|
|
#481 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
wracam do was na trochę ![]() udaję silniejszą niż jestem w rzeczywistości tytoń, dużo tytoniu i ręce w słoju z ziarnami kawy znowu jestem przypadkowa Mijamy się na ulicy i z prawdą albo półprawdą bo ja jestem pół i ty jesteś pół pół żartem pół serio Masz dwa wyjścia: możesz walić głową w mur i w końcu znaleźć kogoś na stałe albo traktować seks tak jak mężczyźni
Ale to nie ja. wbudowana między żebra i źrenice. bez zapachu o malinowych ustach, którymi możesz się udławić. Edytowane przez follee Czas edycji: 2010-11-08 o 16:56 |
|
|
|
#482 |
|
Zadomowienie
|
i dzięki Tobie uśmiecham się w każdym momencie mojego życia.
|
|
#483 |
|
Raczkowanie
|
Hello Pinito
witamy... rodzynka![]() fajne ![]() ___________ Dzięki niemu stałam się zepsuta. Nosze glany, palę papierosy piję alkohol, a na śniadanie wciągam kreskę Władka... Nie to nic nie szkodzi, tak jest dobrze. Umrę niedługo, ale nie przejmuj się tym. tak musi być jestem tym czym chcę być... -Masz za mało lat by palić, pić i ćpać! -Tak jak również mam za mało lat by kochać. -Dokładnie. -Nie, nigdy się nie ma za mało lat na takie rzeczy, ale niestety mam tyle ile mam, a problemy muszę rozwiązać, cóż z tego, że w taki sposób. Stać i nie patrzeć przed siebie, ani za siebie patrzę tylko pod nogi by nie upaść bo wiem że nie ma już kogoś kto mnie podniesie.. |
|
|
|
#484 |
|
Raczkowanie
|
dzien bez spotkania z Toba uwazam za dzien stracony !!
nawet goraca herbata przypomina mi Ciebie "Buzi Słońce" napisane przez Ciebie i dzień jest o wiele piękniejszy |
|
|
|
#485 |
|
Przyczajenie
|
" Dzień w którym pękło niebo.."
"Banalny słońca wschód. Przewidywalny zachód. Poranki nie cieszą mnie. Rozczarowują noce. Mija kolejny dzień Juz wiem, że nigdy nie będziesz... mój późno już chodźmy spać"
Najbardziej nie mógł pogodzić się z tym, że następnego dnia życie toczyło się dalej. Jak gdyby nigdy nic.Wtedy tez świat się nie zatrzymał. Nawet na najkrótszą chwile. Znowu Bóg niczego nie zauważył. |
|
|
|
#486 |
|
Raczkowanie
|
Powinnam była przewidzieć, że wybuchniesz śmiechem.
|
|
#487 |
|
Raczkowanie
|
to nie był pierwszy raz, ale za to ostatni..
Przeszłość odkreślić grubą kreską, liczy się tu i teraz.
|
|
#488 |
|
Rozeznanie
|
Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲
a Wam nisko się kłaniam <333333333333333
i trusted you, my mistake ufałam ci, mój błąd boy:tell me a secret that you have never told anyone before girl: you wouldn't want to know boy: yeah i do. if you tell me yours, i'll tell you mine girl: i would rather not boy: please? girl: i love you the boy smiled and said "that was mine to" chłopak: powiedz mi jakiś sekret, o którym nie mówiłaś jeszcze nikomu dziewczyna: nie chciałbyś wiedzieć ch: chciałbym. jeśli powiesz mi swój, ja powiem ci mój dz: raczej nie ch: no proszę? dz: kocham cię chłopak uśmiechnął się i powiedział "to był też mój sekret"
egyptians, the biggest fucking hipsters ever triangle is the future! Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲ Edytowane przez otojest Czas edycji: 2010-11-08 o 17:45 |
|
|
|
#489 |
|
Zakorzenienie
|
buziaki ;*
zerkam na Ciebie i widzę co straciłam - nie jest tak źle jesteś moją muzą - taką męską muzą, która zawładnęła moim ciałem ty egoisto! przez ciebie czuję się jak w niebie <3
|
|
#490 |
|
Raczkowanie
|
'Mógł zrobić jeden krok by ja mieć. Nie zrobił.' ' Masz chłopaka?
Nie szukam. Nie chcę. Nie potrzebuję. Pewnie w tym momencie nasuwa ci się pytanie 'dlaczego?'. Ponieważ nie preferuje miłości na sile. Dziwne jest dla mnie posiadanie chłopaka tylko dlatego żeby był. W miłości nie uwzględniam kompromisów. W spólnym byciu razem owszem. Czemu taka jestem? Dojrzałam.' |
|
|
|
#491 |
|
Raczkowanie
|
Nie potrzebuję Ciebie, by wiedzieć, jak świetnie wyglądam w nowych szpilkach.
|
|
#492 | |
|
Zakorzenienie
|
miłość w pełni odwzajemniona Cytat:
![]() ps. jak masz coś jeszcze o zielonych oczach to bardzo Cie prosze ![]() _____ Nie spełniał moich marzeń, sam był ich spełnieniem 'i to nic że patrzysz po prostu gdy ja cieplejszym otulam cię wzrokiem' Prawie oddycham zaczynam od nowa
|
|
#493 |
|
Rozeznanie
|
Czemu nasze serca rozpadają się na kawałki gdy miłość nie okazuje się być taka jak ta w filmach? Ubrała się w mini, upięła włosy do góry, musnęła usta krwistoczerwoną szminką i ruszyła w miasto, by pokazać światu co ON stracił i czego już NIE odzyska. Jest ci smutno? Oja, to musisz być kurewsko dobrym aktorem, bo według mnie to sikasz ze szczęścia. Miłość jest trochę jak choroba - przychodzi nieproszona.
|
|
#494 |
|
Zakorzenienie
|
siatkaara - jej, strasznie mi miło! dziękuję. <3Nensie - wracaj szybko. Pinito - witamy Rodzynka. ![]() _________________________ _______ ' wiesz, za czym tęsknię n a j b a r d z i ej? za zapachem twojej bluzy, za dotykiem twojej dłoni, za biciem twojego serca. za Tobą. tak, czasem będę żałować, że się wtedy nie udało. że, jak zwykle mnie ktoś olał, ktoś się mną zabawił, że znowu miałam złudzenia, że nie wykorzystałam w pełni jego uśmiechu. ale to musiało skończyć się tak, jak się skończyło. to była Utopia. nie pokłóciliśmy się, raczej zrezygnowaliśmy z siebie. to uczucie, kiedy rozmawiasz ze starym przyjacielem i zdajesz sobie sprawę, jak bardzo twoje życie się zmieniło. ale to nic. lubię sposób, w jaki mnie ranisz. bo nie można dojść daleko, zaczynając wciąż od nowa. '
jeśli miłość jest człowiekiem, chodzi mi o Ciebie Mateusz <3 21.11.2012 <3 Edytowane przez chcialam byc Czas edycji: 2010-11-08 o 19:28 |
|
|
|
#495 |
|
Zadomowienie
|
"Z Tobą za rękę w nieznane, chociaż czasem jej nie poznaje"
|
#496 |
|
Zakorzenienie
|
będę górą
z każdym jesiennym liściem spadają ludzkie marzenia żadna z moich sukienek była założona nie z myślą o Tobie mam gdzieś to czy się za mną obejrzysz uparty jesteś. lubię zdecydowanych mężczyzn niedługo zobaczysz mnie daleko nad sobą nie bądź taki pewny. pewni spadają w szybkim tempie pier*olę te słodkie słowa uskrzydlasz moją duszę
|
#497 |
|
Raczkowanie
|
Pinito - witamy witamy!
jak na razie początek całkiem udany oby tak dalej ![]() You make me go insane.
/Sprawiasz, że staję się nieobliczalna./ "I can see and I can feel You're thinking of her again..." /Widzę i czuję, że myślisz o niej znów.../ "Have you ever thought about what protects our hearts? Just a cage of rib bones and other various parts." /Czy kiedykolwiek miałeś pomysł na to jak chronić nasze serca? Tylko ta klatka na żebra, kości i pozostałe różne części./ "A piece of love in your face that bathed me in regret." /Kawałek miłości na twojej twarzy, ja skąpana w żalu./ (Nie jestem pewna czy to dobre tłumaczenie, więc jeśli będzie źle - wybaczcie i proszę o poprawienie )
"Maleńka, świat w Twoich rękach. Nie pokazuj mu się tylko z rana nie umalowana i rób swoje." [aniolek2]622887[/aniolek2] Edytowane przez viper19 Czas edycji: 2010-11-08 o 19:45 |
|
|
|
#498 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kochanie, od progu widzę twój łobuzerski uśmiech i już wiem co będziemy robić tej nocy.
![]()
|
|
#499 |
|
Raczkowanie
|
cześć, pozwolicie mi tu troche pozaśmiecać?
![]() przeglądając wszystkie strony z tamtej części i tej zauwazyłam gdzies tam mój nick więc bardzo dziękuje za pamięć! Jestescie kochane <3 pomimo tego, że mnie tu nie było pamietacie o mnie!? Dziękuje <3 Kocham was ;** ![]() mam nadzieję, że się cieszycie, że wróciłam na trochę? + pozjadajcie sie ![]() mój usmiech Twoją porażką więc będę się uśmiechać bez przerwy. - kocham Cię.. - fajnie masz 'przeciez to nic a tak wiele by zmieniło' czy masz może ochotę zostac własicielem mojego serca? - nie mogę bez Ciebie żyć. - a ja bez Ciebie nie potrafię.. - jestes moje wszystko - ty moje więcej ( rozmowa z moim <3 nie wiem czy juz to dawałam ) |
|
|
|
#500 |
|
Przyczajenie
|
pamiętasz jak oglądaliśmy film w którym była scena i chłopak wypowiadał słowa "do końca moich dni skarbie " ?
pamiętasz jak powtarzałeś mi to dzień w dzień ? teraz wiedz że przez twoje cholerne słowa nie dają mi spać po nocach tylko dlatego że rzuciłeś je na wiatr..
|
|
#501 |
|
Raczkowanie
|
Pinito - Witamy ;d
Gdy osoba bliska twemu sercu pluje Ci prosto w twarz.
_________________________ ____________ pier*** miłość. |
|
|
|
#502 |
|
Raczkowanie
|
Prawdopodobieństwo tego że znowu się w
Tobie zakocham jest jak jeden do miliona ♥♥♥ Zawsze, gdy widzisz mnie z moim chłopakiem nieświadomie przegryzasz wargę. Gdy się z nim całuję ręce zaczynają ci dygotać z nerwów a w głowie pląta się wiele myśli dotyczących mojej osoby. To miłość skarbie -wiesz? ♥♥♥ Kiedyś powiedziałeś mi że jakbym zaczęła palić przestałbyś mnie kochać. A dzisiaj jaram paczkę dziennie a ty nadal mnie kochasz tylko że ja mam to w du.pie bo skoro dałeś mi już kiedyś ultimatum to oznacza że tak naprawdę Twoje uczucia są płytsze od kałuży. ♥♥♥ -zimno... ja chcę lata! -To wyjedź na Kretę
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" |
|
|
|
#503 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje <3
Naughty_ - kurde ile w Twoim poście mojej twórczości i to w cudzysłowie, szok i miłe zaskoczenie <3your blue eyes, xxgroszek07xx, follee, otojest - okradłam <3 ![]() happyend- wreszcie ! borę to co daje mi czas, los i życie i nawet jeśli to jest gówno, zgoda lepsze to niż nic. poznawałeś mnie rękoma, oczyma, uszami, nie chciałeś zaglądnąć głębiej... kiedyś powrót samotnie do domu byłby niewyobrażalną torturą, a dziś jest dobrze zorganizowanym czasem na przemyślenia. miłość ma różny kształt. najczęściej pasji i rzeczy idiotycznie oczywistych. czyżby bezsilność była wpisane w me tęczówki? stała przed nim i patrzała na Niego jak na całkowicie obcego człowieka, krzyczał i zawzięcie gestykulował, z ledwością połykał nagromadzoną ślinę w ustach, kim on właściwie był? Jej oczy mówiły o bezsilności, jej włosy o wyczerpaniu, a postawa o totalnej rozsypce " niczego już od Ciebie nie wymagam..." głos jej się nie załamał, była silna przez kilka chwil po czym serce rozpadło się na dwa. Chyba tego nawet nie zauważył. daj mi noc jedną z wielu, najwspanialszą, jedyną. i dziś te ulice, zakamarki, pokój i kanapa mają określoną twarz i zapach, ubiór i uśmiech. I takie zostaną w mej pamięci po wieki wieków. wystarczył jeden weekend by obudziła się dawna ja. Bogata w wyobraźnię, prowadzona pasją i zaciętą wolą przetrwania. dziś przedmioty martwe bliższe niż osoby dobrze znane. I dalej masz zamiar mijać mnie bez słowa, tak bardzo Ci to odpowiada?
Edytowane przez Paralogiczna Czas edycji: 2010-11-08 o 20:21 |
|
|
|
#504 |
|
Zadomowienie
|
moje myśli jak sinusoida w zeszycie od języka polskiego. myśli, które zemdlały i które mylą kroki. myśli, które samoistnie dążą do ejakulacji. myśli o tobie, myśli wokół ciebie. jestem taka zakochana i taka bezmyślna... mam taką wizję - tło wypełnia "englishman in new york" stinga, a my naprzeciw siebie tańczymy trzymając się za ręce i patrząc w oczy. mogłabym tańczyć z tobą, chociaż wcale tańczyć nie potrafię. tylko mnie poproś do tańca, jakbyś mnie kochał nad życie..... przypływy, odpływy... przypłynąłeś do mnie szóstego miesiąca roku; to jakbym znalazła list w butelce na plaży - nagle i niespodziewanie. wypełniasz mnie całą jak ten list butelkę. nie odpływaj. Uwolnij mnie ze smutku choć tu do mnie spójrz na mnie rozgrzej serce. "Jestem buszującym w zbożu łysym myślicielem. Jestem arogantem, cynikiem w złotej masce, uśmiechem ironii." Mimo że niebo nad głowami nie jest nasze, widzę w nim swoje skrawki. A te najpiękniejsze chowam przed zdegenerowanym światem.
żegnaj przyjacielu. Malina 19.01.1994 - 24.09.2012 [*] Edytowane przez SparklyAngel Czas edycji: 2010-11-08 o 20:25 |
|
|
|
#505 |
|
Rozeznanie
|
'Bo marzenia się nie spełniają, sny zawsze kończą, wspomnienia wracają, kawa uzależnia, papierosy zabijają, czekolada tuczy, a naiwność bierze górę nad podświadomością.
Pamiętaj o mnie, dobrze? Może będę się mniej bała, może będę usypiała spokojniej. -...Potem będzie wiosna. Na wiosnę wszystko budzi się do życia, ludzie się zakoch*ją... -.. Masz racje, właśnie na wiosnę się w Tobie zakochałem. -A teraz mamy jesień. Natura umiera, ludzie się odkoch*ją.. -.. Ty to powiedziałaś. ' |
|
|
|
#506 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam w Nowej cześci.
Stara zapomniana Lolja wróciła ![]() Nadchodzą coraz krótsze dni, Nadchodzą mroźne zimowe wieczory. Odchodzisz Ty. Było miło ale się skończyło. Dajesz Malina.!
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
#507 |
|
xoxo
|
bo ja zawsze byłam dobra w wymyślaniu happy endów, a Ty wprost genialny w rozpieprzaniu ich
Nie wiedzieć czemu, kochanie, słodka miłość zostawiła nam na pożegnanie gorzkie rozczarowanie. Gdybyś miał możliwość cofania czasu, przeżyłbyś chociaż rok bez użycia tej opcji ? suche usta nawilżał deszcz, a wiatr łzy suszył . i rosła tak w blasku słońca . dorosłość czasem nie ma nic wspólnego z dojrzałością... Czuje się przy nim bezpiecznie. Jak mała dziewczynka, która znalazła swojego super bohatera. Tylko co zrobić jak nawet super bohater zawodzi? Kolory żółci, której tak nie lubię wydają się być w tym momencie takie piękne. Opieram głowę na Twoim ramieniu i pozwalam smagać się po twarzy ostatnim ciepłym promieniom słońca, by móc zapamiętać je na długo nim pozwolą nam znowu cieszyć się swoją ciepłą egzystencją. On był tak bardzo oderwany od rzeczywistości, że żył na granicy pomiędzy świadomością a snem, tej granicy pomiędzy życiem a śmiercią, nazywany przez innych zwykłym idiotą i głupcem. -Nie mam obowiązku spędzać z Tobą w kółko czasu, nie jesteśmy razem - A ja mimo wszystko i tak Cię kocham -Co będzie jutro? - Jutro? "Jutro" pokaże nam czy "dziś" będzie kolejnym dramatem czy historią z happy endem...
|
#508 |
|
Raczkowanie
|
I cały etap ` mam Cię w dupie ` ch#j strzelił , gdy zobaczyłam Twój łobuzerski uśmiech . Chodz ! Zatańczmy w deszczu , śmiejmy się do łez . Życie jest piękne , gdy miłość w sercu jest . ! <3 I nigdy nie zapomnę Twojego spojrzenia , gdy pierwszy raz mówiłeś `Kocham `. Słowa tracą wartość , gdy wypowiadamy je bez wiary . Ten sam schemat co wieczór . 00:00 . Telefon w dłoni . Nadzieja .I gorycz rozczarowania . Już nie doczekam się na słodkie "kocham Cię" na dobranoc . otojest - choleraaaa uzależniasz dziewczyno !
______________________ Usiądź obok, wsłuchaj się w bicie mojego serca i trwaj tak na zawsze. ![]() Edytowane przez mad_woman Czas edycji: 2010-11-08 o 20:59 |
|
|
|
#509 |
|
Zadomowienie
|
'Tell me how can I forget You if You're never really gone?' Powiedz, jak mam o Tobie zapomnieć, skoro Ty tak naprawdę nigdy nie odszedłeś? 'Don’t stop the music it feels good, it keeps my mind of me missing You.' Nie zatrzymujcie muzyki, ona sprawia, że czuje się dobrze, trzyma moje myśli z dala od tęsknoty za Tobą. 'That's all I want right now. That's all I just fail to find. That's all I need, and I won't get it in my life..' To wszystko czego chcę. To wszystko czego mi brak. To wszystko czego ja nigdy nie będę miał..
|
|
#510 |
|
BAN stały
|
... kochankowie od siedmiu boleści, nawet spojrzeć na siebie nie potrafili wśród tłumów . budzisz we mnie coś czego określić nie jestem w stanie, budzisz we mnie pragnienie jakiego nigdy dotąd nie czułam . gdybym powiedziała Ci, że umieram, pożegnał byś ze mną świat ? nie ułatwiasz mi życia, ale lubię Cię, więc zostań . i nagle to, co było jasne jak słońce, stało się wielką niewiadomą, nagle nasza znajomość, obróciła się pył . ... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.

witamy... rodzynka

dziękuję. <3