Zachodniopomorskie Panny Młode - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-11-05, 14:44   #2431
emillia006
Zadomowienie

Dot.: Zachodniopomorskie Panny Młode

Mi w ogole podobaja sie suknie z obnizonym stanem. Sa takie inne i ladnie podkreslaja talie. Gdy mierzylam ksiezniczki od pasa to troche mnie przytlaczaly. Dziewczyny zostaly mi 309 dni do slubu. Jeszcze pare dni i bedzie 2 z przodu Ehh pamietam jak bylo 434 dni.
emillia006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-05, 14:56   #2432
wika82
Zakorzenienie

Mi zostało 230, o 17:00 będzie 229. ) A pamiętam jak było ponad 300.
wika82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-05, 21:55   #2433
karolinaaaaaaa
Raczkowanie

Cześć dziewczyny U mnie też przygotowania idą pełną parą. Mamy zarezerwowaną salę, zamówioną mszę w kościele, fotografa, zespół i kupioną sukienkę, która czeka na swój moment w salonie, w którym ją kupowałam

emillia006, powiemy "tak" tego samego dnia Gdzie będziesz ślubować? Ja w Koszalinie. Tutaj też będzie wesele.
Pozdrawiam wszystkie zachodniopomorskie PM'ki
karolinaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-06, 11:44   #2434
emillia006
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolinaaaaaaa Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny U mnie też przygotowania idą pełną parą. Mamy zarezerwowaną salę, zamówioną mszę w kościele, fotografa, zespół i kupioną sukienkę, która czeka na swój moment w salonie, w którym ją kupowałam

emillia006, powiemy "tak" tego samego dnia Gdzie będziesz ślubować? Ja w Koszalinie. Tutaj też będzie wesele.

Witam Karolinaaaaaaa na watku zachodniopomorskim Ooo fajnie, ze ktos slubuje w tym samym dniu co ja ja slub mam w Rewalu nad morzem a wesele w Pogorzelicy. O ktorej slubujesz? Ja o 16 Pokaz suknie

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

Dobra dziewczyny teraz robimy male podsumowanie
Wpisujcie i dopisujce, na chwile obecna mamy:
-sale
-zamowiana msze w kosciele
-noclegi dla nas i gosci
-fotograf
-kamerzysta
-zespol
-dekoratorka
-suknia slubna (wplcacony depozyt)
-obraczki (swoja musze tylko powiekszyc przed slubem)
-zaswiadczenia o naukach przedmalzenskich

Podbijamy, moze sie zmotywuje np do zamowienia ksiegi gosci lub kupienia butow, bo musze je miec na pierwsza przymiarke.

Edytowane przez emillia006
Czas edycji: 2010-11-06 o 11:47
Stary 2010-11-06, 12:26   #2435
karolinaaaaaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez emillia006 Pokaż wiadomość
Witam Karolinaaaaaaa na watku zachodniopomorskim Ooo fajnie, ze ktos slubuje w tym samym dniu co ja ja slub mam w Rewalu nad morzem a wesele w Pogorzelicy. O ktorej slubujesz? Ja o 16 Pokaz suknie

Ja też o 16 Tutaj suknia na modelce: http://www.christopherjohnbridal.com...otoid=50342934 a w załączniku na mnie na przymiarce

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

-sale
-zamowiana msze w kosciele
-noclegi dla nas i gosci U mnie goście zostaną "porozrzucani" po domach
-fotograf
-kamerzysta Kamerzysty nie będziemy mieć, bo kilku gości chętnie będzie nas filmować kamerą moich teściów
-zespol
-dekoratorka A dekoracją zajmie się nasza znajoma
-suknia slubna (wplcacony depozyt)
-obraczki (swoja musze tylko powiekszyc przed slubem) Obrączek nie mamy, ale idziemy jutro na targi ślubne w Koszalinie, z nadzieją, że tam znajdziemy coś ładnego
-zaswiadczenia o naukach przedmalzenskich To też jeszcze przed nami

Podbijamy, moze sie zmotywuje np do zamowienia ksiegi gosci lub kupienia butow, bo musze je miec na pierwsza przymiarke.

emillia006 pokazywałaś już gdzieś na forum Wasze obrączki?

Stary 2010-11-06, 12:40   #2436
emillia006
Zadomowienie

Cytat:
emillia006 pokazywałaś już gdzieś na forum Wasze obrączki?

Piekna suknia A tren jest podpinany? Zdjecie obraczek wklejalam niedawno na tym forum, musisz wrocic z dwie strony wczesniej jesli chcesz zobaczyc
Stary 2010-11-06, 15:46   #2437
karolinaaaaaaa
Raczkowanie

Cytat:
Piekna suknia A tren jest podpinany? Zdjecie obraczek wklejalam niedawno na tym forum, musisz wrocic z dwie strony wczesniej jesli chcesz zobaczyc
Dziękuję bardzo Tak, tren jest podpinany.
emillia006, macie bardzo ładne obrączki Ja myślałam o takich: http://www.yes.pl/obraczki_slubne/ob...Z-R02-OBR-262Z , ale pani z salonu powiedziała, że mat po jakimś czasie się zetrze, więc jeszcze nie wiem, na jakie się zdecydujemy.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-06, 18:52   #2438
emillia006
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuję bardzo Tak, tren jest podpinany.
emillia006, macie bardzo ładne obrączki Ja myślałam o takich: http://www.yes.pl/obraczki_slubne/ob...Z-R02-OBR-262Z , ale pani z salonu powiedziała, że mat po jakimś czasie się zetrze, więc jeszcze nie wiem, na jakie się zdecydujemy.

Moje tez sa matowe ale tylko takie nam sie podobaja. Paseczki z bialego zlota i okruszek diamencika nadaja blask obraczce. Mierzylam duzo polyskujacych i nie przypadly mi do gustu. Kwestia co kto lubi A jak sie z czasem zetrza to mi nie przeszkadza beda wtedy polyskujace
Stary 2010-11-06, 18:55   #2439
madzia*
Raczkowanie

Cześć Dziewczyny!

Dawno mnie nie było
Nam zostało jeszcze wiele do załatwienia
Na chwilę obecną mamy :
-zarezerwowaną sale i noclegi dla gości
-zespół muzyczny
-kościół
-no i suknie którą wybrałam dzisiaj i już nie mogę się doczekać jak ją będę miała już na sobie
madzia* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-06, 19:22   #2440
emillia006
Zadomowienie

Acha kupilismy obraczki w zlocie 18 karatowym (750) w razie gdy sie mat zetrze nie bedziemy ich piaskowac spowrotem na mat tylko je ladnie wypolerujemy. Mysle, ze przy tej probie zlota i tak beda sliczne A nie ma sensu rezygnowac z tych wymarzonych tylko dlatego, ze w przyszlosci cos sie zetrze lub porysuje

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

Cytat:
Napisane przez madzia* Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!

Dawno mnie nie było
Na chwilę obecną mamy :
-zespół muzyczny
-kościół
-no i suknie którą wybrałam dzisiaj i już nie mogę się doczekać jak ją będę miała już na sobie

No to po malu do przodu. A masz zdjecie sukni?
Stary 2010-11-06, 19:46   #2441
madzia*
Raczkowanie

Oto i ona ta jedyna wymarzona

W poniedziałek będę miała zdjęcia robione przeze mnie to wstawię na tym słabo widać
madzia* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-07, 17:53   #2442
Dodka_87
Przyczajenie

Witam ,
Czy może ktoś miał wesele w WEnusie w Kobylance?
Interesuje mnie wszytsko! a zwłaszcza jedzenie!

wstepnie zarezerwowałam termin 22.10.2011r

i nie wiem co robić - bo nigdzie nie moge znalezc opini na temat jedzenia, badz kogos kto mial tam wesele i jest mi wstanie coś opowiedziec
Dodka_87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-07, 19:41   #2443
wika82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dodka_87 Pokaż wiadomość
Witam ,
Czy może ktoś miał wesele w WEnusie w Kobylance?
Interesuje mnie wszytsko! a zwłaszcza jedzenie!

wstepnie zarezerwowałam termin 22.10.2011r

i nie wiem co robić - bo nigdzie nie moge znalezc opini na temat jedzenia, badz kogos kto mial tam wesele i jest mi wstanie coś opowiedziec
Jedzenie rewelacja, najlepsze jakie konsumowałam na weselu, natomiast mniejsza sala zdecydowanie za mała na 120 osób.

Edytowane przez wika82
Czas edycji: 2010-11-07 o 19:45 Powód: pomyliłam wątki. :P
Stary 2010-11-07, 21:25   #2444
Dodka_87
Przyczajenie

Uj , to troche mnie przestarszyłaś bo ja mam w planach mieć do 120 os. ;/ ale znajac zycie to 100wyjdzie- więc moze nie będzie tak źle. ;-)

Jeszcze w tyg. podjade do duetu i zobacze co oni tam proponują i podejme decyzje , ale jeśli ktoś jeszcze coś wie na temat Wenus to ja poprosze;-)
Stary 2010-11-08, 11:27   #2445
magbes
Zadomowienie

czesc Dziewczyny
Mozna do Was dołączyć? Takze jestem PMka zachodniopomorska
Data to 18 06 2011 Mamy juz sale, foto-kam, zespol, godzine (16 00 ) i papier do zaproszen bo planuje zrobic sama
magbes jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-08, 13:00   #2446
karolinaaaaaaa
Raczkowanie

Witaj magbes Wybrałaś już wzór zaproszeń, jakie chcesz zrobić?

Stary 2010-11-08, 13:21   #2447
magbes
Zadomowienie

wzor mam wybrany,,,byly kiedys na allegro ale teraz nie moge ich znalezc... papier ecru o faktorze skóry, przez zaproszenie przechodzi tasiemka, na srodku zawiazana malutka kokardka i przyklejony kawalek siatki florystycznej i malutka rozyczka,,,,, jak bym znalazla gdzies fotke to bym wkleila ale nie moge ;p
Stary 2010-11-08, 14:48   #2448
wika82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dodka_87 Pokaż wiadomość
Uj , to troche mnie przestarszyłaś bo ja mam w planach mieć do 120 os. ;/ ale znajac zycie to 100wyjdzie- więc moze nie będzie tak źle. ;-)

Jeszcze w tyg. podjade do duetu i zobacze co oni tam proponują i podejme decyzje , ale jeśli ktoś jeszcze coś wie na temat Wenus to ja poprosze;-)
W Wenus byłam an weselu, na którym miało być 120 osób, ale ostatecznie nie wiem, czy był faktycznie komplet w 100%. Tam są dwie sale, ja byłam na mniejszej i naprawdę za mała ta sala.
Ja robię w duecie.
Stary 2010-11-08, 18:22   #2449
paulinka009
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wika82 Pokaż wiadomość
W Wenus byłam an weselu, na którym miało być 120 osób, ale ostatecznie nie wiem, czy był faktycznie komplet w 100%. Tam są dwie sale, ja byłam na mniejszej i naprawdę za mała ta sala.
Ja robię w duecie.
Ja wstępnie rezerwacje też mam w Wenusie ale na dużą sale. Opini naczytałam sie dużo i same pozytywne mój tż równeiż był tam na weselu i bardzo mu sie podobało. Mieliśmy fuksa bo akurat 30 czerwca był przedostatnim wolnym ciepłym terminem w 2012 ;/ Ale chcemy jeszcze w najbliższych dniach podjechać do Duetu mogła bys napisać jaka jest cena od osoby oraz co jak liczą za dzieci i co jest w tej cenie była bym bardzo wdzięczna

paulinka009 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-08, 19:57   #2450
Roougee
Zadomowienie

Cześć! Również jestem zachodniopomorską PM i chciałabym dołączyć do waszego grona Mamy już mszę, nauki i poradnię, salę, kamerę, fotografa i zespół oraz obrączki Mam pytanie: czy któraś z Was wie może kiedy będzie Gala Ślubna na Zamku???

Edytowane przez Roougee
Czas edycji: 2010-11-08 o 20:00
Roougee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-08, 20:06   #2451
wika82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinka009 Pokaż wiadomość
Ja wstępnie rezerwacje też mam w Wenusie ale na dużą sale. Opini naczytałam sie dużo i same pozytywne mój tż równeiż był tam na weselu i bardzo mu sie podobało. Mieliśmy fuksa bo akurat 30 czerwca był przedostatnim wolnym ciepłym terminem w 2012 ;/ Ale chcemy jeszcze w najbliższych dniach podjechać do Duetu mogła bys napisać jaka jest cena od osoby oraz co jak liczą za dzieci i co jest w tej cenie była bym bardzo wdzięczna
W Duecie wszystko jest zależne od sali, którą się wybiera i menu, nocleg kosztuje 50 zł od osoby, ale 100% pewności nie mam. Dzieci są zróżnicowane wiekowo, bodajże do 4 roku życia są za free. Na pewno obsługa (fotograf, kamerzysta, orkiestra) jest za 50% stawki gościa.
Szczegółowo się nie interesowałam.
Stary 2010-11-08, 21:07   #2452
Dodka_87
Przyczajenie

ja bylam teraz w niedziele w Duecie to mam chyba dość świeze wiaodmości

Cena w duecie wynajmu sali to 2 tys badz 1500zł za mała sale
menu jest od 154zł /os a najdrozsze 187zł/os ( z tym , że trzeba liczyć się ze po nowym roku cennik się zmieni bo jest napsiane ze aktulany do grudnia... ) co do dzieci . do lat 3 jest gratis do 12 lat oraz fotograf orkiestra itd 50% ceny mnu.

jade w tygodniu pogadac z menadzerem jeszcze to sie dowiem wiecej ;-)
a i noclegi 45 zł /os
Stary 2010-11-09, 00:58   #2453
gretta21
Przyczajenie

Bylam na targach w Koszalinie- no prawde powiedziawszy spodziewalam sie wiekszej ilosci wystawcow, bo przeciez to pierwsze takie targi w Koszalinie. Ale zawsze to plus ze tak wielu w jednym miejscu i w ciagu kilku godzin masz juz blade pojecie i jakis plan na wesele....ale musze wam powiedziec ze wprawdzie sukni nie szukalam jeszcze ale widzialam pare pokazow, ktore od bywaly sie podczas targow ehhh to nie to samo co suknie na manekinie, kurcze tu dopiero bylo widac roznice w sukienkach, to jak sie one prezentuja i zachorowalam.......salon Perfect Bride jest nosicielem tej choroby....widzialam boską sukienke, wiec ide tam i powiem jak bylo.
gretta21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-09, 08:41   #2454
magbes
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Roougee Pokaż wiadomość
Cześć! Również jestem zachodniopomorską PM i chciałabym dołączyć do waszego grona Mamy już mszę, nauki i poradnię, salę, kamerę, fotografa i zespół oraz obrączki Mam pytanie: czy któraś z Was wie może kiedy będzie Gala Ślubna na Zamku???
powiem tak, gale slubne, targi itp są w nastepujacyh dniach27-28 listopad, ktorys dzien weekendu 11-12 grudnia, 15-16 stycznia.... nie pamietam gdzie to w danej dacie ma byc, ale maja byc na zamku, w galaxy i na halach targowych...mam nadzieje ze sie nie myle
Stary 2010-11-09, 12:33   #2455
Roougee
Zadomowienie

Dzięki. Na necie znalazłam, że na zamku ma być w grudniu, więc w listopadzie chyba będzie w galaxy...
Stary 2010-11-09, 12:45   #2456
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

CzescProsze, prosze jaki tutaj ruch sie zrobil. Cala strona do nadrobienia

Cytat:
Mi w ogole podobaja sie suknie z obnizonym stanem. Sa takie inne i ladnie podkreslaja talie. Gdy mierzylam ksiezniczki od pasa to troche mnie przytlaczaly. Dziewczyny zostaly mi 309 dni do slubu. Jeszcze pare dni i bedzie 2 z przodu Ehh pamietam jak bylo 434 dni.
To tak jak ja. Mierzylam taka napuszona ksiezniczke, to doslownie mozna bylo rece na boczkach podeprzec. Wygladalam jak ciastko z kremem

Co do czasu, to kurcze, leci jak szalony. sama pamietam, jak tuz po zareczynach mialam 1.5 roku do slubu....wydawalo mi sie to wtedy wiecznoscia a tu raz, dwa nagle jest 9 mcy i koniec koncow ciesze sie ze mialam tak duzo czasu na przygotowania.
Cytat:

Witaj Widzialam juz twoje zdjecia na watku sukien slubnych Poznalam nawet salon na Pilsudskiego Slicznie Ci w tej sukience.

I wiecie co, nawet te rekawiczki, o ktore tyle halasu wszedzie, ze sa bee i niemodne itp wydaje mi sie ze u ciebie jakby dopelniaja calosci... wygladasz jak z filmu, naprawde mi sie podoba.
Co do rekawiczek ogolnie, to niech sobie wszyscy mysla i mowia co chca, ja planuje zalozyc jesli tylko beda pasowac do calosci

A jaki masz zespol i fotografa?
Cytat:

-sale ja tez
-zamowiana msze w kosciele tak samo
-noclegi dla nas i gosci tutaj mam problem, ale generalnie noclegi sa
-fotograf jest
-kamerzysta jest
-zespol jest
-dekoratorka nie mam, a to raczej przydaloby sie tez miec juz z glowy
-suknia slubna (wplcacony depozyt) dokladnie tak samo
-obraczki (swoja musze tylko powiekszyc przed slubem) zamowione
-zaswiadczenia o naukach przedmalzenskich w styczniu zaczynamy kurs
No i mysle, ze zaproszenia moge dopisac, bo zdecydowalam sie jednak. Troche drogo, ale stwierdzilam, ze w koncu raz sie zyje

Trzeba teraz zrobic liste rzeczy, ktore jeszcze trzeba zalatwic
Cytat:
Napisane przez madzia* Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!

Dawno mnie nie było
Na chwilę obecną mamy :
-zespół muzyczny
-kościół
Hej Nie jest zle, to co najwazniejsze juz masz. A co z fotografem i kamerzysta? Bedziecie chcieli jakiegos?

A suknia rowniez ladna. Bardzo wytworna A ten kwiat nie za duzy troszke...?

Cytat:
Napisane przez magbes Pokaż wiadomość
czesc Dziewczyny
Data to 18 06 2011 Mamy juz sale, foto-kam, zespol, godzine (16 00 ) i papier do zaproszen bo planuje zrobic sama
Czesc Ale fajnie, ze jest nas coraz wiecej
A gdzie bedzie wesele? Jaki kamerzysta, zespol? Dawajcie tu szczegoly szybciutko Za suknia juz sie rozgladalas?

[QUOTE=Roougee;23128807]Cześć! Również jestem zachodniopomorską PM i chciałabym dołączyć do waszego grona Mamy już mszę, nauki i poradnię, salę, kamerę, fotografa i zespół oraz obrączki Mam pytanie: czy któraś z Was wie może kiedy będzie Gala Ślubna na Zamku???[/QUOTE]

Witaj. A najwazniejsza informacja???kiedy slub??

Edytowane przez gwiazdeczka26
Czas edycji: 2010-11-09 o 12:48
gwiazdeczka26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-09, 18:52   #2457
Roougee
Zadomowienie

Ślub 30.04.2011 w Gryfinie Już nie mogę się doczekać. 2 lata temu byłam na weselu w Koszalinie i mieli zespół "Swing"- bardzo fajnie grali i prowadzili, nawet myśleliśmy z TŻ o nich, ale w końcu wygrali miejscowi
Stary 2010-11-09, 19:58   #2458
karolinaaaaaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość

Witaj Widzialam juz twoje zdjecia na watku sukien slubnych Poznalam nawet salon na Pilsudskiego Slicznie Ci w tej sukience.

I wiecie co, nawet te rekawiczki, o ktore tyle halasu wszedzie, ze sa bee i niemodne itp wydaje mi sie ze u ciebie jakby dopelniaja calosci... wygladasz jak z filmu, naprawde mi sie podoba.
Co do rekawiczek ogolnie, to niech sobie wszyscy mysla i mowia co chca, ja planuje zalozyc jesli tylko beda pasowac do calosci

Dziękuję Bardzo się cieszę z każdego komplementu, bo teraz, im więcej sukienek oglądam, tym częściej zastanawiam się czy to dobrze, że tak szybko zdecydowałam się na kupno sukienki bez przymierzania innych modeli w pozostałych salonach.

A jaki masz zespol i fotografa?
Fotograf to Maciej Mostowski z Białogardu. Robi piękne zdjęcia A zespół... nawet nie znam jego nazwy To trzech panów ze Strzekęcina. Słyszałam wiele pozytywnych opinii na ich temat. Poza tym moi teściowie ich znają, więc o zabawę na weselu się nie martwię

Stary 2010-11-09, 20:16   #2459
raingirl
Zakorzenienie

Melduję, że dzisiaj spisaliśmy protokół przedślubny
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-10, 09:46   #2460
emillia006
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magbes Pokaż wiadomość
czesc Dziewczyny

Witam na naszym forum

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Roougee Pokaż wiadomość

Witamy wsrod nas
---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
CzescProsze, prosze jaki tutaj ruch sie zrobil. Cala strona do nadrobienia

Wiedzialam, ze Gwiazdeczce spodoba sie ruch na forum

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Melduję, że dzisiaj spisaliśmy protokół przedślubny
To sie chwali

Edytowane przez emillia006
Czas edycji: 2010-11-10 o 09:44
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości