![]() |
#2431 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zachodniopomorskie Panny Młode
Mi w ogole podobaja sie suknie z obnizonym stanem. Sa takie inne i ladnie podkreslaja talie. Gdy mierzylam ksiezniczki od pasa to troche mnie przytlaczaly. Dziewczyny zostaly mi 309 dni do slubu. Jeszcze pare dni i bedzie 2 z przodu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2432 |
Zakorzenienie
|
Mi zostało 230, o 17:00 będzie 229.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2433 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() emillia006, powiemy "tak" tego samego dnia ![]() Pozdrawiam wszystkie zachodniopomorskie PM'ki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2434 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Witam Karolinaaaaaaa na watku zachodniopomorskim ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Dobra dziewczyny teraz robimy male podsumowanie ![]() Wpisujcie i dopisujce, na chwile obecna mamy: -sale -zamowiana msze w kosciele -noclegi dla nas i gosci -fotograf -kamerzysta -zespol -dekoratorka -suknia slubna (wplcacony depozyt) -obraczki (swoja musze tylko powiekszyc przed slubem) -zaswiadczenia o naukach przedmalzenskich ![]() Podbijamy, moze sie zmotywuje np do zamowienia ksiegi gosci lub kupienia butow, bo musze je miec na pierwsza przymiarke. Edytowane przez emillia006 Czas edycji: 2010-11-06 o 11:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2435 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
emillia006 pokazywałaś już gdzieś na forum Wasze obrączki? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2436 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2437 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() emillia006, macie bardzo ładne obrączki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2438 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Moje tez sa matowe ale tylko takie nam sie podobaja. Paseczki z bialego zlota i okruszek diamencika nadaja blask obraczce. Mierzylam duzo polyskujacych i nie przypadly mi do gustu. Kwestia co kto lubi ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2439 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny!
![]() Dawno mnie nie było ![]() Nam zostało jeszcze wiele do załatwienia ![]() Na chwilę obecną mamy : -zarezerwowaną sale i noclegi dla gości -zespół muzyczny -kościół -no i suknie którą wybrałam dzisiaj i już nie mogę się doczekać jak ją będę miała już na sobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2440 | |
Zadomowienie
|
Acha kupilismy obraczki w zlocie 18 karatowym (750) w razie gdy sie mat zetrze nie bedziemy ich piaskowac spowrotem na mat tylko je ladnie wypolerujemy. Mysle, ze przy tej probie zlota i tak beda sliczne
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat:
No to po malu do przodu. A masz zdjecie sukni? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2441 |
Raczkowanie
|
Oto i ona ta jedyna wymarzona
![]() W poniedziałek będę miała zdjęcia robione przeze mnie to wstawię na tym słabo widać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2442 |
Przyczajenie
|
Witam ,
Czy może ktoś miał wesele w WEnusie w Kobylance? Interesuje mnie wszytsko! a zwłaszcza jedzenie! wstepnie zarezerwowałam termin 22.10.2011r i nie wiem co robić - bo nigdzie nie moge znalezc opini na temat jedzenia, badz kogos kto mial tam wesele i jest mi wstanie coś opowiedziec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez wika82 Czas edycji: 2010-11-07 o 19:45 Powód: pomyliłam wątki. :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2444 |
Przyczajenie
|
Uj , to troche mnie przestarszyłaś bo ja mam w planach mieć do 120 os. ;/ ale znajac zycie to 100wyjdzie- więc moze nie będzie tak źle. ;-)
Jeszcze w tyg. podjade do duetu i zobacze co oni tam proponują i podejme decyzje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2445 |
Zadomowienie
|
czesc Dziewczyny
![]() Mozna do Was dołączyć? Takze jestem PMka zachodniopomorska ![]() Data to 18 06 2011 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2446 |
Raczkowanie
|
Witaj magbes
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2447 |
Zadomowienie
|
wzor mam wybrany,,,byly kiedys na allegro ale teraz nie moge ich znalezc... papier ecru o faktorze skóry, przez zaproszenie przechodzi tasiemka, na srodku zawiazana malutka kokardka i przyklejony kawalek siatki florystycznej i malutka rozyczka,,,,, jak bym znalazla gdzies fotke to bym wkleila ale nie moge ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja robię w duecie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2449 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2450 |
Zadomowienie
|
Cześć! Również jestem zachodniopomorską PM i chciałabym dołączyć do waszego grona
![]() ![]() Edytowane przez Roougee Czas edycji: 2010-11-08 o 20:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2451 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczegółowo się nie interesowałam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2452 |
Przyczajenie
|
ja bylam teraz w niedziele w Duecie to mam chyba dość świeze wiaodmości
![]() Cena w duecie wynajmu sali to 2 tys badz 1500zł za mała sale menu jest od 154zł /os a najdrozsze 187zł/os ( z tym , że trzeba liczyć się ze po nowym roku cennik się zmieni bo jest napsiane ze aktulany do grudnia... ) co do dzieci . do lat 3 jest gratis do 12 lat oraz fotograf orkiestra itd 50% ceny mnu. jade w tygodniu pogadac z menadzerem jeszcze to sie dowiem wiecej ;-) a i noclegi 45 zł /os ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2453 |
Przyczajenie
|
Bylam na targach w Koszalinie- no prawde powiedziawszy spodziewalam sie wiekszej ilosci wystawcow, bo przeciez to pierwsze takie targi w Koszalinie. Ale zawsze to plus ze tak wielu w jednym miejscu i w ciagu kilku godzin masz juz blade pojecie i jakis plan na wesele....ale musze wam powiedziec ze wprawdzie sukni nie szukalam jeszcze ale widzialam pare pokazow, ktore od bywaly sie podczas targow ehhh to nie to samo co suknie na manekinie, kurcze tu dopiero bylo widac roznice w sukienkach, to jak sie one prezentuja i zachorowalam.......salon Perfect Bride jest nosicielem tej choroby
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2454 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2455 |
Zadomowienie
|
Dzięki. Na necie znalazłam, że na zamku ma być w grudniu, więc w listopadzie chyba będzie w galaxy...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2456 | |||||
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() ![]() Cytat:
![]() Co do czasu, to kurcze, leci jak szalony. sama pamietam, jak tuz po zareczynach mialam 1.5 roku do slubu....wydawalo mi sie to wtedy wiecznoscia ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() I wiecie co, nawet te rekawiczki, o ktore tyle halasu wszedzie, ze sa bee i niemodne itp wydaje mi sie ze u ciebie jakby dopelniaja calosci... wygladasz jak z filmu, naprawde mi sie podoba. Co do rekawiczek ogolnie, to niech sobie wszyscy mysla i mowia co chca, ja planuje zalozyc jesli tylko beda pasowac do calosci ![]() A jaki masz zespol i fotografa? Cytat:
Wpisujcie i dopisujce, na chwile obecna mamy: -sale ja tez ![]() -zamowiana msze w kosciele tak samo -noclegi dla nas i gosci tutaj mam problem, ale generalnie noclegi sa -fotograf jest -kamerzysta jest -zespol jest -dekoratorka nie mam, a to raczej przydaloby sie tez miec juz z glowy -suknia slubna (wplcacony depozyt) dokladnie tak samo ![]() -obraczki (swoja musze tylko powiekszyc przed slubem) zamowione -zaswiadczenia o naukach przedmalzenskich w styczniu zaczynamy kurs No i mysle, ze zaproszenia moge dopisac, bo zdecydowalam sie jednak. Troche drogo, ale stwierdzilam, ze w koncu raz sie zyje ![]() Trzeba teraz zrobic liste rzeczy, ktore jeszcze trzeba zalatwic ![]() Cytat:
![]() A suknia rowniez ladna. Bardzo wytworna ![]() Cytat:
![]() ![]() A gdzie bedzie wesele? Jaki kamerzysta, zespol? Dawajcie tu szczegoly szybciutko ![]() [QUOTE=Roougee;23128807]Cześć! Również jestem zachodniopomorską PM i chciałabym dołączyć do waszego grona ![]() ![]() Witaj. A najwazniejsza informacja???kiedy slub?? ![]()
Edytowane przez gwiazdeczka26 Czas edycji: 2010-11-09 o 12:48 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2457 |
Zadomowienie
|
Ślub 30.04.2011 w Gryfinie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2458 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2459 |
Zakorzenienie
|
Melduję, że dzisiaj spisaliśmy protokół przedślubny
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2460 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Witam na naszym forum ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
Witamy wsrod nas ![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
Wiedzialam, ze Gwiazdeczce spodoba sie ruch na forum ![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- To sie chwali ![]() Edytowane przez emillia006 Czas edycji: 2010-11-10 o 09:44 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.