Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz.III - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-05, 09:49   #661
AGAMARCIO
Zadomowienie

GG do AGAMARCIO
Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz

papi- wcześniej miałam swój naturalny kolor bo całą ciąże nie malowałam i trochę przed nią -czyli średni brąz

09.08.2010r.g.7.35 2490g 51cm -Karolinka Nasze szczęście
AGAMARCIO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-05, 09:52   #662
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401
Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość

a piwo przywiozl

spadam ogladac Tokio Drift
Nieee, zabroniłam mu przywozić, bo się odgrubiam
Też oglądałam, ale przysnęłam
Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Właśnie.. odnośnie włosów miałam pisać.
Ja pamiętam! Ale nie zaszkodzi branie witamin hehe

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość

czy wasze dzieci nad ranem po nocy tez maja tak ze sie krztusza jakby katarkiem a w nosie sucho
Iga tak. Myślę, że to przez suche powietrze. Na razie kładę na kaloryfer mokrą pieluszkę i jest troszkę lepiej, ale myślę o zakupie nawilżacza.
Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
w każdym bądź razie nie kąpie dziecka każdego dnia...
nie mam wanienki, kąpie w misce
oblizuję smoczek, jak nie mam innej możliwości... a czasem nawet jak mam inną to i tak obliżę
nie wyparzam butelek
nie smaruję dziecka niczym, nawet dupki nie smaruje jak nie ma takiej potrzeby
nie dmucham, nie chucham
biorę Julkę do supermarketów jak jedziemy na zakupy, bo nie chcę nikogo kłopotać by z nią został
i pewnie tysiąc innych rzeczy
Ja podobnie, choć smoczka staram się nie oblizywać i kąpię Igę codziennie, bo uważam, że jeżeli sama bym się codziennie nie myła to źle bym się z tym czuła. Dziecko to przecież mały człowiek
Generalnie myślę podobnie jak Ty.

I przepraszam, że nie odpisuję na smsy, ale co pójdę do sklepu to zapomnę kupic karty i nie mam nic na koncie
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-05, 10:05   #663
niezawsze
Zakorzenienie

AAAgamarcio wlasnie teraz mi sie przypomniao-ladny kolorek, ale zupelnie inaczej wygladasz jak sobie Ciebie wyobrazalam, naavku tak subtelnie a na tej fotce tak drapieznie bardzo i ostro

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-05, 10:05   #664
martysek
Zadomowienie

Jeszcze was nie nadrobiłam, ale podaję linka do strony Ariela, gdzie można zamówić bezpłatną próbkę odplamiacza Może którejś z was się przyda.

http://www.ariel.pl/Odplamiacz/Zamow-probke/
martysek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-05, 10:06   #665
eleonoremio
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Morgana le Fay Pokaż wiadomość
Moje Kochane! ZDAŁAM INDEKS
dzisiaj złożyłam go w dziekancie, podbiłam legitymacje i OFICJALNIE jestem na V roku
chyba zaraz upije sie sokiem przecierowym z radości ( albo najzwyczajniej pójde spac )
gratki!

Cytat:
Właśnie.. odnośnie włosów miałam pisać.
Pisałam już conajmniej dwa razy.. rozumiem, że ktoś mógł przegapić ale tyle osób? Dziwi mnie, że znów jest tyle pytań bo nawet kilka osób ze mną rozmawiało na tym forum na ten temat i odnosiło się do informacji które podałam.

W ciąży hormony powodują zatrzymanie naturalnego wypadania włosów.. po porodzie (ok 3 miesiące) wypadają nam włosy te co i tak miały wypaść w ciągu tych 9 miesięcy - dlatego nam się wydaje, że bardzo dużo i że łyse zostaniemy. Tyle.
Dziś byłam u fryzjerki i ona mi poleciła jakieś tabletki.. zapytałam o nie w aptece i Pani powiedziała, że jeśli to po ciąży to nic mi nie dadzą żadne tabletki świata bo to hormony i witaminki nic nie dadzą. Co miało wypaść to i tak wypadnie, hormony wrócą do normy i stopniowo będziemy się sypać coraz mniej.
Ja się całą ciążę cieszyłam, ze mi się kłaki zagęściły a teraz co.. łysieję bo taka kolej rzeczy.

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Prysznic jest okej bo i mama i córka nie moczą pipek w tej samej wodzie tylko myją się pod wodą bieżącą.
i koniec tematu swięta racja siala juz ja miałam to napisac ale mnie uprzedziłaś

Cytat:

Wspaniale.. tylko, że nasze dzieci mają 3, 4 miesiące a nie 3 lata

To wpis z Twojego profilu:
"hej wszystkim mam taki problem okres powinnam dostać 18 września a mamy listopad robiłam jeden test w wrześniu co robić mogę być w ciąży"

Masz 23 lata, jedno dziecko i nie wiesz co robić w przypadku podejrzenia ciąży?
dobre może po prostu dziewczyna nie pamięta
Cytat:
No to dupę w kwas i wyżre wszystko.. kwasior wszystko umyje nawet dupę i szyję, kwasior, kwasiory żrące jak ...robale na łą-ce

Co do toxo to ja znowu słyszałam, że dzieci przechodzą to podobnie jak grypę dlatego zazwyczaj nie wiemy, że to w sobie mamy.

---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ----------

No nic, ja idę luli, może choć raz zasnę wcześniej niż o 3:00
Mój synek coś ostatnio robi sobie pobudkę o 5 a potem dosypia do 8 albo 9
No i dziś pięknie dotrzymał do 20:00 do kąpieli
zazwyczaj mi już ok 18:00 zasypiał snem nocnym
I rytm dnia mamy (tfu tfu) stały jak w mordę strzelił.
heheh chyba zaczne tak Sarze nucic przy kapieli heh , dla Sebka Bastusie to super chłopaki

Cytat:
czesc dziewczyny

eleonoremio myslalam ze mala ma ciemne oczka,filmik super Adasiek bedzie mial chyba po mnie niebieskie a nie jak tatus poltora zielone a pol piwne choc ksztalt oczu ma chyba A.

Dzis mamy miec wyniki tego posiewu z noska...

czy wasze dzieci nad ranem po nocy tez maja tak ze sie krztusza jakby katarkiem a w nosie sucho

a i przyszly mi pampki ...pierwszy polecial do kosza bo urwalam rzep ale przetestowalam jedna na noc (zamowilam 4) i super sa...
skoncze 3 co mamy bo juz sie robia malawe i bedziemy przechodzic na 4 ale chce kupic te rosmanki i biedronkowe a pampki na noc ....
hmm to ja tez mam taki kolor nieokreslony jak twój tz troche zielone troche piwne a Sara to juz w ogóle z daleka niby ciemne a jak się tak bliżej przyjżec to są zielono-niebiesko-brązowe

to nad ranem to może ślinką się krztusić. Sara wpycha 4 paluszki na raz i przy tym omela siebie poduszkę i kołdre

Wczoraj złozyłam zamówienie na te pampersy ale wątpię czy się załapię tez zamówiłam 4 wczoraj znalazłam pare pampersów o tym rozmiarze i dzis założyłam i są akurat nie długo będzie trzeba 4+ kupic a mam jeszcze połowę jumbopacki 3:/ taki zapas zrobiłam a one juz za małe
trzymam za wyniczki

Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość
Hej mamusie

Za nami okropna noc, już nie wiem co mam robić. Lili budzi się bardzo często - dobrze, ze nie płacze. Dziś wyglądało to tak poszła spać o 20 spała do 23.30 potem do 0.50 następnie pobudka o 3.15 nie spała do 4 potem od 5 do 5.30 i od 5.30 jesteśmy na nogach. Mam nadzieję, ze to skok. Wogólke od soboty wstaje ok 6 dzisiaj wstała pół godziny wczesniej.
współczuje nocki kochana, my już po skoku na razie odpukac Sara spi od 19.30 do 7.30 wstaje na cyca dwa razy.
Sebastian 2007
Sara 2010
Sylwia 2017

Kruszynka[*]29.11.20127 tyg.
Maleństwo[*]18.12.201310tyg.
eleonoremio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-05, 10:06   #666
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

W ogóle to dzien dobry

Miałam Wam jeszcze napisać, że odnoszę wrażenie, że Iga w końcu zaczęła porządnie przybierać Buźka jej się zaokrągliła (choć w sumie buźkę zawsze miała okrągłą, ale ma większe policzki ) i na nóżkach robią jej się takie słodkie fałdki Zawsze chciałam, żeby miała golonki
W poniedziałek na szczepienie więc okaże się czy miałam rację
Stary 2010-11-05, 10:08   #667
bassienkaw
Zakorzenienie

Anuszka... ja nie kąpie codziennie ponieważ nie widzę takiej potrzeby... dziecko przez dzień jest podmywane, nie ma za bardzo gdzie się ubrudzić... poza tym moja lekarka już przy Łucji powiedziała mi, że takiego maluszka nie trzeba kąpać codziennie, tylko co 2 dni, czasem co 3 dni... choć ja kąpie co drugi dzień... ze względu na skórkę dziecka, a wiadomo jaka jest nasza woda
nie używam żadnych kosmetyków, paści, nie przyzwyczajam...
Tak samo nie mam zamiaru cudować z jedzeniem

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-05, 10:12   #668
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez martysek Pokaż wiadomość
Jeszcze was nie nadrobiłam, ale podaję linka do strony Ariela, gdzie można zamówić bezpłatną próbkę odplamiacza Może którejś z was się przyda.

Zamówione za darmo to i ocet słodki

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

Cytat:
Anuszka... ja nie kąpie codziennie ponieważ nie widzę takiej potrzeby... dziecko przez dzień jest podmywane, nie ma za bardzo gdzie się ubrudzić... poza tym moja lekarka już przy Łucji powiedziała mi, że takiego maluszka nie trzeba kąpać codziennie, tylko co 2 dni, czasem co 3 dni... choć ja kąpie co drugi dzień... ze względu na skórkę dziecka, a wiadomo jaka jest nasza woda
nie używam żadnych kosmetyków, paści, nie przyzwyczajam...
Tak samo nie mam zamiaru cudować z jedzeniem
No kumam, ale Iga np. poci się i nie widzę sensu, żeby obmywać ją chusteczkami skoro mogę ją wykąpać Poza tym ona już wie, że po kapaniu trzeba zjeść i iść spać
Stary 2010-11-05, 10:22   #669
eleonoremio
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez AGAMARCIO Pokaż wiadomość
papi- wcześniej miałam swój naturalny kolor bo całą ciąże nie malowałam i trochę przed nią -czyli średni brąz
tez zapomniałam napisac sliczny kolorek tez kiedys taki miałam i chyba znowu sobie zapodam

Witaj Basiu tez mam takie podejście jak ty
Sebastian 2007
Sara 2010
Sylwia 2017

Stary 2010-11-05, 10:29   #670
bassienkaw
Zakorzenienie

Anuszka rozumie... każdy ma swoje indywidualne podejscie do sprawy i nie kwestionuje tego ty widzisz taką potrzebę, a ja nie wiem, że jak będzie starsza, będzie się kąpać codziennie, ale w chwili obecnej nie widzę takiej potrzeby...

Eleonoremio może też trochę inaczej na to wszystko patrzymy bo to nasze drugie dziecko... a może i nie. Ja przy pierwszym myślałam i robiłam podobnie

Stary 2010-11-05, 10:34   #671
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Zapomniałam napisać, że kupiłam fotelik teraz szukam jakiś sukienek nie mam żadnych i zbieramy się do lekarza
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-05, 10:37   #672
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

basienka u mnie to akurat nie ma nic wspólnego, czy to pierwsze czy dziesiąte moja mama kąpała nas wszystkich codziennie i ja będę robic tak samo

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
Zapomniałam napisać, że kupiłam fotelik
Jaki?
Stary 2010-11-05, 10:39   #673
martysek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Ale ja nawet nie wiem jakie, jak kupować, jak dobierać ani jak używać. Nie mam o tym fioletowo-turkusowego pojęcia .
Pani, któa sprzedaje te kosmetyki napewno Ci doradzi, jak do niej wyślesz maila ze zdjęciem twarzy.
Stary 2010-11-05, 10:40   #674
bassienkaw
Zakorzenienie

Anuszka akurat nie o kąpiel mi chodziło, co do drugiego dziecka, ale o ogólne podejście

Stary 2010-11-05, 10:40   #675
Linka24
Wtajemniczenie

Na str loveli tez mozna zamówić http://www.lovela.pl/o-programie.html szkoda ze wczesniej tego nie widziałam
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-05, 10:59   #676
AGAMARCIO
Zadomowienie

GG do AGAMARCIO

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
AAAgamarcio wlasnie teraz mi sie przypomniao-ladny kolorek, ale zupelnie inaczej wygladasz jak sobie Ciebie wyobrazalam, naavku tak subtelnie a na tej fotce tak drapieznie bardzo i ostro
dzięki powiem szczerze że sama nie mogę się przyzwyczaić pomimo że kiedyś już miałam czarne włosy i ilekroć przechodzę obok lustra zastanawiam się kto to
Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
No kumam, ale Iga np. poci się i nie widzę sensu, żeby obmywać ją chusteczkami skoro mogę ją wykąpać Poza tym ona już wie, że po kapaniu trzeba zjeść i iść spać
ja też kąpie codziennie i tym samym Karola ma zachowany rytm ,,dnia i nocy'' bo po kąpieli jedzenie i spanie i ona o tym doskonale wie-po za tym ona uwielbia się kąpać i gdy przychodzi pora to aż piszczy.

eleonoremio-dziękuję

---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
Na str loveli tez mozna zamówić http://www.lovela.pl/o-programie.html szkoda ze wczesniej tego nie widziałam
dzięki za linka zamówiłam

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

Cytat:

zamówiłam dzięki

Edytowane przez AGAMARCIO
Czas edycji: 2010-11-05 o 10:51
Stary 2010-11-05, 11:09   #677
entertete
Rozeznanie

agamarcio wychodzisz w takie dni jak wczoraj czy dziś na dwór????
(u nas ta sama pogoda to pytam

dziś jakoś ciepło nawet ale jak słyszę ten wiatr i widzę te kropelki na szybie.....
entertete jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-05, 11:09   #678
alutka78
Rozeznanie

Cytat:
Pani, któa sprzedaje te kosmetyki napewno Ci doradzi, jak do niej wyślesz maila ze zdjęciem twarzy.
Czy moge prosic o linka do tej Pani?
Stary 2010-11-05, 11:16   #679
eleonoremio
Rozeznanie

Cytat:
Anuszka rozumie... każdy ma swoje indywidualne podejscie do sprawy i nie kwestionuje tego ty widzisz taką potrzebę, a ja nie wiem, że jak będzie starsza, będzie się kąpać codziennie, ale w chwili obecnej nie widzę takiej potrzeby...

Eleonoremio może też trochę inaczej na to wszystko patrzymy bo to nasze drugie dziecko... a może i nie. Ja przy pierwszym myślałam i robiłam podobnie
Mozliwe z Bastkiem tez takie w sumie miałam przy Sarze to już w ogóle lajcik ale co do kąpieli to jednak codziennie kapiemy kapalismy i tez BAstka po prostu takie nasze zdanie kolezanka w anglii siedzi jej lekarz kazał raz na dwa tygodnie kapac to to w ogóle porażka dla mnie każdy wychowuje wg siebie
Nas tez ( czyt. każde z rodzeństwa) mama kapała codziennie może dlatego mamy takie odejscie. No ale to nie jest ważne heh ale co do jedzonka, supermarketów, wspólnych kapieli, szczepien dodatkowych itp zgadzam się z toba
Sebastian 2007
Sara 2010
Sylwia 2017

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-05, 11:17   #680
AGAMARCIO
Zadomowienie

GG do AGAMARCIO

Cytat:
Napisane przez entertete Pokaż wiadomość
agamarcio wychodzisz w takie dni jak wczoraj czy dziś na dwór????
(u nas ta sama pogoda to pytam

dziś jakoś ciepło nawet ale jak słyszę ten wiatr i widzę te kropelki na szybie.....
Wiesz co staram się ale wczoraj nie byłam bo lało choć było ciepło(a nie mam tej foli czy jak to tam się fachowo nazywa na wózek musimy dokupić)- po za tym mała przespała o dziwo porę spaceru a dziś to wieje tak że mało łba nie urwie i trudno wyjść za blok choć termometr pokazuje 15stopni. Więc nie wiem narazie czy pójdę... A Ty wychodzisz?

Edytowane przez AGAMARCIO
Czas edycji: 2010-11-05 o 11:19
Stary 2010-11-05, 11:23   #681
entertete
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez AGAMARCIO Pokaż wiadomość
Wiesz co staram się ale wczoraj nie byłam bo lało choć było ciepło(a nie mam tej foli na wózek musimy dokupić)- po za tym mała przespała o dziwo porę spaceru a dziś to wieje tak że mało łba nie urwie i trudno wyjść za blok choć termometr pokazuje 15stopni. Więc nie wiem narazie czy pójdę... A Ty wychodzisz?
Tak samo wczoraj nie, dzis bym chciała, ale boję sie tego wiatru i czekam na kolejne po jedzonku - ewentualnie wtedy. Słyszałam w radiu, że gdzieś w mazowieckim wiatr wywrócił ciężarówkę.
Mogłabym w chuście, ale znowuż boję się, że mu nadmucha w japkę....
Więc też czekam na razie.

A pokażę co zakupiłam na zimę do chusty, bo nie mam kurtki pod którą zmieszczę dziecko. Ale dopiero zamówione jeszcze nie mam to nie wiem czy dobre: http://allegro.pl/pentelka-oslonka-d...289002092.html
entertete jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-05, 11:28   #682
AGAMARCIO
Zadomowienie

GG do AGAMARCIO

Cytat:
A pokażę co zakupiłam na zimę do chusty, bo nie mam kurtki pod którą zmieszczę dziecko. Ale dopiero zamówione jeszcze nie mam to nie wiem czy dobre: http://allegro.pl/pentelka-oslonka-d...289002092.html
ale fajne -takie zmyślne

Stary 2010-11-05, 11:42   #683
eleonoremio
Rozeznanie

Cytat:
Tak samo wczoraj nie, dzis bym chciała, ale boję sie tego wiatru i czekam na kolejne po jedzonku - ewentualnie wtedy. Słyszałam w radiu, że gdzieś w mazowieckim wiatr wywrócił ciężarówkę.
Mogłabym w chuście, ale znowuż boję się, że mu nadmucha w japkę....
Więc też czekam na razie.

Fajne cudeńko szkoda nie mam ze nie mam chusty, z Bastkiem mieliśmy kupić jakos sie nie udało teraz to już się nie opłaca za bardzo , na razie nie planujemy rodzeństwa dla nich

co do pogody my wychodzimy chyba że by lało strasznie .
Sebastian 2007
Sara 2010
Sylwia 2017

Stary 2010-11-05, 11:42   #684
martysek
Zadomowienie

Alutka, wysłałam na priv.
Stary 2010-11-05, 12:01   #685
aneciaslonko
Raczkowanie

Hej dziewuszki!
Mam pytanie i problem.Wiem,że anoxa,karolcia macie wózek BOLDER-dziś do mnie przyszedł mój cudny BOLDER SD ECOLINE ale mam kłopot-tam z boku,z prawej strony (na ramie wózka) jest zatrzask i jest napisane w instrukcji,że trzeba go podciągnąć do góry w celu uniknięcia samoczynnego złożenia się wózka-u mnie nie da się tego naciągnąć na ten wystający bolec..o co biega?Jak to działa?Pliss pomóżcie bo nie wiem czy nie zwracać wózka,czy to jakaś wada fabryczna...
aneciaslonko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-05, 13:04   #686
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Anuszka akurat nie o kąpiel mi chodziło, co do drugiego dziecka, ale o ogólne podejście
Spoko W sumie ja już teraz też wiem co mi się przyda a co nie przy drugim dziecku, których pierdół w ogóle nie kupować Choć w sumie niewiele rzeczy, które kupiłam się nie przydało
na pewno od razu zaopatrzę się w dobry laktator, bo przy moich piersiach to porażka z karmieniem.
Drugie dziecko planowałam za 10 lat czyli jak będę miała 32, teraz już chcę za 6 jak Iga pójdzie do zerówki, a co będzie niedługo heheh
Stary 2010-11-05, 13:14   #687
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

Czy wiecie, że już są mamusie lipcowo-sierpniowe 2011!
Kiedy to zleciało?

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-05, 13:19   #688
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Kiedy to zleciało?

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Tu można zamówić wkładki lub podpaski

http://www.tena.pl/Kobiety/
Stary 2010-11-05, 13:25   #689
eleonoremio
Rozeznanie

Cytat:
Kiedy to zleciało?
o kurcze ale szybko fakt zleciało u nas zapłodnienie było jakos około 11 listopada ale już 1 grudnia 1 wizyta i pecherzyk 9mm za dwa tygodnie juz było widać serduszko... oj jak to leci ale tego szczęścia się nie zapomina
życze im szczęśliwych 9 m
Sebastian 2007
Sara 2010
Sylwia 2017

Stary 2010-11-05, 13:37   #690
Alguien
Zadomowienie

Hej

agamarcio
kolorek bardzo mi sie podoba zreszta w moim stylu haha

Cytat:
tak, zdarza sie

Cytat:
Hej mamusie

Za nami okropna noc, już nie wiem co mam robić. Lili budzi się bardzo często - dobrze, ze nie płacze. Dziś wyglądało to tak poszła spać o 20 spała do 23.30 potem do 0.50 następnie pobudka o 3.15 nie spała do 4 potem od 5 do 5.30 i od 5.30 jesteśmy na nogach. Mam nadzieję, ze to skok. Wogólke od soboty wstaje ok 6 dzisiaj wstała pół godziny wczesniej.
wspolczuje, u nas tez nocka nienajlepsza, juz w ogole stracilam nadzieje, ze moje dziecko bedzie przesypialo cala noc...

hd kciuki i czekamy na wiesci

itakasia gdzie jestes??
Alguien jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości