Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :) - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-29, 23:14   #4831
czekoladka79
Zadomowienie

Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

No w poniedziałek lecimy 3 tygodnie bez pracy
Dopiero będziemy się pakować

Gosia to chyba jakoś później wyjeżdża.

kasica znów zaszalała z zakupami a ja nie mam kozaczków bo na moje łydki nic nie włazi jak wrócę to poszukam czegoś - teraz nie mam już siły

faktycznie moje kcice zachowują się jak kot Simon ..... tylko ich jest dwie

sofka zarzuciłabyś jakimś kozakiem a nie sama tyle par trzymasz

dzasta jaki piękny brzuchal

anusiak nie chciałabym być Twoją siostrą

Edytowane przez czekoladka79
Czas edycji: 2010-10-29 o 23:15
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 23:20   #4832
kasienka1985
Zakorzenienie

co ja tu widzę!
Dżastinko- cudowny brzunioooooooooooo i heloł kitki równiez!

Fajno, że zakupki sie widzą- ja jakos mega bardzo szczegolnie nie jestem zadowolona.
Botki z dziurkami i czapa to były moje Primarkowe must have i to najważniejsze ze wróciły z podróży ze mna. Reszta to miły dodatek.

Czeko- gdybym nie wchodziła na neta przez weekend lub zapomniała to już teraz życze Wam super niezapomnianej i bezpiecznej podróży! Odpocznij w końcu wariatko !!

Miałam pogadać po 21 z Kiniolem, ale przyszli do nas znajomi!
Dopiero wyszli, wzięłam prysznic i czekam na sexik <cza sie pogodzić jakoś - wężydło się goli >.

No nic! Pędzę się przebrać w moją Primarkową koszulkę co by dziada zachęcić
Trzymajcie się misie

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 23:30   #4833
paulinaizabela
Zakorzenienie

Czekotubko to miłego pakowanka i tylko czegoś nie zapomnijcie
a kotki znowu do hotelu??

Kasica miłego godzenia

Gorrącej nocy laseczki
Stary 2010-10-30, 14:41   #4834
kasienka1985
Zakorzenienie

Właśnie gotuję eksperymentalnie zupkę cebulową!
Szkoda, że nie mam piekarnika

Noc była mrrrrrrrrrrrrr

Dziś może skoczymy do kinka- sie obaczy

Aaaaaaaaaaaaaaaaa i wiadomość numer 1!
Właśnie wyciągałąm pranie z pralki (puszczałam pościel i bieliznę) i naturalnie zapomniałam, że tej pościeli jeszcze nie prałam
Nie muszę mówić, że prześcieradło i... białe majty Ł. zostały zafarbowane na ... różowo

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2010-10-30, 16:50   #4835
agunia82
Zakorzenienie

Hejka

Melduje, że umowa podpisana haczyków nie było Właścicielka bardzo sympatyczna i konkretna babka. No i jestem happy

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-31, 20:45   #4836
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Agunia gratuluję Ciesze sie razem z Tobą- to teraz wszystkie pakują torby i fruuu do Krakowa
Piszę do Was bo żyję. Gdy szlismy z mężem do kościoła jakiś facet by mnie na pasach rozjechał- miałam szczescie ze uskoczyłam i pociągnełam Kama. Wariat jakiś ale poczułam podmuch na sobie. Grrr
Stary 2010-11-01, 07:46   #4837
czekoladka79
Zadomowienie

Ja tylko kciałam powiedzieć, że uciekam na lotnisko i do zaklikania z innej szerokości geograficznej

Całuję Was wszystkie gorąco piszcie dużo, żebym miała co czytać jak wrócę.
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-01, 16:15   #4838
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam żoneczki
Pewnie wszystkie na cmentarzach...a tu normalny dzień i w pracy siedzę... a lubię ten dzień bardzo - zawsze to okazja do spotkań rodzinnych przy grobach, chwila zadumy...poza tym lubię wieczorkiem pospacerować po cmentarzu, kiedy jest tak pięknie jasno od wszystkich zniczy
Niestety ostatnio 5 lat temu byłam we wszystkich Świętych w Polsce

W sobotę byłam u gina i wyniki mam bardzo dobre jednak jeszcze trochę muszę table pobrać..a jutro jadę na cytologię lub kolposkopię z tej okazji zamykam solarium na cały dzień mam na 15.30 i nie ma mnie kto zastąpić, no nic i tak ruch słaby ostatnio to za dużo nie stracę...

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Melduje, że umowa podpisana haczyków nie było Właścicielka bardzo sympatyczna i konkretna babka. No i jestem happy
Super Aguś to kiedy przeprowadzka??
Mam nadzieję, że uraczysz nas fotkami jak już się tam zadomowicie

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Piszę do Was bo żyję. Gdy szlismy z mężem do kościoła jakiś facet by mnie na pasach rozjechał- miałam szczescie ze uskoczyłam i pociągnełam Kama. Wariat jakiś ale poczułam podmuch na sobie. Grrr
co za palant
Najważniejsze, że nic wam się nie stało

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
Ja tylko kciałam powiedzieć, że uciekam na lotnisko i do zaklikania z innej szerokości geograficznej

Całuję Was wszystkie gorąco piszcie dużo, żebym miała co czytać jak wrócę.
Kochana baw się dobrze i pstrykaj foty
Bezpiecznej podróży i ciekawych wrażeń i atrakcji

Kasica hehe to Uki będzie teraz w różowych gatkach pomykał
I jak tam kino wypaliło??

Mam prośbę do Ciebie bo zdaje mi się, że masz tą torebkę - jesteś z niej zadowolona?? Chcę ją zamówić i zastanawiam się nad kolorem?? Poradźcie mi laski czy ten beżowy czy szary Bardziej podoba mi sie beżowa ale więcej rzeczy mam szarych
A i jeszcze pytanko - masz jakiś kod rabatowy, z którego mogłabym skorzystać?? wiem, że kiedyś miałaś w podpisie

Załącznik 3505361 Załącznik 3505363
Stary 2010-11-01, 19:45   #4839
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cześć laskiJ Jestem już wykąpana, po masce na włosach i buziaczkuJ odpoczywam teraz i oglądam „Krzyzaków”. Dzisiaj jest wieczór leniaJ

Cytat:
Hejka, wpadam poinformować że zaklepaliśmy mieszkanko Dwupoziomowe, z dwiema łazienkami, garderobą, balkonem i meeeeeeeega dużym tarasem Możemy tam spokojnie grille na wiosnę i lato organizować Blisko centra handlowe i mnóstwo terenów do wybiegania psiaka. Z widokiem na kopiec Kościuszki I to za 2tys ze wszystkim
W sobotę jedziemy podpisać umowę

Jego zdjęcia są tutaj, oferta na Szwai:

http://www.symetriare.com/?a=oferty
Aguniu trochę mnie nie było i chyba cosik przegapiłam. Czemu wynajmujecie mieszkanie? Przeprowadzacie się? A co z Waszym?

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
Dziś na obiadek serwuję żołądki z gęsi w sosie pieczeniowym i kaszą gryczaną.
O kurna. Przepraszam, ale fu fu fu. Nie znoszę takich rzeczy

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Hej Kasiku Napisz jak Ci się tak w ogóle w tym Londonie podobało Zakupki fajne zrobiłaś. Kwiatkowe bluzki i czapka są super, tylko butków takich nie lubię.

Z tych veneziowych te drugie są lux

Na zimę muszę kupić buciory i kurtałę. Buty jeszcze jakieś tam mam i chyba emu zakupię, więc tragedii nie ma, ale kurtkę MUSZĘ MIEĆ.

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Tak mamy kozuny na zimę! A co czarne seksi skórzane, czarne płaskie skórzane, bakłażanowe zamszowe, sportowe skórzane i czarne na koturnie zamszowe Więcej grzechów nie pamiętam, za wszystkie żałuję i obiecuję nie kupować kolejnej pary.

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
A Gosia już poleciała się wygrzewać??
Nie, jeszcze nie. Poczekam aż u nas będzie brzydziej

Cytat:
No nic! Pędzę się przebrać w moją Primarkową koszulkę co by dziada zachęcić

Cytat:
Agunia gratuluję Ciesze sie razem z Tobą- to teraz wszystkie pakują torby i fruuu do Krakowa
oj Izydorze, przyciągasz nienormalnych kierowców. Musisz uważać na siebie!
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-01, 20:19   #4840
agunia82
Zakorzenienie

Gosiu tak, przeprowadzamy się. Mąż tam dostał pracę (nie szukał, praca jego znalazła), zaproponowali mu bardzo fajne warunki i nawet nie mieliśmy się nad czym zastanawiać. Nasze póki co będziemy wynajmować, jak już się zadomowimy w Krakowie to pewnie będziemy chcieli sprzedać.

Przepraszam, że więcej nie odpisuje, ale jestem padnięta po naszych wojażach weekendowych, trasy trochę zrobiliśmy i już mi się same oczy kleją...

Stary 2010-11-01, 22:36   #4841
katey
Rozeznanie

GG do katey

hello

sorki, ale ostatnio nie mialam weny na pisanie..czytalam co tam skrobiecie ale u mnie za duzo sie dzialo i jakos tak wyszlo ze dolek dopadl...

z pozytywnych rzeczy to udalo nam sie wykonczyc sypialnie i juz nawet nocowalismy u sibie...ale z przeprowadzka " na dobre" zaczekamy jeszcze jakis tydzien, dwa...
oczywiscie mama/tesciowa panikuja jak to ja mam zostac sama w wielkim domu na 24h jak malz pojdzie do roboty wiec co 3 dni bede musiala sie stawiac "u mamusi" w domku
aaa jakbyscie chcialy podejrzec to przypomne linka bo nie mam sily szukac po kompie fotek domu (w sypialni narzuta do wymiany bo sypialnia ogolnie ma byc w fiolecie-a ta co jest tylko tymczasowo)
www.kasiapawel.mojabudowa .pl

Aga- ja chyba tez przegapilam newsa ze sie przeprowadzacie...gratula cje!! mieszkanko super wyglada! a co z Twoja praca? bedziesz sukala czegos nowego??

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-02, 08:11   #4842
agunia82
Zakorzenienie

Katey
super ten Wasz domek wygląda! Strasznie mi się podoba.

A ja sobie będę dalej pracować w tej samej firmie, ale z domku

Buziaki dla wszystkich i miłego dnia

Stary 2010-11-02, 09:26   #4843
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Witam po dlugim weekendzie... Napstrykalismy ponad 700 km po kilku miejscach. W sobote objazdowka z tescimi od Pultuska po Radom, a w niedziele pojechalismy pod Torun i wrocilismy wczoraj wieczorkiem. Ach zaduma Wszystkich swietych daje do myslenia nad tym jakie nasze zycie jest krotkie, a komercjalizacja tego dnia caraz bardziej mnie przeraza.
Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
Czyli planujesz kupic sukienkę tylko czasu brak, tak?
Musze spróbować ten karmelowy
Planuje moze na dniach uda mi sie ja zamowic jak jeszcze jest heheh.

Dzasti cudowny brzusio

Agus super ze umowa juz podpisana, to kiedy sie przenosicie?

Izulek jak to dobrze ze nic se wam nie stalo, idiotow pelno na ulicach, czasami sie zastanawiam skad oni maja prawojazdy. Chociaz niektorzy piesi tez nie mysla, w sobote nam kobitka wyskoczyla wprost przed auto. Dobrze ze Grzes ma szybki refleks

Kasik widze ze godzenie wyszlo znakomicie a kwiatkowe bluzeczki super z checia bym Ci jedna ukradla

Katey ach jaki cudowny domek

Paulinko zycze powodzenia na badaniach

Anusiak gratuluje zmywareczki, ja juz sobie zycia bez niej nie wyobrazam

Czekus owocnego i spokojnego urlopu chociaz znajac Was pewnie jakas fajna przygode dla potonisci miec bedziecie

Lece pakowac nasze szpargaly bo przy dobrych wiatrach dzis lecimy do siebie
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-02, 09:41   #4844
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

No no kochani
Witam po Wszystkich Swietych i długim weekendzie. My spedzilismy go z Kamem w Obornikach bo przerazaly nas korki na slask- masakra co tam sie dzieje. Wczoraj poszlismy zatem na dwa obornickie cmentarze. Co mnie uderzyło to ilość lampek- po 20 ,30 sztuk na kazdym grobie!! I to takich duzych. U nas jest tego mniej za to przy Krzyżu multum a tu z kolei w tym miejscu niewiele. Co cześć kraju to obyczaj....

Poza tym mam dzisiaj niespodziankę- pochwalilam sie mojej jednej psiapsiółce ze sie obroniłam, reszcie wiary nie mowiłam bo to w sumie nic takiego A te wariatuńcie sie dowiedziały od Dagi i dziś przyjezdzają na imprezkę Ale mi niesamowita niespodziankę zrobili

No i Czeko pojechała- trzymajmy kciuki by nie wróciła jeszcze bardziej szalona niz jest
Dagetku mały gratulacje powrotu do domu Chyba na dzis zrobię sernik twojej szefowej
Katey....dom jak z magazynu wnetrzarskiego!!!!!!

Edytowane przez izazusia
Czas edycji: 2010-11-02 o 09:47
izazusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-02, 19:36   #4845
kasienka1985
Zakorzenienie

hej gwiazdy

Katey
- pozazdrościć chałupki
Czeko- udanej podróży kochana uważajcie na siebie
Aguniu- jak tam? kiedy dokladnie sie przeprowadzacie?
Izucha- fajnych masz tych znajomych szczerze zazdroszczę
Gosieńko- jak w Londynie? podobało mi się - bardzo! Gdyby nie ta cholerna bariera językowa i to że czuje sie tam przez to totalnym debilem to mogłabym tam mieszkać

Właśnie się objadłam. Przywieźlismy z domku od mamusi wałóweczkę.
Dziś jedliśmy flaczki z żołądków jutro zjemy bigosik!
Pychotka

Chciałam jeszcze tylko powiedzieć, że przechodze załamanie nerwowe <prawie że> gdyż ciagle czekamy na obie decyzje kred. a do tego kompletnie nie potrafie mądrze zagospodarować salonu z aneksem !!! :[[[ po prostu się nie da!
masakra

tłok tu jak cholera... widzę

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!

Edytowane przez kasienka1985
Czas edycji: 2010-11-02 o 19:38
Stary 2010-11-02, 20:00   #4846
katey
Rozeznanie

GG do katey

ciesze sie, ze domek sie Wam podoba- ale i tak zostalo jeszcze maaaaaaaaaaaase roboty.. np dzialka wyglada jak pobojowisko...schodow nie mamy bo ekipa nawalila z kostka i nie przyszli wiec do wiosny musimy czekac a tymczasem malzon zrobil prowizorke z palet, ktore obije plytami osb tak zeby jego ciezarowa (czyt. zona) mogla sie jakos wtoczyc do domu...

Iza- faktycznie przyjaciol to masz super ze takie spontan akcje urzadzaja...
Kasienko- a to planujesz urzadzac salon z aneksem kuchennym w tym mieszkaniu czy juz przyszlosciowo w tym nowym, bo chyba sie pogubilam... na ktory bank sie w koncu zdecydowaliscie?
co do Londka i bariery to bylo walnac kielicha przed wyjsciem do sklepu i nie mialabys oporow a w ogole to tam wiecej Polakow niz Angoli..
ja to bym mogla tam latac kilka razy do roku na jakies zakupki- super sie tam wydaje kasiore!!!
Daget- a pokazesz nam efekt lazienki??

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-02, 20:02   #4847
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Hejka

Za mną intensywny weekend. Zaliczyliśmy cmentarze w Żywcu, weekend u rodzinki, cmentarz w Raciborzu u moich rodziców, w niedziele wróciliśmy o 21 Wczoraj cmentarz u nas w Opolu, szybki obiadek i imprezka urodzinowa u chrześniaka R.. W ogóle nic nie odpoczęłam. No i oczywiście wiadomo jak po takim okresie - trochę w zadumę popadłam. I masz rację Dagunia - komercjalizacja tego okresu przechodzi ludzkie pojęcie. Najbardziej mnie rozbroiła moja ciotka. Opiekuje się grobem pradziadków. I w tym roku wymyśliła sobie wszystko na grobie na biało tzn kwiatki, znicze i inne dekoracje. No i ja w sobotę zapaliłam 2 duże czerwone znicze. W nierdziele po kościele poszłam znów i wiecie że tych zniczy już nie było bo podobno ciotka je ściągła ? nie pasowały jej do wystroju

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
No w poniedziałek lecimy
anusiak nie chciałabym być Twoją siostrą
No i poleciała .....
E tam - bycie moją siostrą nie jest takie złe
Cytat:
Właśnie gotuję eksperymentalnie zupkę cebulową!

Aaaaaaaaaaaaaaaaa i wiadomość numer 1!
Właśnie wyciągałąm pranie z pralki (puszczałam pościel i bieliznę) i naturalnie zapomniałam, że tej pościeli jeszcze nie prałam
Nie muszę mówić, że prześcieradło i... białe majty Ł. zostały zafarbowane na ... różowo
mmmm...uwielbiam zupkę cebulową w zeszłym tyg. robiłam.
Nieźle urządziłaś bieliznę męża
Nie nerwuj się Myszko
Cytat:
Melduje, że umowa podpisana
gratuluję jeszcze raz
Cytat:
Oj, masakra
Cytat:
W sobotę byłam u gina i wyniki mam bardzo dobre jednak jeszcze trochę muszę table pobrać..a jutro jadę na cytologię lub kolposkopię

Poradźcie mi laski czy ten beżowy czy szary Bardziej podoba mi sie beżowa ale więcej rzeczy mam szarych
super, że z badaniami ok
ja bym z miejsca brała szarą
Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
aaa jakbyscie chcialy podejrzec to przypomne linka bo nie mam sily szukac po kompie fotek domu (w sypialni narzuta do wymiany bo sypialnia ogolnie ma byc w fiolecie-a ta co jest tylko tymczasowo)
www.kasiapawel.mojabudowa .pl
ślicznie się już domek prezentuje zazdroszczę takiego dużego stołu, kuchnia boska

Aaaaaa...... kupiłam botki w sobotę Fioletowe, boskie tylko zaniosłam je od razu do szewca żeby mi przykleił dodatkowe podeszwy (jak to się fachowo nazywa bo zapomniałam ?) bo te są skórzane i szybko się ścierają.
Fotki jutro

Edytowane przez Anusia_piekniusia
Czas edycji: 2010-11-02 o 20:04
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-02, 20:10   #4848
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
ciesze sie, ze domek sie Wam podoba- ale i tak zostalo jeszcze maaaaaaaaaaaase roboty.. np dzialka wyglada jak pobojowisko...schodow nie mamy bo ekipa nawalila z kostka i nie przyszli wiec do wiosny musimy czekac a tymczasem malzon zrobil prowizorke z palet, ktore obije plytami osb tak zeby jego ciezarowa (czyt. zona) mogla sie jakos wtoczyc do domu...

Iza- faktycznie przyjaciol to masz super ze takie spontan akcje urzadzaja...
Kasienko- a to planujesz urzadzac salon z aneksem kuchennym w tym mieszkaniu czy juz przyszlosciowo w tym nowym, bo chyba sie pogubilam... na ktory bank sie w koncu zdecydowaliscie?
co do Londka i bariery to bylo walnac kielicha przed wyjsciem do sklepu i nie mialabys oporow a w ogole to tam wiecej Polakow niz Angoli..
ja to bym mogla tam latac kilka razy do roku na jakies zakupki- super sie tam wydaje kasiore!!!
z pewnoscia macie jeszcze mase roboty- dom to nie mieszkanie
musze juz zaplanowac rozklad mebli kuchennych w mieszkaniu na ktore jeszcze kredytu nie dostalam bo musze podac rozmieszczenie gniazdek, wypustów itp.
zeby miec 2 sypialnie musielismy sie zdecydowac na 17 metrowy salon z kuchnia- a teraz głowie sie jak to jakos logicznie zagospodarowac
zlozylismy w razie czego 2 wnioski <pocztowy i pko> w pko powinna byc odpowiedz lada dzien... a w tym cholernym pocztowym pewnie dlugo jeszcze
roznica w racie jednak sklania mnie do czekania

strasznie to wszystko skomplikowane

Zelówy Anusiak! Zelówy

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!

Edytowane przez kasienka1985
Czas edycji: 2010-11-02 o 20:12
Stary 2010-11-02, 20:39   #4849
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Zelówy Anusiak! Zelówy
Ale jestem tępa No jasne dzięki
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-02, 21:21   #4850
agunia82
Zakorzenienie

Hej.

Jestem wściekła jak cholera, plan był taki, że teściu na piątek załatwi busa i już przewieziemy rzeczy do Krakowa, przez weekend tam posiedzimy, troszkę rzeczy porozkładamy, a w niedzielę wrócimy jeszcze do Kielc na tydzień bo musimy nasze mieszkanie wynająć.
No ale teściu stwierdził, że "piątek zły początek" i uparł się jak osioł, że w piątek nie można, tylko w sobotę i już! I jeden dzień zmarnowany...
A mój małż jak zwykle, "niech mu tam będzie, jak chcesz to sama dzwoń" No normalnie mnie wnerwili jak nie wiem.
Potem będziemy na biega wszystko robić, bo w następny weekend nie posiedzimy w Krakowie, bo jesteśmy z psem zgłoszeni na wystawę w Kielcach. A w poniedziałek 15 małż już zaczyna pracę. Masakra jakaś...

Stary 2010-11-02, 23:37   #4851
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam żonki
Byłam dziś na cytologii i znowu się wyczekałam bez sensu takiie umawianie na konkretną godzinę, skoro i tak trzeba czekać Po drodze zaszłam jeszcze do peniska i parę rzeczy kupiłam Miasto już dekorują świątecznie i w sklepach też już pełno bożonarodzeniowych rzeczy wariacja normalnie...

Anusia ale se ciotka wymyśliła na biało przesada!!ja bym się wnerwiła, jakby ktoś mi moje znicze schował, które zapaliłam za duszę zmarłego... przecież to jest za jego pamięć a moda czy widzimisię coteczki do tego Święta absolutnie nie pasują to nie jest dekorowanie choinki

Katey super ten Wasz domek
przeganiam dołka i przytulam mocno a jak tam jakaś fotka brzusia jest??

Kasia dzięki
co do torebki to chyba wezmę beżową jednak... jutro chcę zamawiać
Mocno trzymam kciuki za kredyt żebyjak najszybciej przyszła pozytywna odpowiedź, bo nam tu zesiwiejesz

Izunia super ta Wasza paczka znajomków udanego świętowania

Agunia teście znowu psują Wam plany
Mam nadzieję, że jednak ze wszystkim zdążycie na czas a potem już będziecie z daleka od nich i to jest powód do radości

Moonik a co tam z Tobą?? jak prawko?

Dagetku cieszę się, że juz u siebie będziecie

Edytowane przez paulinaizabela
Czas edycji: 2010-11-02 o 23:39
paulinaizabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 08:37   #4852
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Poza tym mam dzisiaj niespodziankę- pochwalilam sie mojej jednej psiapsiółce ze sie obroniłam, reszcie wiary nie mowiłam bo to w sumie nic takiego A te wariatuńcie sie dowiedziały od Dagi i dziś przyjezdzają na imprezkę Ale mi niesamowita niespodziankę zrobili
Super masz ta swoja paczke, zazdroszcze
Cytat:
Chciałam jeszcze tylko powiedzieć, że przechodze załamanie nerwowe <prawie że> gdyż ciagle czekamy na obie decyzje kred. a do tego kompletnie nie potrafie mądrze zagospodarować salonu z aneksem !!! :[[[ po prostu się nie da!
masakra
Nie nerwuj sie tak bo nam osiwiejesz i wylysiejesz.

Cytat:
Jasne jak tylko pstrykne foty

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
I masz rację Dagunia - komercjalizacja tego okresu przechodzi ludzkie pojęcie. Najbardziej mnie rozbroiła moja ciotka. Opiekuje się grobem pradziadków. I w tym roku wymyśliła sobie wszystko na grobie na biało tzn kwiatki, znicze i inne dekoracje. No i ja w sobotę zapaliłam 2 duże czerwone znicze. W nierdziele po kościele poszłam znów i wiecie że tych zniczy już nie było bo podobno ciotka je ściągła ? nie pasowały jej do wystroju
no to niezla ciotka. Chyba jej sie swieta pomylily . Gratuluje buciorkow
Cytat:
No ale teściu stwierdził, że "piątek zły początek" i uparł się jak osioł, że w piątek nie można, tylko w sobotę i już! I jeden dzień zmarnowany...
A mój małż jak zwykle, "niech mu tam będzie, jak chcesz to sama dzwoń" No normalnie mnie wnerwili jak nie wiem.
Potem będziemy na biega wszystko robić, bo w następny weekend nie posiedzimy w Krakowie, bo jesteśmy z psem zgłoszeni na wystawę w Kielcach. A w poniedziałek 15 małż już zaczyna pracę. Masakra jakaś...
Ale se tesciu wymyslil, mysmy przeprowadzke do swojego gniazdka zrobilismy wlasnie w piatek . Ale to nie znaczy ze sam ma prawo decydowac o Waszych planach, nie znosze takich ludzi

Oczywiscie mielismy sie wczoraj przeniesc i d..... Moj maz stwierdzil ze juz za pozno gdyz do domu wrocilam o 20 i w ogole on juz zmeczony byl. Zalamka ja go czasami w ogole nie rozumiem zachowuje sie jak 15latek.
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 08:52   #4853
kasienka1985
Zakorzenienie

hej żabki
witam się z nieco juz schłodzoną poranną kawką
ubrałam dziś krótki rękawek i mi zimbo!

melduję iż dziś mija 9 rocznica <o ile dobrze liczę> naszego poznania się z Ł.
hezus! ile to czasu się męczę z tym dziadem

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-03, 09:16   #4854
agunia82
Zakorzenienie

Daguś dokładnie, jakby teściu jeszcze powiedział, że w piątek wolałby nie, bo chce odpocząć sobie po pracy czy coś w tym stylu, to bym zrozumiała. A nie że on nam dyktuje co i kiedy my możemy, wrrrr....

Stary 2010-11-03, 09:39   #4855
dzasta110
Wtajemniczenie

Cześć

jadę zaraz do dentysty trzymajcie kciuki, żeby nie bolało

Malutka, Czeko79, Kasienka, Daget

Czekotuba już się wczasuje

Kasienko - prawdziwy mężczyzna różu się nie boi

Aguniu - no to super, że podpisaliście umowę a teściu trochę przegiął z tą przeprowadzką

Paulinko - z wyborem torby nie pomogę, bo obie mi się podoabją super, że wyniki dobre, a kolejki przed gabinetem to norma

Katey - ale macie fajną tą "chłupkę"

Anusia - jak tak można Twoja ciotka gruuuubo przesadziła

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 13:47   #4856
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Dzień dobry

Własnie pożegnałam ekipę- nie przyjechali wszyscy (wiadomo-brak wolnego)ale przedstawiciele. Kurcze rewelacyjnie tak.
Kasiu wiesz, pamietasz jak mi mówiłaś gdy przygotowywałam panieński i konkursy na niego, że tobie by się nie chciało. I prawda jest taka, że gdyby mi się nie chciało zarówno w przeszłości jak i teraz to innym też nie. Tak mi sie wydaje- ze jak sie ma ekipę , w której jeden martwi się o drugiego, wspiera przez lata i mimo wszystko to potem takie cos wychodzi naturalnie. Miedzy nami bywały konflikty, nawet okresy sredniego milczenia ale chyba jakoś tak było ze gdy potrzebna była pomoc to solidarnie sie wspieraliśmy. I razem cieszymy sie ze swoich sukcesów. Nawet gdy są małe i nic nieznaczące

Anusia czy twoja ciotka nie nazywa sie Marysia? Moja kiedys zrobiła identycznie!!!! Co do spotkanka hmm....być może w ten weekend?? Co myślisz?

Kasiku słodki- pytanie jak Ł z Tobą tyle wytrzymał :P Gratuluję długaśnego stażu!!!!! Jak to uczcicie??
Trzymam kciuki za dobre rozwiazanie w sprawie kredytu- skoro nie goni was czas znajdzcie najlepsza opcję. A nie myslalas by pojechac do jakiegos sklepu-oni czasem "na stanie" maja projektanta wnętrz. On ci poswieci troche czasu, razem cos wykminicie, Ty sobie podliczysz gniazdka...
A co do tego , ze jest ci zimno...ubieraj sie małpo cieplej albo miej na podoredziu w pracy jakis sweter. Pytanie za 100 pkt: jakbys miala sweter w robocie a on wcale nie pasowły do tego co masz na sobie: ubrałabys czy marzła???

Ag
a- szkoda słow na teścia... Dziwi mnie tylko że mąż tak łatwo na to przystał Masz ciasteczko na pocieche- miałam zrobić sernik szefowy Daget ale w koncu dałam kupne ciastka a zrobilam dobry gulasz Chłopakom-miesożercom to nawet bardziej odpowiadało

Dzasta-trzymam kciuki za Ciebie żeby nie bolało
i za dentystę by wyszedł cało
Swoją drogą- pytanie czy dentyci ubezpieczają się od uszkodzen ciała powstałych w czasie pracy z pacjentem...

Edytowane przez izazusia
Czas edycji: 2010-11-03 o 13:50
izazusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 14:08   #4857
paulinaizabela
Zakorzenienie

Hejka żonki
U mnie pogoda dalej do i jakoś tak humorku nie mam a poza tym jestem przed @ i pewnie znowu przylezie ehh jakieś doły mnie łapią...

Cytat:
hej żabki
witam się z nieco juz schłodzoną poranną kawką
ubrałam dziś krótki rękawek i mi zimbo!

melduję iż dziś mija 9 rocznica <o ile dobrze liczę> naszego poznania się z Ł.
hezus! ile to czasu się męczę z tym dziadem
ja swoją zimną właśnie skończyłam
brr...ja w krótkim rękawie to bym tu zamarzła...teraz to sweterki u mnie górą ostatnio parę kupiłam, więc mam w czym wybierać

no to Gratuluję stażu jak to będziecie świętować??

My 17 listopada będziemy mieli 5 rocznicę a w piątek mój S. ma imieninki - zamówiłam mu nowe perfumy z Ori

Daguś to co już dziś do siebie??

Dzasta doczytałam w klubie, że dzielnie zniosłaś wizytę u sadysty
za następną

A gdzie Sofcia, Izka, Moonik, ???
Stary 2010-11-03, 16:59   #4858
soffera
Zadomowienie

Paulinko przyczaiłam się troszkę bo kulawa jestem

Kasiu no imponujaca rocznica Nam pod koniec listopada strzeli 7 lat razem - też się zastanawiam jak ja z nim wytrzymałam

Izusia no ekipa jak się patrzy W dzisiejszym swiecie wszyscy sa tak zajeci swoim życiem, że trudno namówic kogos na taki spontan

Katey dom cudo

Agunia chyba padnę, teściu super zabobonny

Boziu ale jest ciemno na dworze...........
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 17:05   #4859
paulinaizabela
Zakorzenienie

Sofciu kulawa?? coś się stało?

u nas jeszcze jasno tak za godzinę będzie się ściemniać...krótkie te dni już
Stary 2010-11-03, 17:12   #4860
soffera
Zadomowienie

Cytat:
Sofciu kulawa?? coś się stało?

u nas jeszcze jasno tak za godzinę będzie się ściemniać...krótkie te dni już
U mnie już dawno ciemno - nie cierpię tego! Tej nocy w ciągu dnia....

Pisałam w klubie, że to poimprezowy uraz Ale niestety dalej trzyma
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości