|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#481 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz
Cytat:
![]() Ł. mi nie wierzy, że mam takie podejrzenia :P. Potem będzie zły jak zrobię test bez jego wiedzy... Cytat:
![]() ![]() No nie płakałabym... ale rzeczywiście po cięciu zdecydowanie za szybko. Tylko, że ja wierzę, że to jakieś takie przypadkowe odczucie (gin na kontroli po 6 tygodniach jak mnie badał, to podejrzewał jakiegoś mięśniaczka na usg ![]() Cytat:
![]() A jeśli chodzi o Twoje tabletki, to nie wiem czy wiesz, ale ich skuteczność nie jest od pierwszej tabletki ![]() Cytat:
Cytat:
Niezawsze, Ty chyba jednak jesteś w tej ciąży ![]() Acha, zapomniałam. Alisa przespała dzisiaj w nocy ciągiem 8 godzin!!!!!!!!!!!!!! To pierwszy nasz raz tego typu.
Wituś przyszedł na świat 18.09.2013; (33Hbd) Aliska przyszła na świat 18.08.2010. Witaj Kochanie ![]() ![]() ![]() Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013 Edytowane przez dzidziadziumdzia Czas edycji: 2010-11-03 o 11:44 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#482 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz
ze strony pampersa
oki dzieki dzis chyba wystawie bo juz fotki zrobilam ![]() Cytat:
![]() fajnie ze tak sobie gada tak glosno. misio nas tylko placzem budzi ![]() Cytat:
niezawsze nie mam pojecia co to te nitki u nas nigdy nie bylo czegos takiego zrobilam fotki obu laktatorow i hustawki musze tylko obrobic i damian wystawi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#483 | |
Zadomowienie
|
Dzien dobry, wlasnie wstalysmy
![]() Cytat:
![]() bajka nie przejmuj sie tak ta waga, moja Milena ma za kilka dni 5 miesiecy, a wazy tylko 6200g. A urodzila sie nie taka malutka, bo 3400g. Taki urok naszych dziewczynek ![]() niezawsze a co intuicja Ci podpowiada? ze jestes w ciazy czy nie? dzidzia brawa wielkie dla Aliski!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na szczepienie idziemy w poniedziałek ![]() Jejku, ja bym nie chciała byc teraz w ciąży... My co prawda parę razy bez gumki, ale przerywany i też nieraz o tym myślę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() aniaa wierze ze misiowi niedlugo przejda brzuszkowe problemy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#486 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() No właśnie z tym siadaniem, czy to nic złego jak 3 miesięczny maluch tak sobie główke trzyma i ja mu pozwalam na chwilkę posiedzieć ( trzymając za rączki oczywiście). Bo ona to uwielbia, a ja boję się o jej kręgosłup ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#487 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wow, zazdroszcze...u nas 5 h to juz standart-od 19 do 24, potem ok 3 i 6 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#488 |
Raczkowanie
|
dzidzia - kochana nie masz pojęci ajak ja Ci tych 8 godzin w nocy zazdroszczę!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#489 |
Zakorzenienie
|
niezawsze - może to jednak ciąża
![]() Powiem Wam, że już jeden test robiłam... Hmmmm... wiem, że musimy uważać bo w mojej sytuacji to dość ryzykowne (miałam cc, nie wspominając o późniejszych problemach) ale jakoś inaczej wychodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#490 |
Raczkowanie
|
siala - ej ej co ze zwierzakami ??!!! wez mi powiedz koniecznie! Bo ja tu znajpmych bede pytać, kurcze wcześniej nie byłam akurat a forum jak o tym pisałyście i temat mnei ominął. my tu wszyscy kochamy zwierzaki, więc może kogoś namówię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#491 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#492 | |
Zakorzenienie
|
ze jestem
![]() Cytat:
![]() Temperature mam podwyzszona do tego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#493 |
Zakorzenienie
|
ja po akcji z onkologią podjęłam decyzję, że nie będę brała tabletek...
Nie chcę ryzykować - to przecież ingerencja w gospodarkę hormonalną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#495 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak w ogóle to nie wiem którą już dziś kupę Mała zrobiła i za każdym razem tylko troszeczkę robi... no ale pieluchę zmienić trzeba, przecież nie może leżeć w kupie a jadę na resztce, bo mama ma dzisiaj kupić w pracy a kończy o 22. Ciekawe czy do tego czasu Jagoda obsra wszystkie pieluchy... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() U nas 7-8 godzin to już standard.
![]() |
#496 |
Wtajemniczenie
|
ja bym zrobila jeszcze jeden test.nie umialabym czekac... albo beta dla wiekszej pewnosci
|
![]() ![]() |
![]() |
#497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zwierzaki "poszły do żyda" ![]() A serio to są u mojej babci ![]() ![]() ![]() ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#498 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- dziewczyny, ktore karmia wylacznie piersia, kiedy wprowadzacie sloiczki? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#499 |
Zakorzenienie
|
wlasnie przyszla paczka z pampersa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#500 | |
Wtajemniczenie
|
i powiedzcie mi jeszcze, bo nie mam zadnego rozeznania w tych sloiczkach-jakiej firmy kupujecie?jakie sa wg was najlepsze?i gdzie najlepiej kupowac?tzn najtaniej
---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#501 |
Zakorzenienie
|
agravko a czemu oddałaś kotka? Był agresywny w stosunku do Ady ?
I nie wiem czy to dobrze tak mieszać zwierzakowi w głowie..najpierw u was, potem u teściów a jak się już tam przyzwyczai to znowu do was.. Kurrrdeee dawałam własnie małemu marchewkę na smaczek.. ja mu łychę hop do dzioba a on "aaaaaapsiiiiiik"... ![]() ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
![]() ![]() |
![]() |
#502 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
swietne z tym kichnieciem ![]() moja mala nauczyla sie chlapac i po jej kapieli lazienka jest cala w wodzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nasz kot omijał małego z daleka ![]() ![]() ![]() co do chlapania to Seba od kiedy macha kończynami to zalewa nam cały pokój bo kąpiemy go w pokoju na ławie ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#504 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No to życzę Ci tego!!! Cytat:
![]() I ja ![]()
![]() |
#505 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny... Która to Elisa P.? Bo już zgłupiałam.
#506 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#507 |
Wtajemniczenie
|
Tak też myślałam, ale nie byłam pewna
![]() A jeśli chodzi o wprowadzanie innych pokarmów (Agravka chyba pytała) to ja też zamierzam w 6 miesiącu tak jak Dzidzia. Jeszcze pogadam z pediatrą dokładnie. Miałam iść wczoraj ale pani doktor się pochorowała i idziemy za tydzień. Za 40 minut kąpanie. Mam nadzieję, że Mała dziś szybko zaśnie, bo jestem padnięta. Dobija mnie to, że nawet nie mam do kogo gęby otworzyć..
#508 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
caly czas nie wiem, czesem mysle, ze bede czekac do 6 m raz chce po 4, chyba jednak sprobuje ok. 4m dac najwyzej jak nie bedzie jej sluzyc to poczekam di 6m |
|
![]() ![]() |
![]() |
#509 |
Raczkowanie
|
Dziękuję,nadal nie mogę uwierzyć
![]() ![]() ![]() ![]() Już nie mogę się doczekać ![]() A dziś czytałam fajny artykuł o pierwszych świętach ze swoim maluszkiem i bardzo spodobał mi się pomysł zrobienia zdjęć dzieciaczka z bombkami,lampaki,drzewkie m łańcuchami (i ogólnie w świątecznej aranżacji) i rozdania ich po wigilii dla najbliższych jako prezent ![]()
#510 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak chociaz ja u maluszkow nie obchodze ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a kupka to podobno sie zdarza gdy mama cos zje np banany Cytat:
Cytat:
![]() wyobraz sobei ze ja juz od 3 tygodni siedze tylko z malym w domu odezwac sie mam do kogo jak gdzies pojade my dzisiaj bylismy ze znajoma w miescie w sumei ja nei wiele kupilam ona poszalala ![]() ![]() i maz mnie wkurzyl... bo gdzies o 12.00 do 17.00 nie maialm czasu do neigo napisac a pozniej nie mialam zasiegu pozniej juz sie odezwalam i pisze mu ze jak z malym na zakupach jestem to czasem nie mam czasu napisac a ten glupol mi napisal ze mi nie wierzy i nie wie gdzie ja zawsze jestem bo jak niby u mamy jestem albo na zakupach to sie wtedy nie odzywam... a gdzie ja u licha moge byc? blech zazdrosnik ale juz mu to wybilam z glowy ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- aneciaslonko ja tez mam boldera sd z seri ecoline i jestem mega zadowolona nawet dzisiaj znajoma co ma roana marite prowadzila moj wozek i mowila ze duzo fajniejszy od jej wozka jest
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:58.