|
|
#451 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
Cytat:
![]() Zanim Cię zrozumiem, musisz siebie zrozumieć sam. Idę ciemną ulicą, noc nie istnieje, po prostu, ciemność. Patrzysz na mnie, a inni mówią, że chyba coś dla Ciebie znaczę.
|
|
#452 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję.
widzę anioły.
zaprowadzę je do Twoich drzwi stąd nie ma już ucieczki. pokazałeś mi sny, pragnęłam, aby mogły stać się rzeczywistością.
|
#453 |
|
Zakorzenienie
|
myCh (dziękuję) otojest jesteście niesamowite! buzi buzi buzi ;-* " używaj daru życiauśmiechów dzieci, kolorów nieba, zapachu kawy, ciepłego wiatru i dzwonienia tramwajów ciesz się mroźną zimą i upalnym latem szczęście to czas, nie zapomnij o tym jestem tylko kobietą, w genach mam zapisaną wiarę w szczęśliwe zakończenia "
|
|
#454 |
|
Raczkowanie
|
. 'wtedy użyję tego głosu, który cię denerwuje i powiem: -taak, upośledzony umysłowo skarbie, dlaczego nie wypijesz po prostu jeszcze jednego piwa, co? a ty nazwiesz mnie dzi.wką i wszyscy, z którymi jesteśmy, będą zakłopotani. A ja będę na to srać. ale czuję dreszczyk emocji gdy z ciebie kpię mógłbyś do mnie przyjść, moglibyśmy napić się trochę wina, mogłoby być dość miło... myślę, że muszę wypić jeszcze butelkę chciałabym, żebyś nie potrafił mnie zrozumieć, choć zawsze chciałbyś wiedzieć, o co mi chodzi. chciałabym, żebyś miał na moim ciele ulubiony pieprzyk, który potajemnie byś kochał, dlatego, że jest w ukrytym zakamarku którego nikt inny nie zna. chciałabym, żebyś wiedział, że jeśli proszę o dwie czekoladki to tak naprawdę chodzi mi o trzy. ten chłopak jest dzi.wką, najlepszą jaką miałaś lubię spać w twoim łóżku lubię wiedzieć, co się dzieje w twojej głowie lubię nie spieszyć się i lubię twoje myśli i lubię, gdy twoja ręka jest w mojej' |
|
|
|
#455 | ||
|
Rozeznanie
|
zaszczyt ![]() Cytat:
Cytat:
miłość odwzajemniana. ![]() ------------------------------- 'Mówię, że nie potrzebuję miłości, a potem zamykam się w pokoju i mówię do mokrych chusteczek jak bardzo mi jej brak. Narysuj mi serduszko... Nie musi być ładne. Wystarczy że będzie od Ciebie Spodobał mi się ten Twój kawałek świata. Tak po prostu. Bo tak to w życiu bywa, że ludzie przychodzą i odchodzą, mydląc oczy, że ważni jesteśmy, że nasze zdanie ma znaczenie, że to, że tamto, że sramto. A potem pyk. I ich nie ma.'
TRUDNO NIE WIERZYĆ W NIC Edytowane przez ratatamm Czas edycji: 2010-11-07 o 22:50 |
||
|
|
|
#456 |
|
Raczkowanie
|
Chciałabym mieć możliwość szykowania się na spotkanie z Tobą. Chciałabym układać włosy, malować oczy i usta. Nie zdążyć na czas. Potem przybiec, dać Ci lekkiego całusa w policzek i powiedzieć: 'Przepraszam kochanie, szukałam kluczy.' Usłyszeć Twoje: 'Jasne' , poprzedzone uśmiechem i poczuć, jak mnie obejmujesz na powitanie. ____________ Nigdy nie liczyłam na to, że on zechce na mnie spojrzeć, ale co zrobić z głupim sercem? |
|
|
|
#457 |
|
Zakorzenienie
|
pojawiłam się na życzenie Absorbeed <3 mała ;*
+ kamiszka, martyś, ruda, bananowa, twojakokaina, cama, agatte, tis, plotkara, mandragora, renia. jak zawsze big lov w wasza str <3 kamisz nawet nie wiem jak czesto kradne twe opisy.. " Czuję, że coś się zmieniło Jak zwykle to wszystko przez miłość... Odeszła zabrała wszystko już Ubrania, suszarkę, swój cień i róż Wróciła, bo został jeszcze tusz Wyszła... Gdybym mogła schowałabym Twoje oczy w mojej kieszeni żebyś nie mógł oglądać tych które są dla nas zagrożeniem ....Tam tyle kobiet każda w myślach gwałci Cię... Czystość została pogrzebana Razem z nią legł wstyd jestem brudem pod paznokciem twym. Mam być wdzięczna? Za co pytam się Za niepokój, za nieprzespane noce? Za zwątpienia, za obiecany raj Na który pewnie nie zasłużę? "
|
#458 |
|
Zakorzenienie
|
parala cornflower_ ZakreconaNaMaxa - dziekuje i wzajemnie
otojest latin - niezmiennie z tylu rzeczy, które straciłam, powiedziałabym, ze zachowałam tylko to, co było magiczne
moje smutne spojrzenia zagnieździły się, stają się częscia mojego ciała jeśli będą o mnie pytać, nie mów im gdzie poszłam. niech Twoja dusza będzie silna i kiedy spojrzysz przed siebie nie będziesz pamiętał o tym wszystkim, czego Ci nie dałam.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#459 |
|
Raczkowanie
|
'Problemów się nie rozwiązuje,problemy się przeżywa' 'Słowa kieruj z serca, a nie z google.' 'Duszę się w zdjęciach i albumach,w rzeczach i wspomnieniach.' - Nie myślę, marzę. Ty potrafiłbyś myśleć o czymś czego nie ma? ' Edytowane przez rumuneczkaxd Czas edycji: 2010-11-08 o 09:52 |
|
|
|
#460 |
|
Wtajemniczenie
|
witam w nowej części
_________________ nigdy nikogo nie kochałam.
nie marzyłam też o wielkiej miłości, gdyż myślałam, że zdarza się bardzo rzadko wśród ludzi, aby się naprawdę kochali. a teraz... brakuje mi kogoś. obojętnie. mogłaby to być nawet zabawka, do której byłabym przywiązana.
|
#461 |
|
Przyczajenie
|
Ogarnij się dziewczynko!
Ofiara losu wyszła z mody! |
|
|
|
#462 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
_____________________ 'I'll kiss You one last time and I'll begin
to live my life without You.' Pocałuję Cię po raz ostatni i zacznę żyć bez Ciebie.. 'I wonder what I'll do without You.' Zastanawiam się jak to będzie bez Ciebie. 'I hope I didn’t miss out on my true love.' mam nadzieję, że nie przegapiłam swojej prawdziwej miłości. I ruined it and now I'm alone. zniszczyłam to i teraz jestem sama.
|
|
|
#463 |
|
Zakorzenienie
|
<3
siatkaara - nie dość, że w gronie takich talenciar to jeszcze pierwsza. ; o kocham cię cukierasku. <3
parala - cuuudowna! dziękuję to zbyt mało. <3 DorotaComa - jeeejku! zsikam się ze szczęścia. dobrze, że jesteś. <3
|
|
|
|
#464 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie Panny. Jestem tutaj nowa.., ale już od dłuższego czasu podkradam wasze opisy, bo są wspaniałe. A sama.. chciałabym się przyłączyć
![]() Ale żeby już tak nie robić offtopów. poudaję, że jestem szczęśliwa. wystarczy?
oczywiście. fakt, że przez Ciebie płaczę nie poruszył Cię. a poruszyło Cię coś kiedyś, z wyjątkiem jej tyłka? widzę, że słowem 'kocham' szastasz na prawo i lewo jak pieniędzmi na panienki. wydaje Ci się. nie tęsknię i płaczę. Choć czasami jak widzę Cię z nią.. nie daję rady. myślisz, że Twoje 175 cm wzrostu, karmelowe oczka i umięśniona postura może na mnie zadziałać? - i masz rację.. nie lubię czekać. a tym bardziej czekać na to, aż mnie pokochasz. mogę się do Ciebie przytulić? ale tak mocno.. i po raz ostatni. skoro przeciwieństwa się przyciągają, to ona musi być niesamowicie do mnie podoba, bo aż mnie od niej odpycha, kiedy próbuję się do Ciebie zbliżyć.. w jej obecności. widzę, że jesteś prawdziwym romantykiem XXI w. - wysyłasz słodkie ' ;*' na GG, ustawiasz piękne rymy na opisie.. ale w rzeczywistości nie doczekam się od Ciebie marnego 'cześć'. też tak uważam - o n a jest lepsza. tylko ona potrafi spotykać się z jednym, aby potem odbić chłopaka swej przyjaciółki. jakież to słodkie. spacerujecie razem po przerwach, przytulacie się.. - szkoda, że ze mną tak nie mogłeś.
|
|
#465 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ...
nie ufam od tak, więc postaraj się, albo zniknij ! w marzenia moje wplątał się, nadał życiu nowy sens . chcący czy niechcący, to nie miało dla niej teraz znaczenia, najważniejsze było to, że ich dłonie spotkały się ze sobą, na tą krótką chwile . udajemy zimnych, obojętnych chamów, bijemy się wzorkiem, równocześnie uciekając w myślach do krainy naszej miłości . stajemy się ofiarami samych siebie, a najśmieszniejsze jest to, że jeszcze nie dawno udowadnialiśmy sobie miłość . rzecz nie tkwi we mnie ani w Tobie, rzecz tkwi w miłości, więc zamknij się i pocałuj mnie ! ... |
|
|
|
|
#466 |
|
Raczkowanie
|
absorbeed - tak kochanie. a pierwsza jesteś bo miało być w miarę alfabetycznie poukładane. Ale i tak mi to nie wyszło bo o paru osobach zapomniałam na początku. ![]() Tak całkiem szczerze . ?
Nie wierzę już w ideały . *** Idealnie spier.dolony dzień . Iedalnie spier.dolone wszystko . *** Kocham Cię . . . czule , szalenie , na wariata . i co najwazniejsze , Kocham cię szcerze . !
|
|
#467 |
|
Raczkowanie
|
Niech twoje życie będzie wielkim wykrzyknikiem, a nie znakiem zapytania.
Taki ostatni dobry opis
|
|
|
|
#468 |
|
Raczkowanie
|
Za firanką świat, który znam od lat
Zawsze taki sam, kiedy wstaję. Ile można tak, przy tym oknie stać Wypatrywać i wciąż mieć nadzieję Że pojawisz się, zauroczysz mnie I nie odejdziesz. ten chłopak to Mój cały świat Baflo - Wierny jak przyjaciel Baflo - Riki tiki _________ ... a Ty księżniczko ruszaj w świat , przed Tobą całe życie ... ! ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- [napisane przez ameel;miłość jest jak bank. daje coś a później sobie odbiera z oprocentowaniem.] ten opis jest już mój o ile sie zgodzisz ___ |
|
|
|
#469 |
|
Raczkowanie
|
Kiedy jesteś przynosisz ze sobą szczęście i to lepsze niż jakikolwiek inny prezent na całym świecie Możesz być oddalony o setki kilometrów a i tak zawsze jesteś blisko mnie – w moim sercu Owszem nie jesteś ideałem. Nie jesteś najlepszy na świecie. Jest mnóstwo chłopaków ładniejszych, mądrzejszych od Ciebie. Takich bez nałogów, po dobrej szkole, z super płatną praca. Ale oni mnie nie obchodzą, bo liczysz się Ty. Moje serce wybrało Ciebie z wadami i zaletami, nic na to nie poradzę Nie myśl, że skoro Cię kocham, to będę z Tobą, jeśli będziesz zabijać moje serce. Wole żeby umarlo raz a dobrze, niż żebyś kroił je po trochu na kawałeczki. Ono i tak ma już wiele blizn nie wyobrazam sobie ze mogłabym bcy ebz ciebi szczesliwa. Owszem żyłabym ale co to byloby za Zycie? Czarno-biale pelne smutku bolu lez i cierpienia. Nie chce tak zyc.
|
#470 |
|
Raczkowanie
|
Za firanką świat, który znam od lat
Zawsze taki sam, kiedy wstaję. Ile można tak, przy tym oknie stać Wypatrywać i wciąż mieć nadzieję Że pojawisz się, zauroczysz mnie I nie odejdziesz. ten chłopak to Mój cały świat Baflo - Wierny jak przyjaciel Baflo - Riki tiki _________ ... a Ty księżniczko ruszaj w świat , przed Tobą całe życie ... ! ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- |
|
|
|
#471 |
|
Raczkowanie
|
z dystansem biegnę przez życie...
Panie Boże daj mi wczorajszy związek, dzisiejszy humor i lepsze jutro!! -Masz ognia? -Mam. Proszę. -Ale to są zapałki. -No co szlachta drewnem pali. |
|
|
|
#472 |
|
Rozeznanie
|
'
jak zapałki gaśniemy w swojej świetności. Jesień-umierająca natura,płaczące niebo,szarość.To wszystko sprzyja autodestrukcji i osamotnieniu. Nienawidzę tego, że tak strasznie się Tobą jaram. Nienawidzę Ciebie. „Jeżeli kobieta mówi, że cię nienawidzi, to znaczy, że kochała, kocha lub będzie cię kochać” No właśnie.. Mam ochotę wyrzygać wszystkie uczucia i nadzieje z Tobą związane. -dziś jest dzień bez papierosa. -nie obchodzę. z każdym dniem pokazujesz mi, że już nie warto. lubiłam cię poznawać, z każdym spotkaniem i każdą naszą rozmową nadawałam ci nowe cechy, dziś żałuję, że cię tak wyidealizowałam. straciłeś mnie bezpowrotnie, ja zaś boję się, że bezpowrotnie stracę sens, no, ale życie. ' |
|
|
|
#473 | |
|
Rozeznanie
|
kontrastowao- staram się być jak najczęściej, ale przez brak czasu (bierzmowania + nauka + III gimnazjum i próbne testy) sprawia,że jest mnie tu mało. No ale się staram
Cytat:
Nie chcę całować twych ust,
lecz chcę, by to one całowały moje. Nie chcę patrzeć w twoje oczy, lecz chcę, by to one patrzyły w moje. Nie chcę być z tobą, lecz chcę, byś to ty był ze mną. Na zawsze. A kiedy noc przykryje dzień, skończ udawać, że kiedyś będzie lepiej. Na swego serca dnie ukryłam skarb. A skarbem tym byłeś ty. Jesteś ty...
|
|
#474 |
|
Raczkowanie
|
Czuję się tak strasznie naga, gdy na mnie patrzysz. ____________ Nigdy nie liczyłam na to, że on zechce na mnie spojrzeć, ale co zrobić z głupim sercem? |
|
|
|
#475 |
|
Rozeznanie
|
a teraz pocałuj powietrze, bo go już nie ma.
dobrze wiesz, że to boli a znów mi to robisz. i myślałam, że potrafisz dotrzymywać słowa. dowiaduję się, że całkowicie Cię nie obchodzę.
|
#476 |
|
Zadomowienie
|
odsłaniam moje przejrzyste ja
tak nieujarzmione tak niewytresowane Moda na randki w parku, wśród żółtych i pomarańczowych liści już minęła. Teraz nastała moda na samotne, długie, zimowe wieczory z herbatą, pod kocem i z książką obowiązkowo o romansie . Mijamy się między nieprawdopodobieństwem, a tym co jest tu i teraz. tam gdzie anioł stróż zamyka oczy a głos rozsądku zagłusza muzyka - Wczoraj łaziłam po sklepach. – Oooo....Shopping? – Nie, patrzing. witam
|
#477 |
|
Rozeznanie
|
kontrastowa0, siatkaaara, your blue eyes, Toogether93, NieidealnaJa - dziękuję siadam jeszcze czasem na krześle i myślę o tym sercu co od dawna już nie moje. say what u need to say. /powiedz co masz powiedzieć./ jeszcze stoję na skraju parasolki bo przecież obejmujesz mnie niewidzialnym ramieniem. nie płacz przez niego głupia jak będziesz płakać to znaczy, że ci zależy. miałam sto lat aby zapomnieć o miłości mego życia. przystaje czasem na balkonie wdycham powietrze mroźne od łez.
|
#478 |
|
Raczkowanie
|
Byłoby nam razem dobrze, nie zaprzeczysz. ____________ Nigdy nie liczyłam na to, że on zechce na mnie spojrzeć, ale co zrobić z głupim sercem? |
|
|
|
#479 | ||
|
Raczkowanie
|
Byłeś najbardziej wyrachowaną osobą jaką znałam, nawet własną matkę byś sprzedał. ♥♥♥ Czasami nachodzi mnie coś i mam taką wielką napisać do Ciebie i powspominać stare czasy, ale chwilę później odzyskuję zdrowy rozsądek i znowu Cie nienawidzę ♥♥♥ Cytat:
Dziękuję perełko + Życzę Ci kolejnych setek i dużo weny ![]() Cytat:
![]() no bo w końcu Tylko na opisowym ludzie cieszą się z tego że inni ich okradają. ![]()
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" |
||
|
|
|
#480 |
|
Przyczajenie
|
Witam was dziewczyny Wiem że to raczej nie miejsce dla chłopaków ale zarejestrowałem się tu głównie po to by podzielić się moimi tekstami Mam nadzieje że wam się spodobają. Jego przyszłość zależała od tego czy ona odpowie "też Cie kocham" czy "spierdalaj Spaceruje po suchym deszczu bawiąc się z mokrym wiatrem Kiedyś moja dusza uleci z letnim wiatrem i pozostanie po mnie tylko mój ledwo wyczuwalny zapach i zamazane wspomnienia I teraz wszystko co zielone przypomina mi twoje cudowne oczy Wiąż czuje zapach twoich włosów jak wtedy gdy leżeliśmy na trawie i udawaliśmy że chmury są naszymi big milkami Może narazie tyle:P Jeśli się spodobają dodam więcej
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:10.

zsikam się ze szczęścia.