|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
Dzień dobry!
kaaasiuleczka gratuluje! caate ha-paroten (czy, jak się to pisze) jest bez recepty. Ja dzisiaj zbudziłam się z powodu zęba o 4, zażyłam tabletkę i musiałam czekać, aż zacznie działać, żeby jakoś zasnąć. Ech... przez to spóźniłam się do pracy i chcieli mi odciąć 20 zł. z wypłaty, ale chyba się ulitowali. Wybieram się do dentysty i wybrać się nie mogę. Dzisiaj mam włoski, więc znów nie pójdę.
|
|
#1922 | ||
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() przyłączam się - pisz Nam o promocjach ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1923 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny a Wy włosy po umyciu rozczesujecie szczotką? Mi fryzjerka zabroniła i powiedziała że jedynie grzebykiem o rozstawionych zębach (czy jak to się tam nazywa
) można włosy rozczesywać - przecież jak Ci jakieś włosy wypadły to i tak Ci wyjdą wcześniej czy póżniej.. ale wyjdą.. ![]() mi ostatnio garściami wychodzą :|
|
|
#1924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1925 | |
|
CABIN CREW
|
suuuuperCytat:
loluska- będzie lepiej, czasami każdy ma takie dni muszę sie wam pochwalić że wszyscy komplementuja mój nowy wygląd zaraz idę robić henne na rzęsy, boję się bo nigdy tego nie robiłam...
|
|
|
#1927 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane
A ja dopiero zakończyłam naukę Oczywiście na jakiś czas, potem znów będę musiała sobie poprzypominać pewne rzeczy......Męczy mnie ta szkoła już przeokropnie Ale dziś się biorę za siebie i zaraz idę zrobić sobie skrzypokrzywę do picia i wracam i nadrabiam tyle ile mi się teraz uda, bo spoooro tego i pewnie dużo się u Was działo..
|
|
#1928 |
|
Zakorzenienie
|
a ja się uczę właśnie...
trzymajcie kciuki żebym jutro przeżyła i nie dostała zawału
|
|
|
|
#1929 |
|
CABIN CREW
|
zrobiłam henne na brwi i nie wyglądam jak czarownica
ide poćwiczyc
|
|
#1930 |
|
Raczkowanie
|
hej Piękne ;-) ale wy piszecie i piszecie, nie wiem, czy dam radę was nadrobić. mam kupę pracy, a dziś przeżyłam kolokwium, do którego uczyłam się cały weekend i poniedziałek jeszcze, także jestem mistrzem.
nie ukrywam, że jestem zmęczona, bo spałam przez naukę około 3,5h, także zdecydowanie za mało, ale przynajmniej nie miałam podkrążonych oczu codziennie oczywiście dbam o siebie z wielką radością i przyjemnością. właśnie zamówiłam sobie z avonu krem intensywnie nawilżający do stópek, bo normalnie jak ja tak biegam ze szkoły do pracy i cały dzień jestem w jakiś buciorach to mam takie suche stopy, że aż mi się smutno robi kupiłam sobie w lumpku (u mnie w pracy) wczoraj sweterek. nie był najtańszy, bo kosztował 20zł, ale jest boski! H&M! niestety nie mogę wam go teraz pokazać, bo się pierze ;-) co jeszcze by tutaj pobazgrolić? ostatnio wciąż prostuję włoski i wyglądam super, ale nie mam prostownicy. używam zatem mojej bratowej, ale oni się wyprowadzają za kilka dni, bo przebywali u nas na czas remontu... co ja wtedy zrobię? matko! tragedia to jakaś będzie... dobra. lecę, bo muszę zrobić jakieś małe pranko. paaaa
|
|
#1931 |
|
Zakorzenienie
|
samaraNW wiem, że nie wolno. Sama, jak byłam mała nikomu się nie przyznawałam, że boli mnie ząb, aż spuchła mi buzia z bólu... . Poszłam do dentysty, ale nie tego co zawsze i chcieli, żebym zdjęcie zrobiła za 30 zł. Ja się nie zgodziłam, bo nawet dentystka mnie nie zobaczyła. To tacy nie mili nagle się zrobili i w końcu założyli mi lekarstwo za które i tak musiałam zapłacić... . W pon. jestem zapisana do "mojej". Chodzę do niej od 9 lat, więc na pewno mi dobrze zrobi, a i na razie mi zrobili tą stronę, która mniej mnie bolała... . Ech... dlatego nie lubię chodzić do dentysty.
![]() dianulaa też tak słyszałam, że trzeba rozczesywać grzebieniem, a nie szczotką. Ja zawsze rozczesuje szczotką i może dlatego są słabsze i wypadają. ![]() Soph to trzymam kciuki! ![]() ja idę na Włoski, ale mi się chce dzisiaj.
|
|
#1932 |
|
CABIN CREW
|
woooow..udało mi się cały 45 minut cwiczyć
chyba pójde pobiegać jeszcze ![]()
|
|
#1933 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kupilam vitapil, bo farmaceutka doradzila, ze ma lepszy sklad od ha i MS, wiec wybralam go. Byla jeszcze promocja na inneov, ze 2w1 za 91zl, ale to byla wersja do wlosow farbowanych wiec jakos to mnie odepchnelo, mimo ze farmaceutka mowila, ze to tylko chwyt marketingowy, ja uwazam ze ta wersja mogla byc inna, nie wiem cyz gorsza cyz lepsza, szkod ami bylo jednak tak dac 9dych na nie slyszane ![]() Cytat:
![]() al emnie od poniedzialku to samo czeka ![]() Zuzia dzisaj 3lata skonczyla, jaka nieznosna i kaprysna byla jak wrocilysmy z placu zabaw do domu, wykonczyla mnie skubana
|
|
#1935 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny
![]() ja dzisiaj spędziłam super czas z przyjaciółka i jej córeczkami jak szła do domu to 2 letnia nikola płakała i mówiła ,,mamona cho ze mną siu .. - czyli Ramona chodz ze mna na ślizgawkę słodziutka jutro też do mnie przyjdzie..Dzisiaj jakies spa, i spanie bo spac mi sie strasznie chce
|
#1936 |
|
Zakorzenienie
|
Annika92 - również używam tego pudru i jestem z niego baardzo zadowolona
caate - już dziewczyny wszystko napisały, co chciałabym napisać - było to dość dawno, także napiszę to w dwóch słowach - okropne świństwo z ich strony! Ale super, że wszystko dobrze wyszło!!A co do kardiganów - mam to samo I dziękuję za trzymanie kciuków ! Montii - my się nie znamy, ale witam Cię serdecznie i miło poznać I gratuluję dzidziusia ! I super brzusio A co do figurki - jest świetna! E.J - oj tak, koszmarrr, a teraz jeszcze pomóż naukę z liceum x2 - bo jeszcze my mamy zawodowe to podwójna makabra.. I dziękuję bardzo entroducing - witaj I cieszę się, że gaduła przybyła buahhot - dzień konia ![]() dotka95 - cera mieszana w kierunku do tłustej, choć czasami miejscami hm..przesuszona, z trądzikiem - krostki, pryszcze, zaskórniki + rany, no okropna jest. Jasna karnacja. Ja jestem z niego zadowolona - nie jest taki ziemisty/biały jak pink79, fakt faktem próbka wydawała mi się w opakowaniu o wiele za ciemna-taki konkretny brąz, ale na twarzy jest jaśniutki, naprawdę taki bardzo ładny jasny kolorek, wtapia się w cerę, błyszczy się, ale tak zdrowo, nie wysypało mnie po nim, wygląda bardzo naturalnie, jakbym w ogóle podkładu nie miała, kryje lekkie zmiany(ja wspomagam się jeszcze dermacolem punktowo bo nic innego u mnie ran czy czegoś takiego nie zakryje), wyrównuje koloryt skóry. Jeśli chodzi o trwałość to średnia, ale musiałabym mieć pełne opakowanie, żeby przetestować. Aa i pachnie mi tak trochę cynamonem? Mam chęć skusić się na całe opakowanie ![]() I co do kremu nawilżającego/niezapychającego - mi dermatolog przepisała taniutki krem apteczny Alantan Plus - nawilża+regeneruje - no cudny jest! SlodkaGrzesznica90 - witaj ![]() ekomonika - mogłabyś podać link do bloga? ![]() angelinmyheart - wiesz, zauważyłam u niego wzmożone zmiany w postępowaniu, mam nadzieję, że nie jest to okres "tylko na chwilę", zobaczymy jak będzie przez cały miesiąc - ja normalnie się zachowuję, wszystko jest ok, ale bacznie go obserwuję w jego postępowaniach, ale tak, żeby nie widział, że mnie to tak okropnie interesuje, wiesz o co chodzi I ja trzymam kciuki, żeby u Was też się układało! Kitka - oj dziękuję
|
|
#1937 |
|
Zakorzenienie
|
Shadii, angelwithoutsoul - mój mówi dokładnie to samo, a najgorzej mnie drażni jak starannie "zrobię oko", wybalsamuję się, zrobię ładny fryz i ogólne takie spamowanie konkretne itd. a on nie widzi żadnej różnicy, chociaż wszyscy w koło tak
Albo np. zmieniłam podkład na BB krem, bo próbkę miałam i się pytam go czy lepiej, czy ładniej, czy lżej ten makijaż wygląda a on do mnie a mnie się pytasz, dla mnie to zawsze wyglądasz pięknie ja różnicy nie widzę, a wszyscy inni mówili, że tak leciutko teraz ten makijaż wygląda i naturalnie itd. I że dla niego to wcale się nie muszę malować i tak śliczna jestem, a wiem, że mam okropne problemy z cerą, no paranoja I co do tego "dresiku domowego" to u mnie to samo - lubi jak od czasu do czasu się wystroję i w ogóle, ale jednak najlepiej mu jak jestem niepomalowana , w stroju domowym i w ogóle ![]() Ogólnie mój Tż przepada za naturalnością, delikatnością, subtelnością w wyglądzie i do tego nienawidzi jak cokolwiek jest na ustach, co widać, że jest - np. szminki czy błyszczyki dające kolor No masakra ![]() kaaasiuleczka - gratulacje! Czekamy na relację i ...promocje ![]() dianulaa - ma rację - ogólnie najlepiej rozczesywać włosy grzebieniem z szeroko rozstawionymi ząbkami - ja takiego nie posiadam, ale mogę polecić z czystym sercem szczotkę wygładzającą z Avonu która jest IDEALNA do rozczesywania mokrych włosów - nic nie szarpie, nie wyrywa, tak gładko po nich sunie, no bomba! Soph - 3mam kciuki mocno Kitka - podziwiam za chęci i wytrwałość![]() Uff udało się Was nadrobić w końcu ![]() ![]() Aaaa i mam prośbę do Was ! Które perfumy lepsze z Avonu - Pur Blanca, czy Little White Dress? Poszukuję takich na dzień i jakoś te dwa mi się spodobały bo akurat przeglądam Avon A "zapragnę" to sobie od braciszka i jego dziewczyny na urodziny ( 13 listopad ) , bo nie chcę, żeby wydawali dużo kasy, bo mają mieszkanie do utrzymania, studia, siebie itd. także tak bym chciała do 50zł a akurat teraz promocje są na te perfumy ![]() Aktualnie idę pookupować łazienkę , a później M jak Miłość i Top Model z kubeczkiem skrzypokrzywy i kolacyjką, a co I wpadnę do Was kochane gaduły
Edytowane przez _Alessandra Czas edycji: 2010-11-03 o 20:07 |
|
|
|
#1938 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
![]() aaa...już zaglosowałam na Ciebie ![]() pobiegałam, co prawda 20 minut ale wazne że w ogóle sie ruszyłam ![]() idę zaraz do wanny robic małe SPa Alessandra- ja chyba wole little white dress
Edytowane przez Kitka:) Czas edycji: 2010-11-03 o 20:09 |
|
|
|
|
#1939 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() przez święta byłam w rozjazdach a później nie miałam internetu więc nie miałam jak napisać ale nadrobiłam![]() u mnie spamowanko codziennie ale tylko podstawy bo jak idę się kąpać to jest po 23 a rano wstaję do pracy ![]() muszę zacząć bardziej dbać o siebie ten wątek jest moją motywacją![]() w ogóle muszę niedługo włosy sobie ściąć tzn tylko końcówki bo są strasznie suche no i ciężko jest rozczesać włosy po umyciu mimo odżywki |
|
|
|
#1940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Alessandra, on pachnie cynamonem? To chyba zamiast nakładać na twarz to go zjem
|
|
|
#1941 |
|
Wtajemniczenie
|
ja planuje dziś
kapiel peeling ciała balsam ujędrniający na ciało krem pod oczy z arniką i świellikiem krem na twarz szyję i dekolt krem na dłonie regenerujący i odżywiający (kupiony u manicurzystki) oliwka na skórki a jutro albo w piątek idę do salonu na zabieg na paznokcie
|
#1942 |
|
Zakorzenienie
|
caate o to może też kupię Vitapil, bo się przymierzam.
A co do Zuzi do Cię rozumiem, bo mnie dzisiaj Madzia trochę wykończyła. ![]() _Alessandra u mnie z Tż., jak na razie super. Tak szczerze to przez tą 3 dniową przerwę zrozumiałam, jakie szczęście mi daje i, że powinnam być bardziej wyrozumiała i rzadziej być egoistką. Jednak całkowita rozłąka choć na te kilka dni bywa pozytywna. Teraz wiem, że nie mogę marnować czasu na kłótnie. On mi powiedział, że jednego dnia nie umiał beze mnie wytrzymać. Mam nadzieje, że Twój też dużo zrozumiał. ![]() A co do perfum to ja mam z Avonu Pur Blance i jestem zadowolona, a drugiego nie znam. Ja po włoskim okazało się, że tylko ja z grupy przyszłam i miała indywidualne i głupio mi było, że nic się nie pouczyłam. ![]() Idę jeść kolacje, spamowanie i może, jak znów nie przegapię obejrzę w końcu Top Model.
|
|
#1943 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny czy używałyście olejku rycynowego na włosy? i czy po nim jeszcze gorzej wam włosy wypadały. u mnie masakra jakaś normalnie pasmami
RAZEM PIĘKNIEJEMY ![]() ZAPRASZAM!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22578006 zapraszam do ogladania i komentowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html |
|
|
|
#1944 |
|
Zakorzenienie
|
Wiele osób się na to skarży, ale ja nic takiego nie miałam
|
|
#1945 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
RAZEM PIĘKNIEJEMY ![]() ZAPRASZAM!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22578006 zapraszam do ogladania i komentowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html |
|
|
|
|
#1946 |
|
Zakorzenienie
|
Może po prostu nowe włosy wypychają stare?
Przejrzyj wątek o oeljku rycynowym, tam parę razy ten temat był poruszany
|
|
#1947 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzieki za glosik, wlasnie widze ze ktos mi note podwyzszyl ![]() ![]() Cytat:
![]() ciesze sie, ze z TZ okej ![]() Cytat:
stosuje na suche na 1,5-2hCytat:
?Alessandra dziekuje i ciesze sie, ze u Ciebie tez juz okej
|
|
#1948 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Czesc slicznoty
Ja dzis juz w troche lepszym humorze, brzuch juz tak nie boli ale za to lasuch na slodkosci jestem Kupilam sobie dzis kilka drobiazgow Najbardziej ciesze sie ze szczotki To taka sama jak z avonu nad ktora dumalam ostatnia, z nat. wlosia, dzieki tym podwojnym wloskom i igielkom ponoc swietna do zniszczonych wlosow.A zaraz lece sie spamowac, musze umyc wloski, + cala podstawa, wyprobuje dzis kremu nawilzajacego i lekko brazujacego z Olay ktory przyszedl wczoraj z wymianki No i jeszcze bede musiala zmyc lakier i nalozyc nowy na pazurki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja tez wlasnie rozgladam sie nad pedzlem z nat. wlosia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Najlepiej uzywac do tego grzebienia z szeroko rozstawionymi zabkami, a jeszcze lepiej jakby byl drewniany. Ja mam plastikowy i tez nie narzekam ![]() Gratulacje ![]() Cytat:
Aczkolwiek mnie odstraszyly na dobre wielkie tabletki i w dodatku bez zadnej oslonki Ja bym nie przelknela Choc zawsze mozna podzielic na 3 czesci![]() Caate tez ocenilam
Edytowane przez snowhitee Czas edycji: 2010-11-03 o 21:13 |
|||||
|
|
|
#1949 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dotka a podasz link do tego wątku bo wpisałam w wyszukiwarke i tam tyle tych wątków i nie wiem który
|
|
|
|
#1950 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
oo Snow fajna szczotka, mam podobną tzn ja mam niby z naturalnym włosiem+plastik, widzę że Twoja jest bardzo podobna
a naprawde ma dobre dzialanie na wlosy?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:26.

Wybieram się do dentysty i wybrać się nie mogę. Dzisiaj mam włoski, więc znów nie pójdę.

przyłączam się - pisz Nam o promocjach 

Nie są takie drogie jak się spodziewałam
Nie martw się zdasz zaliczenie, troche poodpoczywasz i wszystko wróci do ładu

Oczywiście na jakiś czas, potem znów będę musiała sobie poprzypominać pewne rzeczy......Męczy mnie ta szkoła już przeokropnie 

To chyba zamiast nakładać na twarz to go zjem