![]() |
#391 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XX
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#392 | |||
grozi wypollizowaniem
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() roślinki to nie dla mnie, potrafie zasuszyc nawet kaktusy..zresztą mam ślepotę kwietną-nie widzę kwiatków..... kurde-macie jakies hobby? vesenka wiem ze robi bizu, a reszta? ![]() bo ja jak sie tak skupię, co naprawde lubie, to naprawde to lubie tylko latac po muzeach....ale tego sie nie da robic siedząc w domu ![]() Cytat:
ooo-a ja myslałam ze zrazy i klopsy to jest to samo ![]() ale ze makijazowe? ja sie nie maluje wiec odpada Cytat:
na joge nie chodze bo od wrzesnia jestem cały czas hora i nie mam siły
![]() |
#393 |
Zakorzenienie
|
No sama napisałaś, że swoją ciężko mu może być, to cudzą będzie łatwiej
![]() 1. Praca 2. Pieczenie ciast / gotowanie 3. Czytanie książek po angielsku 4. Ogrodnictwo 5. Nauka AutoCADA, Solidoworksa ( no chyba, że umiesz ? ![]() 6. Wsiąknięcie w programy graficzne ( no chyba, że umiesz ? ![]() 7. Nauka programów do księgowości ( no chyba, że umiesz ? ![]() 8. Nauka programowania (tylko nie jakiś tam html). 9. Śpiewanie, gra na gitarze basowej 10. Żeglarstwo 11. Snowboard 12. Ewentualnie jeszcze wędkarstwo 13. Ewentualnie jeszcze rzeźba 14. Ewentualnie to co jest jednym z moich interests - rozwiązywanie zagadek, łamigłówek matematycznych ![]() 15. A i jeszcze ikebana ![]() O jeszcze! 16. Zielarstwo może? ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-11-08 o 19:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#394 |
grozi wypollizowaniem
|
aaa-ksiazki jeszcze lubie czytac
![]() ![]() ![]()
#396 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to tak gwoli ścisłośći - czy nie czasem technik od rentgena? a jeśli nie to czy ktoś na sali umiałby określić czy do rtg przełyku trzeba mieć zdjęte ciuszki do rosołu od pasa w górę? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-11-08 o 19:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#397 |
Nindżopesz
|
Pożytecznego nie mam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#398 | |
Zakorzenienie
|
zwizualizowałam sobie śmieszny film
![]() przetwory domowe ![]() ![]() Cytat:
![]() tzn. teraz jest mi nawet za ciepło ![]() ![]() ![]() ![]() o tej godzinie ![]() zeżarłam kluski i teraz nasłuchuję jak mi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#400 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() 2. czasem praktykuję ![]() 3.-kurde wymagające hobby ![]() 4. ![]() ![]() ![]() 5. 8 godzinn autocada dziennie mi wystarczy ![]() 6. troche umiem,ale mało mnie to jara..wszystko czego sie nauczyłam bo musiałam mnie nie jara ![]() 7. yyyyy....tylko po co mi to? 8. nie czuje sie na siłach 9. ![]() ![]() 10. ![]() 11. ![]() 12. ![]() 13. oj nie...to moja trauma ze studiów ![]() 14. kiedys mialam faze na sudoku....ale ilez mozna ![]() 15.nie lubie kffffiatków dobra-wyszlo ze nic mnie nie interesuje ![]() ![]()
![]() |
#401 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#402 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#403 |
grozi wypollizowaniem
|
czyli hodowla marychy na parapecie? ![]() oj to bardzo źle widzisz bo ja sie boje wody ![]() kolezanka ma takie hobby-zreszta nadawałaby sie do młodych zonek ![]() ![]() ![]() ![]() ale zeby nie było-ogóry produkujemy co roku-wspólnie z małżem,ale bez celebracji-na zasadzie ja wpycham zielsko a ty ładuj ogóry ![]() ![]()
#404 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale hobby to musi przede wszystkim cieszyć ja myślę biżu na handel to dobre hobby ale chyba nie jara co nie - ja bym to robiła wyłącznie dla profitów |
|
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
Zakorzenienie
|
Zapomłam napisać ze tak mnie nauczono i tak nazywam to co ugotuję. A czy prawidłowe to jest to to ja nie mam pojęcia.
---------------- O widze ze teraz to jest rozmowa o hobby. Hmmm. Ja mam ostatnio tak mało czasu ze nie wiem gdzie bym jeszcze hobby wcisneła. No chyba ze jako hobby potraktować spanie, co by się zgadzało bo mało czasu ostatnio poświęcam tej czynnosci. A skoro mowa o spaniu to chyba zaraz zasnę na stojąco wiec pomacham wam łapka na dobranoc PA PA.
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-11-08 o 20:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#406 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ciuchy projektuj, masz inspirujący gust ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#407 | |
Zakorzenienie
|
noooo
mnie w ogóle nie potrzebne jest coś takeigo jak hobby centralnie robię to co akurat mnie jara jak nie to nie i tak lubię spróbować pierdyliarda rzeczy niezmiennym jest muzyka, film, sztuka, turystyka, psychologia - ale to wszystko raczej receptywne czynności, wchłanianie -żadna tam praktyka tyle jest fajnych rzeczy do roboty że szkoda sie na hobby rzucać - acz są ludzie co tak robią np całe życie w monetach w znaczkach w motylach w golfie mój ojciec w brydżu etc ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#408 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja bizu moge projektowac co najwyzej...wykonywac to mi sie juz nie chce...zreszta po co cos wymyslac jak ba pakamerze są juz ładniejsze niz bym wymyśliła ja? to micielina ma inspirujący gust ![]()
![]() |
#409 |
Zakorzenienie
|
Polly - a to hobby to jakiś mus jest? Bo myślałam, że hobby to przychodzi naturalnie, jakoś samo tak. Że to nie jest rzecz, którą się planuje, zamierza.
![]() Nie no, idę spać. Eenax mnie zaraziła sennością ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-11-08 o 20:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#410 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#411 |
grozi wypollizowaniem
|
tak serio serio to mnie interesuje tylko sztuka, turystyka i psychologia
![]() ![]()
#412 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#413 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ad. 2 no fiesz, ogór być musi - ruscy wynalezli skrzyzowanie kiszonych z konserwowymi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#414 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() czyli pierwsze koty, się znaczy ogóry za płoty, teraz czas na dynię ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#415 |
Zakorzenienie
|
Chyba można
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#416 | |||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-11-08 o 20:15 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#417 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ja tego kotka chyba wykorzystam ![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- mhmmm, jassne ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale za to Housa nad ranem lecą powtórki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#419 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#420 |
grozi wypollizowaniem
|
ja sie poczułam zainspirowana..nawet pomyslałam czy by nie uzyc jakiegos kolorowego koloru w ubiorze ![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- w sumie to jara mnie wyrzucanie-moze powinnam sie przebranzowic na operatora śmieciary? ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:04.