![]() |
#4561 |
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XIX
myslałam raczej aby nabyc by sie nie nabawic niedoskonałości
![]()
#4562 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() ale nie podoba mi się nawet bez maturalnego kontekstu Cytat:
![]() nabyć ![]() a co to Triacneal? podrasowany Diacneal? ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4563 | |
Zakorzenienie
|
![]() nawet mój kierownik tego nie wie ![]() ****a, czemu ja nie mogłam trafić tam wcześniej - wszyscy przyjćei przede mną siedzą na ciełych stołkach, dopiero od czasu mojego przyjęcia się w firmie popierdzieliło. Czemu nie moge mieć normalnych rodziców, ludzi, którzy potrafią kochac, mówić o miłości, uczuciach, dawać wsparcie i oparcie ![]() ![]() czemu nie mogłam mieć normalnych kolezanek, tylko jakieś sępy albo popitolone psychopatki ![]() Czemu nie wiem, po co żyję, ani co w tym życiu chce robic ![]() Moje życie jest do rzyci ![]() ![]() Cytat:
![]() ja czasem "produkuję" samodzielnie, ekhm, zapachy ![]() Ale perfuma, to toto nie jest ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-03 o 15:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4564 |
grozi wypollizowaniem
|
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-11-03 o 15:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4565 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() ![]() Ja z dylematem... które opium wybrać ![]() Stare, czy nowe: Stare: http://allegro.pl/ysl-yves-saint-lau...296141580.html Nowe: http://allegro.pl/kalaaps-yves-saint...295912820.html Eh, pomóżcie ![]() ![]()
#4566 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i gratuluję mieszkanie - czyli jednak miłe zaskoczenie żadnych spisków strasznie się cieszę że sprawa tak sie sfinalizowała - no to udanego toastu na nowym lokum ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Cytat:
bardzo ci współczuję tej sytuacji "domowej" jest absolutnie nieakceptowalna i destrukcyjna ale pomyśl sobie że jestes już blizej niż dalej na drodze zmiany tego - ja doskonale wiem jak ciężko samej wszystko - bo też sama i sama wiecznie - i też mega niekolorowo u mnie bywało i jest nadal - ale grunt to zrobić sobie taki porządek w głowie z tym - olewam stan faktyczny olewam to co nie chce by mnie dotyczyło i pracuje juz tylko nad tym co ma być, skupiam się na sobie na swojej przyszłości chocby w drobnych kroczkach - wiem że codzienność frustruje ale pomyśl sobie - no zawsze tak nie będzie moja przyjaciółka jest tego przykładam sama dopieła swego wynajęła ruinę ale jest szcześliwa - aczkolwiek przyznaję nie w Wawie, ale skoro obracasz sie an co dzień w Wawie to moze orientujesz się jak gdzie i za ile - nie mówie juz, zaraz na gwałt - ale powoli sukcesywnie opracować jakiś plan - ile jesteś w stanei zaoszczędzić - a mogłabyś np korki z czegoś udzielać? żeby np nie wiem nastukać oszczedności tak na bieżąco? wiem jak ciężko moze być mieć bez świetnej pracy jakieś wystarczające zaplecze materialne żeby się utrzymać sam na sam - ale moze opracuj plan - ile by ci brakowało wiesz taki schemat |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4567 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
wydaje mi się że w tego typu kwestiach powinnaś liczyć właśnie na siebie, nie liczyć na oparcie innych, sprobować wziąć się w garść i jakoś poprzełamywać. wiem że to ciężko, nawet nie wiem co ciężej - z rodzicami czy samej - ale powinnaś podjąć jakąś decyzję..
trzymam kciuki w każdym razie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- hmm.. nie wiem co zrobi Tobie ![]() aa, i ja kupuję nie cały produkt tylko w zestawach miniproduktów, dużo bardziej się opłaca. Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzięki ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4568 | ||||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
Z tym, że biorą nową osobę to nie żadna nowość ![]() ![]() Cytat:
![]() A to Ty naumiana jesteś tak tańczyć? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A kto zaczął? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A potem przeczytałam ![]() Wiesz co, w sumie każdy z nas mógłby zadać sobie pytanie "czemu" coś tam ![]() Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4569 |
Zakorzenienie
|
Teraz ja się przyznam. Filolog z wykształcenia, chociaż już na studiach wiedziałam, że za nic nie będę cudzych dzieci uczyć
![]() Gdzie obecnie pracuję i na jakim stanowisku pracuję, większość z was wie. Jak "powszechnie wiadomo" - moja praca polega na parzeniu kawy, piłowaniu paznokci i chodzenia w seksi strojach ![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4570 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() byłabym wdzięczna |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4571 | ||
BAN stały
|
Zaczynasz dojrzewać?
![]() Podobno tak ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie wiem, co mam sensownego napisać... Cytat:
![]() ![]() Edit: Dostrzegł żem, że rozbierasz, więc może to nowe, hę? ![]() Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2010-11-03 o 17:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4572 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I co wychodzi? Kto najwięcej pije? Filolodzy ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-11-03 o 17:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4573 |
Zakorzenienie
|
O, ten Triacneal mie ciekawi, bo Diacneal był całkiem całkiem...
Swoją drogą z dioksynami mi się to kojarzy... |
![]() ![]() |
![]() |
#4574 |
Zakorzenienie
|
Polska
![]() Wynik nie jest dla mnie zaskoczeniem ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4575 |
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#4576 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4577 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#4578 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a skad te mini zestawy? w zyciu bym nie pomyslała ze w mini bedzie taniej ![]()
![]() |
#4579 | |
BAN stały
|
Proszę mówić za siebie
![]() Dobrze Ci zrobił? ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4580 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4581 |
grozi wypollizowaniem
|
chyba o cały krem +prezenty ![]() ![]()
#4582 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4583 |
grozi wypollizowaniem
|
juz se kupiłam ksiązke pod choinke
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- kupuje ktos w makro? ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- mam w wersalce jeszczez 2 kremy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- aaaa właśnie-jakby ktoś miał zbędną kartę micro SD to przyjmę za cos ![]()
![]() |
#4584 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() hi ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4585 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() póki co nie mam bladego pojęcia, co dalej robić, poczekam na rozwój wypadków... jakby mi dali własny etat z taką pensją, jak mam obecnie, to w sumie mogłabym pomyśleć o wynajęciu jakiegoś pokoju w Wawie - powinno starczyć kasy i jeszcze trochę zostawać na życie... ![]() (może co najwyżej już tak z perfumami bym nie hulała ![]() ![]() Coś za coś ![]() A jak by mi dali w nowym dziale znów umowę na zlecenie... to trochę bym się jeszcze pomęczyła z dojeżdżaniem, rozglądając się za szansą na własną ciepłą posadkę Cytat:
![]() w każdym razie już powoli kroczkuję w stronę bardziej ludziowej - nawet na CP w tym roku pojechałam na drugi kuniec Polski! Ha! ![]() ![]() i interes sie kręci! ![]() na rurce nie, ale po pijaku różne wygibasy na wiejskich dyskotekach się odwalało ![]() Cytat:
![]() Ale to tak ciężko, jak nie ma się ochoty nawet życ, tylko się ciągnie do przodu, bo co innego zrobić, jak cofnąć wstecz nie mozna ![]() Cytat:
![]() to nie pisz nic ![]() ![]() Cytat:
![]() Na koniec dnia zrobiło się światełko (co prawda nie takie jak chciałam, ale zawsze to coś ![]() ![]() A ja jestem coraz bliższa kupna nowej flaszki ![]() Jak szlaeć, to szaleć - kiedy jak nie teraz ![]() (bo potem będę albo bez roboty albo na mieszkanie ciułać) Dzisiaj byłam w Q - ach i och. ale się cudów nawąchałam ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-03 o 18:34 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4587 |
Zakorzenienie
|
Co wy za krem-cud, kupujecie?
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4588 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobrej jakości buty, również w nietypowych rozmiarach zrobią Ci tu: http://www.filipczyk.pl/ Ceny też ludziowe. Kuzynka z dużą stopą jest z nich zadowolona, ja z moim przeciętnym rozmiarem też ![]() Cytat:
A tarta jest na typową tortownicę, albo formę do tarty. Cytat:
![]() Architektura wnętrz też mnie kręci ![]() kabanoska ![]() ![]() Mój kaszel ewoluuje ![]() ![]()
![]() |
#4589 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Moi rodzice, średnio raz na rok ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4590 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
po takich radach nie powinnam do złego -czytaj nowe flaszki - kusić, ale jak coś to koniecznie się pochwal ![]() ja też robię zapasy perfumowe i potem dłuuuugo długo nic - i nawet dobrze mi z tym ( no czasem tylko przebieram nóżkami jak się naczytam perfumowej propagandy ale szybko przechodzi) jeszcze tylko syrop pini - takie perfumy mi się marzą ale wszystko tylko odlewkowo już - jakby co mam świadków i na piśmie ![]() ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- ![]() ![]() widzisz Maja uderz w stół a nożyce się odezwą |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.