Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-07, 13:13   #2221
Shadii
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV

Hej

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość

(...)
Shadii - to widzę, że w tym samym dniu dostałyśmy @ , tylko, że ja w środku nocy się obudziłam dziś i umierałam i lecę na 3 ibupromach już..
I podłączam się do Twojego pytania - też mam takie czerwone "plamki" nie wiem jak to nazwać i fajnie byłoby tego się pozbyć bo tylko drażni
(...)
Jak się dzisiaj czujesz? Ja dalej źle, nigdy tak nie miałam jeszcze, ciężko to przechodzę tym razem
Jeśli chodzi o przebarwienia - zamierzam kupić w aptece maść Wenus - podobno wybiela piegi i przebarwienia jak mało która, tak przynajmniej wyczytałam. Kupię, bo kosztuje nie więcej niż 10 zł, więc nie będzie strat.
Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
witam

wolałam Cheryl w poprzednim kolorze włosów,
ale teraz też fajnie wygląda
Cudowna jest! Wg mnie najpiękniejsza kobieta na świecie. Nawet Jessica Alba jest na drugim miejscu

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-07, 13:13   #2222
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Inka_ Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny.
mam do Was pytanie, czy używacie kilku szamponów na zmianę czy po skończeniu jednego przenosicie się na drugi? Czy może stosujecie jeden szampon przez dłuższy okres czasu?
Zastanawiam się jak to wpływa na kondycje włosów.
Ja stosuje kilka na zmiane tzn np 2tyg taki szampon a nastepne 2tyg taki, roznie zalezy od nastroju Przynajmniej wloski mi sie nie przyzwyczaja zbytnio. Tak samo stosuje odzywki/maski

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-07, 13:18   #2223
Shadii
Wtajemniczenie

Ja mam ciągle ten sam szampon... To jakoś wpływa na włosy?
Przyłączam się do pytania o elektryzowanie włosów.

Stary 2010-11-07, 13:20   #2224
_Alessandra
Zakorzenienie

Shadii - a powiem Ci, że lepiej niż wczoraj, ale i tak jest źle, za niedługo już wezmę tabletkę Ja tak zawsze mam - pierwsze 2 , czasami 3 dni to jakaś masakra, a w pierwszym to zazwyczaj leżę cały dzień w łóżku jak kłoda i wstaję tylko do toalety i to mi zajmuje duużo czasu - podniesienie się, pójście i przyjście, bo tak mnie wszystko kłuje i boli, że wyprostować się nie mogę Ale wczoraj jakoś mnie to ominęło dzięki Bogu!
Ojj, to trzymaj się Kochana i zobaczysz, następnym razem będzie lepiej, jak mówisz,że tak w sumie nie masz normalnie ciężko - ja co miesiąc muszę swoje wycierpieć, także przystosowałam się już do tego.. A brałaś już jakieś tabletki? Bo mi to nigdy nic innego nie pomaga jak ibuprom.
O i zaciekawiłaś mnie tą maścią, poczytam o niej i może kupię, jak taka tania

Inka_ - a u mnie to zależy, czasami stosuję tak, że jeden aż do końca, ale ostatnio to robię różnymi szamponami - np. parę dni nawilżający, potem parę dla dzieciaczków a potem oczyszczająco-wzmacniający, później jakiś inny itd. I tak samo z odżywkami mam

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-07, 13:23   #2225
magne
Zadomowienie

Alessandra
Przepisał mi je dermatolog właśnie na wypadanie włosów i efekty są,wypada ich o wiele wiele mniej.Włosy szybciej rosną , ale to wszystko kosztem mojej cery ,która od czasu brania tabletek jest okropna(nigdy takiej nie miałam) Boję się, że nie wróci do swojego stanu jak przestanę je brać. Najgorsze są przebarwienia .. liczę po cichu ,że się wszystko unormuje.
[QUOTE=snowhitee;23099166]
I widzisz jakies konkretne efekty? Ja jestem w polowie

opisałam powyżej.
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-07, 13:34   #2226
ramoncia217
Wtajemniczenie

buahhot ja chciałam w stronę brązu ,ale nie wiem cy to dobry pomysł, bo znowu za jakiś cas zechce być blondynką i znowu będę musiała rozjaśniać. a potrzebuje jakieś zmaiany na włosach, może by przyciemnić włoski? no już sama nie wiem, a czas goni bo chciałam sie pofarbować pod koniec listopada..
Stary 2010-11-07, 13:36   #2227
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Shadii - a powiem Ci, że lepiej niż wczoraj, ale i tak jest źle, za niedługo już wezmę tabletkę Ja tak zawsze mam - pierwsze 2 , czasami 3 dni to jakaś masakra, a w pierwszym to zazwyczaj leżę cały dzień w łóżku jak kłoda i wstaję tylko do toalety i to mi zajmuje duużo czasu - podniesienie się, pójście i przyjście, bo tak mnie wszystko kłuje i boli, że wyprostować się nie mogę Ale wczoraj jakoś mnie to ominęło dzięki Bogu!
Ojj, to trzymaj się Kochana i zobaczysz, następnym razem będzie lepiej, jak mówisz,że tak w sumie nie masz normalnie ciężko - ja co miesiąc muszę swoje wycierpieć, także przystosowałam się już do tego.. A brałaś już jakieś tabletki? Bo mi to nigdy nic innego nie pomaga jak ibuprom.
Ja w pierwszym dniu mam strasznie, potem jest lepiej - czyli powinno być lepiej już dzisiaj, a nie jest. Dla mnie też najlepszy Ibuprom, nic innego nie działa. Brałam wczoraj, dzisiaj już nie, jest do wytrzymania.
Mało jest chyba informacji w internecie na temat tej maści, ja znalazłam wzmiankę o niej na Kafeterii, a że tania, to można spróbować... ciężko jest mi wydać np. 40 zł na coś, co nie wiem, czy zadziała, 10 zł już lżej, nie mam wyrzutów sumienia później, jak nic nie pomaga.

Stary 2010-11-07, 13:36   #2228
_Alessandra
Zakorzenienie

magne - ooj, to nie, to zupełnie odpada, jak się cera pogarsza, bo jak by mi się pogorszyła jeszcze bardziej, to już ludziom na oczy bałabym się pokazać nawet w makijażu A szkoda, bo jak efekty na włosach takie widać...No ale niestety...

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
Stary 2010-11-07, 13:42   #2229
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Cytat:
A ja właśnie piję sobie musujący napój z tabletki z multiwitaminą - 6 witamin z grupy B , wit.C i E, kwas foliowy i biotyna. I właśnie nie wiem, czy lepiej pić takie musujące tabletki, czy lepiej brać w zwykłych? I czy to pomoże jakoś?

Kitka - widać po zdjęciach, że zabawa była niezła ślicznie! I świetne masz te włoski!

snowhitee - o, dzięki A u mnie właśnie dziwnie działa ta szczotka Avonu - okej, idealnie rozczesuje mokre włosy, w pewnym stopniu je tak fajnie wygładza, ale mi je kurczę elektryzuje - czasami jest tak, że działa normalnie, a czasami mi je naelektryzuje okropnie, ale w sumie mam to ze wszystkimi szczotkami, oprócz plastikowych

O i właśnie dziewczyny - znacie jakieś sposoby, żeby włosy się nie elektryzowały? Bo mnie już doprowadza do szewskiej pasji to
Wydaje mi się, że jedynym rozwiązaniem jest jakaś odżywka z silikonami, najlepiej w sprayu. Niedługo i u mnie ten problem się zacznie
Stary 2010-11-07, 13:46   #2230
Soph
Zakorzenienie

Alessandra
co do elektryzujących się włosów- może
wypróbuj ten balsam do końcówek z Joanny?
fajnie wygładza i jest na nim napisane, że
można używać także do 'wygładzania większych partii fryzury'

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-07, 13:55   #2231
tillavanilla
Raczkowanie

dzien dobry
Witam wszystkie nowe dziewczyny:ro za:

caate odnosnie twojego pytania o rozdwajajace sie koncowki,to sama walcze z tym problemem juz od dluzszego czasutylko,ze w moim przypadku winowajca jest prostownica,z ktorej nie potrafie zrezygnowaczainwest owalam nawet w ghd,ale to wcale nie rozwiazalo problemu,choc przyznam,ze jest odrobine lepiej,a wlosy prostuje 2 razy w tygodniu Jesli chodzi o spray termoochronny to ja uzywam tego,bo jest chyba jednym z niewielu kosmetykow tego typu,ktory nie zawiera alkoholu

Kitka bardzo fajnie wygladasz w tym kolorzea mozesz zdradzic jakiego blyszczyka uzywasz,bo bardzo podoba mi sie odcien tego z dwoch ostatnich fotek

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Hej

Cudowna jest! Wg mnie najpiękniejsza kobieta na świecie. Nawet Jessica Alba jest na drugim miejscu
a ja znowu nie przepadam,za typem urodu Cheryl

Dbam o siebie!!!

Edytowane przez tillavanilla
Czas edycji: 2010-11-07 o 13:58
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-07, 13:56   #2232
_Alessandra
Zakorzenienie

Dzisiejsze spamowanie:
- musujący napój z multiwitaminy
będzie:
- za chwilkę pierwsza skrzypokrzywa
- wieczorem druga skrzypokrzywa
- i jeszcze musujący napój z magnezu

Włosy:
- zero prostowania
będzie:
- wieczorne mycie szamponem wzmacniającym Joanny
- odżywka John Frieda tylko na chwilkę na mokre od połowy
- spray termoochronny TRESemme
- mgiełka Radical
- serum ochronne na końcówki Avon

Twarz:
- zero makijażu
- żel peelingujący zamiast zwykłego
- krem nawilżający Alantan Plus
będzie:
- wieczorna mikrofibra
- krem półtłusty Dermosan i żel punktowy Under20 na noc
- wazelina kokosowa na usta na noc

Ciało:

- masaż Syrenką
- spray kakaowy Ziaja
- krem do stóp Avon
- krem do rąk Isana
będzie:
- drugi masaż Syrenką
- balsam nawilżający Neutrogena
- i ten sam krem do rąk i stóp co wcześniej

Shadii - właśnie zauważyłam, że zazwyczaj dziewczyny biorą Ibuprom, bo najlepszy jest Ahaa, no właśnie szukam o niej i nic nie ma, ale raz kozie śmierć - tak jak mówisz, wielkiej szkody z tych 10zł nie będzie, byleby nie zaszkodziła

dotka95 - tylko te silikony, u mnie jak długo stosuję to mi okropnie włosy obciążają, znasz może taką co nie obciąża ich zbytnio?

Soph - mówisz o tym z apteczki babuni ? Kurczę, muszę sobie zrobić taką "natychmiastową wish listę" i zakupić parę rzeczy, bo tak zbieram i nie zapisuję tego co potrzeba A potem przed zakupami siedzę i dumam co najlepsze, co kupić itd. I na pewno ten balsam dopiszę

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
Stary 2010-11-07, 13:56   #2233
Talullah
Wtajemniczenie

Caate - dzieki za makijaze Chyba zrobie tak jak tam radza w jednym linku - na cala powieke dam cos jasnego, potem na srodek najjasniejszy jaki mam ale w zewnetrznym kaciku chcialabym jakis kolor bo brazy i szaroscie w polaczeniu z czarno - szarym strojem wypadna tak smutno, chcialabym cos rozweselajacego ta jesien

Moze turkus?? Albo fiolet?? Mam tyle tych kolorow w paletce ze sie nie moge zdecydowac

Nalozylam wlasnie maseczke na wlosy - 2 zoltka, 2 lyzki lorysa, na oko olejku rycynowego i nafty. Strasznie upackalam siebie i wanne ale mam nadzieje ze beda ok po tym wlosy bo daaaawno nie robilam

Mam ogromnego pryszcza na brodzie - wycisnelam go juz i teraz mam czerwone ale musialam - juz byl idealny do pozbycia sie go po nocce z mascia ichtiolowa.

Musze posprzatac mieszkanie a tak mi sie nie chce, senna pogoda...

Potem w planie:
- zmywanie maski szamponem evy czarna rzepa
- szampon alpecin c1 na 2 minuty
- odzywka schauma kiwi
- serum kreatynowe
- prysznic z goleniem
- masaz syrenka
- tarkowanie piet
- peeling twarzy
- serum na biust i antycell
- na buzie krem BB i cos wymysle z makijazem oczu
- na wlosy zel nawilzajacy i wysuszenie suszarka z dyfuzorem ktory mi sie popsul I zanim nie kupie nowej to sie mecze.

A wieczorkiem drinkowanie z TZ
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-07, 14:04   #2234
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny.
mam do Was pytanie, czy używacie kilku szamponów na zmianę czy po skończeniu jednego przenosicie się na drugi? Czy może stosujecie jeden szampon przez dłuższy okres czasu?
ja używam 3-4 na zmianę
zazwyczaj myję głowę 2 razy - dwoma różnymi szamponami,
czasami używam też odżywki do mycia...
według mnie lepiej mieć 2 różne i myć przemiennie

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Alessandra
tak, ten

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-07, 14:06   #2235
snowhitee
Zakorzenienie

[QUOTE=magne;23099838]Alessandra
Przepisał mi je dermatolog właśnie na wypadanie włosów i efekty są,wypada ich o wiele wiele mniej.Włosy szybciej rosną , ale to wszystko kosztem mojej cery ,która od czasu brania tabletek jest okropna(nigdy takiej nie miałam) Boję się, że nie wróci do swojego stanu jak przestanę je brać. Najgorsze są przebarwienia .. liczę po cichu ,że się wszystko unormuje.
Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość

opisałam powyżej.
ojej to starszne a ja uzywam juz 1,5mies i cera wlasnie mi sie polepszyla dlatego jestem w tym wiekszym szoku, ze na kogos moze az tak zle wplywac... Fakt, ze dodatkowo pije pokrzywe to pewnie tez sie ma do polepszenia stanu cery.

Dziewczyny co do @ to ja tez mam pierwsze 2dni nie do przezycia.. I tak samo tylko ibuprom na mnie dziala Najlepszy jest jak do tej pory dla mnie ten nowy Duo "kobieca bron"

Dbam o siebie

Stary 2010-11-07, 14:29   #2236
ramoncia217
Wtajemniczenie

a mnie choroba jakas lapie ..
ja tez polecam to serum z apteczki babuni do koncowek
Stary 2010-11-07, 14:34   #2237
snowhitee
Zakorzenienie

Ja tez polecam serum joanny

Ramoncia nie jestes sama Ja od piatku sie tak podle czuje, pije fervex i herbatke z miodem i jest lepiej troszke

Kliknelam sobie wlasnie na poprawe humoru pedzel sally hansen i mini cienie lancome w slicznych jesiennych kolorach
A teraz lece sie umalowac i do tkmaxx kupic TZ-owi sluchawki na prezent

Dbam o siebie

Stary 2010-11-07, 14:44   #2238
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Dzien dobry piekne

Sliczne fotki Po nich przekonalam sie do Twoich ciemnych wloskow Bardzo ladnie wygladasz

Alessandra mialam Ci napisac wrazenie po uzywaniu szczotki tej a'la z Avonu Nie elektryzuje mi wlosow, bardzo dobrze rozczesuje i wlosy mam po niej jakby gladsze Jestem zadowolona
dziekuję

Cytat:
Cześć dziewczyny.
ja zmieniam ,wydaje mi się że jak uzywam cały czas jednego to mi się włosy przyzwyczajają

Cytat:
A ja właśnie piję sobie musujący napój z tabletki z multiwitaminą - 6 witamin z grupy B , wit.C i E, kwas foliowy i biotyna. I właśnie nie wiem, czy lepiej pić takie musujące tabletki, czy lepiej brać w zwykłych? I czy to pomoże jakoś?

Kitka - widać po zdjęciach, że zabawa była niezła ślicznie! I świetne masz te włoski!

snowhitee - o, dzięki A u mnie właśnie dziwnie działa ta szczotka Avonu - okej, idealnie rozczesuje mokre włosy, w pewnym stopniu je tak fajnie wygładza, ale mi je kurczę elektryzuje - czasami jest tak, że działa normalnie, a czasami mi je naelektryzuje okropnie, ale w sumie mam to ze wszystkimi szczotkami, oprócz plastikowych

O i właśnie dziewczyny - znacie jakieś sposoby, żeby włosy się nie elektryzowały? Bo mnie już doprowadza do szewskiej pasji to
dziękuję a miałyśmy ladies night

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
dzien dobry

caate odnosnie twojego pytania o rozdwajajace sie koncowki,to sama walcze z tym problemem juz od dluzszego czasutylko,ze w moim przypadku winowajca jest prostownica,z ktorej nie potrafie zrezygnowaczainwest owalam nawet w ghd,ale to wcale nie rozwiazalo problemu,choc przyznam,ze jest odrobine lepiej,a wlosy prostuje 2 razy w tygodniu Jesli chodzi o spray termoochronny to ja uzywam tego,bo jest chyba jednym z niewielu kosmetykow tego typu,ktory nie zawiera alkoholu

Kitka bardzo fajnie wygladasz w tym kolorzea mozesz zdradzic jakiego blyszczyka uzywasz,bo bardzo podoba mi sie odcien tego z dwoch ostatnich fotek

a ja znowu nie przepadam,za typem urodu Cheryl
ten błyszczyk to jakiś z inglota, taki w takiej jakby kostce, są dwa kolory... nie wiem jak to opisać ...bo nazwy nie znam...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-07, 14:46   #2239
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
ojej to starszne a ja uzywam juz 1,5mies i cera wlasnie mi sie polepszyla dlatego jestem w tym wiekszym szoku, ze na kogos moze az tak zle wplywac... Fakt, ze dodatkowo pije pokrzywe to pewnie tez sie ma do polepszenia stanu cery.

Dziewczyny co do @ to ja tez mam pierwsze 2dni nie do przezycia.. I tak samo tylko ibuprom na mnie dziala Najlepszy jest jak do tej pory dla mnie ten nowy Duo "kobieca bron"
A moge wiedziec co jest takiego super w tym Ibuprom Duo??
Bo sklad to zwykly ibuprofen 400 mg czyli wystarczy lyknac 2 tabletki zwyklego ibupromu 200mg i efekt ten sam

Nie wiem, moze on jakos podswiadomie dziala, bo na pewno skladu nie ma super, sprawdzilam go bo tak reklamowany na bole i skurcze a on nawet nie ma nic rozkurczajacego.

Nie lubie strasznie tych zagrywek firm farmaceutycznych i ich reklam a ludzie sie lapia

Mialam kiedys straszny bol glowy i poszlam do apteki, mila pani farmacetka chciala mi wcisnac aspiryne bayera ta p/migrenowa i przeciw silnym bolom glowy.

Oczywiscie za super cene.

Wiec sie jej spytalam jaki ma sklad?? Niczym sie nie rozni, niczym totalnie od zwyklej aspiryny, nawet nie ma dodatku metoklopramidu bardzo pomocnego przy silnych bolach gdy wystepuja nudnosci.

Pani nieco zazenowana odlozyla ja na polke.

Dziewczyny nie dajcie sie reklamom lekow
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-07, 14:50   #2240
ramoncia217
Wtajemniczenie

A ja zjem obiad, i idę się położyć

wczesniej spamowanko było włosów

mycie szamponem z czarnej rzepy
mycie babydream
odżywka z herbal nawilżenie po brzegi
maska na 10 min z lorala
serum na końcówki z joaany

i jak będe sie tak podle czuć, to wieczorem tylko podstawa.
Stary 2010-11-07, 15:31   #2241
zffazoffana
Zakorzenienie

Kobitki mam pytanie
szczególnie do tych które używają tego sprayu ochronnego tresemme
czy zauważyłyście jakąś poprawe włosów po nim? czy raczej tylko zabezpiecza przed suszarką i prostownicą?

bo jako osoba niezwykle oszczędna dalej się zastanawiam, czy kupić, czy nie? a wasza opinia byłaby dla mnie bardzo pomocnA

[reebok_c]210508[/reebok_c]
bardzo proszę o kliki
zffazoffana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-07, 15:56   #2242
samaraNW
Zakorzenienie

witam

Cytat:

Inka_ - a u mnie to zależy, czasami stosuję tak, że jeden aż do końca, ale ostatnio to robię różnymi szamponami - np. parę dni nawilżający, potem parę dla dzieciaczków a potem oczyszczająco-wzmacniający,
później jakiś inny itd. I tak samo z odżywkami mam
a próbowałaś no-spę? ibuprom nie usuwa bólu,tylko sprawia,że tymczasowo się go nie czuje.
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-07, 16:11   #2243
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
caate - jakbym moją mamę widziała - w tamtym tygodniu 3 dni chodziła na mnie obrażona no szło zwariować
I co do pokrzywy - to w sumie oprócz tej zbieranej o której wspomniała zielone_oko,że jest najlepsza to obojętnie, bo jeśli chodzi o liściastą, to możesz kupować nawet taką najtańszą, jakąkolwiek ale jeśli chodzi o torebki to musisz patrzeć , czy na 1 torebkę przypada 2gramy - to z tyłu pisze na opakowaniu Ja mam tą z PhytoPharm i u mnie pisze "25torebek po 2g". Bo wtedy jest mocniejsza i najlepiej działa, tak mi pisały dziewczyny na forum Pijaczek.

kupilam taka za 2,80zl bo tylko taka w realu byla jest napisane 20x1.75g wiec chyba nie jest zle?
a czy pokrzywa nie ebdzie mi kolidowac z vitapilem?

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
dzien dobry

ja mam prostownice gamma, stosuje ja max 3x w miesiacu, a co 2dni grzywka, ale grzywke czesto podcinam wiec z tym nie mam problemu.
wiem, ze jak pojde teraz do fryzjera, to chce te zdrowe wloski jakos chronic, a nie znowu skazac je na rozdwajanie, ale nie wiem cyzm bede wsmarowywac olej kokosowy, tylko u mnie wtedy te loki robia sie oklapniete...

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Caate - dzieki za makijaze Chyba zrobie tak jak tam radza w jednym linku - na cala powieke dam cos jasnego, potem na srodek najjasniejszy jaki mam ale w zewnetrznym kaciku chcialabym jakis kolor bo brazy i szaroscie w polaczeniu z czarno - szarym strojem wypadna tak smutno, chcialabym cos rozweselajacego ta jesien

Moze turkus?? Albo fiolet?? Mam tyle tych kolorow w paletce ze sie nie moge zdecydowac

Nalozylam wlasnie maseczke na wlosy - 2 zoltka, 2 lyzki lorysa, na oko olejku rycynowego i nafty. Strasznie upackalam siebie i wanne ale mam nadzieje ze beda ok po tym wlosy bo daaaawno nie robilam

Mam ogromnego pryszcza na brodzie - wycisnelam go juz i teraz mam czerwone ale musialam - juz byl idealny do pozbycia sie go po nocce z mascia ichtiolowa.

Musze posprzatac mieszkanie a tak mi sie nie chce, senna pogoda...

Potem w planie:
- zmywanie maski szamponem evy czarna rzepa
- szampon alpecin c1 na 2 minuty
- odzywka schauma kiwi
- serum kreatynowe
- prysznic z goleniem
- masaz syrenka
- tarkowanie piet
- peeling twarzy
- serum na biust i antycell
- na buzie krem BB i cos wymysle z makijazem oczu
- na wlosy zel nawilzajacy i wysuszenie suszarka z dyfuzorem ktory mi sie popsul I zanim nie kupie nowej to sie mecze.

A wieczorkiem drinkowanie z TZ
dlatego dalam jeden makijaz,k tory ma akcent na dolnej powiecie, ja bym dala braz na gore, a turkus,zielen,fiolet,gran at na dolna, kazdy z tych kolorow bedzie pasowac, im intensywniejszy tym lepszy efekt
zazdroszcze wieczoru z TZ, jak ja dawno nic nie pilam

Cytat:
Napisane przez zffazoffana Pokaż wiadomość
Kobitki mam pytanie
szczególnie do tych które używają tego sprayu ochronnego tresemme
czy zauważyłyście jakąś poprawe włosów po nim? czy raczej tylko zabezpiecza przed suszarką i prostownicą?

bo jako osoba niezwykle oszczędna dalej się zastanawiam, czy kupić, czy nie? a wasza opinia byłaby dla mnie bardzo pomocnA

dolaczam sie,tez mnie tresemme ciekawi

Kitka pieknie wygladasz nie dziwie sie, ze eks sie za Toba oglada jak tam z nim?

wymienili mi dzis w superpharmie, ta odzywke z waxa i jestem taka szczesliwa, bo akurat ta byla w promocji i oddali mi nawet 7zl jak biznes to biznes

kupilam jakas tanie pestke za 5zl ale wyglada na dobra i grzebien z tymi szeroko rozstawionymi zebami

a dzis na obiad mam pizze i co ja mam zrobic, jak mama zla i jak obiadu nie zjem to juz w ogole wscieknie sie na mnie
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-07, 16:32   #2244
CABIN CREW

a ja już po częściowym SPA

włosy: odżywka miód i cytryna joanny; mycie szamponem pokrzywowym; potem lorys wężowy na pół godziny pod czepkiem;jedwab w koncówki i spray radical na całość

ciało:kąpiel z olejkiem waniliowym; masaż syrenką, peeling; balsam brązujący

zaraz chyba zajmę się stopami

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
kupilam taka za 2,80zl bo tylko taka w realu byla jest napisane 20x1.75g wiec chyba nie jest zle?
a czy pokrzywa nie ebdzie mi kolidowac z vitapilem?

ja mam prostownice gamma, stosuje ja max 3x w miesiacu, a co 2dni grzywka, ale grzywke czesto podcinam wiec z tym nie mam problemu.
wiem, ze jak pojde teraz do fryzjera, to chce te zdrowe wloski jakos chronic, a nie znowu skazac je na rozdwajanie, ale nie wiem cyzm bede wsmarowywac olej kokosowy, tylko u mnie wtedy te loki robia sie oklapniete...

dlatego dalam jeden makijaz,k tory ma akcent na dolnej powiecie, ja bym dala braz na gore, a turkus,zielen,fiolet,gran at na dolna, kazdy z tych kolorow bedzie pasowac, im intensywniejszy tym lepszy efekt
zazdroszcze wieczoru z TZ, jak ja dawno nic nie pilam

dolaczam sie,tez mnie tresemme ciekawi

Kitka pieknie wygladasz nie dziwie sie, ze eks sie za Toba oglada jak tam z nim?

wymienili mi dzis w superpharmie, ta odzywke z waxa i jestem taka szczesliwa, bo akurat ta byla w promocji i oddali mi nawet 7zl jak biznes to biznes

kupilam jakas tanie pestke za 5zl ale wyglada na dobra i grzebien z tymi szeroko rozstawionymi zebami

a dzis na obiad mam pizze i co ja mam zrobic, jak mama zla i jak obiadu nie zjem to juz w ogole wscieknie sie na mnie
dziękuje a zaraz napisze w klubie co i jak

za mną cały dzień pizza chodzi, na dodatek mam jakieś zniżki do dominium....wrrrr....ale jak na razie się powstrzymuje; chociaż boję się bo ma do mnie kumpela przyjśc i .... pewnie wtedy zamówimy

już napisałam w klubie co i jak

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......

Edytowane przez Kitka:)
Czas edycji: 2010-11-07 o 16:47
Stary 2010-11-07, 17:09   #2245
caate
Zakorzenienie

GG do caate

juz patrze

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

chyba mnie pokaralo za to pizze, brzuch mnie rozbolal
Stary 2010-11-07, 17:30   #2246
CABIN CREW

caate

idę zaraz jeszcze raz się nasmarować brązującym balsamem i chyba zacznę oglądać jakieś seriale w necie mam ochote na "chirurgów "

ZALATANA......
Stary 2010-11-07, 17:49   #2247
CABIN CREW

a jednak poszukałam fotek w necie

ZALATANA......
Stary 2010-11-07, 18:19   #2248
CABIN CREW

ZALATANA......
Stary 2010-11-07, 18:24   #2249
caate
Zakorzenienie

GG do caate

wyregulowalam brwi, cudowna jest ta peseta, taka ostra, dobrze chwyta wzielam ja bo spodobala mi sie wygrawerowana rozyczka na raczce i ze byla z takiego matowego tworzywa, jak moja poprzednia, ktora tez chwalilam

jaki olej lepszy parachute,vatika czy amla?

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2010-11-07 o 18:26
Stary 2010-11-07, 18:31   #2250
buahhot
Marcelover ♥♥♥

a ja dzis tez robie wielkie spamowanie

ramoncia, jak ja przyciemnialam swoj blond polozylam farbe n&e w kolorze srebrzystego sredniego popielatego blondu - nie byly takie ciemne ale za to chlodne, na tym wlasciwie mi zalezalo, nie chcialam cieplego odcienia. moze poszukaj wlasnie jakichs srednich blondow, albo po prostu blondow
aa wklejam zdjecie z mojego farbowania na blond

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości