![]() |
#4621 | |
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XIX
Cytat:
kurcze..a wiesz ze cos w tym jest ![]() wazkie pytanie mam-bo nie chce pytac pod wieszakiem-myslicie ze mając takie nogi ( 3 zdjęcie) mozna chodzic w rurkach? http://www.wizaz.pl/szafa/wieszak_wi...id=20104&zid=2
![]() |
#4623 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się nei łudzę że nei mieszkając w anglojęzycznym kraju nadejdzie dzień kiedy stwierdzę o teraz kropka teraz juz umiem wszystko - ba mieszkając w takim kraju tymbardziej można dojść do wniosków ze to neverending story, learning forever, ale jakoś nie spędza mi to snu z powiek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4624 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
kurde....najgorzej to z tym słuchaniem-jak to nadrobić?.... filmów z napisami nie moge bo sie rozpraszam,a bez napisów rozumiem cokolwiek tylko jak zamknę oczy-serio ![]() ![]()
![]() |
#4625 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
będę Ci mówić rura |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4626 |
grozi wypollizowaniem
|
uczyłam sie dawno temu z 8 lat pod rząd...potem przerwa 5 lat. Potem sie reaktywowałam-wskoczyłam na kurs FCE, potem pre CAe i Cae, ale do zadnego egzaminu nie podeszłam. Na CAE ciagle jakos mi przepadały zajęcia i miałam tyły...następny rok olałam i juz 2 rok nie chodze na ang
![]() jak chodziłam na kurs to robiłam duzo-słuchałam codziennie czegoś-w tym celu nabyłam mp3 nawet ![]()
#4627 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to trzeba będzie kilka razy obrócić ![]() Cytat:
![]() (oglądałam tak Tłajlajta i wsio zrozumiałam - po uprzednim przeczytaniu książki ofkors ![]() Cytat:
![]() no fajna skóra... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-03 o 20:13 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4628 |
Zakorzenienie
|
![]() Ciuchy to zło. Wzięłam się rano (czyt. o 11 ) za przerabianie spodni i zeszło mi do teraz. Na dodatwk własnie sobie uswiadomiłam ze praktycznie nie mam do czego je nosić. Co do wykształcenia i pracy. To pracuje w zawodzie a wykształceniem się wyłamuję z trendów barowych. (tech. informatyk, inż. mechanik i mgr inż. elektryk) Łoglondnełam szafę maturalną i chyba jestem jakaś niedzisiejsza. Dla mnie mini i podkoszulek wujka Władka + kabarety w wzorasy to nie jest strój na wyjście do szkoły a tym bardziej na maturę. Co do zdjecia z rurkami to: moim zdaniem jak najbardziej! To sa (in maj opynion) ma kształtne nogi. Lepsze takie nogi niz takie gdzie w udzie i łydce jest tyle samo. Ja mam masywniejsze uda a rurki noszę.
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-11-03 o 20:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4629 |
grozi wypollizowaniem
|
no ale kurde ta laska ma mega krzywe nogi-no nie mówcie ze nie ![]()
#4630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no można słuchanki są na YT zdaje się po prostu słuchać tych słuchanek z płytek dla uczniów jest tego milion ale szczerze i tak najbardziej reallike som filmy, ewent bbc ale grozi to naleciałością ala spiker tv a tego byśmy nei chcieli mówic jak Max Kolonko tylko bardziej britisz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4631 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4632 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() idę spać ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4633 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja uwielbiam nogi nie proste - nie uważam żeby noga miała byc sztywna jak dwie zapałki muszą być wygięte - a propo rur Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-11-03 o 20:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4634 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A poważnie to może radia po angielsku słuchaj albo cuś innego z chociażby strony bbc.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4635 |
Zakorzenienie
|
Mła sie wydaje ze ona tak krzywasnie stoi.
#4636 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- ale na trzecim zdjęciu widac ze stoi normalnie-stopy razem ![]()
![]() |
#4637 | |
Zakorzenienie
|
słówko na dziś po ang - Polly wam powie krzywe nogi to... i to najlepiej wytłuszczoną czcionką
ale tak serio no jak widzę laseczki - bo to zwykle lufki sa neiprzecietne z takimi nogami - mówię o figurze - w rurkach to każda fajnie wyglądająca w rurkach ma tak te nogi wygięte, te z prostymi = przylegającymi do siebei bez tej dziury pomiędzy ![]() whatever się nie znam ale rurom całe życie zazdroszczę ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
ad 2 ![]() jakbyś Ty była w jury a ona na castingu - chyba by już na szafę nie weszła widzę jak z metrem jedziesz jej miedzy nogami wyliczając przerwę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4638 | ||||
Zakorzenienie
|
tak miało być
![]() trochę hardcor, ale jakoś przez to przeszłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no tak, Gryksiu abstynent ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4639 | |
BAN stały
|
Cytat:
Co wąchałaś? ![]() ![]() Ciekawe tematy widzę w barze, wszelkie pracowo-filologiczne bardzo mnie interesują. Filologiczne zawsze i wszędzie, a pracowe już powoli trochę i w sumie od niedawna. ![]() ![]() A wiem, co chciałam. Przerabiał ktoś z Was w ostatnim czasie akcję pod haslem Berlin na weekend? Albo jeszcze Wrocław + Drezno mi chodzi po głowie. Nigdy żem we Wrocku nie była. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4641 |
Zakorzenienie
|
Pewnie jestem nienormalna ale mnie sie bardziej podobają takie krzywe nogi ale ładnie ukształtowane tzn. z udkami i łydkami niż nawet najprostsze o kształcie nogi stołowej.
#4642 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
#4643 |
Wpisz tu zomzing
|
miałam kiedys lepszego lineczka, ale się zadział - do deep fried pizza, Elvis bread itp
![]() Eenax ma teraz kotka w obrazku, a kotek ma taką "zasadniczą" i "ekspercką na poważnie minę" - strasznie mi się ta mina podoba ![]() Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-11-03 o 20:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#4644 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
znalazłam swą pracę magisterską
![]() i zdjęcia z pierwszych wyjazdów wakacyjnych z ekstezem ![]() echch ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4645 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4646 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() to juz druga amatorka krzywych nóg, to moze ja mogę ujawnic moje ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4647 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4648 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
som, som ![]() kurde ta laska ma taką figure jak ja ![]() ![]() ![]() fogle to ja tyz mom rurki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- co do boba i roba, to tej audycji juz nie ma,bo sie panowie rozjechali po świecie, a szkoda. To była audycja robiona przez 2 nativów-angola i amerykanca, którzy mieszkali w japoni ![]() ![]() ciekawe to było i śmieszne i gościowie fajni. Mozna tez było druknąć materiały pomocnicze-teraz cos tam jest dostępnego online,ale mało
![]() |
#4649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to szkoda że już newrati tamto a wiecie co mnie dziwi szafa tak w ogóle tzn sens jej istnienia - moze jest dobra jako przykłady dla kogoś, oglądającego ale czy wstawiający sam nie umie ocenic jak wygląda? ja rozumiem ze wygląd obiektywnie oceniony to zawsze jakieś spojrzenie z zewnątrz - no ale to mi że tak powiem moje środowisko wystarcza - wiem kto mnie ocenia i wiem czy traktować poważnie taką ocenę zatem jesli masz rury tzn ze sie sobie podobałaś kupując je - tzn że musiałaś w nich dobrze wyglądać chyba ze po czasie stwierdzasz że to był błąd bo jednak ci nie leżą - nie chodź jeśli ci leżą - to na nic nie czekaj tylko uderzaj na miasto as simple as that ja wychodzę na światło dzienne tylko w tym w czym się czuję dobrze Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-11-03 o 21:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4650 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:49.