|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8281 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
A nie masz jakiś papierów od lekarza jakie wkladki masz??
|
|
#8282 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
magera jutro jade na wizyte zdjac szwy to sie spytam ![]() nie przejmuj sie tak wymiarami,ale sie napalilas na te moje mentory ![]() ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- widzialam ten implant przed op w pudelku i nie wygladal tak jak na tej stronie ![]() byl u gory wezszy na dole szerszy wiec na 100% byl anatomiczny, nic sienie martw jutro sie odezwe dobranoc |
|
|
|
|
#8283 |
|
Rozeznanie
|
Dobrej nocki w takim razie
Odezwij się koniecznie jutro
|
#8284 |
|
Raczkowanie
|
http://www.implantinfo.com/breast_im...ns_mentor.aspx podaje strone na samiutkim dole sa anatomy 325 ale jutro sie popytam i jak sie dowiem to dam znac dobranoc |
|
|
|
#8285 |
|
Raczkowanie
|
Witam kochane..........
Rzadko tu z wami pisze ale to ze wzgledu na brak czasu ![]() Za to codziennie wpadam tu zeby zobaczyc co u Was słychać ![]() Ja troszke zaczynam sie denerwowac bo operacja zbliza sie wielkimi krokami z 1 strony troszke sie martwie a z 2 strony jestem taka szczesliwa ze juz za pare dni spelnia sie moje marzenia. Ciekawa jestem jak moje nowe nabytki beda wygladac czy beda takie jak sobie wymarzylam. No i mam maly problem bo dostalam jakiegos uczulenia i modle sie zeby mi zeszlo jak najszybciej. Buziaki dziewczynk YOKOO2 widze ze mieszkamy nie daleko siebie ja mieszkam na koncu redy a zabieg mam u dr Skwiercz ale w Oliwie Słyszalam ze ta w Rumi to bardzo dobra kilinika i nowa takze nie masz co sie martwić.
|
#8286 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=MyaDiva;23046578]Witaj
Zdjęcia mogę wrzucić,dr Skwiercz przeprowadzała zabieg, już miałam trzy kontrole po zabiegu.Pani dr była zadowolona z rezultatu,powiedziała,że w małym stopniu widać różnicę, iż jedna pierś jest większa od drugiej.Tłumaczyła to tym,że przed zabiegiem moje piersi były nierówne. Jestem podłamana tą nierównością, w szczególności rzuca się to w oczy na zdjęciu Nie stać mnie na to abym mogła zafundować sobie drugi zabieg![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Dziękuję MayDivie , Violi 1983 i happy_hour że zainteresowałyście się moim problemem.Na pewno z korzystam z Waszych rad i skontaktuje się z panią doktor. Jutro postaram się wrzucić fotki.
|
|
|
|
#8287 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Lenka - pisz do nas czesciej, w ten sposób szybko pozbędziesz sie większych obaw. drobny stresik to normalna sprawa, w koncu chodzi o ważna rzecz 0 nasze cycuszki
![]() Dziewczyny..tak mi glupio troche, ale widze ze pojawil sie temat wibratorkow ))macie dla nich imiona ?? moj nazywa sie James )))))))
|
|
|
|
#8288 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Hihi Moj nie ma imienia ale pomysle o tym i nadam mu jakies Spytam polowka jakie imie wyobraza sobie dla sylikonowego przyjaciela swojej zony. ![]() Moze podpowie.
|
|
|
|
|
#8289 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
o kurcze blade jaki wygięty.. jakoś nie mogę sobie wyobrazić co z nim robić.. ![]() Cytat:
![]() to ja chyba oddam chłopaków pod opiekę dziadków a zabiorę tylko najstarszego bo ktoś musi mnie finansować Cytat:
Cytat:
dzięki za zaproszonko Cytat:
James mówisz.. no to dziewczyny przyznawać się jak się czyj nazywa ![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Odliczanko na dziś ![]() 5.11.2010 Miliqqq 05.11 0 dni !!! ![]() ![]() ![]() Yoko02 08.11 2 dni ![]() Lenka 15.11 10 dni ![]() Inna_85 22.11 17 dni ![]() Dragon 26.11 21 dni ![]() Magera 08.12 33 dni ![]() Kejsiii 14.12 39 dni ![]() Machszi 08.01. 63 dni kasikkk87 14.02.2011(?) 100 dni ![]() ![]() Gawronska 22.02.2011 108 dni ![]() oj dziewczynki...ale lecą te dni
|
|
#8290 |
|
Zakorzenienie
|
hej, Kocurku
![]() ja też mam nadzieję, że wrzucisz fotki ![]() jeśli miałaś asymetrię, to teraz przynajmniej znamy powód nierówności piersi o której piszesz wiesz, z asymetriami to tak już jest, że czasem warto zastosować implanty różnej wielkości, a kiedy indziej nie nie pamiętam czy masz różne implanty? tak czy inaczej różnie to bywa, czasem różnica staje się niewidoczna, ale nie zawsze, często dziewczyny nadal ją zauważają, lub też po zastos.różnych impl.zauważają odwrotną różnicę.. jesteś ok.5,5 mies po zabiegu, ja nie sądzę, by Twoje mięśnie były już do końca poluzowane ![]() (ale ciężko to wytłumaczyć, bo póki co jesteś przekonana, że tak właśnie jest, prawdopodobnie z czasem zauważysz, że w tych piersiach będą jeszcze zachodziły, być może całkiem istotne, zmiany i jeśli piersi rozwijają się prawidłowo(a zadowolenie dr by na to wskazywało) to piersi zmieniać się będą nadal na lepsze ![]() tak więc być może za kilka miesięcy różnica w wielkości może się jeszcze znacznie wizualnie zminimalizować, stać mniej zauważalna.. co nie znaczy, że zniknie.. tyle że piersi w ogóle w naturze rzadko kiedy są niemal identyczne, asymetrie różnego stopnia występują niemal zawsze, różnie z tymi różnicami potem przy okazji powiększania bywa.. trzymam kciuki, by efekt był jak najlepszy ![]() ale jeszcze kilka miesięcy oczekiwania na ten mniej więcej końcowy efekt- przed Tobą pozdrowionka p.s.: jeśli dasz rady i masz być może więcej fotek, na różnych etapach rozwoju, to dobrze by było, byś wstawiła coś więcej.. bo na podstawie tego, jak się rozwijały piersi w czasie, też więcej można zaobserwować, a Ty się jak dotąd chyba w ogóle nie pochwaliłaś.. ![]() no i zdjęcie wyjściówki też by nie zawadziło, żeby lepiej ocenić sytuację ![]() hm..ale wymagania ![]() w ogóle to super, że się odezwałaś buźka
|
#8291 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Andziarrr... miałam już wcześniej pisać, ale wyleciało mi z głowy.. Fajne cycuchy.. zapowiada się, że będą superaśne..
6 wrzesień 2010 r - CPG333 485cc - dr Skwiercz Edytowane przez viola1983 Czas edycji: 2010-11-05 o 14:03 |
|
|
|
|
#8292 |
|
Zakorzenienie
|
tak w ogóle to cześć, Dziewczynki
![]() weekend za pasem, jak miło.. po tym ostatnim, rodzinnym dla mnie to będzie jednak odpoczynek Wiola, Happy, Kissy, Lenka, Kcurek.. andziarr- widziałam fotki, śliczne świeżynki, gratuluję ![]() Mya-mam pod ręką te papiery, zaraz Ci wyskrobię na PW te detale.. ![]()
|
#8293 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kissy Antonio A wlosi to podobno bardzo kochliwy narod. Wiec moze byc. Kocurek Maceratka ma racje . Wyslalam ci zaproszenie. przyjmiesz ? ![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
cls.34/2/10...MBCh 8/3...100/bz/11/15/-0...oj-14... Maceratka tlumacz ten twoj podpis . Bom cikawa. Teraz was opuszczam na chwile. Spadam po dzieciaczki. Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-11-05 o 14:13 |
||
|
|
|
#8294 |
|
Raczkowanie
|
jestem,jestem i mam się dobrze,powiedziałabym nie porównywalnie lepiej jeśli chodzi o pierwszą operację ![]() bólu właściwie nie odczuwam,jedynie ucisk pancerniaka na cięcie pod prawym cyckiem,pod lewym nie czuję,bo jest wyżej i niestety blizna nie będzie w fałdzie bo wcześniejsze cięcie było krzywo zrobione a fiolki z ketonalem nawet nie otworzyłam,bo nie było takiej potrzeby doktorek mi ulokował jednak te większe implanciki 560cc i cale szczęście,że akurat te,bo dopiero teraz moja sylwetka nabrała proporcjonalnych kształtów i cycuchy mam w sam rycht,nie za duże,nie za małe nauczona swoim przykładem apeluję do dziewczyn,które są przed i mają powyżej 165 cm. i 55 kg,zastanówcie się czy aby te trzysta parę cc nie będzie za mało,bo ja jestem tego najlepszym dowodem na to,że możecie (ale wcale nie musicie) póżniej czuć niedosyt to taka moja mała aluzja,której wcale nie musicie brac pod uwagę ![]() foteczki swoich nowych cycuchów dorzucę do albumu w sobotę,dopiero wtedy będę mogła zdjąc pancernik |
|
|
|
#8295 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Laloona GRATULACJE dla ciebie i doktorka To swietnie,ze jestes w tak wspanialej formie. ![]() No i czekamy na foteczkowa relacje z tych 560-tek Dbaj o siebie i o cycuchy. Niech beda twoja duma i twoim szczesciem. |
|
|
|
|
#8296 |
|
Zakorzenienie
|
Laloona
Gratuluję cieszę się, że zostałaś usatysfakcjonowana no i jestem bardzo ciekawa efektu Happy-skype?(nie ma Cię )
|
#8297 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzieki , bardzo sie ciesze jak komus sie podoba, to mnie bardzo buduje bo ogolnie bardzo bym chciala je miec wieksze, no ale coz... nie dalo sie![]() pozdrawiam ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Cytat:
Dziekuje bardzo, dzisiaj bylam zdjac szwy i widze jak piersi sie zmieniaja malymi kroczkami![]() pozdrawiam |
||
|
|
|
#8298 |
|
Raczkowanie
|
masz fotki bo byłam u Ciebie i nie widze???
|
#8299 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#8300 |
|
Raczkowanie
|
andziar wejdz u gory tam gdzie pisze twój profil czyli Witamy andziarrr tam wejdz i pisze utwórz album a potem dodaj fotki
|
#8301 |
|
Raczkowanie
|
CZEŚĆ DZIEWCZĄTKA!
JA DZIŚ NA CHWILKĘ, BO DOPIERO DO DOMU WRÓCILIŚMY.... dzisiaj w knajpie koło nas dzień sushi, więc zaraz po pracy pobiegliśmy na obżarstwo! mmmm pyszka! KEJSIII dzięki za dodanie mnie do odliczania! Bardzo mi milutko.... Dziewczyny, przyjmijcie prosze moje zaproszenia, bo chce pooglądać Wasze cycolki ![]() POZDRAWIAM wszystkie kobietki! ps. a wibrator mam dopiero od 2 m-cy swój pierwszy i jest niezły trzeba mu to przyznać...heheh -rabbit:P
DR M.WĘGRZYN ...MENTOR 350 HP ![]() http://tickers.TickerFactory.com/ezt...07/s-event.png Edytowane przez Machszi Czas edycji: 2010-11-05 o 20:12 Powód: bo tak |
|
|
|
#8302 |
|
Rozeznanie
|
hejka wszystkim
Laloona kochana, ciesze się ogromnie, że juz PO i zadowolona jesteś czekam z niecierpliwością na foteczki !!! Qurka nie namawiajcie mnie na większe wkladki, bo oszaleję ![]() A tak z drugiej strony i tak doktorek powie NIE, więc nie ma obawy.. szaleństwo mi nie grozi andziarrr, no i jak? Pytałaś? Buźka Violuś, za odliczanko No i dla wszystkich dziewczynek oczywiście
|
#8303 |
|
Raczkowanie
|
witaj !!!!
|
#8304 |
|
Rozeznanie
|
|
#8305 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=magera;23072611]hejka wszystkim
Laloona kochana, ciesze się ogromnie, że juz PO i zadowolona jesteś czekam z niecierpliwością na foteczki !!! Qurka nie namawiajcie mnie na większe wkladki, bo oszaleję ![]() A tak z drugiej strony i tak doktorek powie NIE, więc nie ma obawy.. szaleństwo mi nie grozi andziarrr, no i jak? Pytałaś? Buźka Violuś, za odliczanko Noi wyobraz sobie ze, dostalam kartke z wypisem jak wychodzilam ze szpitala i tam byl napisany jaki mialam implant,ale minąl juz tydzien i nie wiem za cholere gdzie ja podzialam, pytalam sie tylko asystenki dr, ktora mi wyjmowala szwy i pamieta ze mentor 325 a wymiary sa na bank z tej tabelki , ktora Ci wczoraj poslalam, Z tego co wiem allergan bo Ty takie chcesz maja wieksza projekcje wiec jak chcesz miec wieksze niz moje a masz jeszcze gruczol to wez allergan wyjda ci moze c/dMi przy zerowym gruczole z mentora wyszlo srednie C ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Dziewczyny , tak mnie swendza cycki, sutki i blizny po szwach chyba sie goja
|
|
|
|
#8306 |
|
Raczkowanie
|
|
#8307 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dałaś się zoperować i nie wiesz dokładnie co Ci wsadzili? No uwielbiam Cię Słoneczko Istotnie przegladnęłam stronkę, ktora mi podesłałaś i z tego co wylukałam masz jakieś 'funkiel nówki' modelki mentorków Twoje wymiary mają 12,5 / 11,8 / 4,8 a moje allergany 12,0 / 11,1 / 5,7 projekcja jest istotnie większa A to średnie 'C', to chyba wizualne, bo rozmiarowo z pewnością większe. ja liczę, że stanikowo wyjdą własnie D, ale coś mi się zdaje, że będzie sporo więcej, bo jak robiłam ostatnio eksperyment z gumkami, to próbowalam wpakować je do stanika z miską D i nie było bola... nie wlazło za cholerę Załóż w końcu ten albumik i daj oczka pocieszyć na maxiora No i jakbyś mogla, to i wyjścióweczke poproszę ![]() Powiedz mi jeszcze jakie masz wymiary, bardzo Cie proszę... no i wzrost też Dzięki Buźka Beatryczek jaka szalona ja spokojna kobieta jestem, przecie wiesz pamiętaj o tłumaczu w srodę, tak w razie 'w'
|
|
#8308 | |
|
Raczkowanie
|
Machszi Ty masz taki ladny biust i idziesz sie operowac?
ja mialam deche, gdybym miala taki to w zyciu bym nie szla..Ale wiadomo kazda chce miec jeszcze lepsze niz ma ![]() buziaczki ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Cytat:
podaje wymiary pod biustem 78 przed op w biuscie 83 po 90 ![]() waga 55kg wzrost 160 wyjsciowki nie mam bo nigdy sie nie chcialam ogladac, przynajmniej jak mi zanikl gruczol, wyjsciowke ma tylko dr no sprobuje zrobic ta galerie , ale nie mam cierpliwosci Aaa... co do tego ze nawet nie wiem co mi wlozyli ) to rzeczywiscie wiedzialam ze mentor i 325 moja wizyta pierwsza i ostatnia przed op trwala 5 minutprzyszlam, powiedzialam ze chce miec najwieksze jak sie da , ale naturalne, rozebralam sie, dr dal przymierzyc mentor 325, nawet nie ogladalam innych zgodzilam sie , umowilam i wyszlam ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- zalozenie tej galerii jest dla mgr ja k...rwa nie potrafie |
|
|
|
|
#8309 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A do tego o ile stresu mniej za to !!!!!! Zobacz jak my tu szalejemy Oglądanie milionów fotek, zastanawianie się czy ten rozmiar bedzie dobry czy nie, pisanie maili do doktorów z pytaniami przeróżnymi , no i odwieczny kocioł w głowie, bo sie nam wydaje, że moze lepiej będzie jak wykombinujemy jakąś inną opcję może hihi... no i tak w kółko ![]() Co do wymiarów, to masz troszkę więcej POD niż ja, ale za to W tyle samo miałaś strasznie chciałabym zobaczyć Twoją wyjściówkę, bo niesamowicie mnie ciekawi jak osiagnęłas taki cudny rozmiarek Serio mówię!!!! Załóż ten albumik ![]() Pozdrawiam
|
|
#8310 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie szalone kobiety
Jestem po drugiej konsultacji Czuję się o niebo lepiej niż po pierwszej Doktorek jak mnie zobaczył to od razu zapytał czy przyszłam błagać o większy rozmiar ![]() No i ostatecznie stanęło na 375 hp Powiedział że ja patrze na siebie pod kontem sylwestra a on na mnie pod kontem najbliższych 20 lat Powiedział że dla niego każdy implant ponad 300 jest olbrzymi Wiem że i 400 by się zmieściło ale nie chce też przeginać bo widziałam doktorka minę A jak zobaczył moją listę pytań to chyba sie zorientował że na forum przesiaduję A moje zdjęcia co przygotowałam to w ogóle mu się nie podobały
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:47.

, Violi 1983

o kurcze blade jaki wygięty.. jakoś nie mogę sobie wyobrazić co z nim robić..

)