|
|
#3241 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Essence cz. VI
Cytat:
tam najprędzej coś znajdziesz
|
|
#3242 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, dziękuję za wskazówki
|
#3243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() :pro si:![]() ![]() : prosi:
|
|
|
|
|
#3244 |
|
Przyczajenie
|
Nie wiem czy Białystok się zgłaszał - nowa limitowanka RTP w Naturze na Suraskiej, w galerii Zielone Wzgórza na razie przygotowane miejsce (chyba czekają na dostawę), w Douglasie w Auchan na Hetmańskiej nadal DW.
|
|
|
|
#3245 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3246 |
|
Zadomowienie
|
a ja OLEWAM (dobrze czytacie
) RtP - chciałam kupić eyeliner i może któryś z lakierów, ale doszłam do wniosku, że linera pewnie i tak nie będe używać i zamiast tego kupuje lakiery Sensique - Sensual Colors będą moje!
|
|
|
|
#3247 | |
|
Crazy turtle lady
|
Cytat:
gdzie je widziałaś ? Bo ja tylko w gazetce z Natury
|
|
#3248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3249 | ||||
|
Raczkowanie
|
2 dni mnie nie było a Wy tyle napisałyście — czas limitek to jednak sezon wzmożonej zachorowalności na Essence, na tym wątku widać to najlepiej
! Ufff, trochę mi zajęło nadrobienie .Cytat:
.Ja bym na Twoim miejscu spróbowała i stosowała regularnie na dzień i na noc, przynajmniej do póki cera nie odzyska równowagi wodno–tłuszczowej. Mogą się wybłyszczać właśnie dlatego, że są suche — skóra się broni i produkuje więcej sebum. Ehh obawiam się, że to ten Synergen Cię tak wysuszył. Być może masz wrażenie, że jest delikatny ale to on jest sprawcą ściągnięcia i wysuszenia skóry. Wiem z własnego doświadczenia jak "żrąca" jest ta seria. Na drugim miejscu w składzie SLS (a one są toksyczne i niszczą skórę — wysuszają), sporo alkoholu w tym Isopropyl Alcohol, który działa na skórę drażniąco i konserwanty. Widzę ekstrakt z rumianku ale jest on na szarym końcu więc to czy w ogólne działa jest wątpliwe. Ten żel + woda to zabójstwo dla suchej skóry. Radziłabym Ci odstawić i poszukać czegoś bez SLS. Może jakiś delikatny żel do mycia dla dzieci np któryś z Babydeam, ten z serii podstawowej lub z serii Natural — ten z serii podstawowej można kupić najpierw miniaturowe opakowanie żeby wypróbować (w Rossim na półce z tymi mini produktami) lub może żel z wapniem Ziaja, Calma HLC — ma fajny skład, brak SLS i alkoholu, jest delikatny. Nivei się nie pozbywaj, pewnie będzie dobra na wiosnę/lato ale na obecną pogodę nie wystarczy, musisz zacząć używać czegoś tłustszego. Mam nadzieję, że wkrótce stan Twojej cery się poprawi .Cytat:
? Może być na rączce ale i na oczku nie pogardzę . Bardzo ładnie i grzecznie proszę![]() Cytat:
, to i tak muszę czekać, więc poczekam, aż coś się na Rydzowej pojawi . Jak będziesz mieć chwilę to chętnie zobaczą jak ten linerek zielony na oczku się prezentuje![]() .Cytat:
, na szczęście nic mnie nie ominęło z Essence .
|
|
#3250 |
|
Zadomowienie
|
ja na razie też
dlatego nie jestem pewna jeszcze do końca które wezmę, ale kolory mega mi się podobająIshi, nie zamierzasz reaktywować swojego bloga? fajny był
|
|
|
|
#3251 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=Dzięki za info
, to i tak muszę czekać, więc poczekam, aż coś się na Rydzowej pojawi . Jak będziesz mieć chwilę to chętnie zobaczą jak ten linerek zielony na oczku się prezentuje![]() .Wierzę ale tak się spieszyłam, że nic nie widziałam prócz standu Essence z niedobitkami , na szczęście nic mnie nie ominęło z Essence .[/QUOTE]Jak będę miała chwilkę to cyknę zdjęcie i zaprezentuje kolorek
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
|
|
|
#3252 | ||
|
Crazy turtle lady
|
Cytat:
On jest dosyć brązowo-złoty niz pomarańczowy...chociaż to też od światła zależy... A no i jeszcze ode mnie kilka zdań Mam jasną karnację i wersja dla blondynek jest za ciemna, nawet jak bardziej używasz tej jaśniejszej strony. Ale np. moja mama używa samoopalaczy, koralowych róży i bronzerów i na niej pasiak też źle wyglądał. Nie wiem, poczekam, pomyśle co z nim z robić (jako cienie na powieki się u mnie nie sprawdził), wydaje mi się że ten pasiak to zmarnowany potencjał na naprawde dobry shimmer. Cytat:
jeeny, mi już ciśnienie podskoczyło bo nie mam kasy jutro lecieć do Natury po lakiery ![]() A link do bloga mam w podpisie i załóż bloga, chce mieć dużo znajomych ![]()
Edytowane przez Ishikawa Czas edycji: 2010-11-07 o 20:50 |
||
|
|
|
#3253 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Po niecałych dwóch dniach noszenia rozświetlacza powiem, że jest średni. Z reguły rozeitlacze dają moco perłowy połysk, a ten to własnie taki dziwak, połysk jest ale bardzo delikatny (raczej taka satynka, coś między perłą a matem niż zupełny błysk). Jest jasno różowy (nałożony obficiej na całą twarz dla experymentu sprawia, że buzia nabiera nieco różowego odcienia). W sumie ten subtelny efekt roświetlenia mógłby spodobać się zwolenniczkom naturalnego makijazu ale on ma przecież sporo drobinek Narazie nie wiem czy jestem zadwolona, muszę potestować dłużej
|
|
|
|
|
#3254 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zabieram się za oglądanie i czytanie! a jak się zmotywuje i założe to dam tutaj znać, na pewno w końcu chce, żeby ktoś zaglądał od czasu do czasu
|
|
|
|
|
#3255 |
|
Zakorzenienie
|
Ma ktoś jeszcze u siebie limitkę DW może? I linerki? Czy nie ma szans? Bo u mnie jej nie było i chyba już nie będzie...
|
|
|
|
#3256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), mówił, że wszystko pozostałe było raczej w całości. Jedynie shimmerów brakowało - był tylko jeden.
|
|
#3257 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki Kochana
|
#3258 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3259 |
|
Rozeznanie
|
uprzejmie informuję, że w BB w Sferze jest juz limitka RTP
|
|
|
|
#3260 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wprowadza zakaz palenia do dlaczego nie to?
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#3261 |
|
Rozeznanie
|
Poznanianki!
W City Parku nie ma ani jednego rozświetlacza. Byłam koło 14 i nie zostało ani jeden. Poza nim skończyły się najjaśniejsze lakiery z RtP i chyba za mną ktoś brał ostatni fioletowy... Edit: Kaszo Manno, dziś widziałam w Malcie w Douglasie fioletowe cienie z Eclipse, więc może ktoś zechce pomóc. Edytowane przez Szabik Czas edycji: 2010-11-07 o 22:43 |
|
|
|
#3262 |
|
Zakorzenienie
|
ja moge filetowych
|
#3263 |
|
BAN stały
|
recenzja turkusowego eyelinera Return to Paradise wraz z zestawieniem z eyelinerem metal glam oraz kredkami z Crazy About Colour
|
|
|
|
#3264 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|
|
|
|
#3265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3267 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3268 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
! Teraz czekam jeszcze na swatche eyelinera na oczkach mejaczka![]() Dziewczyny które kupiły cienie, jak możecie to wrzućcie swatche na łapkach/oczkach plisss
|
|
#3269 |
|
Wtajemniczenie
|
Warszawianki! jak sytuacja z rozświetlaczami u nas? W której N jeszcze są, w której już wykupione i nie warto się tam tłuc?
Targówek, Metro centrum - zostały jeszcze Badzynka, a w Giżu jest już RtP? Podejrzewam, że tam Essence ma mniejsze wzięcie i jest szansa, że upoluję tam jak nie dostanę w W-wie...
Edytowane przez Inkarnatka Czas edycji: 2010-11-08 o 00:53 |
|
|
|
#3270 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny czy dostępny jest jeszcze lakier z limitowanki essence bella hide?? dziekuje za info
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:28.

tam najprędzej coś znajdziesz 

) RtP - chciałam kupić eyeliner i może któryś z lakierów, ale doszłam do wniosku, że linera pewnie i tak nie będe używać i zamiast tego kupuje lakiery Sensique - Sensual Colors
będą moje!

, to i tak muszę czekać, więc poczekam, aż coś się na Rydzowej pojawi
, na szczęście nic mnie nie ominęło z Essence

)
zabieram się za oglądanie i czytanie! a jak się zmotywuje i założe to dam tutaj znać, na pewno