Scent Bar XIX - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-05, 10:07   #4861
Pin up girl
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XIX

Dobry

Małaszyński nieeee

Ju, weź potestuj AoD, wczoraj jakiś koleś mnię obwąchiwał w kolejce
Chociaż myślę, że może się Tobie nie spodobać...
Polecam też Cashmere Mist, Artemisię Penhaligon's bo podobna, Royal Muska, Pleasures. A Organza?
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-05, 10:17   #4862
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Może i Cię (na razie) nie stać, jednak styl kolonialny piękny jest
Nie pocieszyłeś mnie

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
alez Redzia of kors że Cię stać - na życzenie zdobędę foty od przyjaciółki - choć to kolonialny skromny - kupowali an sląsku dowiem się cogdzieizaile - ale jak opowiadali to było okazyjnie

uwielbiam ten styl i te meble pachną - wąhcałam jej biblioteczkę i pachną kurde czymś takim niepolskim
i nieniemieckim

i nie , nie pachną murzynem
Foty chętnie obejrzę jeśli dasz radę skombinować Ale i tak nic takiego nie kupię PÓKI CO bo mamy komplet. Może co najwyżej pokombinuję z kilkoma dodatkami, tylko żeby to nie wyszło śmiesznie, hmmm....

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
czy Tobą to sie aby dr House nie zajmuje?
Nie, to efekt chodzenia za każdym razem do innego lekarza A teraz "Hashimoto z autoagresji" brzmi zaiste serialowo.

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
wyrosną jej 2 pałki i bedzie Mały Rudy Gryxilepek?

Cytat:
boskie masz te niecne plany - ale pamiętaj że ja cię byłam ostrzegłam - że Gutek już za dziecka na lodołamacza serc wyglądał - no chyba że mu się potem odmieni
No trudno, byle alimenty płacił

Cytat:
cieszę się że dzielnie znosisz rewelacje medyczne - Ci powiem ze ja bym tego na trzeźwo nie zniesła - ale chyba jakiś zdrowy rozsąd w końcu wchodzi i mówi, panowie, panowie, spokojnie, po kolei. Szkoda ze to prywatnie - nie wiem czemu ja durna myslałam że to refundowane
A bo ja wychodzę z założenia, że jeśli nic mi osobiście nie dolega a pojawia się tylko na papierze to trochę ściema. Tylko wkurza mnie notoryczne dopasowywanie przez matkę następujących "objawów" do różnych chorób:
- bladość - nieważne, że od kilku lat się nie opalam i chowam przed słońcem,
- senność - nieważne, że codziennie wstawałam o 6 a chodziłam spać o 23,
- niska waga - nieważne, że unikałam pieczywa i kolacji.

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Ju, a Czarna Koszmara? Ja tam kadzideł nie czuję. Albo Wenge. Bo mój to też taki wybrzydzacz jak Polly i Zeus i powiada tak: kwiatki w większości banalne, słodziaki w większości męczące, dymy no ciekawe ale na boga, nie uwodzicielskie, Poisony itp. starobabciowe, miodki/pierniki dziecinne, drewniaki aseksualne i właściwie kręci go tylko BC i Czarny Turmalin (o dziwo ten ostatni).

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-05, 10:28   #4863
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
chyba tak, skórze robi dobrze, tylko na te plamy na ubraniach się tak nie nadaje jak jeleń
ło, dys

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-05, 10:33   #4864
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:

słyszałam że może być tak że ważny element rozpoznawczy się schowa i przez długi czas nie widać go na usg i nagle po paru miesiącach surprajs

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
tez mi sie tak wydawało...poszłam na testy do Sephory, wracam, odtwieram drzwi...a małż os progu-Kobieto! litości !
ale komplement
Cytat:
po co się spieszyc, masz przecież weekend przed sobą, powoli się przeniesiesz
mam na dziś wieczór zamówionych panów z samochodem i wolałabym jednak zdążyć przewieźć cięższe i bardziej kubaturowe rzeczy, przenoszę się z 4 piętra bez windy na 4 piętro bez windy

pakowałam wczoraj kffiatki do pudła i przez aloes wyglądam jakbym wsadziła ręce do klatki ze stadem kociaków

aaa, a propos kociaków, teraz sąsiedzi piętro niżej mają rudego kota który łazi na spacer po klatce schodowej i okazało się że w nowej chacie jest to samo - też na trzecim jest wielki przechadzający się po klatce rudzielec
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Foty chętnie obejrzę jeśli dasz radę skombinować Ale i tak nic takiego nie kupię PÓKI CO bo mamy komplet. Może co najwyżej pokombinuję z kilkoma dodatkami, tylko żeby to nie wyszło śmiesznie, hmmm....
poczytałam sobie dziś o stylu kolonialnym, ładne to, choć nie do końca w moim stylu. podoba mi się lite egzotyczne drewno
Cytat:
A bo ja wychodzę z założenia, że jeśli nic mi osobiście nie dolega a pojawia się tylko na papierze to trochę ściema. Tylko wkurza mnie notoryczne dopasowywanie przez matkę następujących "objawów" do różnych chorób:
- bladość - nieważne, że od kilku lat się nie opalam i chowam przed słońcem,
- senność - nieważne, że codziennie wstawałam o 6 a chodziłam spać o 23,
- niska waga - nieważne, że unikałam pieczywa i kolacji..
bo to jest bez sensu, takie dopasowywanie na siłę, w ten sposób wszystko można sobie wynaleźć....
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-05, 11:08   #4865
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Afgan - to ponoć ziołolecznictwo if ya know what i mean ?

ale nie wąchałam, Afgana

ja też nie tzn na zlocie na Sabb wąchałam ale nie pamiętam już
Cytat:

nom-te ludki z reala to własnie som
znowu zbieracie ludki z reala? dziś się wybieram to może jakieś dostanę
ale wyślę jak więcej uzbieram
Cytat:

Justyno - i jeszcze jedno - koniecznie, ale koniecznie rób mu No Logo - tzn podejrzewam ze tak czynisz właśnie, ale ja już przyłapałąm paru cfaniaczków na tym że to jest seksi, to jest fuj - innego dnia a było to to samo
mój tak miał z Angelem jednego dnia mu podsunęłam nadgarstek to mówił że fuj, a kilka dni później mnie obwąchiwał i mówił ze ładne
Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość

Właśnie spojrzałam na kalendarz i uświadomiłam sobie, że równo za 2 tyg lecę do Dubaju! Przygotowania jak zawsze w polu ale już przebieram nogami
wow, super

Cytat:

Cytat:

widzialam dzis plakat na przystanku...goły małaszynski
też mnie ten plakat zainteresował miałam kiedyś słabość do tego pana

Wolne mam dziś, ale co mi po tym jak wszyscy w pracy dobrze że w Barze nie wszyscy

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-05, 11:12   #4866
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

znowu zbieracie ludki z reala? dziś się wybieram to może jakieś dostanę
ale wyślę jak więcej uzbieram

Cytat:
też mnie ten plakat zainteresował miałam kiedyś słabość do tego pana

ja tyz-zwłaszcza do wersji w glanach ,bojówkach i irokezie

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

wogle to chyba umieram-słabo m,i serce mnie boli i głowa...i brzuch i kaszle do tego i smaram...moze to ten halny
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-05, 11:36   #4867
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
tez mi sie tak wydawało...poszłam na testy do Sephory, wracam, odtwieram drzwi...a małż os progu-Kobieto! litości !

Cytat:
widzialam dzis plakat na przystanku...goły małaszynski
a mnie jakoś nie kręci
W ogóle już drugi tydzień nie moge sobie znaleźc kozaków, bo większość w sklepch jest dla mnie paskudna, perfumy nawet z niszowej niszy mnie nie kręcą, gołe chuopy mnie nie kręcą...
Źle ze mną
Cytat:
t dobrze, że jednak nie psikłam się, bo na mnie był by w 100% słodki
im dłużej się wwąchuję, tym bardziej zaczyna mi przypominać... Gaiaca (wanilia +jakieś tam drewno w tle) różni sie tylko tłustą, oleista nutą
jest ładny. nawet bardzo łądny (inaczej nie chodziłby mi po głowie od roku )
Ale ja teraz szukam jakiegoś mrocznego pachnidła, a nie kolejnego słodziaka na zimę
Cytat:
1,5 godz., to faktycznie lipa, ma mnie wytrzymuje tak 3-4 godz.

Cytat:
Ju, a Czarna Koszmara? Ja tam kadzideł nie czuję. Albo Wenge. Bo mój to też taki wybrzydzacz jak Polly i Zeus i powiada tak: kwiatki w większości banalne, słodziaki w większości męczące, dymy no ciekawe ale na boga, nie uwodzicielskie, Poisony itp. starobabciowe, miodki/pierniki dziecinne, drewniaki aseksualne i właściwie kręci go tylko BC i Czarny Turmalin (o dziwo ten ostatni).
a bo Czarny ładny jest
na innych
Cytat:
Wolne mam dziś, ale co mi po tym jak wszyscy w pracy dobrze że w Barze nie wszyscy
ja jestem w pracy
Cytat:
wogle to chyba umieram-słabo m,i serce mnie boli i głowa...i brzuch i kaszle do tego i smaram...moze to ten halny

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-11-05 o 11:46
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-05, 11:50   #4868
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

ja tyz-zwłaszcza do wersji w glanach ,bojówkach i irokezie

o tak nawet zdjęcia sobie na dysku zapisywałam (ale wcięło mi je, może i dobrze )

Cytat:

nie umieraj

Cytat:

ja jestem w pracy

ale mimo ze w pracy to w Barze też
Ja mam jakąś dziwną fobię, że nie loguje się w pracy na Wizaż - owszem jak mi sie nudzi to podczytuję, ale jakoś sobie boję zalogować... że mi hasło się jednak zapamięta (miałam juz tgo rodzaju problemy z Wizażem, że mimo ze ustawiałąm żeby nie zapamietywał, to jednak zapamietywał hasło) Nie czuję sie na tyle zaprzyjaźniona z kompem w pracy na Fejsa czasem wchodzę, ale głównie służbowo

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2010-11-05, 11:52   #4869
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
o tak nawet zdjęcia sobie na dysku zapisywałam (ale wcięło mi je, może i dobrze )

[/COLOR]
nie umieraj

ale mimo ze w pracy to w Barze też
Ja mam jakąś dziwną fobię, że nie loguje się w pracy na Wizaż - owszem jak mi sie nudzi to podczytuję, ale jakoś sobie boję zalogować... że mi hasło się jednak zapamięta (miałam juz tgo rodzaju problemy z Wizażem, że mimo ze ustawiałąm żeby nie zapamietywał, to jednak zapamietywał hasło) Nie czuję sie na tyle zaprzyjaźniona z kompem w pracy na Fejsa czasem wchodzę, ale głównie służbowo

pod koniec dnia dajesz usun cała historię i nic nie ma prawa sie zapamiętac , albo jeszcze lepiej tak ustawic ze od razu nic sie nie zapamietuje-ale ja nie wiem jak to sie robi
Stary 2010-11-05, 11:56   #4870
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
s

tez mi sie tak wydawało...poszłam na testy do Sephory, wracam, odtwieram drzwi...a małż os progu-Kobieto! litości ! :
ale że nie-waniliowy małż, bo ja mam do czynienia z chopami - niewaniliowymi - zarówno koledzy jak i w rodzinie

wpdam jak z D..a franc bo musze coś gościom dać jeść a dopiero upolowałam produkty

ale mi się spomniało

ten nowy Calvin Klein - Beauty - nie wiem jak to pachnie, ma konwalie, wiem jak reagujecie na logo CK ale jak ma nie być babciowe to to chyba nie będzie, z naciskiem na chyba

no ciekawe co to będzie co W. rzuci na kolana tudzież w jakieś inksze rejony
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-05, 11:56   #4871
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
pod koniec dnia dajesz usun cała historię i nic nie ma prawa sie zapamiętac , albo jeszcze lepiej tak ustawic ze od razu nic sie nie zapamietuje-ale ja nie wiem jak to sie robi
dobrze wiedzieć myślałam, ze jak się historię usuwa to tylko strony które się oglądają znikają, a hasła nie

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2010-11-05, 12:00   #4872
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
dobrze wiedzieć myślałam, ze jak się historię usuwa to tylko strony które się oglądają znikają, a hasła nie

a to zalezy co sie zaptaszkuje , najlepiej wszystko zaptaszkowac

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

mam nowy cel do zwiedzenia w wawie , cus mi chyba tego lutowego weekendu braknie
Stary 2010-11-05, 12:01   #4873
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:

Już Was nie lubię
Lubisz, lubisz

Cytat:
Cionsza przez buzi-buzi?!
No Gryxiu, Ty to lepiej idź dokształcić się na Ginekologię albo Intymne , bo nie będziesz wiedział, gdzie, kiedy i jak

Cytat:
Właśnie spojrzałam na kalendarz i uświadomiłam sobie, że równo za 2 tyg lecę do Dubaju! Przygotowania jak zawsze w polu ale już przebieram nogami
Fajnie

Cytat:

jak będzie bardzo szalejący i wyposzczony, to wezmę go na siebie
Jesteś tego pewna?

Cytat:
lepiej przed - jeszcze Ci się uszkodza w walce albo co...
Zgadza się

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
Ale ciepło, 15 stopni.. w czerwcu czasem bywa chłodniej, a tak od miesiąca straszyli dziką zimą....
No nie? U mnie wprawdzie wiatr pi*dzi bardzo, ale ciepły wiatr

Justyno jak mówisz o tych bzach, konwaliach to może Idylle Guerlaina albo NR For her edp (choć to drugie to takie średnio średniawe).

Qrcze dziś po południu czeka mnie wizyta u lekarza, bo se chyba płuca wykaszlę i jak dziś wstałam to byłam bardzo słaba (teraz już trochę lepiej jest), gorączki nii mom, ale czuję się jakby, jakby mi ktoś żeliwnym rondlem przypierd...ł

Cytat:

Narzędzia- Opcje- Prywatność - i tu ustawić by nie zapamiętywał historii.
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.

Edytowane przez Spoora
Czas edycji: 2010-11-05 o 12:08
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-05, 12:10   #4874
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
Mogę podesłać konwalię Penhaligon's na wypróbowanie.

Najsilniejszą reakcję widziałam na... Cashmere Mist DKNY...
Faceta, który już obwąchał mnóstwo na mnie, dosłownie poraziło.

Jeden cholernie wybredny typ, któremu większość perfum przeszkadza i drażni zwoził mi próbki My Torrente, ale jakoś nie przekonał żebym zachciała.

KenzoAmour, używam zazwyczaj i z premedytacją. Podoba się zawsze (albo conajmniej neutralny jest), kojarzy już wielu ze mną i jakoś faceci się do niego przywiązują. Bardzo komplementogenne.

Ach, jeszcze Pleasures z kwiatków miały wysokie notowania u wybrednego typa.

No to się wyzewnętrzniłam...

fajnie Cie "widzieć/czytać" znów

Cytat:
Addict i Alien to dobre typy oba są na mojej liście, bardzo bym chciała Addicta rozebrać ale chwilowo ani kasy ani głowy do tego.

Potwierdzam słowa Betty, Pleasures też się podoba, i jeszcze Truth

Tobie to dopiero fajnie - to jakiej mam pracy szukać

Cytat:

ja w Szpilkach czułam coca colę a nie Pini

Pini w ogóle jest
dzięki, czyli jeszcze bardziej jestem ciekawa co ja bym tam wyczuła

chyba ostanie się na tym że będę sobię wąchać syropek a pachnąć będę
eeeee no inaczej
Stary 2010-11-05, 12:13   #4875
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Zabierz mnie
zmieszczę się w walizce

Cytat:
dziś wieczorem przeprowadzka a w weekend dalszy ciąg, bo się jednak przeliczyłam i wszystkiego dziś nie zabiorę. ale ogromną większość udało się popakować, dobre i to, bo w pewnej chwili stwierdziłam że nawet połowy mi się nie uda

Znam to, 4 razy przenosiłam cały swój dobytek.
Ostatnia przeprowadzka myślałam, że się nigdy nie skończy.

Cytat:
A bo ja wychodzę z założenia, że jeśli nic mi osobiście nie dolega a pojawia się tylko na papierze to trochę ściema.
Tarczycy lepiej nie lekceważyć.
Niestety wiem coś o tym...

Drogie Wizażystki,
czy jak facet dorabia sobie pisząc teksty o damskich tunikach i trendach w kozakach dla babskiego portalu, to to jest normalna sytuacja?

