![]() |
#4861 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XIX
Dobry
![]() Małaszyński nieeee ![]() Ju, weź potestuj AoD, wczoraj jakiś koleś mnię obwąchiwał w kolejce ![]() Chociaż myślę, że może się Tobie nie spodobać... Polecam też Cashmere Mist, Artemisię Penhaligon's bo podobna, Royal Muska, Pleasures. A Organza? |
![]() ![]() |
![]() |
#4862 | |||
Nindżopesz
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie, to efekt chodzenia za każdym razem do innego lekarza ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
- bladość - nieważne, że od kilku lat się nie opalam i chowam przed słońcem, - senność - nieważne, że codziennie wstawałam o 6 a chodziłam spać o 23, - niska waga - nieważne, że unikałam pieczywa i kolacji. ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Ju, a Czarna Koszmara? Ja tam kadzideł nie czuję. Albo Wenge. Bo mój to też taki wybrzydzacz jak Polly i Zeus i powiada tak: kwiatki w większości banalne, słodziaki w większości męczące, dymy no ciekawe ale na boga, nie uwodzicielskie, Poisony itp. starobabciowe, miodki/pierniki dziecinne, drewniaki aseksualne i właściwie kręci go tylko BC i Czarny Turmalin (o dziwo ten ostatni). |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4864 | ||||
ʞɐɯǝuɐ
|
![]() słyszałam że może być tak że ważny element rozpoznawczy się schowa i przez długi czas nie widać go na usg i nagle po paru miesiącach surprajs Cytat:
![]() Cytat:
![]() pakowałam wczoraj kffiatki do pudła i przez aloes wyglądam jakbym wsadziła ręce do klatki ze stadem kociaków aaa, a propos kociaków, teraz sąsiedzi piętro niżej mają rudego kota który łazi na spacer po klatce schodowej i okazało się że w nowej chacie jest to samo - też na trzecim jest wielki przechadzający się po klatce rudzielec ![]() Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4865 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() znowu zbieracie ludki z reala? dziś się wybieram to może jakieś dostanę ![]() ale wyślę jak więcej uzbieram ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() też mnie ten plakat zainteresował ![]() ![]() Wolne mam dziś, ale co mi po tym jak wszyscy w pracy ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4866 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- wogle to chyba umieram-słabo m,i serce mnie boli i głowa...i brzuch i kaszle do tego i smaram...moze to ten halny ![]()
![]() |
#4867 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mnie jakoś nie kręci ![]() W ogóle już drugi tydzień nie moge sobie znaleźc kozaków, bo większość w sklepch jest dla mnie paskudna, perfumy nawet z niszowej niszy mnie nie kręcą, gołe chuopy mnie nie kręcą... Źle ze mną ![]() im dłużej się wwąchuję, tym bardziej zaczyna mi przypominać... Gaiaca (wanilia +jakieś tam drewno w tle) ![]() jest ładny. nawet bardzo łądny ![]() ![]() Ale ja teraz szukam jakiegoś mrocznego pachnidła, a nie kolejnego słodziaka na zimę ![]() ![]() Cytat:
![]() na innych ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-05 o 11:46 |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4868 | |
Zakorzenienie
|
o tak ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ale mimo ze w pracy to w Barze też ![]() Ja mam jakąś dziwną fobię, że nie loguje się w pracy na Wizaż - owszem jak mi sie nudzi to podczytuję, ale jakoś sobie boję zalogować... że mi hasło się jednak zapamięta ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4869 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
pod koniec dnia dajesz usun cała historię i nic nie ma prawa sie zapamiętac ![]() ![]()
![]() |
#4870 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wpdam jak z D..a franc bo musze coś gościom dać jeść a dopiero upolowałam produkty ale mi się spomniało ten nowy Calvin Klein - Beauty - nie wiem jak to pachnie, ma konwalie, wiem jak reagujecie na logo CK ale jak ma nie być babciowe to to chyba nie będzie, z naciskiem na chyba no ciekawe co to będzie co W. rzuci na kolana tudzież w jakieś inksze rejony ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4871 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4872 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a to zalezy co sie zaptaszkuje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- mam nowy cel do zwiedzenia w wawie ![]() ![]()
![]() |
#4873 | |||
Zakorzenienie
|
Lubisz, lubisz
![]() ![]() No Gryxiu ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Zgadza się ![]() Cytat:
![]() Justyno jak mówisz o tych bzach, konwaliach to może Idylle Guerlaina albo NR For her edp (choć to drugie to takie średnio średniawe). Qrcze dziś po południu czeka mnie wizyta u lekarza, bo se chyba płuca wykaszlę i jak dziś wstałam to byłam bardzo słaba (teraz już trochę lepiej jest), gorączki nii mom, ale czuję się jakby, jakby mi ktoś żeliwnym rondlem przypierd...ł ![]() Cytat:
Narzędzia- Opcje- Prywatność - i tu ustawić by nie zapamiętywał historii.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-11-05 o 12:08 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4874 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie Cie "widzieć/czytać" znów ![]() Cytat:
![]() dzięki, czyli jeszcze bardziej jestem ciekawa co ja bym tam wyczuła chyba ostanie się na tym że będę sobię wąchać syropek a pachnąć będę eeeee no inaczej |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4875 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zmieszczę się w walizce ![]() Cytat:
![]() Znam to, 4 razy przenosiłam cały swój dobytek. ![]() Ostatnia przeprowadzka myślałam, że się nigdy nie skończy. Cytat:
Niestety wiem coś o tym... Drogie Wizażystki, ![]() czy jak facet dorabia sobie pisząc teksty o damskich tunikach i trendach w kozakach dla babskiego portalu, to to jest normalna sytuacja? Pomińmy już to, że właściciela portalu w końcu olałam po paru miesiącach niezobowiązujących spotkań i nie jest tym zachwycony... On pisał głównie o sukniach ślubnych ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4876 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzieliście ? no chyba ze ja jak zwykle opóźniona http://testery-perfum.pl/damskie_testery_perfum.html Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-11-05 o 12:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4877 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4878 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ALE W NOWYCH systemach nie ma temporary internet files...czy się mylę? ![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- kurde..zastanawiam co sie dzieje w kraku-od 10 słysze jiz chyba 10 tą karetkę (albo cos innego na sygnale)
![]() |
#4879 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
[QUOTE=Maja102; bez - Pur Desir de Lilas YR Bajdełej, mi klasyczna Lolita przypomina bez ![]() faceci lepili się do mnie zawsze, jak byłam Ange ou Demon wypachniona ![]() z komplementotwórczych, to jeszcze ponoć Miracle, Amor Amor A słodki i gęsty Hypnotic Poison[/QUOTE]Maju, Pur Desir po jakimś czasie robi się płaski i nieprzyjemny i nie mogę go, Ange o d sprawdzę koniecznie i Aliena też. Amor powiedział, że obrzydliwy, A Hypnotic to mój czarny koń- na mnie samą ![]() Klasyczna Lolita bylaby ok gdyby nie slobycz, może kupię se jednak tę używkę Fleure Defendue- ona ma więc3ej bzu Cytat:
Cytat:
pozjadalo mi cytaty...dzięki za wszystkie propozycje!!! Może dziś się z Trusk wybiorę do Sephory piechotą, coby mieć takie nogi? ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4880 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4881 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
u mnie w pracy też pare osób dziś umiera na ból głowy i dziwne cisnienie. a ja się akurat dziś bardzo dobrze czuję, wszystko świetnie, obudziłam się przed budzikiem wyspana, nic mnie nie boli, uwielbiam taką mrocznie-wietrzna pogodę. podobnie jak przy burzy - też się super czuję. jakąś mam chyba inną konstrukcję wewnętrzną. Cytat:
![]() a hasłami itp. się jakoś nie przejmuję.. nie wiem, może powinnam ![]() Cytat:
![]() To mnie pocieszyłaś. Nie mam doświadczenia w przenosinach i myślałam że coś nie tak idzie.. Mam nadzieję że panowie od przeprowadzek widzieli już w swojej karierze dziwniej popakowany dobytek i się nie wyróżnię jakoś straszliwie..
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4882 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4883 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja sie zawsze dobrze czułam jak wiał halny-tzn czułam sie naładowana i podekscytowana ![]() ![]() a cel mam taki: ![]() http://www.kopernik.org.pl/ przy okazji, zupełnie przypadkowym przypadkiem dowiedzialam sie ze od dzis jest festiwal dizajnu w krakowie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4884 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
prędzej czy później - przeca nie zniknie Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-11-05 o 13:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4885 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nom...ja wczoraj d oTza jęczałam przed TV jak dziecko-jaaaacięęęęę...ja tez chce...ale faaaaajne , ale jak oni to zrobili?! ![]()
![]() |
#4886 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Centrum ma być celem? Wizyta w tym centrum ![]() Cytat:
![]() Dopsiknęłam se perfumy na...kark. Fajny myk - dzisiaj mam 2 warkocze zaplecione po bokach i zapach unosi się z tyłu mojej głowy - za kazdym razem, jak ktoś przełazi za mną, to się moje pachnidło roznosi wokół ![]() A i tak po tych ostatnich poszukiwaniach czuję się perfumowo niespełniona ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-05 o 13:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4887 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kapitalne pomysły, niektóre proste ale ta cała kopalnia pomysłów i wykonanie - ja się poczułam jak dziecię oczka mi na wierzch wyłaziły były ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- no włąśnie, a Organza ? jakies 2 tyg temu niuchłam sobie na przypomnienie i z ciekawości co też we mnie wzbudzi - i nie powiem poczułam małe motylki w brzuszki i prądzik na pleckach - ostatecznie odstawiłam bo bym tym pachnieć nie pachniała regularnie, ale okazyjnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4888 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
noooo...celem jest wizyta tam Cytat:
ja sie czuje jak debil czasem-np w ogrodzie doświadczen jak sie wsciekam i tupie mówiac-ale ja nie kapuje! albo-to jest niemozliwe ![]() ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- fajny ciuch na szafie ![]() http://www.wizaz.pl/szafa/wieszak_widok.php?wid=20134
![]() |
#4889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
rzadko się takie spotyka, czasem w ciuchlandach ale trza polować ekstra kurde ale pojechałam - juz mam wszystko gotowe - mam dziś nielubianych gości - daleka rodzinka, teraz tylko odsiedzieć ![]() nie mam cierpliwości do przemądrzałków i będzie zwykle super taktownie a gdzie pracujesz a czy masz męża już a kiedy dzieci słiiiit po prostu - ale mój wyraz twarzy dziś chyba powie im wszystko "pożyczę męża z dziećmi w wieku do lat 5, na wieczór " Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-11-05 o 14:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4890 |
Zakorzenienie
|
DRYNDUS mega
![]() ![]() Maluję malenki obrazek dla W. - zaległy prezent i koszmarnie mi nie idzie, tragedia po prostu. chciałabym już być w swojej pracowni
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:09.