Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-04, 21:00   #2011
Kitka:)
CABIN CREW

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV

buahhot spóźnione ale szczere WSZYSTKIEGO NAAAAAAJ

ja jestem meeega zajęta, postanowiłam w końcu wziąć się za naukę i zacząć chodzić przygotowana na zajęcia więc już od 2 och godzin siedze nad książkami....ale z olejem kokosowym na włosach
kupiłam dziś szampon skrzypowy, ciekawe jak zadziala i mam zamiar wziąć kąpiel i zrobić pazurki

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-04, 21:09   #2012
ekomonika
Zakorzenienie

buahhot - wszystkiego naj naj naj ! Przepraszam że spóźnione
Jest ! Jutro jadę do koleżanki i ona mi wszystko wytłumaczy co i jak w Oriflame, podpisać umowę i już będę konsultantką !
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-04, 21:46   #2013
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
dzień doby
caate mi ta rekonstrukcja troche pomogla, ale zaplacilam za nia chyba 80zl, wolalabym juz za 120 kupic sobie mini zestaw tych produktow i zrobic sama w domu conajmniej 2 razy moze kiedys sie skusze

widze ze mamy podobnej daty urodzinki, ja mialam wczoraj
wszystkiego najlepszego

hm, to teraz mysle czy kupic ten rekonstructor i robic samej w domu. Pamietasz moze ile mialas faz nakladania?
bo fakt, wole wydac na pelne opakowania i robic w domu niz w salonie przeplacac i jeszcze dojezdzac pol miasta

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
Czesc
caate uwazam,ze lepiej miec krotsze,a zdrowe wlosy,niz dlugie ,a zniszczone,dobrze,ze zdecydowalas sie pojsc do fryzjera Jestes bardzo ladna,wiec mysle,ze skrocenie wlosow nic u ciebie nie zmieni z niecierpiwoscia czekam na zdjecia nowej fryzurki
dziekuje ja jakos wierze, ze bede zadowolona musze zdj napewno dodam ale to w srode

Cytat:
Napisane przez dotka95 Pokaż wiadomość
Witaj

Buahhot - wszystkiego najlepszego!

A co Wy na to, żeby zrobić np. w klubie taki wątek, w którym byśmy wszystkie napisały, kiedy mamy urodziny, wtedykażdy by pamiętał?

Ja dzisiaj na wf-ie miałam zapasy i jestem taka zmęczone Ale ze mnie chudzinka, więc nie wygrałam ani razu Ale walczyłam dzielnie
przepraszam za bezposrednosc, ale myslalam ze jestes starsza, po Twoich wypowiedziach i zabiegach, chyba ze na studiach masz wf?

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Dzień dobry Wreszcie się troszku lepiej czuje to i humorek fajniejszy zresztą nocowałam dziś u tż więc dzień rozpoczęty w jego ramionach od razu piękniejszy

marta85
witaj

buahhot sto lat dbania o siebie i pięknienia wszystkiego co najlepsze

caate
zagłosowałam ja to tam gdzieś z tył już jestem

na dziś mam mocne postanowienie poprawy jeśli chodzi o SPA bo już dawno nic porządnego nie zrobiłam dla siebie, więc dziś wszystko idzie w ruch
dziekuje Ciebie widzialam niedawno na 3stronie, a szkoda bo powinnas byc wyzej. Tez zaglosowalam Ja zapewne szybko znikne z 1strony znajac zycie

Cytat:
A ja nie mam nic dobrego do jedzenia
przy tym MŻ tez mam ciagle ten problem

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Ja zrobiłam sobie długie spamowanie. Trzy razy malowanie paznokci, bo za każdym razem mi się niszczył lakier, jak robiłam francuski, więc teraz pomalowałam na czerwono. Długa kąpiel, depilacja, peeling, balsamowanie itd.
ja wlasnie zmylam wczorajsze,ktore pomalowalam, tak o chyba z przyzwyczajenia bo kolo lapka sstal zmywacz i waciki, wiec zmylam nie wiem po co

buszuje wlasnie po mazidlach i roznych rzeczach do wlosow, trzymajcie moj portfel
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-04, 22:23   #2014
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Caate, mam 15 lat
Wszyscy dają mi dużo więcej
Stary 2010-11-04, 22:33   #2015
loluska
Zakorzenienie

caate dziękuje za głosik ja tam juz nawet tego nie spr :P duzo więcej jest dziewczyn ktore bardziej się nadają ja idę spać, dobranoc

nadal mam temp ;/

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-04, 22:34   #2016
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Caate, mam 15 lat
a radzisz mi jak starsza siostra, osz kurde!
fajnie, ze taka mloda dziewczyna juz dba tak o wloski ze ja nie bylam taka madra

mysle nad kupnem:zestaw Joico

tylko, ze ja bym wolala mniej szamponu i tej pierwszej odzywki, a wiecej reconstructora i hydrotra. Jezeli wezme osobno to i tak chyba drozej wychodzi, zaraz pomysle

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2010-11-04 o 22:35
Stary 2010-11-04, 22:39   #2017
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Kiedyś o nie nie dbałam i prawie zostałam łysa, tak mi lecieły... Więc postanowiłam coś z tym zrobić. Trafiłam na włosowe podforum i się zaczęło
I ogólnie czuję się doroślejsza od rówieśników. Nie dorosła, absolutnie, ale mam inne zainteresowania, sposób bycia, wysławiania itp. Może dlatego że mam dużo starsze rodzeństwo, może dlatego że mimo młodego wieku już troszkę przeszłam. Ale jest mi z tym dobrze

A Ty ile byś mi dała lat?
Stary 2010-11-04, 22:50   #2018
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Kiedyś o nie nie dbałam i prawie zostałam łysa, tak mi lecieły... Więc postanowiłam coś z tym zrobić. Trafiłam na włosowe podforum i się zaczęło
I ogólnie czuję się doroślejsza od rówieśników. Nie dorosła, absolutnie, ale mam inne zainteresowania, sposób bycia, wysławiania itp. Może dlatego że mam dużo starsze rodzeństwo, może dlatego że mimo młodego wieku już troszkę przeszłam. Ale jest mi z tym dobrze

A Ty ile byś mi dała lat?
no teraz ja popatrzylam na twoje zdjecia to tak 17, ale po wypowiedziach tu myslalam ze masz spokojnie 20

rozumiem Cie, ja tez taka bylam, przez co szybciej wkrecilam sie w starsze towarzystwo i do dzis mi tak zostalo, ze mam znajomych o min.2lata starszych, a w swoim wieku to tylko 2dobre kolezanki
Stary 2010-11-04, 22:50   #2019
_Alessandra
Zakorzenienie

Dobry Wieczór!
Ja tylko na momencik, bo za chwilę Tż będzie dzwonił, a potem chcę się położyć wcześniej - czyli przed 12 Bo jutro pobudka o 6 ahh jak ja to uwielbiam...

Ale co miałam napisać - spędziłam dziś w łazience prawie 1,5[!!]godziny na tym wieczornym spamowaniu ! I szczerze - czuję się prawie piękna (prawie bo w sumie jakby tak cerę zmienić, to czułabym się w ogóle śliczna dziś haha ). Mam tak mięciutką, gładziutką, jedwabistą skórę i tak samo miękkie i lśniące włoski, że ahh Tylko się głaskam i głaskam Chyba tego mi było trzeba, wiecie? Czuję się taka wyciszona, odprężona naprawdę Szkoda, że Tż'a obok mnie nie ma, bo on zawsze mówi, że uwielbia gładkość mojego ciała,że jest takie delikatne itd. a dziś to już w ogóle jest cudeńko, byłby wniebowzięty

I jednak zamiast tego kremu nawilżającego od derm. na noc nałożyłam pod żel punktowy krem półtłusty Dermosan I jeszcze za chwilę spryskam się masłem kakaowym Ziaji przed samym spaniem

Dobra Kochane, ja lecę bo Tż się już do mnie dobija
Miłej nocy piękności!! Wpadnę tu zapewne jutro rano, jeszcze przed szkołą to poczytam co pisałyście jak mnie nie było tu dziś wieczorkiem

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-04, 23:10   #2020
judus
Rozeznanie

GG do judus

Dobry wieczór :Cmok: ja na imprezę urodzinową wpadłam
najlepszego buahhot dużo dużo wolnego czasu do pielęgnacji i spełnienia marzeń zwłaszcza tych najskrytszych
Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
A ja wczoraj ogladałam filmik na yt i jedna dziewczyna mówiła o maseczce na buzie czekoladowej rozgrzewającej . podobno działa dobrze na pory .. Ale nie wiem gdzie ją kupić a smakowicie pachnie podobno
ja stosowałam maseczkę czekoladową z dermiki tylko nie iwem czy ona rozgrzewała...bardziej chyba nawilżała ale pobudzała zmysły jest moją najulubieńsza maseczką

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
ja widze, ze my tak we dwie borykamy sie z tymi koncowkami przekletymi
ojj ja tez mam z tym problem niedawno podcięłam dość sporo przecież włosów 2 razy wyprostowałam oczywiście z użyciem jedwabiu ochronnego i juz musiałam wyrywać porozdwajane włoski dlatego też właśnie siedzę z olejem kokosowym na końcówkach...

Cytat:
Napisane przez kaaasiuleczka Pokaż wiadomość
się chwale że dostałam prace w rossmanie
gratulację
Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
no to 3mam kciuki za fryzjera nie wiem czemu nie lubisz sie w kręconych, ja bym je ścięła tak żeby się lepiej kręciły,a le ja to jestem fanatyczką loków, może dlatego że ich nie posiadam w każdym razie wydaje mi się że wyglądałabyś jeszcze bardziej egzotycznie

wiece co, ja nie wiem co się ze mną dzieje, jestem zakręcona jak naleśnik ;/ zdecydowałam iść dziś na te zajęcia bo miałam mieć zaliczenie z masażu... no i autobus miałam o 11 58, a ja już o 10 45 na przystanku byłom. Nie to żebym nie popatrzyła na zegarek i rozkład! \bo sprawdzałam kilkakrotnie i czas i rozkład ale byłam święcie przekonana że już czas wyjść zdomu i poszłam... po czym dochodząc na przystanek zobaczyłam która jest godzina i dotarło do mnie że mam jeszcze ponad godz do autobusu, którym chciałam jechać;/ nie chciało mi się wracać do domu bo kawałek mam, więc poszłam w stronę miasta i potem autobus mnie zgarnął z kolejnego przystanku... Na dodatek kiedy stałam już praktycznie przed drzwiami szkoły stwierdziłam że nie nadaję się na zaliczenie, bo kiepsko się czuję i jestem mega rozkojarzona i wróciłam się do domu... Nie poznaję siebie ostatnio no nic idę zaraz poleżakować, może jutro będę bardziej do życia ...
ojj szalona dziś mam nadzieję było lepiej a może są jakieś powody Twojego rozkojarzenia?
marta85

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
jutro też proszę trzymać kciuki

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
kupiłam dziś szampon skrzypowy, ciekawe jak zadziala i mam zamiar wziąć kąpiel i zrobić pazurki
zdaj proszę relację bo też zamierzam sobie go zakupić tzn ten z apteczki babuni chyba albo dermenę ale różnica w cenie jest więc zależy mi bardzo na twojej opinii
ja dziś dopiero wróziłąm na stancję więc mogę zacząć spamowanko w domu zawsze nie mam czasu i warunków:/ a tak była tylko podstwa dziś:
olej rycynowy na rzęsyi brwi
olej kokosowy na końcówki włosów
miłych snów
pilnie się uczę
oszczędzam
prowadzę zdrowy tryb życia
właściwie zarządzam czasem
judus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-04, 23:41   #2021
ramoncia217
Wtajemniczenie

buahhot wszystkiego najlepszego

ja jestem wymęczona, dzisiaj byla podstawa, wczoraj się mega wyspamowałam a zaraz idę spać
Stary 2010-11-04, 23:49   #2022
buahhot
Marcelover ♥♥♥

dotka 95, loluska, Soph, _Alessandra, zffazoffana, theoneandonly, snowhitee, Kitka, ekomonika, caate, ramoncia217 dziękuję Wam

caate ja kiedys widzialam te male butelki na allegro, od dluzszego czasu sie tym nie interesowalam ale widze ze ten zestaw ktory wkleilas ma dosc duze pojemnosci, bo ja patrzylam kiedys na te http://allegro.pl/joico-k-pak-rekons...288559333.html
ja miałam robione 4 etapy, włoski byly po tym super

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-05, 00:05   #2023
hermiona17
Raczkowanie

dla dziewczyn ktore maja problem z wyskakujacymi pryszcaami mam pocieszajacy film

http://www.youtube.com/user/lisaeldr.../2/Jwngbzv0gbY

-
"Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."
hermiona17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-05, 00:13   #2024
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
dotka 95, loluska, Soph, _Alessandra, zffazoffana, theoneandonly, snowhitee, Kitka, ekomonika, caate, ramoncia217 dziękuję Wam

caate ja kiedys widzialam te male butelki na allegro, od dluzszego czasu sie tym nie interesowalam ale widze ze ten zestaw ktory wkleilas ma dosc duze pojemnosci, bo ja patrzylam kiedys na te http://allegro.pl/joico-k-pak-rekons...288559333.html
ja miałam robione 4 etapy, włoski byly po tym super
ja iagle mysle, czy kupic czy nie, czy isc na ten zabieg w salonie czy nie... duzo kasy, a ja boje sie, ze po 1myciu efekt zniknie
Stary 2010-11-05, 08:59   #2025
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Dzień dobry Ślicznotki

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
angelwithoutsoul - a no widzisz, ale to chyba zależy od ludzi i związku w sumie Ale jak mówisz - macie jednak troszkę tego czasu aby od siebie odpocząć w tym jednym tygodniu i sądzę, że to też wiele daje
I rozumiem, że ze sobą mieszkacie? Jeśli tak, to zazdroszczę!!
Właśnie o to chodzi, że nie mieszkamy razem Po prostu Mój Tż jest taki kochany, że przyjedża po pracy po mnie, pod urząd i jedziemy do mnie. I tyle czasu ze sobą spędzamy, bo uwielbiamy robić ze sobą absolutnie wszystko, zostaje ze mną nawet do późna w nocy, słodki jest Tyle, że moi rodzice wynajmują taki pokój u mnie na korytarzu i tam zawsze jesteśmy sami, zdala od moich rodziców. Dlatego też wydaje się, że my już prawie mieszkamy razem, bo często u mnie nocuje, je obiad, kolacje, czeka na mnie aż się zrobie itp

Cytat:
Caate, mam 15 lat
Ja myślałam, że masz 25 Ale nie chodzi mi o wygląd, tylko o Twój sposób wypowiedzi

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-05, 09:02   #2026
hanamici
Raczkowanie

GG do hanamici

CZERWONY ALARM nie mam czasu nic z sobą robić, więc robię tak niewiele, że nawet balsamów średnio zaczynam używać...!!! pomocy!

buahhot: wszystkiego najlepszego - mega spóźnione, ale takie szczere, że hoho! : cmok:
Stary 2010-11-05, 09:06   #2027
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez hanamici Pokaż wiadomość
CZERWONY ALARM nie mam czasu nic z sobą robić, więc robię tak niewiele, że nawet balsamów średnio zaczynam używać...!!! pomocy!

buahhot: wszystkiego najlepszego - mega spóźnione, ale takie szczere, że hoho! : cmok:

A już mi do łazienki i się balsamować!

25.10. Pijam pokrzywę
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Stary 2010-11-05, 11:08   #2028
caate
Zakorzenienie

GG do caate

hej

a mi sie snila ta rekonstrukcja Joico i wlosy mialam po niej boskie, jeju mam taki dylemat nie wiem co robic, chce za wszelka cene dac wszystko co najlepsze wlosom, ale boje si eze to ebdzie efekt krotkotrwaly i wyrzuce tyle kasy w bloto
buahhot, przepraszam ze tka truje, ale zyc mi to nie daje, widzialas jakas dluzsza poprawe? wlosy byly sypkie,miekkie chociaz przez 2tyg? moze mniej Ci sie lamaly,niszczyly czy ciezko okreslic?

zadzwonilabym do salonu,porozmawiala ale glupio mi wychodzic na taka niezdecydowana, a ta kobieta ma tyle klientoow, ze napewno podczasz strzyzenia we wtorek nie bedzi emiala juz mi czasu robic tej rekonstrucji jakbym zdecydowala si ena miejscu, wiec teraz msuze dzwonic jak cos
Stary 2010-11-05, 11:36   #2029
angelwithoutsoul
Raczkowanie

caate nie wiem jak Ci pomóc, bo nigdy nie robiłam sobie rekonstrukcji Ale za to oddałam na Ciebie głosik

25.10. Pijam pokrzywę
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Stary 2010-11-05, 11:51   #2030
dianulaa
Zadomowienie

a ja sie strasznie ciesze bo wygrałam pasemka clip in on do tego w kolorze moich włosów <jupi> marzyłam o tym a nie miałam zbytnio funduszy jeaaah!
Stary 2010-11-05, 11:52   #2031
zffazoffana
Zakorzenienie

no to i ja jakoś dzień rozpoczęłam
był waxik na włosy, teraz maseczka truskawkowa na twarz mniamm

i w końcu dziś zamówię tresemme bo opinie ma zachęcające
a w poniedziałek po wypłacie białą perłę no i balsamik z neutrogeny

no i od dzisiaj nie piję coli i nie jem słodyczy
zobaczymy jak długo wytrwam

a tymczasem dalej do nauki

[reebok_c]210508[/reebok_c]
bardzo proszę o kliki
zffazoffana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-05, 11:59   #2032
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
a ja sie strasznie ciesze bo wygrałam pasemka clip in on do tego w kolorze moich włosów <jupi> marzyłam o tym a nie miałam zbytnio funduszy jeaaah!
szczesciara gdzie wygralas?
Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
caate nie wiem jak Ci pomóc, bo nigdy nie robiłam sobie rekonstrukcji Ale za to oddałam na Ciebie głosik
dzieki szukam we wro gdzie robia takie zabiegi i popytam o ceny, moze znajde gdzies taniej
Cytat:
Napisane przez zffazoffana Pokaż wiadomość
no to i ja jakoś dzień rozpoczęłam
był waxik na włosy, teraz maseczka truskawkowa na twarz mniamm

i w końcu dziś zamówię tresemme bo opinie ma zachęcające
a w poniedziałek po wypłacie białą perłę no i balsamik z neutrogeny

no i od dzisiaj nie piję coli i nie jem słodyczy
zobaczymy jak długo wytrwam

a tymczasem dalej do nauki
co to za kremi truskawkowy
Stary 2010-11-05, 12:07   #2033
zffazoffana
Zakorzenienie

Cytat:

dzieki szukam we wro gdzie robia takie zabiegi i popytam o ceny, moze znajde gdzies taniej

a zwykła maseczka truskawkowa z avonu a tej serii naturals
również głosik oddany

[reebok_c]210508[/reebok_c]
bardzo proszę o kliki
zffazoffana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-05, 12:17   #2034
dianulaa
Zadomowienie

Cytat:

jak zwykle na fb;D
Stary 2010-11-05, 12:40   #2035
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez zffazoffana Pokaż wiadomość
a zwykła maseczka truskawkowa z avonu a tej serii naturals
również głosik oddany
aa to do avonu nie mam dostepu dzieki
Stary 2010-11-05, 13:08   #2036
marta 85
Wtajemniczenie

Hej

Od rana zabiegana jestem ale już wszystko załatwiłam

A później biorę się za siebie bo za korzystnie to nie wyglądam

Będę testowała dziś maseczką, dawno nie używałam takiej peel-off

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-05, 13:12   #2037
_Alessandra
Zakorzenienie

Hej Kochane
Ja właśnie siedzę sobie w szkole na OIH (Obsługa informatyczna w hotelarstwie) i skończyłam pracę i chciałam Was tak szybciutko nadrobić, ale tutaj tak się internet ścina, że nie da rady..
A dziś rano nie zdążyłam do Was wpaść bo zaspałam Zajrzę tutaj dzisiaj tak póóźnym wieczorem, bo od razu jak skończę lekcje, to Tż przychodzi po mnie pod szkołę i idziemy do miasta po kremy dla mojej babci(w końcu ją przekonałam, żeby zaczęła czegoś używać innego niż zwykły krem nivea ), później coś zjeść, potem do jego kumpla na jakąś godzinkę i wracamy do mnie i robimy sobie długi seans filmowy z pizzą, colą itd. Spędzimy sobie dziś taki wieczór tylko we dwoje, uwielbiam to

P.S.: Ogólnie mam dzisiaj ogromną ochotę na drinki i kompletnie nie wiem czemu Ale tak bym sobie wypiła jakieś malibu, albo mojito Nawet zwykła wódka z colą i cytrynką by mi starczyła

Także udanego piątkowego dnia Piękności

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-05, 13:35   #2038
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
Hej Kochane
Ja właśnie siedzę sobie w szkole na OIH (Obsługa informatyczna w hotelarstwie) i skończyłam pracę i chciałam Was tak szybciutko nadrobić, ale tutaj tak się internet ścina, że nie da rady..
A dziś rano nie zdążyłam do Was wpaść bo zaspałam Zajrzę tutaj dzisiaj tak póóźnym wieczorem, bo od razu jak skończę lekcje, to Tż przychodzi po mnie pod szkołę i idziemy do miasta po kremy dla mojej babci(w końcu ją przekonałam, żeby zaczęła czegoś używać innego niż zwykły krem nivea ), później coś zjeść, potem do jego kumpla na jakąś godzinkę i wracamy do mnie i robimy sobie długi seans filmowy z pizzą, colą itd. Spędzimy sobie dziś taki wieczór tylko we dwoje, uwielbiam to

P.S.: Ogólnie mam dzisiaj ogromną ochotę na drinki i kompletnie nie wiem czemu Ale tak bym sobie wypiła jakieś malibu, albo mojito Nawet zwykła wódka z colą i cytrynką by mi starczyła

Także udanego piątkowego dnia Piękności
To fajny dzień Ci się zapowiada też miałam dziś ochotę na pizzę i sobie kupiłam, niedawno zjadłam

Idę teraz chwilę poleżeć bo coś śpiąca jestem
Do później

Stary 2010-11-05, 13:44   #2039
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Wy mi tu o pizzy, a ja jestem jej maniakiem zawsze jadlam 2x w tyg ja z TZ, ale teraz dieta i moge sobie pomarzyc
Stary 2010-11-05, 13:54   #2040
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Wy mi tu o pizzy, a ja jestem jej maniakiem zawsze jadlam 2x w tyg ja z TZ, ale teraz dieta i moge sobie pomarzyc
Daj trochę kg mi by się bardzo przydało tu i ówdzie, zresztą widać a avie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości