|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy rozjaśniamy i o życiu gadamy -czesc III
EwCiA000
a ty pijesz pokrzywę?
|
#4292 |
|
Zadomowienie
|
cześć dziewczynki
dawno tu nie pisałam ale przeglądam ten wątek regularnie ;PNiby tak niedawno farbowałam włosy a już mam takie dużo odrosty wrr.. Muszę tu troche z wami posiedzieć bo czuje się samotnie w tej Anglii i nie mam z kim sobie tak swobodnie porozmawiać...PS. zmieniłam avatar
Edytowane przez wasienka Czas edycji: 2010-11-05 o 17:59 |
|
|
|
#4293 |
|
Rozeznanie
|
już jestem dziewczynki
miałam być wcześniej, ale TŻ mi głowe zawracał już wrzucam Wam fotki mojej ukochanej psinki
|
|
|
|
#4294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak kolorek? nie wiem - w domu wydawał mi się ok ale jak przejrzałam się dzisiaj w lusterku w samochodzie to taki jakiś dziwny był nawet nie umiem określić.. W każdym razie nie podobał mi się.. Już mnie denerwuja te włosy, albo sie obetnę na łyso albo ufarbuję na czarno i tyle z tego będzie ![]()
|
|
|
|
|
#4295 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja to generalnie z matmy nie jestem dobra, a Ty? zobaczymy jak będą wyniki oby to 31 % było bedę happyOprócz podstawowych zdaje polski rozszerzony i angielski mimo że jestem na bio-chem![]() Kobietki wy to jak szalone piszecie raptem kilka godzin mnie nie ma a tu tyle komenatrzy. Podziwiam was ,że się tak same nie boicie farbować włosy. Ja mam niestety przykre doświadczenia, jak farbowałam na brąz wychodziły czarne spierały się na rudo, a jak zafarbowałam na średni blond wyszły jasno-rudo-brązowe;/ Była to farba 7 blond z Garniera, od tego czasu omijam farby garniera szerokim łukiem. Płakałam pół nocy po tym farbowaniu ,że byłam taka głupia.. |
|
|
|
|
#4296 |
|
Zakorzenienie
|
paulcia jaka ona jest śliczna
![]() możesz nałożyć rozjaśniaczem te pasemka a zaraz po wysuszeniu włosów farbę albo jeśli ci bardzo rudo nie wyjdzie to pochodzić kilka dni do przetłuszczenia i dopiero nakładać farbę. Zobaczysz jak wyjdzie. No ale na odrost to fakt że woda 9%by ci się przydała i wypadałoby ją podmienić żeby już na pewno wszystko dobrze wyszło. Będzie ładnie nie ma co się bać. ![]() Nawet jeśli kilka pasm by na niebiesko po rozjaśniaczu złapało to się wymyje szamponem. to oczywiście w najgorszym wypadku. kotka niedobra ty... ty sie z mojej niedoli naśmiewałaś?!Ale ja zawsze na 4 łapy spadam i jest bosko! A tż najlepszy nic nie zauważył Pytam go czy cos zauważył a on do mnie- pozmywałaś? A potem- włosy umyłaś? ![]() W końcu mu powiedziałam co zrobiłam a on- wariatka Także reakcja była spoko bo kupa nie wyszła, jak wyszło by źle to by na mnie nawrzeszczał pewnie że się spaskudziłam. Widzicie nie ma tego złego...
|
#4297 |
|
Rozeznanie
|
witam ale napisałyście no nie żle miałam lekturke do przeczytania,zastanawiam sie nad kolejną farbka i wpadłam na pomysł czy nie wypróbowac w końcu tej farbki poniżej zdjęcie, kolezanka robia ta farbka i ma świetny kolorek a swoje naturalne ma dosc ciemne sama farba rozjasnia dosc mocno i jakie te włoski błyszczace piekne.chyba sie skusze oczywiście jak ja gdzies znajde bo w rossmanie nigdy na nią nie trafiłam jeszcze.
|
|
#4298 |
|
Zadomowienie
|
Kotka kupiłam, ale nie piję, jak żeście powiedziały o tym pogorszeniu się cery
![]() wasienka no witamy witamy i widzimy, że inny avatar ciekawypaulcia jakie słodziaki Nikola no ja liczę na 50% ja z Matmy jestem ani dobra ani zła taka po środku, ale nie ukrywam, że algebra idzie mi o wiele lepiej a Ty nie przesadzaj, może nie będzie tak źle
|
#4299 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Tylko teraz pytanie czy mogę użyć do rozjaśnienia tych ciemniejszych pasemek Palette Color XXL OOA?? Boję się użyć tej farby na całość ze względu na te już jasne pasemka (zdjęcia wklejałam parę stron wcześniej). Dopiero po tym wszystkim położyłabym na całość Stockholm, on też ma oznacznik 10.21. Co o tym sądzisz Bunny?? Jeszcze jedna rzecz która mnie ciekawi to, to jak się ma kolor brwi do odcienia włosów.? Bo ja to jakiś kameleon jestem.... oczy mam bardzo ciemny brąz, obramówka oczu też ciemna, naturalny kolor włosów to ciemny blond (tak mi się wydaje), latem bardzo szybko się rozjaśniały od słońca na złoty blond a brwi są też ciemny blond popielaty ufff... Teraz dochodzę do sedna czy jeśli brwi są popielate to odcień włosów też powinien być popielaty czy w przeciwnym kierunku ciepły?? To mi nie daje spokoju..... Dodam jeszcze, że cerę mam ciemnawą, nie fest ale też nie bladolica.
|
|
|
|
|
#4300 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Blondyneczki ale zasuwacie
Pojechalam z TZ na zakupy, wracam i tyle do czytania ![]() Cytat:
I te fotki to po tym![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jak bedziesz mogla to wstaw jutro foto w swietle dziennym. Jak narazie mi sie bardzo podoba ![]() Cytat:
Ale nie boj nic, zostalas nazwana obiektem pozadania takze dobrze jest ![]() Cytat:
Ale to ciesz sie ze juz odrost mega, to znaczy ze wloski rosna i rosna ![]() Cytat:
wymieklam ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
#4301 |
|
Zakorzenienie
|
blond bunny u mnie na komputerze fajnie wygladaja te Twoje włoski
![]() Yatamanka masz dosyc wlsoow-czesto tak miewałam i farbowalam sie na ciemno. Ale nie załamuj się, kup farbe z poziomu 8,9 i gwarantuje Ci ze kolor sie wyrówna i bedzie ładny paulcia ale śliczne pieski |
|
|
|
#4302 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny skusiłam się i pofarbowałam tą excell 10.13 w sumie jest ok, włosy miękkie, nie zniszczone, ale jednak nie do końca zadowolona jestem, zresztą wyrobić się samemu w 10 min z nakładaniem to trochę hardcore
więc szukam dalej farby dla siebie.. zdjęcia Wam wkleję jutro bo dzisiaj nie zdarzyłam w świetle dziennym zrobić, a w sztucznym kolor zupełnie przekłamany..Paulciaśliczne te Twoje psinki, to teraz będziesz miała na pewno dużo radości i zabawy z nimi ![]() Bunnykolor naprawdę fajny, i faktycznie odrost ładnie wyrównany, a co do niebieskich pasemek to gdy mi wyszły po farbowaniu to TŻtowi się podobały Yattamankateż tak myślę sobie czasem, żeby dać sobie z tym blondem spokój i wrócić do ciemnych, ale potem sobie myślę ile włosy przeszły, żeby ten blond był i dalej próbuje :P Mysia Twój porost
|
#4303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4304 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
prawdziwy kolor zobacze jutro
|
|
|
|
|
#4305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4306 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
a szkoda. Jutro zrobie zdjecie i wrzuce
|
|
|
|
|
#4307 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4308 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
10.21 ![]() ale doczytałam.... ja juz kupiłam excell 10.13 i pewnie jutro albo jeszcze dzis popracy połoze mam nadzieje ze maja wode 9
|
|
#4309 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#4310 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Cytat:
a TY?
|
||
|
|
|
#4311 | |||||
|
Zakorzenienie
|
oj boska, boska, zgadzam sie! czekam az z moja bede mogła coś takiego zrobic
Cytat:
ale na zdjęciach dobrze wygląda i jak błyszczy!!Cytat:
Cytat:
zaczynam się przyzwyczajać i chcę szybciej ![]() Cytat:
Cytat:
oszalały.
|
|
#4312 |
|
Raczkowanie
|
Jedyną farbą nieprofesjonalną, której to tej pory użyłam i która rozjaśniła moje włosy był Garnier Color Naturals 111 - Superjasny Popielaty Blond.
Jak się zobaczyłam w lustrze po zafarbowaniu... moje SIWE ps. Nie polecam natomiast BLONDÓW Z SYOSS'A - miodowy blond ma się nijak do kolorku na opakowaniu, jasny blond także wychodzi bardzo ciemno. Poniżej załączam fotki - efekt farbowania Garnierem 111... po kilku myciach Następnym razem planuję zafarbować na beżowy blond garniera...
|
|
|
|
#4313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4314 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4315 |
|
Zakorzenienie
|
jezu
jak mnie glowa boli wrocilam z imprezy rano i spalam jakies 2 h ![]() Musze odrosty zrobic ,ale nie mam sily.... zaraz musze wyjsc i chyba zasne w drodze ![]() zrobie sobie 3 kawe. btw. Co bardziej zniszczy ![]() proszek+woda 6% czy pallette 100 oraz syoss?
|
|
|
|
#4316 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
ok, obiecalam i wrzucam
![]() wlosy na zdjeciach wygladaja bardziej zolto niz normalnie, generalnie nie ma tragedii ![]() Yatta niektore pasemka wyszly mi taki niebieskawe ale odrosty są w tonacji ciepłej
|
|
|
|
#4317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4318 |
|
Rozeznanie
|
dzięki dziewczyny
![]() ![]() co do mojej Moluni, kurcze ona nie chce siedzieć sama w pokoju i jak tylko ją zostawie to przybiega po mnie na dół i piszczy do póki z nią nie pójde... a jak już jestesmy w pokoju to kładzie sie spokojnie do maluchów... a te maleństwa są cudowne a że nie miałam nigdy szczeniaczków to jeszcze większa frajda do później |
|
|
|
#4319 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale przy takiej kombinacji, gdzie popielu bylo tak malutko na pewno wyjdzie Ci fajnie i nie bedziesz smerfetka jak ostatnio ![]() Cytat:
bo tez zamierzam nia farbowac za tydzien excell'ka ma 9%heh no widzisz ![]() Cytat:
A wloski jakie blyszczace i dlugie Odrosty rzeczywiscie troszenke cieplejsze ale po paru myciach juz nie bedziesz widziala takiej roznicy. No i jak rozjasnilo Ci calosc, a chyba tego chcialas co? Bardziej zadowolona jestes niz po stockholmie?Cytat:
![]()
Edytowane przez snowhitee Czas edycji: 2010-11-06 o 14:44 |
||||
|
|
|
#4320 |
|
Zakorzenienie
|
buahot no właśnie, wolisz Majiblond czy Stockholm?
snowhitee ja juz radziłam Yatamance te Nutrissy, ale Ona chyba nie brała ich pod uwage. Ja bym na Jej miejscu nimi zrobiła, fakt że kolor sie zmywa, ale przynajmniej wiadomo co wychodzi. rabitka czekamy na zdjęcia po Excell 10 ![]() Ja tak jak pisałam nie wyrabiam sie w te 10 min również ![]() ifrit Ty tez daj zdjęcia po Excell 10. Wszystkie bedziemy nia farbowac
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.

dawno tu nie pisałam ale przeglądam ten wątek regularnie ;P
i nie mam z kim sobie tak swobodnie porozmawiać...
miałam być wcześniej, ale TŻ mi głowe zawracał
już wrzucam Wam fotki mojej ukochanej psinki

A wloski jakie blyszczace i dlugie