|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
głównie minerały
WĄTEK NIEAKTUALNY
dokładka nieaktualne - Lucy Minerals Light Medium Olive(mała odsypka) - Lucy Minerals Original Golden Medium (sampel) - Lucy Minerals Original Creamy Bisque (próbka) - EDM róż Tea Time (odsypka) - EDM próbka korektora Mint w słoiczku samplowym 1g - BU puder perłowy (odsypka na kilka użyć) - Stearynian Magnezu (mała próbka w strunie) - olej z orzecha włoskiego (odlewka w buteleczce z ciemnego szkła, jakieś 10 ml) - olej z wiesiołka ok. 20 ml - Naturalne-piękno, peeling ze słodkich migdałów ok. 25 g - ZSK Korund Mikrodermabrazja ~ 5 ml - Naturalne-piękno, Maseczka z acerolą i wit. C Peel off (wielkość odsypki do ustalenia, mam dużo ) - Phyto Pharm, olejek rycynowy (odlewka do ok. 20 ml) - Naturalne-piękno, glinka różowa (ok. 100g) - Naturalne-piękno, algi Ascophyllum nodosum ( 100 g bez dwóch łyżeczek) takie - Coslys, woda micelarna do skóry wrażliwej z certyfikatem Ecocert (zostało jakieś 70 ml z 200 ml)opis - BU, żel hialuronowy 1% (odlewka do 40 ml, ważny do 06.2012) - Mineral Flowers, krem na dzień do suchej skóry, ten zielony (użyty ze 3 razy, 100 ml) - Argile Provence, Rosalia Serum Absolu Anti-Age, próbka 1 ml - Argile Provence, Rosalia Le Perfum, próbka 1 ml - Kessari, Anti-wrinkle Cream, próbka 1 ml - Sephora,Super Supreme body butter, próbka 6ml - Sephora, Smoothing primer, 4 x 1,5 ml - AA 40+, DNA Regeneracja, krem przeciwzmarszczkowo-odbudowujący na dzień do cery suchej, 2 ml - Laktocer +Zn 40 tabletek (brak 5 tabletek) Wymienione:- Argile Provence, szampon do codziennego mycia, 2x 3 ml - Sweetscents Hide a Pore Medium (próbka w fiolce jakieś 4 ml) - Sweetscents Hide a Pore Light (malutka próbka) - Sweetscents Green Tea Night Rejuvination do suchej skóry (odsypka) - Yes to, szampon pomidorowy zwiększający objętość (odleję do 100 ml) - Hesh, maseczka z płatków róży (dostałam w gratisie odsypkę w woreczku strunowym, ale nie podpasowała mi, spokojnie wystarczy na kilka porządnych użyć) - Alepia, glinka Rhassoul (odsypię do 100g, bo do końca życia nie zużyję całego opakowania )- Naturalne-piękno, glinka biała (odsypka do 50g) - odżywka do włosów Aubrey Organics z jojobą do włosów zniszczonych( ważna do końca lipca ale spokojnie można używać do końca sierpnia - olej z czarnej porzeczki (ok. 10 g w buteleczce z ciemnego szkła) - Lucy Minerals OCS Golden Medium (próbka) - Hope 3.8, Love 3.5 - Rimmel, próbka podkładu Stay Matte, kolor 103 True Ivory 1,5 ml* - SVR, Xerialine Gommage - pilling do mycia 15 ml (raz użyty) - Meow Concealer 3- Naughty Siamese* - Buff'd Light Mineral Foundation Warm - Medium* - EDM Intensive Medium Beige 2 ml* - Lucy Minerals Original Creamy Olive - Meow FF 3-Naughty Abyssinian* (mała odsypka) - Dr Scheller, łagodny żel myjący Owoc Granatu 125 ml (zużycie jakieś 5%) - Babydream, Lotion z wit. E 250 ml (zużycie niewielkie) - BU, odsypka peelingu enzymatycznego w woreczku strunowym (starczy na 2-3 razy) - Alterra, szampon z jojobą i migdałami do skóry wrażliwej i podrażnionej (1/2 z 200 ml) - Naturalis, niezmydlana frakcja sojowa - 60% steroli (zostało 15g z 30g) - Adorned with Grace Minerals Hope 3.8 - Lucy Minerals Light Pale Olive - Lumiere VV Medium Neutral* - Avon magix, bezbarwny podkład (baza) - została ok. połowa z 30 ml - Nivea Visage, dwufazowy płyn do demakijażu oczu 125 ml (zużyte jakieś 5 ml) - odlewka oleju z czarnej porzeczki - całkiem spora odsypka pudru bambusowego - odsypka herbatki ze Sweetscents do cery suchej (wielkość do ustalenia) - odlewka oleju jojoba - 15-20 ml olejku myjącego z BU - Merciful Color Corrector Yellow - Bandi vena care - maseczka redukująca zaczerwienienia (ubytek to jakieś 1/4 z 75 ml) - Avene Diacnael krem wygładzający i regulujący do skóry trądzikowej 5ml - Avene Diroseal krem do pielęgnacji leczniczej skóry z rozszerzonymi naczynkami 5ml - Iwostin Sensitia Krem Intensywnie Nawilżający SPF 20 (użyty tylko kilka razy) - Serum-olejek regulujący LEMON EKO z BU (zostało jakieś 75 % może ciut mniej) ważny do 12.2011 r. - Puder perłowy z BU (mała odsypka w strunie)* - Lucy Minerals Finishing Powders Light - Meow Purrrfect Puss 3-Naughty Korat* - Meow Purrrfect Puss 3- Naughty Charteux* - Meow LushBlush Liaison* - Meow LushBlush Obsessed* - La Roche Posay Hydraphase , kojąca maseczka nawilżająca 3x 6ml - mogę dodać komuś gratis używaną próbkę filtru Biodermy Photoderm Max 50+ - Babydream Calendulacreme (zostało jakieś 70%) - mogę komuś zrobić odsypkę pudru perłowego z BU - hydrolat rumiankowy z BU (użyty 3 razy) - 2 próbki Ziaji - Kuracja Lipidowa krem naprawczy na dzień/na noc* - Pixie Cover de Luxe Bliss 1 (minimalny ubytek) - Pixie Cover de Luxe Faylinn 1 (niużywany) - Monistat Soothing Care Chafing Relief Powder-Gel w samplu 5 ml EDM (nie wiem ile tego jest, ale wystarczy na parę użyć) - Lauress Ethereal Radiant Yellow* - próbka cienia Silk Naturals w kolorze Regent* - EDM korektor Sunlight 1 ml* - próbki różu Glamorous* - Lucy Minerals Original Finishing Powder (minimalny ubytek) - Blusche Matte foundation irish creme* SZUKAM: - naturalna pielęgnacja - kosmetyki naturalne i ekologiczne - kwas migdałowy i inne Oczywiścię rozważe każdą propozycje Prosze pytać.
Edytowane przez Klolcia Czas edycji: 2011-11-26 o 17:03 |
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: głównie minerały
znajdziesz coś u mnie?? szukam do przetestowania jasnych odcieni minerałków
![]() kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post23190770 ciuszki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post22192840 książki, gry, płyty: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=477932 |
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Coś u mnie za
- Pixie Cover de Luxe Bliss 1 (minimalny ubytek) - Pixie Cover de Luxe Faylinn 1 (niużywany) - Monistat Soothing Care Chafing Relief Powder-Gel w samplu 5 ml EDM (nie wiem ile tego jest, ale wystarczy na parę użyć) ?
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Teraz zauważyłam, że masz jeszcze próbkę Meow Concealer 2- Frisky Korat, którą chętnie bym przygarnęła
To może taka wymianka:2 x Pixie + Monistat + korektor Meow za mocznik + korektor EDM Mint + korektor Meow + słoiczek?
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Niestety nic
Pozdrawiam
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za lucy finishing powder i żel babydream?
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=5049 |
|
|
|
#13 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#15 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej,jestem zainteresowana Lucy Original Finishing Powder - z naturalnej pielęgnacji mam ok 30-4- g oleju jojoba eko (złoty) i pół butelki żelu ha;poza tym próbki i miniatury pielęgnacji aptecznej.
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
hej
cos za: - mogę dodać komuś gratis używaną próbkę filtru Biodermy Photoderm Max 50+ - Babydream Calendulacreme (zostało jakieś 70%) korektor Maybelline https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,28449,maybelline-purecover-mineral-mineralny-korektor-w-plynie.html kolor 01 - Nude Beige - używany długo, ale zostało go jeszcze trochę* - mogę komuś zrobić odsypkę pudru perłowego z BU - hydrolat rumiankowy z BU (użyty 3 razy) - chetnie odlewka najbardziej interesuje mnie puder i korektor zerknij do mnie, interesowały cie korektory AdwG Edytowane przez lumtecua Czas edycji: 2010-12-09 o 22:29 |
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
ok dla mnie 10 ml rumiankowego
korektor- ale jaka data wazn i ile go zostało dokladnie? 1 g pudru (1 sampel edm) uzywana probka biothermy |
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
- Bandi vena care - maseczka redukująca zaczerwienienia (ubytek to jakieś 1/4 z 75 ml)
- Babydream - uniwersalny żel do mycia (zostało ok. 65%) chętnie wezmę te dwie rzeczy, zapraszam do mnie
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
La Roche Posay Hydraphase , kojąca maseczka nawilżająca 3x 6ml
- Bandi vena care - maseczka redukująca zaczerwienienia (ubytek to jakieś 1/4 z 75 ml) znajdziesz coś u mnie za powyższe? |
|
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
Hej, znalazlabyś coś za:
Lucy Minerals podkład Pale Olive w formule Light (mała odsypka)* próbki Supreme Smoothing Powder w kolorze Untinted i Golden mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=506560 Podoba mi się jeszcze: mocznik z Mazideł, ważny do 02.2014 r. (ok. połowa z 10g) A, mogę jeszcze oddać raz uzytego sampla w strunie Lumiere Light Golden, może Ci pomoże, bo widzę, że szukasz Lumiere. Edytowane przez Siriel Czas edycji: 2011-02-23 o 14:26 Powód: przejrzałam swatche i bisque nie dla mnie:) |
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
- Puder perłowy z BU (mała odsypka w strunie)*
- Serum-olejek regulujący LEMON EKO z BU (zostało jakieś 75 % może ciut mniej) ważny do 12.2011 r. |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:54.

)
)

Pozdrawiam