|
|
#481 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Egzamin na prawo jazdy-pytania,relacje,trzymanie kciuków :) cz.IX
Cytat:
![]() Jomic nie zebrałam się jeszcze... Miałam małą sprzeczkę z mamą na temat prawa jazdy i nie wiem co mam dalej robić ..eh..Ty masz jutro egzamin,prawda? Powodzenia!!!A ja chciałam tylko napisać,że mój kolega wczoraj nie zdał,bo nie zapiął pasów na placu
|
|
#482 |
|
Zakorzenienie
|
Wyszukiwarka - nie rezygnować. Zaciskać zęby i walczyć dalej
|
#483 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny,
a jak na egz wewn zrobie więcej błędów niż to możliwe, to co?... |
|
|
|
#484 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie przepuścił, mimo iż powinien mnie oblać na początku bo najcheałam na krawężnik (ale zrobiłam t ocelowo i tak jakby, przymusowo). Także myślę że to zależy od instruktora
|
#485 |
|
Zadomowienie
|
Jomic powodzenia!!
|
#486 |
|
Rozeznanie
|
Mnie tez instruktor puscil, dwa razy oblalam wewnetrzny, raz nie widzialam roweru i poszlo po hamulcach, a drugi to tez wymusilam i wylam instruktorowi w ramie, ze sie nie nadaje. Poszlam na normalny egzamin i zdalam
|
|
|
|
#487 | ||
|
Magda ;)
|
Cytat:
ja raz jechałam autem TŻta,ale marudził strasznie to powiedziałam,że mam go gdzieś i się przesiadłam ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
![]() ale może jutro odbiorę jak TŻ dostanie wypłatę,a w sobotę jak mi da to pojadę po mamę (oczywiście z nim obok) jakieś 70 km
|
||
|
|
|
#488 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#489 |
|
Zadomowienie
|
testy wewnetrzne w sumie zaleza od instruktora, ja mialam tylko testy tak rozwiazywalam zestaw 18pytan, a jazde mialam nawet wczesniej
bo instruktorka zapytala sie mnie czy kiedys jeździlam no i pozwolila mi juz wczesniej rozpoczac jazdy no ale co z tego jak juz listopad a ja siedze a nie jezdze ;p hehe :p strasznie dlugo sie czeka na egzamin ;//i własnie troche sie zaczynam bac bo mam2h dzien przed egzaminem a w miedzy czasie nie wiem czy uda mi si epojeździc samochodem tżta ![]() dziewczyny czy brałyscie jazdy przed egzaminami ?? ile godzin? ja 3tyg czekalam na egzamin(teraz tylko tydzien został) i biore 2h ;p |
|
|
|
#490 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W poniedziałek mam ostatnią jazdę w Siedlcach, więc instruktor powiedział, że jeszcze poćwiczymy to
|
|
#491 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#492 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a to już wszystkooo jutrooooo ! ale debil jestem |
|
|
|
|
#493 |
|
Zadomowienie
|
A u mnie dzisiaj został przyjęty wniosek i trwa postępowanie administracyjne
Jeszcze kilka dni i moje marzenie będzie w pełni zrealizowane jak odbiorę mój upragniony plasticzek
marzenia się spełniają:[/I] laserowa korekcja wzroku- OP:25.03.2015 OL:26.03.2015 ....i życie staje się piękniejsze Wymiana: guerlain aqua allegoria coconut fizz ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1273321 |
|
|
|
#494 |
|
Zadomowienie
|
fshelle ----> Powodzenia!
Ja też jutro zdaję
|
|
#495 |
|
Zadomowienie
|
Trzymam za was dziewczyny!!!! !
marzenia się spełniają:[/I] laserowa korekcja wzroku- OP:25.03.2015 OL:26.03.2015 ....i życie staje się piękniejsze Wymiana: guerlain aqua allegoria coconut fizz ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1273321 |
|
|
|
#496 |
|
Raczkowanie
|
aniuta26 dzięki !
kar0link4 chcę w to wierzyć ciężko będzie zdać z latającymi nogami i rękoma, ale może dam radę ale Tobie życzę też powodzonka [ w czółko ! ]i bardzo mocno trzymam kciuki za pozostałe dziewczyny, które zdają też jutro! ale nie w godzinach mojego egzaminu, bo jakoś będę musiała jechać
|
|
|
|
#497 |
|
Magda ;)
|
Dziewczyny powodzenia dziś !! Trzymam za Was kciuki
A Wyszukiwarka pędem zapisać się na godziny ![]() |
|
|
|
#498 |
|
Rozeznanie
|
Pewnie niektore kobitki sa juz po egzaminie, chwalic sie, zdawac relacje bo juz mnie kciuki bola
|
|
|
|
#499 |
|
Zadomowienie
|
Niestety, nie zdałam
Ale na miasto wyjechałam I nie chcę na nic zganiać, ani się tłumaczyć, ale gdyby nie ten cholerny deszcz, to niewiadomo co i jak by było dalej... Na placu wszystko ok. Z czynności kontrolno- obsługowych miałam do pokazania zbiornik płynu chłodzącego i światła hamowania- stop. Łuk i wzniesienie, wszystko w porządku, elegancko. Wyjeżdżamy na miasto... Wycieraczki miałam włączone, ale na za małych obrotach... I przez to nie zdałam, bo za późno zauważyłam znak nakazu jazdy w prawo Za późno się zorientowałam i skręciłam zbyt gwałtownie, NIBY najechałam na krawężnik i jak to powiedział egzaminator nie spowodowałam zagrożenia, ale było to na granicy ryzyka Jestem na siebie zła, bo gdybym włączyła sobie te wycieraczki na większe obroty, to nie miałabym całej zapadanej szyby i z pewnością zauważyłabym w porę ten znakNo ale mówi sie trudno i żyje się dalej... Kolejny egzamin za tydzień, też w piątek o 11:15.
|
|
#500 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#501 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#502 |
|
Wtajemniczenie
|
W mojej szkole idzie sie do biura i tam jest taka pani "od wszystkiego". Ona to włącza i lecisz. Jak nie zdasz za pierwszym razem to się lituje nad tobą (no chyba że masz np 8 błędów) i włącza ci drugi raz. Jak nie zdasz drugi raz to idziesz do domu się poduczyć i wracasz na następny dzień
|
#503 |
|
Rozeznanie
|
Ja nie mialam teori wewnetrznej. Poszlam pierwszy raz na panstwowa i ten wynik mialam wpisany w papierki jako wewnetrzny a bylo 18/18
|
|
|
|
#504 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem, czy mnie jeszcze pamiętacie, ale jestem tu weteranką.
Muszę się pochwalić, dziś za 5. razem ZDAŁAM !!! Jeszcze w to nie wierzę, ale do rzeczy. Egzaminator baaaardzo spoko, mega łatwa trasa, przymykał oko na niektóre niedociągnięcia, niegroźne, ale można by mnie oblać. Jeździłam od 11:33 do 12:05, czyli niezwykle krótko, ale wreszcie mam to za sobą ! Jestem taka szczęśliwa ! 3 miesiące chodzenia na egzaminy, 3 miesiące czekania, żeby pochwalić się Wam, Wizażankom, ale wreszcie się udało ;D Nie poddawajcie się, nie załamujcie, ważne to trafić na ludzkiego egzaminatora i wtedy prawko macie w kieszeni ;D
|
#505 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dla mnie dzisiejszy dzień nie okazał się taki szczęśliwy, jak dla Ciebie... A z tego co słyszałam, to trafiłam na nie najgorszego egzaminatora, no ale cóż, może dzisiaj miał gorszy dzień?
|
|
|
#506 |
|
Raczkowanie
|
No .. u mnie dzisiaj też fail.
Ale się nie przejmuję, będzie nast raz Zaczynając od początku.. wyszłam z domu to znalazłam 3gr, tak na szczęście pomyślałam, ale padało.. Idąc już na plac trafiłam na naprawdę przemiłego egzaminatora.. miał takie niebieskie oczy, jeeej Wylosowałam zbiornik płynu spryskiwaczy i światła STOP, później łuczek.. zapomniałam włączyć światła, ot głupol ze mnie, wszystko ładnie zrobiłam i w ogóle a o światłach zapomniałam ;/, ale na moje szczęście łuk mam opanowany do perfekcji więc zrobiłam go elegancko, później górka.. zgasł mi skubany jak już opuszczałam ręczny, no powtórka i też elegancko poszło. Wyjeżdżałam z WORDu i od razu po kazał mi parkować skośnie, no i poszło tylko ze sprzęgłem miałam mały problem i z gazem.. bo nie chciał mi ruszyć z miejsca. ale w końcu udało mi się wyjechać, w sumie to już byłam rozluźniona - tak jakbym jeździła z moim instruktorem. Jadę sobie dalej, i później na takiej opustoszałej uliczce kazał mi zawrócić ( zapomniałam znowu jednej rzeczy.. ! włączyć lewego kierunkowskazu, ale o późniejszych pamiętałam ) i okazało się, że stał tam wielki czerwony znak STOPu a ja co? jedynka i gazuuuuu. Nie zauważyłam dziada.. ale ja mam to do siebie, że nie zauważam tych głupich znaków, mało spostrzegawcza jestem jeśli chodzi o TE rzeczy. No ale był tak przemiły.. jak powiedziałam mu, że następne razy będą lepsze.. to powiedział, że jakie następne? następny chyba no i wróciłam do wordu. kar0link4 przykro mi
|
|
|
|
#507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#508 |
|
Raczkowanie
|
Witam Wizazanki
![]() Wypowiadalam sie w tym watku we wrzesniu i mam za soba 3 niezdane wrzesniowe egzaminy. Wczoraj zaskoczyla mnie moja znajoma ktora powiedzila mi,ze po pol roku caly kurs przestaje byc wazny To prawda? Bo z tego co sie orientuje to waznosc traci tylko egzamin teoretyczny,ktory trzeba zdawac ponownie. No chyba ze wraz z nowym rokiem wchodza jakies nowe przepisy,cos drozeje itp? Bo troche sie przestraszylam. Mam tez dylemat,czy zdawac w grudniu,czy poczekac do wiosny,wiadomo,zima,zle warunki itd...Oświećcie mnie
|
#509 |
|
Raczkowanie
|
valium33 po pół roku traci ważność tylko teoria, ja po ponad 1,5 rocznej przerwie wzięłam się za to i jakoś nikt nie kazał mi znowu robić kursu. ważne jak najbardziej. ale spróbuj jeszcze jeśli czujesz się na siłach, a jeśli nie jesteś gotowa i chcesz poczekać to jak najbardziej na wiosnę ( tylko wiesz.. zima ma być długa, może się okazać że wiosny nie będzie, tylko od razu lato
)
|
|
|
|
#510 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jestem w lekkim dolku, jeszcze ta zmiana otoczenia,a w swoim miescie jestem jedynie w weekendy,a tu mam te 5 godz do wyjezdzenia:/ A ta znajoma uparla sie,zeby znowu sprobowala,bo ona zdala za czwartym i uwaza ze tez powinnam sprobwac. Poszukala mi nawet innego instruktora. Sek w tym,ze nawet rodzice mnie nie ponaglaja,tylko ona sie uparla. Sama juz nie wiem... Bo nawet nie chodzi o te godziny,tylko o to ze zaczeli nam dowalac tyle nauki i powinnam sie na tym skupic,a nie rozpaczac po prawku. Ale boje sie tez,ze pozapominam juz wszystko,takze pokrecone to wszystko jest. Niby dla chcacego nic trudnego,ale sek w tym,ze mi juz sie zwyczajnie nie chce :/
![]() |
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:43.

Szukałam właśnie takiego wątku na wizażu 
Powodzenia!!!

)

W poniedziałek mam ostatnią jazdę w Siedlcach, więc instruktor powiedział, że jeszcze poćwiczymy to 

Ja też jutro zdaję

To prawda? Bo z tego co sie orientuje to waznosc traci tylko egzamin teoretyczny,ktory trzeba zdawac ponownie. No chyba ze wraz z nowym rokiem wchodza jakies nowe przepisy,cos drozeje itp? Bo troche sie przestraszylam. Mam tez dylemat,czy zdawac w grudniu,czy poczekac do wiosny,wiadomo,zima,zle warunki itd...