Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-03, 15:55   #1921
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV

Dzień dobry!

kaaasiuleczka gratuluje!

caate ha-paroten (czy, jak się to pisze) jest bez recepty.

Ja dzisiaj zbudziłam się z powodu zęba o 4, zażyłam tabletkę i musiałam czekać, aż zacznie działać, żeby jakoś zasnąć. Ech... przez to spóźniłam się do pracy i chcieli mi odciąć 20 zł. z wypłaty, ale chyba się ulitowali. Wybieram się do dentysty i wybrać się nie mogę. Dzisiaj mam włoski, więc znów nie pójdę.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 16:05   #1922
samaraNW
Zakorzenienie

witam

Cytat:
Napisane przez kaaasiuleczka Pokaż wiadomość
się chwale że dostałam prace w rossmanie
przyłączam się - pisz Nam o promocjach

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Wysypiam się aż za. Istnieje takie coś jak osłabienie z powodu zbyt długiego snu? Bo czasem przez to źle się czuję.

Muszę jeszcze paznokcie pomalować, a tak mi się nie chce... ale trzeba!
ja jak za długo śpię,to też się źle czuję i najczęściej mi się wtedy nic nie chce.

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

kaaasiuleczka gratuluje!

Ja dzisiaj zbudziłam się z powodu zęba o 4, zażyłam tabletkę i musiałam czekać, aż zacznie działać, żeby jakoś zasnąć. Ech... przez to spóźniłam się do pracy i chcieli mi odciąć 20 zł. z wypłaty, ale chyba się ulitowali. Wybieram się do dentysty i wybrać się nie mogę. Dzisiaj mam włoski, więc znów nie pójdę.
ja Ci powiem,że nie ma co przekładać wizyty u dentysty. mnie też na początku bolał ,potem przestawał na jakiś czas i tak w kółko. w końcu zaczął tak boleć,że nie mogłam wytrzymać,nigdy takiego bólu w życiu nie czułam,nie do zniesienia,aż wylądowałam na pogotowiu.
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 17:04   #1923
dianulaa
Zadomowienie

dziewczyny a Wy włosy po umyciu rozczesujecie szczotką? Mi fryzjerka zabroniła i powiedziała że jedynie grzebykiem o rozstawionych zębach (czy jak to się tam nazywa ) można włosy rozczesywać - przecież jak Ci jakieś włosy wypadły to i tak Ci wyjdą wcześniej czy póżniej.. ale wyjdą..
mi ostatnio garściami wychodzą :|
Stary 2010-11-03, 17:13   #1924
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
dziewczyny a Wy włosy po umyciu rozczesujecie szczotką? Mi fryzjerka zabroniła i powiedziała że jedynie grzebykiem o rozstawionych zębach (czy jak to się tam nazywa ) można włosy rozczesywać - przecież jak Ci jakieś włosy wypadły to i tak Ci wyjdą wcześniej czy póżniej.. ale wyjdą..
ja rozczesuję szczotką,z tym że ja nie mam problemów z włosami.
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 17:16   #1925
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
suuuuper

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
Wooow Nie są takie drogie jak się spodziewałam

Gratulacje Teraz tylko czekamy na jakieś info o promocjach

Ja lubie takie loki jak u Julii Roberts w "Pretty Woman"
Chyba wstałaś lewą nogą Nie martw się zdasz zaliczenie, troche poodpoczywasz i wszystko wróci do ładu
mi się takie afro loki podobają

loluska- będzie lepiej, czasami każdy ma takie dni

muszę sie wam pochwalić że wszyscy komplementuja mój nowy wygląd

zaraz idę robić henne na rzęsy, boję się bo nigdy tego nie robiłam...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 17:23   #1926
buahhot
Marcelover ♥♥♥

dzien dobry
niedawno wrocilam z uczelni, obiadek juz zjadlam, teraz troszke odpocznę

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 17:23   #1927
_Alessandra
Zakorzenienie

Hej Kochane
A ja dopiero zakończyłam naukę Oczywiście na jakiś czas, potem znów będę musiała sobie poprzypominać pewne rzeczy......Męczy mnie ta szkoła już przeokropnie

Ale dziś się biorę za siebie i zaraz idę zrobić sobie skrzypokrzywę do picia i wracam i nadrabiam tyle ile mi się teraz uda, bo spoooro tego i pewnie dużo się u Was działo.. Zapewne wszystkiego nie nadrobię i nie poodpisuję, ale postaram się jak najwięcej

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 17:29   #1928
Soph
Zakorzenienie

a ja się uczę właśnie...
trzymajcie kciuki żebym jutro przeżyła i nie dostała zawału

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 18:16   #1929
CABIN CREW

zrobiłam henne na brwi i nie wyglądam jak czarownica

ide poćwiczyc

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2010-11-03, 18:33   #1930
hanamici
Raczkowanie

GG do hanamici

hej Piękne ;-) ale wy piszecie i piszecie, nie wiem, czy dam radę was nadrobić. mam kupę pracy, a dziś przeżyłam kolokwium, do którego uczyłam się cały weekend i poniedziałek jeszcze, także jestem mistrzem.
nie ukrywam, że jestem zmęczona, bo spałam przez naukę około 3,5h, także zdecydowanie za mało, ale przynajmniej nie miałam podkrążonych oczu

codziennie oczywiście dbam o siebie z wielką radością i przyjemnością. właśnie zamówiłam sobie z avonu krem intensywnie nawilżający do stópek, bo normalnie jak ja tak biegam ze szkoły do pracy i cały dzień jestem w jakiś buciorach to mam takie suche stopy, że aż mi się smutno robi

kupiłam sobie w lumpku (u mnie w pracy) wczoraj sweterek. nie był najtańszy, bo kosztował 20zł, ale jest boski! H&M! niestety nie mogę wam go teraz pokazać, bo się pierze ;-)

co jeszcze by tutaj pobazgrolić?
ostatnio wciąż prostuję włoski i wyglądam super, ale nie mam prostownicy. używam zatem mojej bratowej, ale oni się wyprowadzają za kilka dni, bo przebywali u nas na czas remontu... co ja wtedy zrobię?
matko! tragedia to jakaś będzie...

dobra. lecę, bo muszę zrobić jakieś małe pranko. paaaa
Stary 2010-11-03, 18:34   #1931
angelinmyheart
Zakorzenienie

samaraNW wiem, że nie wolno. Sama, jak byłam mała nikomu się nie przyznawałam, że boli mnie ząb, aż spuchła mi buzia z bólu... . Poszłam do dentysty, ale nie tego co zawsze i chcieli, żebym zdjęcie zrobiła za 30 zł. Ja się nie zgodziłam, bo nawet dentystka mnie nie zobaczyła. To tacy nie mili nagle się zrobili i w końcu założyli mi lekarstwo za które i tak musiałam zapłacić... . W pon. jestem zapisana do "mojej". Chodzę do niej od 9 lat, więc na pewno mi dobrze zrobi, a i na razie mi zrobili tą stronę, która mniej mnie bolała... . Ech... dlatego nie lubię chodzić do dentysty.

dianulaa też tak słyszałam, że trzeba rozczesywać grzebieniem, a nie szczotką. Ja zawsze rozczesuje szczotką i może dlatego są słabsze i wypadają.

Soph to trzymam kciuki!

ja idę na Włoski, ale mi się chce dzisiaj.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2010-11-03, 18:57   #1932
CABIN CREW

woooow..udało mi się cały 45 minut cwiczyć

chyba pójde pobiegać jeszcze

ZALATANA......
Stary 2010-11-03, 19:28   #1933
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Dzień dobry!

kaaasiuleczka gratuluje!

wspolcuzje bolu

kupilam vitapil, bo farmaceutka doradzila, ze ma lepszy sklad od ha i MS, wiec wybralam go. Byla jeszcze promocja na inneov, ze 2w1 za 91zl, ale to byla wersja do wlosow farbowanych wiec jakos to mnie odepchnelo, mimo ze farmaceutka mowila, ze to tylko chwyt marketingowy, ja uwazam ze ta wersja mogla byc inna, nie wiem cyz gorsza cyz lepsza, szkod ami bylo jednak tak dac 9dych na nie slyszane

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
woooow..udało mi się cały 45 minut cwiczyć

chyba pójde pobiegać jeszcze
podziwiam
al emnie od poniedzialku to samo czeka

Zuzia dzisaj 3lata skonczyla, jaka nieznosna i kaprysna byla jak wrocilysmy z placu zabaw do domu, wykonczyla mnie skubana
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 19:36   #1934
buahhot
Marcelover ♥♥♥

jeju dziewczyny ale nuda... i do tego jakas zmeczona jestem...

Stary 2010-11-03, 19:38   #1935
ramoncia217
Wtajemniczenie

hej dziewczyny
ja dzisiaj spędziłam super czas z przyjaciółka i jej córeczkami
jak szła do domu to 2 letnia nikola płakała i mówiła ,,mamona cho ze mną siu .. - czyli Ramona chodz ze mna na ślizgawkę słodziutka jutro też do mnie przyjdzie..

Dzisiaj jakies spa, i spanie bo spac mi sie strasznie chce
Stary 2010-11-03, 20:04   #1936
_Alessandra
Zakorzenienie

Annika92 - również używam tego pudru i jestem z niego baardzo zadowolona

caate - już dziewczyny wszystko napisały, co chciałabym napisać - było to dość dawno, także napiszę to w dwóch słowach - okropne świństwo z ich strony! Ale super, że wszystko dobrze wyszło!!
A co do kardiganów - mam to samo
I dziękuję za trzymanie kciuków ! I mnie się tam Twoje włosy bardzo podobają.

Montii - my się nie znamy, ale witam Cię serdecznie i miło poznać I gratuluję dzidziusia ! I super brzusio A co do figurki - jest świetna! Szczuplutka jesteś i sądzę, że nie będzie się tak z czego odchudzać ! A i jeszcze imię - świetne, bo niepospolite!

E.J - oj tak, koszmarrr, a teraz jeszcze pomóż naukę z liceum x2 - bo jeszcze my mamy zawodowe to podwójna makabra.. I dziękuję bardzo

entroducing - witaj I cieszę się, że gaduła przybyła

buahhot - dzień konia doobre, wykorzystam haha

dotka95 - cera mieszana w kierunku do tłustej, choć czasami miejscami hm..przesuszona, z trądzikiem - krostki, pryszcze, zaskórniki + rany, no okropna jest. Jasna karnacja. Ja jestem z niego zadowolona - nie jest taki ziemisty/biały jak pink79, fakt faktem próbka wydawała mi się w opakowaniu o wiele za ciemna-taki konkretny brąz, ale na twarzy jest jaśniutki, naprawdę taki bardzo ładny jasny kolorek, wtapia się w cerę, błyszczy się, ale tak zdrowo, nie wysypało mnie po nim, wygląda bardzo naturalnie, jakbym w ogóle podkładu nie miała, kryje lekkie zmiany(ja wspomagam się jeszcze dermacolem punktowo bo nic innego u mnie ran czy czegoś takiego nie zakryje), wyrównuje koloryt skóry. Jeśli chodzi o trwałość to średnia, ale musiałabym mieć pełne opakowanie, żeby przetestować. Aa i pachnie mi tak trochę cynamonem? Mam chęć skusić się na całe opakowanie
I co do kremu nawilżającego/niezapychającego - mi dermatolog przepisała taniutki krem apteczny Alantan Plus - nawilża+regeneruje - no cudny jest! Ok. 10zł i wydajny

SlodkaGrzesznica90 - witaj

ekomonika - mogłabyś podać link do bloga?

angelinmyheart - wiesz, zauważyłam u niego wzmożone zmiany w postępowaniu, mam nadzieję, że nie jest to okres "tylko na chwilę", zobaczymy jak będzie przez cały miesiąc - ja normalnie się zachowuję, wszystko jest ok, ale bacznie go obserwuję w jego postępowaniach, ale tak, żeby nie widział, że mnie to tak okropnie interesuje, wiesz o co chodzi I ja trzymam kciuki, żeby u Was też się układało!

Kitka - oj dziękuję

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
Stary 2010-11-03, 20:04   #1937
_Alessandra
Zakorzenienie

Shadii, angelwithoutsoul - mój mówi dokładnie to samo, a najgorzej mnie drażni jak starannie "zrobię oko", wybalsamuję się, zrobię ładny fryz i ogólne takie spamowanie konkretne itd. a on nie widzi żadnej różnicy, chociaż wszyscy w koło tak Albo np. zmieniłam podkład na BB krem, bo próbkę miałam i się pytam go czy lepiej, czy ładniej, czy lżej ten makijaż wygląda a on do mnie a mnie się pytasz, dla mnie to zawsze wyglądasz pięknie ja różnicy nie widzę, a wszyscy inni mówili, że tak leciutko teraz ten makijaż wygląda i naturalnie itd. I że dla niego to wcale się nie muszę malować i tak śliczna jestem, a wiem, że mam okropne problemy z cerą, no paranoja
I co do tego "dresiku domowego" to u mnie to samo - lubi jak od czasu do czasu się wystroję i w ogóle, ale jednak najlepiej mu jak jestem niepomalowana , w stroju domowym i w ogóle
Ogólnie mój Tż przepada za naturalnością, delikatnością, subtelnością w wyglądzie i do tego nienawidzi jak cokolwiek jest na ustach, co widać, że jest - np. szminki czy błyszczyki dające kolor No masakra

kaaasiuleczka
- gratulacje! Czekamy na relację i ...promocje

dianulaa - ma rację - ogólnie najlepiej rozczesywać włosy grzebieniem z szeroko rozstawionymi ząbkami - ja takiego nie posiadam, ale mogę polecić z czystym sercem szczotkę wygładzającą z Avonu która jest IDEALNA do rozczesywania mokrych włosów - nic nie szarpie, nie wyrywa, tak gładko po nich sunie, no bomba!

Soph - 3mam kciuki mocno

Kitka - podziwiam za chęci i wytrwałość

Uff udało się Was nadrobić w końcu

Aaaa i mam prośbę do Was ! Które perfumy lepsze z Avonu - Pur Blanca, czy Little White Dress? Poszukuję takich na dzień i jakoś te dwa mi się spodobały bo akurat przeglądam Avon A "zapragnę" to sobie od braciszka i jego dziewczyny na urodziny ( 13 listopad ) , bo nie chcę, żeby wydawali dużo kasy, bo mają mieszkanie do utrzymania, studia, siebie itd. także tak bym chciała do 50zł a akurat teraz promocje są na te perfumy

Aktualnie idę pookupować łazienkę , a później M jak Miłość i Top Model z kubeczkiem skrzypokrzywy i kolacyjką, a co
I wpadnę do Was kochane gaduły

książkoholiczka

10.03.2009 - razem

Edytowane przez _Alessandra
Czas edycji: 2010-11-03 o 20:07
Stary 2010-11-03, 20:06   #1938
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
wspolcuzje bolu

kupilam vitapil, bo farmaceutka doradzila, ze ma lepszy sklad od ha i MS, wiec wybralam go. Byla jeszcze promocja na inneov, ze 2w1 za 91zl, ale to byla wersja do wlosow farbowanych wiec jakos to mnie odepchnelo, mimo ze farmaceutka mowila, ze to tylko chwyt marketingowy, ja uwazam ze ta wersja mogla byc inna, nie wiem cyz gorsza cyz lepsza, szkod ami bylo jednak tak dac 9dych na nie slyszane

podziwiam

Zuzia dzisaj 3lata skonczyla, jaka nieznosna i kaprysna byla jak wrocilysmy z placu zabaw do domu, wykonczyla mnie skubana
oj Zuzia na pewno Ci konkretne zastepstwo aerobiku i biegania zrobi

aaa...już zaglosowałam na Ciebie

pobiegałam, co prawda 20 minut ale wazne że w ogóle sie ruszyłam

idę zaraz do wanny robic małe SPa

Alessandra- ja chyba wole little white dress

ZALATANA......

Edytowane przez Kitka:)
Czas edycji: 2010-11-03 o 20:09
Stary 2010-11-03, 20:09   #1939
Anastazja86
Zakorzenienie

witam
przez święta byłam w rozjazdach a później nie miałam internetu więc nie miałam jak napisaćale nadrobiłam
u mnie spamowanko codziennie ale tylko podstawy bo jak idę się kąpać to jest po 23 a rano wstaję do pracy
muszę zacząć bardziej dbać o siebie ten wątek jest moją motywacją
w ogóle muszę niedługo włosy sobie ściąć tzn tylko końcówki bo są strasznie suche no i ciężko jest rozczesać włosy po umyciu mimo odżywki
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 20:14   #1940
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
Ja właśnie tak zawsze robię

Alessandra, on pachnie cynamonem? To chyba zamiast nakładać na twarz to go zjem
Stary 2010-11-03, 20:50   #1941
ramoncia217
Wtajemniczenie

ja planuje dziś
kapiel
peeling ciała
balsam ujędrniający na ciało
krem pod oczy z arniką i świellikiem
krem na twarz szyję i dekolt
krem na dłonie regenerujący i odżywiający (kupiony u manicurzystki)
oliwka na skórki

a jutro albo w piątek idę do salonu na zabieg na paznokcie
Stary 2010-11-03, 20:53   #1942
angelinmyheart
Zakorzenienie

caate o to może też kupię Vitapil, bo się przymierzam. A co do Zuzi do Cię rozumiem, bo mnie dzisiaj Madzia trochę wykończyła.

_Alessandra u mnie z Tż., jak na razie super. Tak szczerze to przez tą 3 dniową przerwę zrozumiałam, jakie szczęście mi daje i, że powinnam być bardziej wyrozumiała i rzadziej być egoistką. Jednak całkowita rozłąka choć na te kilka dni bywa pozytywna. Teraz wiem, że nie mogę marnować czasu na kłótnie. On mi powiedział, że jednego dnia nie umiał beze mnie wytrzymać. Mam nadzieje, że Twój też dużo zrozumiał.
A co do perfum to ja mam z Avonu Pur Blance i jestem zadowolona, a drugiego nie znam.

Ja po włoskim okazało się, że tylko ja z grupy przyszłam i miała indywidualne i głupio mi było, że nic się nie pouczyłam.

Idę jeść kolacje, spamowanie i może, jak znów nie przegapię obejrzę w końcu Top Model.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2010-11-03, 20:58   #1943
kaaasiuleczka
Wtajemniczenie

dziewczyny czy używałyście olejku rycynowego na włosy? i czy po nim jeszcze gorzej wam włosy wypadały. u mnie masakra jakaś normalnie pasmami

zapraszam do ogladania i komentowania
https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html
kaaasiuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 20:59   #1944
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Wiele osób się na to skarży, ale ja nic takiego nie miałam Może dlatego, że zawsze daję poniżej ucha...
Stary 2010-11-03, 21:04   #1945
kaaasiuleczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dotka95 Pokaż wiadomość
Wiele osób się na to skarży, ale ja nic takiego nie miałam Może dlatego, że zawsze daję poniżej ucha...
no ja wcierałam w skóre głowy bo niby puźniej szybciej rosną ale to co sie dzieje podczas zmywania tego oleju a puźniej rozczesywania to cos strasznego. bede musiała odstawić już sama nie wiem co ja mam na te moje włosy kłaść cały czas są suche kruszą się i wypadają podłamałam sie tym i jestem zła o!

Stary 2010-11-03, 21:05   #1946
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Może po prostu nowe włosy wypychają stare? Przejrzyj wątek o oeljku rycynowym, tam parę razy ten temat był poruszany
Stary 2010-11-03, 21:08   #1947
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
oj Zuzia na pewno Ci konkretne zastepstwo aerobiku i biegania zrobi

aaa...już zaglosowałam na Ciebie

pobiegałam, co prawda 20 minut ale wazne że w ogóle sie ruszyłam

idę zaraz do wanny robic małe SPa

Alessandra- ja chyba wole little white dress
noo ona lubi latac, tzn jak ja podrzucam do gory, cyzli tak jakbym przysiady robila i jeszcze mocny wymach rekoma
dzieki za glosik, wlasnie widze ze ktos mi note podwyzszyl
Cytat:
caate o to może też kupię Vitapil, bo się przymierzam. A co do Zuzi do Cię rozumiem, bo mnie dzisiaj Madzia trochę wykończyła.

_Alessandra u mnie z Tż., jak na razie super. Tak szczerze to przez tą 3 dniową przerwę zrozumiałam, jakie szczęście mi daje i, że powinnam być bardziej wyrozumiała i rzadziej być egoistką. Jednak całkowita rozłąka choć na te kilka dni bywa pozytywna. Teraz wiem, że nie mogę marnować czasu na kłótnie. On mi powiedział, że jednego dnia nie umiał beze mnie wytrzymać. Mam nadzieje, że Twój też dużo zrozumiał.
A co do perfum to ja mam z Avonu Pur Blance i jestem zadowolona, a drugiego nie znam.

Ja po włoskim okazało się, że tylko ja z grupy przyszłam i miała indywidualne i głupio mi było, że nic się nie pouczyłam.

Idę jeść kolacje, spamowanie i może, jak znów nie przegapię obejrzę w końcu Top Model.
oj Madzia i Zuzia sie dobraly
ciesze sie, ze z TZ okej

Cytat:
dziewczyny czy używałyście olejku rycynowego na włosy? i czy po nim jeszcze gorzej wam włosy wypadały. u mnie masakra jakaś normalnie pasmami
ja wlasnie mam rycynowy,jojoba,kokosowy na wlosach stosuje na suche na 1,5-2h

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
ja planuje dziś
kapiel
peeling ciała
balsam ujędrniający na ciało
krem pod oczy z arniką i świellikiem
krem na twarz szyję i dekolt
krem na dłonie regenerujący i odżywiający (kupiony u manicurzystki)
oliwka na skórki

a jutro albo w piątek idę do salonu na zabieg na paznokcie
a co bedziesz robic?

Alessandra dziekuje i ciesze sie, ze u Ciebie tez juz okej
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 21:10   #1948
snowhitee
Zakorzenienie

Czesc slicznoty Ja dzis juz w troche lepszym humorze, brzuch juz tak nie boli ale za to lasuch na slodkosci jestem Kupilam sobie dzis kilka drobiazgow Najbardziej ciesze sie ze szczotki To taka sama jak z avonu nad ktora dumalam ostatnia, z nat. wlosia, dzieki tym podwojnym wloskom i igielkom ponoc swietna do zniszczonych wlosow.

A zaraz lece sie spamowac, musze umyc wloski, + cala podstawa, wyprobuje dzis kremu nawilzajacego i lekko brazujacego z Olay ktory przyszedl wczoraj z wymianki No i jeszcze bede musiala zmyc lakier i nalozyc nowy na pazurki

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
a ja jestem wsciekła, muj tż przeżucał moją torebkę z łużka na fotel i ta spadła na ziemię i rozkryszył mi się mój ulubiony puder prasowany eh faceci jak by nie mógł wstac i ją przenieść jak mu przeskadzała
hehe oj tak Ci faceci Ja bym zabila

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
Cześć kochane

Wczoraj mi net nie działał i nie mogłam do was zajrzeć Dziękuje za odpowiedzi Musze sobie kupić pędzle z naturalnego włosia, ale nie takie feeessstt drogie, żeby mi jeszcze troszkę pieniążków zostało

snowhitee Widze nowy av ładny
a dziekuje ja tez wlasnie rozgladam sie nad pedzlem z nat. wlosia

Cytat:
a ha-pantoten bez recepty jest?
ide szukac jakis fryzjerow we wro, bo ta babka z pilczyc to jednak ta co samara mowila

to trzeba sie jakos podzielic

I tu Was zaskocze, wyprostowala wczoraj specjalnie do zdjecia, zeby zobaczyc ich faktyczny stan. Prostuje max 2-3x w miesiacu, a czasami zero. Suszarki nie uzywam, wlosy wysychaja same, a przed prostowaniem uzywam liotonu termoochronnego. Normalnie mam loki, ktore spinam klamra tak jakby w koka, nie uzywam wsuwek,gumek itp, no chyba ze ta klamra je niszczy
Tak ha-pantoten bez recepty

Cytat:
no i tak zrobie, jak zetnie mi wiecej niz 5cm to powiem, ze nie zaplace bo klient niezadowolony:bab a:

a tak na serio, moze ja zle robie z mokrymi wlosami?
rozczesujecie je na mokro? bo ja tylko palcami, bo po szczotkowaniu wychodzi mi cala garsc wlosow, ale znowu gy nie rozczesze ich na mokro to na sucho koltuny mi sie robia od spodu
Mozesz sprobowac rozczesywac je jak masz nalozona maske/odzywke na wlosy Najlepiej uzywac do tego grzebienia z szeroko rozstawionymi zabkami, a jeszcze lepiej jakby byl drewniany. Ja mam plastikowy i tez nie narzekam

Cytat:
Gratulacje

Cytat:
wspolcuzje bolu

podziwiam

Vitapil tez jest zachwalany na wizazu Aczkolwiek mnie odstraszyly na dobre wielkie tabletki i w dodatku bez zadnej oslonki Ja bym nie przelknela Choc zawsze mozna podzielic na 3 czesci
Caate tez ocenilam

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

Edytowane przez snowhitee
Czas edycji: 2010-11-03 o 21:13
snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 21:12   #1949
kaaasiuleczka
Wtajemniczenie

Cytat:
noo ona lubi latac, tzn jak ja podrzucam do gory, cyzli tak jakbym przysiady robila i jeszcze mocny wymach rekoma
dzieki za glosik, wlasnie widze ze ktos mi note podwyzszyl

oj Madzia i Zuzia sie dobraly
ciesze sie, ze z TZ okej

ja wlasnie mam rycynowy,jojoba,kokosowy na wlosach stosuje na suche na 1,5-2h

a co bedziesz robic?

Alessandra dziekuje i ciesze sie, ze u Ciebie tez juz okej
a wcierasz to w skóre głowy? też ci dak włosy po tym lecą??

dotka a podasz link do tego wątku bo wpisałam w wyszukiwarke i tam tyle tych wątków i nie wiem który

Stary 2010-11-03, 21:14   #1950
buahhot
Marcelover ♥♥♥

oo Snow fajna szczotka, mam podobną tzn ja mam niby z naturalnym włosiem+plastik, widzę że Twoja jest bardzo podobna a naprawde ma dobre dzialanie na wlosy?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości