|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
No w poniedziałek lecimy
Dopiero będziemy się pakować ![]() Gosia to chyba jakoś później wyjeżdża. kasica znów zaszalała z zakupami a ja nie mam kozaczków bo na moje łydki nic nie włazi faktycznie moje kcice zachowują się jak kot Simon ..... tylko ich jest dwie sofka zarzuciłabyś jakimś kozakiem a nie sama tyle par trzymasz dzasta jaki piękny brzuchal anusiak nie chciałabym być Twoją siostrą Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2010-10-29 o 23:15 |
|
|
|
#4832 |
|
Zakorzenienie
|
co ja tu widzę!
Dżastinko- cudowny brzunioooooooooooo Fajno, że zakupki sie widzą- ja jakos mega bardzo szczegolnie nie jestem zadowolona. Botki z dziurkami i czapa to były moje Primarkowe must have i to najważniejsze ze wróciły z podróży ze mna. Reszta to miły dodatek.Czeko- gdybym nie wchodziła na neta przez weekend lub zapomniała to już teraz życze Wam super niezapomnianej i bezpiecznej podróży! Odpocznij w końcu wariatko !! Miałam pogadać po 21 z Kiniolem, ale przyszli do nas znajomi! Dopiero wyszli, wzięłam prysznic i czekam na sexik <cza sie pogodzić jakoś >.No nic! Pędzę się przebrać w moją Primarkową koszulkę co by dziada zachęcić ![]() Trzymajcie się misie
|
#4833 |
|
Zakorzenienie
|
Czekotubko to miłego pakowanka i tylko czegoś nie zapomnijcie
a kotki znowu do hotelu?? Kasica miłego godzenia ![]() Gorrącej nocy laseczki |
|
|
|
#4834 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie gotuję eksperymentalnie zupkę cebulową!
Szkoda, że nie mam piekarnika ![]() Noc była mrrrrrrrrrrrrr ![]() Dziś może skoczymy do kinka- sie obaczy ![]() Aaaaaaaaaaaaaaaaa i wiadomość numer 1! Właśnie wyciągałąm pranie z pralki (puszczałam pościel i bieliznę) i naturalnie zapomniałam, że tej pościeli jeszcze nie prałam ![]() Nie muszę mówić, że prześcieradło i... białe majty Ł. zostały zafarbowane na ... różowo
|
#4835 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Melduje, że umowa podpisana
|
#4836 |
|
Wtajemniczenie
|
Agunia gratuluję
Ciesze sie razem z Tobą- to teraz wszystkie pakują torby i fruuu do Krakowa![]() Piszę do Was bo żyję. Gdy szlismy z mężem do kościoła jakiś facet by mnie na pasach rozjechał- miałam szczescie ze uskoczyłam i pociągnełam Kama. Wariat jakiś ale poczułam podmuch na sobie. Grrr
|
#4837 |
|
Zadomowienie
|
Ja tylko kciałam powiedzieć, że uciekam na lotnisko i do zaklikania z innej szerokości geograficznej
![]() Całuję Was wszystkie gorąco
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4838 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam żoneczki
Pewnie wszystkie na cmentarzach...a tu normalny dzień i w pracy siedzę... a lubię ten dzień bardzo - zawsze to okazja do spotkań rodzinnych przy grobach, chwila zadumy...poza tym lubię wieczorkiem pospacerować po cmentarzu, kiedy jest tak pięknie jasno od wszystkich zniczy ![]() Niestety ostatnio 5 lat temu byłam we wszystkich Świętych w Polsce ![]() W sobotę byłam u gina i wyniki mam bardzo dobre z tej okazji zamykam solarium na cały dzień Cytat:
Mam nadzieję, że uraczysz nas fotkami jak już się tam zadomowicie Cytat:
![]() Najważniejsze, że nic wam się nie stało Cytat:
Bezpiecznej podróży i ciekawych wrażeń i atrakcji ![]() Kasica hehe to Uki będzie teraz w różowych gatkach pomykał I jak tam kino wypaliło?? Mam prośbę do Ciebie bo zdaje mi się, że masz tą torebkę - jesteś z niej zadowolona?? Chcę ją zamówić i zastanawiam się nad kolorem?? Poradźcie mi laski czy ten beżowy czy szary Bardziej podoba mi sie beżowa ale więcej rzeczy mam szarych ![]() A i jeszcze pytanko - masz jakiś kod rabatowy, z którego mogłabym skorzystać?? wiem, że kiedyś miałaś w podpisie Załącznik 3505361 Załącznik 3505363 |
|||
|
|
|
#4839 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć laskiJ Jestem już wykąpana, po masce na włosach i buziaczkuJ odpoczywam teraz i oglądam „Krzyzaków”. Dzisiaj jest wieczór leniaJ
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Napisz jak Ci się tak w ogóle w tym Londonie podobało Zakupki fajne zrobiłaś. Kwiatkowe bluzki i czapka są super, tylko butków takich nie lubię.Z tych veneziowych te drugie są lux Na zimę muszę kupić buciory i kurtałę. Buty jeszcze jakieś tam mam i chyba emu zakupię, więc tragedii nie ma, ale kurtkę MUSZĘ MIEĆ. Cytat:
Nie, jeszcze nie. Poczekam aż u nas będzie brzydziej ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4840 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiu tak, przeprowadzamy się. Mąż tam dostał pracę (nie szukał, praca jego znalazła), zaproponowali mu bardzo fajne warunki i nawet nie mieliśmy się nad czym zastanawiać. Nasze póki co będziemy wynajmować, jak już się zadomowimy w Krakowie to pewnie będziemy chcieli sprzedać.
Przepraszam, że więcej nie odpisuje, ale jestem padnięta po naszych wojażach weekendowych, trasy trochę zrobiliśmy i już mi się same oczy kleją...
|
#4841 |
|
Rozeznanie
|
hello
sorki, ale ostatnio nie mialam weny na pisanie..czytalam co tam skrobiecie ale u mnie za duzo sie dzialo i jakos tak wyszlo ze dolek dopadl... z pozytywnych rzeczy to udalo nam sie wykonczyc sypialnie i juz nawet nocowalismy u sibie...ale z przeprowadzka " na dobre" zaczekamy jeszcze jakis tydzien, dwa... oczywiscie mama/tesciowa panikuja jak to ja mam zostac sama w wielkim domu na 24h jak malz pojdzie do roboty wiec co 3 dni bede musiala sie stawiac "u mamusi" w domku ![]() aaa jakbyscie chcialy podejrzec to przypomne linka bo nie mam sily szukac po kompie fotek domu (w sypialni narzuta do wymiany bo sypialnia ogolnie ma byc w fiolecie-a ta co jest tylko tymczasowo) www.kasiapawel.mojabudowa .pl Aga- ja chyba tez przegapilam newsa ze sie przeprowadzacie...gratula cje!! mieszkanko super wyglada! a co z Twoja praca? bedziesz sukala czegos nowego??
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4842 |
|
Zakorzenienie
|
Katey
super ten Wasz domek wygląda! Strasznie mi się podoba. A ja sobie będę dalej pracować w tej samej firmie, ale z domku ![]() Buziaki dla wszystkich i miłego dnia
|
#4843 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam po dlugim weekendzie... Napstrykalismy ponad 700 km po kilku miejscach. W sobote objazdowka z tescimi od Pultuska po Radom, a w niedziele pojechalismy pod Torun i wrocilismy wczoraj wieczorkiem. Ach zaduma Wszystkich swietych daje do myslenia nad tym jakie nasze zycie jest krotkie, a komercjalizacja tego dnia caraz bardziej mnie przeraza.
Cytat:
Dzasti cudowny brzusio Agus super ze umowa juz podpisana, to kiedy sie przenosicie? Izulek jak to dobrze ze nic se wam nie stalo, idiotow pelno na ulicach, czasami sie zastanawiam skad oni maja prawojazdy. Chociaz niektorzy piesi tez nie mysla, w sobote nam kobitka wyskoczyla wprost przed auto. Dobrze ze Grzes ma szybki refleks ![]() Kasik widze ze godzenie wyszlo znakomicie Katey ach jaki cudowny domek Paulinko zycze powodzenia na badaniach ![]() Anusiak gratuluje zmywareczki, ja juz sobie zycia bez niej nie wyobrazam Czekus owocnego i spokojnego urlopu chociaz znajac Was pewnie jakas fajna przygode dla potonisci miec bedziecie Lece pakowac nasze szpargaly bo przy dobrych wiatrach dzis lecimy do siebie |
|
|
|
|
#4844 |
|
Wtajemniczenie
|
No no kochani
Witam po Wszystkich Swietych i długim weekendzie. My spedzilismy go z Kamem w Obornikach bo przerazaly nas korki na slask- masakra co tam sie dzieje. Wczoraj poszlismy zatem na dwa obornickie cmentarze. Co mnie uderzyło to ilość lampek- po 20 ,30 sztuk na kazdym grobie!! I to takich duzych. U nas jest tego mniej za to przy Krzyżu multum a tu z kolei w tym miejscu niewiele. Co cześć kraju to obyczaj.... Poza tym mam dzisiaj niespodziankę- pochwalilam sie mojej jednej psiapsiółce ze sie obroniłam, reszcie wiary nie mowiłam bo to w sumie nic takiego A te wariatuńcie sie dowiedziały od Dagi i dziś przyjezdzają na imprezkę Ale mi niesamowita niespodziankę zrobili![]() No i Czeko pojechała- trzymajmy kciuki by nie wróciła jeszcze bardziej szalona niz jest ![]() Dagetku mały gratulacje powrotu do domu Chyba na dzis zrobię sernik twojej szefowej![]() Katey....dom jak z magazynu wnetrzarskiego!!!!!!
Edytowane przez izazusia Czas edycji: 2010-11-02 o 09:47 |
|
|
|
#4845 |
|
Zakorzenienie
|
hej gwiazdy
Katey- pozazdrościć chałupki ![]() Czeko- udanej podróży kochana Aguniu- jak tam? kiedy dokladnie sie przeprowadzacie? Izucha- fajnych masz tych znajomych szczerze zazdroszczę ![]() Gosieńko- jak w Londynie? podobało mi się - bardzo! Gdyby nie ta cholerna bariera językowa i to że czuje sie tam przez to totalnym debilem to mogłabym tam mieszkać ![]() Właśnie się objadłam. Przywieźlismy z domku od mamusi wałóweczkę. Dziś jedliśmy flaczki z żołądków jutro zjemy bigosik!Pychotka ![]() Chciałam jeszcze tylko powiedzieć, że przechodze załamanie nerwowe <prawie że> gdyż ciagle czekamy na obie decyzje kred. a do tego kompletnie nie potrafie mądrze zagospodarować salonu z aneksem !!! :[[[ po prostu się nie da! masakra ![]() tłok tu jak cholera... widzę
20.05.2015 punkt południe 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2010-11-02 o 19:38 |
|
|
|
#4846 |
|
Rozeznanie
|
ciesze sie, ze domek sie Wam podoba- ale i tak zostalo jeszcze maaaaaaaaaaaase roboty.. np dzialka wyglada jak pobojowisko...schodow nie mamy bo ekipa nawalila z kostka i nie przyszli wiec do wiosny musimy czekac a tymczasem malzon zrobil prowizorke z palet, ktore obije plytami osb tak zeby jego ciezarowa (czyt. zona) mogla sie jakos wtoczyc do domu...
Iza- faktycznie przyjaciol to masz super ze takie spontan akcje urzadzaja... Kasienko- a to planujesz urzadzac salon z aneksem kuchennym w tym mieszkaniu czy juz przyszlosciowo w tym nowym, bo chyba sie pogubilam... na ktory bank sie w koncu zdecydowaliscie? ![]() co do Londka i bariery to bylo walnac kielicha przed wyjsciem do sklepu i nie mialabys oporow a w ogole to tam wiecej Polakow niz Angoli.. ja to bym mogla tam latac kilka razy do roku na jakies zakupki- super sie tam wydaje kasiore!!! Daget- a pokazesz nam efekt lazienki??
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
#4847 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() Za mną intensywny weekend. Zaliczyliśmy cmentarze w Żywcu, weekend u rodzinki, cmentarz w Raciborzu u moich rodziców, w niedziele wróciliśmy o 21 Wczoraj cmentarz u nas w Opolu, szybki obiadek i imprezka urodzinowa u chrześniaka R.. W ogóle nic nie odpoczęłam. No i oczywiście wiadomo jak po takim okresie - trochę w zadumę popadłam. I masz rację Dagunia - komercjalizacja tego okresu przechodzi ludzkie pojęcie. Najbardziej mnie rozbroiła moja ciotka. Opiekuje się grobem pradziadków. I w tym roku wymyśliła sobie wszystko na grobie na biało tzn kwiatki, znicze i inne dekoracje. No i ja w sobotę zapaliłam 2 duże czerwone znicze. W nierdziele po kościele poszłam znów i wiecie że tych zniczy już nie było bo podobno ciotka je ściągła ? nie pasowały jej do wystroju ![]() Cytat:
E tam - bycie moją siostrą nie jest takie złe ![]() Cytat:
w zeszłym tyg. robiłam.Nieźle urządziłaś bieliznę męża ![]() Nie nerwuj się Myszko ![]() gratuluję jeszcze raz ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja bym z miejsca brała szarą ![]() Cytat:
zazdroszczę takiego dużego stołu, kuchnia boska Aaaaaa...... kupiłam botki w sobotę Fioletowe, boskie Fotki jutro
Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2010-11-02 o 20:04 |
|||||
|
|
|
#4848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() musze juz zaplanowac rozklad mebli kuchennych w mieszkaniu na ktore jeszcze kredytu nie dostalam zeby miec 2 sypialnie musielismy sie zdecydowac na 17 metrowy salon z kuchnia- a teraz głowie sie jak to jakos logicznie zagospodarowac zlozylismy w razie czego 2 wnioski <pocztowy i pko> w pko powinna byc odpowiedz lada dzien... a w tym cholernym pocztowym pewnie dlugo jeszcze ![]() roznica w racie jednak sklania mnie do czekania ![]() strasznie to wszystko skomplikowane ![]() Zelówy Anusiak! Zelówy
20.05.2015 punkt południe 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2010-11-02 o 20:12 |
|
|
|
|
#4849 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4850 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Jestem wściekła jak cholera, plan był taki, że teściu na piątek załatwi busa i już przewieziemy rzeczy do Krakowa, przez weekend tam posiedzimy, troszkę rzeczy porozkładamy, a w niedzielę wrócimy jeszcze do Kielc na tydzień bo musimy nasze mieszkanie wynająć. No ale teściu stwierdził, że "piątek zły początek" i uparł się jak osioł, że w piątek nie można, tylko w sobotę i już! I jeden dzień zmarnowany... A mój małż jak zwykle, "niech mu tam będzie, jak chcesz to sama dzwoń" Potem będziemy na biega wszystko robić, bo w następny weekend nie posiedzimy w Krakowie, bo jesteśmy z psem zgłoszeni na wystawę w Kielcach. A w poniedziałek 15 małż już zaczyna pracę. Masakra jakaś...
|
#4851 |
|
Zakorzenienie
|
Witam żonki
Byłam dziś na cytologii i znowu się wyczekałam Po drodze zaszłam jeszcze do peniska i parę rzeczy kupiłam Miasto już dekorują świątecznie i w sklepach też już pełno bożonarodzeniowych rzeczy wariacja normalnie...Anusia to nie jest dekorowanie choinki![]() Katey super ten Wasz domek przeganiam dołka i przytulam mocno a jak tam jakaś fotka brzusia jest??Kasia dzięki co do torebki to chyba wezmę beżową jednak... jutro chcę zamawiać ![]() Mocno trzymam kciuki za kredyt żebyjak najszybciej przyszła pozytywna odpowiedź, bo nam tu zesiwiejesz Izunia super ta Wasza paczka znajomków ![]() Agunia teście znowu psują Wam plany ![]() Mam nadzieję, że jednak ze wszystkim zdążycie na czas ![]() Moonik a co tam z Tobą?? jak prawko? Dagetku cieszę się, że juz u siebie będziecie
Edytowane przez paulinaizabela Czas edycji: 2010-11-02 o 23:39 |
|
|
|
#4852 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jasne jak tylko pstrykne foty ![]() Cytat:
no to niezla ciotka. Chyba jej sie swieta pomylily . Gratuluje buciorkow Cytat:
. Ale to nie znaczy ze sam ma prawo decydowac o Waszych planach, nie znosze takich ludzi Oczywiscie mielismy sie wczoraj przeniesc i d..... Moj maz stwierdzil ze juz za pozno gdyz do domu wrocilam o 20 i w ogole on juz zmeczony byl. Zalamka ja go czasami w ogole nie rozumiem zachowuje sie jak 15latek. |
||||
|
|
|
#4853 |
|
Zakorzenienie
|
hej żabki
witam się z nieco juz schłodzoną poranną kawką ![]() ubrałam dziś krótki rękawek i mi zimbo! melduję iż dziś mija 9 rocznica <o ile dobrze liczę> naszego poznania się z Ł. ![]() hezus! ile to czasu się męczę z tym dziadem
|
#4854 |
|
Zakorzenienie
|
Daguś dokładnie, jakby teściu jeszcze powiedział, że w piątek wolałby nie, bo chce odpocząć sobie po pracy czy coś w tym stylu, to bym zrozumiała. A nie że on nam dyktuje co i kiedy my możemy, wrrrr....
|
#4855 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() jadę zaraz do dentysty trzymajcie kciuki, żeby nie bolało ![]() Malutka, Czeko79, Kasienka, Daget Czekotuba już się wczasuje ![]() Kasienko - prawdziwy mężczyzna różu się nie boi Aguniu - no to super, że podpisaliście umowę ![]() Paulinko - z wyborem torby nie pomogę, bo obie mi się podoabją super, że wyniki dobre, a kolejki przed gabinetem to norma ![]() Katey - ale macie fajną tą "chłupkę" ![]() Anusia - jak tak można
|
|
#4856 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Własnie pożegnałam ekipę- nie przyjechali wszyscy (wiadomo-brak wolnego)ale przedstawiciele. Kurcze rewelacyjnie tak. Kasiu wiesz, pamietasz jak mi mówiłaś gdy przygotowywałam panieński i konkursy na niego, że tobie by się nie chciało. I prawda jest taka, że gdyby mi się nie chciało zarówno w przeszłości jak i teraz to innym też nie. Tak mi sie wydaje- ze jak sie ma ekipę , w której jeden martwi się o drugiego, wspiera przez lata i mimo wszystko to potem takie cos wychodzi naturalnie. Miedzy nami bywały konflikty, nawet okresy sredniego milczenia ale chyba jakoś tak było ze gdy potrzebna była pomoc to solidarnie sie wspieraliśmy. I razem cieszymy sie ze swoich sukcesów. Nawet gdy są małe i nic nieznaczące ![]() Anusia czy twoja ciotka nie nazywa sie Marysia? Moja kiedys zrobiła identycznie!!!! Co do spotkanka hmm....być może w ten weekend?? Co myślisz? Kasiku słodki- pytanie jak Ł z Tobą tyle wytrzymał :P Gratuluję długaśnego stażu!!!!! Jak to uczcicie?? Trzymam kciuki za dobre rozwiazanie w sprawie kredytu- skoro nie goni was czas znajdzcie najlepsza opcję. A nie myslalas by pojechac do jakiegos sklepu-oni czasem "na stanie" maja projektanta wnętrz. On ci poswieci troche czasu, razem cos wykminicie, Ty sobie podliczysz gniazdka... A co do tego , ze jest ci zimno...ubieraj sie małpo cieplej albo miej na podoredziu w pracy jakis sweter. Pytanie za 100 pkt: jakbys miala sweter w robocie a on wcale nie pasowły do tego co masz na sobie: ubrałabys czy marzła??? Aga- szkoda słow na teścia... Dziwi mnie tylko że mąż tak łatwo na to przystał Masz ciasteczko na pocieche- miałam zrobić sernik szefowy Daget ale w koncu dałam kupne ciastka a zrobilam dobry gulasz Chłopakom-miesożercom to nawet bardziej odpowiadało![]() Dzasta-trzymam kciuki za Ciebie żeby nie bolało i za dentystę by wyszedł cało ![]() Swoją drogą- pytanie czy dentyci ubezpieczają się od uszkodzen ciała powstałych w czasie pracy z pacjentem...
Edytowane przez izazusia Czas edycji: 2010-11-03 o 13:50 |
|
|
|
#4857 | |
|
Zakorzenienie
|
Hejka żonki
U mnie pogoda dalej do Cytat:
![]() brr...ja w krótkim rękawie to bym tu zamarzła...teraz to sweterki u mnie górą no to Gratuluję stażu jak to będziecie świętować??My 17 listopada będziemy mieli 5 rocznicę a w piątek mój S. ma imieninki - zamówiłam mu nowe perfumy z Ori ![]() Daguś to co już dziś do siebie?? Dzasta doczytałam w klubie, że dzielnie zniosłaś wizytę u sadysty za następnąA gdzie Sofcia, Izka, Moonik, ??? |
|
|
|
|
#4858 |
|
Zadomowienie
|
Paulinko przyczaiłam się troszkę bo kulawa jestem
Kasiu no imponujaca rocznica Nam pod koniec listopada strzeli 7 lat razem - też się zastanawiam jak ja z nim wytrzymałam Izusia no ekipa jak się patrzy W dzisiejszym swiecie wszyscy sa tak zajeci swoim życiem, że trudno namówic kogos na taki spontan Katey dom cudo Agunia chyba padnę, teściu super zabobonny Boziu ale jest ciemno na dworze...........
|
|
|
|
#4859 |
|
Zakorzenienie
|
Sofciu kulawa?? coś się stało?
u nas jeszcze jasno tak za godzinę będzie się ściemniać...krótkie te dni już
|
|
|
|
#4860 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:19.

i to najważniejsze ze wróciły z podróży ze mna. Reszta to miły dodatek.

Wczoraj cmentarz u nas w Opolu, szybki obiadek i imprezka urodzinowa u chrześniaka R.. W ogóle nic nie odpoczęłam. No i oczywiście wiadomo jak po takim okresie - trochę w zadumę popadłam. I masz rację Dagunia - komercjalizacja tego okresu przechodzi ludzkie pojęcie. Najbardziej mnie rozbroiła moja ciotka. Opiekuje się grobem pradziadków. I w tym roku wymyśliła sobie wszystko na grobie na biało tzn kwiatki, znicze i inne dekoracje. No i ja w sobotę zapaliłam 2 duże czerwone znicze. W nierdziele po kościele poszłam znów i wiecie że tych zniczy już nie było bo podobno ciotka je ściągła ? nie pasowały jej do wystroju 
a jak tam jakaś fotka brzusia jest??
no to niezla ciotka. Chyba jej sie swieta pomylily