Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz.III - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-08, 16:36   #991
scoobs
Rozeznanie

Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz

Czesc dziewczyny, jakis cud sie stal. Polozylam Alexa do lozeczka, dalam mu smoczka i cichutko, patrze, a on sobie spi, ale bez smoczka... nie podniecam sie za bardzo, bo to pewnie jednorazowe, bo On jest ogolnie uzalezniony od mojej piersi lub od bujania w wozku....

Bylam w Lush i kupilam mask ofmagnamity, nawet fajna, i wzielam probke dwoch kremow. Skins shangri la jest dla cery kolo 30 - tki, i jest rewelacyjny, swietne uczucie, jak go poloze na buzie, ale jest mega drogi... Na szczescie dzieczyna mi nalozyla, ze wystarczy na jeszcze kilka nalozen.

Dzidzia- mam pytanie do Ciebie. Czy platki owsiane to mozna jesc na surowo, tzn wymieszac w muesli i jesc z jogurtem, czy trzeba je zaparzyc najpierw?

U nas nocki bez zmian, Ali budzi sie co dwie godzinki, raz mi sie Go udalo uspic bez jedzenia, a tak to karmienie non stop. Z butelki dalej nie chce jest, na spiocha wieczorem udaje mi sie dac mu butelke modyfikowanego, zje ok 200ml a po 2 godzinkach znowu chce jesc...
scoobs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-08, 16:44   #992
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401
Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz

anecia może zależy od przychodni

---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ----------

lazurowa a czy to konieczne, żebyś szczepiła Małą dodatkowo??
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-08, 16:59   #993
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość

lazurowa a czy to konieczne, żebyś szczepiła Małą dodatkowo??
jesli juz sie zaczelo to chyba trzeba kontynuowac
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-08, 17:54   #994
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
jesli juz sie zaczelo to chyba trzeba kontynuowac
dzięki za odp
Stary 2010-11-08, 19:24   #995
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
ja pierwsze słyszę, że trzeba mieć rmua na dziecko. Przecież na siebie nie trzeba.
bo nie ma w tym roku ksiązeczek rodzinnych i trzeba mieć zaświadczenie o wpisaniu dziecka do swojego ubezpieczenia i aktualne rmua

dostałam dziś mandat i 3 pkt karne za źle umocowanie foteliki, przymocowałam jak na rysunku na foteliku i się kutwa doczepiła, później mnie śledzili po całym mieście czy faktycznie jadę tam gdzie mówiłam...

ale za to za miast za kawę zapłacić 28zł zapłaciłam 8
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-08, 19:24   #996
niezawsze
Zakorzenienie

Jak tam Dzidzia? Mialas robic test po poludniu

My po szczepieniu, Maja zasnela od razu po nim, teraz sie bawi na macie

Pojechalam dzis po pajace do spania, bo juz ciasno ma i co nie bylo tanszego niz za 30zl, w 3-paku 89zl masakra jakas, bylam w smyku i mothercare, wole kupic z nexta za 69zl 3-pak, w ogole cany wszystkie do gory skoczyly juz przed swietami masakra.

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-08, 19:57   #997
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość
My juz po szczepieniu. Mala zasnela pol godzinki temu, biedna wymeczona.
Dzis wazy 6,2 kg i nie wiem jakim cudem ale wyrasta juz z pampkow 3
To aż nieprawdpodobne. Alisa waży 5050g. A między nimi tylko 3 dni różnicy.

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
Wlasnie robilam Adaskowi samolocik i piszczal z radosci a jak go posadzilam u mnie na brzuchu i zaczelam sie smiac to on tez zasmial sie na glos(kilka dni temu pierwszy raz a teraz drugi) kilka razy az czkawki dostal ...poryczalam sie moje kochane dziecko ...eech jakas rozlazla i do dupy dzis jestem
Heh, Alisa zaśmiała się na głoś 3 i pół tygodnia temu, jak ją Tatuś wygilgotał i dupa. Od tego czasu ani razu . Czego bym jej nie zrobiła, to dla mnie nie chce się zaśmiać

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
Dogadałam się z tą przyjaciółką M. co do ciuszków. Napisała, że je wszystkie spakuje i da znać kiedy będę mogła po nie podjechać. Nawet nie wiecie jak się cieszę. A M. niech spada na bambus- nie chcę jego litości.

Cytat:
Napisane przez scoobs Pokaż wiadomość
Dzidzia- mam pytanie do Ciebie. Czy platki owsiane to mozna jesc na surowo, tzn wymieszac w muesli i jesc z jogurtem, czy trzeba je zaparzyc najpierw?
No to zależy . Są płatki, które są miękkie i możesz je spokojnie zjeść na surowo. Wtedy błonnik w nich zawarty daje lepszy efekt. A są takie, np. górskie, na których połamiesz sobie zęby .

Moje dziecko w ilości wycia przeszło dzisiaj samo siebie

Wynik negatywny.

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-08, 20:07   #998
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

niezawsze a nie patrzyłaś na allegro?
karolcia Iga ma książeczkę rumowską

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość

Moje dziecko w ilości wycia przeszło dzisiaj samo siebie

Wynik negatywny.
Coś ją bolało?

A co do testu, szkoda
Stary 2010-11-08, 20:12   #999
aneciaslonko
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
dostałam dziś mandat i 3 pkt karne za źle umocowanie foteliki, przymocowałam jak na rysunku na foteliku i się kutwa doczepiła, później mnie śledzili po całym mieście czy faktycznie jadę tam gdzie mówiłam...
Powinni pouczyć a dopiero za brak fotelika karać mandatem..
aneciaslonko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-08, 20:14   #1000
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Coś ją bolało?

A co do testu, szkoda
Ta. Nowe umiejętności i tęsknota za Tatusiem, który miał urlop i poszedł dziś do pracy po tygodniu wolnego.
No szkoda, ale jeszcze nic straconego, bo Tatuś mimo obaw wczoraj postanowił pobawić się bez zmian

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-08, 20:23   #1001
martysek
Zadomowienie

Papi, dziękuję za odpwoiedź i trzymam kciuki za Adasia. Rozmawiałam dziś włąśnie z TŻtem o Tobie i był w szoku,że nie dość, że się tyle przy porodzie wycierpiałaś, to jeszcze biednemu Adasiowi non stop cośdolega.
Nie próbowałam jeszcze beżowego korektora, bo kocham żółty, ale jutro spróbuję i zdam relację.

Na allegro pojawiły się pędzle Pixie, ale mi się średnio podobają. O ile dobrze pamiętam,kiedyś były z drewnianą rączką.
martysek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-08, 20:23   #1002
entertete
Rozeznanie

anuszka no mi też coś sie kołatalo z tym pół roku, ale i tak pani mi kazała wziąc dowód ubezpieczenia, fak, że nie mówiłam ile dziecko ma

W każdym razie jednak małż zgłosił, tylko pieczątki nie ma więc może jakoś zdąży załatwić, choć jutro małO czasu - lecim do neurologa (ale prywatnie) sprawdzić czy wszystko okej- rączką już zachowuje się lepiej ale wolę mieć konsultację.
entertete jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-08, 20:26   #1003
anoxa
Zakorzenienie

pisalam posta i doopa sie nie dodal bo mi sie wizaz wiesza

z tego co pamietam ...

papi
mam nadzieje ze Adaskowi juz lepiej no i dziekuje za pamiec

dzidzia
niestety nie mam numeru do kasi

i fakt dosc niepokojace ze itakasia sie tak dlugo nie odzywa

niezawsze ja fajne pajace kupowalam w tesco po niecale 40zl za 3 szt z myszka micky mlodemu kupowalam z niebieskim a dla dziewczynki sliczne z rozem byly sa poza tym inne wzory tez poza micky warto zobaczyc zwlaszcza ze czesto sa na nie promocje i kosztuja 20-30zl za 3 pary

u nas ok sobote i niedziele siedzielismy u mojej mamy dzisiaj jakos od rana sprzatanie i pozniej byla znajoma z corcia cos mi hubcio od wczoraj kilka razy zakaszlal ale jutro szczepienie wiec przed pediatra go zbada
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-08, 20:27   #1004
martysek
Zadomowienie

Dzidzia, moja Natalia waży już ponad 7 kilo, a między Aliską, a nią jest dzień (niecały) różnicy Jeszcze nie słyszałam, żeby się śmiała, za to z zamiłowaniem powtarza co chwilę "ouuu". Główkę trzyma sztywno już ponad miesiąc.
martysek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-08, 20:30   #1005
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:

Ciekawe gdzie jest agravka,
jestem kochana! czytam, ale nie mialam humoru, bysie odzywac... jestem u rodzicow i Ada tutaj wcale nie chce zasypiac sama... poprostu tragedia,wczoraj ponad godzine plakala okropnie i wogle sie nie uspokajala...rodzice zaczeli na mnie krzyczec ze znecam sie na dziecku... rezultat jest taki, ze od wczoraj spi ze mna w lozku, ale w srode przyjedzie TZ, to bedzie ja odkladal, bo jak ja to robie to ZAWSZE sie budzi...
ogolnie humor mam nieciekawy z tego powodu, bo mam uczucie, ze sie cofamy...
Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
Aneciasłonko- teraz Jagodzie leci 14 tydzień życia. Pierwsza dawka była w 7 tygodniu czyli już jest 7 tygodni, a 15 listopada będą dopiero zamawiać szczepionki. Tyle załatwiła moja mama a ja nie umiem się tam dodzwonić...
a nie mozesz kupic tej szczepionki w normalnej aptece?
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-08, 20:31   #1006
anoxa
Zakorzenienie

dzidzia jutro chyba ja bede testowac

bo mimo ze biore tabletki jakies glupie obawy mam przy cerazette plamilam kilka razy teraz biore yaz wlasnie jutro koncze op i mialam niby okres (jednen do dwuch wyciekow dziennie wiec minimalne to bylo) przez jakies 4-5 dni i koniec wiec mnie to niepokoi a dzisiaj mi sie nawet snilo ze w ciazy jestem wiec dla spokoju zrobie test choc nie sadze aby to ciaza byla no i po porodzie nie mialam jeszcze takiego "normalnego" okresu jak to niektore z was mocny mialy a nawet takiego jak przed ciaza nie mialam
Stary 2010-11-08, 20:31   #1007
Xawmeli
Rozeznanie

wiolek--dostalas wiadomosc...daj znac jak sie zdecydujesz....
Xawmeli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-08, 20:32   #1008
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość

dzidzia
niestety nie mam numeru do kasi

i fakt dosc niepokojace ze itakasia sie tak dlugo nie odzywa

niezawsze ja fajne pajace kupowalam w tesco po niecale 40zl za 3 szt z myszka micky mlodemu kupowalam z niebieskim a dla dziewczynki sliczne z rozem byly sa poza tym inne wzory tez poza micky warto zobaczyc zwlaszcza ze czesto sa na nie promocje i kosztuja 20-30zl za 3 pary
wlasnie tez sie martwieo itakasie...
co do pajacow, w tesco sa naprawde fajne i tanie!
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-08, 20:43   #1009
anoxa
Zakorzenienie

aniaa super ze u laryngologa wszystko dobrze

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

agravka ja malemu od poczatku te tescowe kupuje mialam serie z kubusiem puchatkiem pozniej dwie na promocji kupilam jedne 17zl za 3 pray drugie chyba 27zl za trzy pary a teraz ostatnio tez dwa komplety po 3 pary uwielbiam je i naprawde sa super raz kupilam jeden pajacyk w pepco i porazka miedzy guzikami material sie rozchodzi blech a tamte sa super
Stary 2010-11-08, 21:24   #1010
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
aniaa super ze u laryngologa wszystko dobrze

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

agravka ja malemu od poczatku te tescowe kupuje mialam serie z kubusiem puchatkiem pozniej dwie na promocji kupilam jedne 17zl za 3 pray drugie chyba 27zl za trzy pary a teraz ostatnio tez dwa komplety po 3 pary uwielbiam je i naprawde sa super raz kupilam jeden pajacyk w pepco i porazka miedzy guzikami material sie rozchodzi blech a tamte sa super

ja tez kupuje te z tesco od samego poczatku. te w 3 pakach i jeszcze dodatkowo jakies inne ale tez w tesco. sa niedrogie a fajne. juz mam zapas na 6-9 miesiecy wlasnie te z myszka miki i z puchatkiem. na promocji byly po 26 zl chyba
tez sie zastanawialam gdzie jestes ze sie nie odzywasz

a itakasia zamilkla strasznie. dziwne to. mam nadzieje ze wszystko ok
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-08, 21:52   #1011
wiolek1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
dobra koncze juz ten temat bo sie powtarzam i nie chce zanudzac ale przynajmniej se pogadam

a wogóle to kiedy będziecie mieć te wyniki ?
w sobotę na pewno zaliczysz
i wiem, że to nie problem zamówić na zbiorowym ale ja trochę dzikus jestem i dlatego wolę najpierw popróbować te co u nas dostępne, załapać ocb z wszystkim i może wtedy się dezwę tam

Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość
Mineralowo tu !

Mi sie koncza probki edm i tez bede zamawiac kolejne do testow.
Napalilam sie na lauresy http://lauress.com/

My juz po szczepieniu. Mala zasnela pol godzinki temu, biedna wymeczona.
Dzis wazy 6,2 kg i nie wiem jakim cudem ale wyrasta juz z pampkow 3
ślicznie już waży
no ja lauressów raczej nie pozamawiam próbek bo po 1 nie mam karty kredytowej ( a chyba tylko tak można za zamówienia płacić ) po 2 mój angl jest na takim poziomie że a po 3 będę próbować pixie
i wiem, że można na wątku zbiorowym ale tak jak wyżej napisałam ja dzikus ;P

scoobs żeby to spanie nie bylo jednorazowe

Cytat:
Napisane przez martysek Pokaż wiadomość
Na allegro pojawiły się pędzle Pixie, ale mi się średnio podobają. O ile dobrze pamiętam,kiedyś były z drewnianą rączką.
hmmmm jaka cena taka sama jak EDM
to wolę te co dziewczyny ostatnio pokazywały jakość pewnie ta sama a cena praktycznie przez pół

Cytat:
Napisane przez Xawmeli Pokaż wiadomość
wiolek--dostalas wiadomosc...daj znac jak sie zdecydujesz....
hmmm odpisałam czyżby nie doszło ? zaraz jeszcze raz napiszę

Edytowane przez wiolek1
Czas edycji: 2010-11-08 o 21:54
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-08, 22:03   #1012
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
niezawsze a nie patrzyłaś na allegro?
tez drogie albo mi sie nie podoba :/
Cytat:

ale one maja nadruk, ktory sie spiera

Mi takie sie podobaja np.: http://www.halens.pl/pl/q4r/neu_kind...968/index.html

Roznie z ta waga u maluszkow, moja za 2 tygodnie bedzie miala 4m a wazy niecale 6kg dopiero
No i pediatra powiedziala, aby zaczac jej wprowadzac sloiczki jak skonczy 4m i gluten od od 5 miesiaca, najpozniej 6, bo jest jakis nowy schemat zywienia niemowlat i podobno im wczesniej sie wprowadzi gluten tym mniejsze prawdopodobienstwo celiakii jest pozniej.

Maciuś
Stary 2010-11-08, 22:21   #1013
anoxa
Zakorzenienie

niezawsze kupilam chyba z 6 trzypakow roznych i jeszcze zadne mi sie nie spraly te fajne wrecz sliczne ale tych z tesco miala bym jakies 3op zwlaszcza ze uzywamy ich tylko do spania

aniaa od czwartku melduje ze bedzie mnie malo bo w koncu maz przyjezdza
no mi tez one super pasuja tak samo jest z bodami tez sa fajne a te z kubusiem mialam na 0-3mc a z myszka micky mamy teraz i jeszcze jedne wlasnie jak bede teraz w zielonej musze kupic kolejny rozmiar bo moj mlody tylko w pajacykach spi pewnie nie dlugo jakis nowy wzor bedzie byly raz tez biale po jakies 20zl za 3 op i zaluje ze nie wzielam bo lubie hubcia w bialym
Stary 2010-11-08, 22:57   #1014
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
niezawsze kupilam chyba z 6 trzypakow roznych i jeszcze zadne mi sie nie spraly te fajne wrecz sliczne ale tych z tesco miala bym jakies 3op zwlaszcza ze uzywamy ich tylko do spania
ja mialam raz z tesco takie maluske na 0-1 m z plutem i bylo fajne, ale pozniej mialam body z kubsiem i tragedia, dlatego sie boje kupowac juz takie, ale moze sie przejade i zobacze do tesco daleko w sumie nie mam

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Papi super z tymi usmiechami i oby jutrzejszego dnia Adas sie wiecej smial, niz myslal o brzuszku biednym

Dzidzia szkoda..., ale pewnie Ci ulzylo troche

Maciuś
Stary 2010-11-08, 23:01   #1015
trojan_iza
Przyczajenie

cześć jestem tu całkowicie nowa, ale bardzo zainteresowana.
Urodziłam małą Anię 22 lipca 2010 i po porodzie byłam całowicie wyłączona z życia - miałądrugą cc i przez dwa tygodnie nie mogłm się ruszać (po pierwszej cesarce na drugi dzień mogłm już biegać),a potem poobiły mi się ropnie w piesiach i znowu szpital, ieć dopiero teraz w wraca do nomalngo życia. i mam pytanie - Z powodu kilku przeziębień przekładałam szczepienia Ani. A teraz zastnawiam się nad pneumokokami - szczepić czy nie szczepić? Z jednej strony to przecież ogromna ingerencja w malucha, z drugiej strony to trzeba wspomagać system odornościowy naszych maluchów. Szczepiłyście?
trojan_iza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-09, 00:39   #1016
vette
Zadomowienie

Cytat:

Swoją drogą ostatnio uświadomiłam sobie, że Alisa urodziła się dokładnie, co do dnia 9 miesięcy po ostatniej miesiączce . 18 listopada miałam okres, a mała postanowiła wyjść 18 sierpnia
Ja mialam dzien wczzesniej okres.
Za chwile minie rok....

Cytat:
To aż nieprawdpodobne. Alisa waży 5050g. A między nimi tylko 3 dni różnicy. .
To normalne, kazde dziecko inaczej przybiera.

J. nie ma szyi

wiolek dam Ci znac jak bede zamawiac z L.
podepniesz sie jak bedziesz chciala
vette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-09, 00:45   #1017
marissima
Zadomowienie

GG do marissima

Witam Wszystkie MamusieJestem nowa na tym forum.Mój synek urodził się 3 lipca i niedawno skończył 4 miesiące.Pozdrawiamy serdecznie

http://shywordinmyhead.blogspot.com/

[ross_i]695240[/ross_i]
marissima jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-09, 03:40   #1018
alutka78
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez trojan_iza Pokaż wiadomość
cześć jestem tu całkowicie nowa, ale bardzo zainteresowana.
Urodziłam małą Anię 22 lipca 2010 i po porodzie byłam całowicie wyłączona z życia - miałądrugą cc i przez dwa tygodnie nie mogłm się ruszać (po pierwszej cesarce na drugi dzień mogłm już biegać),a potem poobiły mi się ropnie w piesiach i znowu szpital, ieć dopiero teraz w wraca do nomalngo życia. i mam pytanie - Z powodu kilku przeziębień przekładałam szczepienia Ani. A teraz zastnawiam się nad pneumokokami - szczepić czy nie szczepić? Z jednej strony to przecież ogromna ingerencja w malucha, z drugiej strony to trzeba wspomagać system odornościowy naszych maluchów. Szczepiłyście?
Witaj. Skad klikasz?
Ja bede szczepic Dagusie przy ostatniej dawce szczepionki 6 w 1, tak polecila nam pediatra.

Cytat:
Napisane przez marissima Pokaż wiadomość
Witam Wszystkie MamusieJestem nowa na tym forum.Mój synek urodził się 3 lipca i niedawno skończył 4 miesiące.Pozdrawiamy serdecznie
witajcie na naszym watku
Stary 2010-11-09, 08:00   #1019
marissima
Zadomowienie

GG do marissima

Mój synio już wstał i właśnie pisze ze mną nowe wiadomości
19 pazdziernika ważył 6,6o teraz za tydzień mamy kolejne szczepienie ciekawe ile mu się utyło ale chyba sporo bo m wałeczki na brzuszku a uda ma grubsze niż jego półtoraroczna siostrzyczka

http://shywordinmyhead.blogspot.com/

[ross_i]695240[/ross_i]

Edytowane przez marissima
Czas edycji: 2010-11-09 o 08:47
marissima jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-09, 08:33   #1020
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Witam, tak nam się dobrze spało z TZ że aż mało nie spóźnił się do pracy
Mała zjadła o 6 i śpi dalej
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości