![]() |
#151 |
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XX
ju-
![]() ![]() ![]() ![]()
#153 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ty zboczeńcu jeden
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 | |
Wpisz tu zomzing
|
starobabczem go? weśśś, Ogun!
Ju - przypomniało mi się: Agent w różowej butelce, to nie jest Maitresse, to jakiś inny, ale właśnie wpadł mi do łba juz wiem: to jest po prostu AP edp ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Cytat:
![]() a bober wylazł chyba z kontekstu, znaczy z "Wojtkowych" majt |
|
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#158 |
grozi wypollizowaniem
|
#159 |
Wpisz tu zomzing
|
no, ta Maja od zasłon
![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- masz na sumieniu jakieś "niepożądane owłosienie"? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Chciałam zapytac skąd to wiesz,ale przeciez macie za soba wspólne imprezy
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#161 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
a na imprezach było to, co w barze, czyli ody do mięs :P gdzie jest germanista z Myszykiszek? a? ![]() Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-11-06 o 21:25 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 |
grozi wypollizowaniem
|
nieeeeee ![]() ![]()
#164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale tak mnie pociesza Tż Justyny bo mój takiż sam: na większość zapachów mówi "Jardlej" , część obdarza równie lapidarnymi i mało pozytywnymi frazami.... jedyne co lubi to OI ("maciejka") i Calamus ("stóg siana"). Na nic moje wykłady o nutach, które składają się na lub nie istnieją w danej kompozycji zapachowej... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#165 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#166 | |
grozi wypollizowaniem
|
nie panimaju ![]() Cytat:
helo! ja pamietam ![]() dla mojego wszystko jest starobabcine lub nijakie, z dymków i drewienek sie smieje ![]() ![]()
![]() |
#167 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() niech lepiej kupi kosciół, drewniany, a ty go potem spalisz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#168 | ||||
Zakorzenienie
|
Przykro mi ale na włosy
![]() A właściwie, żeby lepiej zadziałało możesz też użyć wewnętrznie ![]() Zwiedzać nie spać, ciągle chodzić ![]() Ja Ci je podetnę za darmo ![]() ![]() ![]() ![]() Tzn zapach ładny, ale mózg mi zaczął rozwalać, więc musiałam się HP wyzbyć, jak również i odmiany HP ![]() Pokaż ![]() No chyba, że znów się wymigasz tak jak od walki mieczowej ![]() ![]() Taa? A w poście 4563 to co? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Luuuuzzzzzikk lek był ten sam ![]() Przesadzasz, trzeba się leczyć, najlepiej tym samym lekarstwem co ja na kaszel ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wow ale fajnie ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-11-06 o 21:49 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#169 | ||
Zakorzenienie
|
Alamut- tego nie wiem, ale reszta- proste: Samsara- dryndus, L'Instant- ulep
Cytat:
Powiem Wam, że chyba nie tędy droga. Znaczy się, W. się zmęczył i powiedział, że sobie nie życzy czegokolwiek wąchać. Trzeba więc działać dyskretnie- czyli perfumować się nie mówiąc o tym i patrzeć, co bedzie, przy braku reakcji nasilając ilość psików. Acha, zapomniałabym- powiedział, że Couture Moschino "budzi pewne nadzieje", a Miciel go selerem ochrzciła ![]() Cytat:
A! Lawendę lubi- tylko JA nie- chyba, że w jakimś wydaniu nie całkiem naturalistycznym (Gris Clair- nie, Jacobs Fleur Lavender- nie)
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
Spooro - to widzę, że jesteś jak moja mama chyba
![]() Kurczę, ja nie potrafię wyluzować przy takim drylu - typu "nie krusz" właśni (jem coś, a mama już ze szmatą leci, bo dwa okruchy spadły a do tego 20 minut za przeproszeniem "wajania"), "czemu tej szklanki zaraz nie odniesiesz", "czemu torebka jest tu a nie tam" itd. Wiecznie chodzi, poprawia, ustawia ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-11-06 o 22:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#171 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na to ja nieodmiennie odpowiadam: Szkoda, ze bliźni nie myśla o mnie obnosząc gdzie się da swe niedomyte członki (!) i smalcowate czupryny! (Już wolę wąchać hektolitry dowolnego zapachu, nawet Być Może rodzimej produkcji bądż mydło Biały Jeleń) A jak dobro trzeźwego umysłu spoleczeństwa tak ci leży na sercu - kontynuuję - to najlepiej zrobisz jak przyjedziesz po mnie po pracy, tym samym bliźni ucierpią tylko z rana Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez nebraska Czas edycji: 2010-11-06 o 22:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie to aż tak jeszcze nie mam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
Spooro, z tym biurkiem to mi przypomniałaś, że mama w tej kwestii jednak wyluzowała. Mojego i ojca nie rusza. Mamy porozrzucane szpargały, gazety, ja czasem kosmetyki, ale tego nie rusza- pewnie patrzeć na to nie może, ale nie rusza
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-11-06 o 22:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dobranoc, mam nadzieję, że się zasnę dziś, ale coś te piguły słabo działają...
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#176 | |
Zakorzenienie
|
Kiedyś przez krótki czas też byłam i mam nadzieję, że jeszcze do tego wrócę (choć w niektórych sytuacjach bardzo ciężko mnie wyprowadzić z równowagi
![]() ![]() Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#177 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() Czas spać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#178 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]()
![]() |
#179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I wszyscy poszli spać ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
grozi wypollizowaniem
|
mnie sie całkowiecie odmienia-całe zycie mi zwisał porządek...a teraz sie mamomadziczkuje
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:26.