Pomińmy już to, że właściciela portalu w końcu olałam po paru miesiącach niezobowiązujących spotkań i nie jest tym zachwycony... On pisał głównie o sukniach ślubnych

Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-05, 12:13   #4876
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość

tak, ale jeśli obawia sie dociekliwych IT gości z firmy to jeszcze pliki temporary internet files - siedzom gdzieś na C, no i cookies ale zdaje się że wizaż czyści cookies

widzieliście ? no chyba ze ja jak zwykle opóźniona http://testery-perfum.pl/damskie_testery_perfum.html

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2010-11-05 o 12:15
Stary 2010-11-05, 12:21   #4877
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
ALE W NOWYCH systemach nie ma temporary internet files...czy się mylę? , a cookis czysci sie wlasnie z poziomu usuwania histori
a to dopsz wiedzieć, nie mam do czynienia z nowszymi

fajnie w sumie
Stary 2010-11-05, 12:21   #4878
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
tak, ale jeśli obawia sie dociekliwych IT gości z firmy to jeszcze pliki temporary internet files - siedzom gdzieś na C, no i cookies ale zdaje się że wizaż czyści cookies

widzieliście ? no chyba ze ja jak zwykle opóźniona http://testery-perfum.pl/damskie_testery_perfum.html

ALE W NOWYCH systemach nie ma temporary internet files...czy się mylę? , a cookis czysci sie wlasnie z poziomu usuwania histori

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

kurde..zastanawiam co sie dzieje w kraku-od 10 słysze jiz chyba 10 tą karetkę (albo cos innego na sygnale)
Stary 2010-11-05, 12:27   #4879
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:

Hmmm... cienszko będzie, oj cienszko - większość (o ile nie całość) znanych mi facetów lubi każdy perfum, jakiego by tylko dziewczyna nie użyła, więc dziwią mnie bardzo tak ostre reakcje i wybredne kręcenie nosem opisywane tutaj Kłopot w tym też, że Ju nie mniej wybredna od W, i bądź tu człowieku mądry i propozycjami syp z rękawa (poza tym prawa strona Sephory mało mi znana raczej)

O! Ysatis Iris może?
Tym razem ja wymiękam- mam klasyczny i Irisa nie mogę

Cytat:

Justyno - i jeszcze jedno - koniecznie, ale koniecznie rób mu No Logo - tzn podejrzewam ze tak czynisz właśnie, ale ja już przyłapałąm paru cfaniaczków na tym że to jest seksi, to jest fuj - innego dnia a było to to samo

no ale W. zależy widać oj zależy

dobrej nocki wszystkim
Nie, no oczywiście, że no logo

Cytat:
Mogę podesłać konwalię Penhaligon's na wypróbowanie.

Najsilniejszą reakcję widziałam na... Cashmere Mist DKNY...
Faceta, który już obwąchał mnóstwo na mnie, dosłownie poraziło.

Jeden cholernie wybredny typ, któremu większość perfum przeszkadza i drażni zwoził mi próbki My Torrente, ale jakoś nie przekonał żebym zachciała.

KenzoAmour, używam zazwyczaj i z premedytacją. Podoba się zawsze (albo conajmniej neutralny jest), kojarzy już wielu ze mną i jakoś faceci się do niego przywiązują. Bardzo komplementogenne.

Ach, jeszcze Pleasures z kwiatków miały wysokie notowania u wybrednego typa.

No to się wyzewnętrzniłam...
Betty, konwalię to wezmę se osobiście z Q. Cashmere Mist to może być to! Tylko ciężko przetestować...My Torrente nie znosi- i wszystkich typu olejek do ciasta. Kenzo sprawdzę- tylko które? Chyba nie Holi? a Pleasures to aj nie mogę

[QUOTE=Maja102;

bez - Pur Desir de Lilas YR
Bajdełej, mi klasyczna Lolita przypomina bez
faceci lepili się do mnie zawsze, jak byłam Ange ou Demon wypachniona
z komplementotwórczych, to jeszcze ponoć Miracle, Amor Amor
A słodki i gęsty Hypnotic Poison[/QUOTE]Maju, Pur Desir po jakimś czasie robi się płaski i nieprzyjemny i nie mogę go, Ange o d sprawdzę koniecznie i Aliena też. Amor powiedział, że obrzydliwy, A Hypnotic to mój czarny koń- na mnie samą
Klasyczna Lolita bylaby ok gdyby nie slobycz, może kupię se jednak tę używkę Fleure Defendue- ona ma więc3ej bzu

Cytat:

Bc nie- "przebrzmiałe, już tyle tego wąchałem", turmalin- wędzonka

Cytat:

Justyno jak mówisz o tych bzach, konwaliach to może Idylle Guerlaina albo NR For her edp (choć to drugie to takie średnio średniawe
Zapisuję! Sprawdzę!
pozjadalo mi cytaty...dzięki za wszystkie propozycje!!!
Może dziś się z Trusk wybiorę do Sephory piechotą, coby mieć takie nogi?

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-05, 12:28   #4880
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

mam nowy cel do zwiedzenia w wawie , cus mi chyba tego lutowego weekendu braknie
na tydzień może od razu jedź
Cytat:

jutro jak mi się będzie w pracy nudzić to poszukam w ustawieniach
Cytat:

Drogie Wizażystki,
czy jak facet dorabia sobie pisząc teksty o damskich tunikach i trendach w kozakach dla babskiego portalu, to to jest normalna sytuacja?

Pomińmy już to, że właściciela portalu w końcu olałam po paru miesiącach niezobowiązujących spotkań i nie jest tym zachwycony... On pisał głównie o sukniach ślubnych

jeśli tylko sobie dorabia, a nie jest to jego cały świat to chyba ok przynajmniej sie zna i nie trzeba mu tłumaczyć jak przeciętnemu facetowi czym się różnią botki od kozaków

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2010-11-05, 12:52   #4881
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:

bidna..

u mnie w pracy też pare osób dziś umiera na ból głowy i dziwne cisnienie.

a ja się akurat dziś bardzo dobrze czuję, wszystko świetnie, obudziłam się przed budzikiem wyspana, nic mnie nie boli, uwielbiam taką mrocznie-wietrzna pogodę. podobnie jak przy burzy - też się super czuję. jakąś mam chyba inną konstrukcję wewnętrzną.

Cytat:
nie wyobrażam sobie nie zaprzyjaźniać się z kompem w pracy, w końcu muszę się z nim dobrze czuć - nawet mam swoją nakładkę z kotkami na firefoxa

a hasłami itp. się jakoś nie przejmuję.. nie wiem, może powinnam

Cytat:

jaki cel?

Cytat:

Znam to, 4 razy przenosiłam cały swój dobytek.
Ostatnia przeprowadzka myślałam, że się nigdy nie skończy.
To mnie pocieszyłaś. Nie mam doświadczenia w przenosinach i myślałam że coś nie tak idzie.. Mam nadzieję że panowie od przeprowadzek widzieli już w swojej karierze dziwniej popakowany dobytek i się nie wyróżnię jakoś straszliwie..
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-05, 13:09   #4882
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

nie wyobrażam sobie nie zaprzyjaźniać się z kompem w pracy, w końcu muszę się z nim dobrze czuć - nawet mam swoją nakładkę z kotkami na firefoxa

a hasłami itp. się jakoś nie przejmuję.. nie wiem, może powinnam
może jakby ten komputer był bardzo "mój" to bym się zaprzyjaźniła ale to jest tak, że teoretycznie ja jestem w biurze na 1/5 etatu, więc w międzyczasie ktoś inny może z tego kompa korzystać W sumie o historię mi się mało rozchodzi, bo wiadomo ze nie zawsze mam full roboty i czasami sobie coś tam poczytam niezwiązanego, ale najbardziej te hasła

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2010-11-05, 13:13   #4883
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
bidna..

u mnie w pracy też pare osób dziś umiera na ból głowy i dziwne cisnienie.

a ja się akurat dziś bardzo dobrze czuję, wszystko świetnie, obudziłam się przed budzikiem wyspana, nic mnie nie boli, uwielbiam taką mrocznie-wietrzna pogodę. podobnie jak przy burzy - też się super czuję. jakąś mam chyba inną konstrukcję wewnętrzną.

jaki cel?
..

ja sie zawsze dobrze czułam jak wiał halny-tzn czułam sie naładowana i podekscytowana ...ale z wiekiem chyba jest gorzej

a cel mam taki:

http://www.kopernik.org.pl/

przy okazji, zupełnie przypadkowym przypadkiem dowiedzialam sie ze od dzis jest festiwal dizajnu w krakowie ...poczytałam program i sie napaliłam strasznie...wręcz usiedziec nie moge bedzie wystawa o betonie i rozne inne

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-05, 13:17   #4884
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

a cel mam taki:

http://www.kopernik.org.pl/:
wczoraj mię to zmiotło z nóg - sama bym ten cel se zrealizowała

prędzej czy później - przeca nie zniknie

Czas edycji: 2010-11-05 o 13:18
Stary 2010-11-05, 13:23   #4885
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
wczoraj mię to zmiotło z nóg - sama bym ten cel se zrealizowała

prędzej czy później - przeca nie zniknie

nom...ja wczoraj d oTza jęczałam przed TV jak dziecko-jaaaacięęęęę...ja tez chce...ale faaaaajne , ale jak oni to zrobili?!
Stary 2010-11-05, 13:40   #4886
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
ale jaki "cel" bo nie łapię?
Centrum ma być celem? Wizyta w tym centrum
Cytat:
przy okazji, zupełnie przypadkowym przypadkiem dowiedzialam sie ze od dzis jest festiwal dizajnu w krakowie ...poczytałam program i sie napaliłam strasznie...wręcz usiedziec nie moge bedzie wystawa o betonie i rozne inne
Terasbetoni?

Dopsiknęłam se perfumy na...kark. Fajny myk - dzisiaj mam 2 warkocze zaplecione po bokach i zapach unosi się z tyłu mojej głowy - za kazdym razem, jak ktoś przełazi za mną, to się moje pachnidło roznosi wokół

A i tak po tych ostatnich poszukiwaniach czuję się perfumowo niespełniona

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-11-05 o 13:47
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-05, 14:10   #4887
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
nom...ja wczoraj d oTza jęczałam przed TV jak dziecko-jaaaacięęęęę...ja tez chce...ale faaaaajne , ale jak oni to zrobili?!
no właśnie jak ?

kapitalne pomysły, niektóre proste ale ta cała kopalnia pomysłów i wykonanie - ja się poczułam jak dziecię oczka mi na wierzch wyłaziły były

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
A Organza?
no włąśnie, a Organza ?

jakies 2 tyg temu niuchłam sobie na przypomnienie i z ciekawości co też we mnie wzbudzi - i nie powiem poczułam małe motylki w brzuszki i prądzik na pleckach - ostatecznie odstawiłam bo bym tym pachnieć nie pachniała regularnie, ale okazyjnie ?
Stary 2010-11-05, 14:16   #4888
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
ale jaki "cel" bo nie łapię?
Centrum ma być celem? Wizyta w tym centrum

noooo...celem jest wizyta tam

Cytat:
no właśnie jak ?

kapitalne pomysły, niektóre proste ale ta cała kopalnia pomysłów i wykonanie - ja się poczułam jak dziecię oczka mi na wierzch wyłaziły były

ja sie czuje jak debil czasem-np w ogrodzie doświadczen jak sie wsciekam i tupie mówiac-ale ja nie kapuje! albo-to jest niemozliwe ,

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

fajny ciuch na szafie , moglaby miec jakies troche inne rękawki,ale nie bede sie czepiac

http://www.wizaz.pl/szafa/wieszak_widok.php?wid=20134
Stary 2010-11-05, 14:18   #4889
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

[/COLOR]fajny ciuch na szafie , moglaby miec jakies troche inne rękawki,ale nie bede sie czepiac

http://www.wizaz.pl/szafa/wieszak_widok.php?wid=20134
wiem też sie na nią zagapiłam,

rzadko się takie spotyka, czasem w ciuchlandach ale trza polować

ekstra

kurde ale pojechałam - juz mam wszystko gotowe - mam dziś nielubianych gości - daleka rodzinka, teraz tylko odsiedzieć

nie mam cierpliwości do przemądrzałków
i będzie zwykle super taktownie a gdzie pracujesz a czy masz męża już
a kiedy dzieci

słiiiit po prostu - ale mój wyraz twarzy dziś chyba powie im wszystko

"pożyczę męża z dziećmi w wieku do lat 5, na wieczór "

Czas edycji: 2010-11-05 o 14:26
Stary 2010-11-05, 14:21   #4890
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:

no włąśnie, a Organza ?

?
DRYNDUS mega Mało co go tak zbrzydziło

Maluję malenki obrazek dla W. - zaległy prezent i koszmarnie mi nie idzie, tragedia po prostu. chciałabym już być w swojej pracowni

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości