|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
Hej
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o przebarwienia - zamierzam kupić w aptece maść Wenus - podobno wybiela piegi i przebarwienia jak mało która, tak przynajmniej wyczytałam. Kupię, bo kosztuje nie więcej niż 10 zł, więc nie będzie strat. Cytat:
|
||
|
|
|
#2222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn np 2tyg taki szampon a nastepne 2tyg taki, roznie zalezy od nastroju Przynajmniej wloski mi sie nie przyzwyczaja zbytnio. Tak samo stosuje odzywki/maski
|
|
#2223 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam ciągle ten sam szampon... To jakoś wpływa na włosy?
Przyłączam się do pytania o elektryzowanie włosów. |
|
|
|
#2224 |
|
Zakorzenienie
|
Shadii - a powiem Ci, że lepiej niż wczoraj, ale i tak jest źle, za niedługo już wezmę tabletkę
Ojj, to trzymaj się Kochana i zobaczysz, następnym razem będzie lepiej, jak mówisz,że tak w sumie nie masz normalnie ciężko - ja co miesiąc muszę swoje wycierpieć, także przystosowałam się już do tego.. ![]() A brałaś już jakieś tabletki? Bo mi to nigdy nic innego nie pomaga jak ibuprom.O i zaciekawiłaś mnie tą maścią, poczytam o niej i może kupię, jak taka tania Inka_ - a u mnie to zależy, czasami stosuję tak, że jeden aż do końca, ale ostatnio to robię różnymi szamponami - np. parę dni nawilżający, potem parę dla dzieciaczków a potem oczyszczająco-wzmacniający, później jakiś inny itd. I tak samo z odżywkami mam
|
|
#2225 |
|
Zadomowienie
|
Alessandra
Przepisał mi je dermatolog właśnie na wypadanie włosów i efekty są,wypada ich o wiele wiele mniej.Włosy szybciej rosną , ale to wszystko kosztem mojej cery ,która od czasu brania tabletek jest okropna(nigdy takiej nie miałam) Boję się, że nie wróci do swojego stanu jak przestanę je brać. Najgorsze są przebarwienia .. liczę po cichu ,że się wszystko unormuje. [QUOTE=snowhitee;23099166] I widzisz jakies konkretne efekty? Ja jestem w polowie ![]() opisałam powyżej. |
|
|
|
#2226 |
|
Wtajemniczenie
|
buahhot ja chciałam w stronę brązu ,ale nie wiem cy to dobry pomysł, bo znowu za jakiś cas zechce być blondynką i znowu będę musiała rozjaśniać. a potrzebuje jakieś zmaiany na włosach, może by przyciemnić włoski? no już sama nie wiem, a czas goni bo chciałam sie pofarbować pod koniec listopada..
|
#2227 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mało jest chyba informacji w internecie na temat tej maści, ja znalazłam wzmiankę o niej na Kafeterii, a że tania, to można spróbować... ciężko jest mi wydać np. 40 zł na coś, co nie wiem, czy zadziała, 10 zł już lżej, nie mam wyrzutów sumienia później, jak nic nie pomaga. |
|
|
|
|
#2228 |
|
Zakorzenienie
|
magne - ooj, to nie, to zupełnie odpada, jak się cera pogarsza, bo jak by mi się pogorszyła jeszcze bardziej, to już ludziom na oczy bałabym się pokazać nawet w makijażu
A szkoda, bo jak efekty na włosach takie widać...No ale niestety...
|
|
#2229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2230 |
|
Zakorzenienie
|
Alessandra
co do elektryzujących się włosów- może wypróbuj ten balsam do końcówek z Joanny? fajnie wygładza i jest na nim napisane, że można używać także do 'wygładzania większych partii fryzury'
|
|
|
|
#2231 |
|
Raczkowanie
|
dzien dobry
Witam wszystkie nowe dziewczyny caate odnosnie twojego pytania o rozdwajajace sie koncowki,to sama walcze z tym problemem juz od dluzszego czasu zainwest owalam nawet w ghd,ale to wcale nie rozwiazalo problemu,choc przyznam,ze jest odrobine lepiej,a wlosy prostuje 2 razy w tygodniu Jesli chodzi o spray termoochronny to ja uzywam tego,bo jest chyba jednym z niewielu kosmetykow tego typu,ktory nie zawiera alkoholuKitka bardzo fajnie wygladasz w tym kolorze a mozesz zdradzic jakiego blyszczyka uzywasz,bo bardzo podoba mi sie odcien tego z dwoch ostatnich foteka ja znowu nie przepadam,za typem urodu Cheryl
Jestem z toba od pierwszgo grama,ty moj najwiekszy skarb,a ja twoja mama... Dbam o siebie!!! Edytowane przez tillavanilla Czas edycji: 2010-11-07 o 13:58 |
|
|
|
#2232 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiejsze spamowanie:
- musujący napój z multiwitaminy będzie: - za chwilkę pierwsza skrzypokrzywa - wieczorem druga skrzypokrzywa - i jeszcze musujący napój z magnezu Włosy: - zero prostowania będzie: - wieczorne mycie szamponem wzmacniającym Joanny - odżywka John Frieda tylko na chwilkę na mokre od połowy - spray termoochronny TRESemme - mgiełka Radical - serum ochronne na końcówki Avon Twarz: - zero makijażu - żel peelingujący zamiast zwykłego - krem nawilżający Alantan Plus będzie: - wieczorna mikrofibra - krem półtłusty Dermosan i żel punktowy Under20 na noc - wazelina kokosowa na usta na noc Ciało: - masaż Syrenką - spray kakaowy Ziaja - krem do stóp Avon - krem do rąk Isana będzie: - drugi masaż Syrenką - balsam nawilżający Neutrogena - i ten sam krem do rąk i stóp co wcześniej Shadii - właśnie zauważyłam, że zazwyczaj dziewczyny biorą Ibuprom, bo najlepszy jest Ahaa, no właśnie szukam o niej i nic nie ma, ale raz kozie śmierć - tak jak mówisz, wielkiej szkody z tych 10zł nie będzie, byleby nie zaszkodziła ![]() dotka95 - tylko te silikony, u mnie jak długo stosuję to mi okropnie włosy obciążają, znasz może taką co nie obciąża ich zbytnio? Soph - mówisz o tym z apteczki babuni ? Kurczę, muszę sobie zrobić taką "natychmiastową wish listę" i zakupić parę rzeczy, bo tak zbieram i nie zapisuję tego co potrzeba A potem przed zakupami siedzę i dumam co najlepsze, co kupić itd. I na pewno ten balsam dopiszę
|
|
#2233 |
|
Wtajemniczenie
|
Caate - dzieki za makijaze
Chyba zrobie tak jak tam radza w jednym linku - na cala powieke dam cos jasnego, potem na srodek najjasniejszy jaki mam ale w zewnetrznym kaciku chcialabym jakis kolor bo brazy i szaroscie w polaczeniu z czarno - szarym strojem wypadna tak smutno, chcialabym cos rozweselajacego ta jesien ![]() Moze turkus?? Albo fiolet?? Mam tyle tych kolorow w paletce ze sie nie moge zdecydowac Nalozylam wlasnie maseczke na wlosy - 2 zoltka, 2 lyzki lorysa, na oko olejku rycynowego i nafty. Strasznie upackalam siebie i wanne ale mam nadzieje ze beda ok po tym wlosy bo daaaawno nie robilam ![]() Mam ogromnego pryszcza na brodzie - wycisnelam go juz i teraz mam czerwone ale musialam - juz byl idealny do pozbycia sie go po nocce z mascia ichtiolowa. Musze posprzatac mieszkanie a tak mi sie nie chce, senna pogoda... Potem w planie: - zmywanie maski szamponem evy czarna rzepa - szampon alpecin c1 na 2 minuty - odzywka schauma kiwi - serum kreatynowe - prysznic z goleniem - masaz syrenka - tarkowanie piet - peeling twarzy - serum na biust i antycell - na buzie krem BB i cos wymysle z makijazem oczu - na wlosy zel nawilzajacy i wysuszenie suszarka z dyfuzorem ktory mi sie popsul ![]() ![]() I zanim nie kupie nowej to sie mecze.A wieczorkiem drinkowanie z TZ
|
|
|
|
#2234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zazwyczaj myję głowę 2 razy - dwoma różnymi szamponami, czasami używam też odżywki do mycia... według mnie lepiej mieć 2 różne i myć przemiennie ![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Alessandra tak, ten
|
|
|
|
|
#2235 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=magne;23099838]Alessandra
Przepisał mi je dermatolog właśnie na wypadanie włosów i efekty są,wypada ich o wiele wiele mniej.Włosy szybciej rosną , ale to wszystko kosztem mojej cery ,która od czasu brania tabletek jest okropna(nigdy takiej nie miałam) Boję się, że nie wróci do swojego stanu jak przestanę je brać. Najgorsze są przebarwienia .. liczę po cichu ,że się wszystko unormuje. Cytat:
a ja uzywam juz 1,5mies i cera wlasnie mi sie polepszyla dlatego jestem w tym wiekszym szoku, ze na kogos moze az tak zle wplywac... Fakt, ze dodatkowo pije pokrzywe to pewnie tez sie ma do polepszenia stanu cery.Dziewczyny co do @ to ja tez mam pierwsze 2dni nie do przezycia.. I tak samo tylko ibuprom na mnie dziala
|
|
#2236 |
|
Wtajemniczenie
|
a mnie choroba jakas lapie ..
ja tez polecam to serum z apteczki babuni do koncowek
|
#2237 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez polecam serum joanny
Ramoncia nie jestes sama Kliknelam sobie wlasnie na poprawe humoru pedzel sally hansen i mini cienie lancome w slicznych jesiennych kolorach ![]() A teraz lece sie umalowac i do tkmaxx kupic TZ-owi sluchawki na prezent
|
#2238 | ||||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2239 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo sklad to zwykly ibuprofen 400 mg czyli wystarczy lyknac 2 tabletki zwyklego ibupromu 200mg i efekt ten sam Nie wiem, moze on jakos podswiadomie dziala, bo na pewno skladu nie ma super, sprawdzilam go bo tak reklamowany na bole i skurcze a on nawet nie ma nic rozkurczajacego. Nie lubie strasznie tych zagrywek firm farmaceutycznych i ich reklam a ludzie sie lapia ![]() Mialam kiedys straszny bol glowy i poszlam do apteki, mila pani farmacetka chciala mi wcisnac aspiryne bayera ta p/migrenowa i przeciw silnym bolom glowy. Oczywiscie za super cene. Wiec sie jej spytalam jaki ma sklad?? Niczym sie nie rozni, niczym totalnie od zwyklej aspiryny, nawet nie ma dodatku metoklopramidu bardzo pomocnego przy silnych bolach gdy wystepuja nudnosci. Pani nieco zazenowana odlozyla ja na polke. Dziewczyny nie dajcie sie reklamom lekow
|
|
|
|
|
#2240 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja zjem obiad, i idę się położyć
wczesniej spamowanko było włosów mycie szamponem z czarnej rzepy mycie babydream odżywka z herbal nawilżenie po brzegi maska na 10 min z lorala serum na końcówki z joaany i jak będe sie tak podle czuć, to wieczorem tylko podstawa.
|
#2241 |
|
Zakorzenienie
|
Kobitki mam pytanie
![]() szczególnie do tych które używają tego sprayu ochronnego tresemme ![]() czy zauważyłyście jakąś poprawe włosów po nim? czy raczej tylko zabezpiecza przed suszarką i prostownicą? bo jako osoba niezwykle oszczędna dalej się zastanawiam, czy kupić, czy nie? a wasza opinia byłaby dla mnie bardzo pomocnA
|
|
#2242 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2243 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest napisane 20x1.75g wiec chyba nie jest zle?![]() a czy pokrzywa nie ebdzie mi kolidowac z vitapilem? Cytat:
wiem, ze jak pojde teraz do fryzjera, to chce te zdrowe wloski jakos chronic, a nie znowu skazac je na rozdwajanie, ale nie wiem cyzm bede wsmarowywac olej kokosowy, tylko u mnie wtedy te loki robia sie oklapniete...Cytat:
zazdroszcze wieczoru z TZ, jak ja dawno nic nie pilam ![]() Cytat:
dolaczam sie,tez mnie tresemme ciekawi Kitka pieknie wygladasz jak tam z nim ?wymienili mi dzis w superpharmie, ta odzywke z waxa i jestem taka szczesliwa, bo akurat ta byla w promocji i oddali mi nawet 7zl ![]() kupilam jakas tanie pestke za 5zl ale wyglada na dobra i grzebien z tymi szeroko rozstawionymi zebami a dzis na obiad mam pizze i co ja mam zrobic, jak mama zla i jak obiadu nie zjem to juz w ogole wscieknie sie na mnie
|
|
#2244 | |
|
CABIN CREW
|
a ja już po częściowym SPA
włosy: odżywka miód i cytryna joanny; mycie szamponem pokrzywowym; potem lorys wężowy na pół godziny pod czepkiem;jedwab w koncówki i spray radical na całość ciało:kąpiel z olejkiem waniliowym; masaż syrenką, peeling; balsam brązujący zaraz chyba zajmę się stopami ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Cytat:
![]() za mną cały dzień pizza chodzi, na dodatek mam jakieś zniżki do dominium....wrrrr....ale jak na razie się powstrzymuje; chociaż boję się bo ma do mnie kumpela przyjśc i .... pewnie wtedy zamówimy już napisałam w klubie co i jak ![]()
Edytowane przez Kitka:) Czas edycji: 2010-11-07 o 16:47 |
|
|
|
|
#2245 |
|
Zakorzenienie
|
juz patrze
![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- chyba mnie pokaralo za to pizze, brzuch mnie rozbolal
|
#2246 |
|
CABIN CREW
|
caate
![]() idę zaraz jeszcze raz się nasmarować brązującym balsamem i chyba zacznę oglądać jakieś seriale w necie mam ochote na "chirurgów "
|
|
#2247 |
|
CABIN CREW
|
a jednak poszukałam fotek w necie
|
|
#2248 |
|
CABIN CREW
|
|
|
#2249 |
|
Zakorzenienie
|
wyregulowalam brwi, cudowna jest ta peseta, taka ostra, dobrze chwyta
jaki olej lepszy parachute,vatika czy amla ?
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2010-11-07 o 18:26 |
|
|
|
#2250 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
a ja dzis tez robie wielkie spamowanie
![]() ramoncia, jak ja przyciemnialam swoj blond polozylam farbe n&e w kolorze srebrzystego sredniego popielatego blondu - nie byly takie ciemne ale za to chlodne, na tym wlasciwie mi zalezalo, nie chcialam cieplego odcienia. moze poszukaj wlasnie jakichs srednich blondow, albo po prostu blondow ![]() aa wklejam zdjecie z mojego farbowania na blond
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:48.

tzn np 2tyg taki szampon a nastepne 2tyg taki, roznie zalezy od nastroju

Mam tyle tych kolorow w paletce ze sie nie moge zdecydowac 

bede wsmarowywac olej kokosowy, tylko u mnie wtedy te loki robia sie oklapniete...