Czas edycji: 2010-11-02 o 10:50
gimikis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-02, 10:55   #891
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:

MYSZKA fajne naklejeczki jak wam przyjda i ponaklejasz zrob nam zdjecie prosze ciekawa jestem ustawienia mi sie podoba ciuchcia moze tez sie skusze?? no i one sa fajne bo mozna kazda w inne miejsce dac wg wlasnego gustu
ok ja bedzie gotowe to wkleje.....

te naklejki akurat troszke sie roznia ...my mamy tylko z 4 postaciami ale u nas to bedize taki malutki kacik do obklejenia tylko wiec mysle ze starczy

Nasz Skarb
Stary 2010-11-02, 10:58   #892
kliwia
Zakorzenienie

Artystka super te misie ahhh

patrycja ja mam malo 56 wiec tylko je zabiore do szpitala - a potem mam poukladane typami body na krtoki, na dlugi, pajace, kaftaniki i spiochy
a w innej szufladzie rajstopy, spodnie ect.

ale mam zgage - mleko nie pomoglo.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-02, 11:01   #893
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość

ale mam zgage - mleko nie pomoglo.
to moja zmora

Nasz Skarb
Stary 2010-11-02, 11:06   #894
kliwia
Zakorzenienie

bylam w rosmanie to widzialam rennie ale tylkomietowy byl bleee
a potem szlam kolo apteki i zapomnialam zajsc

w rossmanie sa chusteczki do pupu pampers sensitive 4xpak po 20cos zlotych dla zainteresowanych.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-02, 11:10   #895
Martinixxx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mallinka Pokaż wiadomość
SMS od M25:

Cześć Dziewczyny. Dzisiaj o 3.18 urodziłam SN Magdalenkę. Mała waży 3130g i ma 51cm, dostała 10pkt. Foteczka później, na razie zakochana mama odpoczywa.
No to ładie zacisnęłąś nogi GRATULACJE!!!!!!

Cytat:
Napisane przez apoolonia Pokaż wiadomość
Gratuluje Sylwii i M25

a ja jestem już w 34tc
jeszcze tylko kilka tygodni i będę czuć się bezpiecznie

Dziś w tvn mówili że rodzą się coraz większe dzieci
i praktycznie podali że to wina albo cukrzycy albo tego że maumsia jest przy kości
to ciekawe co by powiedzieli o mnie.....
Mam nadzieję, że ilość zjadanych słodyczy nie ma na to wpływu. Ja zjadam na zapas, szczególnie czekoladę

Cytat:
Kto myślał już o chrzcinach?

ciągle zastanawiamy się w jakiej formie to zorganizować
TŻ rodzina uznaje jedynie wielkie imprezy

w domu nie mam miejsca ani ochoty organizowania czegoś takiego z małym dzieckiem u boku

dla tego chyba zaprosimy gości po mszy do jakieś eleganckiej restauracji na obiad.....
już widzę minę teściowej

robi ktoś tak samo?
Chrzest wstepnie zaplanowany na Niedzielę Palmową, potem obiad i ciasto w restauracji na około 18 osób.

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
U nas bedzie moja siostra i szwagier meża .

Ciekawa jestem jak chrzsciny finansowo wygladaja w kościele
U mnie siostra i kuzyn męża. Finansowo to nie wiem, co laska, ale musze sie dowiedziec ile dają srednio.

Artystka - super malowidło
de - konkretny brzusiomaluch ma przynajmniej dużo miejsca, bo u mnie to nędza.
Joanna - witaj

Ale miałam KOLEJNĄ koszmarną noc. Głowa mnie boli, budziłam sie co godzine na siku, brzuch twardy tez boli, plecy bolą, sniadania nie mam siły sobie zrobić.JA CHCĘ SIE WYSPAC I sie poryczałam z tej niemocy.

Martinixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-02, 11:15   #896
mallinka
Zadomowienie

Cytat:
witajcie dziewczyny;*
miałam termin na 26 pazdziernik drugi termin 13 listopad i dalej chodzę w dwupaku
mam mieć synka imię nie wybrane aaale zastanawiam się pomiędzy Kamilem a Kacprem
witaj

De uroczo wygląda Twój brzuszek

Artystka bardzo ładne malunki zdolniacha z Ciebie

Cytat:
Napisane przez Martinixxx Pokaż wiadomość

Chrzest wstepnie zaplanowany na Niedzielę Palmową, potem obiad i ciasto w restauracji na około 18 osób.
a w poście można chrzcić? bo mnie się wydawało że nie i dlatego chcę się sprężyć żeby zdążyć przed popielcem

ur. - 28.12.2010 - 4530g, 59cm

mallinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-02, 11:16   #897
79 Marta
Wtajemniczenie

myślałam, że chwilę mnie nie było, a tu już tyle czytania
Cytat:
Kto myślał już o chrzcinach?
u nas na pewno kilkanaście osób- rodzice, nasze siostry z mężami i dziećmi i my. Chrzestną moja siostra, jeżeli mogą być dwie babki to też męża siostra, a jeśli nie to jej mąż. Alkoholu na pewno nie będzie. Rodzina zna nasze zdanie na ten temat, więc nikt nie będzie dyskutował. Na przyjęciu po ślubie był szampan i wino i jakoś nikt nie wybrzydzał. Nienawidzę zapachu wódki i mętnych oczu po alkoholu. Dla tego ta kwestia nie podlega dyskusji. Tym bardziej, że to uroczystość kościelna, nie ukrywam, że dla mnie ważna.

Cytat:
witajcie dziewczyny;*
witaj
Cytat:

ale faaajny i duży

Cytat:

też taką chce zrobiiiisz mi? na Sląsk masz rzut beretką

Cytat:
Napisane przez vikicullen Pokaż wiadomość
To nie pomaga:P
u mnie też nie
Stary 2010-11-02, 11:17   #898
De28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Martinixxx Pokaż wiadomość
N

Ale miałam KOLEJNĄ koszmarną noc. Głowa mnie boli, budziłam sie co godzine na siku, brzuch twardy tez boli, plecy bolą, sniadania nie mam siły sobie zrobić.JA CHCĘ SIE WYSPAC I sie poryczałam z tej niemocy.
Biedna

A ja mam dla was zagadke.Mowilam wam kiedys ze ide na slub.To bylo 28 sierpnia.Czyli dwa miesiace temu.Pytanie za 100 punktow- gdzie jest bejbik?

Daniel

Christian
Stary 2010-11-02, 11:23   #899
Martinixxx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mallinka Pokaż wiadomość
witaj

De uroczo wygląda Twój brzuszek

Artystka bardzo ładne malunki zdolniacha z Ciebie

a w poście można chrzcić? bo mnie się wydawało że nie i dlatego chcę się sprężyć żeby zdążyć przed popielcem
Można, liturgicznie nie mia nic przeciwko, zlależy od proboszcza. Nasz mówł, że wolalałby w Wielkanoc, ale jak chce w Palmowa to ochrzci w Palmową.Spoko koleś.

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Cytat:
Biedna

A ja mam dla was zagadke.Mowilam wam kiedys ze ide na slub.To bylo 28 sierpnia.Czyli dwa miesiace temu.Pytanie za 100 punktow- gdzie jest bejbik?
Wypina dupkę po mojej lewej, albo został w domu

Martinixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-02, 11:24   #900
gimikis
Rozeznanie

Cytat:
Biedna

Zostawiłaś go w domu nie dobra mamusia. A tak serio to na tym zdjęciu nawet nie widać że w ciąży jesteś!!!

Razem: 12.08.2003
Zaręczeni: 12.12.2007
Ślub: 12.09.2009

gimikis jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości